קוף ירוק כתב:
לא היא לא. בדיוק כמו שההחלטה בבית הדין לכדורגל לא תגרום לשחקנים הדבלים הבאים ללכת מכות כנראה.
היא תגרום לזה שבמה שעד עכשיו היה חלק מהספורט ולא סיפור גדול, בעתיד כשזה יקרה השופט חייב להכריע את המשחק בצורה בלתי ספורטיבית. זה הדבר היחידי שהיא תגרום.
אני חוזר לנקודה, ההחלטה היא טעות, טעות איומה, רעה, ומנוגדת לכל רוח הספורט ולספורטיביות. ההחלטה של המנהלת (קופל בעצם) לתמוך בהחלטה הזאת + ההחלטה המפגרת של רייניש, פשוט יצרו תקדים לא ראוי ומעכשיו אם יקרה מקרים כאלה (שהם דיי נדירים) יהיו חייבים להכריע אותם בצורה בלתי ספורטיבית שוב ושוב, ולחזור על הטעות המפגרת של רייניש בגלל שהוא מטומטם. זה הדבר שהולך לקרות מזה.
אם ההחלטה הייתה ראויה ונכונה, אם העונש הזה של להכריע משחק בצורה הזאת היה העונש הראוי לעבירה מהסוג הזה, אז מה שאמרת היה נכון אולי. מכיוון שזה לא, מה שזה יגרור זה פשוט לעוד החלטות רעות בעתיד.
למה שהתקדים של רייניש לא ימנע מאנשים לפרוץ למגרשים לפני הבאזר בדיוק? מה זאת גזירת גורל שאי אפשר לעמוד בה? שוב, תראה איך בכדורגל פתרו בקלילות את הפריצה למגרשים של הקהל במשחקי אליפות. מה שפעם הייתה מכת מדינה בלתי פתירה היום כבר יושב לצד מחלות שנכחדו מהעולם. אם הספסלים, הקהל, ההנהלות ידעו שפריצה למגרש לפני הבאזר דינה הפסד במשחק, תאמין לי שהם ישבו טוב טוב על התחת עד שהשריקה לסיום תישמע, או יותר נכון, ישתוללו על הקוים בשמחה ובששון ויקפידו לא להכניס אצבע למגרש.
איך אתה אומר שמקרים כאלו הם נדירים, כשרק השנה הם התרחשו 4 פעמים בליגת העל ולפחות פעם אחת בליגה הלאומית במשחק פלייאוף ובמשחק באשקלון זה ממש היה שערוריה. אני לא רוצה לתת לשופטים שיקול דעת האם החוגגים הפריעו לקבוצה השניה, או שאולי לא. מי אמר ששחקן התקפה שמקבל כדור ושומע ריצה מאחוריו של מנהל שרץ לתפוס את שחקן קבוצתו שרץ לכיוון ההפוך,, לא מוסח ובגלל זה מחטיא.
אני אישית לא רואה שום תועלת בכך שאנשים יקפצו למגרש לפני תום הזמן ואין לי בעיה שמי שיעשה זאת יפסיד את המשחק. העיקר שתהיה אחידות כמו שאורליאן ואני מעדיף שגם לא יהיה שיקול דעת פה, כי שיקול דעת זה הפתח לכל מה שרע בשיפוט בארץ - ההתחשבנות, הפחדנות, תופעת העבד כי ימלוך.