רלפי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
כבר הסברתי את ההגיון של חולון, וזה הגיון נכון מאד. למעשה זה נו בריינר, והחלטה על הארנה הייתה טפשית.
יתרון הביתיות של מכבי, כביכול, לא שווה כלום. מכבי רק מפסידה במנורה, היא לא ניצחה שם כמעט סיבוב שלם, והקהל שלה איבד בה אמון והפסיק להגיע - כך שלחולון צפוי להערכתי גם יתרון בקהל.
לעומת זאת בגמר יש סיכוי ריאלי מאד שיפגשו את ירושלים. הרבה יותר קל לנצח את מכבי במנורה מאשר את ירושלים בארנה.
בנוסף, יש הרבה יותר סיכוי שמכבי בכלל לא תהייה בפיינל פור, מאשר שירושלים לא תהייה שם.
גם פקקים לת"א אין מי יודע מה בשעות האלה.
אני חולק. למכבי תל אביב בסיס אוהדים גדול הרבה יותר שאם סיגנל אחד חיובי ינהרו בהמוניהם באוטובוסים לקנות כרטיסים. לתל אביב גם שחקנים טובים מאשר השחקנים של חולון (כן, אין מה לעשות, תקציב פי עשרה). גם ידוע לכולם שמהכרטיסים שהמנהלת מחלקת הרוב מגיעים לאוהדי מכבי תל אביב (תראו איזה צבע שולט ביציעים המרכזיים בכל אירוע כזה). הסיכוי שחולון יפגשו את מכבי תל אביב בגמר לדעתי הוא בערך 75%. הסיכוי שיהיה גמר ירושלים נגד חולון הוא 25% לכל היותר (צריך שגם ירושלים יעברו את שני השלבים, וגם חולון). בשביל זה לוותר על הביתיות? לא נשמעת לי החלטה מקצועית אלא משהו אחר.
לא יהיה קל לנצח את מכבי במשחק מכריע ביד אליהו. אני לא אשים כסף על חולון אפילו עם הקסמים שדן שמיר יודע לעשות במעמדים כאלה.
אני לא יודע כמה אתה מחובר למה שקורה.
1. במשחקי הבית של מכבי הגיעו לאחרונה פחות מ-2000 צופים. לא ראיתי סיגנל חיובי שימשוך קהל בחזרה אלא אם כן אתה חושב שאריק שיבק הוא מושך קהל. היא גם לא ניצחה במשחק בית כבר סיבוב שלם.
2. אם ראית אותם משחקים אתה יודע שה"תקציב פי 10" זה סיסמה, זה לא הופך אותם לשחקנים יותר טובים. רק לשחקנים יותר אוברפייד.
3. הסיכוי שחולון יפגשו בגמר את מכבי הוא 0%, כי אם הם ייפגשו איפשהו זה בחצי הגמר. חולון ראשונה ומכבי רביעית. אבל לדעתי הסיכוי שייפגשו בחצי הגמר הוא קטן כי מכבי בדרך להיות מודחת ברבע הגמר, בכל אופן זה בטח סיכוי יותר גדול מהסיכוי שירושלים תודח.
4. גמר בין חולון וירושלים הוא בסיכוי של הרבה מעל 25% לדעתי. שתיהן פייבוריטיות ברורות גם בסדרות וגם בחצי הגמר (בטח מול מכבי).