סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אציין ברשותכם שמכבי עם 7-0 בסיבוב השני מול קבוצות מהטופ 8 ( והיד עוד נטויה ... ) .
זאת בהשוואה למאזן מצוין של 3-5 נגדן בסיבוב הראשון .

אפרופו היכולת של הקבוצה לאורך העונה , ובפרט אל מול הקבוצות המתחרות נגדה .

שתי אמירות הזויות מתוך הטור של מליניאק בעיתון :
"צ'אבי פסקוול מחלק דקות כמו סדרן בתחנת מוניות"
"היוונים משחקים כדוריד , כל סל כמו גול"

באמת מצבם בטבלה מאוד עלוב לעומת מכבי הגדולה שלנו ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:21 am 
מנהל פורום

מלינאק כותב עם מערבל מילים אוטמטי, מה שיצא יוצא, העיקר שהסגנון יהיה מליניאק.
עלית על משהו יפה. כלומר המיקום הטוב של מכבי לא היה הגרלה אלא יכולת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 12:48 am 
Hall of Famer

אולי אפשר להסתכל על זה עוד קצת אחרת.
סיבוב ראשון - מכבי בבית במאזן 3-6. בחוץ במאזן - 4-2.
סיבוב שני - מכבי בבית 3-3. בחוץ במאזן - 5-2 והיד עוד נטויה.
כלומר, ההגרלה בהחלט הייתה משמעותית בהתחלה הטובה. בוודאי שגם היכולת השפיעה, כי בסיבוב הראשון היו ניצחונות בית גדולים על ריאל ופנר, בעוד שבסיבוב השני משחקים נניח מקבילים הסתיימו בהפסדים לפאו ולחימקי, אבל הגרלה הפוכה וסביר להניח שמכבי כבר לפני שבועיים שלושה הייתה גומרת את העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 2:51 am 
Hall of Famer

ברור שהיה אלמנט של הגרלה גם
אבל בסופו של דבר בסיבוב הראשון מכבי כן ניצחה בכמה משחקים בהם לא עלתה כפייבוריטית ( בבית מול פנר' , בחוץ מול חימקי , אפשר להגיד בבית מול ריאל החסרה ) , מה שלא קרה ולו פעם אחת בסיבוב השני ( אז אפילו היו לה יותר הזדמנויות לנצח כאנדרדוג - בגלל יתר משחקי החוץ ... ) .
הייתי מנסח זאת אפילו כך - אם תיאורטית היו ממשיכים לשחק כעת סיבוב שלישי , הימור בהחלט סביר לטעמי הוא שמכבי בסיומו נופלת לאזור מקומות 12-14 או משהו כזה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:17 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
המשחק הזה של קיין יכול לעשות נזק גדול למכבי בהנחה שחושבים שקיין הוא אחלה שחקן ששווה להשאיר אותו עוד שנה (אני למשל לא חושב כך). איזה חימקי כזאת יכולה לראות את החודש האחרון ולהחליט ששווה לזרוק עליו כסף גדול בשנה הבאה והלך עוד שחקן למכבי, או יותר גרוע מכך, מכבי תחליט להשוות את הכסף הגדול הזה.

פה אני לא מסכים איתך, קיין הוא אחלה שחקן ובהחלט אחד ששווה בעיניי לשמור אותו (יחד עם רול), אבל כל זה צריך לעשות מתוך הבנה שהוא שחקן משלים שייתן הרבה הגנה, האסל וריבאונד ובימים שיילך לו גם קליעה. הוא ממש לא אמור להיות אחד מה-3-4 שחקנים הבכירים בקבוצה בהנחה המתבקשת שמכבי שואפת להגיע לכל הפחות לפלייאוף ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:33 am 
Hall of Famer

אנחנו דווקא כן מסכימים בערך. יש סיבה אחת עיקרית מדוע הייתי משאיר את קיין וזאת ההמשכיות. בכל זאת שחקן שנראה עם אופי חיובי ומכיר את המערכת. אבל כאמור בסכומים קטנים. הכוונה שלי הייתה שהמשחקים האחרונים יוציאו את קיין ממעמד שחקן של חוזים קטנים ואז מכבי תצטרך להיפרד ממנו, שאני מניח שהם לא רוצים בשם ההמשכיות.

או תסריט יותר גרוע, שיש במכבי מי שחושבים שקיין הוא שיחוק עולם, שחקן הגנה נפלא ושחקן התקפה מספיק טוב בשביל חוזה גדול, הרי הוא השחקן המצטיין במכבי ועם עוד ניסיון הוא יכול להיות דווין סמית' החדש. אני לא חושב כך, אבל זאת אופציה אפשרית שתשאיר את קיין במכבי על איזה 750 אלף לעונה וכן בתור אחד מה - 3-4 שחקנים המובילים של הקבוצה. וזה כאמור בעיני רע מאד למכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:46 am 
מנהל פורום

לא חושב שיש ביניכם ויכוח, קיין שחקן משלים שראוי להשאיר במכבי על אותו תקן שהוא היום
אסור שמשחק אחד או אפילו סידרה תשנה סקאוטינג על שחקן
חוץ ממקרים מאוד נדירים שחקנים לא פורצים בגיל של קיין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 10:11 am 
Sophomore

הסוגיה של קיין מדגישה עובדה מאוד פשוטה.
היורוליג זה ליגה לשחקנים עם סייז מינימלי. שחקנים, חלושים, נמוכים וכו' יתקשו פה מאוד מאוד. קיין אולי הגארד הכי פיזי שראיתי פה בשלולית מזה דורות. ספאחיה פספס בגדול את היכולת שלו לשמור גם על מספרי 4 וזה חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 2:06 pm 
Hall of Famer

אוריאל, אסור שזה יקרה, אבל לא חסרים המקרים שמשחק או סדרה משנים תפיסה לגבי שחקן. זה לא חייב לקרות דווקא בקבוצה של השחקן. אולי בחימקי אהבו את מה שקיין הציג מולם וראו גם את המשחק הנהדר שלו מול פאו וחושבים ששווה להוציא עליו 3/4 מיליון, זה לא מאד יקר במונחים שלהם. אז ברגע שטיפש אחד קבע את תג המחיר של קיין, זה תג המחיר, אי אפשר להוריד אותו למטה. ואם זה קרה במכבי צריכים להחליט מה הם עושים עם תג המחיר הזה. שאלה טובה מה יעשו במכבי. לדוגמא דווין סמית' על סדרה נהדרת קיבל חוזה ענק ל-3 שנים בגיל מבוגר עם בעיות גב. אך זה נגמר וכמה כסף נזרק לפח על ההחלטה הזאת אנחנו כבר יודעים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 2:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לדוגמא דווין סמית' על סדרה נהדרת קיבל חוזה ענק ל-3 שנים בגיל מבוגר עם בעיות גב. אך זה נגמר וכמה כסף נזרק לפח על ההחלטה הזאת אנחנו כבר יודעים.

הפוך גוטה. על החוזה המדובר דווין סמית' חתם בקיץ 2015 אחרי העונה אולי הכי טובה שלו במכבי (בטח סטטיסטית), היה פנטסטי בעונה הסדירה ובטופ-16, אבל דווקא בפלייאוף נתן סדרה די חלשה מול פנרבחצ'ה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 3:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל נדמה לי שכבר אז היה ברור שמצב ברכיו הופך את הידרדרותו לבלתי נמנעת תוך זמן לא ארוך. הוא החמיץ כמה וכמה משחקים כולל כמעט כל סדרת הפלייאוף מול אילת בגלל פציעות בברכיים ועוד נקע בקרסול ועוד קרע בשריר התאומים. בקיצור הוא הוחתם כשהוא כבר טלאי על טלאי והיה ברור שזו זריקת כסף לפח, לא מעט כולל בפורום הזה אמרות את זה כבר אז.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 5:45 pm 
Hall of Famer

כמו שראי אמר, כשדווין סמית' חתם על החוזה היה ברור שהוא שחקן מבוגר עם בעיות ברכיים. אני כבר בזמן אמת אמרתי שזאת החתמה מטומטמת בטח בשל אורך החוזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 8:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קודם כל זה די מדהים שהשחקן שרבים מאוהדי מכבי חשבו שיועף ראשון מתברר כזר הכי תורם כרגע בקבוצה.
אני חושב שכדאי להשאיר אותו (ואם אפשר כבר להחתים לשנה הבאה לפני שאיזו חימקי כזו תחליט להעלות את המחיר שלו) כי בניגוד למשל למקרה של ויקטור ראד שהיה השחקן המוביל של מכבי בתקופה הכי רעה שלה והיה ברור שאם הוא השחקן הכי טוב שלך אז מצבך רע, קיין מושלם כשחקן משלים. אין לו בעיה לעלות מהספסל, הוא לא לוקח זריקות מאחרים והוא עובד קשה בשביל הקבוצה (הגנה, ריבאונד). אם צ'ארלס ג'נקינס מקבל דקות בקבוצת טופ 8 אז לקיין מגיע להיות שחקן יורוליג.
הוא אף פעם לא יהיה קלעי טוב או מקבל החלטות מוצלח במיוחד אבל נראה שככל שהעונה מתקדמת הוא ממעיט בכמות השטויות שהוא מבצע (ובכלל הוא לא מאבד הרבה) ולמרות כל הדיבורים על הד קייס אני לא זוכר ממנו פרצופים כשהוא יורד לספסל. אם רק היה משפר את האחוזים מהקו הייתי בכלל מתמוגג ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:09 pm 
Junior

קיין בליגה עם 18% לשלוש ו-32% מהקו. ביורוליג האחוזים קופצים ל-28% לשלוש (אחרי כמה משחקים לא אופייניים שבהם קלע באחוזים גבוהים) ו-53% מהקו. בתוספת לדיבורים על אופי בעייתי, נראה לי שאפשר לסכם ולומר שזו עוד אינדיקציה לימים היפים שהגענו אליהם, אם זה נראה לאוהדי מכבי כמו הרול פלייר המושלם לקבוצה שלהם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 25, 2018 9:55 pm 
Hall of Famer

ולכן הוא role player. קליעה זה מן הסתם לא ה-role.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 6:46 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כמו שראי אמר, כשדווין סמית' חתם על החוזה היה ברור שהוא שחקן מבוגר עם בעיות ברכיים. אני כבר בזמן אמת אמרתי שזאת החתמה מטומטמת בטח בשל אורך החוזה.

זה בהחלט היה די ברור, הנקודה שלי היא שבניגוד למה שכתבת, הוא לא קיבל את החוזה על סדרה אחת טובה, כי הוא היה לא משהו בכלל בסדרה של מכבי מול פנר באותה עונה, ומה שסידר לו את החוזה הייתה יכולת מצוינת לאורך כל העונה הסדירה והטופ-16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 7:11 am 
Sophomore

מילא זה שהוא לא היה טוב באותה סדרה, הוא בכלל חתם על החוזה לפני אותה סדרה. כך שבאמת לא ברור לי על למה עמוס לב התכוון כשהוא כתב שעל סדרה נהדרת הוא קיבל חוזה לשלוש שנים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 8:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס התבלבל בין "סידרה" ובין "הטופ 16". שמחתי לעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 8:06 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ולכן הוא role player. קליעה זה מן הסתם לא ה-role.

מקובל היום בכדורסל שרול פלייר ברמה גבוהה צריך לתת הגנה חזקה וקליעה, מה שקוראין בלע״ז 3d. דיברתולומיאו, כספי, שארפ, האוסטרלי הקטן של סן אנטוניו ועוד ועוד. קבוצה שיש לה התקפה מדהימה יכולה להרשות לעצמה גארד אחד שלא פוגע מבחוץ. מכבי נראית לי כרגע רחוקה מלהיות הקבוצה הזו וכשיש לך את נוריס קול כגארד מוביל אני לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך עוד גארד שמקבל 20 דק׳ למשחק שלא קולע, אבל מה אני מבין - אלה אנשי מקצוע ואם הם חושבים שקו אחורי של מקל ואוחיון זה משהו שיכול לכבוש את אירופה הם בטח צודקים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 9:37 am 
Hall of Famer

אז בעיני לפחות רול פלייר הוא שחקן שיש לו תפקידים מסויימים שאותם הוא עושה טוב (ומכאן role...) שיוכל לעלות מהספסל ולהועיל במשימות מיוחדות או לעזור לקבוצה לעבור דקות שבהם השחקנים היותר טובים ממנו, שאמורים להיות כוכבי הקבוצה, נחים. קיין נותן הגנה וריבאונד, בשבועות האחרונים גם קליעה. הוא רול פלייר סבבה לגמרי. הבעייה היא לא הוא אלא אלה שאמורים להיות הכוכבים היותר טובים ממנו, יחד עם הבור העמדה שלו. לכן הוא צריך לשחק 25-30 דקות במשחק במקום חצי מזה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 9:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נביא בעירו כתב:
קיין בליגה עם 18% לשלוש ו-32% מהקו. ביורוליג האחוזים קופצים ל-28% לשלוש (אחרי כמה משחקים לא אופייניים שבהם קלע באחוזים גבוהים) ו-53% מהקו. בתוספת לדיבורים על אופי בעייתי, נראה לי שאפשר לסכם ולומר שזו עוד אינדיקציה לימים היפים שהגענו אליהם, אם זה נראה לאוהדי מכבי כמו הרול פלייר המושלם לקבוצה שלהם...

זהו שזה נראה שהדיבורים על אופי בעייתי הם ובכן לא יותר מדיבורים. אני לא רואה שחקן שעושה פרצופים אלא שחקן מאוד אכפתי ומחויב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 10:05 am 
Junior

sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:

זהו שזה נראה שהדיבורים על אופי בעייתי הם ובכן לא יותר מדיבורים. אני לא רואה שחקן שעושה פרצופים אלא שחקן מאוד אכפתי ומחויב.

ללא ספק דיבורים בעלמא. חוץ מהקטטה היא במועדון באילת שהוא תקף שוטרים ושוחרר בתנאים מגבילים או השנה למשל כמה ידיעות על איחורים לאימונים, נזיפות וכאלה. פרצופים שהוא עשה. העימות שלו עם אוהד במשחק בחולון וזה שהוא לקח בקבוק ואיים להעיף לכיוון הקהל, הרפש שהוא זרק אחרי גמר הגביע, בין היתר בטוויטר על גלן רייס (האבא).

סך הכל אופי חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 10:27 am 
Junior

במדבר כל קוץ פרח, כנראה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 12:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לאומית כתב:
sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:

ללא ספק דיבורים בעלמא. חוץ מהקטטה היא במועדון באילת שהוא תקף שוטרים ושוחרר בתנאים מגבילים או השנה למשל כמה ידיעות על איחורים לאימונים, נזיפות וכאלה. פרצופים שהוא עשה. העימות שלו עם אוהד במשחק בחולון וזה שהוא לקח בקבוק ואיים להעיף לכיוון הקהל, הרפש שהוא זרק אחרי גמר הגביע, בין היתר בטוויטר על גלן רייס (האבא).

סך הכל אופי חיובי.

הקטטה באילת לא היתה העונה אלא כשהוא שיחק באילת.
את הידיעות על איחורים לאימונים ונזיפות קיבלת למייל האישי או שאתה מתבלבל עם GRJ?
ועל העימות עם אוהד חולון הוא רק קיבל אצלי נקודות זכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 26, 2018 1:22 pm 
Junior

sir charles כתב:
לאומית כתב:
sir charles כתב:
נביא בעירו כתב:

סך הכל אופי חיובי.

הקטטה באילת לא היתה העונה אלא כשהוא שיחק באילת.
את הידיעות על איחורים לאימונים ונזיפות קיבלת למייל האישי או שאתה מתבלבל עם GRJ?
ועל העימות עם אוהד חולון הוא רק קיבל אצלי נקודות זכות.

אה...הקטטה באילת היתה בעונה שעברה. מאז הוא שיפר את רמת הפרחחות בטוח.

לגבי האיחורים והנזיפות, לינק ישר מהמייל האישי שלי

https://sports.walla.co.il/item/3094521

ולגבי זה שהוא איים באלימות ואפילו דחף אוהד במשחק, לא מפליא שזה נותן לו נקודות זכות אצלך. סתם משעשע לפעם הבאה שתטריל בנושא אוהדי חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: kakon3 ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה