סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:55 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בהחלט חושב שדוראנט מתבזה פה ומעמדו ההיסטורי נפגע אנושות גם אם ייקח 5 אליפויות עכשיו עם 3 MVP גמר הוא לא יכנס לשורה אחת עם הגדולים באמת בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:18 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:51 am 
Freshman

אגו תמיד יכול לשחק תפקיד אבל דוראנט לא היה מגיע לגולדן סטייט אם לא היה מסכים להיות רק חלק מקבוצה גדולה ולא ה-שחקן כמו שהיה באוקולהומה. הריווח ההתקפי שלהם יהיה מדהים ואף שחקן הגנה לא יוכל לעזור מאף אחד מהם ואני מצפה לסקורים מטורפים ויותר מזה אחוזי שדה שלא נראו פה. בארנס יוכיח בקבוצה אחרת שהיה טוב בקבוצה גדולה אבל לא יוכל להיות שחקן גדול בקבוצה טובה שיצטרך להיות זה שמתקדמים בו ולא כאיש שמשאירים לבד כמו בגולדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:53 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בכל אופן בינתיים פתחתי ויינט וערוץ הספורט (סליחה על הפרובינציאליות) ובשניהם יש טור שמאוכזב מאוד מהמהלך הזה. ככה שנראה לי שהתחזית של התותח שזה יעבור בלי ביקורת יחסית להחלטה1 נראית לי קצת מוגזמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:58 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ג' יולי 05, 2016 1:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
לא התכוונתי לפתוח דיון. אבל פחות או יותר ההגדרה הסטנדרטית שרוב האנשים יחתמו עליה למגה סטאר הוא נגיד טופ 3-5 בעמדתו, ולסופר סטאר טופ 10.
בכל אחת מהקבוצות שמניתי יש לפחות 2 מגה ו-2 סופר, ככה שלא מדובר על מהלך חסר תקדים בליגה.

אולי מה שמיוחד במקרה של הווריורס הוא פשוט שיש די שממה של כישרון בליגה בשנים האחרונות. אין מספיק סופר/מגה סטארים. ככה שכל אחד מהם חשוב וקובע.
הפער בין גולדן סטייס לשאר הקבוצות נראה גדול מתמיד.

ולגבי פאריש / מקהייל - מקבל כמובן את התיקון.

אם כבר פתחת, לדעתי צריך להסתכל על זה לא בראייה של סופר/מגה/היפר סטארים מבחינת קריירה אלא בתקופת זמן של עונה מסוימת (עד נגיד 3 עונות) בה כל הכישרון התקבץ יחדיו.
נגיד שטופ 10 בעמדה זה סטאר (יש 450 שחקנים בליגה, 50 הטובים הם העשירון העליון (45 אבל נעגל למעלה 8) ), טופ 5 זה אולסטאר, טופ 10 בליגה זה סופרסטאר (והטופ 3 אלו המגהסטארים אבל אני נודד למחוזות האבסורד).

אז אני מסכים עם פלאש לגבי הרביעייה מגולדן. קארי ודוראנט סופרסטארים (קארי אפילו מגה) דריימונד ותומפסון אולסטארים (דריי בעונה החולפת בעצם גם היה טופ 10 אבל הוא עוד טעון הוכחה ככזה בראייה של תקופה) ואיגי הוא ארגיובלי סטאר.

למיאמי היה מגה (לברון) סופר (ווייד) אולסטאר (בוש) וסטאר (אלן)

לסלטיקס 08 היו מגה (גארנט) 2 אולסטארים (פירס ואלן) וסטאר (רונדו, שבעונות המאוחרות הפך לאולסטאר ואפילו סופר בזמן שהשלושה האחרים ירדו ברמה)

ללייקרס הגלאקטיקוס של 03/04 היו שני סופר (שאקובי) ו2 סטארים (מאלון ופייטון שהיה אולסטאר עונה לפני)

ללייקרס העגלקטיקוס של 12/13 היו מגה (קובי) סופר (האוורד) ספק אולסטאר (פאו) וסטאר (נאש שהיה אולסטאר עונה לפני)

אבל עדיין הקבוצות הכי מוכשרות (אם אני מתעלם ממה שהלך לפני האייטיז) הן עדיין הלייקרס והסלטיקס של שנות ה-80.
לסלטיקס היו מגה (בירד) מקהייל נע בין אלסטאר לסופרסטאר (ב87 דורג רביעי בMVP) פאריש אולסטאר, DJ ואיינג' נעו בין סטאר לאולסטאר ווולטון היה סופר-סאב. ובאליפות הראשונה של העשור היה גם את טייני שהיה טופ 10.

ללייקרס של האייטיז היו מגה (מג'יק) קארים נע בין סופר למגה, אולסטאר (וורת'י) ו-3 סטארים + (ג'מאל ווילקס שהיה אולסטאר בתחילת האייטיז ואפילו מקום 10 במירוץ ה-MVP ב-81, מייקל קופר שהיה 8 פעמים רצוף בחמישייות ההגנה כולל DPOY וטופ 25 פעמיים בתחילת האייטיז וסקוט שמעולם לא היה אולסטאר), אבל לא יהיה נכון לספור אותם כשישה כי הם מחולקים לשתי תקופות - תחילת האייטיז (קארים, מג'יק, ווילקס וקופר) והמחצית השנייה של העשור (מג'יק, קארים, וורת'י וסקוט).

וכמובן שחייבים אזכור לפילי של 83 (בשביל עמוס לב) עם מגה (מוזס) סופר/מגה (הדוקטור) 2 אולסטארים (צ'יקס וטוני) וסטאר/אולסטאר (בובי ג'ונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:19 am 
Senior

למה לא לבוסטון :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:29 am 
Hall of Famer

טוב אז ביג 4 (ביג 3 זה כל כך 2011).
יחד עם איגי ושון ליוינגסטון.
מה חוץ? עוד 5 פוסטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 2:15 am 
Hall of Famer

קודם צריך לראות שדוראנט נשאר בריא.
אם הכל בסדר, צריך לזכור שהוא נתן פלייאוף טוב בהרבה מזה של קארי והוא מסוגל להוביל את הקבוצה הזו ביחד עם החבר׳ה האחרים כשכולם מפרגנים זה לזה. אני חושב שהוא עשה את המהלך הנכון מבחינתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 2:54 am 
Hall of Famer

זאזא בלוחמים עבור 2.9 לעונה. בוטנים בעידן של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 7:09 am 
Junior

התאושש יפה מהפנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 10:28 am 
Freshman

satriani כתב:
זאזא בלוחמים עבור 2.9 לעונה. בוטנים בעידן של היום.

החתמה לא פחות מנהדרת. בעונה שעברה עונת שיא בריבאונד וללא פציעה משמעותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 10:34 am 
Sophomore

המעבר של דוראנט מאד מאכזב.
לא שופט אותו, כי אני מבין כל אחד שאחרי 9 שנים מאבד אמון במערכת שסביבו ומאבד בטחון בעצמו שהוא מסוגל לעשות את זה כמוביל קבוצה. אבל מצטער בשם התחרותיות והעניין בליגה.
אני עדיין חושב שמשהו שם לא ילך חלק וזה יהיה שלם שקטן מסכום חלקיו, נחיה ונראה.
אם אני הספרס הייתי מנסה מאד להביא את פטריק בברלי.
וההחתמה של זאזא מצויינת. מעניין מי עוד יעלה על הרכבת בשביל גרושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:06 am 
Junior

בחירה מאוד מעניינת של דוראנט... יהיה מעניין מאוד לראות מה יהיה ההרכב המוביל של הקבוצה. האם זה יהיה עם דריימונד ב5, דוראנט ואיגי ב4 ו3 עם סטפ וקליי בגארדים או שהם עדיין ילכו על 5 "קלאסי" שכזה וישחקו עם דוראנט/דריימונד/איגי על עמדות 3-4.
בכל מקרה, מחכה מאוד לראות איך זה ישתלב ביחד, יכול להיות תענוג לצפייה (ובעיקר תענוג לנצח אותם בגמר :) )

FLASH כתב:
אני בהחלט חושב שדוראנט מתבזה פה ומעמדו ההיסטורי נפגע אנושות גם אם ייקח 5 אליפויות עכשיו עם 3 MVP גמר הוא לא יכנס לשורה אחת עם הגדולים באמת בעיני

באמת? אם הוא לוקח 5 אליפויות בתור הבוס ( 3 MVP של הגמר זה די הבוס) הוא לחלוטין בגדולים ביותר, על מה אתה מדבר?

FLASH כתב:
ועוד דבר . השלישיה קארי - קליי - דריימונד היא שילוב קטלני של שני צלפים היסטוריים עם לידר ווקלי חוסם מפלצתי ופוינט פורוורד נדיר שהוא גם מגן-ריבאונדר חיה.

אני חושב דריימונד שחקן נפלא (אם כי ביריון לא קטן) אבל הוא לא חוסם מפלצתי בשום צורה (1.4 למשחק, 23 בליגה) והוא ריבאונדר טוב אבל לא הייתי אומר חיה ( 9.5 למשחק, 13 בליגה). מה שכן הוא בהחלט מגן חיה.

FLASH כתב:
שתבין. אני חושב שדריימונד גרין וקליי ת'ומפסון הם טופ 10-12 בעמדתם בכל הזמנים!
דוראנט וקארי - טופ 4 בכל הזמנים בעמדתם.

אתה באמת מאמין שאם קליי ודריימונד פורשים היום הם בטופ 10-12 של העמדה שלהם בכל הזמנים?
כנ"ל לגבי קארי או דוראנט - אם הם פורשים היום הם טופ 4 בכל הזמנים?
לא אם מניחים משהו על המשך הקריירה, אלא אם הם פורשים כאן ועכשיו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

הנה, ידעתי שאני לא לבד.

למרות זאת, הנה מה שאני חושב כרגע על השחקנים האלה. (ואני משווה רק לשחקנים מ 25 השנים האחרונות, לא ראיתי נ.ב.א. לפני. לא יודע)

קליי -
עכשיו: אליפות אחת כשחקן שני או שלישי בקבוצה. אני חושב שהוא איפשהו על קו התפר שבין אלן \ מילר לבין ריפ המילטון.
כלומר - הסקנד גארד ה 9-12 בתקופה, אחרי מייקל, קובי, וויד, דרקסלר, אייברסון, דומארס, מילר, אלן, אבל ביחד עם ג'ינובילי, קרטר וטימאק ולפני ריפ

בעתיד: צריך להודות על האמת, בעונות השיא שלו הוא טוב התקפית כמו ריי אלן או רג'י מילר, אבל הגנתית עולה עליהם. מצד שני, הוא לא הוכיח שהוא שחקן אלפא אלא רק שחקן שני. למרות שאין סיכוי שייזכר לפני מייקל או קובי, אני חושב שיש לו סיכוי להיזכר ליד דרקסלר ווויד. אבל מכיוון שהוא כינור שלישי מעתה, הוא יצטרך איזה שתי אליפויות נוספות בשביל זה. אחרת, הוא ייזכר לצד שני השמות הראשונים שהזכרתי או ליד אייברסון.
כלומר - סביר להניח שיסיים את הקריירה כסקנד גארד 3-5 של התקופה. אבל הוא עדיין לא שם.

דריימונד
כרגע: בהנחה שהוא פאוור, הרי שמעליו נמצאים בוודאות דאנקן, מאלון, נוביצקי, גארנט, בארקלי, מקהייל, וובר וכנראה גם רודמן. אני חושב שאפשר לדרג אותו אחריהם במקום ה 9-12 ביחד עם פאו גאסול, כריס בוש ואולי גם שון קמפ. מאחוריהם יהיו חבר'ה כמו שיד, הוראס גרנט, אמארה
בעתיד: אם הוא ימשיך כפי שהוא היום, הוא יעבור כמה מהחבר'ה שלפניו. אבל לא כל כך הרבה מהם. את וובר כן, וגם את רודמן. אבל אני חושב שאפשר יהיה בעתיד לדרג אותו ליד מקהייל. כלומר הוא יקפוץ למקום ה 6-7. לא רואה סצנריו טוב בהרבה מזה.

קרי:
כרגע - אני מסכים שהיחיד שנמצא בוודאות לפניו כרגע הוא מג'יק. אני חושב שהמעמד שלו כרגע הוא ביחד עם זה של קיד, סטוקטון, נאש ואייזיאה וקצת (אבל באמת קצת) לפני גארי פייטון, כריס פול או טוני פארקר. כלומר, כרגע הוא בוודאות בין חמשת או ששת הפוינטים הגדולים של התקופה, אבל לא במובהק 2, עוד לא. כרגע במילים אחרות הוא 2-6. אבל די קשה לדרג את החמישייה הזאת, אם אני ממש חייב אז אייזיאה עדיין לפניו, והוא לפני השאר במקום השלישי.
בעתיד - אליפות אחת תשים אותו בוודאות מעל השמות האחרים שהזכרתי לידו פרט למג'יק. שתי אליפויות יקחו אותו עוד צעד קדימה (הוא יצטרך לפחות MVP גמר אחד), שלוש אליפויות ישימו אותו ליד מג'יק, לדעתי רק ארבע אליפויות נוספות ישימו אותו מעל מג'יק. עוד חזון למועד. וכן, זה מדהים שההפרש בין מג'יק לכל הדולקים אחריו בעמדה הוא כזה גדול. אני חושב שהוא יסיים כ-2, ולא כמס' 1 מעל מג'יק, אבל הלוואי ואתבדה.

דוראנט:
כרגע - בירד לפניו בוודאות, לברון לפניו בוודאות. מצטער, אבל גם פיפן ווורת'י עשו יותר בחיים ממנו. עם כל הכבוד לעובדה שהוא יודע לקלוע המון. המעמד שלו כרגע בהיסטוריה הוא ליד פירס במקום ה 5-6 בין הסמול פורוורדים של 25 השנים האחרונות. (אבל כאמור, לפני חבר'ה כמו דומיניק, מלו ואחרים
בעתיד - אליפות אחת ואפשר יהיה לדבר עליו ליד פיפן וורת'י, הוא יצטרך שתי אליפויות ( ו MVP גמר אחד) בשביל לעקוף אותם. אם הווריורס באמת יהיו שושלת (כלומר, נניח עוד 3-4 אליפויות) דוראנט יוכל להיזכר ליד בירד ולברון, אבל האמת היא שאני לא מאמין שהוא יגיע לרמה שלהם, ולו משום שיש לו את קרי לידו שיגנוב לו חלק גדול מהזרקורים. (וגם קרי יסבול מזה, הוא בקלות יהיה הפוינט השני של תקופתו, אני מניח, אבל יהיה לו מאד קשה לעקוף את מג'יק, כשלידו את דוראנט). במילים אחרות, הוא כנראה יסיים 3 בעמדה מאז סוף שנות השמונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:37 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אתה מדבר על שנות ה80 ולא מזכיר את הדוקטור בסמולים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:38 am 
Hall of Famer

לא ראיתי את הדוקטור כמעט. אני מדבר למעשה מסוף שנות השמונים, תחילת התשעים. אפילו מקהייל וורת'י הם די גבוליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:42 am 
Sophomore

גולדןסטייט יצטרכו להביא 3 או 4 שחקנים בחוזי מינימום
היום הם החתימו לעונה נוספת את הסנט ר מוריס
מצד אחד לראות את כל החבורה הזאת בקליפורניה יכולה להיות חוויה מצד שני זה פוגע אנושות בתחרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:51 am 
Junior

נורטון כתב:
דריימונד
כרגע: בהנחה שהוא פאוור, הרי שמעליו נמצאים בוודאות דאנקן, מאלון, נוביצקי, גארנט, בארקלי, מקהייל, וובר וכנראה גם רודמן. אני חושב שאפשר לדרג אותו אחריהם במקום ה 9-12 ביחד עם פאו גאסול, כריס בוש ואולי גם שון קמפ. מאחוריהם יהיו חבר'ה כמו שיד, הוראס גרנט, אמארה

אם מדברים על כרגע בלבד (בלי שום הנחות על העתיד) אתה באמת חושב שהוא שחקן יותר טוב מדיוויס? שהוא עשה בקריירה יותר מגריפין? אתה חושב שהוא כרגע טוב מבוש בשיאו? אתה בנקודת הזמן השאת לוקח את דריימונד לפני ראשיד של הפסיטונס? לפני פאו של הלייקרס? לפני אמארה של פיניקס?

אני באמת מעריך את דריימונד, אבל קצת מוגזם לא? זה שחקן שהפך להיות משמעותי לפני עונה וחצי וגם מאז הוא בהחלט שחקן אול אראונד נפלא, אבל עדיין לא הציג רמה מספיק גבוה כדי להכלל אפילו ב20 הגדולים של 25 השנים האחרונות (כרגע! אם הוא ימשיך ככה, בטח ובטח אם יגיעו תארים הוא יהיה גבוה בהרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 11:53 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT כתב:
גולדןסטייט יצטרכו להביא 3 או 4 שחקנים בחוזי מינימום
היום הם החתימו לעונה נוספת את הסנט ר מוריס
מצד אחד לראות את כל החבורה הזאת בקליפורניה יכולה להיות חוויה מצד שני זה פוגע אנושות בתחרות

זה הקטע הכי מבאס. זו יכולה להיות קבוצה מענגת לצפייה אפילו יותר מזו שקבעה את השיא אבל לא תהיה לה תחרות רוב העונה.
הזכרתי קודם 3 קבוצות מלאות כוכבים מהאייטיז אבל להן לפחות היו את המאבקים בין אחת לשנייה ובליגה עם 20 וקצת קבוצות שהכישרון יותר התפזר. המהלך של דוראנט כבר מוריד מהפרק קונטנדרית אחת במערב, לא נראה ששתי האחרות (ספרס וקליפרס) השתפרו ובמזרח גם אין קונטנדריות מלבד הקאבס.
לפחות אדם סילבר ישמח לרייטינג גבוה בסדרות הגמר הבאות (לברון+קיירי VS דוראנט+סטף!!) לפחות עד שלברון יתעייף וירד ברמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:48 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
נורטון כתב:
דריימונד

אם מדברים על כרגע בלבד (בלי שום הנחות על העתיד) אתה באמת חושב שהוא שחקן יותר טוב מדיוויס? שהוא עשה בקריירה יותר מגריפין? אתה חושב שהוא כרגע טוב מבוש בשיאו? אתה בנקודת הזמן השאת לוקח את דריימונד לפני ראשיד של הפסיטונס? לפני פאו של הלייקרס? לפני אמארה של פיניקס?

אני באמת מעריך את דריימונד, אבל קצת מוגזם לא? זה שחקן שהפך להיות משמעותי לפני עונה וחצי וגם מאז הוא בהחלט שחקן אול אראונד נפלא, אבל עדיין לא הציג רמה מספיק גבוה כדי להכלל אפילו ב20 הגדולים של 25 השנים האחרונות (כרגע! אם הוא ימשיך ככה, בטח ובטח אם יגיעו תארים הוא יהיה גבוה בהרבה)

דירגתי אותו ביחד עם בוש ופאו, לא לפניהם. הוא צריך עוד כמה הוכחות בשביל לעבור אותם.
כן, אני חושב שהוא טוב יותר משיד של הפיסטונס, אפילו באופן די מובהק. אמארה של פניקס היה שחקן התקפי מופלא, אבל השיא שלו היה קצר ונטול הישגים, וגם בשיא הוא לא שמר.
על בלייק גריפין לא חשבתי, אבל אני חושב שהוא עשה יותר מבלייק בקריירה. בכל מקרה, אנתוני דייויס לא הוכיח כלום עדיין ודריימונד בוודאי לפניו היסטורית, גם היום. (כרגע אין לי סיבה להאמין שאנתוני דייויס יעשה בקריירה הרבה יותר מאשר אנתוני מקדייס למשל. אולי כן, אבל הוא עדיין לא שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 12:51 pm 
Hall of Famer

הדירוגים האלו מטופשים ואם כבר, דוראנט עשה צעד מעולה כדי להתקדם בהם. יש נטייה (מוצדקת במידה מסוימת) לייחס המון חשיבות להישגים קבוצתיים כשמדרגים שחקנים אינדיבידואליים ודוראנט נותן לעצמו סיכוי טוב להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:08 pm 
Hall of Famer

הם מטופשים לדעתך. בעיניי הם די כיפיים גם אם מאד סובייקטיביים.
וכן, אני חושב שהישגים קבוצתיים הם מאד חשובים. בלי הישגים קבוצתיים פיפן היה עוד אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:20 pm 
Hall of Famer

הם לא מטופשים כרגע?
אתם מנסים למקם את הקריירה של קליי. זה יכול להיגמר מחר בפציעה וזה יכול להיגמר בעוד 4 אליפויות. כנ"ל לגבי דוראנט וקארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 05, 2016 1:40 pm 
Sophomore

אני חושב שדירוגים היסטוריים זה נחמד אבל לא כל כך רלוונטי לשאלה של עכשיו. יש כאן התקבצות של 4 כוכבים גדולים בשיא של ממש של הקריירה שלהם. קליי תומפסון בשיאו (שזה מה שמעניין) בעיניי שחקן יותר טוב מריי אלן של בוסטון, דוראנט בשיאו לא רואה ממטר את פירס בשיאו וקארי היה עד לפני שנייה בויכוחים היסטוריים מול לברון אז באמת עם כל הכבוד לגארנט. נניח שדריימונד גרין שקול לרונדו. קיצר, יותר רלוונטי הדירוג העכשווי בליגה מאשר דירוגים היסטוריים למינהם.

אה וגם פירס גארנט ואלן בחיים לא מדורגים כל כך גבוה היסטורית ללא ההישגים הקבוצתיים של הקבוצה המשותפת שלהם, אז בוא נחכה ונראה מה הקבוצה החדשה של דוראנט תעשה השנה.

באופן אישי אני מקווה שכולם יפצעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17, יואי ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: