stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
ואני חושב שאתה מעריך הערכת יתר בחירות דראפט באופן כללי. att.
נכון שזו אולי הדרך הכי סבירה להשגת סופרסטאר, לבערך 25 מקבוצות הליגה, ונכון שיש בזה משהו מושך, סקסי ומסתורי כי הבחירה יכולה להיות כל דבר, אבל בסופו של דבר זה לא נכון להסתכל על כל בחירה לפי את מי היית יכול לבחור, כי כמו שאתה יכול לומר שהבחירה ה25 היא הסליפר הזה שמגיע בכל דראפט ויכולת לבחור אותו, היא גם יכולה להיות השחקן הטיפוסי הזה שנבחר בסוף הסיבוב הראשון ולא הותיר שום חותם על הליגה.
כמו שנורטון כתב, להסתכל על זה בכל צורה שאינה 'את מי סטטיסטית כנראה היית מקבל מהבחירה הזו' זה פשוט לא נכון וזה קצת להטות את הנתונים לטובתך.
אז אתה בעצם מסכים איתי. הדרך הכי טובה להשיג סופרסטאר עבור רוב קבוצות הליגה היא דרך הדראפט. מה שיפה זה שגם חלק מאותן 5 קבוצות נבנו בבסיסן דרך הדראפט (ואז משכו אליהן כוכב גדול). דוראנט הצטרף לגרעין החזק מאוד של קארי, תומפסון וגרין, לברון (שממילא נבחר בעצמו בבחירה ה-1 על ידי קליבלנד) הצטרף לגרעין של קיירי, טריסטן ובחירה מס׳ 1 בדראפט שהפכה ללאב ואולדרידג׳ הצטרף לבסיס של קוואי ופארקר.
היחידה שאולי לא השיגה את הכוכב הגדול שלה דרך הדראפט היא יוסטון שקיבלה אותו דרך אחד הטריידים הגרועים ביותר שאי פעם נעשו. לא יודע אם הייתי בונה אסטרגיה על זה שמישהו ייתן לי סופרסטאר במתנה.
איך אני בדיוק מסכים איתך?
להשיג סופרסטאר זה חזות הכל? כל עסקה שנמצאת על השולחן שלך כGM אתה צריך לשפוט אותה רק לפי הסיכויים שהיא תביא לך סופרסטאר?
ובאופן כללי, נכון שבחירה 12, יש יותר סיכוי שתביא לך סופרסטאר מאשר שהבאה של ג'ורג' היל תביא, אבל זה עדיין סיכוי קטן מאוד וכמו שהסיכוי לקבל סופרסטאר הוא קצת יותר גדול ככה, גם הסיכוי שתקבל שחקן שלא יתרום שום דבר במשך 3-4 שנים אצלך הוא גדול יותר ככה; את העסקה אתה יכול לבחון בדיעבד, אבל מכיוון שאתה לא יודע איזה שחקן יוטה הייתה בוחרת לו הייתה לה הבחירה, אז הדרך הנכונה להסתכל על זה היא בתוחלת של בחירה ה12 לאורך השנים ולא 'איזה סליפר יוטה פספסה כשהעבירה את הבחירה'.
אני מנחש שהתוחלת הזו - שאני מניח שאף אחד מאיתנו לא יטרח לחשב - היא ג׳ורג׳ היל.
זה אומר שאנחנו בעצם משווים לג׳ורג׳ היל בחוזה רוקי לעונת השאלה של ג׳ורג׳ היל (כי ממילא היית יכול לשלם ולהשיג אותו בשוק החופשי).
ושוב, זה בהנחה שאנחנו מתעלמים מהאפסייד האפשרי שקיים בבחירה הזו.
ואם נדבר באופן קצת יותר כללי, זה תלוי מה יוטה רוצה. אם יוטה מכוונת לאליפות אז כן, היא צריכה לחשוב על סופרסטארים. כמו שהיא בנויה - שני שחקנים על גבול האולסטאר + מאמן טוב - זו קבוצה נחמדה לסיבוב ראשון או שני.
המקרה הטוב מבחינתם הוא אם הייוורד חותם לכמה שנים והם מחתימים גם את היל ואולי גם את אינגלס מחדש. בכך הם סותמים את הקאפ. לא יודע כמה יהיה להם מקום לשיפור לאחר מכן.
המקרה הרע מבחינתם הוא אם היוורד עוזב ואז אני בכלל לא בטוח שיש להם למה להחתים את היל.
כך או כך, האפסייד לא מרהיב בעיניי.
בכל מקרה, ליוטה יש fo סולידי. מסתמן מהפעולות שלהם שהם בעיקר רוצים להשאיר את הייוורד וזה אומר מבחינתם שהם היו צריכים לבצע קפיצת מדרגה משמעותית השנה ולכן הם הביאו נוכחות יציבה בפוינט ו-ווטרנים לספסל. בהתחשב בנסיבות ובדראפט שהיה, זה מהלך סביר אבל הוא בשום אופן לא מהלך מעולה. שחקנים כמו היל (לא בטופ15 של העמדה שלו) אתה יכול להשיג בשוק החופשי ואין סיבה לבזבז בחירה בלוטרי עבור עונת השאלה שלהם.