סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' דצמבר 11, 2024 10:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור כ
הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 1:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לימונד עדיין חלוד מאוד כשהוא יחזור לכושר עם יותר תיאום הפועל תא תהיה יותר יציבה ואיכותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 2:41 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
1. ההגנה של נאור אוברייטד לאורך כל הקריירה שלו. תראה בתקציר איך הוא שומר בשתי הדקות האחרונות של המשחק ודבר איתי על השכל שלו בהגנה.

2. השכל שלו בהתקפה הוא לא אוברייטד, אבל רק בגלל שזו הפעם הראשונה שאני שומע טענה לפיה יש לו כזה ובכל מקרה, אם אתה לא קולע ולא מכדרר אף פעם, לא יעזור כמה שכל שיש לך, כי אתה לא יכול לעזור בהתקפה.

3. אז אתה לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות מנאור? הנה כמה סטט׳ שיכולות לעזור: נאור מקבל קצת יותר מדקה מגינת בממוצע למשחק, אבל קולע פחות מחצי ממנו באחוזים פחות טובים מכל הטווחים, לוקח פחות מחצי מכמות הריב׳ שגינת לוקח, מבצע יותר עבירות ובגדול מביא 1.9 נק׳ מדד למשחק, לעומת 7.6 של גינת. תוסיף לזה את העובדה שגינת נמצא בשלב בקריירה שבו הוא אמור להיות יותר ויותר טוב עם הזמן לעומת נאור שנמצא בשלב שבו הוא צריך להחליט אם הוא רוצה להשתלב במערכת של הפועל ת״א או להיכנס לעסקי הנדל״ן, ותראה שהבטחון שלך לגבי חלוקת הדקות בין השניים עולה פלאים.

1. לטעמך ההגנה של נאור אוברייטד. בעיני ממש לו. שחקן הגנה מעולה, כיום כמובן הרבה פחות. ראיתי את נאור מספיק, גם השנה, בשביל לדעת שהוא שחקן חכם. אני לא צריך שתי דקות, שיכול שבאותן דקות הוא עשה טעויות מזעזעות של ילד בן 3 בשביל להחליט יש או אין שכל. מצד שני לפי התאור שלך בשתי הדקות האחרונות פשוט פעמיים פרפרו אותו בקלילות. אתה יודע, זה שייך ליכולת פיזית ואתלטית ירודה, לא לשכל.

2. אולי זאת הפעם הראשונה שאתה שומע טענה שלנאור יש שכל בהתקפה, זה עדיין לא עובדה (פיקטיבית?) שמוכיחה שאין לו. שים לב שלא אמרתי שמתן נאור שחקן התקפה טוב, אפילו רשמתי שהתקפית הוא לא קיים. שכל בהתקפה מדבר על לדעת לנוע למקומות הנכונים, למסור את המסירה הנכונה, לעשות את החסימה בזמן המתאים. את הדברים הללו נאור עושה. למרבה הצער, הוא לא קולע כבר, הוא לא חודר ולא מהווה איום על הסל. בגלל זה בסגל ישראלי כל כך חלש נאור מקבל 20 דקות ולא 30 דקות.

3. ראיתי את תומר גינת והוא פשוט בשלב הזה של הקריירה שחקן לא טוב. ההתקפה שלו מקרית (ואני עוד ראיתי גם את המשחק הטוב שלו בתקופה האחרונה), ההגנה שלו לא טובה והמדד אף פעם לא מהווה הוכחה (אורי יצחקי היה שחקן מחורבן שבחלק מהעונות ידע לרשום שורות סטט' לא רעות. לנדסברג באירופה פשוט לא לרמה, אבל עדיין יש תרומה במדד). רמי הדר בגדול צריך לנצח משחקים, לא לגדל ולטפח את גינת, שחקן שיכול להיות שיש לו קריירה בליגת העל, יכול להיות שלא. אם הייתי במערכת של הפועל תל אביב הייתי רוצה לראות שגינת מקבל דקות על המגרש, כי אולי יש לו עתיד, אבל את חלוקת הדקות ומי יקבל יותר דקות כבר הייתי משאיר למאמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 2:48 pm 
Hall of Famer

דרך אגב, רמי הדר כבר אימן 8 משחקים בהפועל תל אביב.
בניגוד לאברהמי לו היה את מרק ליונס ל-0 משחקים, הדר קיבל את ליונס בכל המשחקים.
המאזן? 4-4. המאזן של אברהמי? 6-6.
ניצחונות על ראשל"צ, אילת (ההפסד האחרון של האילתים בליגה, ישר אחרי ניצחון גדול על מכבי), קרית גת ונהריה. למעט הניצחון על ראשל"צ כל האחרים היו ביתיים.
הפסדים מול מכבי, בני הרצליה, גלבוע וחולון. כל ההפסדים היו הפסדי חוץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 3:14 pm 
Freshman

לאומית כתב:
דייסון כתב:
מתן נאור גמר את הסוס כבר לפני שנתיים. גאון שעדיין מצליח לקבל חוזה בליגת-העל רק בגלל שהוא "סמל" בהפועל.

באשר לנו, עדיין נשארנו אחלה קבוצה אבל רק אחלה.
לוקח את דילייני וקאליף הרבה לפני טיילור (שחוץ מלמסור לשופט מוסר לכולם) ולפני הולוואי (שהוא סבבה והכל וטו לו.. תרתי משמע).

טיילור בכושר זוועה מאז החצי גמר. גם בחימום הוא לא פגע, מאמין שישתפר משמעותית.
הולוואי אחלה. עדיין לא מכיר את השחקנים מספיק ועדיין לא בכושר קליעה, גם זה יגיע.

קשה לדעת לאן תגיע הקבוצה הזו כי היא לגמרי בשלבי גיבוש. מעודד שגם במצב הזה וגם ביום באמת לא משהו ניצחנו.

הולוואי אחלה אבל הוא לא שחקן כמו קאליף / ליונס שמסוגלים להתפוצץ עם 35 נק' ביום נתון.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 3:50 pm 
Hall of Famer

לאומית כתב:
הבנתי שצ'רלס תומאס אוטוטו מתחיל לארוז.

באיחור רב
אם יורשה לי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 4:07 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
נביא בעירו כתב:
1. ההגנה של נאור אוברייטד לאורך כל הקריירה שלו. תראה בתקציר איך הוא שומר בשתי הדקות האחרונות של המשחק ודבר איתי על השכל שלו בהגנה.

2. השכל שלו בהתקפה הוא לא אוברייטד, אבל רק בגלל שזו הפעם הראשונה שאני שומע טענה לפיה יש לו כזה ובכל מקרה, אם אתה לא קולע ולא מכדרר אף פעם, לא יעזור כמה שכל שיש לך, כי אתה לא יכול לעזור בהתקפה.

3. אז אתה לא בטוח שתומר גינת שווה יותר דקות מנאור? הנה כמה סטט׳ שיכולות לעזור: נאור מקבל קצת יותר מדקה מגינת בממוצע למשחק, אבל קולע פחות מחצי ממנו באחוזים פחות טובים מכל הטווחים, לוקח פחות מחצי מכמות הריב׳ שגינת לוקח, מבצע יותר עבירות ובגדול מביא 1.9 נק׳ מדד למשחק, לעומת 7.6 של גינת. תוסיף לזה את העובדה שגינת נמצא בשלב בקריירה שבו הוא אמור להיות יותר ויותר טוב עם הזמן לעומת נאור שנמצא בשלב שבו הוא צריך להחליט אם הוא רוצה להשתלב במערכת של הפועל ת״א או להיכנס לעסקי הנדל״ן, ותראה שהבטחון שלך לגבי חלוקת הדקות בין השניים עולה פלאים.

1. לטעמך ההגנה של נאור אוברייטד. בעיני ממש לו. שחקן הגנה מעולה, כיום כמובן הרבה פחות. ראיתי את נאור מספיק, גם השנה, בשביל לדעת שהוא שחקן חכם. אני לא צריך שתי דקות, שיכול שבאותן דקות הוא עשה טעויות מזעזעות של ילד בן 3 בשביל להחליט יש או אין שכל. מצד שני לפי התאור שלך בשתי הדקות האחרונות פשוט פעמיים פרפרו אותו בקלילות. אתה יודע, זה שייך ליכולת פיזית ואתלטית ירודה, לא לשכל.

2. אולי זאת הפעם הראשונה שאתה שומע טענה שלנאור יש שכל בהתקפה, זה עדיין לא עובדה (פיקטיבית?) שמוכיחה שאין לו. שים לב שלא אמרתי שמתן נאור שחקן התקפה טוב, אפילו רשמתי שהתקפית הוא לא קיים. שכל בהתקפה מדבר על לדעת לנוע למקומות הנכונים, למסור את המסירה הנכונה, לעשות את החסימה בזמן המתאים. את הדברים הללו נאור עושה. למרבה הצער, הוא לא קולע כבר, הוא לא חודר ולא מהווה איום על הסל. בגלל זה בסגל ישראלי כל כך חלש נאור מקבל 20 דקות ולא 30 דקות.

3. ראיתי את תומר גינת והוא פשוט בשלב הזה של הקריירה שחקן לא טוב. ההתקפה שלו מקרית (ואני עוד ראיתי גם את המשחק הטוב שלו בתקופה האחרונה), ההגנה שלו לא טובה והמדד אף פעם לא מהווה הוכחה (אורי יצחקי היה שחקן מחורבן שבחלק מהעונות ידע לרשום שורות סטט' לא רעות. לנדסברג באירופה פשוט לא לרמה, אבל עדיין יש תרומה במדד). רמי הדר בגדול צריך לנצח משחקים, לא לגדל ולטפח את גינת, שחקן שיכול להיות שיש לו קריירה בליגת העל, יכול להיות שלא. אם הייתי במערכת של הפועל תל אביב הייתי רוצה לראות שגינת מקבל דקות על המגרש, כי אולי יש לו עתיד, אבל את חלוקת הדקות ומי יקבל יותר דקות כבר הייתי משאיר למאמן.

1. נסכים שלא להסכים. דוקא בדקות האחרונות מול חולון הוא הראה גם לא מעט טיפשות בהגנה (נתן לאטקינס את הימין וכמובן, הטעות שלו לאורך כל הקריירה - לבוא לעזרה מתי שלא צריך) לצד הרגליים האיטיות שלו, אבל אני מסכים שאם משוכנע שמדובר בביאה השנייה של נדב הנפלד, אז אלה יכולות להיות דוגמאות לא מייצגות.

2. נסכים שלא להסכים. אני מבטיח להשתדל לעקוב בהמשך העונה אחר חוכמת המשחק של נאור בהתקפה.

3. השאלה היא לא אם גינת שחקן טוב, אלא האם הוא יותר טוב כרגע ממתן נאור. לפי הסטט׳ התשובה לכך היא כן מהדהד. אתה כנראה רואה אצל מתן נאור המון דברים שלא מתבטאים בסטטיסטיקה ולכן נסכים שלא וגו׳. שיהיה לרמי הדר בהצלחה עם לנצח משחקים, אני ממשיך לחשוב שהדרך לשם היא להוריד באופן דרסטי בכמות הדקות של נאור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 4:47 pm 
Junior

דייסון כתב:
לאומית כתב:
דייסון כתב:
מתן נאור גמר את הסוס כבר לפני שנתיים. גאון שעדיין מצליח לקבל חוזה בליגת-העל רק בגלל שהוא "סמל" בהפועל.

באשר לנו, עדיין נשארנו אחלה קבוצה אבל רק אחלה.
לוקח את דילייני וקאליף הרבה לפני טיילור (שחוץ מלמסור לשופט מוסר לכולם) ולפני הולוואי (שהוא סבבה והכל וטו לו.. תרתי משמע).

טיילור בכושר זוועה מאז החצי גמר. גם בחימום הוא לא פגע, מאמין שישתפר משמעותית.
הולוואי אחלה. עדיין לא מכיר את השחקנים מספיק ועדיין לא בכושר קליעה, גם זה יגיע.

קשה לדעת לאן תגיע הקבוצה הזו כי היא לגמרי בשלבי גיבוש. מעודד שגם במצב הזה וגם ביום באמת לא משהו ניצחנו.

הולוואי אחלה אבל הוא לא שחקן כמו קאליף / ליונס שמסוגלים להתפוצץ עם 35 נק' ביום נתון.

בדיליג 9 פעמים מעל 30 נקודות. פעם אחת 45 נקודות.
באיטליה השנה 31 נקודות על הפרצוף של דריוס אודום ג'ונסון וססארי.
גם במכללות היה לו משחקים גדולים.
אם התפקיד שלו יהיה יותר מרכזי לא רואה סיבה שהוא לא יעשה את מה שליונס עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:44 pm 
Freshman

נהריה מאוד התאמצה ושיחקה גרוע, אבל לא הצליחה להתגבר על חוק הטבע שאומר שבמשחק שבו היא סופגת 72 נקודות ומטה היא תמיד תנצח (ולהפך).
רבע אחרון גדול לשולדברנד שלא היה קיים ב-3 הרבעים שלפני כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:45 pm 
Freshman

57:55 לחיפה והמחצית עוד לא נגמרה. משוגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:46 pm 
Junior

ירושלים מנצחת וכל היריבות הישירות שלה על מקומות 3-6 מפסידות, כולל הרצליה בבית לנהריה ואילת בחוץ לאשדוד. בינתיים מכבי בפיגור אבל זה סתם בונוס.
יש עוד זמן אבל הולך להיות מחזור אחרון משוגע. מקווה שירושלים תבוא חדה מול הפועל ת"א (אחרי הסדרה מול גראן קנריה, כמובן שתלוי איך היא תתפתח) כי הפסד יכול לדרדר אותה למקום 6, בסיטואציה מסויימת אפילו 7 או 8 (אם חיפה מנצחת היום ובשני המשחקים שנשארו). מצד שני, לאור התוצאות היום נפתחה שוב ההזדמנות למקום 3 - אחרי היום הרצליה יכולה להפסיד פעמיים (באשדוד ובחולון), אילת אחרי היום בוודאי שיכולה להפסיד בחיפה.
יש הבדל משמעותי בין מקום 4 ל-3, מקום 3 נותן משחק בית מול מכבי, שזה עוד חצי מיליון ש"ח (ממכירה של כמה אלפי כרטיסים). די משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:47 pm 
Freshman

59 נקודות שמכבי סופגת בבית במחצית. שיא כלשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 10:55 pm 
Junior

דרך אגב, מעניין מי היה מהמר לפני שלושה מחזורים שהרצליה תפסיד פעמיים רצוף ב"מבצר", ודווקא לגליל ולנהריה, כשבתווך היא מנצחת במנורה מבטחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:09 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
דרך אגב, מעניין מי היה מהמר לפני שלושה מחזורים שהרצליה תפסיד פעמיים רצוף ב"מבצר", ודווקא לגליל ולנהריה, כשבתווך היא מנצחת במנורה מבטחים.

מן הסתם לא הייתי מנחש זאת מראש - אבל קניתי .
יצא אחלה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:10 pm 
Freshman

הגנות כל כך רעות. גרייבס בחתיכת זון, יכול לשבור פה שיא קריירה ועדיין משאירים אותו לבד. גם אייברסון לא זכור לי שקלע כל כך הרבה נקודות מאז שהוא פה.

סמית' עם פציעה מתבקשת, לפחות הפעם זה לא ברך אלא קרסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:16 pm 
Hall of Famer

גרייבס אדיר. איך מצליחים לשמור אותו בחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:22 pm 
Junior

בינתיים מכבי קצת מצליחה לעצור את חיפה, רק 17 נקודות ברבע השלישי, אבל חיפה ממש לא מצליחה לעצור את מכבי, עם קצב של 108 נק' למשחק.
מישהו יכול לעדכן לגבי הפציעה של סמית'? האם זה נראה כמו משהו חמור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:24 pm 
Freshman

סובב את הקרסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:25 pm 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
גרייבס אדיר. איך מצליחים לשמור אותו בחיפה.

על כל משחק טוב אחד הוא נותן שניים גרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:28 pm 
Hall of Famer

אני מאוד מקווה שאתם ציניים
גרייבס ( והוא מספיק זמן בארץ בכדי שלא יהיה ספק בכך ) הוא מהזרים הגרועים ששרדו פה תקופה ממושכת שכזאת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:43 pm 
מנהל פורום

יותר מידי שריקות לשני הצדדים.
הזוי שפדרמן מכתיב חילופים
משחק של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:46 pm 
Junior

השופטים היום: עמית בלק, ארז גוריון, דוד קולנגי.

מי מהם שרק לעבירה על הבלוק הנקי של גרייבס על מקל?

המהלך שניצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:47 pm 
מנהל פורום

אף אחד מהם, כי היתה עבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:49 pm 
Junior

לא רק שהייתה עבירה במהלך של מקל, הם גם שרקו לעבירה של אוחיון על גרייבס על משהו שנראה מאד כמו כדור ביניים.
שלף, שפעם ב גם הוא מוצא גרגר, צודק מאד כשאומר ששתי השלשות שחיפה העיפו הפסידו לה את המשחק.
עריכה - את זה כתבתי לפני השלשה האחרונה של ורגאס. איזה טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 27, 2017 11:53 pm 
Freshman

בלוק נקי my ass. עבירה סופר ברורה. הטמטום של חיפה הפסיד לה את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 28, 2017 12:09 am 
Junior

האמת שיש אחלה ליגה השנה, אולי לא מבחינת הרמה אבל בטח מבחינת העניין. הפרש של שני הפסדים בין מקום 3-9, כשביום נתון הן נותנות פייט חזק למובילות הטבלה. לא כל כך משנה מי יסיים במקומות 5-8, הקבוצה עם הביתיות לא תלקק מולן דבש. מקווה שבאמת יהיו סדרות רבע גמר טובות.

נערך לאחרונה על ידי דניאל בתאריך ג' פברואר 28, 2017 12:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 130 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: