סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 12, 2024 9:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 12:33 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
או שהם פשוט שחקני כדורסל שחסרונותיהם גדולים מיתרונותיהם, ובין חסרונותיהם כנראה גם משהו אופיי ואישיותי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 12:43 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
פשוט לא קונה את זה. יש כאן מספיק שחקנים שהוכיחו את עצמם ברמות הגבוהות ביותר, ואין שום דבר מקצועי בתצוגת הביזיון היום. ראיתי את מכבי מובסת בעבר לא פעם ולא פעמיים, אבל מה שראינו היום היה דבר ייחודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 12:45 am 
Junior

נובמת ראי,
ראינו כבר את חלקם בקבוצות אחרות והם נראו שם אחרת לגמרי. אפילו העונה הם כבר ניראו הרבה יותר טוב.
לא ללכת לקו כל המשחק?
מילא אם היו משחקים מול צסק״א, הלו?! זה הכוכב האדום. הקבוצה שנחשבת לאחת החלשות במפעל אם לא ה, אני מניח שאפילו אם היינו בוחרים פה חמיישיה אקראית מהפורום היינו הולכים לקו לפחות פעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 1:06 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אין בעייה, תאמינו שזה בכוונה.
אני חושב שכשראינו אותם בקבוצות אחרות, כמו שקורה הרבה פעמים, שמנו דגש בעיקר על היתרונות, והבלענו את החסרונות. לא רק אנחנו עושים את זה. והחסרונות הם רבים.
אבל אנחנו לא אנשי מקצוע, אנשי מקצוע נורמלים אמורים לראות יותר טוב מאיתנו.
אבל תמשיכו להאמין שהיום היה בכוונה.

נובמבר היה רמאות, כמו שהיכולת של ויקטור ראד בהכנה הייתה רמאות, וכמו עוד דברים. אז נפלנו ברמאויות, גם אני נעקצתי. אבל מכבי של עכשיו זו מכבי באמת.
אני זוכר איך דיברו פה על הקבוצה של גודס כשניצחה את ברצלונה וריאל מדריד, ואז התברר שהשבועיים האלה היו רמאות (והקבוצה של גודס, שהייתה קבוצה בינונית ומטה, הייתה הרבה יותר טובה מזו של עכשיו). ככה זה עם רמאויות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 1:11 am 
Hall of Famer

אין לבלגרד איזה אולם של 20 אלף מקומות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 1:14 am 
Junior

אבימאל כתב:
אין לבלגרד איזה אולם של 20 אלף מקומות?

יש את הבלגרד ארנה שיכול להכיל קרוב ל 25,000 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 1:30 am 
Hall of Famer

מביך, בהחלט מביך.

שמעון באמת נשמע רע, אבל נראה שהאש הצהובה עוד בוערת בעצמותיו
http://sports.walla.co.il/item/3022185

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 1:58 am 
Hall of Famer

מה שסימונוביץ' עשה לראד היה הדבר הכי מעליב שראיתי בכדורסל מקצועני אני חושב.
בכלל סימונוביץ' לגמרי הזכיר לי את גילי מוסינזון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:04 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
מה שסימונוביץ' עשה לראד היה הדבר הכי מעליב שראיתי בכדורסל מקצועני אני חושב.
בכלל סימונוביץ' לגמרי הזכיר לי את גילי מוסינזון.

???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 2:28 am 
Freshman

מכבי לא התחברה כקבוצה, היא נשארה אוסף של יחידים בשלב שבו רוב הקבוצות כבר מגובשות, בין אם הן מנצחות או מפסידות.
הקבוצה של בלאט עברה משבר גדול יותר ממכבי אחרי שספגה 4 הפסדים רצופים, ובכל זאת הביאה את עצמה להתעלות ולנצח ניצחון סופר משכנע על ריאל מדריד, המדורגת 2.

מצד מכבי לא ראינו שום תרגיל מסודר, שום תנועה חכמה בהתקפה, לא הייתה הקרבה הגנתית, שום אחריות עם הכדור, פשוט לראות כמה איבודים היו לסילי ווימס ולקבל חום.

למערכת שנקראת מכבי יש בעיות קשות - מקצועיות, חברתיות, ניהוליות, תדמיתיות, התנהלות ועוד...

לדעתי האישית הקארמה השלילית שדבקה בקבוצה מזה כמה עונות רצופות לא תעזוב את הקבוצה אלא כשהבעלים יעזבו, יש יותר מדי דם רע מהצד שלהם בעסק הזה ומחוצה לו, הקבוצה, המועדון, המותג הזה לא משדר שום ערך חיובי, היה אפשר לאהוב והיה אפשר לשנוא את מכבי בפוזיציה של אוהדים, אבל היה שם איכפתיות, אהבה למשחק, אהבה למקצוע, היה אפשר לראות את זה אצל גרשון ובלאט ביחד ולחוד, היה אפשר לראות את זה אצל הכוכבים ששיחקו בה לאורך השנים, מפארקר ועד פרקינס, משארפ ועד בלו, יוהרה תמיד הייתה שם ברמה כזו או אחרת, אבל הייתה גם מחויבות, פרפקציוניזם, חיבור ואחווה שכבר אבדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 3:47 am 
Junior

טוב, אז יש שמועות שרמי הדר יסיים את תפקידו, אבל למרות שנשארתי ער עד 2:27, עוד לא יצאה שום הודעה רשמית.
מה, הם רוצים שנשאר ערים עד ארבע בבוקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 9:16 am 
Freshman

אמנם אדלשטיין איבד את הקבוצה בשלב די מוקדם ועם 0 נצחונות מתוך 2 משחקי יורוליג, אבל לדעתי הפוזיציה שבה רמי הדר יפוטר ממכבי, קשה הרבה יותר, זה המחיר שהוא משלם על האופורטוניזם שלו, זה משהו אחד להיות מודח אחרי שרשרת הפסדים, אבל אני לא זוכר מתי מכבי סיימה משחק יורוליג עם פחות מ-60 נקודות, כאשר היא לא הלכה לקו אפילו פעם אחת במשחק שלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 9:17 am 
Sophomore

בוא נגיד ככה - לאדלשטיין יש עוד סיכוי, ולו הקלוש שבקלושים, לנסות להתברג בקבוצת צמרת עם שאיפות. לרמי הדר, אחרי התבשיל שרקח והקדיח, אין ממש סיכוי לקבל גם קבוצת אמצע טבלה בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 9:21 am 
Junior

הגזמת.
בטח שהוא יוכל לקבל קבוצה בליגת העל ואפילו בכירה (כל קבוצה שהיא לא מכבי או י-ם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 9:22 am 
Freshman

מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 9:46 am 
Sophomore

הדבר הכי מדהים הוא שבחודשיים מאש ארז פוטר מהקסוצה ראשי מכבי לא עשו כלום בגזרת המאמן ורק עכשיו הם מתחילים לחפש מישהו. עכשיו בטח נשמע על כך שהשוק מת ואין מאמנים רציניים בשוק (כאילו שהם היו מחתימים אחד כזה) ולכן ימשיכו על הקווים עם הבשיחה ששמה רמי הדר.
אבל האמת היא שהבדיחה היא הניהול ההזוי של הקבוצה הזו, שמצליח שנה אחרי שנה לקחת המון כסף ובאומנות מופלאה להפוך אותו לזבל. אנשים שלא מוכשרים לתפקידם מקבלים החלטות מקצועיות, אך אחד לא משלם על כשלונות וההחלטות החשובות - גם המקצועיות - מתקבלות בפורום ענק (בו לא מסוגלים להחליט על כלום) על ידי אנשים שאין להם מושג בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:03 am 
Sophomore

מכבי תחת שרביטו של שובבני ובגיבוי מלא מאבא הפכה להיות מועדון טורקי. וזה ההסבר ליכולת השחקנים, ראי. ראינו את מרבית השחקנים בקבוצות אחרות, כולל במכבי והם נראו אחרת.
שום בנאדם רציני לא יכול לטעון שווימס או גאודלוק לא שחקנים. אפילו אוחיון כבר הוכיח את עצמו כרכז יורוליג לגיטימי. לא כוכב, לא בטופ, אבל בהחלט לגיטימי.
כרגע ועם איך שהמועדון הזה מנוהל, זה כמו לבשל פויקה בסיר נירוסטה. אתה יכול להכניס את המרכיבים הטובים ביותר ועדין התבשיל יהיה גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:07 am 
Freshman

אני חושב שמגיע הרבה קרדיט חיובי לדווין סמית, עד 2 המשחקים האחרונים הוא די הצליח להסתיר את המשבר שהקבוצה סוחבת כבר מההתחלה בזכות היכולת הטובה שלו ב-2 צידי המגרש, אתמול גם הוא נראה כבוי, כמובן כמו מקצוען אמיתי עשה עבירות שהיה צריך, אבל ברור שהוא חיכה כבר שהעינוי הזה יגמר ונראה לי שגם לו נשבר מצמד האגואים גאודלוק-ווימס.

מה שעוד יותר לא ברור לי, במשחקים שמכבי רצה וניצחה גאודלוק ישב על הספסל, למה פתאום הדר התהפך בדעתו ? או שהוא כן בסוף עושה חשבון לכוכבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:25 am 
Junior

אני עם ראי בעניין הזה, לא ראיתי אף שחקן שנראה כאילו הוא עושה דוקא.

מה שכן, בדינמיקה של קבוצה שמתפרקת ברבע השני נוצר הרבה תסכול ומן הסתם זה משפיע על קבלת החלטות כך שהרבה מהלכים היו משוחקים אחרת בסיטואציה אחרת. בכל מקרה, לא נראה לי שכל שחקן שלוקח כמה זריקות רעות ולא מכופף את הברכיים בהגנה צריך להיות מואשם בסבוטאז׳ כל כך מהר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:45 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

stambody כתב:
אמנם אדלשטיין איבד את הקבוצה בשלב די מוקדם ועם 0 נצחונות מתוך 2 משחקי יורוליג, אבל לדעתי הפוזיציה שבה רמי הדר יפוטר ממכבי, קשה הרבה יותר, זה המחיר שהוא משלם על האופורטוניזם שלו, זה משהו אחד להיות מודח אחרי שרשרת הפסדים, אבל אני לא זוכר מתי מכבי סיימה משחק יורוליג עם פחות מ-60 נקודות, כאשר היא לא הלכה לקו אפילו פעם אחת במשחק שלם.

מעריך שרמי הדר יישאר במכבי כעוזר מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:53 am 
Junior

אני עכשיו רואה שידור חוזר, וקלטתי רגע שבו ברור שהשחקנים עושים בכוונה. ראד מגיע למצב פנוי כמעט לחלוטין ובמקום לגמור בדאנק מוציא החוצה (ההתקפה הסתיימה עם איירבול של אוחיון מבחוץ). אין סרט שראד ביום רגיל לא שובר את הטבעת במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 10:58 am 
Junior

כמה חסר למכבי שחקן כמו השימעונוביץ' הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 11:26 am 
Freshman

גאודלוק הרשה לעצמו להעלם כמעט כל המשחק הן התקפית והן הגנתית, ואיפשהו ברבע האחרון פתאום הוא החליט לעבוד על הסטטיסטיקה האישית שלו, זה לא שחקן שמכנס את השחקנים האחרים סביבו כשהוא רואה הדרדרות ומנסה לדבר איתם, או שחקן שעושה פעולת הקרבה בהגנה להראות שעם כל זה שהוא כוכב, עדיין איכפת לו מאיך שדברים נראים, עם כל זה שהוא שחקן התקפה מאוד מוכשר שלא לומר מפחיד, ברור שהוא לא התאקלם חברתית ומקצועית, ועושה רושם שמה שעובר על הקבוצה לא כל כך משפיע עליו: "הלחץ מסביב מגוחך", ברור שהוא נמצא בסרט משל עצמו.

לווימס איכפת, אבל ווימס הוא שחקן שצריך לרסן, בגישה שלו הוא over responsible, לטוב ולרע, לכן הוא מצד אחד עוזר בריבאונד, עוזר בהובלת כדור, בניהול משחק, ביוזמה התקפית, אבל עושה המון טעויות בדרך, והוא לא מספיק יעיל כדי להרוויח את הטעויות שהוא עושה, הוא לא ספאנוליס, אין לו קליעה מפחידה, הוא מוביל כדור בינוני, הוא צריך להכיר במגבלות שלו, וזה ההבדל בינו לבין דווין סמית (מעבר לעובדה שהם לא משחקים בדיוק על אותן עמדות), סמית מודע למגבלות שלו, ווימס לא, סמית יודע לקחת אחריות מבלי לכפות את עצמו, ווימס יכפה את עצמו כך או אחרת.

ווימס וגאודלוק הם 2 שחקנים שחייבים מאמן שיודע להגביל את המשחק שלהם איפה שצריך, או יותר נכון, יודע לנתב אותו, ובמכבי לא אדלשטיין ולא הדר היו במעמד כזה שהתייחסו אליהם כאותוריטה, כבוד כלפיי מאמן זה לא משהו שמאמן יכול רק לדרוש מבלי שזה מגובה בתכונות אופי, חוכמה, ידע או רזומה שמצדיקים את זה.

העונה לא גמורה, אבל מכבי בהחלט נמצאת בבור, סיטואציה דומה לזו שהייתה בעונת 2012-2013, יצטרכו להיעשות שינויים ברמת הסגל, בצוות האימון, ולכל הפחות בהתנהלות ההנהלה, שילכו לשבת ביציעים במקום בספסלים, הלחץ שהם מקרינים בבירור לא עוזר לעסק להתייצב.

מבחינת שינויים בסגל, צריך רכז חדש, כזה שלא יתן לווימס וגאודלוק להתמזמז עם הכדור בהתקפה, כזה שמספיק בטוח בזריקה שלו ובחדירה שלו ולכל הפחות עושה הגנה סבירה, רכז אחראי בקיצור, גאודלוק בלי קשר צריך לרדת לספסל, יצטרכו לשחרר את מקל שבסיטואציה הנוכחית הוא לא מה שמכבי צריכה, פניני צריך לחזור לחמישייה בעיקר כי הוא בין הבודדים בקבוצה שעוד איכפת לו ומשחק עם הראש.

את צירבאס כן צריך לשחרר, השאלה באיזה טיימינג, ברור שהוא סובל במכבי מלא מעט בחינות, יכול להיות שעם מילר לצידו הוא היה מתבלט לטובה, כרגע הוא נראה אבוד,
אייברסון הוא לא סנטר ראשון, הוא סנטר מחליף ראוי, אני כן מאמין שמילר יכול להדביק ולפתור חלק מהבעיות שמכבי סובלת מהן, ואולי כדאי להמתין עם צירבאס עד שמילר יחזור, בלאו הכי כרגע במכבי לא מאמינים שינצחו אף אחד משלושת המשחקים הקרובים, זה זמן לשיפוצים, תיקנים ושינויים היררכיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 11:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה כן אני כתב:
אני עכשיו רואה שידור חוזר, וקלטתי רגע שבו ברור שהשחקנים עושים בכוונה. ראד מגיע למצב פנוי כמעט לחלוטין ובמקום לגמור בדאנק מוציא החוצה (ההתקפה הסתיימה עם איירבול של אוחיון מבחוץ). אין סרט שראד ביום רגיל לא שובר את הטבעת במצב כזה.

באמת נראה לך שראד, שהדבר היחיד בערך שמעניין אותו זה לעופף, נמנע מדאנק כי הוא רצה לדפוק את הקבוצה? ואם ככה, למה הוא מסר לאוחיון ולא ליציע?

אם כבר, אני חושב שהראיות היותר משמעותיות אלה העבירות של דווין סמית, זה היה מפגן של שמירה עצלה (אבל גם כאן, זה יכול להיות הגיל והכושר ולאו דווקא משהו קונספירטיבי). לי גם היה נדמה שהיה לו פרצוף קצת נעלב כשמתישהו שרקו עבירת תוקף ולא עבירת מגן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2016 11:55 am 
Sophomore

חתיכת פלונטר יש למכבי. ברור לכולם שרמי הדר לא בנוי לזה, אבל:
1. קשה לראות מאמן בסדר גודל משמעותי מגיע עכשיו בלי חוזה מובטח לטווח ארוך מספיק + סמכויות שלא יקבל לעולם במכבי ת"א. פיני בעמדה נוחה מדי לעזוב עכשיו בשביל קן הצרעות הזה, גם אם כל האויבים שלו בהנהלה ירדו על הברכיים ויבקשו סליחה.
2. פיטורין נוספים של מאמן בלי שגם השחקנים מרגישים זעזוע משדר מסר נוראי לשחקנים.

מה אתם הייתם עושים בשלב הזה של העונה מבחינת סגל/מאמן? ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 154 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: