סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:15 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טרייד דדליין 2022
הודעהפורסם: ו' מרץ 04, 2022 6:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בראדלי ביל אמר שהוא נוטה לחתום על חוזה חדש בוושינגטון.
לא מפתיע במיוחד. כמעט 50 מיליון דולר לעונה ל-5 שנים.
ביל מקבל המון כסף. וושינגטון חותמים על בינוניות. כולם מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 1:08 am 
Hall of Famer

כשאומרים "נוטה לחתום" - נראה שיש הנחה מובנית שהקבוצה תציע לו...
נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 1:22 am 
מנהל פורום

מאוד יפתיע אם וושינגטון לא יציעו לו.
אם הם לא מציעים לו, זו הצהרה על בנייה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 1:25 am 
Hall of Famer

אני חושב שאיתו ובלעדיו (כלומר, מן הסתם עם שימוש אחר כלשהו בכסף העודף, או אם שיקבלו תמורתו בטרייד היפותטי) ינצחו בערך את אותה כמות המשחקים
לכן אני לא מתחבר הרבה פעמים לביטוי "בנייה מחדש" - כי זאת לא קבוצה שנפטרת במכוון משחקנים מסוימים, במטרה לנצח X משחקים פחות (כאשר X הוא משמעותי)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 1:34 am 
מנהל פורום

בניה מחדש, לא שמה לה למטרה להפסיד כדי לקבל בחירות דראפט גבוהות יותר, לפחות לא במילון שלי
לוותר על הכוכב שלך בשביל שחקנים צעירים עם אפ סייד, או להשתמש בכסף שהתפנה מאי ההחתמה שלו לפרי אייג'נטס טובים זו בניה מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 1:52 am 
Hall of Famer

היות שזה מונח שמוזכר בעיקר בהקשרי NBA (ולא למשל כשמכבי מביאים איזה 5 זרים חדשים מדי עונה...) - אז אני אוטומטית מקשר את זה למנגנון הדראפט - בין אם קבלת בחירות תוך כדי התהליך, או לאחר הירידה הצפויה בטבלה
אבל אולי זה רק אני

שהרי למשל, אותה וושינגטון כבר ויתרה על כוכב שלהם (גם אם לא "הכוכב") תמורת 3 שחקני משנה - זולים וצעירים יותר
האם זו "בנייה מחדש"?
לטעמי לא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 5:49 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
כשאומרים "נוטה לחתום" - נראה שיש הנחה מובנית שהקבוצה תציע לו...
נו שוין

ברור שיש הנחה מובנית כזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 9:56 am 
Junior

Att כתב:
Yuval כתב:
הולי פאק פורזינגיס לוושינגטון דינווידי לדאלאס ווטף

מהההההה
איזה טרייד הזוי

אני לא בטוח מה הפרטים, אם יש גם בחירות שמצורפות
אבל אני לא מבין בשלב הזה מה לעזאזל דאלאס עושים.

גמר מערב, זה מה שהם עושים :D
( הרוב פה טעו בניתוח הטרייד, סתם עקיצה ספורטיבית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:09 pm 
Junior

B.Grant44 כתב:
Att כתב:
זה מצריך כישרון לא מבוטל מה שאתה עושה כאן.
עם ההיגיון הזה, אתה יכול להצדיק פחות או יותר כל מהלך שהוא,
חסר היגיון ככל שיהיה.

אני לא רואה שום קשר בין פורזינגיס לבין הסיטואציה של פיני-סמית' או של ברונסון.
למה להשוות בין התפוקה של פיני-סמית' לבין זו של פורזינגיס או את המשכורות שלהם?
אתה לא יכול להשאיר את שניהם? אתה מחוייב לעשות טרייד גם אם הוא גרוע ממש?

בשורה התחתונה, המאבס שלחו את השחקן השני או השלישי הכי טוב שלהם תמורת שני שחקנים מתחת לממוצע שנמצאים על חוזים רעים (החוזה של ברטאנס גרוע יותר מזה של פורזינגיס). בעקבות הטרייד, האפסייד שלהם ירד משמעותית.
וכאמור, במקום לוקה, הייתי מכריח את דרכי לקבוצה אחרת.

קודם כל, הבהרתי מראש שאני מנסה להבין ולא להצדיק.
ברור שיש קשר וגם אתה מתייחס אליו בהקשרים אחרים. תחת מגבלות הקאפ ומס המותרות, ברור שכדאי לאזן את הפיי רול כך שעל עמדה X לא תוציא סכומים מוגזמים. אבל זה מעבר לעלות המשותפת של פורזינגיס, DFS ואפילו קלבר בעמדה 4. זה עצם העובדה שדאלאס מעוניינת לפתוח עם פיני-סמית וזו בעיה כשיש לך שחקן במעמד ובשכר של פורזינגיס, אפילו כשזה רק לשני-שליש עונה בממוצע.

לא חושב שאפשר לקבוע בצורה כזו חד משמעית שהחוזה של ברטאנס גרוע מזה של פורזינגיס. הוא מרוויח חצי מהמשכורת של חברו לנבחרת, מה שכבר הופך אותו ליותר סחיר בהמשך הדרך. הוא אומנם חתום לעונה אחת מעבר לפורזינגיס, אבל רק 5 מיליון מובטחים לאותה עונה (24/25). אז מעריך שדאלאס תצליח להעביר אותו באזור שבין הטרייד דד ליין של עוד שנתיים לקיץ 2024.

לוקה נשמע אתמול בהלם ואמר את כל המילים הנכונות, אבל אני לא בטוח שהטרייד הזה באמת הפריע לו, אולי אפילו להפך. היה ידוע שהוא ופורזינגיס לא מסתדרים מי יודע מה ביחד. בכל אופן, הוא חתום עד קיץ 27', כלומר שדאלאס תוכל לתמרן איזה מהלך משמעותי כבר שנתיים לפני (כשהחוזים של דינווידי, ברטאנס, הארדוויי ג'וניור ואחרים כבר ירדו כולם מהפיי רול).

:ti_pa:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 16, 2022 12:16 pm 
Junior

sheky כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
הולי פאק פורזינגיס לוושינגטון דינווידי לדאלאס ווטף

מהההההה
איזה טרייד הזוי

אני לא בטוח מה הפרטים, אם יש גם בחירות שמצורפות
אבל אני לא מבין בשלב הזה מה לעזאזל דאלאס עושים.

גמר מערב, זה מה שהם עושים :D
( הרוב פה טעו בניתוח הטרייד, סתם עקיצה ספורטיבית)

אומנם לא ממש נכנסתי לניתוח המקצועי של הטרייד, לא אמרתי אף מילה על התרומה הפוטנציאלית של דינווידי, אבל כן ניסיתי לגשת בענווה שאני משתדל לאמץ בכניסה לנעלי ג'יאם נתון שלכאורה "לא יודע מה הוא עושה" ולהבין את האספקט הפיננסי-ניהולי של הטרייד, שכמובן כרוך גם באספקטים המקצועיים.

אמרתי בזמן אמת, שאם דאלאס האריכה חוזה לפיני-סמית מיד לאחר הטרייד, הרי שזה מעיד על רצונם להתחייב אליו בתור פורוורד פותח, מה שמחייב היפטרות מפורזינגיס. אתה לא משלם 30 מיליון לביגמן מחליף, בטח לא כשהוא משחק עבורך בין חצי לשני שליש בלבד בכל עונה נתונה. אתה גם לא פותח איתו בסנטר, רק כדי להצדיק את תג המחיר הנ"ל.

אמרתי שבהינתן האפשרות הסבירה ביותר, שרק וושינגטון התעניינה ורק תמורת היפטרות מחוזיהם של ברטאנס ודינווידי, הרי שזהו מהלך כדאי בכל הנוגע לניהול פיי רול. דינווידי סחיר בהרבה מפורזינגיס, ברטאנס כבר סיפור אחר אבל העלות שלו היא 50% מעלותו של פורזינגיס. עדיין עצם יקרה לבלוע ולהחזיק על הספסל, אבל כזו שעם השנים תהפוך לסחירה יותר. מפורזינגיס הם רצו להיפטר במידי, כדי להחתים מחדש את פיני-סמית וברונסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:28 am 
Junior

Yuval כתב:
אני לא מבין מה הפואנטה של הפוסטים שלך.

הטרייד הזה גרוע מהמון סיבות, את כולם כבר פרטנו פה. ברור שאם הקינגס חושבים שהליברטון ממש גרוע וגם הוא מסריח מהפה והוא לא מוריד את הקרש בשירותים ובנוסף סבוניס הבטיח שהוא יחתום עוד שנתיים בחינם ו-ויויק הלך למגדת עתידות שאמרה לו שהם ינצחו 94 משחקים שנה הבאה זה הגיוני.

כן, הוא גרוע כי 'להשתפר' כשאתה במאזן 20-36 בטרייד שאולי יעזור לך בטווח הקצר ואולי לא (סבוניס עדיף על הליברטון ובאדי כרגע? אולי, בטח לא בהרבה) זה מטומטם בקנה מידה שלא רואים יותר בליגה.
כן הוא גרוע כי 'להשתפר' על חשבון רוקי סופר נחשב באמצע השנה השניה שלו זה משהו שאתה לא עושה מסיבות שאמורות להיות ברורות לכולם.
כן הוא גרוע כי אם אתה כבר סוחר ברוקי סופר נחשב באמצע השנה השניה שלו שכל הליגה מאוד מעריכה הדבר העיקרי שאתה צריך לעשות זה -לספר את זה לשאר הג'יאמים בליגה-.
כן הוא גרוע אסטרטגית. הוא גרוע מקצועית. הוא גרוע כי סקרמנטו מנוהלת בפועל על ידי הבעלים המופרע שלה. הכל גרוע.

נתקלתי בתיאור הזה לטרייד באחת מכתבות 'ציוני הטריידים' , לא זוכר איזה כרגע. דיי ממצה -
Kings: G for Good Lord. H for Huh?
There are no letters to describe the Kings, or a plane on which to grade them that would make sense for the current reality we occupy

רציתי להגיב בת'רד קבלת ההחלטות ולהספים אותו בדיבורי כדורסל, אבל הוא כבר נעול...
אז נסתפק בכמה תגובות בזמן אמת לטרייד הווין-ווין הזה, שאהבתי כבר בזמן אמת לשתי הקבוצות (במאמר מוסגר, כמו אטט גם אני נגד גישת "איזו קבוצה ניצחה את הטרייד?").

קודם כל, שיהיה ברור שזה לא אישי, המשפט המודגש בתחילת התגובה של יובל כוון לעמוס לב, שבחוצפתו העז להתייחס להיבט המקצועי של העסקה מבחינת הקינגס...

לגבי שאר הסיבות שיובל מנה, הנה חלפה לה קצת יותר משנה מאז הטרייד, הקינגס דפקו וואחד שיפור וסופסוף עושים פלייאוף, אז מטומטם זה בטח שלא היה.
הנקודה לגבי התרומה המיידית + פוטנציאל שיפור + חוזה זול ו- cost-controlled של הליברטון אינה מעניינת כשהיא נבחנת במבודד משאר הפרמטרים להחלטה, קרי: הרצון של הקינגס להתחזק בביגמן מגוון ודומיננטי כמו סבוניס, לפרק את הציוות פוקס-הליברטון ולבנות סביב אחד מהם.

הקינגס יכלו לבחור בהליברטון ולסחור בפוקס, אבל התרומה בוודאות היתה פחות מוצלחת, בדיוק מהסיבות ההפוכות לאלו הנ"ל שהופכות את הליברטון לנכס כה אטרקטיבי. יתכן שהאופציה הסבירה היחידה היתה החלפת פוקס ברנדל. אני מאוד מעריך את הליברטון, וראינו העונה בניקס שלצד רכז ראוי רנדל משחק טוב יותר, ועדיין נוטה להעדיף את הציוות פוקס-סבוניס.

ולגבי הנקודה המודגשת, אני חושב שזה קצת נאיבי לחשוב שאם הקינגס טרגטו ספציפית את סבוניס, ושנקודת הפתיחה של הצעתם לאינדיאנה היתה דומה למה שדווח שוושינגטון הציעה (שתי בחירות סיבוב ראשון), אז מרגע שהקאונטר של הפייסרס זה לדרוש את הליברטון, הקינגס אמורים לעצור רגע ולומר לעצמם "וואלה, זו הצעה שכדאי לנו לשקול, אבל בואו נוודא קודם שאין הצעות טובות יותר על השולחן, למרות שנותרו X שעות עד לסיום הטרייד דד ליין".

קודם כל, יתכן שבזמן שהם יתמזמזו עם ההצעה, הפייסרס יעברו הלאה להצעה אחרת. דבר שני, בואו נניח שהמטרה העיקרית של הקינגס היתה להתחזק בביגמן דומיננטי לצד פוקס (את בארנס כבר היה להם ביד; שוטינג גארד דומיננטי הם מן הסתם לא היו רוצים, זה היה נוגד את מטרת הטרייד על הליברטון שהיא להעצים מחדש את פוקס; פורוורד נוסף לצד בארנס? יותר הגיוני להסתפק באיזה שחקן 3 & D לעמדה זו ולרכז את מירב המשאבים בביגמן).
האם לפני 14 חודשים היו ביגמנים עדיפים על פני סבוניס, שהיו עשויים להיות זמינים תמורת הליברטון?

באם ממיאמי - קשה לי להאמין; אייטון - דווקא דווח על שיחות אייטון-סבוניס, אבל בכל אופן, לא רואה את אייטון כעדיף על פני סבוניס; סיאקם - וואלה, יש מצב. רק חשוב לציין במקרה שלו שהוא בן מחזור הדראפט של סבוניס, עם חוזה שגם מסתיים בקיץ 2024, והיסטוריית פציעות בעייתית יותר.

כל הצעה אחרת, לרבות כאלה שהיו מרפדות את התמורה המקצועית בבחירות דראפט מעניינות, אינה רלוונטית כשמטרתה הברורה והמוצדקת של סקרמנטו היתה לבנות קבוצה שתעשה פלייאוף סופסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:30 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
rony כתב:
אחרי קצת מחשבה, אני חושב שקצת מחמירים כאן עם סקרמנטו, הטרייד הזה לא מדהים ודי בטוח שהם יכלו להוציא יותר על הליברטון, אבל סאבוניס הוא עדיין תמורה בכלל לא רעה, גבוה של 18-20 נק', 12 ריב' למשחק, מוסר טוב מאוד (5 אס' למשחק העונה, כמעט 7 בשנה שעברה) עוד לא בן 26, שומר סביר לגמרי, בלי עבר רציני של פציעות, בלי בעיות משמעת ועם חוזה מאוד נוח ביחס לתוצרת שלו (18-19 מיליון לעונה לעוד 2 עונות אחרי זו), You could do A LOT worse.

מסכים איתך שקוטלים כאן (ובמקומות אחרים, מסתבר) את הקינגס יותר מדי. גם אני מעריך מאוד את הליברטון, אבל קצת מוגזם לקבוע בכזאת ודאות שהוא הולך להיות כוכב גדול מסבוניס. זה לא שאין לו תחליף בסקרמנטו - יש את פוקס ומיטשל, לעמדה 2 אפשר למצוא איזה שחקן 3 & D שלא ידרוך לפוקס על האצבעות. פוקס-סבוניס יכול להיות חתיכת 2-1 פאנץ', אם תיווצר ביניהם כימיה טובה. השאלה כרגיל היא איזה ביגמן מביאים לצד סבוניס בשביל ליצור את הציוות האידיאלי. מישהו כאן תהה איך זה שהציוות של סבוניס עם טרנר לא עבד טוב כפי שנראה על הנייר. יש הסברים לכך, בין היתר שטרנר לא היה מרוצה מצמצום התפקיד שלו, אבל בגדול מסכים שקשה למצוא התאמה טובה יותר עבור סבוניס משני צדי הפרקט. כי כן צריך סייז ורים פרוטקשן לצדו, ומצד שני למקסם את הספייסינג סביבו בהתקפה (בטח שעכשיו בסקרמנטו כשזה הוא ופוקס).

יש עוד זמן עד למחר בערב, יהיה מעניין לראות אם הקינגס עוד לא סיימו, כי גם בארנס והולמס כיכבו בשמועות. הם יכולים להגדיל את הקאפ ספייס שלהם בקיץ עם כמה מהלכים, כשמאליק מונק ומו במבה נראים כמו יעדי FA מעניינים עבורם. אם כי טרנס דייויס נראה מעולה העונה כשפתח בחמישייה, אז אולי הייתי מתמקד בבמבה להשלמת חמישייה עם פוקס-דייויס-בארנס-סבוניס.

זו היתה התגובה שלי בזמן אמת, מצד אחד פספסתי בגדול לגבי כוונת הקינגס לבנות על סבוניס כסנטר במחשבה שהתרומה ההתקפית תעלה על החסרונות ההגנתיים, שלא בשונה מדנבר עם יוקיץ'; מצד שני, נחמד לראות שזיהיתי את מונק כמטרה לחיזוק (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:34 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
stavs כתב:
אבל הליברטון לא צריך להיות 'בודאות כוכב גדול יותר מסבוניס' כדי שזה יהיה טרייד רע לקינגס. הם גם נתנו את השחקן הצעיר יותר (קבוצה שההווה שלה הוא די כלום וצריכה לחשוב על העתיד), וגם הוסיפו אליו את השחקן השלישי הכי טוב בטרייד (למרות שלהגנתם - החוזה שלו לא טוב והוא לא שידרוג ענק על הולידיי ולאמב), מספיק שיהיה להליברטון סיכוי לא רע להיות טוב מסבוניס כדי שזה יהיה טרייד גרוע מבחינתם.
יכול להיות שהם כן חוטפים יותר מדי אש על זה, נראה איך סבוניס ישתלב שם.

הקינגס לא עשו פלייאוף מאז 2006, הם לא מעוניינים לחשוב על העתיד כל הזמן, קבלו את זה כעובדה. וזה לא שפוקס-סבוניס הם צמד ששיאו כבר מאחוריו...
כמו שהראיתי, יש להם את האמצעים להעמיד חמישייה מוכשרת ומאוזנת בעונה הבאה ולהפוך לקבוצת פלייאוף עם תקרה מאוד ברורה. לא מה שאטט יחתום עליו כמובן, אבל ויוק ואוהדים רוכשי כרטיסים - בהחלט כן.

מזכיר שפוקס היה הפרוספקט היחידי בואכה דראפט 2017 שרצה להגיע לאימונים אצלם, ושהוא נותר נאמן לפרנצ'ייז. גם זה משהו, אחרי תקופת קאזינס שקדמה לו. ובכלל, אחרי למעלה מעשור וחצי של טייריק אוואנס, קאזינס, באגלי וכל שאר הפרוספקטים שנלקחו בדראפט ולא צלחו, לבנות סביב הליברטון ולחשוב על העתיד (שזה אומר גם דרך ביקורים חוזרים ונשנים בלוטרי, בין אם בצמרת שלו, באמצע או בבחירות המאוחרות), זה ממש לא פרוספקט (תרתי משמע) מלהיב.

מה שכן, פוקס יכול לרשום לעצמו כבר את לוקה והליברטון כשחקנים שסקרמנטו ויתרה עליהם לטובתו...בהחלט שם חתיכת מטרה על גבו.

וברמה האסטרטגית יותר, זו היתה הגישה שלי אז, שמח לראות שהיא מקבלת תוקף בדיעבד.
וכמו שכתבתי לאחרונה, גם לא אהבתי את הגישה הרווחת לקראת דראפט 2022, שסקרמנטו צריכה לקחת את ג'יידן אייבי בתור סו-קולד BPA. מתישהו צריך לבנות קבוצת כדורסל, וזה בדיוק מה שהקינגס עשו כשתוך חמישה חודשים צירפו את סבוניס, הורטר וקיגן לצד פוקס ובארנס בחמישייה, וחיזקו את הספסל עם מונק בעיקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:37 am 
Senior

נו, לפחות התברר שסקרמנטו לא המועדון שמנוהל הכי גרוע בליגה. דאלאס עכשיו זוכים בכבוד הזה. זוכר שהתרברבת איך הטרייד על קיירי מוכיח את הנקודה שלך לגבי גדולתו של קיובן?

אולי לוקה כן היה מגיע לסקרמנטו אחרי הכל. בכל זאת מליניאל קוסמופוליטי.

אולי תחפש את כל הפוסטים שכתבת שטויות בהם ותקפיץ אותם גם, או שזה רק תרגיל באוננות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:37 am 
Junior

B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
לא הבנתי גם באיזה תסריט סקרמנטו הופכת ל"קבוצת פלייאוף" (שזה לטעמי מקומות 1-6, מעבר לזה זה כבר ספקולטיבי מאוד בתנאים הנוכחיים) בשנתיים הבאות. כלומר לא הייתי נותן לזה 0 סיכוי, אבל לא יותר מדי...
הרי גם לטווח הקצר בכלל לא בטוח שהם מתחזקים, קבוצות כמו דנבר והקליפרס אמורות להיות טובות יותר בשנה הבאה (מטעמי כשירות גרידא), מינסוטה עושה רושם ביססה את עצמה במעמד מסוים, ניו אורלינס כאמור מתחזקים כעת.

בתסריט שבו הם בונים קבוצה טובה ותחרותית ככל האפשר. דווקא בתנאים הנוכחיים, אפשר להיות קבוצת פלייאוף גם ממקום 10, לא ברור לי למה אתה מתעקש על התנאים המחמירים דווקא. לא אמרתי שהם בוודאות יהיו קבוצת פלייאוף, אמרתי שהם יוכלו לכוון לשם. זה מאוד תבוסתני להסתכל על המפה ולומר לעצמך דברים כמו "מינסוטה מבוססת וניו אורלינס התחזקו, אז התחרות חזקה מדי ואין לי סיכוי". אתה קודם כל מסתכל על עצמך ובונה את הקבוצה הכי טובה שאתה יכול לבנות, בשביל לתת עונה עם רקורד מנצח. נכון לעכשיו, מקומות 7-10 במערב עם רקורד מפסיד.

עוד נקודה חשובה שכדאי לזכור לדיונים עתידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:40 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:
אני לא מבין מה הפואנטה של הפוסטים שלך.

הטרייד הזה גרוע מהמון סיבות, את כולם כבר פרטנו פה. ברור שאם הקינגס חושבים שהליברטון ממש גרוע וגם הוא מסריח מהפה והוא לא מוריד את הקרש בשירותים ובנוסף סבוניס הבטיח שהוא יחתום עוד שנתיים בחינם ו-ויויק הלך למגדת עתידות שאמרה לו שהם ינצחו 94 משחקים שנה הבאה זה הגיוני.

כן, הוא גרוע כי 'להשתפר' כשאתה במאזן 20-36 בטרייד שאולי יעזור לך בטווח הקצר ואולי לא (סבוניס עדיף על הליברטון ובאדי כרגע? אולי, בטח לא בהרבה) זה מטומטם בקנה מידה שלא רואים יותר בליגה.
כן הוא גרוע כי 'להשתפר' על חשבון רוקי סופר נחשב באמצע השנה השניה שלו זה משהו שאתה לא עושה מסיבות שאמורות להיות ברורות לכולם.
כן הוא גרוע כי אם אתה כבר סוחר ברוקי סופר נחשב באמצע השנה השניה שלו שכל הליגה מאוד מעריכה הדבר העיקרי שאתה צריך לעשות זה -לספר את זה לשאר הג'יאמים בליגה-.
כן הוא גרוע אסטרטגית. הוא גרוע מקצועית. הוא גרוע כי סקרמנטו מנוהלת בפועל על ידי הבעלים המופרע שלה. הכל גרוע.

נתקלתי בתיאור הזה לטרייד באחת מכתבות 'ציוני הטריידים' , לא זוכר איזה כרגע. דיי ממצה -
Kings: G for Good Lord. H for Huh?
There are no letters to describe the Kings, or a plane on which to grade them that would make sense for the current reality we occupy

רציתי להגיב בת'רד קבלת ההחלטות ולהספים אותו בדיבורי כדורסל, אבל הוא כבר נעול...
אז נסתפק בכמה תגובות בזמן אמת לטרייד הווין-ווין הזה, שאהבתי כבר בזמן אמת לשתי הקבוצות (במאמר מוסגר, כמו אטט גם אני נגד גישת "איזו קבוצה ניצחה את הטרייד?").

קודם כל, שיהיה ברור שזה לא אישי, המשפט המודגש בתחילת התגובה של יובל כוון לעמוס לב, שבחוצפתו העז להתייחס להיבט המקצועי של העסקה מבחינת הקינגס...

לגבי שאר הסיבות שיובל מנה, הנה חלפה לה קצת יותר משנה מאז הטרייד, הקינגס דפקו וואחד שיפור וסופסוף עושים פלייאוף, אז מטומטם זה בטח שלא היה.
הנקודה לגבי התרומה המיידית + פוטנציאל שיפור + חוזה זול ו- cost-controlled של הליברטון אינה מעניינת כשהיא נבחנת במבודד משאר הפרמטרים להחלטה, קרי: הרצון של הקינגס להתחזק בביגמן מגוון ודומיננטי כמו סבוניס, לפרק את הציוות פוקס-הליברטון ולבנות סביב אחד מהם.

הקינגס יכלו לבחור בהליברטון ולסחור בפוקס, אבל התרומה בוודאות היתה פחות מוצלחת, בדיוק מהסיבות ההפוכות לאלו הנ"ל שהופכות את הליברטון לנכס כה אטרקטיבי. יתכן שהאופציה הסבירה היחידה היתה החלפת פוקס ברנדל. אני מאוד מעריך את הליברטון, וראינו העונה בניקס שלצד רכז ראוי רנדל משחק טוב יותר, ועדיין נוטה להעדיף את הציוות פוקס-סבוניס.

ולגבי הנקודה המודגשת, אני חושב שזה קצת נאיבי לחשוב שאם הקינגס טרגטו ספציפית את סבוניס, ושנקודת הפתיחה של הצעתם לאינדיאנה היתה דומה למה שדווח שוושינגטון הציעה (שתי בחירות סיבוב ראשון), אז מרגע שהקאונטר של הפייסרס זה לדרוש את הליברטון, הקינגס אמורים לעצור רגע ולומר לעצמם "וואלה, זו הצעה שכדאי לנו לשקול, אבל בואו נוודא קודם שאין הצעות טובות יותר על השולחן, למרות שנותרו X שעות עד לסיום הטרייד דד ליין".

קודם כל, יתכן שבזמן שהם יתמזמזו עם ההצעה, הפייסרס יעברו הלאה להצעה אחרת. דבר שני, בואו נניח שהמטרה העיקרית של הקינגס היתה להתחזק בביגמן דומיננטי לצד פוקס (את בארנס כבר היה להם ביד; שוטינג גארד דומיננטי הם מן הסתם לא היו רוצים, זה היה נוגד את מטרת הטרייד על הליברטון שהיא להעצים מחדש את פוקס; פורוורד נוסף לצד בארנס? יותר הגיוני להסתפק באיזה שחקן 3 & D לעמדה זו ולרכז את מירב המשאבים בביגמן).
האם לפני 14 חודשים היו ביגמנים עדיפים על פני סבוניס, שהיו עשויים להיות זמינים תמורת הליברטון?

באם ממיאמי - קשה לי להאמין; אייטון - דווקא דווח על שיחות אייטון-סבוניס, אבל בכל אופן, לא רואה את אייטון כעדיף על פני סבוניס; סיאקם - וואלה, יש מצב. רק חשוב לציין במקרה שלו שהוא בן מחזור הדראפט של סבוניס, עם חוזה שגם מסתיים בקיץ 2024, והיסטוריית פציעות בעייתית יותר.

כל הצעה אחרת, לרבות כאלה שהיו מרפדות את התמורה המקצועית בבחירות דראפט מעניינות, אינה רלוונטית כשמטרתה הברורה והמוצדקת של סקרמנטו היתה לבנות קבוצה שתעשה פלייאוף סופסוף.

מה הפואנטה התייחס לזה שעמוס כתב שסקרמנטו חושבים אחרת ממני לגבי הערך של הליברטון. זה מובן מאליו שהם חושבים אחרת ממני לגבי הערך של הליברטון, אחרת הם לא היו עושים את הטרייד הזה. לכן ציינתי בדיוק את זה במשפט שאחרי.

אם זה לא 'אישי' אז אולי תנסה לקרוא את מה שכתבתי במקום לזרוק עקיצה שהיא שקר מוחלט. כלומר שזה שכתבת אותה אומר שאתה שקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:41 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
B.Grant44 כתב:
shmueliki כתב:
לא הבנתי גם באיזה תסריט סקרמנטו הופכת ל"קבוצת פלייאוף" (שזה לטעמי מקומות 1-6, מעבר לזה זה כבר ספקולטיבי מאוד בתנאים הנוכחיים) בשנתיים הבאות. כלומר לא הייתי נותן לזה 0 סיכוי, אבל לא יותר מדי...
הרי גם לטווח הקצר בכלל לא בטוח שהם מתחזקים, קבוצות כמו דנבר והקליפרס אמורות להיות טובות יותר בשנה הבאה (מטעמי כשירות גרידא), מינסוטה עושה רושם ביססה את עצמה במעמד מסוים, ניו אורלינס כאמור מתחזקים כעת.

בתסריט שבו הם בונים קבוצה טובה ותחרותית ככל האפשר. דווקא בתנאים הנוכחיים, אפשר להיות קבוצת פלייאוף גם ממקום 10, לא ברור לי למה אתה מתעקש על התנאים המחמירים דווקא. לא אמרתי שהם בוודאות יהיו קבוצת פלייאוף, אמרתי שהם יוכלו לכוון לשם. זה מאוד תבוסתני להסתכל על המפה ולומר לעצמך דברים כמו "מינסוטה מבוססת וניו אורלינס התחזקו, אז התחרות חזקה מדי ואין לי סיכוי". אתה קודם כל מסתכל על עצמך ובונה את הקבוצה הכי טובה שאתה יכול לבנות, בשביל לתת עונה עם רקורד מנצח. נכון לעכשיו, מקומות 7-10 במערב עם רקורד מפסיד.

עוד נקודה חשובה שכדאי לזכור לדיונים עתידיים.

יש קלינקס באיזור? שלא תתקע

איזה כשל אישיותי צריך בשביל לעבור על ת'רד של 27 עמודים ולהקפיץ את כל ההודעות שאתה חושב שגורמות לך להראות טוב? (חושב זה חלק חשוב במשפט, אבל לא נורא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:44 am 
Junior

Yuval כתב:
נו, לפחות התברר שסקרמנטו לא המועדון שמנוהל הכי גרוע בליגה. דאלאס עכשיו זוכים בכבוד הזה. זוכר שהתרברבת איך הטרייד על קיירי מוכיח את הנקודה שלך לגבי גדולתו של קיובן?

אולי לוקה כן היה מגיע לסקרמנטו אחרי הכל. בכל זאת מליניאל קוסמופוליטי.

אולי תחפש את כל הפוסטים שכתבת שטויות בהם ותקפיץ אותם גם, או שזה רק תרגיל באוננות?

אני בטוח שאחרים פה יכולים להקפיץ שטויות שכתבתי, זה כבר קרה לאחרונה (:
משעשע לשמוע אותך מדבר על "תרגיל באוננות" לאור מלחמת הזרע שניהלת בת'רד הנעול מול הכהן...כמה אגו, כמה התרברבות...

לגבי דאלאס - אתה באמת מאמין במה שאתה כותב? תהיה כנה ותשחרר רגע מהצורך לנגח אותי. דאלאס מנוהלת הכי גרוע בליגה? בשנה-שנתיים האחרונות או שבאופן מתמשך?

אתה מתעקש, כמו אחרים, שלא להבין את הנקודה שלי בהתנצחות מול הכהן לפני 14 חודשים ושנה לאחר מכן. אוריאל כן הבין. מה שחזרתי ואמרתי אז, ושלשיטתי הטרייד עבור קיירי מאושש, זה שדאלאס בעידן קיובן הוא פרנצ'ייז שבאופן פרו-אקטיבי פועל להתחזק ולהיות תחרותי. אגב, הטרייד אפ עבור לוקה היה צעד שכזה. האמירה לא נאמרה בתוך ואקום, אלא בקונטקסט של קטילת המאבס בגין הטרייד שלהם על פורזינגיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:48 am 
Senior

למה שאחרים יעשו את זה? אם הייתי חסר בטחון מספיק בשביל להקפיץ כל הודעה שבה צדקתי, הייתי עושה את זה גם בהודעות שטעיתי בהן. אולי זה עניין אישיותי וחוסר בטחון שלך.

אני מגיב. לא אפתח לעולם בריב. לא אקפיץ הודעה של מישהו אחר להתרברב. וכן, הבכת את עצמך בהודעה על דאלאס. פשוט טעית, באופן מרהיב ומשפיל שזה לגמרי בסדר - כולנו טועים באופן מרהיב ומשפיל - ולא הייתי מעז לעלות את זה בעצמי. אבל אתה העלת את זה כדי להתרברב שצדקת, כשאתה לא מבין בכלל עד כמה מביכה ההודעה ההיא.

קטילת המאבס בגין הטרייד שלהם על פורזינגיס הייתה מוצדקת. ולראיה העובדה שהם אפילו לא בפלייאין למרות שהם מחזיקים באחד משלושת השחקנים הטובים בעולם. זה ניהול מחפיר. אין אף אחד בעולם שבכלל חושב אחרת חוץ ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:48 am 
Junior

Yuval כתב:

איזה כשל אישיותי צריך בשביל לעבור על ת'רד של 27 עמודים ולהקפיץ את כל ההודעות שאתה חושב שגורמות לך להראות טוב? (חושב זה חלק חשוב במשפט, אבל לא נורא).

חביבי, סקרן אותי לראות מה נאמר בזמן אמת על הטרייד, הקפצתי גם הודעה שלך והגבתי לה באופן ענייני ומכבד. מן הסתם זה מעניין, אותי לפחות, לבחון דברים שכתבתי בזמן אמת ולראות היכן צדקתי והיכן טעיתי (לא היתה לי שום בעיה להצביע גם על ניתוחי השגוי לפיו הקינגס צריכים להתחזק באיזה טרנר-לעניים לצד סבוניס. הנה, בשבילך - איזה טמבל אני שראיתי במו במבה חיזוק אפשרי כסנטר פותח עבור הקינגס).

איזה כשל אישיותי צריך בשביל לקיים התנצחות מופרעת על גבי ת'רד של 13 עמודים? לרמוס את כבודו של אדם שלכאורה הפסיד את כספיו בהימורים, ולהתהדר ביכולותיך בעסקים ובפוקר בשביל לחפות על ניתוח מקצועי שגוי של עסקת כדורסל כשאנחנו, תן לי לבדוק שוב...בפורום לדיוני כדורסל? (:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:50 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:

חביבי, סקרן אותי לראות מה נאמר בזמן אמת על הטרייד, הקפצתי גם הודעה שלך והגבתי לה באופן ענייני ומכבד. מן הסתם זה מעניין, אותי לפחות, לבחון דברים שכתבתי בזמן אמת ולראות היכן צדקתי והיכן טעיתי (לא היתה לי שום בעיה להצביע גם על ניתוחי השגוי לפיו הקינגס צריכים להתחזק באיזה טרנר-לעניים לצד סבוניס. הנה, בשבילך - איזה טמבל אני שראיתי במו במבה חיזוק אפשרי כסנטר פותח עבור הקינגס).

איזה כשל אישיותי צריך בשביל לקיים התנצחות מופרעת על גבי ת'רד של 13 עמודים? לרמוס את כבודו של אדם שלכאורה הפסיד את כספיו בהימורים, ולהתהדר ביכולותיך בעסקים ובפוקר בשביל לחפות על ניתוח מקצועי שגוי של עסקת כדורסל כשאנחנו, תן לי לבדוק שוב...בפורום לדיוני כדורסל? (:

מה זה אומר המשפט בבולד? אני חיפיתי על ניתוח מקצועי שגוי שלי? אני מודה שהניתוח שלי היה שגוי. אמרתי את זה בתגובה הראשונה והוספתי בחיוך את רוע הגזירה שעזבתי את סקרמנטו בדיוק לפני שהם השתפרו.

אני הגנתי על הרעיון שאפשר לנתח טריידים. שזה משהו שאתה אמור לתמוך בו, אם אתה מסוגל להבין את המשפט הזה. אתה מוכן להתנצל על המשפט שאני מגיב עליו עכשיו? אתה מודה שהמשפט שכתבת מוטעה לחלוטין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:52 am 
Senior

B.Grant44 כתב:
Yuval כתב:

כתבת באופן מכבד שהגבתי לעמוס לב שאני לא מבין את הפואנטה רק כי הוא "העיז ברוב חוצפתו לכתוב על צד המקצועי של הטרייד" כשהגבתי לעמוס לב שאני לא מבין את הפואנטה לגבי זה שסקרמנטו מעריכים שונה את הליברטון ממני. שזה ברור מאליו. אני לא חושב שהם אנשים לא רציונלים שהעבירו שחקן שהם חושבים שיש לו פוטנציאל להיות סופרסטאר.

אז עכשיו אתה מודה שלא כתבת באופן מכבד? אתה מודה שהמשפט שלך היה עוקצני, לא מכבד ומוטעה? אתה מוכן להתנצל על השקרים שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:55 am 
Senior

היי, מתי. אתה מוכן להתנצל על שני השקרים שכתבת? אתה אוהב לשקר?

שקר א' - הויכוח שלי עם נדב היה כי אני "מחפה על ניתוח מקצועי שגוי של עסקת כדורסל כשאנחנו, תן לי לבדוק שוב...בפורום לדיוני כדורסל?"

שקר ב' - המשפט "אני לא מבין את הפואנטה" היה תגובה לזה שעמוס "העז לנתח באופן מקצועי את הטרייד".

האם אתה מתכנן להתנצל על שני השקרים האלו?

האם אתה גם מוכן להודות על הטעות המחפירה שעשית בניתוח של דאלאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:57 am 
Junior

Yuval כתב:
למה שאחרים יעשו את זה? אם הייתי חסר בטחון מספיק בשביל להקפיץ כל הודעה שבה צדקתי, הייתי עושה את זה גם בהודעות שטעיתי בהן. אולי זה עניין אישיותי וחוסר בטחון שלך.

אני מגיב. לא אפתח לעולם בריב. לא אקפיץ הודעה של מישהו אחר להתרברב. וכן, הבכת את עצמך בהודעה על דאלאס. פשוט טעית, באופן מרהיב ומשפיל שזה לגמרי בסדר - כולנו טועים באופן מרהיב ומשפיל - ולא הייתי מעז לעלות את זה בעצמי. אבל אתה העלת את זה כדי להתרברב שצדקת, כשאתה לא מבין בכלל עד כמה מביכה ההודעה ההיא.

קטילת המאבס בגין הטרייד שלהם על פורזינגיס הייתה מוצדקת. ולראיה העובדה שהם אפילו לא בפלייאין למרות שהם מחזיקים באחד משלושת השחקנים הטובים בעולם. זה ניהול מחפיר. אין אף אחד בעולם שבכלל חושב אחרת חוץ ממך.

אתה מניח מראש חוסר ביטחון. נראה לי שמי שעף על עצמו וניבל את הפה כמוך בת'רד הנעול, מעיד פי אלף מונים על האגו השברירי שלו.
מן הסתם אין לי מוטיבציה לחפש הודעות שבהן שגיתי ולהקפיץ אותן. בת'רד הזה ספציפית אני עובר על הודעות שקשורות לעסקת פוקס-סבוניס, ובוחן את מה שכתבתי עליה.
אולי לקראת הדראפט הקרוב, אקפיץ הודעות שלי מהת'רד של הדראפט הקודם, בין אם כאלה שמוציאות אותי טוב יותר או פחות. כבר עכשיו יכול להעניק לעצמי טפיחה על השכם (או על אתה-יודע-איפה) שזיהיתי את פוטנציאל הכוכבות של מתורין. מנגד, נתתי הערכת חסר לבאנקרו, שארפ וקיגן (הכל יחסי כמובן).

אתה מוזמן להראות לי איפה היתה התרברבות בהודעה של מישהו אחר (כלומר שלך) שהקפצתי.
לא רואה איפה טעיתי, נכון לעכשיו, בהודעה על המאבס. הם עדיין מחזיקים בזכויות בירד של קיירי ונמתין לתוצאות האמת בשביל לנתח את כדאיות הטרייד עבורו.

המאבס הגיעו עד לגמר המערב אשתקד גם ללא פורזינגיס. לא חושב שיש שם חרטות על העברתו לוושינגטון, למרות העונה הבריאה יחסית שנתן. אל תשכח שדינווידי הגיע תמורתו, ומילא את החלל של ברונסון עד להגעתו של קיירי תמורתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 20, 2023 11:59 am 
Junior

Yuval כתב:

מה זה אומר המשפט בבולד? אני חיפיתי על ניתוח מקצועי שגוי שלי? אני מודה שהניתוח שלי היה שגוי. אמרתי את זה בתגובה הראשונה והוספתי בחיוך את רוע הגזירה שעזבתי את סקרמנטו בדיוק לפני שהם השתפרו.

אני הגנתי על הרעיון שאפשר לנתח טריידים. שזה משהו שאתה אמור לתמוך בו, אם אתה מסוגל להבין את המשפט הזה. אתה מוכן להתנצל על המשפט שאני מגיב עליו עכשיו? אתה מודה שהמשפט שכתבת מוטעה לחלוטין?

סבבה, מתנצל (:
אני מסכים שאפשר לנתח טריידים, לא חושב שהכהן עצמו יצא נגד האפשרות הזאת. הוא טוען שאי אפשר לנתח אותם באופן כה נחרץ ומוחלט כפי שעשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 740 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: