סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 4:26 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קוף-
אני מודאג שאתה - בחברה טובה עם הרבה אחרים ובעיקר ג'ף - מתעלמים מהפואנטה העיקרית - חסר שחקן חמישיה (25-30 דקות) ישראלי שני!
בפעם האחרונה שבדקתי - לאנג'לי לא היתה תעודת זהות ישראלית (אולי נחתן אותו מהר עם כלה מתאימה?).
חוק 80 הדקות (לישראלים) לא עומד להתבטל בקרוב...
כל זאת לפני כל פציעה חלילה - גם למספר שבועות בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 4:34 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
טיפשי זה תלוי איך מסתכלים על זה. החתמה של רוט עולה משהו כמו עוד 800 אלף שקל לתקציב שהוא כבר סגור. זה קל להגיד שזה טיפשי, זה יותר קשה כשאתה הבעלים ואתה צריך להוציא את הכסף הזה מהכיס שלך עכשיו כתוספת. זה עוד יותר קשה שאתה לא מחזיק יותר מידי מהשחקן כנראה גם ככה, ובמיוחד אם אתה חושב (וטועה) שיש לך כבר קבוצה טובה ואין בזה צורך. ובמיוחד שאתה (רוזן) בטח אומר לעצמך "אני יכול להחתים אותו בעוד חודש-חודשיים אם הקבוצה לא תתחיל טוב, ואז גם יעלה לי פחות כסף אז למה למהר?"

מענק מהמנהלת זה 250 אלף. תוסיף את המשכורת של ברודי והפער קטן.. החתמה של מורן יכולה בטעות להביא גם עוד איזה 200 מנויים
חבל שלא עשו הכל קודם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 5:09 pm 
Senior

מושבע אני חושב שג'ף החליט ללכת על 5 זרים לא משנה מה השנה וגם אם יוחתם מורן פשוט במקום אנגלי ירשם אייק כשהוא יהיה בריא. ככה שהפער בכסף לא קטן, מה גם שלאנגלי יש חוזה צריך לפצות וכו' וזה עוד לפני שכנסנו לעניין סוכן הבית שמייצג את השחקן ושג'ף לא נוהג לחתוך שחקנים שלו מן הסתם.

גבי, אני מפרש את ג'ף וזה לא אומר שאני מסכים איתו. מה שכן אני לא מסכים איתך לגביי חשיבות הישראלים. אני חושב שאם יש לך 5 זרים טובים וישראלי אחד בכיר אתה יכול להסתדר יופי עם המשלימים. גם משחקי האימון (כמה שהם עדיין לא ממש מייצגים) מראים את זה. היום התמודדת עם קבוצה עם הסגל הישראלי הכי טוב מחוץ לירושלים ומכבי. הבעיה שאני לא בטוח שיש לנו 5 זרים טובים וזאת כבר בעיה אחרת. אבל אם ג'ף מוכן להשקיע עכשיו עוד 250 אלף דולר בחיזוק אני לא בטוח שאני בוחר לחזק עם רוט ולא עם 2 זרים טובים של 110 אלף דולר כל אחד במקום אנגלי ואייק למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 6:18 pm 
Freshman

קוף-
נחזור לשאלה האם מותר לשים את הקלף הישראלי העיקרי כמעט אך ורק על דגן
?
בשנה שעברה הוא היה מצוין אך ורק בכמחצית המשחקים - גם במשחקי העונה וגם בשלבי הגמר, ועם מדד של 5 ומטה במחצית המשחקים השנייה (כולל מדד שלילי ). בורג חשוב מאוד במכונה - אך האם יכול להיות המרכיב הישראלי הרציני היחידי?
אם אתה רוצה להחליף את אנגלי ואייק בשני זרים - אתה חוזר למצבה של 6 זרים, שכמובן רק 5 מהם יכולים להרשם לכל משחק.
זה במקום מורן רוט הגיוני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 6:31 pm 
Senior

אין שום בעיה אם יש לך 5 זרים טובים. אתה לחלוטין לא תלוי ביכולת שלו. זה בעייתי הרבה יותר שיש 4, שאז גם בדרך כלל אחד לא מספיק טוב וכו'. נס ציונה הצליחה בשנה שעברה בגדול עם ישראלי אחד (שהוא לא ברמה של יבזורי) וזהו בערך, במיוחד אחרי שטל דן נפצע ובחלק השני של העונה לא היה דומיננטי או טוב בחלק גדול מהמשחקים (וטל דן לא יותר טוב מאלכס לעניין הזה). הם הצליחו כי היו להם 4 (לא 5) זרים טובים. הכל שאלה של רמת הזרים שלך, אם הם לא טובים אתה צריך ישראלים טובים מאד שיהיו טובים ויציבים. אם יש לך 5 זרים טובים אז אתה יכול לחיות לא רע גם אם חוסר היציבות של יבזורי כי יש לך אופציות וגיוון בזרים.

מסכים שהבנייה לצורך העניין פה עקומה בגלל שהזרים הם לרוחב ולא לעומק. באידיאלי אז צריך להחליף את ברודי או ברכז בכיר מאד (וסטיט ישמש כקומבו) או ב2-3 ברמה גבוה בסגנון דונטה (ואז סטיט רכז ובר אבן מחליף שלו) ואת אייק והרננדז ב4\5 ברמה של רנדל. ואז אתה מסודר מבחינת ההרכבים.

האידיאל מבחינת הסגל היום הוא כנראה להחתים רכז ישראלי במקום אנגלי ולהלביש את אייק שיחלים. אבל במצב הזה אתה צריך להוציא כמו שאמרתי עוד 800 אלף שקל על ההחתמה של רוט והשאלה האם ג'ף מוכן להוציא את הסכום הזה על שחקן שהוא ככל הנראה לא משתגע עליו. במיוחד שאני חושב שהראש שלו בטח אומר לו שבעוד חודש-חודשיים רוט יעלה פחות והעונה הרי ארוכה ויש 33 מחזורים.

אם אני צריך להעריך את הסיכויים להחתמת רוט אז עכשיו זה משהו כמו 50-50, אבל בעוד חודש-חודשיים כשאייק יהיה כשיר ורוזן ירצה לראות אותו משחק אז לדעתי בהנחה שרוט עדיין בבית זה יעלה במהירות ל80-90 אחוז כי זה יהיה אידיאלי בשבילו לעשות את זה אז וכנראה הרבה יותר קל לשכנע אותו לעשות את זה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 24, 2014 7:50 pm 
Junior

השאלה מה רוזן בכלל רוצה מחיפה. לי זה נראה במקרה טוב כמו עונה פיננסית ובמקרה הרע כמו ההתחלה של הדרך החוצה. מכיוון שהשנה הוא הראה שאירופה לא מעניינת אותו לא רואה מה החתמה של רוט, שזה שחקן יקר מאוד וכנראה לא אהוב במיוחד על רוזן, תעזור לרוזן. אליפות זה לא יביא לו, גם לא מקום שני ובשביל ההבדל בין מקום 4 למקום 7 הוא לא יהפוך עולמות
לכן זה יהיה די מוזר אם הוא יחתים עכשיו את רוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 6:39 pm 
Junior

יש עכשיו שידור בערוץ הספורט של נס״צ נגד ראשון. משחק די מכוער. ההתקפה של נס״צ מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 6:43 pm 
Senior

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 43&lang=he

זה הלינק, בינתיים ראשון עוצרת לחלוטין את ההתקפה של נס ציונה ומובילה ב12 הפרש אחרי שכבר הובילה ב19 לפני כמה דקות. 2 דקות לסיום המחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 7:17 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אני מאד מקווה שהרמה במשחקי האימון לא מלמדת על מה שמחכה העונה כי זה נראה גרוע מאשר בעונות הקודמות, וזה לא קל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 7:24 pm 
Senior

אם ההיסטוריה מלמדת אותנו משהו אז כמו כל שנה גם השנה תהיה ירידה קלה ברמה של הקבוצות. שחקנים וותיקים המשיכו לפרוש, שחקנים צעירים לא ברמה, וזרים זה עניין של מזל בעיקר.

בכל מקרה ראשון ב20 הפרש על נס ציונה היום במשחק, פשוט לא הגיעו למשחק נס ציונה. זה לא אומר הרבה על העונה אבל היום הם נרדמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 7:52 pm 
מנהל פורום

הקרנף שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 7:53 pm 
Senior

לא. אמרו שמגיע רק ביום שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 9:47 pm 
Sophomore

עכשיו בשידור הרצליה מול הפועל תל אביב
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 43&lang=HE

הערב (ראשון) נערך טורניר נס ציונה באולם "לב המושבה" בעיר בהשתתפותן של המארחת, מכבי ראשון לציון, בני הרצליה והפועל תל אביב. הטורניר נערך לזכרו של איתי לוי ז"ל

במשחק המוקדם, מכבי ראשון לציון ניצחה 59:71 את נס ציונה.

בלטו במכבי ראשון לציון: ג'קי קרמייקל וטוני יאנגר 15 כל אחד, ניצן חנוכי 12, ג'רמיס סמית 10. בלטו בעירוני נס ציונה: טוני איזלי 20, פרסטון נואלס ואור סולומון 11 כל אחד.

בשעה זו, הפועל תל אביב פוגשת את בני הרצליה והמנצחת תפגוש את הקבוצה מעיר היין ביום שלישי למשחק הגמר. גם המשחק על מקומות 3-4 יתקיים בשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 10:38 pm 
Junior

הפועל ניצחה 90:78. סקוט, מיימון, שולדי ובראון היו טובים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 10:43 pm 
Junior

מוסקוביץ' שיחק כל הרבע האחרון. מדאיג.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 10:47 pm 
Junior

פעם ראשונה שאני רואה היום את הרצליה ואני מקווה בשבילם שזה לא מייצג. על סמך היום, פשוט קבוצה רעה.
הפועל ניצחו באמת בלי להתאמץ. סקוט קלע ברבע האחרון לדעתי משהו כמו 18 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 10:49 pm 
Junior

לזכותה של הרצליה אגיד שאם משווים לעונות הקודמות, זה לא מייצג.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אילת ניצחה הערב את גליל 83-77
משחקת יום אחרי יום, מחר ב 16:00 בחיפה. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:03 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
מוסקוביץ' שיחק כל הרבע האחרון. מדאיג.

איך היה מאגנום רול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:16 pm 
Senior

טל כתב:
אילת ניצחה הערב את גליל 83-77
משחקת יום אחרי יום, מחר ב 16:00 בחיפה. מוזר.

לא כל כך מוזר. עם כל החגים ומיעוט הקבוצות מן הסתם קשה להם לקבוע משחקי אימון במיוחד כשהם צריכים לבוא מאילת. קביעת משחקי אימון רודפים הם הגיוניים בשבילם. באים למרכז ליומיים, 2 משחקים אימון וחוזרים לאילת. מדובר סה"כ במשחקי אימון לא משחקי שאתה צריך לעשות הכנה בשבילם אלא משחקים להרצה של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 28, 2014 11:25 pm 
Senior

Red Sumo1 כתב:
הפועל ניצחה 90:78. סקוט, מיימון, שולדי ובראון היו טובים.

בראון היה חלש מאד. לפחות לפי ההתרשמות שלי. קלע איזה פעם אחת מבחוץ ונתן דאנק יפה אבל הרבה מהלכים לא קשורים. הדקות הטובות של הפועל היו כשהוא היה בחוץ. שולדנבארד היה מצוין, אחד מהימים האלה שהוא לא מחטיא ומשחק נהדר. מי שהפתיע היה סקוט שתפס יום קליעה נהדר וכמעט לא החטיא מבחוץ אבל לדעתי זה לא מייצג ולא הייתי מצפה שיעשה את זה יותר מידי. גייטס היה דומיננטי מאד במחצית הראשונה ולא קיים במחצית השנייה. מצד שני לא הכי חוכמה בהרצליה עם גבוה שחזר מפציעה להבנתי ועדיין לא כשיר לגמריי כנראה, ועם גבוה רוקי שלא נראה שהשתלב עדיין ומסתבר שנמצא על טריי אווט לפי ONE. בכלל הרצליה קבוצה מאד קצרה בסגל עם הפציעה של זליקוביץ שיחקה בהרבה מאד דקות בהרכבים של לאומית (עם חלמיץ, בלייזר, מוסקוביץ ואוחנון).

מי שהיה טוב בהרצליה זה סלבי שהיה מצוין והחזיק אותם בחיים רוב הזמן ובלייזר שהיה טוב. מי שאיכזבו בהרצליה היו בעיקר נעימי שנראה שעדיין לא הצליח להוריד את החלודה שלו מהשנה האחרונה היה מאד בינוני ומטה אפילו בהתקפה, וגם איבנקס למרות שעשה נקודות היו לו הרבה פעולות של ראש בקיר ונראה כאילו לא הכי מבין את הסגנון משחק באירופה (מתן נאור תקע אותו בהגנה גדולה כמה וכמה פעמים, לא נראה לי שבחיים שלו פגש שחקן הגנה בסנגון של נאור).

הרצליה לדעתי צריכה עוד שחקן ישראלי (יותם שירן אולי?) שיכול לתת קצת גוף והגנה גם שזליקוביץ יחזור. בנוסף הם חייבים עוד גבוה תורם כי בהרכב הנוכחי שלהם כל פעם שהגבוה שלהם (רול, שהיה חלש היום) בחוץ הם בעצם משחקים בהרכב מאד חלש מתחת לסלים. הם לא יכולים להסתפק ברוקי שייקח לו זמן להשתלב הם צריכים שחקן מנוסה שיכול לתת תפוקה כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 12:23 am 
Sophomore

קוף בכל מה שקשור להפועל אתה צודק.
למה הרצליה צריכים עוד ישראלי אבל? הם הרי שיחקו בלי זליקוביץ' וגם בן שימול שמתאמן איתם אולי יחזור אליהם (ואם אני לא טועה הוא בכלל תחת חוזה שם, אחרת לא נראה שהיו מדברים בכיוון הזה). הקו הקדמי שלהם אכן נראה חלש לפחות היום. נראה לי שהם יותר צריכים זר גבוה ברמה מאשר עוד ישראלי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 1:53 am 
Senior

ברור שעם גם בן שימול וגם זליקוביץ מצטרפים הם לא צריכים עוד אחד. אבל בן שימול לא נראה לי שם וגם לא נראה לי כשיר בקרוב אחרת אולי באמת היו מחתימים אותו. אני חושב שהסגל הישראלי שלהם תכלס מאד קצר, היום הם היו עם נעימי ובלייזר, חלמיש עדיין טעון הוכחה בליגת העל. פציעה של זליקוביץ כמו עכשיו והם משחקים עם סגל ישראלי חלש מאד. לדעתי הם חייבים ישראלי נוסף.

אמרתי שהם צריכים גם זר גבוה נוסף טוב. הגבוה המוביל שלהם כרגע עוד לא ממש כשיר (כמעט ולא שיחק היום במחצית השנייה) וזה בולט מאד ברגע שהוא יוצא החוצה הם חלשים מאד שם, הזר הרוקי שהביאו לא נראה כמו מישהו שעדיין השתלב ויודע בדיוק מה לעשות ובמצב שהם הם צריכים מישהו שיכול לתת תרומה מיידית שיוכל גם לשחק לצד הגבוה הסנטר שלהם וגם להחליף אותו ל10-15 דקות אחרת מוסקוביץ באמת יצטרך לראות שם לא מעט דקות וזה לא סימן טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 10:57 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
בכל מקרה ראשון ב20 הפרש על נס ציונה היום במשחק, פשוט לא הגיעו למשחק נס ציונה. זה לא אומר הרבה על העונה אבל היום הם נרדמו.

קוף, תן קצת קרדיט להגנה של ראשון :bra_vo: :bra_vo:
ההתקפה די מזעזעת, אבל ההגנה - תענוג.
יהיה מאוד מעניין לראות אם ראשון תצליח לעצור גם את הפועל ת"א, שנראתה אתמול הרבה יותר טוב מנס ציונה.
וגם - האם שון דאוסן (שלא שיחק בשבועיים האחרונים, ולא ישחק גם נגד הפועל ת"א) - ירים יותר את משחק ההתקפה של ראשון, או יפגע יותר במשחק ההגנה...
עוד הערה: לא מאמין שיהיה עוד משחק העונה שראשון תקבל מאובנון + דאוסן 0 נקודות, כמו אתמול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 29, 2014 11:14 am 
Hall of Famer

אני חושב שנעימי , בלייזר וזליקוביץ' בהחלט מספיקים כסגל ישראלי ( פלוס שאריות לאחרים ) , בהנחה שאכן יש 4 זרים מתפקדים ( שעל פי הדיווחים זה לא בדיוק המצב כרגע ) . מרבית קבוצות הליגה רגישות מאוד לפציעות ישראלים , ויתקשו להשלים את מכסת 80 הדקות ללא אחד מהישראלים המובילים - כך שזה לא מצב ייחודי להרצליה ( רוצים לדמיין את חיפה ללא יבזורי ?! ) . היות שנעימי אמור לקבל 30 דקות למשחק ( וגם אם לא יהיה שווה זאת - אולי כדאי לתת לו בכל זאת כדי שלא יחריב את הקבוצה אם יקבל פחות ... ) וקיים רצון אני מניח שבלייזר וזליקוביץ' ימשיכו להתקדם עם 20-25 דקות למשחק , אני אפילו לא מעוניין בבן-שימול כתוספת , אלא מסתפק בסגל הנ"ל ( כאמור , אם ישנם 4 זרים שיכולים לתת תפוקה ראויה לאורך זמן , ולא מבצעי עבירות סדרתיים למשל ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 197 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, d.k., מנחם ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: