סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 56  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 21/22
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 07, 2021 11:20 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
החשש הגדול של האוהדים שטוענים שהקבוצה לא מוכנה ולא נראה שתהיה מוכנה בעוד פחות מחודש, אז יתחיל הקמפיין באירופה, הוא יותר ממוצדק. בפורמט הנוכחי של ה BCL, לא צריך לקרות הרבה כדי שתמצא את עצמך מחוץ לטופ 16. אין כמעט מקום למקצה שיפורים לעומת העבר עם בתים של 8 קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 7:59 pm 
Hall of Famer

קייזר גייטס חתם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 8:32 pm 
Junior

עוד שחקן שמגיע בלי ניסיון אירופאי. יכול להיות שהפועל החליטה לשחק השנה ב g-league?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 8:43 pm 
Sophomore

כנראה שכבר החליטו שהולכים double-or-nothing עם השיטה הזאת של להביא שחקנים מוכשרים אבל צעירים, חסרי ניסיון בכלל ובאירופה בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:23 pm 
מנהל פורום

ג'י ליג זה דבר הרבה יותר מבושל מבעבר
לא הייתי קורה לו שווה ערך לניסיון בדרג הביניים של אירופה, אבל ממש לא רחוק מזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 9:25 pm 
Senior

לא מכיר, אבל לפי הרזומה הדי צנוע וסימנים אחרים נראה כזר שישי לגמרי.
מהבחינה הזו, להביא הימור מהג'י-ליג זה יחסית הגיוני, אבל כן בהתחשב בכמות ההימורים שיש בסגל זה כבר מרגיש ריסקי.
כמה אתם מעריכים את הסיכוי שמייקר, בנט, אדאמס וגייטס כולם יגיעו לינואר עם הפועל?

בכל מקרה, הוא עצמו נראה כשחקן שחי בעיקר על הקליעה, אבל גם אתלט די מדהים, מניח שהטיקט שלו הוא בעיקר מין 3&D שכזה, אז על הנייר זה יכול מאוד להתאים למה שנבנה.
הפועל תהיה קבוצה... מסקרנת לכל הפחות העונה, ויהיו אחלה דאנקים, אז זה כבר משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:05 pm 
Freshman

גם לא מכיר, מהסרטונים אכן נראה כמו 3&D והטבעות, מהסטט׳ ברור שהיה שחקן משלים בכל שלבי הקריירה וזה יהיה התפקיד המיועד אצלנו.

מתוך הארבע שהזכרת, כן סיכוי קטן שכולם מגיעים לינואר, אבל מספיק שיקרו הדברים הבאים והתיקונים יהיו סבירים:
בעלי הנסיון שהחרגת יהיו טובים (שון ואובה), אחד משחקני הג׳י ליג יהיה שיחוק ואחד מה״כוכבים״ אכן יתברר ככוכב.

נקודות התורפה הן כמובן יותר מידי רוקים באירופה עם זמן הכנה מינימלי, וישראלים שלא יכולים להנהיג מקצועית כדי לאזן את זה.
אחרי די הרבה זמן באמת בנינו קבוצת הימורי ג׳י-ליג שכזו, קשה לראות אותנו הולכים רחוק מידי באירופה אבל אולי לפחות תיהיה קבוצה מלהיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 08, 2021 10:07 pm 
Sophomore

קילפטריק, אובסוהן, מייקר וגייטס - עמיאל מצוטט בהודעה הרשמית.
בנט ואדאמס - יותם הלפרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 11:32 am 
Sophomore

השאלה פחות מבחינתי אם כולם יגיעו לינואר אלא אם הקבוצה עדיין תהיה במצב טוב באירופה בינואר (קרי לא עפה וגם לא חפרה לעצמה בור בעלייה ממקום אחרון שמסדר לה סדרות בלי ביתיות מול הקבוצות המובילות). לי אישית נמאס כבר מעונות שבהן עפים מוקדם מאירופה ומהמעבר להצהרות סטייל "יש לנו עוד מטרות השנה" שהכוונה שלהם היא שמתחבחשים 6 חודשים במשחקים חסרי חשיבות באווירת ליגת קיץ מול קבוצות ישראליות עם חצי תקציב כשכל העיניים נשואות לשתי סדרות משחקי הדחה (פברואר ויוני) שבהם מקווים שמכבי יפשלו כדי שנוכל לקחת תואר... מבחינתי אם לא יצליחו השנה באירופה העונה תיחשב כישלון, גם אם ייקחו גביע מול נהריה על הדרך.

ולעניין הזרים, זה אומר שמה שחשוב זה לא אם הם יחתכו עד ינואר אלא אם באוקטובר-נובמבר הם מגיעים לכושר וחיבור מספיק. אם זה יקרה רק בדצמבר אחרי שכבר עפנו מאירופה אז אולי הם יישארו אבל זה לא יעזור בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 11:40 am 
Senior

אז מה יש לנו:
עמדה הרכז תוחזק כנראה בעיקר בידי אובסוהן וג'יילן אדאמס. הלפרין באיזה ראיון ששמעתי אמר ששניידרמן הוא הרכז השני של הקבוצה, מה שהופך את אדאמס ל2 בעיקר, אבל קשה לי לראות את זה קורה, לא כשיש כזה עומס גם ככה בעמדה 2 ולא כששניידרמן הוא בכל זאת שחקן עם 53 דקות של כדורסל מקצועני בקריירה.
אני כן חושב שאדאמס יהיה מהזרים ה4-6 בחשיבותם בקבוצה, כלומר שיהיה מאלו שלא מתלבשים למשחקים מדי פעם ואז שניידרמן ואובה יחלקו 40 דקות על העמדה, אבל קשה לי לראות את זה קורה מול מכבי, למשל ואני בטוח שלא נראה את זה באירופה.
שניהם על הנייר לפחות חזקים בלדחוף את הכדור קדימה בהתקפות מעבר ואוהבים לחדור עד הטבעת, בינתיים במדגם הגרוע מאוד שהיה מול אילת, מצד שני, זה היה נראה רע מאוד. מקווה שזה היה רחוק מלייצג.

עמדה 2 סגורה די יפה, קילפטריק ייתן שם בטח 20-25 דקות לערב, אדאמס בטח ישחק מדי פעם לצד אובה ואת השאר אני מניח שיקבל בעיקר עמית גרשון (לצד אולי מדי פעם דקות של אריאל שם, בעיקר בליגה). אני לא מחזיק מאוד מגרשון, אבל זו צריכה להיות אולי העמדה הכי חזקה של הפועל.

עמדה 3 תוחזק בליגה בעיקר על ידי אדם אריאל ו-וורקמן, אני מניח, לצד כל מיני דקות של שלושה גארדים. באירופה אני מניח שלפחות חצי מהדקות שלו קייזר גייטס יקבל שם. על פניו העמדה כנראה הכי חלשה של הפועל ובעיקר הכי פחות מגוונת. מבחינה התקפית לא נקבל מכאן הרבה מעבר לקליעה מבחוץ ומדי פעם תנועה לצבע בלי כדור.
אני מניח שוורקמן גם ייתן לא מעט דקות ב4 ולצד בנט ודקות מסוימות של קייזר זו עוד עמדה עם סימן שאלה מסוים. אצל עמיאל בנימבורק אמנם אפשר היה למצוא ועידת פורוורד ארוכים שחיו סביב הקשת, אבל כן שיחק אצלו עומאר פרואיט שבעונה האחרונה היה אחד המוציאים לפועל העיקריים של הקבוצה. בהפועל אני די ספקן לגבי מי יכול לתפקד ככזה, כרגע זה מסתמן כעמדות של 3&D ועבודה שחורה.

הסנטר אני מניח שיהיה קרוב ל40 דקות משותפות משגב ומייקר, אולי גם פה ושם דקות של בנט. לא יודע כמה נראה את שגב ות'ון ביחד על המגרש.
אין לי מושג איך מייקר הולך להראות באירופה, אבל המעלה העיקרית של הפועל כאן זה היכולת של הסנטרים להזיז רגליים ולהשאר לפני הגארדים שמקבלים אותם חליוף, לצד הגנה טובה על הטבעת.
גם כאן, קשה לי לראות יותר מדי יצירה של נקודות בהתקפה, אני חושב שיעברו לפעמים שבועות מבלי לראות מהלך גב לסל אחד מהשניים האלו ועיקר התפקיד שלהם בהתקפה יהיה לסיים.
ומצד שני, עם מייקר באמת לך תדע, יכול להיות שהמובים עם הפנים לסל שנראו כל-כך טוב בקליפים מהתיכון ולא נראו בכלל בNBA יפתיעו לטובה באירופה, אני קצת סקפטי כלפי זה.

כלומר בסה"כ נראית קבוצה שמרבית המעמסה ההתקפית שלה תיפול על הגארדים הזרים והתפקוד שלהם יהיה די קריטי בעיקר בשבועות הראשונים של העונה, אז גם ההתקפה עשויה עדיין לא לגמרי להתחבר מבחינה קבוצתית ופתיחה רעה תהיה חתיכת מכה לעונה נוספת.
אני לא פוסל לא את מייקר ולא את בנט כספקי נקודות מהקו הקדמי, אבל אצל שניהם זה לכל הפחות כסימן שאלה. התפקיד של הפורוורדים והביגמנים, אני מניח, יהיה בעיקר לרווח את ההתקפה, לסיים מתחת לסל ולשמור.
הרבה הימורים בקרב הזרים, רוטציה צרה מדי אצל הישראלים, אבל סה"כ בעיקר לאירופה זו נראית קבוצה עמוקה ומגוונת. אני מאוד סקרן לראות איך זה יראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:27 pm 
מנהל פורום

אני כן צופה החתמה של פוינט או קומבו, מקווה שזה לא יהיה מקל אלא זר איכותי. העמדה הזו הכי חלשה והיא הכי חשובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 12:32 pm 
Hall of Famer

דבר אחד בטוח .זו אחת הקבוצות הכי אתלטיות שנבנו בליגה הישראלית אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 1:26 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
גמליאל כתב:
מנחם כתב:
raflafd כתב:
לפי הפודקאסט ספיק אנד רול ששם הוא התראיין, יובל שניידרמן הולך להיות שחקן רוטציה לכל דבר ועניין.
אותו הדבר אמר גם אורן עמיאל

השאלה מה זה אומר. מבחינתי שחקן רוטציה זה מישהו שעולה כמעט כל משחק למשהו כמו 10 דקות בממוצע. אם זו הכוונה, אחלה.

זה יותר מזה. זה אומר שהוא מקבל 10 דקות גם אם אין שום מאצ׳-אפ שהוא מסוגל להיות אפילו סביר בו (נגיד מול מכבי) ושאם איזשהו גארד נפצע/עוזב הוא מקבל פתאום 20-25 דקות (שוב ללא קשר לאם הוא יכול או לא יכול להיות אפילו סביר).

שידור חוזר של מקרה כהן סבן מהעונה הקודמת. לא נראה ״שהצוות המקצועי״ למד הרבה מהניסיון של השנה שעברה.. ויותר מזה נראה שהם עונים לביקורת מוצדקת על זה שלא משלבים צעירים ובונים בסיס קדימה בגימיקים שמצטלמים טוב (שחקן בית וכו) ובמקום לשים את היד על צעיר שהוא באמת פרוספקט שיכול להגיע לרמות טופ-יורוקאפ פשוט מחפשים מי משחקני קבוצת הנוער פנוי במקרה..

שניידרמן לפחות בפוטנציאל שחקן הרבה יותר מוכשר מהנגר כהןסבן שברוך שפטרנו

סתם ראיתי את זה וחשבתי שזה לא הנקודה הנכונה.
שניידרמן אולי עם יותר פוטנציאל מכהן סבן , ולכן כהן סבן יורד עכשיו לליגה ארצית (או לאומית ?)

השאלה היא האם יש לו מספיק פוטנציאל בשביל להיות שחקן ליגה לגיטימי ושחקן בקבוצה גדולה כמו הפועל .
ולדעתי התשובה פה ב2 המקרים היא לא .
ואולי אפילו כהן סבן יותר לגיטימי ממנו.

כדי להיות שחקן בליגה הזאת אתה חייב שיהיה לך לפחות יתרון אחד שאתה יכול לנצל
אם זה כהן סבן אז היתרון שלו הוא שמירה חזקה על גארדים .
לפעמים רק זה שווה 5 דקות בליגת העל גם אם אתה נגר

שניידרמן אמנם לא נגר ברמה של כהן סבן , אבל מצד שני גם ממש אין שום יתרון יחסי
הוא לא שומר טוב הוא לא חודר טוב הוא לא מנהל משחק טוב
הוא סתם בינוני בהכל
ובמקרה כזה כבר עדיף להיות גרוע ברוב וטוב בקצת מאשר להיות בינוני בהכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:18 pm 
Senior

uriel17 כתב:
אני כן צופה החתמה של פוינט או קומבו, מקווה שזה לא יהיה מקל אלא זר איכותי. העמדה הזו הכי חלשה והיא הכי חשובה

אתה חושב? על סמך מה?

מבחינתי כל הסימנים מראים שזה הסגל שיפתח את העונה - 6 זרים, הלפרין שהתראיין באלף מקומות לפני שבוע ואמר שנותר להחתים רק זר בעמדות 3-4, שלושה זרים על עמדות 1-2. אני אופתע מאוד אם יביאו עוד רכז זר שלא במקום אדאמס, לצורך העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 2:23 pm 
Sophomore

N.T.K כתב:
RREEDDTT. כתב:
גמליאל כתב:
מנחם כתב:
raflafd כתב:
לפי הפודקאסט ספיק אנד רול ששם הוא התראיין, יובל שניידרמן הולך להיות שחקן רוטציה לכל דבר ועניין.
אותו הדבר אמר גם אורן עמיאל

השאלה מה זה אומר. מבחינתי שחקן רוטציה זה מישהו שעולה כמעט כל משחק למשהו כמו 10 דקות בממוצע. אם זו הכוונה, אחלה.

זה יותר מזה. זה אומר שהוא מקבל 10 דקות גם אם אין שום מאצ׳-אפ שהוא מסוגל להיות אפילו סביר בו (נגיד מול מכבי) ושאם איזשהו גארד נפצע/עוזב הוא מקבל פתאום 20-25 דקות (שוב ללא קשר לאם הוא יכול או לא יכול להיות אפילו סביר).

שידור חוזר של מקרה כהן סבן מהעונה הקודמת. לא נראה ״שהצוות המקצועי״ למד הרבה מהניסיון של השנה שעברה.. ויותר מזה נראה שהם עונים לביקורת מוצדקת על זה שלא משלבים צעירים ובונים בסיס קדימה בגימיקים שמצטלמים טוב (שחקן בית וכו) ובמקום לשים את היד על צעיר שהוא באמת פרוספקט שיכול להגיע לרמות טופ-יורוקאפ פשוט מחפשים מי משחקני קבוצת הנוער פנוי במקרה..

שניידרמן לפחות בפוטנציאל שחקן הרבה יותר מוכשר מהנגר כהןסבן שברוך שפטרנו

סתם ראיתי את זה וחשבתי שזה לא הנקודה הנכונה.
שניידרמן אולי עם יותר פוטנציאל מכהן סבן , ולכן כהן סבן יורד עכשיו לליגה ארצית (או לאומית ?)

השאלה היא האם יש לו מספיק פוטנציאל בשביל להיות שחקן ליגה לגיטימי ושחקן בקבוצה גדולה כמו הפועל .
ולדעתי התשובה פה ב2 המקרים היא לא .
ואולי אפילו כהן סבן יותר לגיטימי ממנו.

כדי להיות שחקן בליגה הזאת אתה חייב שיהיה לך לפחות יתרון אחד שאתה יכול לנצל
אם זה כהן סבן אז היתרון שלו הוא שמירה חזקה על גארדים .
לפעמים רק זה שווה 5 דקות בליגת העל גם אם אתה נגר

שניידרמן אמנם לא נגר ברמה של כהן סבן , אבל מצד שני גם ממש אין שום יתרון יחסי
הוא לא שומר טוב הוא לא חודר טוב הוא לא מנהל משחק טוב
הוא סתם בינוני בהכל
ובמקרה כזה כבר עדיף להיות גרוע ברוב וטוב בקצת מאשר להיות בינוני בהכל

אתה צודק אבל זה באמת לא רלוונטי (לכן לא עניתי). גם שניידרמן וגם כהן סבן מאד מאד מאד רחוקים מרף המינימום אפילו לשחקן רוטציה שולי בקבוצה כמו הפועל (לפחות כמו שאני מדמיין אותה) ולכן הדיבור על אחד מהם כ-"פרוספקט שצריך לגדל" הוא הזוי.... גם אם היה מדובר על לקבל אחד מהם בתנאים אופטימליים רק לשנים המוצלחות בקריירה שלו (כלומר אחרי שמישהו אחר גידל אותו ולפני שנהיה זקן מידי) עדיין כנראה שנעדיף לוותר, אז בטח ובטח אם ההצעה היא לקבל אותו בגיל 18 ולהשקיע בו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 3:38 pm 
Hall of Famer

נשמע לי הזוי להתחיל עונה עם 7 זרים, והלפרין כאמור דיבר בנחרצות שזה בכלל לא על הפרק
ווריאנט יותר סביר לטעמי זה לחכות לאיזה שחקן ישראלי שלא ימצא את מקומו במקום אחר (אולי מישהו מהסגל של נתניה למשל), "בתוחלת" זה גם לעיתים לא מבוטלות קורה לאחר פציעה של אחד מהישראלים הקיימים אצלך - ואז בכלל זה יהיה צורך חשוב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 3:45 pm 
Junior

גמליאל כתב:

אתה צודק אבל זה באמת לא רלוונטי (לכן לא עניתי). גם שניידרמן וגם כהן סבן מאד מאד מאד רחוקים מרף המינימום אפילו לשחקן רוטציה שולי בקבוצה כמו הפועל (לפחות כמו שאני מדמיין אותה) ולכן הדיבור על אחד מהם כ-"פרוספקט שצריך לגדל" הוא הזוי.... גם אם היה מדובר על לקבל אחד מהם בתנאים אופטימליים רק לשנים המוצלחות בקריירה שלו (כלומר אחרי שמישהו אחר גידל אותו ולפני שנהיה זקן מידי) עדיין כנראה שנעדיף לוותר, אז בטח ובטח אם ההצעה היא לקבל אותו בגיל 18 ולהשקיע בו...

לא יודע מה זה שחקן רוטציה שולי בהפועל ירושלים כמו שאתה מדמיין אותו, אבל אם אנחנו מדברים על מישהו מקביל למשל לניב משגב שבעיני בהחלט היה יכול להיות לפחות שחקן רוטציה שולי בהפועל (אולי אפילו קצת יותר מזה), אז האם אתה כל כך בטוח ששניידרמן לא יהיה שחקן ברמה של ניב משגב? האם משגב היה שחקן יותר טוב משניידרמן כשהיה בגילו? אני לא טוען בוודאות ששניידרמן יהיה שחקן טוב יותר ממשגב, אבל האם זה לא הימור שכדאי לפעמים לקחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:44 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
גמליאל כתב:

לא יודע מה זה שחקן רוטציה שולי בהפועל ירושלים כמו שאתה מדמיין אותו, אבל אם אנחנו מדברים על מישהו מקביל למשל לניב משגב שבעיני בהחלט היה יכול להיות לפחות שחקן רוטציה שולי בהפועל (אולי אפילו קצת יותר מזה), אז האם אתה כל כך בטוח ששניידרמן לא יהיה שחקן ברמה של ניב משגב? האם משגב היה שחקן יותר טוב משניידרמן כשהיה בגילו? אני לא טוען בוודאות ששניידרמן יהיה שחקן טוב יותר ממשגב, אבל האם זה לא הימור שכדאי לפעמים לקחת?

שחקן רוטציה שולי == שחקן שנמצא ברוטציה הקבועה ואמור לקבל לפחות 5 דקות למשחק (ויותר אם יש פציעות שחקנים אחרים). לצורך העניין בדיוק המעמד שהיה לכהן סבן בעונה הקודמת (מה שהיה טעות לדעתי). וכן אני חושב שהסיכוי ששניידרמן איי פעם יגיע למצב שהוא באמת שווה אפילו את זה הוא מאד מאד נמוך.

עכשיו לגבי הטענה על "הימור שכדאי לפעמים לקחת". יותר מידי זורקים פה את זה כמנטרה בלי בכלל לחשוב מה מאחורי זה. הימור הוא בהגדרה סיכון אתה לוקח במצב שבו הרווח הוא משהו שלא היית יכול לקבל בלי סיכון. למשל שחקן כמו אבדיה/זוסמן/מדר/דוברת שאם תיתן לו דקות בגיל 18 והוא אכן יפרוץ ואז אולי אולי תקבל שנה שנתיים של שחקן יורוליג שלא היה מגיע אלייך אחרת. עם שחקן כמו כהן-סבן/שניידרמן/משגב גם אם התחזיות הכי אופטימיות לגביו יתאמתו עדיין יהיה שחקן סופר זול במונחים של הפועל ותוכל להביא אותו אז בשיא הקריירה בלי להמר, להסתכן ולתת להתגלח על חשבונך.. תחשוב על קזינו, היית מוכן לשים כסף ברולטה אם במקרה של זכייה במקום לקבל פי 36 ממה ששמת היית מקבל רק פי 1.01 (המקביל להשקעה בפק"מ נגיד)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:44 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
נשמע לי הזוי להתחיל עונה עם 7 זרים, והלפרין כאמור דיבר בנחרצות שזה בכלל לא על הפרק
ווריאנט יותר סביר לטעמי זה לחכות לאיזה שחקן ישראלי שלא ימצא את מקומו במקום אחר (אולי מישהו מהסגל של נתניה למשל), "בתוחלת" זה גם לעיתים לא מבוטלות קורה לאחר פציעה של אחד מהישראלים הקיימים אצלך - ואז בכלל זה יהיה צורך חשוב

נכון, הזוי להתחיל עם 7 זרים
מעריך שהנתק בין עמיאל לגיא קשור להחתמות של בנט ואדאמס
גיא אכל לעמיאל משבצת אחת לפחות שהוא צריך. עמדת הרכז מוטטה אותנו מול אילת, ואף אחד מאלה שהיו חסרים לא רכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 4:51 pm 
Junior

מנחם כתב:
גמליאל כתב:

ניב משגב היום ברמה שהוא כנראה יכול לתת 5-10 דקות בירושלים (וגם, זה לא להיט).
להחתים שחקן כרכז מחליף בתקווה שיום אחד הוא יהפוך לניב משגב זה די הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 5:31 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
מנחם כתב:
גמליאל כתב:

בעיני יש הבדל בין להשאיר שחקן שגדל בקבוצת הנוער לבין להחתים מישהו מבחוץ. יש כאן ערך מוסף קודם כל עבור שחקני הנוער שרואים ששווה להשאר בקבוצה כי יש סיכוי שהם יוכלו לקבל דקות גם בקבוצה הבוגרת. אתה הרי לא רוצה ששחקן נוער מוכשר יעבור בגיל צעיר לקבוצה אחרת כי שם יש לו יותר סיכוי להתקדם ואז הסיכוי שהוא יחזור אליך יהיה הרבה יותר קטן. מעבר לכך, שחקני בית יוצרים חיבור לקבוצה וגם לזה יש ערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 7:13 pm 
Sophomore

מנחם כתב:
הוקיץ' כתב:
מנחם כתב:
גמליאל כתב:

בעיני יש הבדל בין להשאיר שחקן שגדל בקבוצת הנוער לבין להחתים מישהו מבחוץ. יש כאן ערך מוסף קודם כל עבור שחקני הנוער שרואים ששווה להשאר בקבוצה כי יש סיכוי שהם יוכלו לקבל דקות גם בקבוצה הבוגרת. אתה הרי לא רוצה ששחקן נוער מוכשר יעבור בגיל צעיר לקבוצה אחרת כי שם יש לו יותר סיכוי להתקדם ואז הסיכוי שהוא יחזור אליך יהיה הרבה יותר קטן. מעבר לכך, שחקני בית יוצרים חיבור לקבוצה וגם לזה יש ערך.

אין בעיה ,שחקנים כאלה תמיד היו לנו.
מהימים של סקוט קנט עד לבר שפע
הבעיה ששחקן כזה מקבל תפקיד של רכז רוטציה סביר
לא מעלים מישהו שלא מתאים רק בגלל שהוא מהנוער ונותנים לו דקות.

בעיקרון , הפועל ירושלים היא קבוצה ללא נוער (אין קשר בין מחלקת הנוער למחלקה הבוגרת )
וזו החלטה כלכלית טובה מאוד
ואם יגדל מתישהו שחקן בנוער שלנו שנרצה , הסיכוי שלנו לקחת אותו יהיה מאוד גדול
וגם אם נצטרך לשלם עליו סכומים יותר גדולים , זה עדיין יהיה הרבה פחות השקעה מאשר לגדל אותו מהכסף שלנו

ובקשר להזדהות , יזדהו פה הרבה יותר עם שחקן טוב מאשר עם שחקן בית שגדל בקבוצה שאני בספק אם חצי מהקהל יודע להגיד את השם המלא שלה (הפועל דני ירושלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 7:14 pm 
Junior

שחקני בית זה נחמד עד הרגע שהם מפשלים בסיטונות ואז לאף אוהד כבר אין סבלנות אליהם.
כשים מדר היה בגילו של שניידרמן הוא קיבל 10 דקות למשחק בהפועל והיה די חלש רוב הזמן. בניגוד לשניידרמן ים מדר הוא כישרון על, ועדיין כשהוא חירב לנו את המשחק לרוב האוהדים זה לא הספיק שהוא שחקן בית מוכשר (ובצדק בעיני).
בירושלים הציפיות הן מן הסתם גם יותר גבוהות מאשר בהפועל ויש מסגרת נוספת בה רמת התחרות גבוהה יותר. בעיני זו לא החלטה מקצועית סבירה לתת לבחור שלא הוכיח שהוא ברמת ליגת העל את עמדת הרכז המחליף בקבוצה כזו, מה גם שלא מדובר באיזה כשרון מיוחד. כלומר, רוב הסיכויים שהוא לעולם לא יהיה שחקן ברמת ליגת העל, על אחת כמה וכמה ברמה של ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 8:15 pm 
Junior

אני חושש שהדיון הזה מעט מיותר. מישהו באמת חושב ששניידרמן יהיה ״הרכז המחליף״ באיזשהו משחק שקובע משהו? אם אדאמס, אובסוהאן וקילפטריק יסגרו קרוב ל-70 דקות בעמדות 1-2 ויש לך גם את אריאל/גרשון שנותנים דקות כסקנד גארדים, מה זה בדיוק משאיר לשניידרמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 09, 2021 8:19 pm 
Junior

רמת הרכז מחליף הממוצעת בליגה נמוכה. כך שאם בזמנו פרנקו עשה שירות גדול להפועל בטווח הארוך במחיר של נזק זניח בטווח הקצר עם מדר (ביחס למדיאן). אורן עמיאל יכול להרשות לעצמו במשחקים של קרוז קונטרול/פציעות לתת דקות לשניידרמן, גם אם מדובר בכישרון נחות פי כמה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1393 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 56  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 165 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: