סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 6:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 4:40 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:
אני אוהב את מגוון הדברים שלגביהם אני לא מסכים איתך.

אז זה בדיוק אותו דבר, חוץ מהעובדה שהאגרסיביות של ארל וויליאמס היתה מאוד מפורסמת והנטייה של אוחיון לתקוע מתפרצות מוכרת בעיקר לך. ומהעובדה שאוחיון לא התלונן על היכולת של אחרים להריץ מתפרצות אלא אמר שזה, בגדול, דבר טוב.

בהצלחה עם אחת המהדורות המשונות של הוצא מהקשרו (גל אלברמן: ״אנחנו צריכים להמשיך להיות דומיננטים במצבים הנייחים״ - והוא בכלל, כידוע, הנוגח הכי גרוע בישראל. חחחחח.... עידן מימון: ״ההגנה של הפועל ראשון לציון צריכה להיות הרבה יותר אגרסיבית״ - והוא, כידוע, היה חור בהגנה. חחחחחח....).

הנטייה של יוגב לתקוע מתפרצות ידועה לכל אוהד מכבי באשר הוא. עוד רגע תגיד שהוא גם אחד ממסיימי החדירות הגדולים בארץ.

אל תגיד ככה על אוחיון! עזוב את הילד!

אז גם לגבי זה רציתי להעיר, כי הבדלי התפיסה הקומית שלנו כנראה גדולים מדי וגם די מיצו את עצמם:

אני שותף לזלזול שלך ברמה של השחקן הישראלי ולטענה לגבי היחס המלטף שהוא מקבל מהתקשורת, אבל הטענה שהעובדה, שידועה לכל אוהדי מכבי (ביג דיל. גם 95% מאוהדי הפועל בטוחים שהלפרין הוא שחקן על עם אופי מדהים ושאם הוא רק יקבל יותר דקות, הפועל תיקח את היורוקאפ בהליכה), מעולם לא הוזכרה על ידי אף פרשן רק בגלל שאסור לבקר שחקנים ישראלים, היא קצת מוזרה. להלן, רשימה חלקית של חסרונות של שחקנים ישראלים שמדוברים כל הזמן, על ידי כל הפרשנים: דוסון - אין קליעה, אין הגנה. משעור - אין קליעה. מקל - לא קולע, מכדרר יותר מדי. פניני - מלוכלך, מתעסק בשטויות, לא אתלטי ולא לוקח ריבאונד. אוחיון - לא קולע. בלאט - לא אתלטי, לא חודר. נעימי - לא שומר, אופי מחורבן. לימונד - קבלת החלטות. אפיק ניסים - לא שומר. הלפרין - אופי רך, הגנה. אליהו - אופי, חסר בטחון, מוסר עבודה, קליעה, הגנה.

בקיצור, על כולם מותר ללכלך, חוץ מעל חוסר היכולת המפורסם של אוחיון להוציא פאסטברייק...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 6:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז זה לא ביג דיל, זו כבר טענה אחרת מאשר "אתה לבד בזה"...

סתם מעניין אותי, אם כך - למה אתה צריך "לעקוב"? לא ראית אותו שנים כבר?
סתם מעניין לשמוע, מה ראית מיכולות הובלת הפאסט ברייק של אוחיון בשנים שלו במכבי, מעבר לשנה הראשונה אולי?
לא ראית את הויתור על הפאסט ברייקים גם בעדיפות מספרית? לא ראית את המהלך האופייני של קבלת הכדור מהשחקן שלקח את הריבאונד - וה"ריצה" בהילוך איטי למעלה עם תנועת ה"תרגיעו, הכל טוב"?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 6:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא, אני חושב שאת כל המגרעות שציינת לגבי השחקנים הישראלים האלו דסקסו בעיקר משתמשים פה. הפרשנים בתקשורת בד"כ מאתרגים את השחקן הישראלי וממש משתדלים שלא לקטול אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 7:24 pm 
Sophomore

הנה עוד אחד שחושב שאוחיון מריץ מתפרצות מזעזע.לא יודע איך אפשר לחשוב אחרת.הוא נוראי.אני משחק בליגה א עם רכזים שמריצים מתפרצות הרבה יותר טוב ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2017 7:57 pm 
Junior

לא שמתי לב לתכונה הזו שלו, אבל אני שמח לראות שראי לא לבד. אני כן מכיר את פוזת הראש-שלי-למעלה-אל-תדאגו-אני-רואה-הכל שלו, אבל אני גם מכיר את הנטייה החיובית שלו לחפש מסירות על חצי מגרש ישר מהריבאונד ואני לגמרי לא חושב שהוא מהזן שמאוהב בכדרור של עצמו (דרך טובה לאבחן את הבעיה הזו - מספר הכדרורים בין הרגליים). כאמור, אמשיך לעקוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: stavs, uriel17 ו 36 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה