סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 04, 2024 10:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 11:50 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
oren_80 כתב:
מכבי בדיחה עלובה

לא יודע מי יותר הם או רסקין עם ה׳בום בום בום׳ כאילו זה שינה או חידש משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 11:54 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית, אפילו ההתעלמות שלך מהעליונות של אמארה היום היא משהו חריג.

אני מבין שאתה מרוגש אבל הוא לא הראשון ולא האחרון שיחגוג על הקו הקדמי של מכבי, במיוחד זה של היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 11:54 pm 
Sophomore

דייסון כתב:
shmueliki כתב:
אין ספק שזהו חוסר מזל רציני לחולון .
אני עדיין חושב שהנבואות כאן לגבי המשך העונה שלהן מוגזמות בפסימיותן .
הקבוצה הרי רצה בתחילת העונה יפה מאוד עם 3 זרים בפועל ( וללא יבזורי ) , אז כעת יהיו 4 זרים ( כלומר טיילור וזר נוסף במקום קאליף ) - ואני לא חושב שתהיה כאן בהכרח ירידה משמעותית .
אפילו כעת הם לא ממש קבוצה קצרה , נניח שהרוש ויאנגר עולים בחמישייה לצד שלושת הזרים , אז על הספסל מחכים גוני , הובר , וצ'וברוביץ' ( וכמובן זר נוסף שיגיע בקרוב ) .
שאלה אם לא כדאי להם להביא איזה 2-3 , ולתת מעט יותר את המושכות לגוני .
מה גם שכמו שלאומית ציין עד לסיום הסיבוב מחכים להם בסך הכל משחקים יחסית נוחים : אילת בחוץ , הפועל ת"א הרצליה וקריית גת בבית . 3 ניצחונות מבין ה-4 הנ"ל והם עם רגל וחצי לפחות בביתיות ברבע הגמר .

הכל טוב ויפה אבל קאליף היה הזר הכי טוב בליגה נכון לאתמול. ככל הנראה כל מחליף שיגיע לא יתעלה עליו.

לא רק שווייאט היה רחוק מלהיות בקושי בטופ פייב של הליגה, אני מאמין שייקח לחולון קצת זמן להתאפס ובסופו של תהליך היא יכולה אפילו להיות טובה יותר. ווייאט הפסיד במו ידיו משחקים שהיו בידיים של חולון. הוא שכונה והוא נזק מהסוג המסוכן- זה שלא מבין שלא הולך לו ואז מנסה בכוח. אין ספק שרוב הסיכויים נגד חולון עכשיו בגביע. עד הפלייאוף, אם לא יהיו עוד פציעות? חולון חזק בתמונת האליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 11:55 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
טוב, אני שמח שאוכל לספר לנכדים שראיתי את אמארה סטודומאייר כשהוא שיחק בירושלים. פלופ הוא לא (גם אם לאומית לא היה לוקח אותו לחולון).

ומכבי פשוט קבוצה מענגת השנה. כל הכבוד להפועל שנתנה לה להישאר במשחק עד דקה 35 כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 05, 2017 11:58 pm 
Junior

מכבי פשוט קבוצה מתה. מרגיש שהיא מחכה שהעונה תיגמר, ואנחנו רק בתחילת פברואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:00 am 
Junior

לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:

אני מבין שאתה מרוגש אבל הוא לא הראשון ולא האחרון שיחגוג על הקו הקדמי של מכבי, במיוחד זה של היום.

מרוגש לא. רק משועשע שמיהרת לכתוב את מה שכתבת, בהינתן דעתך הידועה על אמארה והעובדה שדיי ברור שהוא היה מה שניצח את המשחק היום.

ואגב הוא טוב מאוד כבר תקופה ארוכה. בהתחלה גם אני הייתי סקפטי אבל עכשיו הוא טוב מאוד. ויש משהו שירושלים לקחת מהמשחק הזה וזה שהיא מצליחה סוף סוף לנצל אותו ביעילות ולשחק עליו. אני בטוח שאפילו שזו מסקנה מובנת מאליה היא נדרשת לשחקנים האחרים, כי משום מה היא לא התרחשה עד לא מזמן בכלל וככל הנראה הייתה סיבה שהוא לא היה כל כך מעורב בהתקפות.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:04 am 
Junior

אמארה מותק. הלוואי היה בא לגליל.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
שמע, לך תדע. לפני שנתיים התבדחנו ככה על הגעה שלו להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:08 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
מרוגש לא. רק משועשע שמיהרת לכתוב את מה שכתבת, בהינתן דעתך הידועה על אמארה והעובדה שדיי ברור שהוא היה מה שניצח את המשחק היום. ואגב הוא טוב מאוד כבר תקופה ארוכה. בהתחלה גם אני הייתי סקפטי אבל עכשיו הוא טוב מאוד. ויש משהו שירושלים לקחת מהמשחק הזה וזה שהיא מצליחה סוף סוף לנצל אותו ביעילות ולשחק עליו. אני בטוח שאפילו שזו מסקנה מובנת מאליה היא נדרשת לשחקנים האחרים, כי משום מה היא לא התרחשה עד לא מזמן בכלל וככל הנראה הייתה סיבה שהוא לא היה כל כך מעורב בהתקפות.

אמרה נתן משחק גדול היום אבל תסכים איתי שאי אפשר
להתעלם ממה שעמד מנגד.
זה לא שסוף סוף י-ם נזכרה לשחק עליו אלא שפשוט זו היתה הדרך הכי טובה כי למכבי לא היה כלום בצבע (למרות ההוראה של באגצקיץ לשגב ׳תעשה מה שאתה יכול׳....). אם היו מנסים ללכת על הגארדים אז היו מגיעים לתוצאה קרובה יותר למחצית הראשונה.
מניח שאם ממול היתה עומדת חולון או כל רקבוצה סבירה אחרת עם גבוהים אמרה היה רחוק מהיכולת שהוא הראה היום, כמו רוב המשחקים שלו עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:09 am 
Hall of Famer

ערוץ הספורט מקדיש את האייטם על המשחק לדיונים על מכבי.פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:12 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:

מרוגש לא. רק משועשע שמיהרת לכתוב את מה שכתבת, בהינתן דעתך הידועה על אמארה והעובדה שדיי ברור שהוא היה מה שניצח את המשחק היום.

ואגב הוא טוב מאוד כבר תקופה ארוכה. בהתחלה גם אני הייתי סקפטי אבל עכשיו הוא טוב מאוד. ויש משהו שירושלים לקחת מהמשחק הזה וזה שהיא מצליחה סוף סוף לנצל אותו ביעילות ולשחק עליו. אני בטוח שאפילו שזו מסקנה מובנת מאליה היא נדרשת לשחקנים האחרים, כי משום מה היא לא התרחשה עד לא מזמן בכלל וככל הנראה הייתה סיבה שהוא לא היה כל כך מעורב בהתקפות.

לטעמי אטקינס אתמול נתן משחק יותר טוב ממנו אתמול בשני צידי המגרש...זה שחקן שמרוויח 1/15 מאמרה. אותי זה יותר מלהיב. ולאטקינס גם יש קטע שהוא שומר.

מכבי לא הפסידה בגלל אמארה אלא בגלל משחק ההתקפה העלוב שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:18 am 
Junior

אז סליחה שלא כתבתי על אטקינס אתמול וגם אני יותר מתלהב ממנו מאמארה. למרות זאת אני חושב שבאחד על אחד זה עדיין ממש כיף ומרשים לראות את אמארה, והכישרון שלו למצוא את הטבעת בתוך הצבע הוט הכי טוב בעולם, וזה דבר מיוחד מאוד לראות.

כמו שאמרתי, בעיקר שעשע אותי שכתבת את מה שכתבת באותו הטיימינג ואחרי משחק שיא של אמארה. זה הרגיש פאבלובי אבל אולי זה היה במקרה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:20 am 
Junior

Dovi כתב:
הרסי הוקינס כתב:
מרוגש לא. רק משועשע שמיהרת לכתוב את מה שכתבת, בהינתן דעתך הידועה על אמארה והעובדה שדיי ברור שהוא היה מה שניצח את המשחק היום. ואגב הוא טוב מאוד כבר תקופה ארוכה. בהתחלה גם אני הייתי סקפטי אבל עכשיו הוא טוב מאוד. ויש משהו שירושלים לקחת מהמשחק הזה וזה שהיא מצליחה סוף סוף לנצל אותו ביעילות ולשחק עליו. אני בטוח שאפילו שזו מסקנה מובנת מאליה היא נדרשת לשחקנים האחרים, כי משום מה היא לא התרחשה עד לא מזמן בכלל וככל הנראה הייתה סיבה שהוא לא היה כל כך מעורב בהתקפות.

אמרה נתן משחק גדול היום אבל תסכים איתי שאי אפשר
להתעלם ממה שעמד מנגד.
זה לא שסוף סוף י-ם נזכרה לשחק עליו אלא שפשוט זו היתה הדרך הכי טובה כי למכבי לא היה כלום בצבע (למרות ההוראה של באגצקיץ לשגב ׳תעשה מה שאתה יכול׳....). אם היו מנסים ללכת על הגארדים אז היו מגיעים לתוצאה קרובה יותר למחצית הראשונה.
מניח שאם ממול היתה עומדת חולון או כל רקבוצה סבירה אחרת עם גבוהים אמרה היה רחוק מהיכולת שהוא הראה היום, כמו רוב המשחקים שלו עד עכשיו.

אני חושב שבחודש האחרון הוא לא כל כך מתעניין במי ששומר אותו ובאופן כללי נראה טוב מרוב השומרים שלו במצ׳אפים. יהיה מרתק לראות אותו מתמודד עם אטקינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:26 am 
Sophomore

מכבי פשוט קבוצה עלובה וירושלים טובה ממנה בהרבה. אני חושב שבאף עונה, כולל בעונה שעברה, לא היה פער כל כך גדול בין שתי הקבוצות האלה לטובת ירושלים. היום ירושלים שיחקה רע, עם אחוזים רעים מאוד משלוש ומהעונשין (כשמכבי סיימה באחוזים טובים בהרבה מהמקומות האלה) ועדיין ניצחה בקלות. במשחק הקודם בין השתיים מכבי ניצחה בקושי רב במשחק בית בתקופה הטובה ביותר שלה בעונה ובתקופה הרעה ביותר של ירושלים.
ירושלים לא קבוצה מבריקה אבל היא יציבה ויש לה קבוצתיות, חוכמה והגנה ולעומת זאת במכבי יש בלאגן אחד גדול.
יש לירושלים יתרון כמעט בכל עמדה ויותר מכל בעמדת המאמן. לירושלים יש מאמן ברמה שמלבד גרשון ובלאט לא היה במכבי בעשרים השנה האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:30 am 
Hall of Famer

פיאנג'ני יותר טוב מספאחיה לדעתך? (שואל באמת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:34 am 
Sophomore

זה היה המשחק בו הישראלים של מכבי היו צריכים להתבלט, כלומר כולם, לא רק פניני. אם מקל ואוחיון לא מסוגלים להרים את עצמם מול ירושלים שילכו לחפש קבוצה אחרת. הייתי משאיר את כל הזרים פרט לראד ומשחרר את סילבן, מקל ואוחיון. מחתים את שון דאוסון ומשעור וסוגר ת׳באסטה עם שגב, פניני ועוד מתאזרח.
יורדים פה לא מעט על ראד וגאודלוק וכו, אבל מקל ואוחיון לא מסוגלים להרים את עצמם לרמת ליגת העל. פניני הקשיש עם רגלי הנירוסטה נררץאה על ידם כמו דוראנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 12:35 am 
Sophomore

דובי,לך תראה מה עשה אמארה במשחקים הארחונים ביורוקאפ.
גם עם הכסף על השולחן וגם עם קווים קדמיים קצת יותר משמעותיים משל מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:03 am 
Hall of Famer

כפי שצוין פה : ירושלים לא יכולה להיות ביום קליעה גרוע יותר : 4/16 משלוש , 14/22 מהעונשין .
קינזי , פיטרסון , אליהו והלפרין עם מדד משותף של 1- , ללמדכם על היכולת הממש לא גבוהה של ירושלים היום .

מתחת לרדאר אילת עם 4 ניצחונות ברצף ( כולם ב-7 הפרש ומעלה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 1:29 am 
Junior

למעשה אלמלא שתי הקליעות לשלוש של ג׳רלס שהיו בעצם כבר אחרי שהמשחק הוכרע הפועל עמדה על 2/14 מזעזעים מהשלוש. המחצית הראשונה של הפועל היתה נוראית מבחינת ההתקפה וכל המחלות של הפועל בחלקים לא מעטים של העונה צפו ועלו, במיוחד הכדררת האינסופית של ג׳ראלס, משחק הבידודים וחוסר התנועה בהתקפה. דווקא במכבי היתה תנועה לא רעה בהתקפה והם ניצלו את זה כמה פעמים במחצית הראשונה. מצד שני, כמו שאפשר לצפות ממכבי השנה, הם היו גרועים מאוד בחצי השני, גם בזכות הגנה טובה מאוד של דייסון על גאודלוק ואחרי ריצת 2-18 זה כבר היה גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 2:55 am 
Sophomore

אני לא יכול לשים את האצבע אבל הפועל משחקת כדורסל פשוט לא חכם מתחילת העונה.
התבססות על כשרון של שחקנים וניצול מקרי של חולשות. זה עדיין לא זה, בדגש על קינזי וג׳ונס ששווה אולי להחליף לשנה הבאה.

עוד מילה, בר טימור לא בפורמה כבר לפחות חודשיים ביחס לאיך שפתח את העונה, מה קורה שם?
מכבי פשוט קבוצה רעה השנה וגם בגצקיס לא משהו לכתוב עליו.

אני אופטימי יחסית מול חולון גם כי קאליף לא ישחק. אבל גם כי הפועל לא הפסידה השנה משחק חשוב. נהיה בקבוצה משהו מכבי בטי שבו לא משנה כמה רע נשחק ואיזה שטויות נעשה בסוף יהיה בסדר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 3:14 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
אני מהמר על פחות מ-10,000. אשמח לטעות...

10,547 צופים בארנה הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 9:15 am 
Hall of Famer

עם כוונה או בלי, חלוקת הדקות אמש לקרא ניז'ני היתה סבירה לגמרי.
מלבד ג'רלס שלא נח (אבל הוא אף פעם לא נח, אלוהים ישמור), דייסון וקינזי עם 26, אמארה עם 25.
ג'ונס טרי לגמרי, פיטרסון שיהיה בריא, גם לא נשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 9:45 am 
Sophomore

הבנתי את חלק מהטענות לבר טימור (שכבר תקופה ארוכה משחק עם פציעה מודחקת בכתף), אבל אתמול? היה נהדר. הגנה נהדרת, שקט מוחלט בקו האחורי ושלשה חשובה בול בזמן כמו שהוא אוהב לתת.

הרגע הנהדר של המשחק מבחינתי היה הטיימאאוט של בגאצקיס בתחילת הרביעי.
מכבי קיבלה כדור ביניים שנתקע בין הטבעת ללוח עם 2.2 שניות מתחת לסל, 45 שניות בתוך הרבע האחרון. בגאצקיס מיהר לבקש מהמזכירות טיימאאוט, הורידו את הקבוצות, שנייה אחר כך הוא מסתכל על הלוח ומבין שזה פחות מדקה בתוך הרבע ומנסה לשלוח את השחקנים לפרקט לפני שהם יורדים ואולי לא ישימו לב. אחרי שהשופטים שורקים שוב הוא וליובין קוראים להם. מתחילים תדרוך, ורק לקראת סוף הטיימאאוט ליובין ושאר אנשי מכבי הולכים לשאול את המזכירות למה זה לא 14 שניות. בסוף, איך לא, נאלצו לאלתר זריקה רעה ואיבדו טיימאאוט שאולי היה יכול לנסות לעצור קצת את המומנטום הירושלמי בהמשך הרבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 9:47 am 
Sophomore

oren_80 כתב:
פיאנג'ני יותר טוב מספאחיה לדעתך? (שואל באמת)

ספאחיה לא עשה באירופה רבע ממה שפיאנג'יאני עשה. מי מהם מאמן טוב יותר? קשה מאוד לומר. שניהם כנראה בדרג השני של המאמנים באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2017 9:48 am 
Sophomore

Avishai כתב:
הבנתי את חלק מהטענות לבר טימור (שכבר תקופה ארוכה משחק עם פציעה מודחקת בכתף), אבל אתמול? היה נהדר. הגנה נהדרת, שקט מוחלט בקו האחורי ושלשה חשובה בול בזמן כמו שהוא אוהב לתת.

הרגע הנהדר של המשחק מבחינתי היה הטיימאאוט של בגאצקיס בתחילת הרביעי.
מכבי קיבלה כדור ביניים שנתקע בין הטבעת ללוח עם 2.2 שניות מתחת לסל, 45 שניות בתוך הרבע האחרון. בגאצקיס מיהר לבקש מהמזכירות טיימאאוט, הורידו את הקבוצות, שנייה אחר כך הוא מסתכל על הלוח ומבין שזה פחות מדקה בתוך הרבע ומנסה לשלוח את השחקנים לפרקט לפני שהם יורדים ואולי לא ישימו לב. אחרי שהשופטים שורקים שוב הוא וליובין קוראים להם. מתחילים תדרוך, ורק לקראת סוף הטיימאאוט ליובין ושאר אנשי מכבי הולכים לשאול את המזכירות למה זה לא 14 שניות. בסוף, איך לא, נאלצו לאלתר זריקה רעה ואיבדו טיימאאוט שאולי היה יכול לנסות לעצור קצת את המומנטום הירושלמי בהמשך הרבע.

זה באמת חסר משמעות, כי עם ניהול המשחק הבאמת אקראי של בגאצקיס והדרך שבה מכבי יוצאת מפסקי זמן וממחציות אולי עדיף שהוא לא יקח פסקי זמן בכלל. אני לא יודע אם הלחץ הורג אותו או שבאמת אין לו מושג אבל ניהול המשחק שלו פשוט נורא. מהצד השני ראינו מאמן שבכל משחק יודע לעשות את ההתאמות הנכונות ולהטות את הכף לטובת הקבוצה שלו. העובדה שמכבי לא עשתה בכל המחצית השניה אפילו דאבל אפ אחד על אמארה היא תמוהה עד הזויה. עכשיו סביר להניח שהם יבואו עם זה לגמר הגביע (בהנחה שהם בכלל יגיעו לשם) רק שהפעם אין סיכוי שירושלים תהיה ביום קליעות כל כך רע ויהיה לה גם את פיטרסון שיוכל להעניש בכל פעם.
התובנה העיקרית מהמשחק אתמול היא שלמכבי אין כלים אפילו לדגדג את ירושלים. אם זה מה שקורה ביום קליעות טוב של מכבי וקטסטרופלי של ירושלים אז חבל למכבי בכלל להעלות ציפיות לקראת שבוע הגביע. רק שכאן לא נגמר הפער בין בקבוצות ולטעמי הפער הגדול יותר הוא באופי ובאינטיליגנציית המשחק של השחקנים. בעוד במכבי משחקים חבורת אידיוטים גמורים, בירושלים יש קבוצה שיודעת לקרוא מצבים, לנצל מיס מאצ'ים ולשחק פעם אחר פעם על חולשות היריבה והחוזקות שלהם. הירושלמים מתעלים ומנצחים השנה בכל משחק חשוב ויודעים להוריד הילוך כשזה פחות חשוב. הם יבואו לשבוע הבא בשיא הפוקוס ולדעתי יקחו את הגביע בהליכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 152 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: