בלוג:הצג בלוג (0)
מעניין אם הלייקרס ישלחו את ראסל בתמורה לבחירה הלא מוגנת שלהם בשנה הבאה. לא יודע מה אני חושב על הטרייד הזה מנק׳ המבט של פילי אבל מהצד של הלייקרס זה לא בלתי הגיוני.
חוץ מפולץ, לא יכול להגיד שהתלהבתי יותר מדי מאף אחד מהמועמדים. אני לא מבין הרבה בבחירות דראפט אבל לשם הגיחוך בעוד כמה שנים: בול לא הראה יכולת חדירה טובה וזה אומר אולי שהאפסייד שלו מוגבל. פרוספקטים שהטיקט העיקרי שלהם הוא מסירה תמיד נראים לי קצת חשודים. טאטום יהיה שחקן חביב אבל לא כוכב טופ20, לדעתי. הוא מצד אחד אלגנטי בתנועה שלו ומצד שני, גם קצת איטי. לא רואה אותו נותן הגנה משובחת. ג׳וש ג׳קסון יכול להתפתח לכל מיני כיוונים. יש את הכיוון הבאטלרי ויש את הכיוון הג׳וש צ׳יילדרסי. קשה מאוד לדעת בשלב הזה. אני חושש שהוא יהיה שחקן תורם וטוב לקבוצה מנצחת אבל לא הרבה יותר מזה. אייזק הוא באמת שחקן אפסייד. דווקא נראה כמו שחקן נחמד לעתיד. הרבה תלוי באופי שלו ובדרייב. דניס ג׳וניור נראה לי כמו אחלה פוינט גארד. בחירה טובה באזור המקומות 7-8. נראה לי כמו הימור בטוח יחסית. פוקס הוא שאלה. כיף לראות אותו. אם הוא יפתח קליעה, הוא יגיע לדעתי לטופ10 של הרכזים בליגה. אומרים שהקינגס ממש בקטע שלו ושהם חושבים על טרייד עם פילי כדי להבטיח שהסאנס לא יחטפו אותו במקום ה-4.
בקיצור, הרבה שחקנים טובים. לא יודע כמה כוכבים ייצאו מכאן..
נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' יוני 07, 2017 4:37 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
satriani כתב:
סיכמת את הבעייתיות של לבחור שחקן. לא כל כוכב בקולג הופך לשחקן בנבא. וההיפך. קשה לצפות את העתיד וזה הרבה מזל.
מה דעתך על מקרנן?ראית אותו?
קצת, כמה דקות. פרוספקט מעניין. סוג של דרק לעניים. מעדיף את מונק, פוקס, דניס סמית׳ והשאר ולו בגלל שאני מעדיף גבוהים הגנתיים. כרגע אהמר שהוא גבוה חביב מהספסל
ראיתי אותו קצת. נראה סביר אבל זה העניין. אין לך מושג איך הוא יתמודד מול הביג בויס. יכול בקלות להיות קמינסקי 2. שזה לא כזה רע אבל כעת מדורג 8-12 במוקים.
שמועות שסקרמנטו רוצים לתת את בחירות 5 ו-10 כדי להתקדם לבחירה שתבטיח להם את פוקס. את ה-1 הם בטח לא יקבלו, מניח שגם את השנייה לא. אם הם יקבלו את השלישית זה אומר שפילי לא מתכוונים לבחור את פוקס ואז הם נותנים בחירה 10 כדי להקדים קבוצה שיש לה את בלדסו (ונייט ויוליס) ויותר צפויה לבחור אחד מ-3 הפורוורדים על הלוח. רוצה ללמדך, שהקינגס ישארו הקינגס
וסוגרים היום את הלוטרי עם כמה מועמדים נוספים: 11. לאורי מרקנן, פינלנד, אריזונה, 213 ס"מ, פאוור פורוורד:
בין הפוסטים שלנו, הבחור כבר הספיק להדיח את זאק קולינס מהטופ10. אחלה יד מבחוץ. יהיה לו קשה מאוד לשחק הגנה באן בי איי. ההשוואות לריאן אנדרסון וניקו מירוטיץ'. לדעתי יותר ריאן אנדרסון. לי הזכיר קצת את פורזינגיס במכניקת קליעה. צריך לזכור שחוץ מנוביצקי ואולי גם קווין לאב, לא ראינו עוד סטרץ' 4 שהופכים לאולסטארים, ככה שגם ככה הסיכוי שלו להגיע רחוק לא גבוה. סיים את העונה עם 15.6 נק' ו-7.2 ריב' למשחק.
12. ג'ארט אלן, ארה"ב, טקסס, 208 ס"מ, סנטר:
זה אמיתי הדבר הזה? סרטון היילייטס שמזכיר לי יותר סנטרים אירופאיים סוג ב' משחקן לוטרי. תוהה אם ההשוואה ללורנזן רייט היא כי דראפטנט חושבים שגם הוא יסיים את הקריירה בתור רצח לא מפוענח. בכלופן, 13.4 נק' 8.4 ריב' ו-1.5 חס' ב-32 דקות העונה בטקסס לא מרשימים אותי במיוחד. אין לו מאסה משמעותית, לא אתלט, חסרון גובה ביחס להרבה סנטרים אחרים בליגה. נראה גם קצת מסורבל בריצה שלו. נראה שילך לקריירה של סנטר מחליף.
13. ג'סטין פאטון, ארה"ב, קרייטון, 210 ס"מ, סנטר:
נחמד מאוד. הבחור יודע לרוץ את המגרש יפה, אתלט לא רע, ויודע לשחק את הפיקנרול טוב מאוד. נראה יותר טוב מאלן וגם מקולינס, אבל בשביל להצליח בליגה יצטרך לשפר את הקליעה ולהוכיח את עצמו הגנתית. ההשוואות לברנדן הייווד. לא מתחבר לזה כ"כ, הייווד היה בול-עץ רציני. פאטון דווקא מזכיר לי יותר את נרלנס נואל בניידות. בעונה האחרונה 12.9 נק' ו-6.2 ריב', לא מרשים במיוחד. אני כן חושב שציוות עם פליימייקר מוכשר יכול לעזור לו מאוד. הוא שחקן שצריך שיפעילו אותו כדי להיות אפקטיבי בהתקפה.
14. הארי גיילס, ארה"ב, דיוק, 208 ס"מ, פאוור/סנטר:
מפתיע מאוד שהוא בכלל מועמד ללוטרי. הבחור כבר קרע פעמיים את ה-ACL (פעם בכל ברך) + את ה-MCL. בעונה האחרונה 3.9 נק' ו-3.8 ריב' בדיוק. מהוידאו רואים שלבחור יש כשרון והמון. סביר להניח שעם עבר נקי מפציעות הוא היה מדורג גבוה יותר. לאורך העונה שיחק רק 11 דקות למשחק. כמו שכתבתי קודם, הדברים האלו יכולים להתלקח לפעמים בערב הדראפט, ומפה לשם הוא גם יכול למצוא את עצמו בסיבוב שני.
_________________ nothing really matters
אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת
נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ה' יוני 08, 2017 1:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.
idansha כתב:
שמועות שסקרמנטו רוצים לתת את בחירות 5 ו-10 כדי להתקדם לבחירה שתבטיח להם את פוקס. את ה-1 הם בטח לא יקבלו, מניח שגם את השנייה לא. אם הם יקבלו את השלישית זה אומר שפילי לא מתכוונים לבחור את פוקס ואז הם נותנים בחירה 10 כדי להקדים קבוצה שיש לה את בלדסו (ונייט ויוליס) ויותר צפויה לבחור אחד מ-3 הפורוורדים על הלוח. רוצה ללמדך, שהקינגס ישארו הקינגס
הקינגס הגיעו למקום ה-5 ולא למקום השלישי בגלל טרייד קודם של הינקי עם הקינגס שאפשר את הסוואפ. אם יהיה טרייד כזה, התמורה תהיה יותר ״מוחשית״ ולא רק הפער המדומיין בין מקום 5 למקום 3 (שקיים בהחלט, פשוט לא ברור האם יתממש, זה תלוי באיכות הבחירה של פילי).
לעצם העניין, אני לא בטוח שהקינגס לא עושים את הבחירה הנכונה הפעם. הכשרונות היותר טובים בדראפט הזה הם בטופ8 ואח״כ יש ירידה ניכרת. כמו שהסקירות של התותח מראות..
אל תבנה על זה מקווה שברור לך שהמוקים של דראפטנט ודראפט אקספרס מבוססים יותר על שמועתי מאשר על הערכת כישרון. ההצדקה לשמועתי באה דרך הניתוח של השחקן וזה הם בהחלט יודעים לעשות מצוין.
פולץ הולך להתאמן דווקא אצל ה... קינגס. מה הסיפור כאן? יכול להיות שבוסטון שוקלת טרייד דווקא עם הקינגס? נשמע לי משונה מאוד. אולי קאולי-סטיין + בחירה 5 + בחירה 10 + בחירת לא מוגנת ב-2021?
לא, ממש לא סטרץ' (זורק מעט מאד משם), אבל יכול לקלוע בעיקרון, ויש לו את הפוטנציאל לפתח משם קליעה לכל הפחות. כך או כך, שניהם ניידים למדי ולא כבדים, אתלטיים ועם פוטנציאל לפחות לשחקני הגנה טובים. אני חושב שזה די מתאים לסכמה של בוסטון שבנויה על דינמיות וחילופים הרבה יותר מאשר על קליעה מהשלוש בהכרח.
הרושם שלי היה שמדובר בשחקן שקליעה מרחוק הוא חלק גדול מהמשחק שלו. אולי כרגע הוא לוקח את רוב הזריקות שלו מחצי מרחק. אין לי ספק שמעודדים אותו לפתח זריקה מחוץ לקשת. אני מאמין שהוא מסוגל לזה.
לא ראיתי כמעט מכללות השנה רק את השלבים המאוד מאוחרים של הטורניר דארון פוקס הכי הזכיר לי רכז מוכשר אחר שלמד בקאנטקי גם הוא כמוהו היה אתלט עם חדירה אדירה וקליעה מאוד מאוד מפוקפקת משלוש. בפלייאוף האחרון הוא עשה 1.6 שלשות ב35% אם תצעקו ג'ון וול סביר להניח שהוא יסתובב אליכם
עוד מישהו שאני מאוד מעריך וראיתי שבמוקים האחרונים טיפס לאט אבל בטוח למעלה זה ג'אסטין ג'קסון מצפון קרוליינה. סמול פורוורד עם מבנה גוף סטייל טיישון פרינס, ומבחינת כדורסל ההשוואה הכי טובה שאני מצאתי לו זה דווין בוקר
_________________ "אין לו את הקליעה מבחוץ, הוא לא יציב מחצי מרחק, פוסט אפ לא קיים. אולי לזה דשון סטיבנסון התכוון כשהוא אמר אוברייטד. ההתקפה שלו די פרימיטיבית." מאסטר
"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה" פלאש
אני טיפה חצוי לגביו. מצד אחד, קליעה לא רעה מבחוץ, קליעה לא רעה אוף דה דריבל, יופי של משחק עם הפנים לסל, הולך חזק לריבאונד התקפה, יכולת מסירה לא רעה, מוריד לא רע כדור לרצפה, אתלטיות נחמדה+. בקיצור... זה הכל נחמד, אבל לא משהו שמפיל מהכיסא. הוא נראה נמוך יותר מהגובה שלו, וגם מבחינת משקל, 225 פאונד זה משקל של סמול פורוורד באן בי איי. אין שאלה שבאירופה הוא יכול להיות שחקן מאוד מעניין. באן בי איי... כמו שכתבתי, חוץ מנוביצקי וקווין לאב לא ראינו יותר מדי סטרץ' 4 מוצלחים בליגה. הוא נע מבחינתי בין שחקן ספסל בקבוצה טובה לבין שחקן חמישיה בקבוצה חלשה. ההשוואה לניק קוליסון נראית לי קצת מוגזמת, אם כי קוליסון היה כוכב בקולג'ים ונגר באן בי איי אז קשה להגיד. סיים את עונת הפרשמן עם 16.3 נק' ו-8.2 ריב'. יכול להיות שינסה באמת ללכת על הטיקט של קווין לאב בתור גבוה פאוור פורוורד יוצא UCLA שקולע לא רע לשלוש.
חכם על חלשים. סגנון המשחק שלו נהדר דווקא, אבל הוא מתאים אך ורק לשחקנים שהם תפלצים ברמת אן בי איי, דוגמת שאקיל או דוייט הווארד בשיאם. בלי זה, הוא בסה"כ מייסיאו באסטון עם קצת יותר סייז. הוא יכול לקבל דקות משחק בליגה, אבל אני לא רואה את זה מתפתח לקריירה משמעותית. בעונה האחרונה 13 נק' ו-8 ריב'. ההשוואות למרקיף מוריס וטריסטן תומפסון. תומפסון הוא בהחלט המודל לחיקוי במקרה הזה.
חמוד מאוד. בניגוד למה שניתן להבין מהוידאו, בפועל הקליעה מבחוץ היא די בינונית - 35% בלבד. לי אישית הוא הזכיר בעיקר את בן גורדון. אתלט סבבה אבל לא מדהים. חדירה נחמדה עם כמה הטעיות לא רעות. לגורדון הייתה גם קליעה טובה יותר. הוא יכול להתפתח להיות סקורר מאוד נחמד מהספסל.
באם אדבאיו קצת פחות קפיץ מבאסטון אבל מצד שני יותר יציב עם מרכז כובד יותר נמוך (שזה אכן מובן מאליו). הוא יותר פאוור פלייר כמו ההשוואה לשאקיל ודראמונד למרות שהוא אכן קצת חסר בגודל או באיכויות הפיזיות ביחס אליהם. אבל הוא שחקן טוב, נראה לי שיהיה סנטר יעיל לפחות כמחליף שזה יפה ביחס לדירוג שלו
_________________ קיופיפלו על שם קיינטל וודס, סקוטי פיפן, לו ריד ולו יהי
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], יוניק ו 9 אורחים
אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה