סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
דירוג טרי של 50 הגדולים אי פעם:
https://bleacherreport.com/articles/285 ... ed#slide49

אני לא יודע איך לדרג את קובי בראיינט אל מול שחקנים שלא ראיתי, והאם באמת הגיוני שהוא יהיה מקום 14, אבל נראה לי ממש מוזר שקווין דוראנט הוא רק מקום אחד מאחוריו, לאור ההישגים הקבוצתיים אליהם הגיעו השניים לאורך השנים, וזה לא שלדוראנט היו קבוצות חלשות במיוחד לצידו.
דווקא זה שהם קודם כל סקוררים כן מאפשרת השוואה כלשהי ביניהם (בניגוד למשל לגארנט שמוצב אחריהם - ומביא "דברים אחרים" למגרש), וזה רק מגדיל את התהייה מבחינתי.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך א' ספטמבר 29, 2019 11:02 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:25 am 
Hall of Famer

רובינסון מקום אחד לפני האקים....
במציאות זה היה בדיוק הפוך במובהק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 2:10 am 
Sophomore

נורטון כתב:
רובינסון מקום אחד לפני האקים....
במציאות זה היה בדיוק הפוך במובהק

חחח מצחיקים הם . . .
בדיוק השבוע ראיתי תקציר של הסדרה בפליאוף 94-95.
האקים פשוט עשה ממנו צחוק.
אחת ההופעות הגדולות שראיתי משחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 6:59 am 
Hall of Famer

ווסטברוק כמה מקומות לפני קוואי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 10:59 am 
מנהל פורום

ספו מקבל הארכה ארוכת טווח ממיאמי
מוצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 1:07 pm 
Sophomore

האם לברון 2 נשמע לכם הגיוני? סך הכל לוזר די גדול. הגיע להרבה גמרים אמנם אבל ממזרח מאוד חלש. בירד, מג'יק, קארים... בוודאי. אבל האם שאקיל, דאנקן, בריאנט בסוף לא היו שחקנים פשוט יותר טובים ממנו?

לתחושתי לדרג אותו 2 מושפע מקרבה בזמן ומהכוח שלו בליגה של היום, בעיקר. ההיסטוריה תשפוט אותו אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:08 pm 
Sophomore

לוזר די גדול? מי מהשחקנים האלה פגש קבוצה כמו גולדן סטייט בגמר? ומי מהשחקנים האלה סחב על הגב חבורה של שחקני ג' ליג עד לגמר הnba, פעמיים בקריירה?
להזכיר לך את כמות הבאזר ביטרס וההתעלויות שלו בריצת הפלייאוף ב2018? את הגמרים הבלתי נתפסים מול הווריורס? הבן אדם הוביל את הסדרה ב5 קטגוריות סטטיסטיות וכן, הצליח לנצח את הקבוצה הגדולה בהיסטוריה (או אחת הגדולות לכל הפחות) אחרי פיגור 3-1. גם במיאמי הוא תמיד היה השחקן שלהם בקלאץ', משחק 7 מול הספרס, משחק 6 מול הסלטיקס. על מה אתה מדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:10 pm 
Sophomore

לברון מסוג השחקנים שהכי קל לשנוא, אבל בוא נשים דברים בפרופרציות. הבן אדם לא ג'ורדן וכנראה גם לא יהיה, אבל הוא לא רואה ממטר לא את דאנקן ולא את שאקיל, לטעמי גם לא את קובי אבל זה כבר באמת וויכוח אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:15 pm 
Hall of Famer

שחקנים שלקחו יותר אליפויות ממנו, אם אני זוכר נכון (לפחות כרגע).
לברון בסופו של דבר ייסד שתי קבוצות כוכבים כך שאני לא יודע כמה לשים מולו את ג״ס האימתנית (שאת הגרסה שלה עם דוראנט הוא במידה מסוימת יצר; אני לא בטוח שדוראנט היה בוחר את הווריורס לולא ״ההחלטה״ של לברון, לדעתי לא) זה באמת נימוק. הוא הלך למיאמי עם ווייד ועם בוש ואח״כ חזר הביתה לקיירי וקבוצה שהיה לה את הבחירה מספר 1 (שהומרה ללאב, כוכב גדול בזמנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:28 pm 
Sophomore

מה זה משנה איך נוצרה גולדן סטייט?
בשורה התחתונה, לברון פגש קבוצת על בכל אחד מהגמרים האלה. לא קובי ולא ג'ורדן היו מוציאים יותר. מזכיר לכולם שעם עוד גרגר אייקיו קטן במוח של ג'י אר סמית לברון לוקח את משחק מספר 1 בסדרת הסוויפ, באחת מתצוגות הכדורסל הגדולות בהיסטוריה של שחקן כלשהו.
אופי בלתי נסבל וכו' וכו', אבל עדיין אין ספק שלברון שייך לטופ של הטופ בדירוגים האלה. לא מבין איך אפשר לטעון אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:49 pm 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
מה זה משנה איך נוצרה גולדן סטייט?
בשורה התחתונה, לברון פגש קבוצת על בכל אחד מהגמרים האלה. לא קובי ולא ג'ורדן היו מוציאים יותר. מזכיר לכולם שעם עוד גרגר אייקיו קטן במוח של ג'י אר סמית לברון לוקח את משחק מספר 1 בסדרת הסוויפ, באחת מתצוגות הכדורסל הגדולות בהיסטוריה של שחקן כלשהו.
אופי בלתי נסבל וכו' וכו', אבל עדיין אין ספק שלברון שייך לטופ של הטופ בדירוגים האלה. לא מבין איך אפשר לטעון אחרת.

לברון לא פגש קבוצת על בגמר מול דאלאס וגם לא מול ס״א.
הוא מעולם לא לקח אליפות בלי עוד שני שחקני טופ25 לידו.
הוא צריך להיות גבוה מאוד בדירוג אבל מקום שני ו״לא רואה את דאנקן ממטר״ נשמע לי קצת מוגזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:56 pm 
Sophomore

כישלנות היו, זה נכון. גם קובי נכשל כשלונות צורבים ולא פעם אחת. גם קובי נחנק במשחק 7 בגמר ההוא. גם קובי הושפל מול דטרויט וחטף סוויפ מנוביצקי של אותה עונה. קובי לא הגיע לפלייאוף עם חומר שחקנים שלברון סחב על הגב עד הגמר.
הטופ 25 זה קשקוש מעולם הקשקושים. תמנה לי בבקשה את כמות האליפויות שקובי לקח בלי שאקיל ובלי גאסול, או את האליפויות שדאנקן לקח בלי פארקר.
לכל אחד מהם היה סייד קיק ברמה גבוהה. לברון תמיד היה מספר 1 בכל הקבוצות האלה, ויותר מכך היה השחקן הכי טוב בליגה במשך עשור. דאנקן מעולם לא היה כל כך דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 4:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הוא מעולם לא לקח אליפות בלי עוד שני שחקני טופ25 לידו

אני אגב חושב שזה קריטריון חשוב לדירוג (כלומר לא בהכרח שני שחקנים ולא בהכרח טופ 25, אבל איזשהו רף לרמת השחקנים שהיו לצידך בדרך להישג), ולכן אני חושב שקוואי (עם שתי אליפויות ללא יותר מדי סייענים ברמה הגבוהה ביותר) כבר ראוי למקום סופר מכובד בהיסטוריה, וסביר מאוד שבעוד כמה שנים (בפרט עם אליפויות נוספות, אבל גם "רק גמרים" זה לא כה רע לרזומה) זה כבר יהיה יותר קונצנזוס.
אגב אני כבר היום הייתי מדרג אותו לפני דוראנט, אבל כנראה שזה בעיקר רק אני.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:06 pm 
Sophomore

לקוואי בספרס היה סגל עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:11 pm 
Hall of Famer

בדיעבד אולי כן
אבל לא יודע אם "עצום" ביחס לקנה המידה של קבוצות הכוכבים של העשור (וחצי?) האחרונים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:12 pm 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
כישלנות היו, זה נכון. גם קובי נכשל כשלונות צורבים ולא פעם אחת. גם קובי נחנק במשחק 7 בגמר ההוא. גם קובי הושפל מול דטרויט וחטף סוויפ מנוביצקי של אותה עונה. קובי לא הגיע לפלייאוף עם חומר שחקנים שלברון סחב על הגב עד הגמר.
הטופ 25 זה קשקוש מעולם הקשקושים. תמנה לי בבקשה את כמות האליפויות שקובי לקח בלי שאקיל ובלי גאסול, או את האליפויות שדאנקן לקח בלי פארקר.
לכל אחד מהם היה סייד קיק ברמה גבוהה. לברון תמיד היה מספר 1 בכל הקבוצות האלה, ויותר מכך היה השחקן הכי טוב בליגה במשך עשור. דאנקן מעולם לא היה כל כך דומיננטי.

אני לא בטוח בנוגע לזה אבל נדמה לי שלברון > קובי.
זה לא הדיון כאן מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:15 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בדיעבד אולי כן
אבל לא יודע אם "עצום" ביחס לקנה המידה של קבוצות הכוכבים של העשור (וחצי?) האחרונים

די נו, לקוואי היה צוות קשיש סביבו כשהוא רק פרץ.
לא צריך להעצים את היריבות להן לברון הפסיד.
זו בוודאי לא הייתה קבוצת על.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:20 pm 
Sophomore

קבוצת על בטח שלא. את המונח הזה ייחסתי לגולדן סטייט.
לקוואי היתה קבוצה טובה סביבו, לצייר את זה כאילו הוא לקח אליפות עם סגל חלש זה עיוות קל של המציאות.
הכוונה פה ממש לא היתה להקטין את קוואי ולהעצים את לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:22 pm 
Sophomore

Att כתב:
B.a.c כתב:

אני לא בטוח בנוגע לזה אבל נדמה לי שלברון > קובי.
זה לא הדיון כאן מבחינתי.

הדיון מבחינתי הוא האם לברון 2 היסטורית - מוגזם או לא מוגזם?
לדעתי מיקום מדויק והסברתי למה. המונח לוזר בהקשר שלו מאוד מפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 5:38 pm 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
קבוצת על בטח שלא. את המונח הזה ייחסתי לגולדן סטייט.
לקוואי היתה קבוצה טובה סביבו, לצייר את זה כאילו הוא לקח אליפות עם סגל חלש זה עיוות קל של המציאות.
הכוונה פה ממש לא היתה להקטין את קוואי ולהעצים את לברון.

אגב, גולדן סטייט של לפני דוראנט לא הייתה אמורה להיות קבוצה חזקה מקליבלנד, בטח לא אם לברון הוא השחקן השני בטיבו אי פעם ששיחק את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2019 8:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

B.a.c כתב:

פארקר אף פעם לא היה טופ 5 בעמדה שלו וגם ג'ינובילי לא. שניהם היו שחקנים מצוינים אבל לא סופרסטארים .
דאנקן היה אולי הכוכב הכי קבוצתי בהיסטוריה המודרנית של המשחק (לא קבוצתי מבחינת אסיסטים אלא מבחינת team player).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2019 6:50 am 
Junior

נובמת לטעון שקאווי של 2014 היה זה שהוביל את הספרס לאליפות זה פחות נכון אפילו מלהגיד שפול פירס הוביל את בוסטון לאליפות או צ'ונסי בילאפס את דטרויט.
קוואי של 2014 קלע בגמר 17.4 נקודות ( ב61% מהשדה!) עם 6.4 ריב', 2 אס' , 1.6 חטיפות ו1.2 חטיפות.
את אותו גמר פארקר סיים עם 18 נק' ו4.6 אס'
דאנקן סיים את הגמר עם 15.4 נק', 10 ריב' ו2 אס'
מאנו סיים את אותה סדרה עם 14.4, 3 ריב' , 4.4 אס' וחטיפה.

נכון שקאווי גם נתן הגנה מדהימה (לא, לא ניצח את לברון במצ' אפ האישי, לברון סיים סדרה של 28.2 נק' , 7.8 ריב', 4 אס', 2 חט ב57 אחוז מהשדה) ונכון שהMVP הגיע לו אבל מכאן עד "הוביל לאליפות" ו"היה לו סגל מסייע..."... הכי נובמת שיש

קאווי במהלך עונת האליפות היה שחקן של 12.8 נקודות ועונה לאחר מכן היה שחקן של 16.5 נקודות אז גם המונח "עונת פריצה" הוא חלקי מאוד.
עונת הפריצה האמיתית של קאווי הייתה ב2016 שם כבר הפך להיות הסקורר ובעל הבית העיקרי של הספרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2019 8:55 am 
Hall of Famer

הנה דווקא רשימה רצינית הרבה יותר ואנליטית להחריד. אני לא אוהב בה הכל, אבל היא לא רעה
http://www.backpicks.com/2017/12/11/the ... a-history/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2019 9:31 am 
Sophomore

אני חושב שלברון של החזרה לקליבלנד הצליח לקנות את עולמו ובהחלט נתן פלייאופים באמת היסטורים. אבל, עשה את זה מהמזרח. וקיבל בראש כמעט שנה אחר שנה בגמר. וגולדן סטייט של השנה הראשונה לדוג' הייתה קבוצה יותר טובה כי שיחק בה פשוט השחקן הכי טוב וקטלני על המגרש.
מעבר לרמת הכדורסל היו לו כמה תצוגות של ווינריות רצינית.
אבל האופי הבעייתי (הלוזרי) לא נעלם - aka השבר ביד. האופי שלא לוקח אחריות על הפסדים, שמתרץ תירוצים, שמתפקד טוב יותר כאנדרדוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2019 10:01 am 
Junior

מאנו כתב:
אני חושב שלברון של החזרה לקליבלנד הצליח לקנות את עולמו ובהחלט נתן פלייאופים באמת היסטורים. אבל, עשה את זה מהמזרח. וקיבל בראש כמעט שנה אחר שנה בגמר. וגולדן סטייט של השנה הראשונה לדוג' הייתה קבוצה יותר טובה כי שיחק בה פשוט השחקן הכי טוב וקטלני על המגרש.

החלק הראשון כמובן נכון, ההגעה ל8 גמרים רצופים קשורה ישירות למזרח החלש.
החלק השני (לדעתי כמובן) הוא שטויות - לצד סטפ היו איגי (MVP של הגמר לא בצדק לדעתי), קליי וגרין.
לצד לברון היו מוזגוב, סמית', תומפסון ודלבדובה... לברון קלע 35.8 נקודות למשחק והבא אחריו היה מוזגוב עם 14 למשחק.

עונה אחרי זה שלברון הגיע עם צוות מסייע מלא הוא כמובן כבר לקח אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 107 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: