סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 2:24 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 2:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Red Sumo1 כתב:
טל כתב:
קורבין מור הוא יהודי.

יהודי יהודי, או סטייל בלוטנטאל זכאי לקבל אזרחות עפ"י חוק השבות?

קוף ירוק כתב:
מה זה סטייל בלו? הוא לא יהודי יהודי?

ועוד איך יהודי-יהודי, אנשים מתבלבלים בגלל השם "בלות'נטאל" שדווקא היה שייך לאביו הלא יהודי של השחקן (שבערך הויקי של השחקן טוענים שגם הוא התגייר). אמו יהודייה ולפי ההלכה הוא יהודי לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 3:52 pm 
Freshman

לכל המדקדקים בעניני כשרות:
שם סבתו של קורבין מור (מצד אמו כמובן) הוא רוז פרלמן, והיא ניצולת שואה.
מספיק משכנע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:00 pm 
Sophomore

אפשר הסבר קצר למיהו קורבין מור? זאת אומרת, לא אם עשו לו ברית מילה אלא איך הוא בתור שחקן כדורסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:05 pm 
מנהל פורום

מכבי רעננה זל כתב:
אפשר הסבר קצר למיהו קורבין מור? זאת אומרת, לא אם עשו לו ברית מילה אלא איך הוא בתור שחקן כדורסל...

זה הסטט':
http://www.draftexpress.com/profile/Cor ... 908/stats/
אולי בהמשך מישהו שגם ראה אותו קצת יוכל להוסיף.

מבחינת הרקורד והמעמד לא מדובר בשחקן בסדר גודל של לאנדסברג. הנתונים עצמם לא ממש מרשימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:06 pm 
Junior

אפרופו יהודי יהודי, לנדסברג למשל, לא יהודי
האבא שלו יהודי האמא לא (אלא אם הוא התגייר לבד, מה שלא נראה לי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:26 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
מכבי רעננה זל כתב:

זה הסטט':
http://www.draftexpress.com/profile/Cor ... 908/stats/
אולי בהמשך מישהו שגם ראה אותו קצת יוכל להוסיף.

מבחינת הרקורד והמעמד לא מדובר בשחקן בסדר גודל של לאנדסברג. הנתונים עצמם לא ממש מרשימים.

לא לנדסברג, אבל מבחינת "מרשימים"-תלוי על מה אתה מסתכל. כנראה שהוא לא עילוי התקפי, אבל 8.6 ריבאונדים למשחק בדיוויז'ן 1 זה ממש לא רע. מספרים נטו, בלי להכיר את השחקן אבל עם הכרת שוק הגבוהים הישראלי, יש כאן מצב לגניבה.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ד' יולי 25, 2012 4:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:29 pm 
Senior

דווקא מבחינת הסטטיסטיקה יותר מרשים זה כמעט 46% מהשלוש לשחקן של 6-10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:32 pm 
Hall of Famer

ומה שמעניין זה שבשלוש העונות הראשונות שלו הוא לא לקח אפילו שלשה אחת, אבל בעונת הסניור התחיל לזרוק 2 למשחק, וכאמור לקלוע באחוזים טובים. יאללה, תביאו אותו ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

לא הייתי יותר מדי שם דגש על הסטט' של השלשות. קודם כל הוא קלע קצת פחות משלשה למשחק, כלומר הוא יכול לקלוע משלוש, הוא לא קלעי. דבר שני, עד העונה האחרונה, עונת הסיניור שלו, מור לא ניסה שלשה אחת. בכל אחת מהעונות שלו בפפרדיין הוא שיחק לפחות 16 דקות. צריך גם לזכור שפפרדיין הייתה אחת הקבוצות הגרועות בקונפרנס WCC, הקונפרנס של גונזגה, שעלה במעמד שלו בעונות האחרונות, אבל עדיין הוא דוויז'ן בינוני מאד, עד קטן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:42 pm 
Sophomore

אז חיפה יכולים לשחק גם עם חוק רוסי
ולשים חמישיה של

סטול, גארד זר, דונטה סמית, קורבין מור, קוז'יקרו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:42 pm 
Senior

מה רע בכמעט שלשה למשחק לשחקן גבוה? זה עדיין מרשים באחוזים כאלה. לשם השוואה, שולדנברנד (הגבוה היחידי עם קליעה מהשלוש שאני יכול לחשוב עליו) קלע השנה בהפועל ת"א 9 שלשות מ42 ניסיונות ב34 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 4:57 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא הייתי יותר מדי שם דגש על הסטט' של השלשות. קודם כל הוא קלע קצת פחות משלשה למשחק, כלומר הוא יכול לקלוע משלוש, הוא לא קלעי. דבר שני, עד העונה האחרונה, עונת הסיניור שלו, מור לא ניסה שלשה אחת. בכל אחת מהעונות שלו בפפרדיין הוא שיחק לפחות 16 דקות. צריך גם לזכור שפפרדיין הייתה אחת הקבוצות הגרועות בקונפרנס WCC, הקונפרנס של גונזגה, שעלה במעמד שלו בעונות האחרונות, אבל עדיין הוא דוויז'ן בינוני מאד, עד קטן.

אמנם קונפרנס מיד מייג'ור, אבל כזה שמספק בקביעות שחקנים לNBA ולאירופה ושלח לטורניר האחרון 3 נציגות, כולל 2 מדורגות בדמותן של סנט מארי וגונזאגה. פפרדיין נתנה עונה חלשה, אבל זו מכללה שסיפקה לעולם כמה שחקנים לא רעים, ובהסטוריה קצת יותר רחוקה את דניס ג'ונסון זצ"ל ודאג כריסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 5:21 pm 
Hall of Famer

פפרדיין במהלך 4 השנים של מור ניצחה 38 משחקים והפסידה 85 משחקים. בקונפרנס הקבוצה בתקופה הזאת לא ניצחה יותר מאשר 5 משחקים (ותשעה הפסדים) והייתה לה עונה של 11-3. בכדי למצוא את העונה האחרונה שפפרדיין סיימה עם מאזן כולל חיובי צריך ללכת לעונת 04/05. בכדי למצוא את העונה האחרונה בה הקבוצה סיימה עם מאזן חיובי בקונפרנס צריך לחזור עוד עונה אחת אחורה. העונה האחרונה בה פפרדיין, שבעבר הייתה מכללה בכלל בכלל לא רעה כפי שציינת, נתנה עונה טובה הייתה לפני מעל לעשור בעונת 01/02. למען האמת, המאמן שאפשר להגיד שהרס את פפרדיין היה פול ווסטפול, אקס המאמן של כספי.

כמו שאתה מבין, גם אם לפפרדיין היסטוריה לא רעה, הרי ההווה שלה חלש מאד וכשמור גוייס למכללה, היא הייתה כבר עמוק בתוך העידן החלש, שנמשך כמובן גם בארבע עונות שמור שיחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 5:41 pm 
Hall of Famer

שים לב שלא אמרתי כלום על היותה של פפרדיין מכללה חזקה בשנים האחרונות, מה שכמובן לא נכון. דיברתי על הקונפרנס שנחשב לאחד המיד מייג'ורס החזקים בNCAA. יש לציין שגם בתקופה המודרנית הרעה למדי של פפרדיין, הם הוציאו כמה שחקנים חביבים, למשל אלכס אקר ויאקובה דיאווארה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 5:42 pm 
Hall of Famer

ואם כבר פפרדיין, רק אציין שבכל זאת מדובר באוניברסיטה שממוקמת הכי טוב בעולם בערך (אולי פרט לאוני' מונקו, אולי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 5:58 pm 
Hall of Famer

נו, נראה לי שהייתי מעדיף את קולומביה או את NYU.

אם כבר קליפורניה, עדיף צפונה יותר. נגיד, ברקלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 7:35 pm 
Hall of Famer

אני באמת מדבר על מיקום נטו, כי באופן כללי אין ספק שאין על דארטמות'.

אבל תשמע, חוף מאליבו. קשה, קשה, קשה לנצח 300 ימים של שמש עם המון כוסיות בביקיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 7:48 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
באמת קשה לנצח? נניח, מה עם 365 ימים במדבר סהרה? אם כבר חם אז עד הסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 7:49 pm 
Sophomore

אני חושב שאני מעדיף את של נורטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 7:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בגלל אנשים כמוכם הכינרת מתייבשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 7:53 pm 
Sophomore

אתה גזען גזעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 8:15 pm 
Hall of Famer

מעדיף את השמש הבוהקת פחות של צפון קליפורניה. מזג האוויר באזור LA אמור להיות תל-אביבי משהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 8:36 pm 
Hall of Famer

קצת פחות לח לדעתי. מה גם, שעם כל הכבוד למה שאנשים בחו"ל אומרים על הנשים בישראל (ואומרים), תכל'ס, אין מה להשוות לאמריקאיות (אלו של החופים וניו יורק, לא אלה של נברסקה). עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 25, 2012 11:24 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
מה רע בכמעט שלשה למשחק לשחקן גבוה? זה עדיין מרשים באחוזים כאלה. לשם השוואה, שולדנברנד (הגבוה היחידי עם קליעה מהשלוש שאני יכול לחשוב עליו) קלע השנה בהפועל ת"א 9 שלשות מ42 ניסיונות ב34 משחקים.

זה לא רע, אבל לאור הסטט' מכל השנים בקולג', זה גם לא איזו סטט' שאפשר להיתלות בה ולהגיד שהביאו גבוה עם קליעה טובה מבחוץ.

נדב, קשה לדבר על הקונפרנס כשולח שחקנים לאן.בי.איי, כשמדובר למעשה בגונזגה שעושה זאת. עד העונה שעברה, כשבריגהאם יאנג הצטרפה, זה היה קונפרנס של שתי קבוצות - גונזגה וסיינט מארי, שבשמונה העונות האחרונות הפכה ליריבה ראויה. עדיין הזאגס הם העלית של הקונפרנס והם מגייסים שחקנים כבר ברמה לאומית, בוודאי לא ברמה של מיד מייג'ור. יש מספיק קונפרנסים מיד מייג'ורס עמוקים הרבה יותר שנחשבים ליותר טובים, למרות אפקט גונזגה, כמו המיזורי וואלי, הקולוניאל (ג'ורג' מייסון, VCU), הורייזון (באטלר) והמיד אמריקן. אם הייתי צריך לדרג את ה-WCC, אז סביר להניח שהוא היה מדורג בערך במקום ה-15. ששת הפאוור קונפרנסים בוודאי. אח"כ יש את ה-A10, קונפרנס יו.אס.איי, מאונטיין ווסט, הווסטרן אתלטיק וארבעת המיד מייג'ורס שציינת.

בכל מקרה, אתה דיברת על הקונפרנס ואנחנו מדברים על אחת הקבוצות החלשות בקונפרנס. כשמדברים על מיד מייג'ורס, לפעמים קשה להשליך מהצלחה של קבוצה או שתיים בקונפרנס לשאר הקבוצות בקונפרנס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 29, 2012 3:42 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
טוני סקין חתם לשנה בבודיבלניק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: