סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 6:44 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
כלומר, ריילי יכול להציע MLE מוקטן לסנטר כלשהו בקיץ הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 7:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כן. אבל יש עוד כללון קטן אחד שאולי ימנע ממנו לעשות את זה - החל מהעונה הבאה עלינו לטובה, לקבוצה שמשתמשת בMLE המוקטן הזה אסור לקבל אף שחקן בסיין אנד טרייד באותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 7:51 pm 
Senior

איזה שחקן ריילי רוצה להביא בסיין אנד טרייד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 8:12 pm 
Senior

אנערף. אבל זה שיקול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 8:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ואם אכן מילר יאומנסט כמו שעמוס שיער, אז זה יאפשר למיאמי לקבל את הגירסה הלא מוקטנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 8:16 pm 
Senior

ראבאק, אתם שולחים אותי לעשות חישובי קאפ. נבדוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 8:32 pm 
Senior

למיאמי עם מילר יש פיירול של 85 מיליון בעונה הבאה. בלי מילר זה יהיה 79 בערך, וזה לפני שהם החתימו רוקיז או האריכו חוזה לבירדמן. תקרת מס המותרות לעונה הזו היתה 70 מיליון, ו"תקרת הMLE" הנובעת ממנו 74 מיליון. אלא אם תהיה קפיצה גדולה למדי ברמת ההכנסות שתקפיץ את התקרות באופן משמעותי, לא רואה שזה משנה למיאמי מהבחינה הזו. מה שכן, זה יחסוך להם די הרבה כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 10:27 pm 
Sophomore

שוק הסנטרים נכנס לתקופה מעניינת. הדראפט השנה שפע בסנטרים (ולא סתם, ביגמנים קלאסיים לא פאוורים מוסבים) - 8 נבחרו רק בסיבוב הראשון. מה עוד ששלושה מהסנטרים הבכירים - הרווארד, ביינום וג'פרסון הפכו להיות שחקנים חופשיים. מיאמי תוכל למצוא סנטרים בדרג הביניים במחיר מציאה. חבל שהיא תבזבז את הכסף על אודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:11 pm 
Junior

צופים שספליטר יעלה יותר מ-8, איזה סנטר מיאמי תמצא עם 3M?
אפילו דלמברט כנראה יקבל יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:36 pm 
Sophomore

קיימן? ספייט? היקסון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 29, 2013 11:55 pm 
Hall of Famer

מריס ספייט לא סנטר, הוא פאוור פורוורד. היקסון יכול גם לשחק בעמדת הסנטר, אבל הוא שחקן הגנה נוראי.
שניהם לא השחקנים שמיאמי מחפשת. את אודן מיאמי כנראה יכולה להחתים על הוטרן מינימום, כך שהוא לא ימנע להחתים שחקן אחר על ה-MLE.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 12:14 am 
Hall of Famer

סחתין לאודן, שיחק שש ורבע משחקים ב NBA והוא כבר וטרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 12:50 am 
Senior

ספייטס והיקסון זה more from the same. פאוורים מוסבים שאין להם סייז ומסה לשמור על סנטרים טובים אמיתיים. אם להודות על האמת, גם הבירדמן הוא כזה, אז לא בטוח שהייתי רוצה לראות את מיאמי זורקת את ה-MLE דווקא עליו, למרות שהוא היה טוב בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 2:30 am 
Senior

עד כמה שדעתי מגעת, המונח התקשורתי "וטרנס מינימום" מתייחס למשכורת המינימום של שחקן עם 10 שנים בליגה ויותר (שבעונה הבאה, תהיה 1.4 מיליון לערך). אני לא ממש בטוח כמה מהשנים של אודן נספרות לצורך המשכורת, אבל גם אם סופרים לו את כל החמש שהוא "היה" בליגה הוא לא יכול לקבל את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:02 am 
Hall of Famer

וטרנס מינימום לא מתייחס לשכר המינימום של כל מי שכבר לא נכנס על חוזה הרוקי? זה מה שאני זוכר משום מה, אבל אולי אני טועה.

ולגביי ספייטס, הבחור הרגע ויתר על אופציית שחקן לעונה הבאה על 4.5 מיליון, אני מניח שיהיה קשה לשכנע אותו לחתום על פחות, אלא אם כן הוא לא יקבל שום הצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:11 am 
Senior

הממ. מה עם דוויט, האמת ? נראה מופרע אבל בתכלס, הווארד כל כך דפקט ועושה דברים כל כך בלתי מוסברים לפעמים, שאי אפשר לפסול את האפשרות כזניחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:15 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לאיזו משכורת?

אגב, החתמה של אנדרסן תהיה על הMLE המדובר? שחקנים שלה היא לא יכולה להחתים כרגיל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:36 am 
Senior

לא ידע איזה משכורת, מה זה משנה ? כל משכורת שמיאמי תציע לו תהיה סופר נמוכה לעומת המקסימום שהוא יקבל במקומות אחרים, וללכת לשם יהיה די מטומטם מבחינתו, אבל, אה, הוא מטומטם.

ומה זה "כרגיל" ? השאלה היא על כמה. אם לא תשתמש ב-MLE עליו, מיאמי תוכל להחתים אותו כשחקן חופשי שלה תחת הסטטוס האירוני "נון-בירד". תחת הסטטוס הזה המשכורת שלו בעונה הבאה יכולה להגיע עד 120% מהמשכורת שלו בעונה החולפת, שהיתה משכורת מינימום של 700,000 דולר. כלומר הוא יכול לחתום על חוזה ארבע-שנתי שמתחיל ב-840,000 דולר וקופץ ב-4.5% כל עונה . עם ה-MLE, גם המוקטן, הוא כמובן יקבל הרבה יותר. אני לא יודע מה הערך שלו בשוק עכשיו אבל סביר שהוא יקבל הצעות גבוהות ממה שמיאמי יכולה לתת לו בלי ה-MLE.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:46 am 
Hall of Famer

הווארד הוא לא גאון הדור אבל הוא מונע ממניעים שלא משתלבים טוב עם הליכה למיאמי. לא בטוח שזה היה קורה גם אם היה להם חוזה מקסימום להציע.
הוא לא ילך לקבוצה אלופה בשנתיים האחרונות תוך כדי שהוא מקבל משכורת סופר נמוכה לשחקן במעמד שלו. לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 7:52 am 
Senior

זהו, לא חושב שזה יקרה. די בטוח שזה לא יקרה. אבל לומר "לא יקרה" - אעפס, קשה לי. החתימה על הארכה באורלנדו למשל היתה ב-100% מנוגדת לאינטרסים שלו עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 10:48 am 
Hall of Famer

גואטה, הסיכוי שזה יקרה הוא לא אפס אחוז אלא מינוס 567 אחוז. גם הווארד ונראה לי שביחוד הווארד לא יוותר על איזה 50 מיליון דולר בשביל להיות הסייד קיק של לברון ו-ווייד. החתימה באורלנדו הייתה מטומטמת אבל לא עלתה לו בכסף

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 1:37 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
תחושת הבטן שלך פשוט שגויה, אין לי שום דבר נגדך אישית, אלא פשוט לא מסכים איתך לחלוטין. לואיס לא שיחק כי למיאמי יש קלעי שלשות אחרים, לואיס לא שיחק כי הוא שחקן הגנה מזעזע ובמשחקים שראיתי הוא גם כבר לא קלע שלשות אמין (סטט' יכולה לשקר ואתה לא יודע כמה מהשלשות נקלעו בגארבג' טיים וכמה כשהמשחק היה חי). לגבי א'וניל, כמו שאמרת, לא מדובר כיום על שחקן הגנה טוב, אלא פשוט על שחקן הגנה טוב ממה שיש להיט. לעומת זאת בצד השני מדובר בשחקן התקפה לא רלוונטי. על הטיקט של שחקן הגנה, בור התקפה יש להיט את ג'ואל אנתוני שכיום הוא שחקן הגנה טוב בהרבה מא'וניל. א'וניל בעיני לא יתפוס את המקום של ג'ואל אנתוני, אלא דווקא את זה של ג'וואן הווארד ואין לי ספק שבתפקיד הבחור הטוב שמחבר את חדר ההלבשה ג'וואן הרבה הרבה יותר טוב.

חלילה לא התכוונתי שיש לך משהו אישי נגדי, אמרתי את זה בגלל שכבר הבנתי מה אתה חושב על ג'רמיין אוניל.
אוניל אומנם כבר מזמן לא שחקן של דאבל פיגרס, אבל אני לא מסכים שהוא לא רלוונטי בהתקפה ובטח לא חושב שאפשר להשוות אותו לאנתוני. את 8 הנקודות שאוניל קלע בממוצע למשחק העונה, אנתוני יתקשה לקלוע אפילו בליגה שלנו. בהגנה אנתוני אומנם חוסם מצוין ושומר פיזי, אבל ריבאונדר נוראי והמחסור בסנטימטרים מקשה עליו לשמור על שחקנים גבוהים.
אז אני מסכים איתך שלא מדובר באיזה מציאה ואני מעדיף אפילו את אודן המתפרק על אוניל, אבל שוב, אחרי אודן הוא האופציה הריאלית הסבירה ביותר בשוק יחד עם דאלמברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 2:46 pm 
Junior

רק אני לא מבין מה כל כך מושך בדאלמברט שהוא הוזכר בהקשר של מיאמי איזה 700 פעם?

סמי הוא אמנם איום חסימה, אבל הרבה מעבר לשיא, שחקן שבפלייאוף הבא יהיה בן 33. דבר שני הוא סתום וקופץ לכל דבר סביב הטבעת. ושלישית בפלייאוף הנוכחי תרם למילווקי בדיוק 9 דק' (לא בממוצע, 9 דק' בסה"כ). הבירדמן עדיף עליו בהרבה. סמי למרות איום החסימה, לדעתי לא מגן 1 על 1 כמו ג'וניל או פאצ'וליה - שניהם לדעתי שחקנים פיזיים ואגרסיביים בהרבה, אם כי כמוהו שניהם פצועים חצי מהזמן. פאצ'וליה לפחות בן 29 (6 + 6.5 בעונה האחרונה ו8 + 8 בזו שלפניה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 3:31 pm 
Junior

פאצ׳וליה לדעתי פיתרון מצויין בשביל מיאמי. לא יצליחו להחתים סנטר ברמה שלו עם מה שיש להם להציע.
הבעיה שגם אותו אני לא חושב שהם יצליחו להחתים עם מה שיש להם להציע.
פאצ׳וליה לא הרוויח יותר מדי כסף בקריירה בשביל לוותר עכשיו על סכום משמעותי למען מרדף אחרי טבעת. עם הכסף העודף בין מה שיקבל בקבוצה אחרת למיאמי הוא ייקנה לעצמו רפליקה של טבעת אליפות..

אגב, בהקשר של משכורות, צריכים לזכור הקיץ משהו מעניין - החל מהעונה כל קבוצה מחוייבת לפיירול של 90% מתקרת השכר, כלומר חייבת לשלם לשחקנים באיזור ה-50 מיליון לעונה.
יש קבוצות שבדרך לעונת טנקינג ועדיין צריכות לפזר לא מעט מיליונים. למשל אטלנטה, קבוצתו של פאצ׳וליה שיושבת על גרושים כרגע. הם יכולים לתת לגיאורגי 10-12 מיליון לעונה אחת רק בשביל להגיע למינימום פיירול, גם ככה לא יהיה להם למי לשלם את זה, ואם אתה כבר בטנקינג עדיף זאזא אחד ב-12 מיליון מאשר שני שחקנים נחמדים ב-6.

גואטה, אני יכול לדמיין את הווארד עושה סוויץ׳ בראש ומוותר על השאיפה לקבל קבוצה מ״שלו״, אני לא יכול לדמיין אותו מוותר על 15 מיליון בעונה וחותם במיאמי על המיני מיד לבל. אם היו רוצים אותו, ולברון היה הולך לעשות לו ריקרוטינג, אולי היה משתכנע לבוא לשחק ליד וויד ולברון או בוש ולברון. אבל זה אומר שבוש או וויד היו חייבים ללכת ללייקרס בסיין & טרייד.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2013 8:00 pm 
Senior

האוורד היה יכול להגיע למיאמי. זה פשוט היה מחייב שבוש או וויד היו הולכים(כלומר, שבוש היה הולך).
ד''א, לאיזה מהקבוצות בדיוק שהווארד יגיע אליהן הוא יהיה השחקן המוביל, חוץ מאטלנטה? ג'יימס הארדן כמו שהוא נראה בשנה וחצי האחרונות לא שחקן פחות טוב ממנו. לנוביצקי יש תואר MVP ואליפות כשחקן מוביל. ובלייקרס יש את ההוא... קובי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 109 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stambody, נ.כ.ב.ש רשמית ו 164 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה