סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אין חדש תחת השמש . הפסד שלישי רצוף - כולם בדו ספרתי , כאשר הקבוצה סופגת מעל 90 נקודות . ההפרש הסופי מרמה מאוד , בעקבות ריצה של הרצליה לקראת הסיום , זה היה משחק של 25 הפרש .
הגדיל לעשות רכז ה-NBA פלאסיו , שהספיק תוך 11 דקות להחטיא 3 זריקות , לאבד 3 כדורים , לא לבצע אף פעולה חיובית ( כלומר , מדד 6- ) ולהגיע לנתון המרשים של 20- במדד הפלוס מינוס .
עוד הסריח את המגרש כוכב ה-NBA השני הידוע כ-JJ עם עוד זריקות מזעזעות שלא קשורות בשיט למשחק הקבוצתי .
הייתי מאוד שמח לראות את השניים הללו עוזבים יחדיו , כן כן , גם את ג'ונס שלכאורה מפציץ עם שורות סטטיסטיות נאות ( מזכיר לי את דלרוי ג'יימס מהעונה שעברה , שהעמיד שורות נאות מאוד , אך חיכיתי לרגע שייחתך , ואכן כך היה ) .
כמובן שכרגיל ג'ונס ( 5 נק' , 2/8 מהשדה ) מקבל קרדיט רב ( 29 דקות ) , בעוד שרוזפלט ( 14 נק' , 6/9 ) ופופ ( 10 נק' , 5/7 ) הפרודקטייבים הרבה יותר מקבלים בהתאמה 22 ו-18 דקות משחק .
נקודת אור קטנטנה - רומל בק הראה הערב עד כמה הוא יכול להיות גדול בליגה שלנו - במשחק מסריח למדי של הקבוצה , ללא כל משחק קבוצתי , הוא צובר כמעט בלי שנרגיש 25 נק' ב-9/12 מהשדה , ו-6/7 מהקו .

טוויטי קרטר נחתך בימים האחרונים מציבונה , ואני מניח שאלדד כבר יצר איתו קשר בסקייפ או משהו ...

לא שאני חלילה מאשים את השופטים בהפסד או משהו , אבל 2 טכניות כמעט סמוכות לספסל של בני השרון על כך שעוזר המאמן עומד - לא ממש נראות לעניין , כאשר מנגד מנהל את המשחק מתן חרוש , שהוא כפי הנראה העוזר הפעיל ביותר בליגה במהלך משחקים ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 4:33 am 
Junior

לאומית כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ראיתי את חולון נגד ירושלים ברבע האחרון, ואתמול כל המשחק, ואם אני אוהד חולון הייתי נכנס למגרש ונותן לשחקנים כמה מכות. קבוצה אנמית ורדומה, סגל ישראלי נורא ואיום, וכשדייסון לא טוב באמת אין להם מה לחפש על המגרש.
במכבי הסתכלתי על מלקולם תומס. לאיש אין האסל בכלל. הוא לא נאבק על מיקום בלי כדור, לא נאבק על מיקום

מסכים לגבי הסגל הישראלי.
מאוד לא מסכים לגבי קבוצה אנמית ורדומה. למעט לורנס היל, יש השנה לוחמים אחד אחד. זו פשוט קבוצה מותשת, קבוצה של 7 שחקנים בקושי שמתמודדת עם שני משחקים בשבוע. יתרה מכך, אם יש בדרך כלל את הקלישאה שהליגה זה הלחם וחמאה בחולון פיתחו פטנט חדש, הליגה על הזין, אירופה זה הלחם והחמאה. העובדה היא שמאז שהתחלנו לשחק ביורוצ'לנג' הקבוצה נראית רע בליגה ובעיקר חסרת אנרגיות. שון דניאל בראיון לפני המשחק אמר שמכבי זו הכנה טובה לגרוזינים, וטיילר סמית' בראיון אחרי המשחק גם דיבר בסגנון הזה. זה מה שבהנהלה מכניסים להם בראש אז מה הפלא שבליגה מורידים הילוך שקצת קשה כי יש אירופה ביום שלישי/רביעי. העיקר שהחבר'ה בהנהלה יוכלו לסייר בעולם, על חשבון הספונסר יונט שלקח על עצמו את עלויות אירופה. לי אין בעיה עם אירופה, הבעיה היא שלא בנו סגל לאירופה. הרי כבר בשנה שעברה הגענו לסוף העונה עם רוטציה דומה מותשים ופצועים, אז מה יהיה השנה ? בקיצור, בהנהלה הפקירו את שמיר, מתקמצנים בצורה מדהימה ולא מוכנים להוסיף אפילו שקל, הרי שחקן כמו ניר כהן שמכיר את המערכת היה עושה פלאים ברוטציה, שלא לדבר על שמוליק ברנר במקום פרחי האפס.
הקמצנות הזו מאכזבת עוד יותר בהתחשב בעובדה שבחולון כבר כמה שנים לוקחים את הסכום השלישי בגובהו בליגה למנויים. אז מילא שאתם משחקים במתקן עלוב, אבל לפחות אל תזלזלו באוהדים ואם אתם כבר נרשמים לאירופה, תדאגו לסגל הולם, אחרת אל תרשמו.

איך לא תירשמו לאירופה? רוצה להסתבך עם רובן?
הוא ישר מוריד לכם 10 נקודות, קומבינה עם גלבוע, אוסר עליכם להצטרף אירופה, לנצח, פלוס מאריך את הזיריון של י"ם ליולבקאפ בעשר שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 11:03 am 
Hall of Famer

לגבי המשחק של נתניה והגלבוע אתמול:

קודם כל, רק בשביל לראות את אשת חיקו היפהפייה של לובין מתייפחת בבכי של הקלה-היה שווה להפסיד את המשחק...וברצינות, סוף-סוף גלבוע נראו כמו קבוצת כדורסל (למעט העב"ם יניב גרין) ונצחו את המשחק בצדק. הם לא רק "רצו יותר", הם פשוט שיחקו יותר טוב כשהיעיל מכולם היה שור-הבר ברנדון האנטר, שעלה מהספסל ופשוט עשה קרקס מקילינסוורת' ומגואטה. כשהאנטר משחק כך, אין הרבה שחקני פנים בליגה שיכולים לעצור אותו, אם בכלל. גם מיטשל וואט נתן משחק גדול מתחת לסלים, שזו נקודת חולשה רצינית שלנו. נתניה שיחקה לא טוב, בעיקר בהגנה, לא נתנה לעמית שמחון כבוד והאחרון העניש אותה. ג'מאר סמית' של הגלבוע הוא גם סקורר שאין לזלזל בו. נקודת האור הנתנייתית היחידה היתה היכולת ההתקפית של דרון וושינגטון, אבל גם הוא היה במשחק מאכזב הגנתית. משחק החוץ באילת במחזור הבא הוא סופר-חשוב לקבוצה, היות שהוא בא אחרי 2 הפסדים רצופים ולפני משחק בית מול אלקטרה, משמע: אם נפסיד באילת, יווצר כדור שלג של ארבעה הפסדים רצופים וכל העבודה היפה של תחילת העונה עשויה לרדת לטמיון. אם נצליח לנצח, נסיים את הסיבוב הראשון במאזן חיובי ובסך הכל נעמוד יפה ואפילו מעבר למצופה במטרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 11:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם אם תפסידו, עדיין תהיו מעל הציפיות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 11:41 am 
Hall of Famer

יש בזה משהו, ועדיין-חבל לחרבן את הכל. לא שזה לגמרי תלוי בנו, אבל בטח שאנחנו צריכים לשחק יותר טוב מאיך ששיחקנו אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 11:59 am 
Junior

לנתניה צפוי עד סוף הסיבוב גם משחק מול הפועל ומשחק בית מול חולון שצפוי להיות הפעם חם במיוחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 12:02 pm 
Hall of Famer

הממ...למה דווקא הפעם חם במיוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 12:42 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:

המנכ"לית של נתניה, עדי שטדלר, שימשה בתפקיד זהה בחולון עד לפני מספר חודשים, אז הועפה.
אוהדי חולון כמעט בלי יוצא מן הכלל חמים עליה ועל קרוב משפחתה, טובי שוורץ שבמשך שנים החזיקו גם בבוגרים וגם בנוער תוך שהם משקיעים בנוער שם עשו ימבה כסף ומזניחים את הבוגרים. יש האשמות שאין לי מושג עד כמה הן נכונות לאי סדרים כספיים ואפילו לדברים יותר חמורים מזה.
גם כיום עדי שטדלר היא בעלת תפקיד בכיר עמותת כוכב עולה שמנהלת את מחלקת הנוער של חולון, והמשרדים שלהם נמצאים באולם הפחים, מטר מחדר התדרוכים ומחדרי ההלבשה של הקבוצה הבוגרת (במקביל, ההנהלה הנוכחית פתחה מחלקת נוער נפרדת בפיקוחם של פיני ודן שמיר).

בקיצור, מסוכסכת עם ההנהלה, האוהדים רואים בה סוג של עדי גורדון קטן עוד מהתקופה שהיתה בבוגרים של חולון. הולך להיות שמח.

http://gate3.ios.st/front/newsnet/print ... tId=285717

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:03 pm 
Hall of Famer

השטדלר הזו לא נראתה לי מההתחלה, אני חייב לומר.

והיי, אם החבר הג'ינג'י שלך ושאר החוליגנים יתעסקו איתה במקום לירוק עליי ולנסות להתחיל קטטות, אז מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:19 pm 
Junior

ג'ינג'ים זה לא אוהדי הפועל ירושלים בכלל?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:22 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אבל היה איזה אוהד חולון ג'ינג'י עם קוקו שבמשחק הקודם של חולון בנתניה (כמדומני) עשה תנועות כאילו הוא יורד ללכת איתי מכות, ואחרי זה צעק לי לחכות לו שיזיין אותי אחרי המשחק. היות שאני תמיד מעדיף שיזיינו אותי במחציות משחקים, כמובן לא חיכיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:25 pm 
Freshman

רק לפני קצת למעלה משנה נשמעה הגב' שטדלר כאילו נולדה באולם הפחים ושם גם תישאר לעוד 20 שנה...

http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1523607

אי לכך ובהתאם לזאת בהצלחה לאוהדי חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:31 pm 
Junior

נדב, זה זה?

תמונה

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 1:33 pm 
Hall of Famer

זה ג'ינג'י, זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 3:42 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:

שלא נדבר על זה שמגיעים איתה גם הבוגד דני פרנקו , הנזק דרון וושינגטון , והרעל יהוא אורלנד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 3:44 pm 
Hall of Famer

איימנטס פודריס כתב:
רק לפני קצת למעלה משנה נשמעה הגב' שטדלר כאילו נולדה באולם הפחים ושם גם תישאר לעוד 20 שנה...

http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1523607

עד עכשיו הייתי בטוח שהיא הפיזיותרפיסטית או משהו......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 3:54 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
nadav_hacohen כתב:

שלא נדבר על זה שמגיעים איתה גם הבוגד דני פרנקו , הנזק דרון וושינגטון , והרעל יהוא אורלנד.

וגם נדב ה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 4:07 pm 
Junior

קוף, מהפה שלך וכו'. אני אשמח לראות את פ"פ ואת בית הלחמי מטאוטאים להם.

שמוליקי, כשקראת לג'ונס דלרוי ג'יימס קיללת אותו קשות. אני רואה הרבה הבדלים ביניהם. ג'ונס היה מאוד קבוצתי בתחילת העונה, יש לו המון יסודות והוא קולע טוב. דלרוי ג'יימס היה בדיוק ההיפך, אבל הוא לא הכיר בכך וכתוצאה מזה היה מאבד סדרתי. יש דמיון ביניהם בסדר הגודל של האחריות שהם לוקחים על עצמם, אבל אני בטוח שאם היו לקבוצה תרגילים בהתקפה הייתה רואה ג'ונס אחר. ופה אני מאשים את בית הלחמי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 4:13 pm 
Junior

אפרופו אירועי המשחק מול מכבי ת"א, אתמול נערך ראיון בין מספר אוהדים לאופירה וברקוביץ.
אפשר למצוא כאן תקציר:
http://gate3.ios.st/Front/NewsNet/repor ... tId=291928

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 5:00 pm 
Junior

כשאתה רואה איזה יחס מקבלים כל האקסים של חולון מהאוהדים בפחים, אתה תוהה לעצמך למה בנאדם נורמלי יכניס את ראשו למיטה הצהובה סגולה הזו.
מזכיר קצת חתונה עם משפחת פשע (איציק סאסא הוא דוגמה נהדרת).

לאומית, אתה יודע מה ההבדל בין תקציר לתגובה?

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 5:28 pm 
Junior

האמת שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 6:48 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
אפרופו אירועי המשחק מול מכבי ת"א, אתמול נערך ראיון בין מספר אוהדים לאופירה וברקוביץ.
אפשר למצוא כאן תקציר:
http://gate3.ios.st/Front/NewsNet/repor ... tId=291928

האמת ששמעתי עכשיו את הקטע הזה :

http://www.one.co.il/MSites/Radio/?id=1249 (מדקה 70 בערך)

ואני חייב להודות (עם כמה שדיעותיי לגבי אוהדי חולון ידועות) , שהראיון הזה היה פשוט בזיון. משעשע היה גם לשמוע את האדון הנכבד אייל ברקוביץ , ששואל את שמעון מזרחי למה אין חוק שאוהד שמקלל אדם מכובד כמוהו יבלה אח"כ במעצר..... איש הזוי.

הנה כמה לינקים על האיש הנכבד ומלחמותיו בקללות :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3238383,00.html

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=73342&bz=16

http://www.haaretz.co.il/news/law/1.1248750

איש ישר , מקסים ובכלל נטול צביעות כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 6:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אותי יותר מעניינת מה התשובה שמזרחי נתן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 6:58 pm 
Sophomore

צוד כתב:
כשאתה רואה איזה יחס מקבלים כל האקסים של חולון מהאוהדים בפחים, אתה תוהה לעצמך למה בנאדם נורמלי יכניס את ראשו למיטה הצהובה סגולה הזו.
מזכיר קצת חתונה עם משפחת פשע (איציק סאסא הוא דוגמה נהדרת).

לאומית, אתה יודע מה ההבדל בין תקציר לתגובה?

איזה אקס, למשל, חוץ מרוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 27, 2012 7:37 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
קוף, מהפה שלך וכו'. אני אשמח לראות את פ"פ ואת בית הלחמי מטאוטאים להם.

שמוליקי, כשקראת לג'ונס דלרוי ג'יימס קיללת אותו קשות. אני רואה הרבה הבדלים ביניהם. ג'ונס היה מאוד קבוצתי בתחילת העונה, יש לו המון יסודות והוא קולע טוב. דלרוי ג'יימס היה בדיוק ההיפך, אבל הוא לא הכיר בכך וכתוצאה מזה היה מאבד סדרתי. יש דמיון ביניהם בסדר הגודל של האחריות שהם לוקחים על עצמם, אבל אני בטוח שאם היו לקבוצה תרגילים בהתקפה הייתה רואה ג'ונס אחר. ופה אני מאשים את בית הלחמי.

אני נוטה להסכים איתך. ג'ונס שחקן שמתבזבז על מאמן כמו בית הלחמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה