סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2022 9:44 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Y.T כתב:
כן האמת שאני חושב שקבוצה שהחתימה זה עתה את אנתוני היקי והשאירה את קדים אלן לעונה נוספת בהחלט יכלה במקומם להחתים את ספידי סמית', לא נראה לי מופרך בכלל.
אבל זאת לא הנקודה שניסיתי להעביר. סה"כ התכוונתי שלהפועל יש את התקציב השני בגודלו בליגה, אז הייתי מצפה שלפחות 2-3 זרים שלנו יהיו מעל רמת הליגה, כלומר בטופ 2-3 של העמדה שלהם.
אני לא בטוח שקרינגטון הוא כזה
אני די בטוח שספידי והנקינס לא כאלו.
ויכול להיות שבאמת מביאים שחקנים שהם לא שמות מפוצצים ועם אופי נהדר והכל יתחבר לקבוצה ממש טובה, בהחלט אפשרות ריאלית. אבל מספיק ללכת אחורה כמה דפים פה ולראות שאנשים חשבו ברצינות גמורה על שחקנים כמו קינן אוונס וקרי בלאקשיר כמועמדים ריאלים להפועל, אז לדעתי הזרים שהוחתמו עד עכשיו מאכזבים על הנייר.
בקיצור נקווה לטוב.

תסלח לי...ריטאס וילנה קבוצה בעלת שם ובסיס אוהדים עצום, מתי לאחרונה קבוצת ליגה קטנה החתימה שחקן מוביל של קבוצה בסדר הגודל הזה?
אנטוני היקי שהזכרת כדוגמה הגיע מעונה בליגה הקזחית...
פה מדובר על שחקן שנחשב המנהיג של ריטאס וילנה שלקחה לז'לגיריס את תואר האליפות.
אלו עולמות שונים לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2022 9:47 am 
Senior

אנתוני היקי שיחק באסטנה (מעניין שזה עדיין השם, כשהשם של העיר השתנה, דרך אגב) הקזחית, אבל היא לא משחקת 'בליגה הקזחית' אלא בvtb.
לא מעט שחקנים טובים עברו בקבוצה הזו לאורך השנים, נראה לי שמבחינת תקציב היא לא רחוקה מריטאס למרות שנופלת ממנה במסורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2022 11:52 am 
Junior

ריטאס בעצמה רחוקה מאוד מימי הזוהר שלה ואני לא בטוח שהתקציב שלה גבוה יותר משל חולון למשל. גם את האליפות האחרונה היא לא באמת לקחה מז'לגיריס (החלשה מאוד) ראש בראש, אלא ניצלה את העובדה שזו הודחה נגד ליטקבליס (בעצמה קבוצה לא משהו) בכלל. אני כן חושב ששחקן כמו ספידי יכול היה למצוא את עצמו בקבוצה אחרת בארץ או לחלופין בקבוצות בחו"ל בסדר גודל דומה לליגה שלנו, אם ירושלים לא היו מחתימים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 29, 2022 12:09 pm 
Sophomore

תזכורת לגבי מימוש האופציה על שגב מתחילת החודש
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=407721

לכל מי שיש ספקות בעניין
אם קליין חותם יצטרכו להחליט את מי משאירים ולדעתי שגב ישאר ולוי יושאל.
אם בריסקר חותם אז כנראה ששניהם ישארו בבירה לעונה הקרובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2022 10:36 pm 
Sophomore

אני חושב שגם אם קליין לא חותם , ללוי אין שום סיבה להישאר
יש לנו סנטר זר שלא ישחק בעמדה אחרת (הוא לא 4-5 )
יש לנו את שגב שלא ישחק בעמדה אחרת

גם במצב הנוכחי הוא לא יראה פרקט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 30, 2022 10:39 pm 
Sophomore

stavs כתב:
למה שגב מקוטלג מבחינתך ככבד רגליים, חוץ מהמחסור המדובר בפיגמנטים?
אני מבין את הספקולציה על השחרור שלו, אבל לדעתי היא תלויה יותר באיך רואים את בלייזר (כ3 או 4) מאשר בהחתמת הנקינס.
מסכים עם הפתרון של לוותר על קליין ולהחתים עם בריסקר, בכל אופן. הצורך בשחקן כמוהו גדול שבעתיים.

אני לא מבין את הרוצים לדחוף את בלייזר לעמדה 3
אין לו שום יתרון שם
הקליעה שלו מבחוץ היא בסדר לעמדה ולא קילרית
ההגנה שלו בעמדה הזאת תוביל אותו הרבה יותר לשמור עם הפנים לסל ועל שחקנים יותר זריזים ומהירים שזה בעצם הצד ההגנתי החלש יותר שלו
היתרון היחידי הוא שהוא יכול לעזור טוב בחילוף על גבוהים

אני רואה אותו כ4 בלבד באירופה
ובליגה אפילו כ4 שיכול לתת דקות סמול בול ב5
אם יום אחד ישחק נגדינו איזה בודירוגה כזה בעמדה 3 , אז אפשר להכניס את בלייזר לשמור עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 12:07 am 
Senior

בגלל שציטטת אותי אז אני רק אגיד שגם אני חושב שבלייזר הוא, בכדורסל של היום, בראש ובראשונה 4.
הנקודה היא שאם טי ג׳יי קליין יוחתם ובכך ייסגר הסגל הישראלי, כנראה שזה סימן שדז׳יקיץ׳רואה את בלייזר יותר כ3. הרי ברור לכולם שהוא לא הולך לסגור את עמדה 4 עם קליין ובלייזר וזהו, נכון?
אם דז'יקיץ' מתכון לשחק עם בלייזר בעיקר ב3, אני לא חושב שישחררו את שגב, אם ב4, אז יהיה כאן כנראה רק אחד מבין שגב או קליין.
ואולי בכלל התכנית היא לשחק עם בלייזר ב3, קליין ב4 ושגלעד לוי יהיה המחליף העיקרי ב5, אבל זו נשמעת לי תכנית רעה מאוד כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 1:11 am 
נביא בעירו כתב:
אגב, לגבי אונואקו: ככל שאני חושב על זה, אני נוטה לספקולציה לפיה מדובר במשהו שלא קשור לכדורסל. הפער בין רמת הכשרון שהוא הראה בעונה הזו לקבוצה שבה הוא הולך לשחק בעונה הבאה זה משהו ברמות של גלן רייס ג'וניור. לא סביר בעליל...

נזדמן לי לשמוע בחמישי את תכנית הספורט המנומנמת של רשת ב'.
וילדאו ערך ריאיון די משמים עם אורן אהרוני, כשבסופו, ביקש התייחסות לעזיבת אונואקו, ולקבוצה אליה עזב.
אהרוני הגיב שהוא שחקן מיוחד וכו וכו' אבל דרך אגב הזכיר בטון שאין בו שום חידוש, שהוא חתם בססארי כי הם מאפשרים לו למצות את חלום הnba עד ספטמבר.
אני נשארתי עם שתי תהיות.
א. האם הייתי רוצה שהפועל יסגרו עם שחקן כזה הסכם כזה (נוטה ל-לא, לא יודע איזה יום בחודש זה 'עד ספטמבר', אבל זה בקלות יכול להיות גם עוד חודש וחצי. לבסס סגל על כזה שחקן עם סיכוי לאבד אותו, זה ריזיקה גבוהה מדי כשאתה פותח עונה עם בית אירופי של 4 קבוצות).
ב. איך יכול להיות שלא קראתי על זה בשום מקום. איזה מקצוענות נמוכה.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 1:54 am 
Hall of Famer

אני חושב שזאת לא ריזיקה גבוהה יותר (כמובן מי ש"חי את השוק" יכול להעריך יותר במדויק מאיתנו את הסיכוי שהוא באמת יקבל הצעה ממשית ויעזוב - גם מי אמר שהוא ייקח כל הצעה מכל קבוצה וכו') מאשר להחתים כל מיני מייקר, בנט ואחרים...
יכול מאוד להיות אבל שקבוצות יורוליג למשל לא רוצות להתעסק עם הדברים הללו - כי מבחינתם גם התועלת אם יישאר היא לא בהכרח כה עצומה לרמות הללו (אם כי גם הסיכון לא, כמחליף בסגל עמוק וכו')
אבל קבוצות בסגנון ירושלים וחולון (שגם הרגישו מנחת זרועו) - נראה לי הימור מצוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 2:22 pm 
Junior

אז יעקב מאיר, כנראה עיתונאי הכדורסל היחיד בארץ כרגע, חושף את שכר השחקנים בסגל של חולון והפועל תל אביב.

שורה תחתונה: חולון, הפועל ת"א והפועל ירושלים הן קבוצות באותו סדר גודל של תקציב פחות או יותר. מצד אחד - מגניב. כמה שיהיו פה יותר קבוצות טובות יהיה פה יותר סבבה וכו'. מצד שני, קשה שלא להרגיש קצת מרומה כאוהד הפועל. יש לקבוצה אולם גדול פי שלוש, היא מוכרת יותר מנויים ביותר כסף ובעיקר - מוכרים לנו כל הזמן שהכל בסדר והתקציב הוא "השני בגודלו" ("אמרנו שהוא השני בגודלו, לא אמרנו מה ההפרש ממקום שלישי ומקום רביעי") כאיזשהי מזכרת לתקופה שהפועל הייתה בדרג משל עצמה, אבל זה כבר לא המצב. התקציב של הפועל נמצא בתהליך רצוף של התכווצות בעוד אלה שרודפות אחריה רק גדלות. אז אחלה הנקינס ויופי של ליוואי רנדולף ועלא כיפק ספידי סמית', באמת - יש מצב שבונים השנה אחלה קבוצה. אבל צריך גם להגיד את האמת: אם להפועל היה תקציב טיפה יותר נמוך ממה שיש לה עכשיו, המשמעות של זה בעצם היתה שהמועדון הזה התרסק וההישג המפוקפק הזה רשום רק על גיא הראל וחומסקי. לא מלך החניונים, לא אורן עמיאל ולא סאם הסקאוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 2:46 pm 
Senior

לפי המשכורות שהוא פירסם (וכל פירסום כזה חייב להילקח בערבון מוגבל), עדיין יש פער של כ50 אלף דולר לכל זר בין הפועל (של העונה האחרונה, למשל, העונה אנחנו לא יודעים מה המשכורות) לבין שתי אלו.
הזרים שהוחתמו הקיץ כן נראים לי קצת יותר זולים, ועדיין אני מהמר שלפחות 2 מביניהם הם בסד"ג של כריס ג'ונסון-רגלנד מבחינת המשכורת.
ובנוסף לזרים, אפשר להזכיר שחולון כרגע עומדת על 3 ישראלים ולפי הכתבה הזו תשלם לכל הסגל הישראלי שלה סד"ג של 350 אלף דולר ביחד, שזה כבר יותר קרוב לשאר קבוצות הליגה מאשר למה שאנחנו מצפים מהפועל ירושלים לשלם לישראלים.
נחכה לראות איך יושלם הסגל, אבל אני מהמר שיש לנו עדיין יתרון מסוים שם, גם אם הוא מצטמצם לאט לאט.
בנוגע לסיפא - אם אכן נראה פה פער תקציבי שממשיך להצטמצם בצרוה שנשמרת לאורך שנים, זה לגמרי כשלון של הנהנלת המועדון, אבל אתה פחות או יותר לוקח עונת שפל שלנו מול עונה היסטורית מבחינה תקציבית של הפועל ת"א ועושה ממנה עניין גדול, מבחינתי עדיין צריך לראות שה לא משהו חד פעמי שיעלם לו כבר בעונה הבאה.

ולעניין אחר, אור שקדי בוואלה כותב שאופציית טי ג'יי קליין ירדה מהפירוק ובמקום ילכו על עוד 2 זרים גבוהים לעמדות 4-5 כדי לסגור את הסגל. לא כל-כך מבין למה צריך עוד שני זרים בעמדות האלו (לפי מה שהוא כותב, מדובר על אחד שהוא 4-5 ועוד אחד שיהיה סנטר מחליף), וגם על הדרך משתמע שעוד גארד ישראלי לא יגיע. קצת מוזר כל העסק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 3:10 pm 
Junior

אני מביא בחשבון שיכול להיות שאם הפועל תל אביב וחולון עומדות על 1.4-1.5 מיליון דולר שכר שחקנים, אז יכול להיות שהפועל עומדת על 10%-25% יותר. זה עדיין לא קרוב לסדר הגודל של התקציב שהייתי מצפה מהפועל להעמיד.

לגבי עניין הזרים לקו הקדמי - אכן קצת מוזר. זה אומר בעיקר שגלעד לוי הוא שחקן עשירי בליגה, כלומר לא מושאל לשום מקום, שזה נחמד ומסקרן מצד אחד אבל גם מעט מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 3:30 pm 
Senior

שחקן עשירי בליגה ו-11 באירופה, ומצד שני סנטר חמישי באירופה, שזה די מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 4:00 pm 
Junior

דווקא זה החלק שיותר קל להבנה. לא בונים עליו לאירופה בכלל. הוא לא יהיה סנטר חמישי (אם מתעקשים על הספירה המדוייקת, אז כנראה שרביעי זה המספר הנכון), הוא פשוט לא יתלבש…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 4:19 pm 
Freshman

לא חושב שנגיע למצב שבו נגיד שחסר לנו שחקן סטייל קליין בעיקר לאור קיומו של בלייזר. לעומת זאת בכל הקשור להובלת כדור העסק פחות ברור. חוץ מספידי, דברת הוא לא בדיוק רכז וקרינגטון ממש לא. דווקא בעמדה שבה גם שנה שעברה נפלנו בה (מול רגלנד ומשגב) הייתי מצפה לתגבור יותר רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 4:24 pm 
Sophomore

ובנוסף - לפחות ממה שראיתי באוסטנד, רנדולף שיחק לפעמים עם קונגר כצמד סווינגמנים אבל רוב הדקות שלו היו ליד שני גארדים. בלייזר ב-3 משלים קו אחורי איטי מאוד, שיהיה תלוי לגמרי ביכולת של ספידי סמית' להיות מין דינמו שמזיז את כל הקבוצה ומקבל כל החלטה; כשדוברת ייכנס במקומו (ולמרות שהוא חושב שהוא רכז, הוא מתפתח להיות קומבו) המשחק ייעצר לגמרי. אפשר להוסיף שקארינגטון עד כה בקריירה נראה כמו שחקן שצריך לשחק הרבה כדי להיות אפקטיבי. נמאס לי לנדנד על בריסקר, אבל הוא לכאורה משלים את שני הצרכים האלה (להבהיר, גם הוא לא רכז פר סה, אבל כשהכדור אצלו הוא משחק מהר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 4:47 pm 
Sophomore

הלוואי שבריסקר יבוא. רק שלדעתי אפילו רק כמות השחקנים הבכירים על עמדות 1-3 (גם אם מניחים שבלייזר הוא רק ב-4) כבר גבוהה ולא בטוח שייקבל דקות משמעותיות. היה יותר הגיוני אם היו מביאים אותו במקום קורנליוס ולא לצד.

לגבי תקציב, אם טוענים שהתקציב של הפועל הוא (עדיין) בסביבות 21-22 מיליון ש"ח, שזה כמעט 7 מיליון $, אני הייתי מצפה שגם עם הוצאות המועדון, המעסה, סאם הסקאוט, טיסות וכו' תקציב השחקנים נטו יהיה גבוה כמעט פי 2 מה-1.4M שרואים בחולון ואוסישקין. מצד שני רמת השחקנים שמוחתמים פה מרגישה רק טיפה יותר יקרה מהסגלים של חולון אוסישקין (יותר כמו 10-20% אבל לא פי 2), מה ששוב גורם להאמין שלא קיבלנו את כל הסיפור פה... האופציות שאני מצליח לדמיין הן או שהתקציב הכללי הרבה יותר נמוך ממה שפורסם, או שיש חובות עבר שהקבוצה סוחבת. שתי האופציות מחזירות את הכדור להנהלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 5:04 pm 
Sophomore

אז זו הנקודה, שלא בטוח שהוא צריך דקות משמעותיות. בעונה האחרונה הוא היה הישראלי עם יחס נקודה לדקה הכי גבוה בליגה. כשנדרש ממנו לשחק יותר ולקחת על עצמו יותר בפלייאוף, בגלל הפציעות בגלבוע, הוא היה הרבה פחות טוב. זו גם הסיבה שאני מעדיף אותו על היידגר, האטרקטיבי יותר לכאורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 7:41 pm 
Freshman

גמליאל כתב:
הלוואי שבריסקר יבוא. רק שלדעתי אפילו רק כמות השחקנים הבכירים על עמדות 1-3 (גם אם מניחים שבלייזר הוא רק ב-4) כבר גבוהה ולא בטוח שייקבל דקות משמעותיות. היה יותר הגיוני אם היו מביאים אותו במקום קורנליוס ולא לצד.

לא יודע לגבי עמדות 1-3 אבל כאשר מסתכלים על עמדה 1, אז יש פער

העמדה ששנה שעברה אוישה ע"י שחקן פוטבול שהיה חייב לשחק קרוב ל-40 דקות בגלל שהאלטרנטיבה הייתה פרוייקט שניידרמן ועמית גרשון עם יכולת הקפצה של ליגה ארצית.
שאולי הפתרון הטוב ביותר היה אדאמס שדווקא רצוי היה לראות אותו כמסיים ולא כמייצר לאחרים ובכל מקרה הוא כבר לא עימנו.

אז מה הלקח הנלמד ? הביאו רכז שהוא קודם כל רכז שזה יפה ומה אחרי זה. אז אנחנו כמובן לא יודעים מה שיטת המשחק ולעיתים יש שיטות שבהם הכדור עובר בכלל דרך גבוה (סטייל דריל מונרו), אבל אם לשפוט את הקבוצה הקודמת של דזיקיץ הוא היה פותח בחמישייה לעיתים קרובות עם ג'סטין קובס, קנדריק פרי ופטר פופוביץ - בגדול 3 רכזים.

ברגע שסמית' מסתבך בעבירות, סתם ביום רע או רחמנא לצלן מותח איזה שריר לשבועיים, אנחנו שוב בשידור חוזר משנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 31, 2022 10:08 pm 
Sophomore

השנה בונים על דברת כרכז בכיר ככה שזה לא רק ספידי. בסופו של דבר הדרך היחידה של דברת להתפתח לשחקן משמעותי זה בעמדה 1 (כ-2 הוא לא מספיק תורם בהתקפה) וגם דברת עצמו אמר משהו כזה בראיון השבוע. אם אנחנו מאמינים בו (ולכן החתמנו אותו ל-3 שנים) אז הוא בהחלט צריך לקבל דקות משמעותיות בעמדה 1.

ד"א הוא לא היה כזה רע בעמדה 1 בשנה שעברה, וזה בקבוצה מאד לא חכמה התקפית ומאד לא מאומנת. מקווה שעם דז'יקיץ' זה יראה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 12:45 am 
Freshman

בריסקר קלעי שיכול להוביל כדור ודברת קומבו שיכול לנהל התקפות, שניהם לא רכזים, אבל שחושבים על פציעות וכו שני ישראלים צעירים כגיבוי לעמדה הזו דווקא לא נשמע מוגזם.
כל זה יוצא מנק׳ הנחה שלקארינגטון אין שום יכולת לתרום באספקט הזה, לא יודע כי לא מכיר אותו מספיק.
אבל בהנחה שלוי הוא הבכיר בקו האחורי סביר להניח שקארינגטון יהיה הסקורר שיעלה מהספסל כמו שהיה אדאמס הרבה פעמים עונה שעברה.
אני מאמין שדברת יפתח ב2 ליד ספידי ככה שנוכל לבדוק את התאוריה של גמליאל לגביו, אבל תחת אותה הנחה של קסלמון שלוי פותח ב3- אנחנו מדברים על קו אחורי קצת חסר מבחינת האופציה של סקורר שיוצר לעצמו. מכאן שנשמע הגיוני הדיווח שיגיעו עוד שני זרים בעמדות הגבוהים אבל אני כן מאמין שאחד מהם חייב ליהיות סוג של טווינר שיכול לשחק בשתי עמדות הפווארד). אגב תואם דשון תומאס שדיברתי עליו ראיתי שקווין הרווי שוחרר מבולוניה, תפור על הסגל הזה וסוגר את הפינה של שחקן שיוצר לעצמו בחמישייה (במציאות אולי תואם זול יותר כמו טילמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 10:33 am 
Junior

לפי וייסברג בוואלה, מארקס מייריס בדרך להפועל (Mareks mejeris למגגלים האמיצים שלא מפחדים להסתנוור מהאפור הנוצץ). אם זה לא יקפיץ את קצב מכירת המנויים אני כבר לא יודע מה כן… :shock:

אבל מעבר לאפרפרות הקיצונית, אני מודה שהרבה שנים חשבתי שאלה הקבוצות האירופאיות שהפועל צריכה לשאוף להיות כמוהן. מלא חוטבי עצים לבנים ואתלטיים בגובה 1.95 עד 2.10, עם שם משפחה שנגמר באות ס', ששומרים חזק ויודעים לעשות דבר אחד או מקסימום שניים בהתקפה, ואליהם לחבר 3-4 זרים איכותיים. סוג הקבוצות שתמיד היו מפרקות את הפועל של פרנקו, למשל. איכשהו, תמיד היתה לי ריטאס וילנה בראש כשחשבתי על זה, או פרטיזן ההיא עם בו מקאלב שפירקה את מכבי. מייריס הזה, יחד עם דוברת, שגב, ובעיקר בלייזר שהוא בול הטיפוס, הם די שחקנים מהסוג הזה. עכשיו, הכל תלוי בגבוה האחרון שיביאו. אם הולכים להביא מישהו מרגש ב-300 אלף דולר צפונה, אז זה כמעט הקבוצה הזו שאני מדמיין. אם יגיע עוד איזה אפרפר, אז זה באמת חתיכת סגל מדכדך, למרות שאולי גם לו יש סיכוי להצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:16 am 
Sophomore

https://sports.walla.co.il/item/3521648 ... ivzakimnet

מיירס הלטבי 207 ס''מ בן 30 שקרוב לחתימה עם 14 נ'ק ו5 ריב למשחק בעונה האחרונה בפארמה הרוסית בvtb

יש למישהו מושג אם יש לו קליעה מטווח ה3?

על פי חלק מאתרי האינטרנט הסגל הישראלי של ירושלים סגור וחוץ ממיירס שאמור לחתום יביאו זר נוסף בעמדות 3_4 ויסגרו את הסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:29 am 
Hall of Famer

כן, יש לו קליעה מ3.

לפי הסרטונים נראה כמו אחלה אופציה לעמדה 4, אתלט עם קליעה מבחוץ, יודע להוריד כדור לרצפה, אוסף כדורי זבל. אבל שוב, זה רק לפי הסרטונים...

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 01, 2022 11:32 am 
Sophomore

עופר האדום כתב:
כן, יש לו קליעה מ3.

לפי הסרטונים נראה כמו אחלה אופציה לעמדה 4, אתלט עם קליעה מבחוץ, יודע להוריד כדור לרצפה, אוסף כדורי זבל. אבל שוב, זה רק לפי הסרטונים...

מזמן לא היה שחקן אירופאי בבירה.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: