עמוס לב כתב:
אז מה נשאר לנו צפוי אבל מעניין בשוק השחקנים הפנויים?
1. קוואי לאונרד - מה יהיה עם הסאגה של הבחור שרק לפני שנה נחשב לכל מה שטוב באן.בי.איי וכרגע מצטייר כנושא הדגל של כל מה שרע אצל כוכבי האן.בי.איי? יישאר עוד שנה בספארס? יחבור ללברון למרות הסיטואציה הנוראית שבה הוא עוד עלול להגיע רחוק בפלייאוף אן.בי.איי אבל הקרדיט לא יהיה שייך לו? יעבור לקבוצה אחרת ויברח ממנה תוך שנה?
2. נכון לרגע זה רוטציית הסנטרים של הלייקרס מכילה את השחקנים הבאים - מקגי, כנראה השחקן הכי טוב בעולם מתחת ל-10 דקות משחק, צ'נינג פריי בן ה-35, איביצ'ה זובק והרוקי מוריץ ווגנר. איכשהו זה נראה לי לא מספיק ואיכשהו זה לא יישאר כך. כמובן שהכול גם תלוי במה יקרה עם נקודה מספר 1, אבל אותי מאד מעניין איך יראה הסגל של הלייקרס בפתיחת העונה.
3. לאן יילך דניס שרודר. ההוקס מחוייבים לבחור עם 45 מיליון לשלוש השנים הבאות, אבל הם כבר נטשו את הנישואים הללו והשיגו פילגש צעירה וחתיכה בשם טרה יאנג. יש לי הרגשה שהולך להיות טרייד מפגר שבו ההוקס הולכים לקבל נכסים עתידיים לא מבריקים ואילו קבוצה שממש לא צריכה את שרודר תקפוץ על העגלה. איכשהו החשודים המיידיים הם כמובן הקינגס, אבל גם בפיניקס יכולים להחליט שעם צמד ווטרנים כמו צ'נדלר ואריזה חלון ההזדמנויות הולך ונסגר וחייבים לעשות מהלך גדול.
4. הלייקרס מאד מעניינים הקיץ הזה. אבל הפעם העניין הוא בשחקן שלא ימשיך באל.איי. לאן יילך אייזיאה תומאס? רק לפני שנה וצ'ופצי'ק האיש היה על גג העולם ואני מניח שהוא כבר תכנן להעלות באש איזה סטיפה של 200 אלף דולר סתם בשביל הכיף עם חוזה המקס' שהוא הולך לקבל. האם כעת הוא יקבל יותר מאשר 5 מיליון בלחץ לעונה? ווטרן מינימום? האם הוא יכול לחזור ליכולת של בוסטון? אולי בכלל הוא יחזור לבוסטון כתעודת ביטוח לקיירי? הכול פתוח ותומאס שבעבר בנה את הקריירה שלו על המוטיבציה להוכיח לכולם מה הוא שווה חזר למשבצת מספר 1 מהבחינה הזאת.
כולם מוזמנים להוסיף את הנק' שמעניינות אותם וכמובן לספר לי כמה שטויות כתבתי.
טוב, אז הכותבים האחרים לא ממש עניין אותם כנראה לספר מה מעניין אותם בשוק החופשי ועיקר התגובות באופן טבעי התמקדו בשטויות, אבל עבר שבוע וחצי ונראה שהתהיות שלי נענו.
1. לא צפוי, אבל בראפטורס.
2. לי זה נראה מוזר קצת, אבל נראה שהלייקרס סגרו את הבאסטה והולכים למלחמה עם הברגים הרעועים של מגי, זובק והרוקי ווגנר. בעמדה 4 יחלקו כנראה קוזמה, אינגרם ולברון. לא מספיק בעיני, אבל כנראה שגואטה צדק וההכנות לספייס ג'אם 2 הרימו הילוך.
3. אז בסוף היה איזה טרייד מפגר. אוק.סיטי עם חורים בעיני מפה ועד הודעה חדשה בקבוצה הלכו והביאו רכז מחליף בכיר לראסל ווסטברוק שרק משחק 36 דקות למשחק. ההוקס בעיקר קיבלו הנחה כספית על החוזה של שרודר. עסקה מגעילה שכל המוטיבציה שלה הייתה להיפטר מחוזים מגעילים.
4. אז אייזיאה תומאס באמת שוב פעם הימר על עצמו עם 2 מיליון דולר לעונה אחת בדנבר. דווקא מעניין.