סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:07 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (0)
עמוס לב כתב:
רק נהיה הוגנים ונגיד שאחרי הזריקה הרעה של קול הוא חזר טוב מאד להגנה במתפרצת שהסתיימה באיבוד כדור.
אני לא אהבתי את ההחלטה של ספאחיה לפאול מיידי 14 שניות לסוף המשחק. זה נתן מספר רב של פוזשנים שנתנו לירושלים מספר הזדמנויות להשוות או לנצח. לא אומר שלא היה צריך לעשות זמן, אבל לפחות תן לשעון קצת לרדת לפני העבירה.

נכון. רק שבהתקפה הבאה הוא החליט לזרוק מ8 מ' עם שני שומרים עליו במקום למסור לטיוס שהיה חופשי לחלוטין מתחת לסל.

גם אני לא אהבתי את הפאולים המהירים. יכל לתת לירושלמים לכדרר קצת ולשרוף את השעון. אני אפילו הייתי נותן ללוקאס שהוא קלע חוץ די גרוע לנסות לזרוק מול הלחץ. מכבי גם השתדלה להחטיא מהקו וי-ם לא היו רחוקים מלהשוות בזריקה האחרונה שפגעה בקרש.

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ב' מרץ 12, 2018 1:07 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:07 am 
Hall of Famer

יוסי22 כתב:
נביא בעירו כתב:
אני לא יודע לאיזו אירוניה האדום התכוון, אבל אם יש איזשהו אוהד של מכבי איפשהו על פני כדור הארץ שחושב שהסיפור של המשחק עד עכשיו הוא שיפוט לטובת ירושלים, הייתי רוצה לתפוס אותו לשיחה...

היה שיפוט מוטה נגד מכבי באופן בוטה במיוחד .

:lol: :D :bra_vo:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:12 am 
Junior

יוסי22 כתב:
נביא בעירו כתב:
אני לא יודע לאיזו אירוניה האדום התכוון, אבל אם יש איזשהו אוהד של מכבי איפשהו על פני כדור הארץ שחושב שהסיפור של המשחק עד עכשיו הוא שיפוט לטובת ירושלים, הייתי רוצה לתפוס אותו לשיחה...

היה שיפוט מוטה נגד מכבי באופן בוטה במיוחד ולכן הקהל של ביזיון .

אבל זה לא חדש וזו רק עוד סיבה למה לעזוב את הליגה שגורמת למכבי רק כאבי ראש עם שחקנים לא רלוונטים , התמודדות עם חוקים שמטרתם רק לפגוע בקבוצה והדובדבן בקצפת שיפוט שעןשה חשק עז להקיא .

מקסים בעיניי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:15 am 
Junior

הקהל של הפועל נתן הצגה, אבל הקבוצה עצמה פשוט התפרקה מנטלית בסוף.
מי שהפסיד להפועל בייחוד את המשחק היה דייסון שגם נחנק על הקו בזמן הכי לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:37 am 
Freshman

sir charles כתב:
ולגבי הבלתי ספורטיבית, גם אני חשבתי לעצמי בהתחלה איזו שריקה מיותרת שתפתח דיון של 4 עמודים מינימום, אבל בצפייה נוספת הבנתי שקשה היה שלא לשרוק את זה.. קינסי פשוט משך לג'קסון בחולצה מאחור (ואם עופר אפילו מודה שהיתה ב"ס אז כנראה שהשריקה נכונה).

אשמח לראות ולהשתכנע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:39 am 
Hall of Famer

אגב, משום מה בערוץ מכבי לא הראו בתקציר את העבירה הנ"ל..... מוזר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:43 am 
Junior

אתה תיאלץ להחליט, עופר. אם זו שריקה מוצדקת לחלוטין כמו שאמרת, אז אני לא מבין למה לרמוז לאינטרסים זרים של ערוץ הספורט בעריכת התקציר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:52 am 
Hall of Famer

כתבתי כבר שממה שראיתי בתוך המגרש זה נראה כמו ב"ס..... חיכיתי לראות את האירוע בתקציר בטלויזיה , ולהפתעתי מסתבר שהם לא הכניסו אותו לתקציר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:53 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
shmueliki כתב:
תוכל רק לציין בבקשה מיהם שני הזרים ?
ובפרט , מדוע הם אינם ברמת ליגת על ?

טיי מקי זה שחקן שבשמונת המשחקים האחרונים קלע בדאבל פיגרז פעם אחת וב-13 המשחקים האחרונים (למעלה מסיבוב שלם) עומד על 7 נקודות למשחק באחוזים נוראיים. השומר הכי גרוע בקבוצה, רכז שמתעקש לכדרר 20 שניות כל התקפה ובסוף לתקוע שחקן לזריקה קשה בסוף שעון. הזר הכי גרוע בליגה והזר הכי חלש שאני זוכר בהפועל.
האוורד הרבה פחות גרוע ממקי אבל עדיין שחקן חלש מאוד שלא מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהן. מאוד מאוד איטי ולא אתלטי, כל חילוף איתו בהגנה זה סל ודאי (וזה לא שהגנת האחד על אחד שלו מי יודע מה מרשימה), שחקן התקפה חלש וריבאונדר בינוני. מדי פעם הוא יעשה איזה מהלך חביב עם הגב לסל ויקח כמה ריבאונדים בהתקפה, אבל זה לא קרוב אפילו למה שאתה מצפה מזר.
אפילו אם הם היו שחקנים טובים אנחנו נמצאים במצב אבסורדי שבו פרנקו הגאון בנה קבוצה שבה שלושה מארבעת הזרים הם שחקנים משלימים שלא מסוגלים לייצר בעצמם (אף אחד מהם לא קולע בדאבל פיגרז בממוצע כמובן). אנחנו הקבוצה עם הכי מעט כישרון אינדיבידואלי בליגה ובפלייאוף זה פשוט לא יחזיק מים הסיפור הזה.

נו , טוב שאתה לא מגזים בכלל ...

מקי "הזר הכי חלש שאתה זוכר בהפועל"
זה לא הייתם אתם עם הקמפיין כנגד וינסנרט קאונסיל ( כך קראו לו ?! ) וכל הסופרלטיבים שנתתם לו ולמאמנו ?!

האוורד "שחקן חלש מאוד שלא מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהן" , ורק במקרה הוא היה שחקן בכלל לא רע ברמות גבוהות יותר ממה שאותה הפועל מכוונת אליהן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 1:54 am 
מנהל פורום

עד כמה שאני ראיתי בשידור החוזר באולם, לא הייתה שום נגיעה בחולצה.

אבל כפי שכבר נאמר, לא על השריקה הזו לבדה הלך המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 2:05 am 
Hall of Famer

יוסי22 כתב:
היה שיפוט מוטה נגד מכבי באופן בוטה במיוחד ולכן הקהל של ביזיון .

ושוב בדיוק כמו בגמר הגביע - נלך למספרים
שרקו למכבי בסך הכל 17 עבירות , 2 מהן מכוונות בשניות הסיום
כמה מוטה ובוטה זה כבר יכול להיות ?!

עמוס לב כתב:
אני לא אהבתי את ההחלטה של ספאחיה לפאול מיידי 14 שניות לסוף המשחק. זה נתן מספר רב של פוזשנים שנתנו לירושלים מספר הזדמנויות להשוות או לנצח. לא אומר שלא היה צריך לעשות זמן, אבל לפחות תן לשעון קצת לרדת לפני העבירה.

בהחלט
אלמלא העבירה הבלתי ספורטיבית , ירושלים היו מקבלים 3 פוזשנים בתוך אותם 14 השניות הללו . וזה עוד מבלי שמכבי ביצעה טעויות חריגות של איבודי כדור וכו' ( שתמיד יכולים להתרחש כנגד לחץ של היריבה ) .
הרי ירושלים קלעו רק 1/4 מהקו ( חריג למדי ) ולא לקחו מזה ריבאונד התקפה , ועדיין מכבי ניצחו די בקושי ...

sir charles כתב:
נוריס קול בסוף נבחר לשחקן המצטיין ועדיין הוא היה קרוב מאוד לתת את המשחק להפועל כאשר פעמיים ביתרון נקודה במקום למסור פעם אחת לרול (המצטיין האמיתי) שהיה פנוי בפינה ובפעם השנייה לטיוס שהיה פנוי מתחת לסל בחר כמו תמיד לעלות לזריקות קשות, אחת 2 ארוך בו נחסם והשנייה השלכה מ8 מטר. גם בהתקפה מיד אחרי אחת מהחטאות העונשין של י-ם הוא מסר ברשלנות הצידה אחרי עוד הליכה עם הראש בקיר, מסירה שבמזל לא הסתיימה באיבוד.

זו רוטינה די קבועה למען האמת , רול עושה את עבודתו מצוין ( 3/4 מבחוץ , 7 אס' כנגד איבוד בודד , 5 ר' ) , אבל את המחמאות וההכרה מקבל הגאנר התורן ( היום קול , מחר ג'קסון... ) , שבמקרה קלע כמה זריקות הערב , ואף הועיל בטובו למסור אסיסט בודד לצד 16 הזריקות שלקח מהשדה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 2:15 am 
Junior

shmueliki כתב:
הוקיץ' כתב:
shmueliki כתב:
תוכל רק לציין בבקשה מיהם שני הזרים ?
ובפרט , מדוע הם אינם ברמת ליגת על ?

טיי מקי זה שחקן שבשמונת המשחקים האחרונים קלע בדאבל פיגרז פעם אחת וב-13 המשחקים האחרונים (למעלה מסיבוב שלם) עומד על 7 נקודות למשחק באחוזים נוראיים. השומר הכי גרוע בקבוצה, רכז שמתעקש לכדרר 20 שניות כל התקפה ובסוף לתקוע שחקן לזריקה קשה בסוף שעון. הזר הכי גרוע בליגה והזר הכי חלש שאני זוכר בהפועל.
האוורד הרבה פחות גרוע ממקי אבל עדיין שחקן חלש מאוד שלא מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהן. מאוד מאוד איטי ולא אתלטי, כל חילוף איתו בהגנה זה סל ודאי (וזה לא שהגנת האחד על אחד שלו מי יודע מה מרשימה), שחקן התקפה חלש וריבאונדר בינוני. מדי פעם הוא יעשה איזה מהלך חביב עם הגב לסל ויקח כמה ריבאונדים בהתקפה, אבל זה לא קרוב אפילו למה שאתה מצפה מזר.
אפילו אם הם היו שחקנים טובים אנחנו נמצאים במצב אבסורדי שבו פרנקו הגאון בנה קבוצה שבה שלושה מארבעת הזרים הם שחקנים משלימים שלא מסוגלים לייצר בעצמם (אף אחד מהם לא קולע בדאבל פיגרז בממוצע כמובן). אנחנו הקבוצה עם הכי מעט כישרון אינדיבידואלי בליגה ובפלייאוף זה פשוט לא יחזיק מים הסיפור הזה.

נו , טוב שאתה לא מגזים בכלל ...

מקי "הזר הכי חלש שאתה זוכר בהפועל"
זה לא הייתם אתם עם הקמפיין כנגד וינסנרט קאונסיל ( כך קראו לו ?! ) וכל הסופרלטיבים שנתתם לו ולמאמנו ?!

האוורד "שחקן חלש מאוד שלא מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהן" , ורק במקרה הוא היה שחקן בכלל לא רע ברמות גבוהות יותר ממה שאותה הפועל מכוונת אליהן.

וינסנט קאונסיל אכן הזר הכי חלש שהיה בהפועל מאז שהיא חזרה, רק שמקי אפילו חלש ממנו, בטח בשלושה חודשים האחרונים. אין כאן שום הגזמה, תראה את המשחקים ואת הסטטיסטיקה. לפי כל מדד אפשרי הוא לכל הפחות אחד הזרים החלשים שהיו בהפועל.
לגבי האוורד, זה שחקן שאני אוהב עוד מהקולג' ושמחתי שהוא בא. גם בהכנה לעונה הוא היה מצוין. לצערי הוא נותן עונה רעה מאוד עד כה ולא ברור לי איך העונות הטובות שלו בעבר עוזרות לנו כרגע.
למען האמת, לא ברורה לי ההתנגדות העזה שלך להודעה. מה שכתבתי לא ממש נמצא במחלוקת, לא בקרב אוהדי הפועל, לא בתקשורת ואפילו לא פה בסלניוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 2:19 am 
Hall of Famer

נגד הרצליה הישראלים הצברים של ירושלים סיימו עם מדד 0 כל אחד ( טימור לא שיחק )
הערב הרביעייה סיימה 56 דקות משחק עם מדד משותף של 1+

קליין עם דאבל-דאבל הערב . צריך לתת לחולון קרדיט לא מבוטל גם על החתמתו תוך כדי העונה . בתור שחקן בן 23.5 הוא בהחלט גם מבטיח כישראלי ברמת הליגה ( הכל באופן יחסי לרמה מסביב ) . בינתיים עומד בליגה על נתונים די פסיכיים של 25/31 ( 81% ) לשתיים , לצד 12/13 מהעונשין .
זה מה שיפה בחולון ( ובגלן רייס ... ) - מוצאים דרך לנצח משחק גם שארבעה שחקני רוטציה ישראלים מסיימים עם 10- מדד יחדיו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 2:23 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
למען האמת, לא ברורה לי ההתנגדות העזה שלך להודעה. מה שכתבתי לא ממש נמצא במחלוקת, לא בקרב אוהדי הפועל, לא בתקשורת ואפילו לא פה בסלניוז.

אתה טענת שמקי הוא "הזר הכי גרוע בליגה" , ושהאוורד "שחקן חלש מאוד שלא מתאים לרמות שהפועל מכוונת אליהן" .
אז באמת אשמח לשמוע את התייחסות החברים פה בסלניוז לקביעות הללו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 2:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, ראיתי.
קודם כל, בלתי ספורטיבית באבוה. ג'קסון קיבל את הכדור וכבר ברח לקינזי, קינזי עצר אותו במשיכה בגופיה מאחור.
גם על התפיסה של פרפרוגלו אחרי זה היה אפשר לשרוק ב"ס, השופטים כנראה נבהלו מלשרוק פעמיים. אבל באופן כללי צריך לציין שהיה שיפוט טוב מאד.

נוריס קול, למרות שהיום קלע טוב, הוא אחד השחקנים המעצבנים ביקום. אם הייתי חבר שלו לקבוצה הייתי רוצח אותו כנראה. דשון תומס עוד יותר גרוע, לא מבין כדורסל ברמה של נעל. מייקל רול לעומת זאת נתן משחק קלאסה, היום גם שמר טוב.
וכן, שתי קבוצות מעאפנות בסך הכל. צפוי.

הפאול של דיברתולומאו על לוקאס חוטף פה קיתונות של ביקורת. אני חושב שהוא לא התכוון לעשות פאול בכלל. הלך על חטיפה ואיחר.
האוול לדעתי נפצע עוד במהלך הקודם, מהפאול שהוא עשה על נסיון דאנק של טיוס. במהלך עצמו אף אחד לא נגע בו.

קינזי הוא שבר כלי. מהשומר הטוב בליגה נשאר רק צל של עצמו. מגיב מאד לאט, נתקע בחסימות בלי התנגדות, לא עירני לכדורים שעוברים לידו. דייסון נראה חסר חשק ומנותק, גם את זריקות העונשין שהוא החטיא בסוף הוא זרק כאילו זה לא נוגע לו. ועדיין שניהם עדיפים על הישראלים של ירושלים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 7:59 am 
Junior

מזל טוב לנדב זילברשטיין, המצטרף החדש לקמפיין me too " "גם אני התבכיינתי על השריקות שמקבל גלן רייס". הטענות שלו פשוט חוצפה, באופן קבוע העונה ובפרט אתמול חצי מהעבירות שנעשות על רייס כלל לא נשרקות. אתמול למשל גולן גוט היה צריך לצאת בחמש עבירות כבר ברבע השלישי.

באופן כללי משחק שכמעט כלום לא עבד בהתקפה מול קבוצה ששיחקה חזק ולא הפסיקה להרביץ אז בשביל ימים כאלה שהכל תקוע יש את רייס והולוואי. בנס ציונה כיף לראות את קאליף וויאט שחוזר לעצמו בגדול, בשנה הבאה בחולון אמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 9:16 am 
Junior

חבל שאין לי כח להקפיץ את כל ההודעות הבכייניות שלך על הכבוד שאמארה קיבל מהשופטים בעונה שעברה.

אבל ככה זה שאתה בצד שיוצא נשכר. מתהפך כמו סטייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 9:20 am 
Sophomore

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

חייב להגיד שמזמן לא ראיתי שחקן עם אופי כל כך בלתי נסבל וזחוח כמו נוריס קול.
הוא כבר החליט שהוא המנהיג.
לא אשכח גם את הטון המזלזל שלו לפני הגמר כשנשאל לגבי גלן רייס.
כל המשחק עושה פרצופים.
אחד השחקנים השנואים עלי בליגה, וזה לא משנה איפה היה משחק. דוש קלאסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 9:45 am 
Junior

אדום88 כתב:
חבל שאין לי כח להקפיץ את כל ההודעות הבכייניות שלך על הכבוד שאמארה קיבל מהשופטים בעונה שעברה.

אבל ככה זה שאתה בצד שיוצא נשכר. מתהפך כמו סטייק

תקפיץ תקפיץ. עומד מאחורי כל הודעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 9:52 am 
Junior

ערן כתב:
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,620,1219,0/309073.html?ref=hp

חייב להגיד שמזמן לא ראיתי שחקן עם אופי כל כך בלתי נסבל וזחוח כמו נוריס קול.
הוא כבר החליט שהוא המנהיג.
לא אשכח גם את הטון המזלזל שלו לפני הגמר כשנשאל לגבי גלן רייס.
כל המשחק עושה פרצופים.
אחד השחקנים השנואים עלי בליגה, וזה לא משנה איפה היה משחק. דוש קלאסי.

דיבורים כמו קול ואין מה לאכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 11:24 am 
מנהל פורום

ראיתי רק את 5 הדקות האחרונות, אני לא מבין איך הפועל מדורגת שלישית בליגה הזו.
יש בקבוצה הזו בדיוק 2.5 שחקנים שיודעים כדורסל, ורק לחצי שחקן יש גם מוטיבציה. דייסון והאוול הם ה-2, רוברטס הוא החצי.
השאר אולי ידעו לשחק פעם, לא עוד.
ומאמן שהולך עם אופן לדייסון פעם אחר פעם כשברור שהולכים לעשות אליו פאולים, הוא מאמן אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 11:45 am 
Hall of Famer

אם תראה את 30 הדקות הראשונות אולי תחשוב קצת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 11:52 am 
מנהל פורום

אפשר גם לציין שהאוול על 15 נקודותיו (ב-30 דקות) ב6-13 מהשדה היה די זוועתי.

הייתה לו שלשה מזליקית אחת, טיוס והשאר חגגו עליו.
היו לו כמה החטאות מרגיזות מאוד ונרפות/כבדות בהגנה באופן כללי.

לצערי אין מישהו טוב יותר שיכול לתת תפוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 11:58 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ערן, אם תמשיך - הוא יחתוך פעם שלישית...

קאמבק יפה לפי התוצאה, כשאראה את המשחק אגיד מה ראיתי, אבל מי שחושב שנצחון על ירושלים (ובעצם גם על אנדולו) הוא סימן למשהו - עומד להיעקץ לדעתי... אני כבר נעקצתי מספיק.

csh
בדיוק ,מכבי צריכה להיות מודאגת מהניצחון אתמול כי היא המשיכה לשחק לא טוב ולדעתי היא הולכת לקראת רצף של 4 הפסדים רצופים :

חימקי,חולון ,אולקר-פנ,פאנתייקוס....

איך שירושלים ומכבי ת'א נראות בחולון יכולים להיות רגועים ..................

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 12, 2018 12:12 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
ראיתי מהיציע משיכת חולצה על המוניטור המרכזי (או איך שקוראים לו). זה לא הייתה משיכה?

אגב, בלי הילוך חוזר, נראה שאם לא שורקים את זה, ג'קסון ממשיך לרוץ ולגמור את השעון בכל מקרה. לא השריקה הזאת הכריעה את המשחק.

היתה עבירה בלתי ספורטיבית ברורה של קינזי .השיפוט במשחק היה בסדר גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, גמליאל, נורטון ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: