סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 7:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מוכן להוציא את ההודעה שלי מאחד הת'רדים שדיברו אז על הנבחרת במשחקיה במוקדמות ולהראות שחל שינוי בנבחרת הזאת והוא לא לטובה.
היא נהייתה מאוד מרוחקת. היא "התחפשה" לנבחרת איכותית - מגוונת, רבת אופציות ואיכויות - אבל זה לא באמת ככה.
הלחימה והצניעות הוחלפה במניירות של כוכבים וייאוש ותסכול ששמור רק לכוכבים הגדולים ביותר כשדברים לא הולכים. באף טורניר לא הרשנו לעצמנו לא להוזיז רגליים בהגנה ולא לזנק על כדור גם אם השחקן הספרדי/סרבי/קרואטי לא היה עושה את זה, פשוט כי לנו לא הייתה דרך אחרת לנצח משחקים. בניגוד אליהם. תמיד הייתה את המחשבה מה יקרה באם לא נעשה דברים אלו. התשובה לפנינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 7:48 pm 
Sophomore

משום מה הנבחרת הזו מזכירה לי את נבחרת ישראל לאליפות העולם עד גיל 21 לפני 6 שנים.
למי שלא זוכר היתה זו נבחרת מוכשרת ביותר שדיברו עליה כמועמדת למדליה לפני הטורניר.
בפועל זו הייתה נבחרת ישראל המבישה ביותר שיצא לי לראות: אפס תרגילים בהתקפה, אפס רוח לחימה ואפס יכולת לבצע עצירות בהגנה.
נבחרת ישראל הגרועה ביותר שראיתי לפני כן הייתה נבחרת ישראל בכדורסל נשים של סוף שנות התשעים, נבחרת שקיבלה 30 ו40 הפרש בבית מנבחרות בינוניות כמו גרמניה ורומניה.

מה הסיכויים שלכל שלושת הנבחרות יהיה את אותו המאמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 7:55 pm 
Sophomore

הייתי מקבל מאזן 0 - 5 בטורניר הזה אם היינו רואים משהו שהוא "מעבר לכשרון" מצד הנבחרת הזאת, אבל נראה שהנבחרת איבדה את הדרך שהובילה אותה להישגים היפים בשנים שקדמו לכישלון באליפות הקודמת.

אפשר להאשים את הבית הקשה, את החיסרון של עומרי, ואפילו את השערורייה של פיב"א שהפכה את טורניר המוקדמות לבדיחה, אבל אי אפשר להסיר אחריות ממה שהנבחרת הזאת מציגה. סביר להניח שבתום האליפות בורשטיין ואולי גם יניב יודיעו על פרישה מהנבחרת, אבל זה לא שהאלטרנטיבות, לפחות של האחרון - טובות יותר.

מילה על שיבק - לא הבנתי את המינוי מלכתחילה, אבל אמרתי לעצמי שאם מבינים ממני בחרו בו - אולי הגיע לו הצ'אנס, אבל הוא הפגין חוסר שליטה מוחלט. הוא אולי יותר משקיען מצביקה או קצורין, אבל כנראה צריך ללמוד עוד הרבה כדי להגיע לרמה שלהם. משחק שבלוני, לפעמים משעמם, בלי שום ניסיון להפתיע, ובסופו של דבר תירוצים והסברים עלובים לתקשורת. אפילו התירוץ של "כספי היה חסר" היה יכול להיתפס בצורה מקובלת יותר.

הנבחרת נראית רע, וגם העתיד לא נראה מזהיר כ"כ.

למעשה, כרגע הסיכוי לעלות בכלל לא תלוי בנבחרת, גם אם תנצח את שלושת המשחקים שנותרו לה, והיא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 8:02 pm 
Sophomore

כמו שהנבחרת נראית, היא בדרך להיות הנבחרת הגרועה בטורניר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 8:13 pm 
Senior

היה עדיף לתת את התפקיד לדן שמיר אם בנבחרת מחפשים לחסוך. הוא לא קבור בבלגיה בעשור האחרון ולא היה משחק 20 דקות עם בורשטיין וכדיר. שיבק? יש סיבה שאף קבוצה בארץ לא סופרת אותו ושבאירופה הוא לא יצא מהחורים שהוא מאמן בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 8:27 pm 
Junior

שיבק נתן ריאיון אחרי-הפסד מצוין...
תנו לו קצת קרדיט!

:roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 8:58 pm 
Sophomore

itay2 כתב:
כמו שהנבחרת נראית, היא בדרך להיות הנבחרת הגרועה בטורניר.

מתחרה עם בלגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 9:07 pm 
Sophomore

מדהים!

ישראל לא קיבלה סל שדה אחד משחקן הציר היחיד שלה משחק שני ברציפות!

אני לא יודע אם יש לזה תקדים.
אז נכון, לישראל יש בעיות אקוטיות (בלשון המעטה) של גבוהים, אבל שהסנטר היחיד שלה לא יעשה סל שדה בשני משחקים . . .

יניב בא תבנה לי פרגולה !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 9:38 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
הפסד זה הפסד, אבל אני חושב שאנשים כאן קצת מגזימים בתגובות. האם מישהו ציפה שישראל תהיה במאזן 2-0 אחרי צרפת וגרמניה? אנו פחות טובים, זה בטוח. אבל למרות שהפסדנו, נראינו יותר טוב היום. זה לא אומר הרבה, בהתחשב איך נראינו מול גרמניה, אבל עדיין. הנעת כדור טובה יותר, הגענו להרבה זריקות נוחות וטובות. הבעיה שתפסנו יום גרוע מ-3. כאשר פניני מסיים עם 1/8 משדה, ישראל ממש לא יכולה לנצח. אז גרוע, אבל פחות. בקצב כזה? אולי נפסיד לסרביה רק ב-12.
פעמיים מתקענו עם הרכב לא טוב. ברבע ראשון, כאשר נוצר פער של 10, וקלענו רק 14. פעם שנייה - ברבע השלישי, כאשר אליהו קיבל עבירה שלישית. אז הצרפתים כבר ברחו ל-20-18 הפרש.
אני חייב להגיד שאחרי המשחק היום, אני בכל זאת חושב שהשילוב הטוב ביותר בגארדים זה מקל-הלפרין. יותר מזה! אולי אני אפתיע כאן, אבל אליהו הוא השחקן הטוב ביותר שלנו. למה אני מדבר שטויות? כי יש דבר אחד שאני לא מבין. בכנות. למה גרמניה סוחטת כל דקה אפשרית מנוביצקי, צרפת לא חושבת להשיב פרקר על הספסל, כי הוא לא הצליח לשמור על מקל, איטליה משחקת עם בארניאני, אפילו עם הוא לא הצליח לעצור את קאמאן על 0 נקודות? למה דווקא ישראל שיש לה 2,5 שחקנים חושבת שאפשר להעניש את אליהו ולספסל אותו כל פעם שלא ממש הולך לו, או הוא עושה טעות בהגנה?
עוד דבר. אנשים פה מדברים: "תנו לנו בלאגן, תנו לנו שיניים וציפורניים". גם אם אני אהיה היחיד שטוען אחרת, אני לא אהסס לעשות כך. והעובדה שדווקא מאמן נוער יוצא בקריאה כזאת - ממש לא מפתיעה (לא אישי, ביטלא). כי כל הנבחרות הנוער שלנו משחקות ככה. ציפורניים בהגנה על חשבון כישרון. לאן זה לקח אותנו? לדרג ב', ולחור ענק בצעירים, אין מי שיחליף את נגרים בורשטיין וגרין (שלקחו פעם מדליית כסף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 10:43 pm 
Hall of Famer

האמת שהתוצאות לא עד כדי כך מפתיעות אותי עד כה, אם כי לא חשבתי שעד כדי כך יהיה גרוע.

כמו שאמרתי לחבר אחרי שכספי הודיע שלא ישחק באליפות - אני מקווה שהנבחרת ארזה כמה מזוודות מלאות בוזלין... :roll:

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 10:45 pm 
Sophomore

זה לא התוצאות, זו הדרך. הפסדים לגרמניה וצרפת בפחות מ- 10 הפרש או אחרי מלחמה היו מתקבלים אחרת לחלוטין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 11:08 pm 
Junior

frodoborg כתב:
עוד דבר. אנשים פה מדברים: "תנו לנו בלאגן, תנו לנו שיניים וציפורניים". גם אם אני אהיה היחיד שטוען אחרת, אני לא אהסס לעשות כך. והעובדה שדווקא מאמן נוער יוצא בקריאה כזאת - ממש לא מפתיעה (לא אישי, ביטלא). כי כל הנבחרות הנוער שלנו משחקות ככה. ציפורניים בהגנה על חשבון כישרון. לאן זה לקח אותנו? לדרג ב', ולחור ענק בצעירים, אין מי שיחליף את נגרים בורשטיין וגרין (שלקחו פעם מדליית כסף).

מי אמר ציפורנים?
שינסו , שיהיו מגובשים , שילחמו יותר מהאחרים.
שיציגו רוח של נבחרת ישראל.
מה שנשאר לנו זה פחות כשרון , פחות אתלטיות , פחות גובה ונוסיף לזה מנטליות שבירה , ומוטיבציה נמוכה וככה זה נראה.

לא חושב שאי פעם ראיתי את נבחרת ישראל כל כך רחוקה מהיריבות שלה והתוצאה לא רלוונטית.
הפסדנו ליוון ב2005 כשהיא לקחה את הטורניר והיינו בעניינים , הכי קרוב לאיך שהנבחרת נראית עכשיו זה הקמפיין מוקדמות של צביקה שרף שנגמר עם שני הפסדים לפורטוגל. המזל הוא שזה היה מוקדמות ולא שיחקנו מול הטופ של אירופה כמו עכשיו.

ואגב גם גרמניה וגם צרפת בינוניות , המצב רק יחמיר בהמשך.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 01, 2011 11:28 pm 
Junior

גם בעבר חטפנו מכות כאלה מנבחרות טובות. גרמניה היא אחת החזקות בטורניר וזה לא בושה להפסיד להם, גם לא 25 הפרש. חטפנו כבר מרוסיה של דיוויד או ליטא ב2003 בומבות דומות. גם המשחק ההוא נגד יוון ב2005 היה בערך 20 הפרש כבר בחצי (שבו קלענו למיטב זכרוני משהו כמו 20 נקודות. כן, במחצית) והם די הורידו הילוך והפסיקו לשחק במחצית השנייה.

ייאמר לזכות הנבחרות הקודמות שבכל טורניר נתנו לפחות משחק אחד טוב מול יריבה עדיפה. לפעמים זה הסתיים בניצחונות גדולים (סרביה, קרואטיה, ספרד כמובן) ולפעמים גם בכל מיני "כמעטים" מעצבנים (גרמניה, שוב קרואטיה, אותו משחק נגד יוון). הנבחרת הנוכחית בנתיים הולכת לכיוון של 3 תבוסות (מחר נגד הנבחרת החזקה בבית ואולי בטורניר) מול נבחרות עדיפות, ואז נראה באמת מה אנחנו שווים מול 2 נבחרות שתיאורטית, בכלל לא היו אמורות לשחק באליפות הזאת. חבל שלא הגדילו את הטורניר ל32 קבוצות, אולי היינו מצליחים לגרד או ניצחון או שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 3:32 am 
Junior

כמה חסר לי מאיר טפירו... נבחרת ללא מנהיג, ללא דימיון, ללא יצירתיות.
כמה חבל שנגמרה ליניב גרין אבקת הקסמים - עד האליפות הזו הוא תמיד השתדרג פלאים למרות החלודה.
חומר השחקנים בינוני האמת אבל עדיין זו בושה להיראות כך ושיבק צריך לשלם את המחיר.
משאלה קטנה בליבי והיא לאזרח את שון ג'יימס לאליפות הבאה, כשהפיתרון הנוסף הוא לפנות לפיבא ולבטל את עמדה 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 9:04 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
היום - סרביה. ראיתי אותם משחקים נגד איטליה, ועוד הצצתי למשחק מול לטביה. מדובר כמובן בנבחרת סופר חזקה, ולא רק עמוסה בכשרון, אלא גם מאוד מאומנת וחכמה. קרסטיץ', פרוביץ', סבאנוביץ', ומצ'באן - מקדימה, טפיץ', וטאודוסיץ', ראסיץ' - מאחורה. כולם קולעים מצוין משלוש. מה צריכה לעשות הנבחרת שלנו? חוץ מלקוות לנס? לא חושב שקונצים יעבדו פה. אם מקל, אליהו, הלפרין, פניני, בלו, וגרין הם השחקנים הטובים ביותר שיש לנו, אז הם צריכים לשחק. לא לפתוח פתאום עם קוקיה או כדיר, או אוחיון.

נערך לאחרונה על ידי frodoborg בתאריך ו' ספטמבר 02, 2011 9:38 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 9:22 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

מאסטר כתב:
כמה חסר לי מאיר טפירו... נבחרת ללא מנהיג, ללא דימיון, ללא יצירתיות.

אוי, טפירו, טפירו..
היה תענוג לשמוע אותו אתמול מפרשן את גרמניה איטליה.
סוף סוף מישהו שבאמת מבין כדורסל, ואולי יותר מזה - מבין לנפשם של השחקנים. זיהה חלק מהבעיות של איטליה וגרמניה לפני המאמנים שלהן...
כמה הוא חסר לנו...
ואיזה כיף היה אם הוא היה עומד על הקווים באליפות הזאת במקום הפח המרכזי שיבק ושני פחי המשנה קטש (שהוביל את ירושלים לאבדון) ושמיר (אפילו לא בפיינל פור עם סגל של מקום שני).

ישראל לא עשתה שום דבר מיוחד באליפות הזאת. שום דבר יצירתי.

לא יודע למה, נזכרתי במשחק הראשון של העונה שעברה, בין מכבי ראשל"צ למכבי נתניה.

ראשון נראו זוועה במשחקי אימון, ושבועיים לפני פתיחת הליגה במשחק אימון בין שתי הקבוצות נגמר משהו כמו 30 הפרש לנתניה עם 30 נקודות לאדריאן בנקס.

ואז, אפי ורועי חגאי הכינו הפתעה קטנה. לא משהו מהפכני במיוחד, אבל משהו שנתניה ומאמנה אריק אלפסי לא היו מוכנים לו: בכל פעם שבנקס נגע בכדור, התנפלו עליו, ממש ככה, שני שחקנים של ראשון. זה היה דאבל-אפ, אבל לא סתם שליפה, אלא משהו מתוכנן. משהו שעבדו עליו בכל האימונים בשבוע שלפני המשחק (ראיתי במו עיני).

כל שחקן ידע איפה הוא צריך לעמוד בחיפוי. והיה טירוף, היו חטיפות, היתה אנרגיה - כל מה שלא ראינו מהנבחרת . אה, כן, וכמובן שראשון ניצחה 75:67, אחרי שכבר היה 20 הפרש.

אז בסדר, תצחקו על ההשוואה בין פארקר לבנקס, אבל זה לא משנה בכלל, כי לא ניסינו, לא ניסינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 10:49 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היו לנו כבר נבחרות ששיחקו כדורסל מכוער אבל אני לא זוכר כזה פיגור בכל הפרמטרים... פשוט לא נראה שהנבחרת מסוגלת לעשות סטופ בהגנה, זה או דאנק קל או שלשה חופשית או החטאה/איבוד לא מחויבים של היריב, אנחנו לא חוטפים או חוסמים ולא גורמים כמעט לאיבודים/החטאות. אפילו בדברים שהיה אמור להיות לנו איזשהו יתרון (קליעה מבחוץ וקבלת החלטות של הגארדים) אנחנו מפגרים (גם הצרפתים וגם הגרמנים קלעו יותר טוב ואיבדו פחות).
מספר נקודות לגבי השחקנים והמאמן:
- אף גארד (חוץ מאולי מקל) לא מסוגל לעבור שחקן בכדרור. בורשטיין גמור, הלפרין אפילו לא מנסה.
- מעניין שברגע שהמשחק היה גמור יותם פתאום התחיל לקלוע וללחוץ בהגנה (יותר נכון לנסות לחטוף מאחורי השחקן ואז לרוץ להדביק אותו)
- נראה לי שאחוז הסיומת של לייאפים שלנו הוא סביב ה-25%.
- טכניקת הזריקה של מקל ואוחיון הן הדבר המכוער שראיתי.
- כדיר הוא turnover waiting to happen. אין לו שום מהלך שיכול להצליח מחוץ לליגת הגמדים שלנו והאינטליגנציה ההגנתית שלו פשוט מזעזעת. למה קוקיה לא משחק במקומו? לפחות הוא נלחם ובעל חכמת משחק.
- שיבק זה אותו המאמן שקטל בתקשורת את אבי בן שימול לאחר אליפות העתודה לפני כמה שנים?

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ו' ספטמבר 02, 2011 10:54 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 10:52 am 
Freshman

אני לא מבין למה לא לוקחים את רותבראט ברצינות . 2.17 אי אפשר ללמד ולו יד גם יסודות והוא מבין את המשחק . פשוט לא מבין את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 10:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ELEGATOR כתב:
אני לא מבין למה לא לוקחים את רותבראט ברצינות . 2.17 אי אפשר ללמד ולו יד גם יסודות והוא מבין את המשחק . פשוט לא מבין את זה .

אולי בגלל שסבתי יכולה להזיז אותו מהצבע...
עכשיו ברצינות, פשוט לא יודעים לעבוד עם גבוהים בארץ. אין יותר מדי הבדלים בפיזיות בינו לבין אנטה טומיץ' למשל.
מה שכן, לא ברור איך אף אחד לא כלא אותו עדיין בחדר כושר לחודשיים-שלושה וזרק את המפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 11:07 am 
Freshman

טעוץ , רותבארט נראה חלש ממה שהוא ומבחינה התקפית וחסימות בהגנה הוא לא פראייאר ראה הרבה משחקי ליגה בשנה שעברה . אני עוקב אחרין תקופה ארוכה וזה כול פעם מפליא אותי מחדש , זה נראה לי כול כך פוליטי כול מה שהוא הולך בנבחרת .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 11:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שמה שאתם שוכחים זה שאין כמעט משמעות לניצחון אחד על אחת הקבוצות הבכירות. בהנחה שישראל ולטביה יתחרו על מי שלא במקום האחרון, אם אחת מהן מנצחת איזו סרביה כזו, ואז מפסידה לשנייה, היא אוטומטית (בגלל השיטה הלטעמי-מפגרת, אלא אם שינו אותה) נופלת והניצחון לא עוזר לה כלום. באליפות כל כך אינטנסיבית, אני לא חושב שזה רעיון רע לחלק כוחות ולא להשקיע את הנשמה במשחקים הפחות חשובים (ור' מה שקרה לישראל לפני כמה שנים עם ההפסד לפורטוגל).

כמובן שאם אחת הקבוצות מנצחת פעמיים או שנכנסים לעסק בתים משולשים למיניהם אז זה משהו אחר, אבל בסופו של דבר עושה רושם שהנבחרת תיבחן אך ורק על המשחק מול לטביה. את ההספדים והקטילות כדאי לשמור לאחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 11:19 am 
Senior

אין שום משמעות לניצחון על לטביה אם לא מצטרפים אליו לפחות שני ניצחונות. לגבי '''להתחרות מי לא במקום האחרון''- זה חסר משמעות לחלוטין חוץ מאשר לתקשורת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 11:35 am 
מנהל פורום

שכחתי שהגדילו את התחרות למימדים מפלצתיים, פעם המקום הלפני האחרון היה עולה למשחקי דירוג כלשהם.

בהתחשב בשיטה, בגיחוך של מה שעשו משלב המוקדמות, ובחוסר הסיכוי המוחלט לעשות משהו (את איטליה, הנבחרת החלשה מבין ארבע הבכירות, ישראל עברה בקושי רב במוקדמות. מישהו באמת ציפה שהיא תצליח להתברג בין שלוש הראשונות?), אני מופתע שלא הגיעו לאליפות עם הנבחרת האולימפית. לפחות שתצבור קצת ניסיון. למה בכלל אנחנו מדברים על המאורע האזוטרי הזה? ומי המופרע שדיבר על לנסוע עם 11 שחקנים כדי לשמור סיכוי לכספי בשלב השני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 12:03 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
בהתחשב בשיטה, בגיחוך של מה שעשו משלב המוקדמות, ובחוסר הסיכוי המוחלט לעשות משהו (את איטליה, הנבחרת החלשה מבין ארבע הבכירות, ישראל עברה בקושי רב במוקדמות. מישהו באמת ציפה שהיא תצליח להתברג בין שלוש הראשונות?), אני מופתע שלא הגיעו לאליפות עם הנבחרת האולימפית. לפחות שתצבור קצת ניסיון. למה בכלל אנחנו מדברים על המאורע האזוטרי הזה? ומי המופרע שדיבר על לנסוע עם 11 שחקנים כדי לשמור סיכוי לכספי בשלב השני?

אריק שיבק :D

אז רגע, לפני התבנית החדשה - בקיץ הבא לא יהיו בעצם "מוקדמות אליפות אירופה" או איך שלא קראו לזה בקיץ שעבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 02, 2011 12:16 pm 
מנהל פורום

בטח שיהיו, איך תקבע מי יהיו שלוש הקבוצות שמהן עולות שתיים לאליפות עצמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 279 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Bing [Bot], Google [Bot], פרארי ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: