סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
אם וכאשר חולון ומכבי ישחקו אחת נגד השנייה בחצי הגמר וחולון יתעקשו לקבל את חדר ההלבשה של מכבי, שלא ישכחו להוציא את בגאצקיס מהלוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:28 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא רואה שום חוסר הגיון או קטנוניות בזה. הקבוצה הבכירה בדירוג הרוויחה את הזכות הזו ביושר, זה משחק שאמור להיות רשמית נייטרלי, הקבוצה השנייה יכולה להגיד תודה שהמשחק נערך במגרשה הביתי ולשתוק. אני גם לא חושב שזה יגרור מלחמות במשחקי הליגה כי ההפסד יהיה של שני הצדדים.

אם זו הזכות שהיא מרוויחה ביושר, על אחת כמה וכמה עדיף לא לנצל את הזכות הזו, שלא יגידו בטעות שזו זכות שהקבוצות נהנות ממנה וממהרות לנצל אותה.
אם זה העונג של יתרון הביתיות, אז לא תודה.
כמו כן, הייתי שמח אם חולון הייתה מסרבת לבחור אולם ומחזירה את הבחירה למנהלת כאות מחאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:31 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה זה "שלא יגידו בטעות"? אז מה אם מישהו (בעיקר מישהו מסוים) יגיד? זה לא משחק בית של מכבי, שיגידו תודה שהוא בכלל במנורה ויסתמו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:32 am 
Sophomore

כשאתה משתף פעולה עם מצב נתון שאתה מתנגד לו, אתה מקבע אותו בתודעה. הבעיה היא לא באמת עם פלוני אלמוני שיגיד כך או אחרת, אלא על השלמה עם עיוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:34 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
אם וכאשר חולון ומכבי ישחקו אחת נגד השנייה בחצי הגמר וחולון יתעקשו לקבל את חדר ההלבשה של מכבי, שלא ישכחו להוציא את בגאצקיס מהלוקר.

ואת שיבק מהדלי של הספונז'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:41 am 
Hall of Famer

ערן כתב:
כשאתה משתף פעולה עם מצב נתון שאתה מתנגד לו, אתה מקבע אותו בתודעה. הבעיה היא לא באמת עם פלוני אלמוני שיגיד כך או אחרת, אלא על השלמה עם עיוות.

אתה מתכוון לזה שזה לא נערך בחולון? לדעתי המחאה שלך תהייה הפגנת סרק, תרגיש נורא מזוכך אחרי זה אבל לא תעזור בכלום. זה שתיקח את חדר ההלבשה או הספסל שמגיע לך לקבל לא ישנה לקיבוע המצב או אי קיבועו אפילו בצורה זניחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 10:46 am 
Sophomore

ייתכן, וייתכן שלא. אתה מאוד ממהר לקבוע אם זה יעשה או לא יעשה משהו. לדעתי כל פעולת מחאה כזו גורמת לדיבור על הנושאים הללו בתקשורת, ולחץ על הקבוצות לשינוי הסיטואציה. כמובן שייתכן שאני טועה, אך לא יודעים אם לא מנסים.
וזה מתחבר למה שאמרתי מקודם, שעדיף להיות לא קטנוניים. אפשר להביע מחאה בעזרת ויתור על "פריבילגיה" זניחה שלא באמת תורמת לך משהו מבחינת סיכויי זכייה בתואר, לשמור על יחסים טובים עם הקבוצה שהאולם הוא אולמה הביתי (בין אם זו מכבי או ירושלים, שלא בדיוק אחראיות לכך שחולון לא יכולה לארח את הפיינל פור בביתה, או אפילו לעצם קיומו של הפיינל פור), ועל הדרך אולי אפילו לגרום לשיח סביב הנושא, במקומות קצת פחות נישתיים מסלניוז וצ'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 11:19 am 
Freshman

ערן כתב:
ייתכן, וייתכן שלא. אתה מאוד ממהר לקבוע אם זה יעשה או לא יעשה משהו. לדעתי כל פעולת מחאה כזו גורמת לדיבור על הנושאים הללו בתקשורת, ולחץ על הקבוצות לשינוי הסיטואציה. כמובן שייתכן שאני טועה, אך לא יודעים אם לא מנסים.
וזה מתחבר למה שאמרתי מקודם, שעדיף להיות לא קטנוניים. אפשר להביע מחאה בעזרת ויתור על "פריבילגיה" זניחה שלא באמת תורמת לך משהו מבחינת סיכויי זכייה בתואר, לשמור על יחסים טובים עם הקבוצה שהאולם הוא אולמה הביתי (בין אם זו מכבי או ירושלים, שלא בדיוק אחראיות לכך שחולון לא יכולה לארח את הפיינל פור בביתה, או אפילו לעצם קיומו של הפיינל פור), ועל הדרך אולי אפילו לגרום לשיח סביב הנושא, במקומות קצת פחות נישתיים מסלניוז וצ'ה.

הפיינלפור יכול להיות בחולון פשוט ב-2 ימים נפרדים של חצאי הגמר. וגמר יכול להכיל 5,600 צופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 2:34 pm 
Freshman

מישהו יכול להסביר את ההגיון של חולון? עם הפקקים לתל אביב, י' אליהו זה אפילו לא יותר קרוב. הם בעצם קבעו ביתיות לקבוצה שמולם. מוזר. אולי זה חלק מהתנאים של עסקת יבזורי? אני בטוח שיש כאן משהו בין המועדונים מאחורי הקלעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 3:00 pm 
Hall of Famer

כבר הסברתי את ההגיון של חולון, וזה הגיון נכון מאד. למעשה זה נו בריינר, והחלטה על הארנה הייתה טפשית.
יתרון הביתיות של מכבי, כביכול, לא שווה כלום. מכבי רק מפסידה במנורה, היא לא ניצחה שם כמעט סיבוב שלם, והקהל שלה איבד בה אמון והפסיק להגיע - כך שלחולון צפוי להערכתי גם יתרון בקהל.
לעומת זאת בגמר יש סיכוי ריאלי מאד שיפגשו את ירושלים. הרבה יותר קל לנצח את מכבי במנורה מאשר את ירושלים בארנה.
בנוסף, יש הרבה יותר סיכוי שמכבי בכלל לא תהייה בפיינל פור, מאשר שירושלים לא תהייה שם.

גם פקקים לת"א אין מי יודע מה בשעות האלה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' מאי 16, 2017 3:08 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 3:07 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:

אני חושב שזה נאיבי לחשוב שזה יעורר יותר מכותרת משנה איזוטרית ליום אחד או שניים, בטח לא יגרום ל"שיח סביב הנושא". אבל בהצלחה.
מה שאתם צריכים לעשות זה להצטרף באופן מלא ובצורה חד משמעית לקבוצות שרוצות לחזור לסדרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 3:45 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
כבר הסברתי את ההגיון של חולון, וזה הגיון נכון מאד. למעשה זה נו בריינר, והחלטה על הארנה הייתה טפשית.
יתרון הביתיות של מכבי, כביכול, לא שווה כלום. מכבי רק מפסידה במנורה, היא לא ניצחה שם כמעט סיבוב שלם, והקהל שלה איבד בה אמון והפסיק להגיע - כך שלחולון צפוי להערכתי גם יתרון בקהל.
לעומת זאת בגמר יש סיכוי ריאלי מאד שיפגשו את ירושלים. הרבה יותר קל לנצח את מכבי במנורה מאשר את ירושלים בארנה.
בנוסף, יש הרבה יותר סיכוי שמכבי בכלל לא תהייה בפיינל פור, מאשר שירושלים לא תהייה שם.

אני חולק. למכבי תל אביב בסיס אוהדים גדול הרבה יותר שאם סיגנל אחד חיובי ינהרו בהמוניהם באוטובוסים לקנות כרטיסים. לתל אביב גם שחקנים טובים מאשר השחקנים של חולון (כן, אין מה לעשות, תקציב פי עשרה). גם ידוע לכולם שמהכרטיסים שהמנהלת מחלקת הרוב מגיעים לאוהדי מכבי תל אביב (תראו איזה צבע שולט ביציעים המרכזיים בכל אירוע כזה). הסיכוי שחולון יפגשו את מכבי תל אביב בגמר לדעתי הוא בערך 75%. הסיכוי שיהיה גמר ירושלים נגד חולון הוא 25% לכל היותר (צריך שגם ירושלים יעברו את שני השלבים, וגם חולון). בשביל זה לוותר על הביתיות? לא נשמעת לי החלטה מקצועית אלא משהו אחר.

לא יהיה קל לנצח את מכבי במשחק מכריע ביד אליהו. אני לא אשים כסף על חולון אפילו עם הקסמים שדן שמיר יודע לעשות במעמדים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 3:51 pm 
Junior

ההחלטה של חולון מראש לא היתה מקצועית וזה הובהר כבר על ידי דן שמיר.
אני אגיד את מה שרלפי מחפש לשמוע, בהחלט כן, בסיום המשחק מול גלבוע גליל וגם אחרי שהתברר שאנחנו במקום הראשון השירים שרצו הם שירי הלל לירושלים ואווהדיה.
לא היה שום סיכוי שחולון היתה נותנת ביתיות לירושלים, זה לא היה עובר אצל האוהדים ורוב ההנהלה מורכבת מאוהדים.
ולזה מצטרפים כמובן גם שיקולים אחרים כמו העובדה שלמנורה יהיה קל יותר להביא אוהדים וכמובן זה במנורה זכינו כבר באליפות על הראש של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 4:00 pm 
Junior

השיקול היחידי שהיה צריך לעניין את חולון זה קרבה לעיר.

בלי קשר ליריבות עם הפועל ירושלים, כמובן שזה טיפשי מאוד לבחור באולם שמרוחק שעה נסיעה לעומת אולם שמרוחק רבע שעה נסיעה לכל האוהדים.

בכל אופן, אני חייב לציין שאני שמח על הבחירה הזו. הפועל כבר הוכיחה בשני הגמרים האחרונים (אליפות וגביע) שבארנה קורה משהו לא טוב...אני בעד לנסות אולם אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 4:03 pm 
מנהל פורום

עזבו את הגמר
החצי גמר, קלאסי לארח בחולון, בטוח זול יותר מאשר לשלם לעריית תל אביב
לפצל את זה לשני כרטיסים, כל משחק יאוכלס באוהדי הקבוצות עצמם במקום שכל פעם חצי אחר של האולם יהיה מלא
ככה שההכנסות מכרטיסים לא ייפגעו, אולי אפילו יעלו
וגם תגמול הולם לקבוצה שלקחה מקום ראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 4:05 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הבחירה של חולון ביד אליהו מושלמת פשוט. גם אפשר יהיה לרדת עליהם על שהם הפועל תל אביב של שנות האלפיים וגם זה מעיד על כך שהם ממש חוששים שהפועל תעלה לגמר.

הדבר היחיד שיותר מושלם מזה זה אם חיפה תעיף אותם ברבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 4:22 pm 
Hall of Famer

רלפי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אני חולק. למכבי תל אביב בסיס אוהדים גדול הרבה יותר שאם סיגנל אחד חיובי ינהרו בהמוניהם באוטובוסים לקנות כרטיסים. לתל אביב גם שחקנים טובים מאשר השחקנים של חולון (כן, אין מה לעשות, תקציב פי עשרה). גם ידוע לכולם שמהכרטיסים שהמנהלת מחלקת הרוב מגיעים לאוהדי מכבי תל אביב (תראו איזה צבע שולט ביציעים המרכזיים בכל אירוע כזה). הסיכוי שחולון יפגשו את מכבי תל אביב בגמר לדעתי הוא בערך 75%. הסיכוי שיהיה גמר ירושלים נגד חולון הוא 25% לכל היותר (צריך שגם ירושלים יעברו את שני השלבים, וגם חולון). בשביל זה לוותר על הביתיות? לא נשמעת לי החלטה מקצועית אלא משהו אחר.

לא יהיה קל לנצח את מכבי במשחק מכריע ביד אליהו. אני לא אשים כסף על חולון אפילו עם הקסמים שדן שמיר יודע לעשות במעמדים כאלה.

אני לא יודע כמה אתה מחובר למה שקורה.
1. במשחקי הבית של מכבי הגיעו לאחרונה פחות מ-2000 צופים. לא ראיתי סיגנל חיובי שימשוך קהל בחזרה אלא אם כן אתה חושב שאריק שיבק הוא מושך קהל. היא גם לא ניצחה במשחק בית כבר סיבוב שלם.
2. אם ראית אותם משחקים אתה יודע שה"תקציב פי 10" זה סיסמה, זה לא הופך אותם לשחקנים יותר טובים. רק לשחקנים יותר אוברפייד.
3. הסיכוי שחולון יפגשו בגמר את מכבי הוא 0%, כי אם הם ייפגשו איפשהו זה בחצי הגמר. חולון ראשונה ומכבי רביעית. אבל לדעתי הסיכוי שייפגשו בחצי הגמר הוא קטן כי מכבי בדרך להיות מודחת ברבע הגמר, בכל אופן זה בטח סיכוי יותר גדול מהסיכוי שירושלים תודח.
4. גמר בין חולון וירושלים הוא בסיכוי של הרבה מעל 25% לדעתי. שתיהן פייבוריטיות ברורות גם בסדרות וגם בחצי הגמר (בטח מול מכבי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 5:01 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ערן כתב:

אני חושב שזה נאיבי לחשוב שזה יעורר יותר מכותרת משנה איזוטרית ליום אחד או שניים, בטח לא יגרום ל"שיח סביב הנושא". אבל בהצלחה.
מה שאתם צריכים לעשות זה להצטרף באופן מלא ובצורה חד משמעית לקבוצות שרוצות לחזור לסדרות.

אני הבעתי את דעתי בנושא, ואני חושב שלא צריכות להיות סדרות בלי ביטול השריונים. אבל מי אני בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 5:07 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
הבחירה של חולון ביד אליהו מושלמת פשוט. גם אפשר יהיה לרדת עליהם על שהם הפועל תל אביב של שנות האלפיים וגם זה מעיד על כך שהם ממש חוששים שהפועל תעלה לגמר.

לא הבנתי מה זה "יהיה אפשר לרדת עליהם", אבל בכללי הייתי ממליץ לך לא לחפש בנרות דרכים "לרדת" על אוהדי קבוצות אחרות. לא כי זה לא כיף לרדת על אוהדי קבוצות אחרות, זה כן, אני עושה את זה כל הזמן, אבל זה יוצר אצל אדם חיבור בין הקבוצה שהוא אוהד לערך העצמי שלו.
כשאתה אוהד קבוצה קטנה זה בסדר, במילא אין לך יותר מדי ציפיות. כשאתה אוהד קבוצה עם ציפיות, אתה מגיע למצב כמו אוהדי מכבי והפועל ת"א העונה. לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 5:33 pm 
Hall of Famer

ראובן, מה הופך את חולון ל"הפועל של שנות ה-2000" בבחירה שלה במנורה ולא בארנה? למה הארנה הייתה הופכת אותה למשהו אחר? סתם מעניין איך עובד ההגיון באמירה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 6:35 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
כי מול מכבי תל אביב היא תתמודד בחצי הגמר. מול הפועל היא תתמודד במקרה הטוב בסיכוי של פיפטי פיפטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 6:45 pm 
Junior

uriel17 כתב:
עזבו את הגמר
החצי גמר, קלאסי לארח בחולון, בטוח זול יותר מאשר לשלם לעריית תל אביב
לפצל את זה לשני כרטיסים, כל משחק יאוכלס באוהדי הקבוצות עצמם במקום שכל פעם חצי אחר של האולם יהיה מלא
ככה שההכנסות מכרטיסים לא ייפגעו, אולי אפילו יעלו
וגם תגמול הולם לקבוצה שלקחה מקום ראשון
5600 זה פחות מכמות המנויים שיש לנו עכשיו. קטן מידי. עם כל הצער שבדבר, כל עוד אין קבוצות קטנות בפיינל פור (ומן הסתם..אי אפשר לדעת איזה קבוצות יגיעו לפיינל פור, כי ההכרעה לגבי איפה הוא ייערך נעשית לפני תום הפלייאוף) אז הוא חייב להיערך בהיכל מנורה או בארנה.

ולא, האולם בחולון לא קטן רק למימדים שלנו, אלא גם למימדים של מכבי והפועל ת"א + חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 7:40 pm 
Freshman

ראובן כתב:

נראה לי שיהיה פואטי יותר אם מכבי ת"א תעיף אותם בחצי במשחק שייתן תחושה ש-יו דונט פאק וויז מכבי אין דה יד.
ואם בנוסף לכך אנחנו נעוף בסדרה מול נהריה כך ששיקולי מניעת הביתיות מאתנו יתבררו כבלתי רלוונטיים, אז בכלל (לא שזה ישים אותנו בפוזיציה לרדת על מישהו אבל יהיה בזה יופי פואטי)..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 7:54 pm 
Junior

על פי אתר המנהלת, החלה מכירת הכרטיסים לחצי גמר הפיינל פור. כרגיל מחירים בשמיים. איזה עצבים. מעניין מה השנה מתכננים...להזכירכם, שנה שעברה הביאו לנו את המחזמר "מרי לו" לארנה...אויש זה היה זוועה, פשוט רעש מחריש אוזניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2017 7:58 pm 
Junior

באמת מנסה למצוא צד למה שחולון תבחר בארנה ולא מוצא.
יד אליהו זה קל״ב, מכבי גם ככה לא רלוונטית וגם אם כן יש לחולון מספיק אוהדים לעומת מכבי (במצב הנוכחי).
למה שיבחרו בארנה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 163 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 122 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: