סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 1:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:02 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זו כנראה איזו תחשוה שקיימת אצל חלק מאוהדי מכבי. למשל אבא שלי, שישב לידי כשראינו את המשחק בטלויזיה פשוט לא הסכים לקבל את העובדה, המשודרת יש לציין, שפניני מקלל נונזטופ לתוך האוזן של שולדברנד. אפילו שבשלב מסוים פשוט דובבתי לו את מה שפניני אומר, הוא לא הסכים להאמין. האמת שההנחה הזו מאוד משונה בהתחשב באופיים של קפטנים מכביסטיים. חלק לא קטן מהם היה פרופוקטורי במידה זו או אחרת: ארואסטי, ג'מצ'י, שלף, שארפ ופניני... לא שאני אומר שכולם מלוכלכים, אבל אף אחד מהם לא טלית שכולה תכלת.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בעניין אחר, דיברנו במקום אחר על צביקה שרף כפרשן. גילוי נאות, הייתי מאד נגדו באותו דיון, אני חושב שהוא פרשן גרוע שלא מעביר לצופים שום ערך מוסף שמאמן בכיר אמור להעביר. אבל במשחקים האחרונים שמתי לב לעוד תופעה אצלו: הוא פשוט לא שם לב לסיטואציות במשחק. שזה כבר דבר שבתור מאמן כדורסל, אפילו לא בכיר, הייתי מצפה לראות.
כמה פעמים כבר אני רואה אותו בא בטענות לשחקן שלקח זריקה שנראית משוגעת, בלי לשים לב ששעון הזריקות עומד להיגמר. כועס על השחקן הלא נכון שכביכול עשה חור בהגנה, כשבעצם בא לחפות על שחקן אחר שהוא זה שעשה את החור. כאלה דברים. בקיצור, דברים בסיסיים שהוא מפספס בכמות לא זניחה בכלל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:17 am 
Junior

עם כל הכבוד לפניני ויש כבוד, הוא לא מתקרב ל-10% מרמת הפרובוקציות של גילי מוסינזון. לא יודע אם הראו אתמול את הקטעים הרלוונטיים אבל זה היה מופע אימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
nadav_hacohen כתב:
גיא פניני פשוט צריך להתחיל לקבל טכניות על הדברים המגעילים שהוא עושה. בשביל מה יש 3 שופטים על המגרש?

אבל אהבתי את מה שרסקין אמר בשידור: "זה לא מתאים כשאתה קפטן מכבי ת"א. זה מתאים בירושלים, ברעננה...".

הוא באמת אמר את זה? יש לינק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:20 am 
Hall of Famer

גילי מוסינזון הוא סתם ליצן דפוק מבחינת ההתנהלות על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:25 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
שולדברנד בעיקר נראה אתמול ממש אומלל מול אליהו, משני צידי המגרש.

אני חושב שפשוט קבוצות שמשחקות בשבועות האחרונים נגד מצרפלס למדו איך לשחק איתו, ובמיוחד לנצל את החור שהוא בהגנה , ואת העבירות המטופשות שהוא עושה :

http://www.basket.co.il/PlayerPage.asp?PlayerNumber=09&TeamId=851&cYear=2013

אני חושב שהבעיה של הישראלים של הפועל היא דווקא בגארדים, מהשלישיה נאור, שולברנד ושירן הם מקבלים הספק סולידי לעמדות שלוש וארבע.

בר טימור הוא הגארד הכי אתלטי שגדל פה מאז יוגב והוא קטלני במגרש הפתוח, אבל הקליעה שלו פשוט לא אמינה, יש שם בעיה בטכניקה שהוא חייב לפתור.
גל איתן הוא מאד אגרסיבי ומאד רוצה אבל לדעתי הוא פשוט לא מתאים לרמה הזו.
הפועל צריכים עוד גארד, כל עוד הנטל ימשיך ליפול רק על סטיט הואימשיך ליפול מהרגליים בחצי השני של משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:29 am 
Hall of Famer

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2592641

ציטוט:
שולדברנד: "פניני אמר לי 'שיהיה לך ולאבא שלך סרטן'"

ציטוט:
שולדברנד סיפר הבוקר: "בכל התקפה פניני בא ואמר לי 'יא נאצי, שיהיה לך סרטן בראש... לך ולאבא שלך'. בהתחלה חשבתי שלא שמעתי טוב, אבל הוא פשוט חזר על זה פעם אחר פעם. לא רציתי להגיב ולעשות מזה עניין באמצע המשחק אבל זה היה מביש ומבזה. קפטן מכבי תל אביב בא ומדבר ככה? הרי כל הזמן באים ואומרים שאסור להשתמש בביטויים כאלה, התקשורת יצאה נגד אוהדי הפועל כל החודש האחרון ואז בא שחקן נבחרת ישראל וקורא לי נאצי? ועוד מאחל לי ולאבא שלי סרטן בראש? זה מאכזב מאוד".

היה צריך לרדת מהמגרש , ככה היו"ר הנכבד שמעון מזרחי אמר שיעשה במקרה שייתקל בכינויי שואה.

עוד שאלה מעניינת - מעניין מדוע ערוץ הספורט בחר "להצניע" את הצילומים המפורשים של פניני , ולא לפרסם אותם נניח באתר....יכול להיות שזה קשור לקשר המשפחתי של רקנאטי? לא......לא יכול להיות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:34 am 
Junior

גיא פניני מגעיל ברמות שקשה להסביר במילים.
אני זוכר אותו לפני עונה או שתיים קופץ עם המרפק לתוך יציע אלעד (או אמיר? אני תמיד מתבלבל, זה שקרוב ליציע עמידה) כאילו כדי להציל לוז בול, חוטף מכות מהילדים שעליהם הוא זינק, ואז יוצא משם בפרצוף של "למה זה טוב".
אפילו בשביל כדורגלן הוא מגעיל. הלוואי שישעו אותו, שמכבי ישללו ממנו את תפקיד הקפטן, משהו. לא יודע. שמישהו בענף הזה אשכרה יראה שאכפת לו מזה שמדרדרים את הענף לביוב וגועל נפש. כמו שצריך להיכנס באמ אמא של הפועל תל אביב על שירי שואה ותתאבד (מברוק למתן נאור, אגב), ככה צריך להיכנס בפניני. זה אפילו יותר חמור, כי לשחקן (ובטח לקפטן) יש תפקיד יותר חשוב מלאוהד ביציע.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:35 am 
Sophomore

הדבר היחיד שלא הבנתי הוא למה פניני נדבק דווקא לשולדברנד (אחד השמות המעצבנים אי פעם בליגה). הויקינג הוא לא הכוכב של הפועל, למה לא הלך על אחד השחורים? נראה לי גם יותר קל לעצבן אותם מאשר את הדם הסקנדינבי, וגם האימפקט היה גדול יותר.
ומאידך, אני בכלל לא מבין למה פניני צריך להתגרות/טראש טוק עם שחקנים של הפועל, גם בלי זה מכבי היו נותנים להם את ה-20 בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:38 am 
Hall of Famer

האמת שלי בזמן האחרון הייתה תחושה שפניני התמתן מאוד בשנה האחרונה , אבל מסתבר שחלאה נשאר חלאה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:49 am 
Hall of Famer

פניני לוקח את אמסלם בהליכה.
אמסלם היה בובה לידו.
גדול השחקנים הכי מגעילים שיצא לי לראות בכדורסל במשך 25 שנה שאני צופה בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:53 am 
מנהל פורום

אני מת על פניני, ועדיין, אם אמר את זה, שיענש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:09 pm 
מנהל פורום

נראה אם יש לבלאט, שדיבר על "חיות" לפני המשחק וגם קיטר על דברים שלא מצאו חן בעיניו אחרי המשחק, יש ביצים להעניש את פניני בהתאם.

אגב, מי זה "המקורב לרקאנטי" שסימן לאדלשטיין שהוא אפס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:10 pm 
Sophomore

שייענש גם מתוך הקבוצה.בתור אוהד מכבי אני מתבייש שזה הקפטן של הקבוצה.אני מצפה(עוד לפניי עונש מאיגוד הכדורסל) שייענש בוועדת משמעת פנימית במועדון וגם שיודח מתפקיד הקפטן.
במשך כל המשחק ראיתי אותו חופר לשולרדבראנד וחשבתי שזה טראש טוק פניני טיפוסי,עד שחזרתי הביתה וראיתי בחדשות הספורט.
בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:14 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
שייענש גם מתוך הקבוצה.בתור אוהד מכבי אני מתבייש שזה הקפטן של הקבוצה.אני מצפה(עוד לפניי עונש מאיגוד הכדורסל) שייענש בוועדת משמעת פנימית במועדון וגם שיודח מתפקיד הקפטן.
במשך כל המשחק ראיתי אותו חופר לשולרדבראנד וחשבתי שזה טראש טוק פניני טיפוסי,עד שחזרתי הביתה וראיתי בחדשות הספורט.
בושה וחרפה.

מה זה טראש טוק טיפוסי? טראש טוק טיפוסי של פניני זה כך תמיד.
מה נראה לך שהוא אומר "חמודי אתה לא קולע"?
הבן אדם כמעט עשור חופר לאנשים. אפשר להרכיב פה רשימה של 30 זרים שכמעט פוצצו אותו במכות בגלל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:24 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו חפירות, סטיט שחקן נחמד מאוד וגם נראה מנהיג, אבל רבאק כמה תלונות לשופטים! לא היתה שריקה שלא היו לו טענות נגדה.

ולגבי זה שאדלשטיין עשה בית ספר לבלאט - מאיפה הבאתם את זה? בלאט אמנם עשה טעות מפגרת כשהכניס את פניני הגרוע במקום סמית' ועזר להפועל להשתלט על העניינים במחצית הראשונה (בכלל הספסל של מכבי לא מתפקד כבר תקופה ארוכה), אבל מה כבר אדלשטיין עשה יותר טוב? אמר לשחקנים שלו ללכת על אליהו בכל התקפה... מי ישמע עשה בית ספר לבלאט...

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ב' דצמבר 03, 2012 12:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:25 pm 
Hall of Famer

jack the ripper כתב:
בושה וחרפה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן, בטח, אלקטרה תעמיד את פניני לועדת משמעת פנימית. באמת אחת הבדיחות הטובות ששמעתי.

והיה אצלי קודם קפטן עבר בקבוצת ליגת על בכדורגל, שאמר שבכדורגל היה מצופה שעל בסיס מצלמות הטלוויזיה יעמידו את השחקן לועדת משמעת. ואם אלה הסטנדרטים בכדורגל, אין שום סיבה שזה לא יהיה בכדורסל (אם כי העונש שאני מצפה מכל ועדת משמעת בישראל זה לאפשר לפניני לבחור את העונש שלו, שיהיה השעיה מתפקיד הקפטן למשחק אימון אחד בקדם העונה הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:29 pm 
מנהל פורום

סאטרייני, אני לא שולל את מה שאתה אומר, אבל הייתי מצפה שאם הוא התבטא ככה קודם אז זה היה צף החוצה הקודם. "נאצי, שאתה ואבא שלך תקבלו סרטן" זה לא ביטוי שאני זוכר שאי פעם יוחס למישהו שנאמר בזמן משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:29 pm 
Junior

ראובן כתב:
nadav_hacohen כתב:
גיא פניני פשוט צריך להתחיל לקבל טכניות על הדברים המגעילים שהוא עושה. בשביל מה יש 3 שופטים על המגרש?

אבל אהבתי את מה שרסקין אמר בשידור: "זה לא מתאים כשאתה קפטן מכבי ת"א. זה מתאים בירושלים, ברעננה...".

הוא באמת אמר את זה? יש לינק?

כמדומני שהדו שיח (אחת ולתמיד, ניתן לומר ש"דו השיח" התנהל כך?, וישנו מופע מסוים לדו שיח ברבים?) היה בערך כך, רסקין התלונן על ההתנהלות של פניני, שרף טען שזה דבר מקובל ונורמלי בכל מקום, ורסקין ענה לו שלא כן הדבר אם אתה הקפטן (של מכבי במקרה הזה). סוג של הוצא מהקשרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:34 pm 
Hall of Famer

לא הוצא מהקשרו ולא נעליים, זה מה שרסקין אמר. מה זה משנה מה אמר לו שרף לפני כן? אז נניח ששרף יצא דביל גדול. זה משנה את העובדה שאם רסקין אמר את מה שאמר הוא דביל גדול בפני עצמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מזל שפניני לא אמר לשולדברנד שת'ור חרא סרט... היה בטוח מתהפך עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:40 pm 
Junior

אני עם נדב, כלומר שמעתי במו אוזני את רסקין אומר ׳זה מתאים לקבוצות קטנות, לא אם אתה קפטן מכבי תל אביב׳

לא זכור לי שהוא במפורש הזכיר שמות של קבוצות שנכללו כקבוצות קטנות, אולי הוא אמר משו בסגנון ׳מילא בירושלים, רעננה, אבל אתה קפטן מכבי תל אביב׳ (זה משפט שנאמר בנוסף לציטוט לעיל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer

הוא הזכיר בפירוש את ירושלים ואת רעננה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:45 pm 
Hall of Famer

זה אמנם לא ממש להגנתו של פניני, אבל הוא ממש לא היה היחיד עם הטראש טוק אתמול במגרש ושחקנים משתי הקבוצות הצטרפו ל-"חגיגה" (זכורה לי במיוחד תקרית אחת בין אחד הזרים של הפועל, אלן נדמה לי, לבין שון ג'יימס). בכל מקרה, בעיני טראש טוק זה ממש לא משהו נוראי ובטח שלא משהו שצריך העמיד לדין עליו, אבל לקרוא לשחקן יריב "נאצי" ו-"שיהיה לך סרטן בראש" זה כבר עובר את כל גבולות הטעם הטוב. אני לא מאמין שזה יקרה אבל אם אני הייתי מכבי בהחלט הייתי מעמיד אותו לדין משמעתי, זו צביעות להתלונן על הקהל של הפועל (למרות שהתלונה לכשעצמה מוצדקת במיליון אחוז בעיני) ואז לעצום עיניים כששחקן מהקבוצה שלך, ועוד הקפטן, מדבר בצורה כזו.

ואם כבר ביקורת, אף מילה על הקהל של הפועל שזרק דגלים מחוברים למקלות מהיציע למעלה על האוהדים של מכבי למטה? בעיני זה גרוע הרבה יותר מקללות השואה והנאצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 12:46 pm 
Junior

כן, אבל לא שהם קבוצות קטנות אלא הוא רצה להדגיש הבדל בין שבנאדם משחק סתם בקבוצה כמו ירושלים או רעננה או שהוא משחק כקפטן ועוד במכבי תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: