סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרסי העונה
הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה הקשר לקטש? ברדלי עזב אחרי שניים וחצי משחקים. אם כבר הדבילים הם כל אלה שהספידו אותו אחרי הפסד אחד (שהוא קלע בו משהו כמו 18 נקודות...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:33 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
22 או 23 לדעתי.
וקטש דביל כי הוא לחץ להביא אותו, ואז לא נתן לו לשחק, ואז שיחק איתו איזה 35 דקות ככה פתאום ודפק רוטציה.

וזה לא סותר שמי שהספיד אותו אחרי המשחק מול אשדוד, דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:36 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא הבנתי כלום. אנחנו מדברים על זר שהגיע באיחור ושיחק מעט מאוד משחקים. ציפית שקטש יגבש רוטציה לפיינל פור כבר בתחילת העונה?

אפשר להגיד שקטש דביל בכך שהוא רצה זר NBA במהלך השביתה, אבל אז אני לא מבין איך הת'רד הנוכחי, שדווקא מעיד על מידותיו התרומיות החיוביות של ברדלי, מוכיח את זה. יש מספיק סיבות לא להיזכר לטובה בקדנציה של קטש בירושלים, דווקא הסיבה הזו היא לא אחת מהן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:44 am 
מנהל פורום

אה בטח שכן, אפילו אמרת למה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:47 am 
Hall of Famer

אי אפשר להגיד על קטש דביל במקרה של אייברי בראדלי, כי בראדלי הוא שחקן התקפה מוגבל ושחקן הגנה מעולה. זה לא מה שאתה מחפש מהזר עם השם הכי גדול שהנחתת בקבוצה. ושאני לא אתחיל לדבר על ההגנה של קטש.

גואטה, אני ממש לא מצליח להבין את הרציונל שלך. אתה אונס את הכדורסל לעמדות מוגדרות, בעוד שהכדורסל הוא פלואידי. הויכוח שלך הוא לא איתי, אלא עם ריק אדלמן למשל שלקח שני פויינטים מובהקים שבמובהקים - רוביו ורידנהאוור ושיחק איתם זה לצד זה. גם מאמן אטלנטה הבין באמצע העונה, באיחור של 6 עונות שממרוין וויליאמס לא יצא הרבה והסיט את ג'ו ג'ו, שוטינג גארד רוב חייו, לעמדת הסמול פורוורד.

אתה רוצה להגיד לי שיש איזשהו מאמן בעולם שהיה לו את דוראנט ולברון באותה קבוצה ובגלל ששניהם סמול פורוורדים, אז הוא היה משאיר אחד מהם על הספסל? כל מאמן, גם כנראה ויני דל נגרו, היה פותח עם שניהם ונותן ליריבה לדאוג מה עושים מולם. זה לא אתה שקראת לתת ללברון לשחק 4 ואף סנטר?

אני יכול להבין מדוע אתה לא רוצה לבחור חמישיות רוקיז של 4 גארדים וסנטר או דברים דומים, אבל למה אתה מתעקש במקום שיש אצל השחקנים עצמם גמישות, כמו בשתי עמדות הגארד, עמדות הסווינגמן או שתי עמדות הפורוורד, נפלא מבינתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 12:56 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אה, ברור שגם בשיטה שלי יש עיוותים מעצם היותה שיטה, אבל אני מעדיף לעבוד עם שיטה מאשר בלי. לקבוע לעצמי כללים טרם הבחירה ולא לסטות מהם - בשום אופן! מה שבטוח, את פורמט השני גארדים-שני פורוורדים-סנטר אני ממש לא אוהב והעוותים בו יחסית למציאות של המשחק היום הם לטעמי גדולים מאד. אולי בעתיד אני יעבור לבחור לפי רכז-שני סווינגים-שני פוסטים, אבל גם הוא פורמט ממש לא מושלם - לפיו החמישיה הראשונה העונה, נניח, תהיה פול-לברון-דוראנט-לאב-ביינום, שזה בהחלט מעניין אבל כבד ומוזר, וחוץ מזה כנראה יוביל לת'רד קובי של 20 עמודים. כרגע נוח לי מאד עם 1-2-3-4-5 קשיח שמייצר חמישיות ש"עובדות" ב-99 אחוז מהמקרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 1:41 pm 
Junior

chaiel49 כתב:

לגבי הרוקים: 1. בחירה: לאונרד לא SG? (שוב, רק בגלל ששמר על קובי אז אולי אני מחרטט)

לא, SF לחלוטין, למרות שיכל לשמור על גארדים, אבל בספרס הוא מתופקד כמעט תמיד כ-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 1:55 pm 
Junior

אם כבר מדברים על שחקן שישי אז סורוקה מוציא כתבת פרופיל על האיש והזקן:
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/363/ ... =3&cat=620

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 4:27 pm 
Sophomore

שוויק1 כתב:
chaiel49 כתב:

לגבי הרוקים: 1. בחירה: לאונרד לא SG? (שוב, רק בגלל ששמר על קובי אז אולי אני מחרטט)

לא, SF לחלוטין, למרות שיכל לשמור על גארדים, אבל בספרס הוא מתופקד כמעט תמיד כ-3.

כתבתי שזה רק בגלל ששמר על קובי ואולי אני מחרטט, אתה אוהד ספרס ויודע יותר טוב.
ושאני חושב עלזה באמת יצאתי אידיוט, יש המון SF ששומרים על קובי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 11:07 pm 
Junior

לא ראיתי שכתבו: טייסון צ'אנדלר זכה בשחקן ההגנה של השנה.
http://www.nba.com/2012/news/05/02/dpoy ... ef:nbahpt1

עכשיו אני בטוח כמעט ב100% שהMVP ילך ללברון ג'יימס, אין מצב ש"יקפחו" אותו גם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 11:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
FLASH כתב:
לא ראיתי שכתבו: טייסון צ'אנדלר זכה בשחקן ההגנה של השנה.
http://www.nba.com/2012/news/05/02/dpoy ... ef:nbahpt1

עכשיו אני בטוח כמעט ב100% שהMVP ילך ללברון ג'יימס, אין מצב ש"יקפחו" אותו גם שם.

קצת קונספירטיבי מדי. הMVP ילך לג'יימס כי מגיע לו, לא בגלל תחושת אשם של המצביעים על קיפוח לכאורה בקטגוריה אחרת. מה גם שרובם בד"כ בוחרים את הMVP קודם (ממה שאני מבין, זו השאלה הראשונה בבאלוט), ככה שאם כבר זה כנראה הפוך, הם לא שקלו אותו מספיק כשחקן הגנה כי חשבו שכבר נתנו לו מספיק ב-MVP , מה שמצחיק כי לדעתי ההגנה זו אחת מהסיבות העיקריות לתת לו.

חשבתי שצ'אנדלר יזכה כי הנארטיב על השחקן שהציל את ההגנה של ניו יורק היה מאד חזק.

סתם בלי קשר, לפעמים אני רוצה להרביץ לוובמאסטר של NBA.COM. תסתכלו על הדבר הזה, השחקן ללא שם מקבוצת "גרנט היל" קיבל "פיניקס" הצבעות למקום ראשון, 0 לשני ושלישי, ובסך הכל יש לו 2 נקודות או 2 נקודות. זו לא טעות בודדת. לדוגמה במעבר על הסטטיסטיקות לקראת הפוסט שלי מצאתי שדף הסטטיסטיקה הקבוצתית של בערך 6 קבוצות היה פשוט לא קיים, הלינק אליו מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 12:14 am 
Junior

לא לא, צ'אנדלר זכה בDOY כי מגיע לו. לברון? לא חושב שמגיע לו MVP-בשביל זה צריך הצלחה קבוצתית, זה כבר נחפר לעומק אבל נתון נוסף: מיאמי בחצי השני של העונה עשו מאזן 18-13.

מי זכה בMVP עם 70% נצחונות ומטה? רק שחקנים כמו קובי נאש ואייברסון שסחבו את הקבוצה על הגב למאזן מצוין יחסית לציפיות (פיניקס בלי אמרה, הלייקרס רק שליש עונה עם גאסול). לברון משחק לצד וויד-אחד השחקנים הטובים בליגה וציפו מהם לדרוס השנה- הוא סחב אותם למאזן חלש יחסית. לא מגיע לו בעיני. ויש חלופה- דוראנט שנותן עונת שיא בכל הפרמטרים כולל במאזן וכולל נצחון אחד יותר מההיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 12:17 am 
Junior

ניצחון אחד יותר!!
וואו!
מדהים, פשוט השאיר אבק ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 12:18 am 
Junior

לא אמרתי את זה, אבל כמעט אף אחד לא חשב שOKC יעברו את מיאמי השנה במאזן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 12:39 am 
Junior

מה הקשר ל-70%? זה מין אחוז ששלפת כדי להבדיל בין דוראנט (71%) ללברון (69%)
כולה משחק אחד יותר לת'אנדר.
ההיט איכזבו באופן יחסי אבל בטח לא בגלל לברון. בכלל הכישרון של ההיט אולי גדול יותר אבל אצל הת'אנדר כל העמדות הרבה יותר מאוזנות ולא חסר שם כישרון בכלל.
לברון נתן עונה מדהימה מבחינה אישית עם אחוזים מטורפים מהשדה. הוא תורם בכל אספקט של המשחק, וההגנה שלו טובה לעין ערוך מזה של דוראנט.
אז ללא קשר לזה שאני דווקא מחבב את הדוראנטולה יותר, לטעמי זה צריך ללכת ללברון בלי התלבטות. הרי אם לברון לא היה מקבל עד היום MVP אז לא היה פה קמצוץ של ספק אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 3:44 am 
Hall of Famer

גם לי אין ספק. לברון MVP, וכבר אמרתי עוד משהו - זה שהוא שחקן הליגה הסדירה הטוב מאז ג'ורדן, ככל הנראה, לא אומר שהוא שחקן הפלייאוף טוב. אבל זה כאמור לא לוקח ממנו את העובדה שהוא שחקן ליגה סדירה עצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 9:08 am 
Sophomore

אגב אני חייב לציין שחלק מהקרדיט על השיפור העצום בהגנת הניקס מגיע לדעתי גם לאימן שאמפרט (לפי מה שקראתי על ההגנה שלו, לא ראיתי בעיניים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 9:16 am 
Junior

מזה "בטח לא בגלל לברון"? הוא עדיין השחקן הכי טוב במיאמי, קבוצה שכולם חשבו שיש לה את הסגל המתאים כדי לדרוס את הליגה, זה לא קרה ובדרך כלל זה נופל על הכוכב. החיבור לא מושלם אבל אותו דבר אפשר להגיד על אוקלוהומה וזה כלל לא שיקול בעיני.

דוראנט לא שומר הרבה פחות טוב מלברון (ויש הרבה מספרים שיתמכו בזה). מאז שג'יימס במיאמי, הוא לא עובר את ה23 נק' מול דוראנט (מלבד משחק אחד) בעוד דוראנט קלע בארבעת המשחקים באזור 30, לרוב באחוזים מעולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 10:29 am 
Freshman

לגבי צ'אנדלר, במשחק הראשון בסדרה הראו כל מיני סטטיסטיקות על השינוי בניו יורק (במיקום בליגה) העונה בעקבות ההגעה של צ'אנדלר - בנושאים של ריבאונד, ספיגת נקודות והאחוזים של היריבות.
אני לא זוכר אותן במדוייק לצערי, ובטח שאין לי כוח לבדוק, אך הן היו ממש מרשימות (בנוסף, הציגו הפרש אדיר בין הנקודות שניו יורק ספגו העונה במשחקים בהם צ'אנדלר לא שיחק, לאלו שהוא שיחק, אך ארבעה משחקים הם לא באמת מדד אמיתי).

כך שכשהוא נבחר, לא הרגשתי שזו בחירה לא ראויה.

(אה, ועוד דבר מגניב, גם אם לחלוטין לא קשור לשחקן ההגנה - הוא סיים העונה עם האחוז מהשדה השלישי בטיבו בהיסטוריה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 10:39 am 
Sophomore

bill_tipesh כתב:
לגבי צ'אנדלר, במשחק הראשון בסדרה הראו כל מיני סטטיסטיקות על השינוי בניו יורק (במיקום בליגה) העונה בעקבות ההגעה של צ'אנדלר - בנושאים של ריבאונד, ספיגת נקודות והאחוזים של היריבות.
אני לא זוכר אותן במדוייק לצערי, ובטח שאין לי כוח לבדוק, אך הן היו ממש מרשימות (בנוסף, הציגו הפרש אדיר בין הנקודות שניו יורק ספגו העונה במשחקים בהם צ'אנדלר לא שיחק, לאלו שהוא שיחק, אך ארבעה משחקים הם לא באמת מדד אמיתי).

כך שכשהוא נבחר, לא הרגשתי שזו בחירה לא ראויה.

(אה, ועוד דבר מגניב, גם אם לחלוטין לא קשור לשחקן ההגנה - הוא סיים העונה עם האחוז מהשדה השלישי בטיבו בהיסטוריה).

גמני לא זוכר אבל זה היה משהו כמו שנה שעברה בממוצע 28 והשנה בממוצע 10, הרבה יותר ממרשים! (גם אם זה 25 ו15)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 10:40 am 
Junior

FLASH כתב:
מזה "בטח לא בגלל לברון"? הוא עדיין השחקן הכי טוב במיאמי, קבוצה שכולם חשבו שיש לה את הסגל המתאים כדי לדרוס את הליגה, זה לא קרה ובדרך כלל זה נופל על הכוכב. החיבור לא מושלם אבל אותו דבר אפשר להגיד על אוקלוהומה וזה כלל לא שיקול בעיני.

דוראנט לא שומר הרבה פחות טוב מלברון (ויש הרבה מספרים שיתמכו בזה). מאז שג'יימס במיאמי, הוא לא עובר את ה23 נק' מול דוראנט (מלבד משחק אחד) בעוד דוראנט קלע בארבעת המשחקים באזור 30, לרוב באחוזים מעולים.

אני שמח מאוד שזה לא שיקול בעיניך. האיזון של הת'אנדר עדיף לאין ערוך על זה של ההיט. בהיט לברון וויד דורכים אחד על השני בהתקפה העומדת ורק בפאסט ברייקים הם משתלבים מצויין. בוש לא מספק את הסחורה באופן קבוע, צ'אלמרס נחמד אבל לא הרבה יותר מזה, ובצבע אין נוכחות בהגנה בכלל.
אצל הת'אנדר ווסטברוק ודוראנט הם לא שילוב אידיאלי אבל עדיין עדיף בהרבה מאשר לברון-וויד, הארדן סוחב את הקבוצה ברבעים השני והרביעי ומקבל את כל ההחלטות. פרקינס ואיבאקה נועלים את הצבע ופרקינס גם נותן את האפשרות להכניס כדור פנימה (שהם לא משתמשים בה בכלל)

בכל אופן אתה חייב להוציא את הראש מהסטטיסטיקות ולצפות במשחקים קצת כי להגיד שדוראנט לא שומר הרבה פחות טוב מלברון זה אמירה כל כך מופרכת בעיניי שאני פשוט לא מבין איך אפשר להגיד את זה בכלל.

והכישרון שלך להביא מספרים איזוטריים שלא קשורים לכלום ולהסיק מהם מסקנות הוא מעורר הערצה. מה הקשר בין דיון MVP לזה שלברון לא קלע יותר מ-23 נגד דוראנט? סתם מספר חסר כל ערך ולא קשור לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 10:53 am 
Sophomore

שוויק1 כתב:
FLASH כתב:
בכל אופן אתה חייב להוציא את הראש מהסטטיסטיקות ולצפות במשחקים קצת כי להגיד שדוראנט לא שומר הרבה פחות טוב מלברון זה אמירה כל כך מופרכת בעיניי שאני פשוט לא מבין איך אפשר להגיד את זה בכלל.

והכישרון שלך להביא מספרים איזוטריים שלא קשורים לכלום ולהסיק מהם מסקנות הוא מעורר הערצה. מה הקשר בין דיון MVP לזה שלברון לא קלע יותר מ-23 נגד דוראנט? סתם מספר חסר כל ערך ולא קשור לכלום.

לגבי ההגנה, צודק במיליון אחוז. וזה מעבר לעובדה שהוא יכול לשמור על עוד עמדות, דוראנט בחיים לא ישמור על רוז למשל.

בקשר לMVP זה יכול להיות קשור. נגיד ששני שחקנים הם ממש כמעט אותו דבר (ופה לדעתי זה לא נכון כי לברון "הרבה" מעל דוראנט) עם אותם ממוצעים ומאזן קבוצתי דומה.
פה אני חושב שאפשר להכניס לשיקול איך הם היו אחד נגד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 11:54 am 
Junior

chaiel49 כתב:
אגב אני חייב לציין שחלק מהקרדיט על השיפור העצום בהגנת הניקס מגיע לדעתי גם לאימן שאמפרט (לפי מה שקראתי על ההגנה שלו, לא ראיתי בעיניים)

אני לא מצליח להבין הודעות כאלו. אם לא ראית "בעיניים שלך" למה אתה חייב לציין?

יותר מדי אנשים נתפסים לתפיסות שהם קראו או שמעו. תראה בעיניים שלך משהו אם אתה רוצה לציין אותו.

שאמפרט הוא און בול דיפנדר מצוין ויש לו פוטנציאל להיות שומר אישי מעולה. כיום הוא שומר אישי טוב, אבל יש טובים ממנו.

מעבר לכך, השמירה שלו עוזרת בלחץ על הבאק קורט והופכת את הפרימיטר דיפנס של הניקס לטובה יותר (בייחוד לצד פילדס)

אבל שאמפרט בוודאי לא אחראי על ההגנה הקבוצתית של הניקס שהפכה להיות באמת טובה, זה צ'אנדלר. ההשפעה של לאמפרט על כלל ההגנה הקבוצתית אינה כה משמעותית.

צ'אנדלר מעבר לכך שהוא שומר אישי נהדר, הוא שומר קבוצתי פנטסטי. הוא העוגן של ההגנה. אם ג'פריז לא על המגרש, הוא גם ההלפ דיפנדר הכי טוב שלהם. הוא אחד הסנטרים הכי טובים בליגה ביציאה בסוויץ' על שחקן נמוך, הוא דופק סקרינים מפרקי עצמות ועבודת הרגליים שלו היא ככל הנראה הטובה ביותר בין הסנטרים שיש היום בליגה.
כדאי לשים לב שככל שהוא התבגר, גרף החסימות שלו ירד. אנשים נוטים לבלבל בין חסימות להגנה. דאלמבר הוא דוגמא טובה לחוסם מצוין שלא מסוגל לשמור על אוויר. לחסום (כמו גם לחטוף) זה לאו דווקא המהלך ההגנתי הטוב ביותר, בהרבה מאוד מקרים (כמו אצל דאלמבר, מגי או בירדמן) זה המהלך היחידי וזה אומר שאם אתה מפספס אותו, הותרת את הסל חשוף לחלוטין.
צ'אנדלר עם השנים, שיפר את המיקום שלו והתפתה הרבה פחות לעזוב את העמדה שלו.

צ'אנדלר ראוי גם ראוי לתואר הזה ולא מהיום. בטח כשדאלאס לקחה אליפות הוא היה ראוי אף יותר, רק שמה לעשות, זה לא השוק של הניקס וממש לא אותה רמת החשיפה.

אם כבר יש מישהו נוסף שראוי לציון בניקס מבחינת הגנה הרי שהוא ג'ארד ג'פריס. אחד השומרים הכי נדירים בליגה. שומר קבוצתי אדיר. אם הוא רק היה בריא, לניקס הייתה באמת אחת ההגנות המפחידות בליגה.
וגם פינוקיו השנוא עלי כ"כ ראוי לציון. הוא מאמן התקפה מחורבן אבל תמיד היה מאמן הגנה טוב מאוד.

פלאש, אתה חייב קצת להתבגר בקטע של הערצת קובי ושנאת לברון... בשורה התחתונה, אתה יכול להגיד שלברון לא ראוי?
זה די קונצנזוס שמדובר בשואו דאון בין דוראנט ללברון.

אם כבר קיימת הגזמה ביחס ללברון זה דווקא בנושא ההגנה. אני מצטער אבל זה שהוא עושה אחלה לחץ לפרקים וזה מצטלם טוב, עדיין לא הופך אותו למועמד מוביל לשחקן ההגנה של השנה בספר שלי.
ההגנה של מיאמי ככלל היא הגנה טובה והיא דווקא מתבטאת קודם כל בפרימיטר דיפנס וביכלת ללחוץ את הקו האחורי ולהוציא פאסט ברייקס לפועל. מאז שספולסטרה בקבוצה ההיט נמצאת בטופ 3 בליגה בהורדת האחוזים של קוים אחוריים המשחקים מולה. ווייד וצ'אלמרס הרבה יותר אינסטרומנטאליים בשיטת הלחץ של ההיט מלברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 11:56 am 
Junior

יש מספיק טיעונים חזקים לטובת לברון (הסטטיסטיקות המצוינות שלו, היכולת במגרש, העובדה שהוא אחד הסופרסטארים הפחות אנוכיים בליגה וכזה שהופך את השחקנים לידו לטובים יותר), לא צריך לגרור לכאן את הטיעון הקבוצתי. הוא מופרך לחלוטין ומעיד בעיקר על הטיה מוקדמת של הכותב לטובתו.

הניתוח של נקודות החוזק והחולשה של מיאמי מול אוק-סיטי בסגל לא רלוונטי. ניתוח אקס פוסט מובהק. לא היתה קבוצה בליגה שאיחדה שלושה סופרסטארים ברמה הזאת, שניים מהם ארגיובלי הטובים בליגה - כל דבר פחות מדריסה מוחלטת ואליפות קלילה הוא במקרה הטוב הישג בינוני.

אין מה לעשות, כשאתה בוחר להצטרף לקבוצת אולסטאר שכזאת (ולברון בפירוש "הצטרף"), לצד כל היתרונות צריך לדעת שבדיוני MVP הטיעון הקבוצתי תמיד יעבוד לרעתך. לאף אחד מהמועמדים האחרים אין צוות ברמה של וויד ובוש לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 03, 2012 12:09 pm 
Junior

FLASH כתב:
דוראנט לא שומר הרבה פחות טוב מלברון (ויש הרבה מספרים שיתמכו בזה)

אני מאוד אשמח אם תראה לי מספרים שתומכים בזה בצורה ברורה (ולא לפי פרשנות כזאת או אחרת שלך, כי כבר ראינו את יכולות אינוס הסטטיסטיקה שלך בעבר).
פחות מפריע לי האמירה על דוראנט ביחס ללברון, אלא מפריע לי מאוד האמירה שיש לך סטטיסטיקה שיכולה להציג הגנה של שחקן בודד בקבוצה.
יש מקרים חריגים כמו צ'נדלר שהוא באמת אחת התוספות הבודדות לסגל שמשפיע מבחינה הגנתית, ואז ניתן לראות יותר את האימפקט שלו.
אבל במקרה של לברון ודוראנט, שחקנים שרצים לפחות שנה שניה עם אותו סגל כמעט, אני לא חושב שיש שום סטטיסטיקה שיכולה להעיד על יכולות ההגנה של אחד מהם.

בקיצור, בנושא ההגנה לטעמי אין אף סטטיסטיקה שיכולה להעיד על היכולת של שחקן בודד (כמובן שהגנה קבוצתית זה סיפור אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: