סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:10 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 2:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קובי לקח אליפויות גם עם שאקיל וגם שנים אחר כך עם פאו גאסול, אז אי אפשר לפסול אותו, בכל זאת, שחקן של שתי קבוצות עם כמה אליפויות באותה קבוצה כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 3:40 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
satriani כתב:
במה קובי פגע בהתפתחות שלהם? לא עדיף שיהיו לצד כוכב ענק?
עדיין לא הבנתי במה זה שונה מדנקן? או כל כוכב על אחר שנמצא בחלק האחרון של הקריירה שמה לעשות לא בדיוק כמו בימי השיא.

הרי אם היו נותנים לו מעט דקות היו כאלו שמתלוננים על איזה יחס מחפיר לכוכב הכי גדול מזה עשרים שנים.
מה גם שהאוהדים רצו לראות את קובי.

כשדאנקן ירד ביכולת עדיין היתה לו המנהיגות והפיכת השחקנים שלצידו לטובים יותר. תראה איך קוואי התפתח לצידו ודמיין לעצמך האם היה מתפתח ככה לצד קובי.

יש לך את נתוני המנהיגות? זה מסתובב ברשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 3:44 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
באופן מפתיע, דווקא ג'ורדן כן רצח סיכוי של קריירה לקוואמי. לא במשחקים, אלא העובדה שהוא בחר בו כמטרה להשפלות (עבור ג'ורדן זאת הדרך לדרבן) באימונים ריסקה כל שביב של ביטחון שהיה בילד.

ולגבי קובי, כמובן שהאמת באמצע. זה לא שאם הלייקרס היו נותנים לקובי 10 דקות ובהם הוא היה הופך למאסטר יודה ורק מלמד את כולם, אז ראסל היה הופך להיות ג'ייסון קיד הבא או משהו כזה. אבל העובדה שקובי לא שינה במאומה את המשחק שלו רק עם יכולת מביכה, לא עזרה לאף אחד. אני חושב שבאיזשהו שלב גם אוהדי הלייקרס, שבהחלט רצו לראות את קובי לא נהנו מהקרקס שהיה על הפארקט. כל אחד אוהב לראות את האגדה שלו גם ברגעים האחרונים, מעטים אוהבים לראות את האגדה מתבזה. דאנקן זאת בדיוק הדוגמא ההפוכה. היכולת ירדה ודאנקן זז הצידה וגם הדקות ירדו. קובי המשיך לקבל את הדקות ובעיקר את הזריקות ומרכז ההתקפה.

באופן לא מפתיע. ג'ורדן היה מאמלל את חבריו לקבוצה באימונים. רק שאז לא היה אינטרנט. חפש סיפורים על מה הוא עשה לוויל פרדו ושאר שחקנים.
והאוהדים כן נהנו מהקרקס. כל מופע של הקרקס, ראית מאות ילדים ובוגרים עם חולצות של קובי במשחקי חוץ.
ואיך החלטת שאוהבים הלייקרס לא נהנו? שאלת את כל האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 4:43 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
sir charles כתב:
satriani כתב:
עדיין לא הבנתי במה זה שונה מדנקן? או כל כוכב על אחר שנמצא בחלק האחרון של הקריירה שמה לעשות לא בדיוק כמו בימי השיא.

הרי אם היו נותנים לו מעט דקות היו כאלו שמתלוננים על איזה יחס מחפיר לכוכב הכי גדול מזה עשרים שנים.

כשדאנקן ירד ביכולת עדיין היתה לו המנהיגות והפיכת השחקנים שלצידו לטובים יותר. תראה איך קוואי התפתח לצידו ודמיין לעצמך האם היה מתפתח ככה לצד קובי.

בשלב מסוים, כנראה כאשר אין לך נימוקים משכנעים, אתה עובר למעין מתקפה מזלזלת כזו במי שמדבר איתך.
התוצאה היא שאי אפשר לקיים איתך דיון אמיתי (ואי אפשר לומר שאני ואחרים לא מנסים).

אני אנסה בפעם האחרונה, לפחות בדיון הזה.
פופ מדבר בהערכה רבה ובהזדמנויות רבות על המנהיגות השקטה של דאנקן והחשיבות שלה להצלחה של הספרס. אם כבר אתה שולח אנשים למצוא נתוני מנהיגות ברשת, לך תמצא קטעים שבהם מאמנים מדברים על המנהיגות של קובי. נדמה לי שפיל ג׳קסון שאימן אותו והגיע איתו להישגים (כל ההישגים של קובי למעשה, אאל״ט) לא שיבח את כישורי המנהיגות של קובי, להיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 5:14 pm 
Hall of Famer

רק כשירות למי שפספס ולא הבין איך הדיון הזה הגיע לאן שהגיע:

הגנה בחירוף נפש על אסטרטגיית הטנקינג של הינקי => העלאת טענה שגם הלייקרס עשו טנקינג בעונת הפרישה של קובי => טנקינג ע"י מתן דקות משחק לקובי במקום לצעירים פחות מנוסים (ושחלקם גם תורמים פחות מקובי) => קובי לא מנהיג ולא היה מוכן לצאת מאור הזרקורים לעומת דאנקן שכן היה מוכן.

אם נחזור שנייה לנושא, כמה הערות על הרשימה:
1. לא סביר בעליל שאחרי קיץ שבו אוקלהומה מנחיתים אצלם את פול ג'ורג' וכרמלו הם נמצאים במקום 15.
2. בוסטון הנחיתו את גורדון הייוורד וקיירי אבל עשו ויתורים מאוד כבדים בשביל זה. אני לא בטוח אם היו משיגים תמורה טובה יותר על אייזיאה, אבל עדיין ויתור על הבחירה של ברוקלין זה המון. בדרך הם גם איבדו את אייברי בראדלי, וגם את ג'רלד גרין, אוליניק, ירבקו ואמיר ג'ונסון. נשארה קבוצה עם רוטציה קצרה מאוד שתצטרך להישמר מאוד מפציעות.
3. קליבלנד נראית כמו שהיא נראית בגלל בנאדם אחד וזה לברון ג'יימס. וייד ורוז לא מגיעים לקבוצה כזו בלעדיו. הטרייד על לאב לא היה קורה בלעדיו, וגם טריסטן תומפסון כנראה כבר היה מוצא קבוצה אחרת. ברגע שג'יימס יעזוב הם חוזרים לתהומות הנשייה.
4. דאלאס בנויה רע לדעתי. האמת שזה די מדהים כמה הם חלשים במישור של הדראפט. בחירות הדראפט ב-10 שנים האחרונות: שאן פוסטר, בי ג'יי מאלנס, אחמד ניווינס, סולומון אלאבי, ג'ורדן המילטון, טנגוי נגומבו, טיילר זלר, דריוס ג'ונסון-אודום, קלי אוליניק, מייק מוסקאלה, ג'סטין אנדרסון, סנטאם סינג באמהרה, איי ג'יי האמונס, דניס סמית. סמית הוא הראשון ב-10 השנים האחרונות שאולי יש לו סיכוי להפוך לשחקן משמעותי בליגה. למעשה הם כבר כמה שנים מושכים את הפרישה של דירק, בדיוק כמו שהיה בלייקרס עם קובי. לא ברור לי מה זה תורם, אבל כנראה שלשני הצדדים נוח, ואולי זה גם עדיף מבחינת ההכנסות. בארנס הוא בטח לא החתמה שהוכיחה את עצמה. מקווה בשביל דאלאס שהם לא בונים עליו כאבן מרכזית לשנים הבאות. אם היינו מדרגים את השחקנים הכי טובים במערב, הוא לא נמצא בטופ20.
5. הייתי מוריד את הקליפרס. את ברוקלין אין אפילו מה לדרג, קבוצה פח שויתרה על כל בחירות הדראפט שלה למאה שנה הקרובות.
6. פילי מקום אחרון? על מה בדיוק? לקולאנג'לו השאירו בחירות גבוהות שנפצעות כל יומיים. תן לסגל שנה אחת לרוץ 50-60 משחקים ביחד ואח"כ תסיק מסקנות מי טוב ומי רע.
7. שיקגו זו ההנהלה הגרועה בליגה וזה כבר לפחות 10 שנים. בהחלט נהנו משני פוקסים אדירים (הזכייה ברוז בלוטרי + נואה בבחירה 9) ושיחוק יפה עם ג'ימי באטלר. חוץ מזה לא עשו הרבה, וזה בגדול מה שהם יודעים. לבחור די טוב בדראפט. ראינו מה יצא מההחתמות הגדולות שהם עשו (וייד ורונדו). ועל טריידים בכלל אין מה לדבר (גיבסון ומקדרמוט תמורת כלום).

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 5:27 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
sir charles כתב:
satriani כתב:

בשלב מסוים, כנראה כאשר אין לך נימוקים משכנעים, אתה עובר למעין מתקפה מזלזלת כזו במי שמדבר איתך.
התוצאה היא שאי אפשר לקיים איתך דיון אמיתי (ואי אפשר לומר שאני ואחרים לא מנסים).

אני אנסה בפעם האחרונה, לפחות בדיון הזה.
פופ מדבר בהערכה רבה ובהזדמנויות רבות על המנהיגות השקטה של דאנקן והחשיבות שלה להצלחה של הספרס. אם כבר אתה שולח אנשים למצוא נתוני מנהיגות ברשת, לך תמצא קטעים שבהם מאמנים מדברים על המנהיגות של קובי. נדמה לי שפיל ג׳קסון שאימן אותו והגיע איתו להישגים (כל ההישגים של קובי למעשה, אאל״ט) לא שיבח את כישורי המנהיגות של קובי, להיפך.

למה מזלזל? אני שומע הצהרות ופייק ניוז ומנסה להבין מהיכן הנתונים. בינתיים אתה לא מביא נתונים ומזלזל באינטליגציה של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 7:17 pm 
Junior

קנטאוויוס קאלדוול פופ. סתם אוהב להגיד את השם שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 8:05 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
רק כשירות למי שפספס ולא הבין איך הדיון הזה הגיע לאן שהגיע:

הגנה בחירוף נפש על אסטרטגיית הטנקינג של הינקי => העלאת טענה שגם הלייקרס עשו טנקינג בעונת הפרישה של קובי => טנקינג ע"י מתן דקות משחק לקובי במקום לצעירים פחות מנוסים (ושחלקם גם תורמים פחות מקובי) => קובי לא מנהיג ולא היה מוכן לצאת מאור הזרקורים לעומת דאנקן שכן היה מוכן.

אם נחזור שנייה לנושא, כמה הערות על הרשימה:
1. לא סביר בעליל שאחרי קיץ שבו אוקלהומה מנחיתים אצלם את פול ג'ורג' וכרמלו הם נמצאים במקום 15.
2. בוסטון הנחיתו את גורדון הייוורד וקיירי אבל עשו ויתורים מאוד כבדים בשביל זה. אני לא בטוח אם היו משיגים תמורה טובה יותר על אייזיאה, אבל עדיין ויתור על הבחירה של ברוקלין זה המון. בדרך הם גם איבדו את אייברי בראדלי, וגם את ג'רלד גרין, אוליניק, ירבקו ואמיר ג'ונסון. נשארה קבוצה עם רוטציה קצרה מאוד שתצטרך להישמר מאוד מפציעות.
3. קליבלנד נראית כמו שהיא נראית בגלל בנאדם אחד וזה לברון ג'יימס. וייד ורוז לא מגיעים לקבוצה כזו בלעדיו. הטרייד על לאב לא היה קורה בלעדיו, וגם טריסטן תומפסון כנראה כבר היה מוצא קבוצה אחרת. ברגע שג'יימס יעזוב הם חוזרים לתהומות הנשייה.
4. דאלאס בנויה רע לדעתי. האמת שזה די מדהים כמה הם חלשים במישור של הדראפט. בחירות הדראפט ב-10 שנים האחרונות: שאן פוסטר, בי ג'יי מאלנס, אחמד ניווינס, סולומון אלאבי, ג'ורדן המילטון, טנגוי נגומבו, טיילר זלר, דריוס ג'ונסון-אודום, קלי אוליניק, מייק מוסקאלה, ג'סטין אנדרסון, סנטאם סינג באמהרה, איי ג'יי האמונס, דניס סמית. סמית הוא הראשון ב-10 השנים האחרונות שאולי יש לו סיכוי להפוך לשחקן משמעותי בליגה. למעשה הם כבר כמה שנים מושכים את הפרישה של דירק, בדיוק כמו שהיה בלייקרס עם קובי. לא ברור לי מה זה תורם, אבל כנראה שלשני הצדדים נוח, ואולי זה גם עדיף מבחינת ההכנסות. בארנס הוא בטח לא החתמה שהוכיחה את עצמה. מקווה בשביל דאלאס שהם לא בונים עליו כאבן מרכזית לשנים הבאות. אם היינו מדרגים את השחקנים הכי טובים במערב, הוא לא נמצא בטופ20.
5. הייתי מוריד את הקליפרס. את ברוקלין אין אפילו מה לדרג, קבוצה פח שויתרה על כל בחירות הדראפט שלה למאה שנה הקרובות.
6. פילי מקום אחרון? על מה בדיוק? לקולאנג'לו השאירו בחירות גבוהות שנפצעות כל יומיים. תן לסגל שנה אחת לרוץ 50-60 משחקים ביחד ואח"כ תסיק מסקנות מי טוב ומי רע.
7. שיקגו זו ההנהלה הגרועה בליגה וזה כבר לפחות 10 שנים. בהחלט נהנו משני פוקסים אדירים (הזכייה ברוז בלוטרי + נואה בבחירה 9) ושיחוק יפה עם ג'ימי באטלר. חוץ מזה לא עשו הרבה, וזה בגדול מה שהם יודעים. לבחור די טוב בדראפט. ראינו מה יצא מההחתמות הגדולות שהם עשו (וייד ורונדו). ועל טריידים בכלל אין מה לדבר (גיבסון ומקדרמוט תמורת כלום).

תודה על ההתייחסות. אשמח לקרוא את הרשימה החלופית שלך.

1. פרסטי ואוקלוהומה סיטי - פול גו׳רג׳ הגיע לעונה אחת. זה הימור מעולה שעשוי להצליח בגדול ועשוי גם שלא.
כרגע אני די אופטימי עבורם אבל ההנהלה באוקלוהומה עשתה טעויות גדולות. זו אותה הנהלה שאיבדה את הארדן ודוראנט (!!) תמורת כלום, שהעסיקה מאמן לא מספיק טוב במשך הריצה שלהם בקבוצה ושהלכה על התפיסה המיושנת של קו קדמי גדול בזמן שכל הליגה עוברת להרכבים נמוכים (ולא זכתה להצלחה גדולה עם האסטרטגיה הזו). יכול להיות שהייתי נוקשה מדי איתם אבל קשה לי מאוד לפרגן לפרסטי אחרי הטרייד האומלל שביצע. הוא נכנס לרשימה בגלל הקיץ המאוד מוצלח שהיה לו.
2. איינג׳ ובוסטון - אתה מתייחס רק להחלטות בקיץ האחרון. בעיניי רובן היו החלטות חכמות אבל גם אם אתה צודק ויתברר שלא, זה לא מאוד משנה. איינג׳ כבר בנה קבוצה אלופה בעבר, הטרייד עם ברוקלין היה מבריק והסך הכל שלו מעולה. הוא אחד המנג׳רים המעניינים והטובים ביותר בליגה.
3. יכול להיות שקליבלנד יחזרו לתהומות הנשייה בלי ג׳יימס. בפועל, היה שם עד לא מזמן מנג׳ר מוצלח והטרייד של הבחור החדש גם כן היה מוצלח. הם הצליחו לקבל את קראודר, תומאס והבחירה הגבוהה של ברוקלין תמורת קיירי הלא מרוצה. זה הישג נאה. גם הרכבת הספסל נעשתה בסך הכל בצורה טובה. בקיצור, גם לבנות סביב לברון צריך לדעת ואין סיבה לא לתת קרדיט בעניין הזה לקליבלנד (ובייחוד לג׳י אם הקודם שלה; זה היה המקרה היחיד שבו התייחסתי להמשכיות מהג׳י אם הקודם, בגלל שהעזיבה הייתה ממש לאחרונה).
4. דאלאס העכשווית אולי בנויה לא משהו אבל כיוון שלא מדובר בהנהלה חדשה, ניתן להעריך אותם באופן כללי. הקבוצה בחרה בדירק נוביצקי, הצליחה לייצר איתו מע׳ יחסים יפה ומחוייבת, שינתה שוב ושוב (ושוב) את הסגל עד שהצליחה לבנות סביבו אלופה. עד כאן - הישגים מרשימים בפועל. מעבר לכך, יש משהו יציב וסן אנטוניואי במערכת של דאלאס - ההנהלה ותיקה, המאמן שהוא אחד הטובים בליגה נמצא שם שנים רבות.. זה אולי לא חכם שהם משכו את השנים של נוביצקי אבל גם כאן יש משהו סן אנטויואי. אני מניח שיהיו שחקנים שיתחברו לזה... הם לא פגעו בדראפט כמו ס״א, זה נכון, אבל הם כן הצליחו לאתר כשרונות פה ושם, גם בשנתיים-שלוש האחרונות. לגבי בארנס, הוא לא צריך להיות השחקן המרכזי שלהם אבל הוא הצלחה נאה עד כה (בטופ10 של עמדה מס׳ 4), בייחוד בהתחשב בכך שהם השיגו אותו די בחינם. בעיניי זו קבוצה עם הנהלה טובה. אני מהמר שהיא תצליח להתאושש מדעיכתו של נוביצקי ועזיבתו לבסוף, גם אם הם בונים בדרך שאני פחות מעריך.
5. את ברוקלין אני שופט רק החל מהרגע שבו הג׳י אם החדש שלהם נכנס לתמונה. זה שהם קבוצה פח ושהם חייבים מיליון בחירות לא קשור אליו. המהלכים שהוא ביצע עד כה היו מהלכים טובים. לגבי הקליפרס, מדובר על ג׳רי ווסט. יש לו מספיק מניות. המהלכים שלהם בקיץ היו יצירתיים ויפים כך שאני מרגיש שיש שם, הלכה למעשה, הנהלה חדשה בהנהגתו.
6. פילי ממש לא מקום אחרון. לא דירגתי את המקומות האחרונים אלא רק את הטופ15... המקומות האחרונים הם בסדר אקראי. לעצם העניין, הדירוג הוא לא של פילי אלא של קולאנג׳לו. אני מכיר את העבודה שלו בעשור האחרון והוא מספיק זמן בפילי כדי להתרשם גם מהביצועים האחרונים שלו. דעתי עליו ברורה ונדמה לי שגם מנומקת.
אין ספק שהוא עושה בינתיים עבודה טובה יותר בפילי ממה שעשה בטורונטו (די קל בהתחשב באסון שהייתה הכהונה בת 7 השנים שלו; בשנה הראשונה הוא ניצח יותר משחקים מבכל שנה אחרת) אבל אני סומך עליו שיחרב את העסק בקרוב. סביר שהוא כבר התחיל עם הטרייד של פולץ.
7. אני מסכים שההנהלה של שיקאגו היא בין הגרועות בליגה.

לגבי הדיון על הלייקרס ואיך הגענו אליו, ההתחלה הייתה בכך שהזכרתי - בטיעון דומה למה שהחתול יובב טען בת׳רד אחר - שרבים מהמנהלים כאן לא מרשימים במיוחד וקצת נמוגים לרקע. אנחנו שומעים לרוב על כמה מנהלים מוצלחים במיוחד. בהתחשב ביכולות הבינוניות באופן יחסי, להינקי, להערכתי האישית והאולי משוחדת, היה יכול להיות מקום גבוה ברשימה הזו.
לגבי הלייקרס, אני לא טענתי שהלייקרס עשו טאנקינג רק בעונת הפרישה של קובי אלא בכלל בשנים האחרונות. הם פשוט עשו את זה עם חזות תקשורתית חכמה יותר. נדמה לי שמאנו כתב על שנת הפרישה של קובי כמביכה ואני בהחלט מסכים איתו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אוקטובר 13, 2017 9:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 8:50 pm 
Hall of Famer

יותר מביכה משל פול פירס נגיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 9:19 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
יותר מביכה משל פול פירס נגיד?

בעיניי כן. פירס היה די שולי בקליפרס בעונת הפרישה שלו, גם מבחינת החשיפה אליו וגם מבחינת כמות הנגיעות והזריקות שלו. הוא לא התעקש להיות באור הזרקורים ולא ניסה לקלוע מיליון נקודות במשחק אלא פשוט שיחק מעט ולא טוב. זה לא מביך בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 9:20 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שהשאלה האמיתית היא איך אוהדי הלייקרס ראו את השנה האחרונה של קובי. זאת שאלה גם בגלל שהם אלו שנחשבים בעיקר, וגם בגלל שהם המניע של הכלכלה של הלייקרס (מרצ'נדייז וכרטיסים) - נדמה לי שהתשובה החד משמעית גם, היא שהם היו בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 9:50 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
נדמה לי שהשאלה האמיתית היא איך אוהדי הלייקרס ראו את השנה האחרונה של קובי. זאת שאלה גם בגלל שהם אלו שנחשבים בעיקר, וגם בגלל שהם המניע של הכלכלה של הלייקרס (מרצ'נדייז וכרטיסים) - נדמה לי שהתשובה החד משמעית גם, היא שהם היו בעד.

יש פה יוזר שכתב הודעת בסגנון ״נראה לי לגם לאוהדים נמאס״. יש יותר פייק מזה?
הרי האוהדים (לא רק במשחקי הבית) הציפו את המגרשים והגופיה של קובי היתה מספר 3 אחרי לברון וקרי. הייתי אומר שזה מראה קצת על פופולריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:12 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
באופן מפתיע, דווקא ג'ורדן כן רצח סיכוי של קריירה לקוואמי. לא במשחקים, אלא העובדה שהוא בחר בו כמטרה להשפלות (עבור ג'ורדן זאת הדרך לדרבן) באימונים ריסקה כל שביב של ביטחון שהיה בילד.

ולגבי קובי, כמובן שהאמת באמצע. זה לא שאם הלייקרס היו נותנים לקובי 10 דקות ובהם הוא היה הופך למאסטר יודה ורק מלמד את כולם, אז ראסל היה הופך להיות ג'ייסון קיד הבא או משהו כזה. אבל העובדה שקובי לא שינה במאומה את המשחק שלו רק עם יכולת מביכה, לא עזרה לאף אחד. אני חושב שבאיזשהו שלב גם אוהדי הלייקרס, שבהחלט רצו לראות את קובי לא נהנו מהקרקס שהיה על הפארקט. כל אחד אוהב לראות את האגדה שלו גם ברגעים האחרונים, מעטים אוהבים לראות את האגדה מתבזה. דאנקן זאת בדיוק הדוגמא ההפוכה. היכולת ירדה ודאנקן זז הצידה וגם הדקות ירדו. קובי המשיך לקבל את הדקות ובעיקר את הזריקות ומרכז ההתקפה.

באופן לא מפתיע. ג'ורדן היה מאמלל את חבריו לקבוצה באימונים. רק שאז לא היה אינטרנט. חפש סיפורים על מה הוא עשה לוויל פרדו ושאר שחקנים.
והאוהדים כן נהנו מהקרקס. כל מופע של הקרקס, ראית מאות ילדים ובוגרים עם חולצות של קובי במשחקי חוץ.

נכון, ג'ורדן נהג לאמלל את ה"חברים" שלו לקבוצה. רק זה לא רלוונטי. אתה הערת, כמובן בסרקסטיות המקסימה והמחממת לב שלך, על ג'ורדן ואיך הוא תקע את ההתפתחות של קוואמי בראון. אז התשובה היא כן, סיבה משמעותית שהקריירה של בראון נראתה כמו שנראתה היה הטיפול שג'ורדן נתן לו באימונים. וזה בכלל לא רלוונטי שג'ורדן נהג לעשות את זה לכולם. עבור הוויזארדס בשלב הזה, בהחלט היה עדיף שג'ורדן בן ה-39 לא ירד לפארקט ושג'ורדן סגן הנשיא לענייני כדורסל לא יילך ויתאמן עם השחקנים שאותם הוא בחר בדראפט.

לגבי אוהדי הלייקרס, לא שאלתי אותם, אפילו לא קבעתי עובדה, אלא רק אמרתי שאני חושב שאפילו הם לא נהנו מהקרקס. למה? כי זה היה קרקס. ואיך שהוא נראה לי שאם אתה אוהד שחקן והוא מתבזה (עונה של כ-25% מהשלוש ו-7 זריקות לא קשורות מהשלוש, עונה שבה מטווח ה-2 האחוזים לא טובים בהרבה ועונה שהקבוצה רק מפסידה ועדיין משחקים כאילו קובי השחקן הכי טוב בעולם היא מביכה למדי) זה לא בדיוק עושה אותך מאושר ואתה לא רץ עם לב פועם מהתרגשות לראות עוד הצגה של 20 נק' עם 6-18 מהשדה, 1-7 מהשלוש והפסד ב-20 לאיזו שארלוט. אבל יכול להיות שזה רק אני וזה מה שאוהדי קובי והלייקרס נהנים לראות.

לגבי הדירוג, אני חושב שכמו שפרסטי קיבל ביג נו נו על הטרייד על הארדן, כך גם הג'י.אם של דנבר שדורג 11. את אחד המהלכים הכי משמעותיים שלו Att כנראה שכח. בחירה נפלאה במקום ה-27 ברודי גובר, רק בשביל להעביר אותו אחרי כמה דקות ליוטה תמורת בחירת סיבוב שני וכסף.

ולגבי מיאמי, זה היה ידוע שפט ריילי התכונן לקיץ 2010 כמה שנים קודם. זאת בדיוק העבודה של לנהל תקרת שכר. גם הלייקרס ב-96 עבדו קשה מאד בשביל לפנות את המקום לשאק בזמנו.

דאלאס זאת שאלה מעניינת. אני חושב שהכישלון הגדול ביותר שלהם היה אחרי עונת האליפות. היא הייתה מקרית וההופעה של לברון הייתה מהמדהימות של סופרסטאר אי פעם ואני חושב שקיובן והצוות שלו קצת חטאו בחטא של מכבי אחרי תואר היורוליג המקרי. הם התאהבו בעצמם ובמהלכים שלהם. כמובן שהמהלך המשמעותי של הקיץ הבא היה הויתור תמורת חופן פעוט על טייסון צ'נדלר. משם דאלאס רק צונחת ולמען האמת די קופאת על השמרים בתהליך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:16 pm 
Hall of Famer

אולי כדאי שימנו את האוהדים, אם כך, להנהלה. יערכו הצבעות דמוקרטיות והכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:28 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
satriani כתב:
עמוס לב כתב:

נכון, ג'ורדן נהג לאמלל את ה"חברים" שלו לקבוצה. רק זה לא רלוונטי. אתה הערת, כמובן בסרקסטיות המקסימה והמחממת לב שלך, על ג'ורדן ואיך הוא תקע את ההתפתחות של קוואמי בראון. אז התשובה היא כן, סיבה משמעותית שהקריירה של בראון נראתה כמו שנראתה היה הטיפול שג'ורדן נתן לו באימונים. וזה בכלל לא רלוונטי שג'ורדן נהג לעשות את זה לכולם. עבור הוויזארדס בשלב הזה, בהחלט היה עדיף שג'ורדן בן ה-39 לא ירד לפארקט ושג'ורדן סגן הנשיא לענייני כדורסל לא יילך ויתאמן עם השחקנים שאותם הוא בחר בדראפט.

לגבי אוהדי הלייקרס, לא שאלתי אותם, אפילו לא קבעתי עובדה, אלא רק אמרתי שאני חושב שאפילו הם לא נהנו מהקרקס. למה? כי זה היה קרקס. ואיך שהוא נראה לי שאם אתה אוהד שחקן והוא מתבזה (עונה של כ-25% מהשלוש ו-7 זריקות לא קשורות מהשלוש, עונה שבה מטווח ה-2 האחוזים לא טובים בהרבה ועונה שהקבוצה רק מפסידה ועדיין משחקים כאילו קובי השחקן הכי טוב בעולם היא מביכה למדי) זה לא בדיוק עושה אותך מאושר ואתה לא רץ עם לב פועם מהתרגשות לראות עוד הצגה של 20 נק' עם 6-18 מהשדה, 1-7 מהשלוש והפסד ב-20 לאיזו שארלוט. אבל יכול להיות שזה רק אני וזה מה שאוהדי קובי והלייקרס נהנים לראות.

לגבי הדירוג, אני חושב שכמו שפרסטי קיבל ביג נו נו על הטרייד על הארדן, כך גם הג'י.אם של דנבר שדורג 11. את אחד המהלכים הכי משמעותיים שלו Att כנראה שכח. בחירה נפלאה במקום ה-27 ברודי גובר, רק בשביל להעביר אותו אחרי כמה דקות ליוטה תמורת בחירת סיבוב שני וכסף.

ולגבי מיאמי, זה היה ידוע שפט ריילי התכונן לקיץ 2010 כמה שנים קודם. זאת בדיוק העבודה של לנהל תקרת שכר. גם הלייקרס ב-96 עבדו קשה מאד בשביל לפנות את המקום לשאק בזמנו.

דאלאס זאת שאלה מעניינת. אני חושב שהכישלון הגדול ביותר שלהם היה אחרי עונת האליפות. היא הייתה מקרית וההופעה של לברון הייתה מהמדהימות של סופרסטאר אי פעם ואני חושב שקיובן והצוות שלו קצת חטאו בחטא של מכבי אחרי תואר היורוליג המקרי. הם התאהבו בעצמם ובמהלכים שלהם. כמובן שהמהלך המשמעותי של הקיץ הבא היה הויתור תמורת חופן פעוט על טייסון צ'נדלר. משם דאלאס רק צונחת ולמען האמת די קופאת על השמרים בתהליך.

אני לא זכרתי או לא הייתי מודע לטרייד ההוא של דנבר. בכלל, כל מכירה של בחירת סיבוב ראשון היא חטא בעיניי של מועדון וטוב שהוא נענש על כך.
אני לא חושב שמדובר בטעות באותו סדר גודל. הארדן לא היה בחירה ספוקולטיבית בסוף הסיבוב הראשון (יכולהיות שדנבר לא היו בוחרים את גובר). הארדן שיחק בקבוצה והצליח להגיע איתה לגמר הנ.ב.א. הוא ראה אותו באימונים ובמשחקים. זו הייתה הערכת כשרון נוראית. הקבוצה שאתה צריך לעשות עליה סקאוטינג טוב היא קודם כל הקבוצה שלך ואתה לא שולח את אחד הכוכבים שלך בטרייד ומי (ששנייה אחרי שיעבור יתברר) שהוא אחד השחקנים הטובים בעולם תמורת כלום ושום דבר כשהשנייה הגעת לגמר הליגה ואתה יכול לסגור אותו לכמה שנים. זה פשוט (כמעט) בלתי נסלח. כמו להגיע מול שער ריק ואז להסתובב ולהרחיק את הכדור.
בנוגע לדנבר, יכול להיות שהם באמת לא צריכים להיות בטופ15. התלבטתי לגביהם ולגבי קבוצות אחרות...
כרגע, אני חושב שהם כן צריכים להיות שם. מוכרח לומר שלא היו המון אופציות טובות אחרות. אולי ממפיס? וושינגטון?
אולי ההנהלה החדשה של אורלנדו (נדמה לי שעברו ממילווקי כך שאולי אפשר להחשיב להם את ההישגים של מילווקי?).
יש מעט מאוד הנהלות טובות במיוחד שלא היה וויכוח לגביהן. רוב ההנהלות הגרועות ביותר בליגה פוטרו לא מזמן (לייקרס, ברוקלין, אורלנדו). השורדים הם בינוניים למדי. יש מהלכים לכאן, יש מהלכים לשם. בד״כ אין אסטרטגיה ברורה או הברקות למיניהן. כששמתי את פורטלנד בטופ10 (אף אחד לא התווכח איתי על זה אז אני מניח שזה סוג של קונצנזוס), למרות הטעות הקלאסית והפטאלית של השוק החופשי בשנה שעברה, הבנתי שהמצב לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:39 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
satriani כתב:
עמוס לב כתב:

י אוהדי הלייקרס, לא שאלתי אותם, אפילו לא קבעתי עובדה, אלא רק אמרתי שאני חושב שאפילו הם לא נהנו מהקרקס. למה? כי זה היה קרקס. ואיך שהוא נראה לי שאם אתה אוהד שחקן והוא מתבזה (עונה של כ-25% מהשלוש ו-7 זריקות לא קשורות מהשלוש, עונה שבה מטווח ה-2 האחוזים לא טובים בהרבה ועונה שהקבוצה רק מפסידה ועדיין משחקים כאילו קובי השחקן הכי טוב בעולם היא מביכה למדי) זה לא בדיוק עושה אותך מאושר ואתה לא רץ עם לב פועם מהתרגשות לראות עוד הצגה של 20 נק' עם 6-18 מהשדה, 1-7 מהשלוש והפסד ב-20 לאיזו שארלוט. אבל יכול להיות שזה רק אני וזה מה שאוהדי קובי והלייקרס נהנים לראות.

אני חושב שהם נהנו כי הם מילאו את המגרשים והיתה התרגשות גדולה לראות את השחקן הכי גדול ב20 שנים האחרונות אולי משחק בפעם האחרונה. לכולם ברור שזה לא בריינט בשיאו ולכן הציפיה נמוכה יותר.
אתה לא נהנת אולי. אחרים כן. אחרים רצו לראות את בריינט ולא איזה שחקן דיליג כי מה לעשות. לא חיכה על הספסל דורנט או דורנט הבא.
הפסד לשרלוט לא קשור לבריינט. קשור לאיכות הסגל המזעזע שהיה שם. עם בריינט ובטח בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:41 pm 
Hall of Famer

לא התכוונתי שהטרייד של נזיד עדשים על גובר הוא שווה ערך לטרייד על הארדן, אבל הוא נק' שחורה לא קטנה. אם כבר עשית סקאוט על השחקן ובחרת אותו, רצוי שתשמור אותו אצלך ולא תגלה שהוא הפך לאחד הגבוהים הטובים בליגה במקום אחר. ולכן אמרתי, שכמו שהורדת נק' לפרסטי על הטרייד הנוראי על הארדן, גם לג'י.אם של דנבר צריך להוריד נק'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:43 pm 
Hall of Famer

כנראה שאלו יותר אוהדי קובי מאוהדי הלייקרס. נדמה לי שנורטון אפילו העיד על עצמו שהוא כזה, בעבר.
כך או כך, כמועדון כדורסל שמנסה להשתפר ולבנות את צעיריו, זו טעות בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:45 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא התכוונתי שהטרייד של נזיד עדשים על גובר הוא שווה ערך לטרייד על הארדן, אבל הוא נק' שחורה לא קטנה. אם כבר עשית סקאוט על השחקן ובחרת אותו, רצוי שתשמור אותו אצלך ולא תגלה שהוא הפך לאחד הגבוהים הטובים בליגה במקום אחר. ולכן אמרתי, שכמו שהורדת נק' לפרסטי על הטרייד הנוראי על הארדן, גם לג'י.אם של דנבר צריך להוריד נק'.

צודק, אכן צריכות לרדת נק׳.
הורדתי להם על הטרייד על נורקיץ׳ ועל הבחירה במודיאיי. לטרייד של גובר לא הייתי מודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:53 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
עמוס לב כתב:

הורדתי להם על הטרייד על נורקיץ׳ ועל הבחירה במודיאיי. לטרייד של גובר לא הייתי מודע.

והספרס העבירו את דרגיץ׳ בשביל היירסטון.
כל מועדון טועה, השאלה כמה מול כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:57 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
Att כתב:
עמוס לב כתב:

והספרס העבירו את דרגיץ׳ בשביל היירסטון.
כל מועדון טועה, השאלה כמה מול כמה.

נכון וגם - חוץ מהטעויות, מדובר גם על דרך/אסטרטגיה, על בחירת מאמן, תרבות ארגונית, יציבות, process נכון (אם כי קשה לאמוד אותו מרחוק) וכו׳. בסך הכל, דנבר בנו קבוצה עמוקה, בחרו לא רע בדראפט (כולל כמה מציאות). אני חושב שהסך הכל של השנים האחרונות הוא חיובי, גם אם לא מעורר התפעלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:23 pm 
Hall of Famer

כן, אני אוהד קובי, (בדיוק כפי שהייתי אוהד רג'י, כולל בגמר 2000', ובדיוק כפי שאני היום אוהד סטף).
והנה העניין, גם כשהם מחטיאים, יש משהו באסתטיקה של השחקנים האלה (בעיקר קובי וסטף) שמקפיץ לי את הלב מהתרגשות. ובדיוק כמו שאני אוהב לראות את דנבר ואת יוקיץ' גם כשהם מפסידים המון, כך גם אהבתי לראות את קובי, אפילו בעונה האחרונה (וכאמור את סטף). זה מאד סובייקטיבי, אבל הדבר החמקמק הזה , ה"אסתטיקה" הזאת, היא משהו שגרם לי לאהוב את מה שקובי עשה בלייקרס, גם בשנה האחרונה.
וכאמור, נדמה לי שכך רוב האוהדים (ויעידו מכירות חולצות וסטייפלס סנטר מלא).

*אפרופו סטייפלס סנטר, בתור מישהו שחי בלוס אנג'לס עכשיו, זה מדהים לראות את הבדלי המחירים בין משחקי הלייקרס לבין משחקי הקליפרס, גם אחרי השנים השחונות של הראשונה.

בנושא אחר - אני דווקא חושב הפוך מקיופיפולו - סטוטס הוא הגורם המרכזי בפורטלנד, הרבה מעבר להנהלה שהיא לדעתי די מחורבנת, ובטח לא מה-15 הטובות בליגה (עם כל הכבוד לנורקיץ').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:31 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שגם קובי הוא אוהד קובי לפני שהוא שחקן הלייקרס אז זה מסתדר :)
אני מבין מה אתה אומר לגבי האסתטיקה אם כי אני אישית פחות התלהבתי מקובי (כן מזדהה לגבי קארי למרות שקשה לי לאהוד שחקנים באופן ספציפי ויותר טבעי עבורי לאהוד קבוצות). הזכרת את זה פעמים אחדות ביחס לדמאר שבאמת דומה לו בסגנון המשחק.

לגבי פורטלנד, מה אני אגיד. כמה החלטות ממש טובות, כמה החלטות ממש מטומטמות.
זה הממוצע שיצא לי. לפחות יש שם העזה מסוימת.
מבחינתי גם מינוי המאמן הוא חלק מעבודת ההנהלה ולכן הם מקבלים נקודות גם על סטוטס.
בינתיים אני מבין שנורקיץ׳ (שאני הערכתי יותר ממך ברשימות ונתתי לזה ביטוי גם כאן בציון שלהם) לא מקבל הארכת חוזה ויהיה רסטריקטד בקיץ הבא. אם הם לא ישאירו אותו, הם יוצאים מהרשימה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:34 pm 
Hall of Famer

כבר קיבלתי כמה הערות על קבוצות שלא שייכות לרשימה לדעתכם - יש קבוצה שצריכה הייתה להיות ולא נמצאת ברשימה?

מישהו חייב להיות טופ15. למעשה, 15 קבוצות בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:40 pm 
Hall of Famer

המקופחות לדעתי הן:
אוקלהומה - טעות גדולה עם הארדן, אבל איזה קיץ!!
ממפיס - השאירו במשך שנים גרעין של ארבעה שחקנים (גם אם בשנה האחרונה, שניים מהגרעין עזבו). עשו טעות גדולה עם פרסונס לצערי. אבל עוד דבר שהם עשו זה להביא את פיזדייל כמחליף מושלם ליירגר. הנהלה טובה בסך הכל.
ניו אורלינס -אני מבין שיש להם מה להוכיח. אבל הרבה יהיה תלוי בשנה הקרובה, אם הם יעשו מקום 4-6 במערב (כפי שאני מצפה) נדמה לי שההנהלה שיחקה אותה. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 119 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, Yossarian ו 113 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה