סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 1:03 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בספק אם מה שמעניין את מכבי זה היכולות ההתקפיות של ג'יימס כשיש לה בתור סנטר פותח את סופו. מה שג'יימס אמור לתת ברמות האלה זה יכולת חסימה וריבאונד, קריטי לקבוצה שאף אחד מהגבוהים שלה לא מצטיין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 3:23 pm 
Junior

שון ג'יימס 207, ובלוקר היסטרי ברמות שלנו. אם טרנס מוריס שהוא פחות או יותר באותו גובה ובאותם מימדים פיזיים מצליח באירופה שנים, למה ששון ג'יימס לא יצליח(לפחות במובן ההגנתי, שכן אין לו את הקליעה של מוריס)??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 3:34 pm 
Sophomore

ד"א אני לא בטוח ששון ג'יימס הוא 207.בסופי שבוע בעיתון על השרון יש פרסום על המשחקים של בני השרון עם תמונה קבוצתית בה עומד ג'יימס ליד שרון ששון(שוא כמה? 205?) ואני כמעט בטוח שהוא יותר נמוך ממנו בתמונה.

עריכה:הנה התמונה:

http://bneihasharon.com/index.php?optio ... 94&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 3:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל שרון ששון על עקבים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 3:44 pm 
Sophomore

אז גם לי ניילון.כי הוא בערך גם באותו גובה של ג'יימס.משהוא פה מוזר.
מעניין מה יקרה אם נשים את אקוניס לידו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 4:26 pm 
Hall of Famer

כתבה על הנזקים שהאדריאטית יכולה לגרום למכבי ת'א עם 3 משחקים בשבוע וטיסות מחוף לחוף....
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/240/ ... =3&cat=620

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 4:33 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
אני בספק אם מה שמעניין את מכבי זה היכולות ההתקפיות של ג'יימס כשיש לה בתור סנטר פותח את סופו. מה שג'יימס אמור לתת ברמות האלה זה יכולת חסימה וריבאונד, קריטי לקבוצה שאף אחד מהגבוהים שלה לא מצטיין בזה.

אני דיברתי על מה שמעניין אותי לראות ולא את מכבי .

זה כן אני כתב:
שון ג'יימס 207, ובלוקר היסטרי ברמות שלנו. אם טרנס מוריס שהוא פחות או יותר באותו גובה ובאותם מימדים פיזיים מצליח באירופה שנים, למה ששון ג'יימס לא יצליח(לפחות במובן ההגנתי, שכן אין לו את הקליעה של מוריס)??

טרנס מוריס ללא הקליעה הוא שחקן די חסר ערך ברמות הגבוהות של אירופה . לג'יימס יתרונות על מוריס במספר פרמטרים במשחק , אבל שחקן בגובה הזה שצולף שלשות באחוזים מטורפים זה בהחלט פלוס רציני מאוד בכל רמה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 4:42 pm 
Hall of Famer

לפי המדידות הרשמיות לפני דראפט 2008 ג'יימס הוא 2.02-2.03 בלי נעליים ו-2.05-2.06 עם נעליים ואלא אם כן הוא המשיך לגבוה מאז גיל 24, שזה הגיל שבו הוא הלך לדראפט, אז אין שום מצב שהוא 2.07 או 2.08 כמו שכתוב באתר של בנה"ש, לא בלי עקבים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 4:56 pm 
Hall of Famer

הוא כנראה 205 ס'מ.....

עוד שחקן בבני השרון שיכול לעניין את מכבי או ירושלים לעונה הבאה הוא דן גרונפלד(198) שנותן יופי של עונה והוא ללא ספק אחד מ5 הישראלים הטובים בליגה העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 5:05 pm 
Sophomore

בספורט 5 מדברים על האפשרות להשאלת מצ'באן לקבוצה אירופאית כלשהי.

באופן די מובן - עניין מצ'באן תלוי מאוד בשאלה אם מכבי תשתתף באדריאטית או לא, וכמובן בשאלה אם היא תביא שחקן כמו ג'יימס שיגבה את הצבע בעיקר בצד ההגנתי. אם היא תלך להרפתקה אולי יהיה טוב מבחינתה להשאיר את מילאן ולתת לו להיות השחקן המרכזי שלה באדריאטית, מה שיאפשר לסופו ולאחרים לנוח ויתן לו להשתפשף תחת העין של הצוות המקצועי של מכבי, ונגד יריבות קצת יותר איכותיות מאלו שבליגה שלנו. במידה ולא - אולי באמת מוטב לוותר עליו לעונה ולהשאיר את הנדריקס, השאלה היא איזה קבוצה תוכל לעמוד בעלויות הגבוהות שלו.

סתם בגדול, אם כן הולכים לאדריאטית, סביר להניח שהסגל יוכל להיראות פחות או יותר כך (או שזו השאיפה):

4/5 - סופו, מצ'באן, ליאור, הנדריקס, כדיר? ג'יימס? פוט??????
3 - בלו, פניני, איידסון (או מחליף), בורשטיין
1/2 - פארגו (או מחליף), פרקינס (השאלה מה יקרה עד שיחזור ואיך יחזור), הלפרין, שארפ, גארד זר נוסף או אפילו ישראלי - כפרויקט.

כלכלית נראה שמסגל כזה מכבי לא תפסיד יותר מידי כסף, הצביון הישראלי יגדל, ויהיו יותר אופציות באירופה ובליגה. השאלה המרכזית היא - כמו שעופר שלח כתב ב- NRG - האם ההרפתקה הזו לא תזיק למכבי מאשר תועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 5:14 pm 
Senior

הגובה ששל ג'יימס בעיני פחות רלוונטי מהחוסר מסה שלו. נכון שרוב הסנטרים באירופה לא שוקלים כמו מאריץ' ולא חזקים כמו באטיסט, אבל כדאי לקחת בחשבון שיכול להיות שביורוליג ג'יימס הוא 4 ולא 5, בדיוק כמו הנדריקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 5:38 pm 
Hall of Famer

ג'אפר, קו הגארדים שאתה מציע דליל אפילו שהנחה שמכבי לא תלך לאדריאטית. מכבי לקחה השנה הימור מטורף, במקרה הוא הצליח. זעדיין לא אומר שבניית קבוצת כדורסל עם שלושה שחקנים וחצי (פרקינס בכלל זה) בסה"כ בעמדות החוץ זה הגולד סטנדרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 6:20 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:
עוד שחקן בבני השרון שיכול לעניין את מכבי או ירושלים לעונה הבאה הוא דן גרונפלד(198) שנותן יופי של עונה והוא ללא ספק אחד מ5 הישראלים הטובים בליגה העונה.

שששששששששש ....

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 7:31 pm 
Hall of Famer

shachaf78 כתב:
הגובה ששל ג'יימס בעיני פחות רלוונטי מהחוסר מסה שלו. נכון שרוב הסנטרים באירופה לא שוקלים כמו מאריץ' ולא חזקים כמו באטיסט, אבל כדאי לקחת בחשבון שיכול להיות שביורוליג ג'יימס הוא 4 ולא 5, בדיוק כמו הנדריקס.

הוא לא עד כדי כך שחיף ויש לו סטנדינג ריץ' מטורף בכלל ובשביל מישהו בגובה שלו בפרט, 9-3. רק לשם השוואה, זה יותר מחבר'ה כמו בוגוט, דיאור פישר, אוקפור, קיימן, דוראנט, אולדריג', בראניאני, אל ג'פרסון, טייסון צ'אנדלר, ספליטר, ננה, בוזר ואמארה סטודומאייר כשגם מוטת הידיים שלו מאוד מכובדת. אם הוא הצליח להתמודד בכבוד בסה"כ מול סופו, אני חושב שהוא יהיה בסדר גמור מול כל סנטר באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 7:44 pm 
Sophomore

אורן כתב:
ג'אפר, קו הגארדים שאתה מציע דליל אפילו שהנחה שמכבי לא תלך לאדריאטית. מכבי לקחה השנה הימור מטורף, במקרה הוא הצליח. זעדיין לא אומר שבניית קבוצת כדורסל עם שלושה שחקנים וחצי (פרקינס בכלל זה) בסה"כ בעמדות החוץ זה הגולד סטנדרט.

אתה די צודק, אבל סתם העליתי השערה מאוד גלובאלית ביחס לסגל שמכבי מחזיקה כרגע ולא התיימרתי להציג את המבנה שלו בעונה הבאה. בכל מקרה - כנראה שבכל זאת יהיה קצת מעניין בקיץ.

אגב, עכשיו YNET מפרסמים שפנרחבצ'ה/אולקר סגרה עם פארגו...

ובקשר לג'יימס - במקרה שלו הגובה פחות משנה בגלל מוטות הידיים הארוכות. החלק המעניין הוא זה שבין הכתפיים ומטה, לא הראש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 8:40 pm 
Sophomore

בשביל הדיוק, כתוב שבתקשורת התורכית מצויין שהם קרובים לסיכום. זה לא בדיוק אותו דבר.

מה שכן כתוב ולא ציינת, זה שהוא קיבל הצעה לחוזה מהספארס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 8:44 pm 
Sophomore

אתה צודק, לא כתבתי במדויק.

מה דעתכם, אגב, על אדריאן בנקס במכבי כשחקן שימשיך את שושלת פרקינס ופארגו (עבור אנשים מסוימים אפילו שם המשפחה שלו יתחיל באותה האות...) כגארדים שהצטרפו למכבי אחרי עונה טובה בליגת ווינר? אולי לא ברמה של השניים, אבל שחקן אדריאטית נחמד פלוס, וכמובן - בעלות מינימאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 9:06 pm 
Senior

rony כתב:
shachaf78 כתב:

הוא לא עד כדי כך שחיף ויש לו סטנדינג ריץ' מטורף בכלל ובשביל מישהו בגובה שלו בפרט, 9-3. רק לשם השוואה, זה יותר מחבר'ה כמו בוגוט, דיאור פישר, אוקפור, קיימן, דוראנט, אולדריג', בראניאני, אל ג'פרסון, טייסון צ'אנדלר, ספליטר, ננה, בוזר ואמארה סטודומאייר כשגם מוטת הידיים שלו מאוד מכובדת. אם הוא הצליח להתמודד בכבוד בסה"כ מול סופו, אני חושב שהוא יהיה בסדר גמור מול כל סנטר באירופה.

יצא לי לראות את בני השרון עכשיו מול ראשל''צ, וארון מגי דחף פעמיים את שון ג'יימס מהלואו פוסט כמעט עד קו השלוש. לא הייתי לוקח את המשחקים מול מכבי בתור דוגמא, כי הרבה זרים בליגה מגיעים מול מכבי במוטיבציית שיא, כי הם יודעים שמשחק טוב יכול לסדר להם חוזה. כמו שזה קרה עם פארגו ופרקינס ומוריס, זה קרה גם עם ליצנים כמו אלטון בראון וטרה סימונס. לא אומר שג'יימס הוא גרוע כמו השניים האלה, אבל אי אפשר להתעלם מהחסרונות שלו רק כי פעמיים הוא הצליח להתמודד טוב עם סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 9:36 pm 
Hall of Famer

מאיפה הידיעה שהוא קיבל הצעה לחוזה מהספארס? זה לא הגיוני מכל כך הרבה סיבות. קודם כל לפי מיטב ידיעתי כרגע אסור לקבוצות אן.בי.איי להציע חוזים לשחקנים, אז הסיכוי שדווקא הספארס יעברו על החוקים (ועונש שם למפרים הוא חתיכת עונש) ועוד בשביל שחקן כמו פארגו הוא לא קיים. דבר שני, יש כמובן את סיפור הלוקאאוט. אני מתקשה להאמין שקבוצה כלשהי באן.בי.איי תחתים שחקן כלשהו לפני שיתבהר המצב בקיץ. סביר להניח שפארגו קיבל הזמנה לליגת הקיץ ובתקשורת פה הפכו את זה להצעה לחוזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 9:54 pm 
Hall of Famer

הידיעה הזו מספורט ידיעות של אתמול, כמדומני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2011 12:34 am 
Hall of Famer

כמדי שנה צצים בתר'ד המסורתי כמה שמות שלא ברור מה הקשר שלהם למכבי ת"א .
לפני שנתיים ( כמדומני ) היה זה אורי יצחקי - ללא ספק יהיה קשה לשבור את הרמה הזאת .
בינתיים יש לנו השנה את ג'יימי ארנולד ( בן ה-36 , אחרי סיום עונה מזעזע במדי חולון ) ואדריאן בנקס ( אשר זה עתה סיים עונה עם 42% מהשדה , ויחס אסיסטים/איבודים של 0.6 ) .

מעניין לאן עוד נגיע במהלך הקיץ .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 13, 2011 1:22 am 
Hall of Famer

לא יודע איך ייראה הקיץ, אבל אם העניינים יימשכו כמו שהם - בשביל לסכם עם ג'יימס לא יהיה צורך לחכות לקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2011 8:33 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא יודע איך ייראה הקיץ, אבל אם העניינים יימשכו כמו שהם - בשביל לסכם עם ג'יימס לא יהיה צורך לחכות לקיץ.

ראשון לוקחת :?:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2011 10:27 am 
Hall of Famer

סתם, זה היה לשם הבדיחה. אני עדיין חושב שהשרון קבוצה טובה הרבה יותר וצריכה לנצח את שני המשחקים שנשארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 15, 2011 11:57 am 
Hall of Famer

אולי די לנחס .
אין ספק שכרגע ראשון הם הפייבוריטיים בסידרה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 101 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: