סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 05, 2024 5:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 2:55 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
בגליל הוא עשה הרבה יותר מזה ואני חושב שגם במכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 3:20 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מדהים שיש אנשים שזוכרים מה עשה שלף כשחקן, כל מה שאני זוכר ממנו זה ניפנוף מגבות ומסירה אחת נידחת לדריק שרפ

זה השנתיים האחרונות

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 3:26 pm 
Junior

היה גם את המסירה לפארקר לשלשה בפיידאוואי על הבאזר שניצחה את המשחק מול צסקא בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 4:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stambody כתב:
לנדסברג הוא קצת כמו שגור שלף היה זמנו, שחקן שכמעט תמיד מחפש את הסל, ללנדסברג יש שליטה גבוהה בזריקה שלו במיוחד בחדירות, וכשחקנים כמו ראד, מילר ואייברסון יכולים לתת לו חיפוי בריבאונד, או לסילי לצורך העניין, בין אם הוא זורק מבחוץ או חודר לסל, זה תמיד אופציה עדיפה מלשים את הכדור בידיים של גאודלוק או ווימס שבמקרה הטוב יוציאו זריקה סבירה ממצב מאולתר, ובמקרה הרע יאכלו את השעון ויסתבכו בכדרורים של עצמם ויאבדו כדור או יוציאו מסירה שקופה לאייברסון, במשחק מול קבוצה כמו אפס אתה צריך קלעים/חודרים שלא רואים בעיניים, שלא נותנים להגנה זמן לחשוב, להגיב ולהתארגן בזמן שהם עסוקים בדריבלים, ובנוסף נדרש חיפוי רציני בריבאונד, סגנון התקפי כזה היה מסבך את האניקט, דאנסטון ובראון בעבירות, וכשהם מחוץ לחמישייה אתה יכול לחזור להרכב הסטנדרטי ולהתבסס על יכולת אישית וקליעה, הדר לא קלט עוד ברבע הראשון שזה משחק של פוזשנים - ריבאונדים ואיבודים, גם דווין סמית התקשה להתמודד עם המהירות והאתלטיות שלהם, כמו שהוא התקשה לא מעט מול ההגנה של ריאל מדריד, וכמובן שגם פניני, ככה שכל הסימנים היו שם, הדר הלך עם ההיררכיה והכישרון ולא עם מי שמתאים לשבור סוג כזה של הגנה, זה כל הסיפור.

קשה לי לחשוב על שני שחקנים (בעמדה 3) יותר שונים בסגנון המשחק שלהם משלף ולנדסברג. לא יודע מאיפה הבאת את ההשוואה הזו.

לגבי לנדסברג והשליטה הגבוהה שלו בגוף בחדירות, זה אולי נכון בליגה אבל באירופה הוא בד"כ מתקשה לסיים עם מגע.
אני גם תמיד אעדיף את גאודלוק או ווימס יוצרים מאשר את לנדסברג. מלבד זה ששניהם בשתי רמות טובים ממנו, הם יודעים לשחרר מסירה, דבר שהוא לא.

having said that אני ממש לא מבין את ניהול הרוטציה של הדר במשחק מול הטורקים.
למה לנדסברג שהיה מצוין במשחק הליגה לא קיבל בכלל דקות? ולמה במשחק שהגארדים לא מפסיקים לאבד (6 איב' לסילי ואוחיון יחד ועוד 4 לווימס וגאודלוק) הוא סרב לתת למקל (שגם היה טוב מול קרית גת) כמה דקות לנסות לארגן את השורות. מוזר ומיותר הקטע שהיה איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 5:11 pm 
Sophomore

היה לו מוב של כניסה לצבע מאיזור העונשין עם הטעית כדרור מאחורי הגב, מהאלגנטים שראיתי באירופה, לא היה עושה את זה מהר במיוחד אבל עם הגודל והדיוק היה מסתדר מצוין גם מול שומרים זריזים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 5:15 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
stambody כתב:
לנדסברג הוא קצת כמו שגור שלף היה זמנו, שחקן שכמעט תמיד מחפש את הסל, ללנדסברג יש שליטה גבוהה בזריקה שלו במיוחד בחדירות, וכשחקנים כמו ראד, מילר ואייברסון יכולים לתת לו חיפוי בריבאונד, או לסילי לצורך העניין, בין אם הוא זורק מבחוץ או חודר לסל, זה תמיד אופציה עדיפה מלשים את הכדור בידיים של גאודלוק או ווימס שבמקרה הטוב יוציאו זריקה סבירה ממצב מאולתר, ובמקרה הרע יאכלו את השעון ויסתבכו בכדרורים של עצמם ויאבדו כדור או יוציאו מסירה שקופה לאייברסון, במשחק מול קבוצה כמו אפס אתה צריך קלעים/חודרים שלא רואים בעיניים, שלא נותנים להגנה זמן לחשוב, להגיב ולהתארגן בזמן שהם עסוקים בדריבלים, ובנוסף נדרש חיפוי רציני בריבאונד, סגנון התקפי כזה היה מסבך את האניקט, דאנסטון ובראון בעבירות, וכשהם מחוץ לחמישייה אתה יכול לחזור להרכב הסטנדרטי ולהתבסס על יכולת אישית וקליעה, הדר לא קלט עוד ברבע הראשון שזה משחק של פוזשנים - ריבאונדים ואיבודים, גם דווין סמית התקשה להתמודד עם המהירות והאתלטיות שלהם, כמו שהוא התקשה לא מעט מול ההגנה של ריאל מדריד, וכמובן שגם פניני, ככה שכל הסימנים היו שם, הדר הלך עם ההיררכיה והכישרון ולא עם מי שמתאים לשבור סוג כזה של הגנה, זה כל הסיפור.

קשה לי לחשוב על שני שחקנים (בעמדה 3) יותר שונים בסגנון המשחק שלהם משלף ולנדסברג. לא יודע מאיפה הבאת את ההשוואה הזו.

לגבי לנדסברג והשליטה הגבוהה שלו בגוף בחדירות, זה אולי נכון בליגה אבל באירופה הוא בד"כ מתקשה לסיים עם מגע.
אני גם תמיד אעדיף את גאודלוק או ווימס יוצרים מאשר את לנדסברג. מלבד זה ששניהם בשתי רמות טובים ממנו, הם יודעים לשחרר מסירה, דבר שהוא לא.

having said that אני ממש לא מבין את ניהול הרוטציה של הדר במשחק מול הטורקים.
למה לנדסברג שהיה מצוין במשחק הליגה לא קיבל בכלל דקות? ולמה במשחק שהגארדים לא מפסיקים לאבד (6 איב' לסילי ואוחיון יחד ועוד 4 לווימס וגאודלוק) הוא סרב לתת למקל (שגם היה טוב מול קרית גת) כמה דקות לנסות לארגן את השורות. מוזר ומיותר הקטע שהיה איתו.

זה כי בנצחונות או בהפסדים הוא מגיע עם תכנית משחק מהבית ולא יזוז ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 7:36 pm 
Freshman

אי אפשר מצד אחד לשבח את רמי הדר שהוא הידק את הרוטציה ושיקם את הכוכבים ושהוא לא סופר אף אחד
ומצד שני לרוץ לשחוט אותו אחרי הפסדים שהוא לא שיתף את אחד השחקנים

רמי הדר משחק עם רוטציה של 9 שחקנים
יש את יוגב מחליף לגארדים
פניני וראד מחליפים לפורוורדים
צירבס מחליף לאייברסון

כרגע פניני מועדף על פני לנדסברג בתור מחליף לעמדה 3 וגם פניני קיבל רק 9 דקות במשחק
צריך לזכור שגם ה-4 הפותח של מכבי דווין סמית הוא בעצם 3, יחד עם ווימס ועם פניני זה שלושה סמול פורוורדים לפני לנדסברג!

אחרי הפסדים תמיד מחפשים את זה שלא שיחק
או את זה ששיחק 19 שניות ועשו לו ככה או ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 8:07 pm 
Sophomore

זינגר כתב:
אי אפשר מצד אחד לשבח את רמי הדר שהוא הידק את הרוטציה ושיקם את הכוכבים ושהוא לא סופר אף אחד

יש את יוגב מחליף לגארדים
צירבס מחליף לאייברסון

כרגע פניני מועדף על פני לנדסברג בתור מחליף לעמדה 3 וגם פניני קיבל רק 9 דקות במשחק
צריך לזכור שגם ה-4 הפותח של מכבי דווין סמית הוא בעצם 3, יחד עם ווימס ועם פניני זה שלושה סמול פורוורדים לפני לנדסברג!

בטח שיחפשו, שמו 20 מיליון דולר בסגל כדי שלא יצטרכו להריץ 9 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 8:10 pm 
Freshman

מאמן זה לא סדרן עבודה! צריך לבחור את הטובים ביותר בנקודת הזמן וללכת איתם

הסגל העמוק משמעותי לאורך עונה שלמה בכמה מסגרות
והסגל הזה עוזר לשמור את ה-9 הבכירים בכשירות ולהוות גיבוי ותחרות בשבילם
זה עדיין לא אומר שבמשחק נתון צריך יותר מתשעה שחקנים ברוטציה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 04, 2016 8:41 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זינגר כתב:

יש את יוגב מחליף לגארדים
צירבס מחליף לאייברסון

שכחתי לגמרי את פניני. אין שום סיבה שבעולם שפניני יועדף ביורוליג על פני לנדסברג בריא. הוא פשוט לא מסוגל להתמודד אתלטית ברמה הזו. זה כמו שיקחו אותי עכשיו ויתנו לי לשמור על גארדים מקצוענים. אני בגובה של גארד ממוצע ויודע לקלוע ולמסור אבל ברגע שמתחילים לרוץ ולקפוץ אני בבעיה.

אפילו שהרוטציה התהדקה ל-9 שחקנים צריך לדעת עם מי ללכת בערב נתון.
אתה לא הולך עם פניני מול קבוצה של פורוורדים אתלטים. על מי הוא אמור לשמור שם ומול מי הוא יכול לשחרר זריקה? האניקאט? בראון?
ואם הקבוצה שוברת שיאי איבודים וסילי ביום רע אולי כדאי לנסות לכמה דקות את הרכז הכי טבעי בסגל.
גם החילוף של ג'ו אלכסנדר עלה לנו בכמה נקודות. נכנס וישר זרק בסיבוב והחטיא, בהתקפה הבאה פספס מסירה לשלשה חופשית של גאודלוק, בהגנה לא שם לב למהלך דלת אחורית שנגמר באליהופ של אחד הגבוהים שלהם וקינח בריבאונד המפוספס והעבירה המטופשת שנייה לסיום מחצית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 12:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נראה לי שסתמבאדי התבלבל, והוא לא התכוון לדמיון בין לנדסברג לשלף אלא בין מקל וקטש, כלומר שני רכזים טבעיים עם קליעה בינונית מהשלוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 2:33 am 
Hall of Famer

רובן, טמנת לנו כאן מלכודת פו מחוכמת במיוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 2:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא חשבתי עליה כעל מחוכמת בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2016 8:21 am 
Freshman

הנקודה היא שלנדסברג לא מקבל קרדיט באירופה בזמן שהוא לא מפסיק להוכיח את עצמו בליגה בניגוד להרבה שחקנים אחרים כולל בכירים ממנו, ואפשר לזלזל עד מחר בליגה המקומית, באפס משחקים האניקט ודאנסטון שכיכבו בליגה הישראלית, ואפס ניצחה בזכות כדורסל די דומה לזה שמכבי משחקת ולא מול קבוצה אירופאית עם משמעת ברזל מפחידה כמו שצסק"א של מסינה הייתה או הקבוצות של אוברדוביץ' או טאו.

חוץ מזה לנדסברג בקו שיפור ועלייה, וגם מבחינת הגיל (26) הוא מתקרב לשיאו, אפילו הגנתית הוא השתפר, מול חיפה הוא סיים עם 3 חטיפות, הוסיף גם 2 אסיסטים, הוא בהחלט מסוגל לתרום בעוד פרמטרים חוץ מקליעה אבל הבעיה אצלו היא שהוא פשוט לא מקבל מספיק קרדיט.

נכון שלגאודלוק ווימס נמצאים במעמד בכיר ממנו, אבל פניני ממש לא, אפשר בהחלט לתת ללנדסברג 15 דקות ביורוליג, אנמי הוא לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 89 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה