סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 7:59 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רוני, כנראה שלא ראית את שלושת הרבעים הראשונים. הם לא היו סתם גרועים, הם היו מחרידים עד מחפירים. הרבע הראשון, שהיה יחסית טוב, הסתיים עם 5 נקודות משני ג'אמפרים וזהו, וקצת מסירות נחמדות בתחילת המשחק. קח את כל התיאורים הרגילים על לברון, צ'וקר, מפחד להיכנס לסל, מפחד לקחת אחריות, בורח מהכדור, תכפיל את זה קצת ותוסיף על זה החטאות לייאפ מביכות כשכבר הוא כן הלך לסל.

הרבע האחרון היה מדהים (למרות ההחטאות במאני טיים). ככה שלא הייתי מגדיר את המשחק הזה כמשחק "בינוני", אלא אם מגדירים בינוני כממוצע של מחריד ומדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:01 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לברון התעלה מבחינה מנטלית ממצב לא קל , הרים את הקבוצה שלו כל הדרך לניצחון ומגיע לו הרבה הרבה קרדיט עכשיו. נראה איך הוא יראה במשחק 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:23 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
רוני, כנראה שלא ראית את שלושת הרבעים הראשונים. הם לא היו סתם גרועים, הם היו מחרידים עד מחפירים. הרבע הראשון, שהיה יחסית טוב, הסתיים עם 5 נקודות משני ג'אמפרים וזהו, וקצת מסירות נחמדות בתחילת המשחק. קח את כל התיאורים הרגילים על לברון, צ'וקר, מפחד להיכנס לסל, מפחד לקחת אחריות, בורח מהכדור, תכפיל את זה קצת ותוסיף על זה החטאות לייאפ מביכות כשכבר הוא כן הלך לסל.

הרבע האחרון היה מדהים (למרות ההחטאות במאני טיים). ככה שלא הייתי מגדיר את המשחק הזה כמשחק "בינוני", אלא אם מגדירים בינוני כממוצע של מחריד ומדהים.

ראיתי את המחצית השנייה רק, ואין ספק שלברון היה חלש ברבע השלישי (ולפחות לפי המספרים, אני מניח שגם במחצית הראשונה), אבל כל הזמן באו אליו בטענות שהוא טוב 3 רבעים ואז נחנק באחרון, אז הפעם כשהמצב היה הפוך, שוב באים אליו בטענות. בסופו של דבר, אני חושב שאם צריך לרשום את תוצאת המשחק הזה לזכותו של מישהו, זה קודם כל לברון, לפני פופ, לפני דאנקן ולפני כל אחד אחר, החזיר את מיאמי מהקבר ברבע האחרון. אני לא חושב שאפשר לקרוא לשחקן שניצח פחות או יותר במו ידיו את משחק 6 של הגמר (כי ווייד ובוש לא ממש היו שם כדי לעזור לו, גם צ'אלמרס לא היה שם במחצית השנייה) בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:25 am 
Junior

ריפליי של העבירה על מאנו:
http://www.youtube.com/watch?v=RlglKOGAedI
בריפליי זה יותר ברור, אבל שוב, לא משהו חד משמעי לחלוטין וברור שכמעט תמיד לא ישרקו על זה ברגע כזה במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:43 am 
מנהל פורום

רוני, עם ה"בינוני" אין לי ויכוח איתך. זה היה משחק לפנתיאון. אבל מצד השני, התיאור שלך של מה שקרה במשחק היה מאוד ורדרד לטובת לברון. לברון עמד על סף חותמת סופית ובלתי מחיקה על המעמד שלו כסופרסטאר-על. אני בכל מקרה מקווה שהוא לא מתכוון לחזור במשחק השביעי על הקונספט של "אני מגיע רק לרבע האחרון" כי סביר להניח שלא יהיה למה להגיע. לברון קלע במשחק הפלייאוף הגדול בקריירה שלו 3 נקודות בלבד ברבע האחרון ואין שום בעיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:54 am 
Sophomore

ראיתי רק את הרבע האחרון והארכה והתחושה שלי מלברון שהוא אחד שייקח אותך לבאר אבל לא יתן לך לשתות ממנה.

דווקא בוש עשה כמה מהלכים גדולים שהבטיחו את הניצחון (וזה מאוד כואב לי לרשום את זה, כי אני לא סובל אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:58 am 
מנהל פורום

אם לא טעיתי בזיהוי, אז תשמח לשמוע שהוא היה גם זה שהיה אחראי למהלך המפגר של המשחק - ביתרון 89-86 למיאמי אחרי החטאה של הספרס ובלי ממש מאבק על הריבאונד, במקום לקחת את הכדור הוא הדף אותו בשלומיאליות לאמצע המגרש. במקום כדור ביד הספרס קיבלו התקפה מתנה, פארקר קלע שלשה מטורפת והמשחק נפתח מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:59 am 
מנהל פורום

(היתה לו גם הדיפה מפגרת כזו בהארכה, אבל הספרס היו בסוף שעון אז לא יצא להם מזה כלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 8:59 am 
Hall of Famer

ראובן, צריך להיזהר עם התוויות ה-"בלתי מחיקות", כבר הייתה לו אחת כזו על הגב אחרי הגמר מול דאלאס והפלא ופלא, רק שנה אחר כך היא נמחקה. בכל מקרה, אני לא מנסה להגיד שבאופן כללי לברון נתן משחק ענק או ג'ורדני, אני כן טוען שבסך הכל הוא היה טוב או טוב פלוס אפילו, ביום שחוץ מצ'אלמרס במחצית הראשונה אף אחד בקבוצה שלו לא ממש תרם מעבר למהלך פה ומהלך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:02 am 
Sophomore

ראובן כתב:
Janiv כתב:
לכמה מהן הייתה הזדמנות לעשות זאת?

אני יכול לחשוב לפחות על דטרויט ובוסטון בעשור הקודם, והניקס בזה שלפניו.

דטרויט המדוברת דווקא ניצחה במשחק השישי, כמדומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:05 am 
Sophomore

ראובן, אני יודע שזה היה הוא, רק שלא ממש ראיתי למה הוא הדף. בדיוק על זה אני מדבר, התחושה שלי ממנו היא כשצריך לעשות את המהלך החשוב, הוא לא יהיה שם בשבילך.

אני חושב שהשלשה שהוא דפק אחרי ההחטאה ממש ממחישה את זה, היתה לו שלשה פנויה לחלוטין מול הטבעת וזה לא היה דומה לכלום, אח"כ כשלא היה לו זמן לחשוב הוא שם אותה בפנים (אני יודע שאפשר להפוך את הטיעון).

חוצמזה שזה ממש ביזיוני שכדי לעצור את "השחקן הכי טוב בעולם" צריך פשוט לתת מטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:09 am 
מנהל פורום

יניב, התכוונתי להפסד במשחק השביעי מול הספרס (כנ"ל בוסטון מול הלייקרס). קובי, מי שהדף לדעתי היה בוש, לא לברון (אבל אולי אני טועה) - התייחסתי לסוף של ההודעה שלך.

רוני, כתמים זה אפקט מצטבר, אבל בכל מקרה לדעתי הסידרה עד עכשיו (למעט כמובן הרבע האחרון הזה) גרועה בהרבה מהסידרה מול דאלאס, מהרבה סיבות. בכל אופן שתי סדרות כאלה (בתוספת הכישלונות מימי קליבלנד) זה כבר בעיה. מזל שבא הרבע האחרון הזה ודחה את הדיונים האלה לעוד משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:17 am 
Sophomore

הבינותי למה התכוונת, אבל עמוס דיבר במפורש על "קבוצות שהפסידו בחוץ במשחק השישי בפורמט 2–3–2". סטטיסטיקות מהסוג הזה נראו לי חסרות־ערך גם כשדיברו לפני שבוע על "קבוצות שניצחו במשחק השלישי בפורמט 2–3–2 במצב של 1:1", אבל אז לפחות היו יותר משניים–שלושה מקרים להסתמך עליהם.

נערך לאחרונה על ידי Janiv בתאריך ד' יוני 19, 2013 9:46 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:25 am 
מנהל פורום

אה, הבנתי את הטעות שלי. אז נשארים עם שני מקרים. בכל אופן אני מסכים איתך שהסטטיסטיקה ממש לא אומרת כלום בכמות כזו של משחקים (זה אגב כנראה גם נכון לגבי כל החישובים שעושים ביחס לדראפט, בטח לגבי המקום הראשון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 9:31 am 
Sophomore

מאד חבל, המשחק היה בידיים של סן אנטוניו.
אבל האמת היא שמה שקורה זה שהספרס חייבים לקבל תרומה של המשלימים לאורך המשחק כדי להגיע לדקות הסיום כשיש עדיין חמצן לפארקר ודאנקן. אם זה לא קורה הם פשוט מגיעים גמורים לסוף, ומפסידים. זה קורה פעם אחר פעם.
לא ראיתי כל המחצית השנייה משחק של פנימה והחוצה לקלעים שעבד כל כך טוב בסדרה הזו.
אם הם יתחילו את משחק 7 עם משחק פנימה והחוצה והשלשות יפלו, כך שפארקר ודאנקן יוכלו לנוח ולהגיע לסוף יחסית רעננים, אז יש סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:40 am 
Hall of Famer

שאלה לכל החבר'ה שהספידו את לברון (רן?): גם אם אם הם לוקחים את משחק 7 הוא "בודאות לא טופ 5 בהסטוריה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:43 am 
Hall of Famer

ואגב לברון, הוא אמנם נותן גמר סקורינג חלש יחסית, אבל עומד על נתון מופרך של 10.8 ריבאונדים למשחק בסדרה וגם 6.8 אסיסטים על 2 אבודים בלבד, לפני שהזכרנו 2.2 חטיפות וחסימה למשחק. ורסטיליות שהיתה אולי רק לאוסקר רוברטסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:45 am 
Junior

בניגוד לשחקנים שאומרים עליהם שהם עושים דברים שלא רואים בסטט'

הסדרה הזאת של לברון היא הוכחה לכך שיש דברים שרשומים בסטט' והם לא נכונים.

לך תסביר למי שראה את המשחק וראה כמה לברון היה אנמי ומנותק במשך 3 רבעים איך הוא מסיים משחק עם 32 נק' וטריפל דאבל.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:46 am 
Junior

אם זה לא היה הנ.ב.א ארגון שיש לי כבוד לאמינות שלו הייתי חושב שחבר של לברון יושב על המחשב של הסטט' ומנפח לו נתונים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:50 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
שאלה לכל החבר'ה שהספידו את לברון (רן?): גם אם אם הם לוקחים את משחק 7 הוא "בודאות לא טופ 5 בהסטוריה"?

כן בוודאות.
המשחק אתמול גם אם לוקחים רק את הרבע האחרון אחרי 3 רבעים של לוזריות מוחלטת לא מכפר.
אם מיאמי לוקחים אליפות הם יהיו מהאלופות הכי גרועות שראיתי והכי לא ראויה שיש.
לברון לא עשה כמעט כלום בהארכה ולמעשה חייב את הניצחון לבוש,פופ ומאנו.
אני יודע שחולי הסטטיסטיקה עוד שנים ידברו על טריפל דאבל במשחק מכריע וכו'.
ואני לא חושב שזה הישג שיש לזלזל בו, אבל הגדולים בהיסטוריה לא רק נותנים מספרים אלא משתלטים על סדרות.
הדבר האחרון שאפשר להגיד על לברון זה שהסדרה הזו בשליטה שלו או שהוא בלתי עציר.
למעשה אין לו אפילו 2 משחקים ענקיים בכל הסדרה.
לולא טעויות ממש קשות של פופ דאנקן היה מרים כבר את הגביע היום ולברון היה הולך לעוד קיץ של ספקולציות וביקורת נוקבת.
להגיד שהוא בלבל של לארי, מג'יק,ראסל וג'ורדן זה עלבון לשחקנים האדירים שהם היו ועלבון לטופ 5.
הם שלטו בסדרות גמר וסחפו אחריהם קבוצה שלמה בקלאץ' ובכלל. מה עשה לברון חוץ מלאסוף סטטיסטיקות שממקם אותו ברשימה איתם?

רק שלא תגיד שלא אמרתי, גם אם לברון יקלע 50 במשחק 7 וייקח אליפות והמקהלה פה שמחליפה את דעתה כל שני משחקים תשיר לו בלאדות של הערצה אני עדיין חושב שהוא רחוק שנות אור מהטופ 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 10:56 am 
Hall of Famer

"לולא" זה לא באמת טיעון.

לא ראיתי את המשחק ואני יכול לקבל טענות על אנמיות וכו', אבל אני באמת לא חושב שזה ייזכר הסטורית. אם לברון יוביל את ההיט לאליפות הזאת, מה שיזכרו זה עוד אליפות בקנה, בעונה שבה הוא היה עוד פעם MVP עם מספרים משוגעים לאורך כל העונה, שלא לדבר על ההופעה בגמר המזרח למשל. אז נכון שבגמר הזה הוא לא במיטבו התקפית, אבל הסטטיטיקה עדיין מראה מספרים שקרובים ל22, 11, 7 בסדרת גמר של אליפות, והסטורית יהיה לזה משקל שילך עם לברון. שלא לדבר, שוב, על העובדה שהוא עוד לא בן 29 ועוד יכול להשיג כמה הישגים גדולים.

כאמור, גם בגמר חלש התקפית יחסית ו"אנמי", הוא מראה שהוא ביי פאר אחד משניים-שלושה השחקנים הורסטיליים בהסטוריה (עם ביג או ומג'יק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:02 am 
מנהל פורום

beatla כתב:
לך תסביר למי שראה את המשחק וראה כמה לברון היה אנמי ומנותק במשך 3 רבעים איך הוא מסיים משחק עם 32 נק' וטריפל דאבל.

התחלה של הסבר - רבע רביעי והארכה (דווקא בשלושת הרבעים הראשונים הסטטיסטיקה די הראתה כמה הוא היה חלש). עוד 17 דקות של משחק...

אגב, מדברים על לברון, אבל ההשתנקות של דאנקן לא פחות מעניינת - 25 נקודות במחצית הראשונה, סיים את הרבע השלישי עם 30, וגמר את המשחק עם ה30 נקודות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:04 am 
Junior

נדב: ורסטיליים כן, מבחינת יכולות שני רק למייקל כן.
אחד מ-5 השחקנים הכי טובים בהיסטוריה של המשחק? אפילו לא קרוב.
אין לך קצת כבוד למשחק?
2 אליפויות (אם תהיה שניה השבוע) מביאות אותו ל-6 של מייקל עם דומיננטיות אגדית או ל- 3 של לארי או ל-5 של מג'יק או אפילו ל-5 של קובי? (אל תקפוץ עכשיו ותהפוך את זה לדיון קובי)
בחייאת, קצת כבוד למשחק שאנחנו אוהבים.
לא מחליפים שחקנים בטופ 5 כל שנה בגלל ששחקן כזה או אחר לוקח אליפות אחת או 2.
בטח לא אחרי שהוא לא מרשים בבמה הכי גדולה שזה הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:06 am 
מנהל פורום

לדעתי נדב שאל על X ואתה עונה לא על Y. אני מניח שנדב שאל סיום הקריירה של לברון. אבל אולי אני טועה.

(וחוץ מזה שהוא שאל על טופ-5 ואתה ענית על שלושה שחקנים ועוד אחד שממש אין עליו קונצנזוס שהוא טופ-5)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 19, 2013 11:10 am 
Hall of Famer

אני האחרון שמעוניין לפתוח טיעוני קובי או לא לכבד את המשחק.

אני גם מבין שאת ההסטוריה מסכמים בסוף. יש הבדל בין אליפות אחת ל2 אליפויות ל3 אליפויות וכן הלאה. לברון בשיא כוחו, ואולי אפילו לפניו, את היכולות שלו כולם מכירים. לדעתי לקחת לקיצוניות את העמדה השלילית כלפיו בעקבות הגמר הזה, וזה לא יעמוד במבחן המציאות אם לברון ימשיך לעוד 4-3 עונות ביכולת דומה לזו של רוב העונה הזאת, בוודאי עם יזכה בעוד אליפויות. כשאתה אומר "בודאות לא יהיה טופ 5 בהסטוריה" על שחקן שבגיל 29 כבר מחזיק 4 MVP, אני רק יכול לומר שאתה שופט מאד לחומרה ומאד מוקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, stambody ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: