הנה, ידעתי שאני לא לבד.
למרות זאת, הנה מה שאני חושב כרגע על השחקנים האלה. (ואני משווה רק לשחקנים מ 25 השנים האחרונות, לא ראיתי נ.ב.א. לפני. לא יודע)
קליי - עכשיו: אליפות אחת כשחקן שני או שלישי בקבוצה. אני חושב שהוא איפשהו על קו התפר שבין אלן \ מילר לבין ריפ המילטון. כלומר - הסקנד גארד ה 9-12 בתקופה, אחרי מייקל, קובי, וויד, דרקסלר, אייברסון, דומארס, מילר, אלן, אבל ביחד עם ג'ינובילי, קרטר וטימאק ולפני ריפ
בעתיד: צריך להודות על האמת, בעונות השיא שלו הוא טוב התקפית כמו ריי אלן או רג'י מילר, אבל הגנתית עולה עליהם. מצד שני, הוא לא הוכיח שהוא שחקן אלפא אלא רק שחקן שני. למרות שאין סיכוי שייזכר לפני מייקל או קובי, אני חושב שיש לו סיכוי להיזכר ליד דרקסלר ווויד. אבל מכיוון שהוא כינור שלישי מעתה, הוא יצטרך איזה שתי אליפויות נוספות בשביל זה. אחרת, הוא ייזכר לצד שני השמות הראשונים שהזכרתי או ליד אייברסון. כלומר - סביר להניח שיסיים את הקריירה כסקנד גארד 3-5 של התקופה. אבל הוא עדיין לא שם.
דריימונד כרגע: בהנחה שהוא פאוור, הרי שמעליו נמצאים בוודאות דאנקן, מאלון, נוביצקי, גארנט, בארקלי, מקהייל, וובר וכנראה גם רודמן. אני חושב שאפשר לדרג אותו אחריהם במקום ה 9-12 ביחד עם פאו גאסול, כריס בוש ואולי גם שון קמפ. מאחוריהם יהיו חבר'ה כמו שיד, הוראס גרנט, אמארה בעתיד: אם הוא ימשיך כפי שהוא היום, הוא יעבור כמה מהחבר'ה שלפניו. אבל לא כל כך הרבה מהם. את וובר כן, וגם את רודמן. אבל אני חושב שאפשר יהיה בעתיד לדרג אותו ליד מקהייל. כלומר הוא יקפוץ למקום ה 6-7. לא רואה סצנריו טוב בהרבה מזה.
קרי: כרגע - אני מסכים שהיחיד שנמצא בוודאות לפניו כרגע הוא מג'יק. אני חושב שהמעמד שלו כרגע הוא ביחד עם זה של קיד, סטוקטון, נאש ואייזיאה וקצת (אבל באמת קצת) לפני גארי פייטון, כריס פול או טוני פארקר. כלומר, כרגע הוא בוודאות בין חמשת או ששת הפוינטים הגדולים של התקופה, אבל לא במובהק 2, עוד לא. כרגע במילים אחרות הוא 2-6. אבל די קשה לדרג את החמישייה הזאת, אם אני ממש חייב אז אייזיאה עדיין לפניו, והוא לפני השאר במקום השלישי. בעתיד - אליפות אחת תשים אותו בוודאות מעל השמות האחרים שהזכרתי לידו פרט למג'יק. שתי אליפויות יקחו אותו עוד צעד קדימה (הוא יצטרך לפחות MVP גמר אחד), שלוש אליפויות ישימו אותו ליד מג'יק, לדעתי רק ארבע אליפויות נוספות ישימו אותו מעל מג'יק. עוד חזון למועד. וכן, זה מדהים שההפרש בין מג'יק לכל הדולקים אחריו בעמדה הוא כזה גדול. אני חושב שהוא יסיים כ-2, ולא כמס' 1 מעל מג'יק, אבל הלוואי ואתבדה.
דוראנט: כרגע - בירד לפניו בוודאות, לברון לפניו בוודאות. מצטער, אבל גם פיפן ווורת'י עשו יותר בחיים ממנו. עם כל הכבוד לעובדה שהוא יודע לקלוע המון. המעמד שלו כרגע בהיסטוריה הוא ליד פירס במקום ה 5-6 בין הסמול פורוורדים של 25 השנים האחרונות. (אבל כאמור, לפני חבר'ה כמו דומיניק, מלו ואחרים בעתיד - אליפות אחת ואפשר יהיה לדבר עליו ליד פיפן וורת'י, הוא יצטרך שתי אליפויות ( ו MVP גמר אחד) בשביל לעקוף אותם. אם הווריורס באמת יהיו שושלת (כלומר, נניח עוד 3-4 אליפויות) דוראנט יוכל להיזכר ליד בירד ולברון, אבל האמת היא שאני לא מאמין שהוא יגיע לרמה שלהם, ולו משום שיש לו את קרי לידו שיגנוב לו חלק גדול מהזרקורים. (וגם קרי יסבול מזה, הוא בקלות יהיה הפוינט השני של תקופתו, אני מניח, אבל יהיה לו מאד קשה לעקוף את מג'יק, כשלידו את דוראנט). במילים אחרות, הוא כנראה יסיים 3 בעמדה מאז סוף שנות השמונים.
_________________ ״לי יש דרכון של מדינה מתקדמת ובעוד x שנים אני לא כאן.״ (נכתב בנובמבר 2022, על ידי יוזר שאיננו אני).
|