סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:24 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 62  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 8:19 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
מכבי לא צריכה יותר מ5 ישראלים, לטעמי זה צריך להיות אוחיון טיוס לנדסברג ועוד שני ישראלים זולים לעמדות 3 ו4, אין טעם להשקיע הרבה כסף בישראלים, ההבדלים בין הישראלים לא משמעותיים והם לא אלו שמשפיעים על הצלחת הקבוצה (השנה הישראלים מאוד משפיעים, ותראו איך מכבי נראית).

מכבי צריכה שחקנים יקרים ומוכחים שיובילו אותה, לפחות בעמדת הרכז ובעוד עמדה אחת נוספת, יהיו בקיץ כמה רכזים מעניינים כמו ג'קסון וואנמייקר ווילבקין ועוד.

אני הייתי משאיר את סימפסון כסנטר שלישי, הוא עוד יכול להפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 1:35 pm 
Sophomore

כשדריקס אומר ש"נעשה הכל כדי להביא בעונה הבאה מאמן טופ יורוליג" (אמר את זה לספורט 5), הוא מתכוון שיעשו הכל חוץ מלשנות את שיטת הניהול, חוץ מלהתערב למאמן בכל דבר, חוץ מלבחור עבורו שחקנים וחוץ למשלם שכר של מאמן טופ יורוליג, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 3:10 pm 
Hall of Famer

דווקא בכלל לא יפתיע אותי אם מכבי תשלם בעונה הבאה למאמן שלה שכר של טופ-יורוליג. זה כמובן לא אומר בהכרח שהמאמן שהיא תביא יהיה טופ יורוליג, זה בטח שלא שאומר שהיא תשנה את שיטת הניהול אות תפסיק להתערב בבחירת השחקנים, וזה כמעט בוודאות אומר שתקציב השחקנים יפגע בצורה כזו או אחרת, אבל בכלל לא יפתיע אותי אם דווקא בעמדת המאמן מכבי כן תפתח את הכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 3:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודי (יובל) כתב:
כשדריקס אומר ש"נעשה הכל כדי להביא בעונה הבאה מאמן טופ יורוליג" (אמר את זה לספורט 5), הוא מתכוון שיעשו הכל חוץ מלשנות את שיטת הניהול, חוץ מלהתערב למאמן בכל דבר, חוץ מלבחור עבורו שחקנים וחוץ למשלם שכר של מאמן טופ יורוליג, נכון?

הוא מתכוון שיביאו 12 מאמני טופ יורוליג.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 3:38 pm 
Junior

כשהקבוצה אומרת באופן כמעט ישיר ורשמי שהמאמן הנוכחי לא ימשיך בשנה הבאה, הם לא מצפים שתהיה לזה השפעה על המאמן הנוכחי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 3:45 pm 
Hall of Famer

ומה בדיוק הבעייה? בכדורגל זה קורה כל הזמן כולל בקבוצות בצמרת העולמית הגבוהה. כמו שקודי אומר, אפילו כדאי כבר להחתים מאמן לעונה הבאה בפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:26 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
כשהקבוצה אומרת באופן כמעט ישיר ורשמי שהמאמן הנוכחי לא ימשיך בשנה הבאה, הם לא מצפים שתהיה לזה השפעה על המאמן הנוכחי?

לא תהיה לזה שום השפעה, כי המאמן הזה כבר יודע שאין לו סיכוי להמשיך וחשוב לו מאוד לזכות בעוד תואר כדי לקדם את הקריירה שלו. לא קרה כלום - לא בבאיירן, לא בסיטי וגם לא בקבוצות גדולות אחרות שהודיעו רשמית על החלפת המאמן באמצע השנה. זה רק יתן יותר וודאות לכולם ויאפשר להתחיל לבנות את הקבוצה לעונה הבאה כבר עכשיו, דבר שהוא הכרחי לקבוצה כמו מכבי שאין לה סכומים להתחרות על שחקני צמרת בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:30 pm 
Junior

טוב אם זה קורה בכדורגל זה בטח הדבר הנכון לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:36 pm 
Sophomore

דניאל כתב:

הם לא יודעים למה הם מצפים , זה מס שפתיים עלוב.
בכל אופן בחוזה של איינרס מופיע שההסכם איתו לשנה הבאה אינו תקף במידה ולא עולים שלב ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:44 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

טוב אם זה קורה בכדורגל ועובד שם טוב זה בטח הדבר הנכון לעשות.
בוא תציע אתה - מה הדבר היותר טוב לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:48 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:

אנסה לעזור , ניתן לסגור עם מאמן עוד לפני סיום העונה ואף לבנות איתו ביחד את הסגל , אין שום סיבה שמידע כזה ימצא את דרכו לתקשורת.
אין שום סיבה שאלי דריקס יציין שבשנה הבאה נביא מאמן בעל שיעור קומה ליורוליג , אין טעם באמירה כזאת שיש עוד מאמן במכבי.
גם אם זה ברור לכל , אין סיבה שהנהלת מכבי ונושאי התפקידים שלה ידברו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 4:54 pm 
מנהל פורום

נו באמת, לכם אני צריך לספר שזו יריית הפתיחה לעונת הספינים התקשורתיים של מכבי לקיץ הקרוב?
עונה שעברה המנטרה הייתה 12 שחקני יורוליג השנה "מאמן בעל שיעור קומה" מה שמזכיר לי את טבק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 5:09 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:

אנסה לעזור , ניתן לסגור עם מאמן עוד לפני סיום העונה ואף לבנות איתו ביחד את הסגל , אין שום סיבה שמידע כזה ימצא את דרכו לתקשורת.
אין שום סיבה שאלי דריקס יציין שבשנה הבאה נביא מאמן בעל שיעור קומה ליורוליג , אין טעם באמירה כזאת שיש עוד מאמן במכבי.

אני עוד יכול לקבל את זה שלדבר על זה כל עוד לא מוחתם בפועל מאמן חדש זה יותר ספין ממשהו אחר.
אבל אין שום מניעה להחתים מאמן חדש וגם לפרסם את זה. בבאיירן מינכן לא הסתירו את גוורדיולה בזמנו וגם בסיטי לא הסתירו את גוורדיולה כשהתמנה הרבה לפני סוף העונה. במנצ'סטר יונייטד פרסמו את מוריניו ממש לפני גמר הגביע של העונה שעברה. בצ'לסי פרסמו את קונטה עוד באפריל של העונה הקודמת. אין שום סיבה להסתיר, ולמעשה להיפך - החתמה של מאמן זה חדשות אמיתיות ולא ספינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 5:11 pm 
Junior

Equilibrium כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
דניאל כתב:

מסכים, אני אפילו אגיד שאם כמו באיירן מינכן הנהלת מכבי הייתה מודיעה כבר מעכשיו שמאמן בכיר X חתום לעונה הבאה, זה היה פחות גרוע ממה שמכבי עשתה (דריקס הוא גורם רשמי בקבוצה) - בעצם מכבי אומרת לבגצקיס "עוד אין לנו מאמן לשנה הבאה אבל נביא מאמן טוב, לא כמו שיש לנו השנה". כמובן שבגצקיס יכול להבין את זה בעצמו (במקרה שלו אני לא בטוח), אבל כשזה יוצא בצורה כל כך חדה וברורה זה די מגעיל. אני מאמין שיש לזה השפעה כבר השנה (בעיקר במעמד של המאמן מול השחקנים), ואולי גם פוטנציאלית לשנים הבאות, כי זה מראה על היחס של הקבוצה לבעלי תפקידים מרכזיים. בקבוצה שמעמד המאמן רעוע מלכתחילה, זה די בעייתי.

אם אני בגצקיס הייתי קם ועוזב עכשיו. נראה את מכבי מסיימת את העונה עם מאמן חמישי. זה לא שתואר מקומי זה משהו שייתן לו הרבה קרדיט בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 5:18 pm 
Hall of Famer

נו, אז שיעזוב (ויפצה את מכבי כמובן). לאן ילך?
כן, כל עוד לא מוחתם מאמן חדש זה ספין ולא יותר. אבל להזיק - אני לא חושב שזה מזיק יותר מהמצב הנוכחי. בגאצקיס גם ככה לא שולט בקבוצה ולכולם ברור שלא יישאר בעונה הבאה. במעמד שלו מול השחקנים זה לא יכול לפגוע, כי אין לו כזה, והוא הביא את זה על עצמו.
ואם אשכרה מוחתם מאמן חדש, אז על אחת כמה וכמה אני לא רואה סיבה לא לפרסם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:08 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
נו, אז שיעזוב (ויפצה את מכבי כמובן). לאן ילך?
כן, כל עוד לא מוחתם מאמן חדש זה ספין ולא יותר. אבל להזיק - אני לא חושב שזה מזיק יותר מהמצב הנוכחי. בגאצקיס גם ככה לא שולט בקבוצה ולכולם ברור שלא יישאר בעונה הבאה. במעמד שלו מול השחקנים זה לא יכול לפגוע, כי אין לו כזה, והוא הביא את זה על עצמו.
ואם אשכרה מוחתם מאמן חדש, אז על אחת כמה וכמה אני לא רואה סיבה לא לפרסם.

יש לו מעמד מול השחקנים, בין תרצה או לא תרצה. הוא קובע את החילופים והרוטציות ואני מאמין שלפחות ברמה מסויימת את התרגילים וצורת המשחק. הכי קל להגיד שאין לו מעמד אז בוא נשתין עליו עוד יותר. אם באמת אין לו שום מעמד מול השחקנים אז למכבי באמת עדיף להזיז אותו הצידה ולתת לליובין לאמן, אלא אם אתה חושב שראד ואלכסנדר הם שחקנים מספיק חכמים שלא צריכים מאמן.
כאמור, אין לי בעיה שיפרסמו על מאמן חדש. ההתייחסות אל זה כספין קצת ממעיטה מהנושא - זו לא ידיעה של ורד כהן או גלדסטון על "קולות במערכת אמרו ש..." זו אמירה ישירה של בעל תפקיד רשמי, וככזו מבחינתי זה הרבה יותר מסתם ספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:12 pm 
Hall of Famer

זה ספין דווקא בגלל שזה יצא מגורם רשמי, כי זה נועד לאוזניהם של האוהדים וקוני המנויים בלי שיש לזה כרגע כיסוי בשטח.
ועדיין לא הסברת לי למה מה שטוב בקבוצות הספורט הגדולות בעולם לא טוב בכדורסל פתאום. למה, כי מסכן בגאצקיס? למה קבוצות אחרות יכולות לתפקד ולתפקד טוב, למרות שהשחקנים יודעים שבעונה הבאה כבר יהיה מאמן אחר? (ובמקרה של מכבי, אפשר לחשוב שזה לא ברור מאליו ממילא...)
אני מאד מקווה כמו קודי שיוחתם מאמן, מצידי כבר מחר, ושגם נשמע עליו. אין לי עם זה שום בעייה, להיפך. זה לפחות יהיה חדשה אמיתית ולא ספין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:16 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה ספין דווקא בגלל שזה יצא מגורם רשמי, כי זה נועד לאוזניהם של האוהדים וקוני המנויים בלי שיש לזה כרגע כיסוי בשטח.
ועדיין לא הסברת לי למה מה שטוב בקבוצות הספורט הגדולות בעולם לא טוב בכדורסל פתאום. למה, כי מסכן בגאצקיס?
אני מאד מקווה כמו קודי שיוחתם מאמן, מצידי כבר מחר, ושגם נשמע עליו. אין לי עם זה שום בעייה, להיפך. זה לפחות יהיה חדשה אמיתית ולא ספין.

ענית לעצמך - קבוצות ספורט גדולות לפעמים מחתימים מאמנים לפני סוף השנה, לא ראיתי דוגמא טובה של קבוצה שמודיעה שהמאמן הנוכחי הוא גרוע וינסו להביא מאמן טוב בשנה הבאה, כשיש עוד על מה לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:19 pm 
Hall of Famer

כן, אבל כשהקבוצות האלה מחתימות מאמנים לפני סוף העונה הן לא מסתירות את זה. בינתיים עדיין יש להן מאמן והוא צריך להחזיק את הקבוצה כשהשחקנים יודעים שהוא לא ימשיך בעונה הבאה, ואתה יודע מה? זה עובד לא רע. והן עושות את זה גם כשיש להן על מה לשחק. מנצ'סטר יונייטד למשל - פרסמה על מוריניו יום לפני גמר הגביע.
גם אותם מאמנים אגב, מאמנים את קבוצותיהם הקודמות כשהשחקנים שם יודעים שהם לא יישארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:24 pm 
Junior

אני מניח שכשיש מאמן שהוחתם מעדיפים לפרסם כדי שזה לא יגיע מהתקשורת אלא באופן רשמי. פה אין שום סיבה לפרסם חוץ מהתחנפות לקהל תוך זלזול בבגצקיס. לא שאני מרחם, אבל להודיע "החתמנו את בלאט" זה הרבה פחות מעליב מאשר "לא משנה מה, נביא מישהו יותר טוב ממך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 6:29 pm 
Hall of Famer

זה אולי לא נחמד, אבל מעשית לא מזיק. זה לא שלמישהו יש ספק שהוא לא יהיה בשנה הבאה, וזה לא שהשחקנים מאמינים בו או מתייחסים אליו מי יודע מה ברצינות - ועכשיו זה נשבר.
יהיה נחמד עם זאת אם מכבי גם אשכרה תחתים מאמן טוב, ובהקדם, ולא רק תדבר על זה. בלי קשר לבגאצקיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 7:02 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה אולי לא נחמד, אבל מעשית לא מזיק. זה לא שלמישהו יש ספק שהוא לא יהיה בשנה הבאה, וזה לא שהשחקנים מאמינים בו או מתייחסים אליו מי יודע מה ברצינות - ועכשיו זה נשבר.
יהיה נחמד עם זאת אם מכבי גם אשכרה תחתים מאמן טוב, ובהקדם, ולא רק תדבר על זה. בלי קשר לבגאצקיס.

לא נחמד, אבל אולי כן מזיק למכבי בעתיד, כמו הסיפור של ווימס. מאמנים ושחקנים מדמיינים את עצמם בסיטואציה דומה, וזה יכול להרתיע.
ברור שכדאי שיחתימו מאמן טוב, בעיקר לפני שהם מתחילים לסגור עם כל מיני שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 7:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

יש איפשהו רשימה של שחקנים שמסיימים חוזה בעונה הבאה?
מה השכר של חברה כמו דובלוייביץ׳ או טולסון?
לא הייתי מתנגד לראות שילוב של וונאמייקר וטולסון בעונה הבאה.
גם לא הייתי מתנגד לשילוב של גאודלוק (בשכר מופחת) עם ג׳קסון (שאמר כמה פעמים שהיה שמח לשחק במכבי, מצד שני אאז"נ הוא חבר קרוב של ווימס אז לא בטוח כמה הוא ירצה להגיע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 9:52 pm 
Freshman

רק מציין משהו קטנטן קטנצ'יק פיצי קטן. הדבר המשמעותי ביותר יהיה אם ימנו מנהל מקצועי חדש ומקצועי. את זה אפשר לעשות כבר מחר. וגם, אם אני כבר בשוונג, אני לא מבין את הדיבורים על מכירה של מניות בסוף העונה. למה בדיוק סוף העונה? יש חלון העברות לבעלים? יאללה יאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2017 11:08 pm 
Junior

במקרה של אליפות, הם רוצים קרדיט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1546 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 62  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: