סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 4:22 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 30, 2011 11:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
סיכום סטטיסטיקה ירושלים אשקלון 95-93 לשדים מאשקלון.
י-ם: סטרוברי 24 נק' 5 ריב' ו-5 אס', בראדלי 21, נעימי 20, ורנאדו 12 ו-7 ריב', כדיר 10
אשקלון: מיצ'ל 18 נק' 12 ריב' ו-6 אס', מורגן 16 ו-9 ריב', קילינגסוורת 16, שמחון 14, לימונד 13

חיפה ללא וילקרסון מנצחת 90-77 את גליל עם פלס.
חיפה: לנדסברג 32 ו-6 ריב', שון ויליאמס 21 נק' 7 ריב' ו-5 חס', פאוול 20 נק' 7 ריב' ו-3 חס', וייז 10
גליל: פלס 22, יבזורי 13, טראוויס 11 ו-6 ריב'

ראשון מנצחת את הבקעה 78-66 אחרי רבע אחרון 19-8.
ראשון: ג'ו קרופורד 19, יוטר 18 ו-11 ריב', חנוכי 17, קיצ'ן 10 ו-11 ריב'
הבקעה: דילייני 19, פינוק 16 ו-9 ריב', סקוורר 11, פרימן 10

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:04 am 
Junior

אני עם ג'ק המרטש כאן. לירושלים אסור היה להפסיד את המשחק. הקרקס הנודד של קטש עוד עלול להתפרק בקרוב, בקצב הזה.

אני חוזר על מה שכתבתי במחזור הראשון והיום נשמע כבר הרבה יותר מבוסס.

שניים מהמועדונים החזקים בישראל בעשור האחרון (השרון/הרצליה וירושלים) הם היום שתי הקבוצות החלשות בליגה. נקודה. גם לגליל/גלבוע, הסגנית מהשנתיים האחרונות בנתיים אין יותר מדי במה להתגאות. להוציא את הניצחון היפה על הקרקס הנודד, הם היו בושה וחרפה ב2 המשחקים האחרים.

מצד שני שתי הקבוצות הטובות בליגה שמתחת למכבי הן בנתיים חולון (קבוצה בשקל תשעים, שעוד מכסה חובות של שנה שעברה) ואשקלון (היורדת). מנפלאות הקופליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:04 am 
Hall of Famer

טוב, הוא שאמרתי, היקסון הוא שחקן שובר שוויון בליגה הישראלית...

צריך לומר זאת בקול רם, אוהבים או לא אוהבים את האיש: דן שמיר עושה אחלה של עבודה בינתיים עם חולון. ראו את ההבדל בגביע צ'אנס, ראו אותו בליגה גם נגד ראשון והיום בכלל זה היה בית ספר כואב לרועי חגאי. אגב, הרצליה נראתה בדיוק כמו שנראית קבוצה שהבעלים שלה מכריז בתחילת עונה שהיא נבנית מתוך ההכרה שאין יורדות, ושהיו"ר שלה חי בסרט שהוא GM מהולל רק בגלל שאותו בעלבית פותח את הארנק בכל פעם בשביל כוכב אחד גדול שיבוא לעשות קצת כסף על חשבון 0 הישגים. שכל החברים של אקוניס בתקשורת יבואו ויגידו שזאת עונה שלישית ברציפות שהוא כשלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני חושב שהתשובה לסוף הפיסקה זו ההתחלה שלה. אני באמת לא מבין איך אפשר להאשים את אקוניס בכישלון של בני השרון בשנתיים האחרונות, שהיה כישלון טהור של מאמן. במקרה הגרוע אפשר לטעון שחבורת הזרים המוצלחים שסופקה למאמן לא היתה באחריותו אלא בזכות רקאנטי, אבל לטעון שבגלל אקוניס בני השרון סיימו במקום השמיני או עפו בהצלבה נשמע לי מוזר מאוד.

אשר לרישא, אז (א) ברור שמגיע לשמיר הקרדיט הזה (כל זמן שזוכרים שגם בשנה שעברה היתה לקבוצה שלו פתיחת עונה מצוינת), ו(ב) לא פחות ממנו מגיע קרדיט לקהל של חולון, בטח כשמשווים אותו לצל החיוור של מה שהיה פעם בעבר קהל עם יומרות של הטוב בארץ. אני חושב שלא סתם חולון כבר כמה שנים טובות קבוצה מאוד אובראצ'יברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:18 am 
Freshman

ראובן העונה יותר מתמיד יש צורך בטבלה האלטרנטיבית. הטבלה הרגילה בלתי-קריאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:27 am 
Hall of Famer

ראובן, התחפשתי אליך-כתבתי תגובה די ארוכה שלא הצלחתי לשלוח ולכן אתמצת: אקוניס הוא בוודאי לא אשם בלעדי או אפילו עיקרי בכשלונות של השרון בעונות האחרונות, אבל הוא אחראי על כמה החלטות רעות מאד בבניית קבוצות של השרון (חוזה ארוך טווח ויקר הרבה יותר מדי לארז כץ, למשל) שרחוקות מאד מתדמית ה"אלדד שלנו הוא GM גאון שבונה קבוצות מדהימות בגרושים" שהדביקו לו ידידיו בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דינו בילאלוביץ' כתב:
ראובן העונה יותר מתמיד יש צורך בטבלה האלטרנטיבית. הטבלה הרגילה בלתי-קריאה.

היא בהקפאה כרגע, כי באמת ובתמים אין לי מושג מי צריכה להיות למעלה ומי למטה. אז נחכה עד סביבות המחזור החמישי ונארגן אותה. אפילו חשבתי לבדוק את אופציית הבלוגים בשביל זה. לקחתי לתשומת ליבי בכל אופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 12:37 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
אוריאל, אני חייב לומר שמעולם לא ראיתי מישהו מחווה כל כך הרבה דעות מקצועיות על משחק שהוא מודה שלא ראה.

נו אני עושה פרובוקציות ומניפולציות על הסטט. בשביל לשמוע מה היה במשחק ושיסבירו מה ראו העיניים שלא ראו בסטטיסטיקה. אבל כנראה שאני פרובקטור קטן מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 9:55 am 
Junior

המשחק בין חולון להרצליה, מסוג המשחקים שמאמן הקבוצה היריבה אומר בראיון לאחר המשחק: "אני מתנצל בפני האוהדים שלנו". במקרה של בני השרון, זה כמובן לא רלוונטי. חייב לציין שחיפשתי ארוכות אוהדים של בני השרון ולא מצאתי ולו אחד כזה.
לגבי המשחק, התפתחה בשנים האחרונות מעין מסורת שפעם בשנה מפרקים את בני השרון ב-40 הפרש. אז עוד אחד לרשימה.
אצלנו הנאה צרופה, מנצחים או מפסידים, תופסים יום קליעות משוגע (כמו היום) או זוועת עולם (כמו בבקעה), השחקנים משאירים הכל במגרש ונלחמים עד הסוף. כאן ההצלחה הגדולה של שמיר שהצליח לגבש סגל של שחקנים צעירים ורעבים שמתאימים מאוד לקהל, פחות בנושא המקצועי שם הקבוצה בנויה פחות טוב, ולדעתי עוד נשלם ביוקר בהמשך העונה על כך שאין לנו רכז מחליף ראוי, ועוד שחקן יוצר בקו האחורי, בטח אחרי הליכתו של גרונפלד.
לגבי בני השרון, אף פעם לא התלהבתי מכל הפרזיטים האלה שבאים מהאנ בי איי לעשות כסף. זה לא רק הזמן הקצוב שהם יישארו כאן אלא בעיקר חוסר המחויבות ששחקנים כאלה מראים לקבוצה. הרי אף אחד לא חושב שדרון ויליאמס למשל בא לתת 100 אחוז, ובטח לא היקסון שאכל כל כך הרבה דאנקים על הראש, והגנה אצלו היא פשוט מילה גסה. לא במקרה הפלוס מינוס שלו הוא הכי גרוע מבין כל מי ששיחק. כמעט באתי לאמר שעם מחויובת כזו בהגנה היו זורקים אותו מהמגרש אחרי דקה באנ בי איי, אבל שכחתי שהוא שיחק בקליבלנד...

נערך לאחרונה על ידי לאומית בתאריך ב' אוקטובר 31, 2011 10:04 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:01 am 
Freshman

חיפה סיימה את המשחק עם הנתונים הבאים:
ניצחון בריבאונד: 39-25
41 זריקות עונשין !
11 חטיפות

ואולי הנתון הכי מדהים (שכנראה נראה אותו לא מעט פעמים העונה, 9 מול הבקעה)
10 חסימות,
מתוכן 5 של ווילאמס, ו-3 של פאוול.

כל זה ללא ווילקירסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 11:30 am 
Sophomore

מן הסתם זה לא יקרה לאורך זמן כי הסגל קצר, אבל ההעדרות של ווילקרסון מהמשחק אתמול עשתה טוב להתקפה של חיפה שהיתה מרווחת מאוד ונהנו מכך בעיקר שון וויליאמס שרוב הנקודות שלו נעשות בתנועה לשטחים ריקים ברחבה שהיתה ריקה מתמיד ולאנדסברג שנראה כאילו הוא מרגיש יותר טוב בעמדה 3.

חוץ מזה, פאוול אחלה שחקן כשהוא לוקח את הכדור הנכון ובזמן, עדיין יש לו פרצי אנרגיה פתאומיים, אבל כל עוד הוא משקיע אותם בריצה לצד השני של המגרש וחוזר רגוע, אז הכל בסדר. אני מקווה שאני לא מנחס אבל גורקה עדיין לא הפסיד בנשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 11:36 am 
Junior

גלבוע עם חסימה אחת, וגם היא של הנהג השיכור :cry:
יש לי חשד לגבי הפציעה של ווילקרסון:
בעונה הקודמת גלילבוע הפסידה לבנה"ש בגן נר בתצוגת נפל מזעזעת, תוך שהיא קולעת 48 נקודות בלבד.
קיר הבטון ירד לחדר ההלבשה בעצבים וטרק אחריו את הדלת בזעם.
איתרע מזלו של וילקרסון האומלל והדלת נטרקה לו על היד.
אני זוכר שהייתה לו פציעה בשורש כף היד.
אם אכן יש קשר בין הדברים, אני מניח שנעשה פה צדק היסטורי. אולי אם ווילקרסון היה משחק, ליובין היה בא יותר מוכן.
אולי גם לא.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 6:55 pm 
Hall of Famer

קטנה בעניין שמחון , הבחור נתן קיץ מצוין ( ליגת הקיץ + הנבחרת האולימפית ) , ובינתיים עושה עבודה טובה מאוד במעט הדקות שמקבל באשקלון .

לעניין בני השרון , אני כבר אמרתי לא אחת ( אפילו לפני פציעת בן רייס , וגם לאחר החתמת היקסון ) שהקבוצה היא ללא ספק החלשה בליגה , וקשה לי לראות את זה משתנה ( אלא האם הסגל הישראלי יחוזק משמעותית ) .
רק לסבר את האוזן , ארז כץ - הישראלי ה"בכיר" שלנו , עדיין ללא סל שדה העונה ( 0/5 מהשדה ) , עם ממוצע מדד שלילי , ובכלל הנתון הסטטיסטי הבולט שלו עד כה הוא עבירות ...
למזלי עקב התקלה בהוט החמצתי את המחצית הראשונה , אבל לא נראה לעניין להאשים את היקסון כשהוא מסיים עם מדד של 29 , לא רחוק מכל שאר שחקני הקבוצה יחדיו ( 40 ... ) .
כמובן שלא ציפיתי להפרש שכזה , אבל 20 לטובת חולון לא היה מפתיע אותי כלל .
במחזור הקרוב אנחנו מארחים את ראשון . עם היקסון+לאוסון אולי נצליח לייצר איזו שליטה בצבע , אחרת המצב ימשיך להיות קשה מאוד ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 9:20 pm 
מנהל פורום

מה? מותח בנוקיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 9:50 pm 
Hall of Famer

מכבי ממשיכה לזייף.האם תהיה לנו הפתעה היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 9:57 pm 
Freshman

אני מקווה שפדרמן מרוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:09 pm 
Hall of Famer

אני רואה שכצפוי האמבוש של בלאט על השופטים השתלם לו בגדול. יצא לי לראות בדיוק שתי דקות מהמשחק בנוקיה, ובשתי הדקות האלה שרקו 3 עבירות רצופות על סופוקליס (פלוס טכנית), ומהצד השני לא שרקו פעמיים על שתי עבירות ברורות שהוא עשה. מה לא עושים כדי שירשמו את הנפיל לליגה הישראלית....... 

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:30 pm 
Hall of Famer

אפשר להגיד שפארמר הולך ומסתמן כפלופ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:31 pm 
Junior

אורן, שיחת הטלפון הראשונה של שמעון אחרי המשחק תהיה שיחת חולין ידידותית עם סטרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:32 pm 
Sophomore

לא לומדים בקבוצה שלכם, לא החתמתם כבר פעם ג'ורדן יהודי שהיה פלופ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:32 pm 
Sophomore

אבל הוציאו את פארמר ב-5 עבירות כולל חמישית מפוקפקת, אולי הוא יודיע שהוא לא משתף את פארמר בליגה. מצד שני, כמו שהוא נראה אולי עדיף להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:43 pm 
Hall of Famer

מישהו יכול להסביר את הפלוס/מינוס של יוגב אוחיון? מצד אחד, יש לו מדד של 15, מצד שני מדד פלוס/מינוס 15-. ההסבר היחיד הסביר שנראה לי זה שלמרות יכולת התקפית טובה, מכבי לא שיחקה הגנה טובה בדקות שהוא על המגרש.

פרמאר... חבל קצת שנמחקו פוסטים מהפורום, אבל נדמה לי שכבר עם החתימה שלו הייתי די זהיר בהתלהבות. שחקן טוב מאוד, אבל אחד שהוא לא סקורר וגם לא פיור פליימייקר. נשען המון על יתרון אתלטי שבאירופה בא יותר לידי ביטוי. הסיטואציה הנוכחית עם הלוקאאוט ושאלת מעמדו בקבוצה בצל הלוקאאוט והתחייה המחודשת של פאפאלוקאס ביורוליג בהחלט לא מוסיפים, כי דיוויד לא באמת נתן לו את המפתחות להוביל את הקבוצה. נראה לי קצת מוקדם לקרוא לזה פלופ, הוא עוד יתן משחקים מעולים בכל המסגרות. אנשים ששמעו NBA אולי בנו עליו קצת יותר מדי ממה שהוא שווה (בדיוק כמו שאנשים ששמעו "אליפות מכללות" בנו על ג'ון שייר יותר ממה שהוא שווה).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:48 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
אם לפני המשחק הזה היה אפשר לטעון לירידת ריכוז ברבע אחרון מול פרטיזן או הלם קרב מול מילאנו, אז ככל שהזמן עובר ועוד ועוד משחקים מצטברים, מסתמן כי הבעיה במכבי אמתית. פארמר פשוט לא טוב. אולי הפציעה אשמה. עד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה), מתיחה במפשעה זה דבר מאוד טורדני, שרק מנוחה יכולה באמת לעזור. מכבי מאבדת המון כדורים. גם הערב, וגם מול פרטיזן מכבי איבדה יותר מ-20 כדורים. וזה היה אחד המפתחות להצלחת מכבי בעונה שעברה.

[הוספה]נקודות אור במכבי? נראה שסופו קצת חוזר לעניינים. פניני - וינר אמיתי. לנגפורד קלע נקודה מעונשין.

נערך לאחרונה על ידי frodoborg בתאריך ב' אוקטובר 31, 2011 10:54 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 10:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
oren_80 כתב:
אפשר להגיד שפארמר הולך ומסתמן כפלופ?

נשבע לך שהתחברתי בדיוק כדי לכתוב על זה, אבל הרבה יותר חריף ממך.
עם כל הכבוד לורנאדואים ולג'קסונים של העולם - יחסית לשם הגדול, לרקע, לרקורד ולעלות שלו, ג'ורדן פארמר בוודאי הפלופ הכי גדול בליגה כולה עד עכשיו, בהפרש גדול מהאחרים. לא "מסתמן", לא "בדרך להיות", הוא כבר כזה. לא קולע, לא מנהל משחק, לא שומר. בהתחשב בזה שעדיין יש מצב שהוא לא יישאר כל העונה בין כה, אני לא הייתי מחכה לסוף השביתה. לחפש מחליף ועכשיו.

לגבי מכבי היום - בזיון מוחלט. עזוב את רמת הביצוע עד השלשות ברבע האחרון, שגם היא הייתה ברמת ילדים א'. אני מדבר על זה שבכל ריצה לכדור חופשי, גם אם השחקן של מכבי היה קרוב יותר לכדור ב-2 קילומטר, השחקן של נתניה הגיע לפניו. אוקיי, אז נתניה נלחמה יפה מאד, ובאמת כל הכבוד. אבל אם אתה שם חצי זין, אז כשאתה נמצא שני קילומטר לפני היריב אתה תשיג אותו גם אם הוא נלחם ומציא עלייך את נשמתו.
אני מדבר על שחקנים שלא עושים את הדברים הכי בסיסיים שעליהם הם נבנו. ממתי פניני שומר רחוק כל כך מהשחקן שלו? ממתי ג'יימס לא קופץ לחסום? משחק בזיוני.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 31, 2011 11:52 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
קטנה בעניין שמחון , הבחור נתן קיץ מצוין ( ליגת הקיץ + הנבחרת האולימפית ) , ובינתיים עושה עבודה טובה מאוד במעט הדקות שמקבל באשקלון .

רק לסבר את האוזן , ארז כץ - הישראלי ה"בכיר" שלנו , עדיין ללא סל שדה העונה ( 0/5 מהשדה ) , עם ממוצע מדד שלילי , ובכלל הנתון הסטטיסטי הבולט שלו עד כה הוא עבירות ...

לעניין שמחון-אפשר היה לראות את הכשרון שלו גם בגביע צ'אנס (או איך שלא קראו לזה אז) בתחילת העונה שעברה. הוא אמנם לא הצליח בנתניה, אבל זה לא הוריד מההערכה שלי כלפיו. שחקן טוב עם פוטנציאל גדול, שמח שאלפסי לקח אותו תחת חסותו וכנראה רוצה לטפח אותו.

לעניין כץ, לי כמובן לא צריכים להוכיח כלום (אני טוען כבר שנים שמדובר באחד האוברייטדים הגדולים והמגוחכים בתולדות הכדורסל הישראלי), אבל שכחת להוסיף עד כמה הוא שמן ונראה לא ספורטיבי. ממש לא נראה כמו שחקן כדורסל, תרתי משמע.

עופר האדום כתב:
אני רואה שכצפוי האמבוש של בלאט על השופטים השתלם לו בגדול. יצא לי לראות בדיוק שתי דקות מהמשחק בנוקיה, ובשתי הדקות האלה שרקו 3 עבירות רצופות על סופוקליס (פלוס טכנית), ומהצד השני לא שרקו פעמיים על שתי עבירות ברורות שהוא עשה. מה לא עושים כדי שירשמו את הנפיל לליגה הישראלית.......

נו, סופוקליס האיום התלבש וקיבל יותר שריקות עבירות לזכותו מאשר כל שחקן אחר על המגרש, ובכל זאת מכבי ת"א חוטפת 44 נקודות מקו קדמי שמורכב מכריסטיאן בארנס וליאור חכמון. אם זה ככה, שיתלבש לכל משחק ליגה.

frodoborg כתב:
פארמר פשוט לא טוב. אולי הפציעה אשמה. עד כמה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה), מתיחה במפשעה זה דבר מאוד טורדני, שרק מנוחה יכולה באמת לעזור.

אני אשמח ללמוד איך מתיחה במפשעה, טורדנית ככל שתהיה, גורמת ל3/8 מהעונשין או ל1/4 לשלוש.

אגב, קשה לשפוט שחקן במהלך אחרון מכריע, אבל ג'רום רנדל היה צריך למסור את הכדור בהתקפה האחרונה לכריסטיאן בארנס שהתגלגל יפה מאוד פנימה וסביר להניח שהיה מסיים בשתי נקודות והולכים להארכה. נכון שמכבי פייבוריטית בהארכה, אבל לדעתי זה המהלך הנכון לעשות ולא הימור על שלשת נצחון כששחקן וחצי קופצים לך על הפרצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה