סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 1:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאנו כתב:
מבלי לקרוא את כל ההודעה, להגיד משהו כמו הגריק טוב מווטברוק דורש נימוק רציני. אם ווסטברוק צריך להוכיח, אז על אחת כמה וכמה היווני. שחקן טיפש, ומוגבל בקליעתו ובטיפשותו. שלא עשה כלום.

אם כך, בכלל יהיה קשה לו ולווסטברוק לנצח את ג״ס :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 1:07 pm 
Hall of Famer

תראו, בסופו של דבר, ווסטברוק הוא שחקן טוב מאוד. במידה מסוימת, זו לא אשמתו שפרסטי פישל בענק ומכר את הארדן תמורת נזיד עדשים. החבר׳ה האלו היו זוכים בכמה אליפויות, להערכתי.
מצד שני, כבר אז היו סימנים מדאיגים של קבלת החלטות לא טובה מספיק, ראש בקיר ויותר מדי מהלכים אינדיבידואליים. ווסטברוק בהחלט היה יכול להביא את הקבוצה שלו רחוק יותר, ביחד עם דוראנט וגם בשנתיים האחרונות, לולא היה עסוק כ״כ בסטט׳ האישית שלו ואילו היה מקבל החלטות חכמות יותר עבור הקבוצה שלו.

עצם זה שדוראנט רצה לעזוב ונהנה יותר בשיטה הקבוצתית של הווריורס כבר מעיד במשהו על סגנון המשחק וקבלת ההחלטות של ווסטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 1:27 pm 
Hall of Famer

אפשר לסכם את ווסטברוק כך: שחקן שיש חשד סביר לפקפק בכך שהקבוצה חשובה לו יותר מאשר הסטטיסטיקה. זה משהו שאי אפשר להגיד לדעתי על אף כוכב אחר בליגה, עד כמה שגם לאחרים יש אגו ושגם הם אוהבים מספרים. וזה בעצם מה שעושה את ווסטברוק פייק כוכב, כלומר מצד אחד מספרים משוגעים אבל מצד שני הישגיות עלובה מאז שהוא אלפא-דוג והרגשה שאם יש לו את הטריפל-דאבל ורצוי עם 30 נקודות, אז הוא עשה את שלו והיתר פחות חשוב. זו הסיבה לכך שההישגים הסטטיסטיים של ווסטברוק לא מרגשים אותי בשיט, הוא חי בשביל המספרים האלה וכמו כל אחד שמתאמץ להיות מגניב-הוא לא מגניב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 1:33 pm 
Junior

Att כתב:
ליד ווסטברוק היו הארדן ודוראנט, שני שחקני טופ5 בליגה ובשלב מאוחר יותר אולדיפו שהוא טופ20.
להגיד שלידו היו כשרונות מהסוג של איבקה ורוברסון זו הצגה מעוותת של המציאות.

הארדן לא היה ברמה של טופ 5 בתקופה באוקלהומה ואפילו לא טופ 20. הוא היה שחקן של 16.8 נקודות ושחקן בשנה השלישית בליגה.
נכון שעונה אחרי זה הוא התפוצץ ביוסטון אבל הוא גם התבגר בעוד שנה וגם היה (ועדיין הינו) בעל הבית המרכזי בקבוצה. זה שהוא לא עבד בשנה השלישית שלו עם ווסטברוק ודוראנט לא בהכרח אומר על ווסטברוק משהו.

דבר דומה גם אפשר להגיד על אולדיפו... קל לקחת את העונה שלו באינדיאנה ולהגיד איזה שזה באשמת ווסטברוק אבל קל לא פחות לקחת את העונה שלו לפני אוקלהומה ולראות שבאורלנדו עונה לפני שעבר לOKC היו לו כמעט אותם ממוצעים ככה שגם פה כמו במקרה הארדן הייתי זוקף את זה הרבה יותר לזכות הפוזיציה\מועדון חדש מאשר לרעת ווסטברוק.

גם ההקצנה מהצד של פלאש היא מוגזמת משהו... מספרים שלא מגובים בהצלחה קבוצתית לא אומרת הרבה על אותם מספרים במצב של הצלחה קבוצתית (במילים אחרות, קווין לאב). היום לו עד היום 3 עונות פסיכיות (ה2 האחרונות והעונה עם הפציעה של דוראנט) שבהן הוא או עף סיבוב ראשון או החמיץ את הפלייאוף (למרות מאזן טוב ששווה לקבוצה שעפה בסיבוב הראשון). אגב בכל העונות האלו הוא זרק יותר מ20 זריקות למשחק.
בעונות שבו הקבוצה יותר הצליחה המספרים שלו ירדו לאיזור ה23-24 עם ווליום זריקות סביר והוא חלק את הבמה עם דוראנט.
בקיצור, זה שווסטברוק סקורר טוב לא אומר בשום צורה שהוא סקורר שיודע לנצח משחקים לקבוצה שלו. אפשר לטעון שזה כי אין לו קבוצה טובה לידו (אם כי אדאמס וג'ורג' זה לא מעט) אבל כמו שראינו בעבר בקבוצה טובה הוא כנראה לא יעמיד מספרי MVP (וינצח יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 1:51 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Att כתב:
ליד ווסטברוק היו הארדן ודוראנט, שני שחקני טופ5 בליגה ובשלב מאוחר יותר אולדיפו שהוא טופ20.
להגיד שלידו היו כשרונות מהסוג של איבקה ורוברסון זו הצגה מעוותת של המציאות.

הארדן לא היה ברמה של טופ 5 בתקופה באוקלהומה ואפילו לא טופ 20. הוא היה שחקן של 16.8 נקודות ושחקן בשנה השלישית בליגה.
נכון שעונה אחרי זה הוא התפוצץ ביוסטון אבל הוא גם התבגר בעוד שנה וגם היה (ועדיין הינו) בעל הבית המרכזי בקבוצה. זה שהוא לא עבד בשנה השלישית שלו עם ווסטברוק ודוראנט לא בהכרח אומר על ווסטברוק משהו.

דבר דומה גם אפשר להגיד על אולדיפו... קל לקחת את העונה שלו באינדיאנה ולהגיד איזה שזה באשמת ווסטברוק אבל קל לא פחות לקחת את העונה שלו לפני אוקלהומה ולראות שבאורלנדו עונה לפני שעבר לOKC היו לו כמעט אותם ממוצעים ככה שגם פה כמו במקרה הארדן הייתי זוקף את זה הרבה יותר לזכות הפוזיציה\מועדון חדש מאשר לרעת ווסטברוק.

בשני המקרים, אחרי קיץ אחד בלבד, השחקנים האלו שמשחקים בעמדה מס׳ 2, נורו מלוע של קליע והצליחו להוביל - תוך כדי הצגת מספרים מעולים, מהטובים בליגה - את הקבוצה שלהם לנצחונות. אני לא חושב שזה מקרי כל כך.
אני גם משוכנע שהארדן היה שחקן טופ20 באותה תקופה, סביר להניח שהוא כן היה טופ5, אלא שאף אחד לא ידע את זה. כבר במשחק הראשון שלו ביוסטון הוא התפוצץ ונראה כמו סופרסטאר לכל דבר ועניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
sir charles כתב:
FLASH כתב:
אתה מודע שדיוויס לא נתן סדרת גמר מצוינת כמו ווסטברוק? אתה מודע שדיוויס לא לקח MVP ליגה? דיוויס כמעט לקח את קבוצתו להכרעת הווריורס בעונה שלא מעט טענו שווסטברוק הוביל את הת'אנדר?

גם אם נלך איתך, ונחליף את דיוויס באנטטקומפו, אני עומד על דעתי. תוך שנתיים-שלוש ווסטברוק מוביל את הקבוצה הזו לאליפות (הווריורס פייבוריטים כרגע כי הם מחוברים..). מה לעשות שכדי לנצח את קארי+דוראנט, צריך צמד ענק בצד השני (ואגב, אני לא חושב שאפשר ליצור היום צמד שישתווה לקארי ודוראנט)

הכי אני אוהב שאתה עומד על דעתך בנוגע לדברים שלא יקרו ואין אפשרות לבדוק אותם.

מתי עוד לדוג'?
ולמה אתה חושב ששחקן כמו ווסטברוק לא יקבל צ'אנס להוביל קבוצה גדולה? להזכירך גם הארדן בעונותיים הראשונות שהוביל קבוצה לא לקח את הרוקטס לשום דבר; לוקח זמן להתחבר

אני לא אתחיל עכשיו לחפש אבל זכורים לי לא מעט מקרים, למשל אחרי האליפות הראשונה של הפועל י-ם שטענת שמכבי עשו לעצמם טובה שלא עלו לגמר כי י-ם היו מפרקים אותם (גם בסדרה), טענה שמעולם לא עמדה במבחן המציאות לאור המאזן בין שתי הקבוצות במשחקים על תואר (עם כל הכבוד שאין לגביע ווינר).

אני חושב שווסטברוק כבר קיבל הזדמנויות להוביל קבוצה גדולה ואני גם חושב שהעונה יהיה לו אחלה צוות מסייע - ג'ורג', אדמס, רוברסון, גרנט, שרודר, נואל, בלי מלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 5:16 pm 
Hall of Famer

יהיה מעניין לראות את אוקלוהומה סיטי השנה. לדעתי הם יהיו יותר טובים. עדיין אין ממש קליעה מבחוץ (למעט ג'ורג') ו-ווסטברוק הוא ווסטברוק, על יתרונותיו וחסרונותיו, אבל הם יכולים להעמיד חמישיות הגנה אימתניות למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 02, 2018 9:16 pm 
Junior

יוטה הראתה את כל החסרונות שלו. שחקן אנוכי, שמסתכל רק על הסטטיסטיקה, שמנוטרל ברגע ששמים את גובר בצבע. קובי שחקן היה הרבה יותר מגוון ואינטליגנטי בהתקפה ובהגנה, גם אם היה אנוכי ומעצבן באותה מידה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 2:10 am 
Junior

אני פשוט לא מבין באיזה סרט אנשים חיים
הארדן היה שחקן כ"כ הרבה פחות טוב מווסטברוק ב2012 שזה בדיחה לדבר על שניהם באותו משפט
את הארדן מיאמי חנקו. הרגו. דרסו. מעכו. את ווסטברוק הם לא הצליחו לעצור. לברון דיבר על דוראנט וווסטברוק כבלתי עצירים. את הארדן הוא לא הזכיר בראיונות, כי הוא היה איום. הוא היה כינור שלישי מובהק הרבה יותר משראסל היה כינור שני מובהק לדוראנט. ואם יגידו שווסטברוק לא נתן להארדן במה זה כבר באמת גובל בליצנות, הארדן קיבל ים צ'אנסים מול מיאמי ונחנק פעם אחר פעם. הארדן ב2013 סהכ לקח את הרוקטס ל45 נצ' (2 פחות מווסטברוק בעונתו הראשונה כאלפא דוג) ועף סיבוב ראשון. גם בעונתו הבאה - עף סיבוב ראשון. רק בעונתו השלישית פרח. אולידפו לעומת MVP ליגה זה בכלל הזיה שאין מקום להתיחס אליה בכלל

הת'אנדר לא אלופים כי מה לעשות - לקארי ודוראנט יש גם דריימונד וקליי. לווסטברוק ודוראנט היו רוברסון ואיבקה. זו מציאות עובדתית שמאז 2012, אין לת'אנדר כינור שלישי ורביעי כמו דריימונד וקליי, בזמן שלפאוור האוס ממיאמי/קליבלנד/ווריורס היו כינור שלישי - רביעי נורמלים.

שוב - הת'אנדר לא איכזבו בעיני. הם הגיעו רחוק כל עונה בריאה של ווסט&KD , ונעצרו כל שנה באלופה!! LA, דאלאס, מיאמי, ספרס, ווריורס. קשה להגיד שנכשלו. ווסטברוק עכשיו קיבל שנתיים הנהגה, הוא נתן עונת סופרמן + MVP + מאזן נאה + סדרה שהוא היה אדיר מול הרוקטס העדיפים (שניצחו את שני המשחקים האחרונים צמוד מאוד, למרות שהארדן היה חלש), והשנה עונה חלשה בתוצאה הסופית. הפסד ליוטה. פסדר. קורה. כמעט כולם מפסידים בשלב כזה או אחר לאנדרדוג . קרה. קורה. ממשיכים. אני בטוח שווסטברוק ייתן ריצת פלייאוף יותר מרשימה ממה שעשה CP3 כאלפא דוג כל חייו.

ושקי - על טיעון "הקבוצות של ווסטברוק טובות כשהוא פחות דומיננטי", אני מציע לך לבדוק את מספרי הפלייאוף של ווסטברוק ב4 ריצות המערב של הת'אנדר - גמר מערב, גמר NBA, גמר מערב, גמר מערב (תמיד הפסידו לאלופה). הוא עשה בממוצע ב4 הפלייאופים הללו 25 נק', 7.8 אס', 6.3 רב', 1.9 חט', 41.4% ו84.6% מהקו. בשתי הריצות האחרונות ווסטברוק רשם מספרי תפלצת (26 - 10 - 7)

ושוב - אין כמו מראה עיניים. גם כשווסטברוק נתן לדוראנט במה בלעדית בקליעה, הוא היה מאוד מאוד דומיננטי בהתקפת הת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 2:20 am 
Junior

sheky כתב:
כמו שראינו בעבר בקבוצה טובה הוא כנראה לא יעמיד מספרי MVP (וינצח יותר).

אניח פה את מספרי ווסטברוק 2016, עונה שבה הת'אנדר היו פסע מלהדיח את הווריורס 73 נצ' בגמר המערב

ווסטברוק באותה קבוצה מצוינת רשם 23.5 נק' ב45.4%, 10.4 אס' 7.8 רב' ו2 חט'. לא פחות טוב מהשורה הסטטיסטית הסטנדרטית של מג'יק ג'ונסון - 3 פעמים MVP.

אז ווסטברוק הוא לא מג'יק, לא קובי וגם לא די וייד. יודעים מה? גם את דרקסלר הייתי לוקח לפניו. אבל הוא ייתן ריצת פלייאוף טובה ב3 שנים הקרובות, הוא מוכשר מדי, מפלצתי מדי ועקשן מדי בשביל שזה לא יקרה. והוא יעבור את אייברסון ושות' לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 03, 2018 4:00 am 
Hall of Famer

ווסטברוק טיפש ואנוכי.
אלו שני דברים שפחות רואים במספרים ולכן המספרים שלו משקרים. רק איב סופרים (והוא כמובן חזק שם). אם היו סופרים זריקות מפגרות היינו רואים שעם הכבוד ל stats padding שלו והנק שלו, זה בא עם אחוזים רעים וים שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 5:43 pm 
Junior

בוש אמר בראיון שההיט תכננו את ההגנה שלהם על לעצור את הארדן, ושמבחינתם הוא היה האיום הכי גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 5:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כדאי לציין שבזמן שבהגנה הארדן נאלץ להתמודד מול ווייד, דוראנט מול לברון ואיבקה מול בוש, ווסטברוק היה צריך לשמור את צ'אלמרס הלא מאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 6:36 pm 
Sophomore

הארדן היה מאוד מאכזב בגמר הזה. הת'אנדר גם וויתרו עליו בשביל להשאיר את איבקה.

שמעו, אני לא מבין למה אתם מתעקשים לשכתב את ההיסטוריה. כותבים על נייר כל מני מאצ'אפים מטופשים.
הטענה שלכם היא שווסטברוק לא שחקן טוב? או שבמנטליות הנוכחית שלו הוא לא יכול להוביל קבוצה להישגים?

הטענה הראשונה ממש משונה. הוא שחקן מוביל כבר כמה שנים בליגה, בתקופה שלו בת'אנדר לא היה כזה ברור מי האלפא הוא או דוראנט (לכל הפחות הפער ביניהם היה פחות מובהק מאשר הפער בינו לבין הארדן), וזאת הייתה קבוצה שהייתה מזה קרובה להדיח את הווריורס. כל כך קרובים שדוראנט ממש מעאפן שברח משם.

הטענה השנייה לדעתי נכונה. ווסטברוק כרגע בכיוון לא נכון ולא יכול להוביל קבוצה שתהיה טובה מסך חלקיה. הוא כשלעצמו שחקן עם יכולת אישית מאוד גבוהה אבל יש לזה גבול וזה מספיק למה שזה מספיק. ווסטברוק לא רק "טיפש ואנוכי", ג'יזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 7:42 pm 
Sophomore

Att כתב:
פרסטי פישל בענק

הפאשלה של פרסטי היא שהיו לו 3 שחקנים מצויינים, הוא נשאר עם הפחות טוב מבין השלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 9:10 pm 
Junior

אני שוב מזכיר
ג'יימס הארדן בשנתיים הראשונות שלו כמוביל הרוקטס לא עבר סיבוב ולא הגיע לכלום. גם עליו היה אפשר לומר "לא יכול להוביל קבוצה להשגים". היה אפשר להגיד את זה גם על קובי אחרי 3 שנים שלא הגיע לכלום כמוביל. היה אפשר לומר כן על גארנט אחרי 17 אלף עונות במינסוטה שלא הגיע לכלום, ואז הגיע לגמר מערב. ואז הפסיק להגיע לפלייאוף... ולפתע לקח אליפות.

אין לי ספק שווסטברוק יעשה ריצה לא פחות מרשימה משל הארדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 9:38 pm 
Hall of Famer

G כתב:
Att כתב:
פרסטי פישל בענק

הפאשלה של פרסטי היא שהיו לו 3 שחקנים מצויינים, הוא נשאר עם הפחות טוב מבין השלושה.

הוא בכיף היה יכול להישאר עם שלושתם ולזכות בשלל אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 9:41 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
אני שוב מזכיר
ג'יימס הארדן בשנתיים הראשונות שלו כמוביל הרוקטס לא עבר סיבוב ולא הגיע לכלום. גם עליו היה אפשר לומר "לא יכול להוביל קבוצה להשגים". היה אפשר להגיד את זה גם על קובי אחרי 3 שנים שלא הגיע לכלום כמוביל. היה אפשר לומר כן על גארנט אחרי 17 אלף עונות במינסוטה שלא הגיע לכלום, ואז הגיע לגמר מערב. ואז הפסיק להגיע לפלייאוף... ולפתע לקח אליפות.

אין לי ספק שווסטברוק יעשה ריצה לא פחות מרשימה משל הארדן

Yo Russ, your Hebrew is amazing

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 9:49 pm 
Hall of Famer

מאנו כתב:
הארדן היה מאוד מאכזב בגמר הזה. הת'אנדר גם וויתרו עליו בשביל להשאיר את איבקה.

שמעו, אני לא מבין למה אתם מתעקשים לשכתב את ההיסטוריה. כותבים על נייר כל מני מאצ'אפים מטופשים.
הטענה שלכם היא שווסטברוק לא שחקן טוב? או שבמנטליות הנוכחית שלו הוא לא יכול להוביל קבוצה להישגים?

הטענה הראשונה ממש משונה. הוא שחקן מוביל כבר כמה שנים בליגה, בתקופה שלו בת'אנדר לא היה כזה ברור מי האלפא הוא או דוראנט (לכל הפחות הפער ביניהם היה פחות מובהק מאשר הפער בינו לבין הארדן), וזאת הייתה קבוצה שהייתה מזה קרובה להדיח את הווריורס. כל כך קרובים שדוראנט ממש מעאפן שברח משם.

הטענה השנייה לדעתי נכונה. ווסטברוק כרגע בכיוון לא נכון ולא יכול להוביל קבוצה שתהיה טובה מסך חלקיה. הוא כשלעצמו שחקן עם יכולת אישית מאוד גבוהה אבל יש לזה גבול וזה מספיק למה שזה מספיק. ווסטברוק לא רק "טיפש ואנוכי", ג'יזס.

דוראנט היה באוקלוהומה שנים רבות (מאוד; נדמה לי תשע שנים) והם לא הגיעו לגמר הליגה מלבד שנה אחת בה כולם היו צעירים עם גרף שיפור מעולה לפניהם. אני יכול להבין את התסכול שלו, גם לצד ווסטברוק הלא תמיד חכם ומשתף (מול קבוצה שמשחקת בהנאה, בחכמה ובשיתוף) ובארגון שמוותר על סופרסטאר כמו הארדן בשנה השלישית שלו. אני אישית הייתי כנראה עוזב אחרי 4 השנים הראשונות כמחאה על הקמצנות וחוסר האחריות של הארגון.

בנוגע לווסטברוק, ברור שהוא שחקן מעולה אבל אני לא חושב שהוא סופרסטאר בליגה (והוא משחק ככזה). עיקר הטענות קשורות לטענה השנייה, שהוא לא מוביל קבוצות להיות טובות מסך חלקיהן או אפילו כסך חלקיהןֿ. אולדיפו לא פרח לידו אלא רגע אחרי, הארדן לא פרח לידו אלא שנייה אחרי ודוראנט גם כן לא נהנה במיוחד מהמשחק שהוא הכתיב ובסופו של דבר עזב ליריבה. יש לו אחריות מסוימת לכל הדברים האלו. בהתחשב בכך שהוא לא יכול לנצח לבד (ואף אחד לא יכול), זו טענה מרכזית בעיניי. אם שחקן שהוא הרכז של הקבוצה שלו, לא ממצה את הפוטנציאל שלה, יש כאן בעיה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:08 pm 
Junior

איפה לא מוצה הפוטנציאל שלה?

הת'אנדר ב2016 עשו 55 נצ', ב2017 47 נצ', פשוט כי במקום דוראנט ואיבקה שיחקו בחמישיה אולדיפו וסבוניס בן ה20. אולדיפו רשם אותם מספרים כמו באורלנדו שנה לפני. הוא ממש לא אכזב. מן הסתם שחקן עולה בסטט' ופורץ כשהוא מקבל קבוצה שהוא המוביל - כך קרה גם לראסל כשעלה בסטט' האישיות כשדוראנט עזב. כך קרה להארדן כשהגיע לרוקטס, כך קרה למגריידי כשעזב מטורונטו לאורלנדו. סופר טבעי ולא מעיד על כלום חוץ מחוסר הבנה באיך עניינים עובדים בNBA. א. שחקנים שעוברים לקבוצה ריקה מכשרון, פורחים אישית. ב. שחקנים שעוברים לסטאטוס אלפא דוג בלעדי, לוקח להם זמן הסתגלות עד שמובילים קבוצה להישגים.

ירידה של 8 נצ' בלבד כשאולידפו מחליף את KD וסבוניס את איבקה, וסדרה צמודה מול יוסטון שהיתה טובה בכמה דרגות מקבוצת ה6 שחקנים של OKC, זה הצלחה מסחררת בעיני, בטח עם התצוגות של ווסטברוק בעונה שעברה.

העונה החולפת - 48 נצ' בלבד והפסד לג'אז, היא כשלון הגיוני בהתחשב שראינו כמה מקרים בעבר של קבוצות כוכבים שהורכבו מכלום, לא היו מתאימות מלכתחילה, ונכשלו (לייקרס, ברוקלין, רוקטס 97 וכו'). בקיצור - הטיעון שלך חסר בסיס. ווסטברוק סופרסטאר עצום, MVP ליגה, הופיע ביגטיים בסדרות הגדולות (גמר 2012, גמר מערבי 2014 2016), המספרי חסרי תקדים שלו הם החלק המשני בקרירת העל שלו. הוא לא נופל מאייברסון עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:17 pm 
Sophomore

לא ראיתי הרבה משחקים אז, אבל סרטון שעשה קואץ ניק על ווסטברוק, הראה שהייתה יופי של כימיה בינו לבין הארדן כשהארדן מרכז וווסטברוק סלאשר, כשדוראנט על הספסל. אני לא חושב שווסטברוק הפריע להארדן להתפתח, כמו שהארדן התבגר והשתפר ביוסטון.

אולידפו של אוקלהומה היה אולדיפו של אורלנדו. אף אחד לא חשב שהוא התפתח להיות שחקן מוביל.

לווסטברוק יש חוזקות וחולשות. התפקיד של הג'יאם והמאמן הוא להשתמש בו בצורה הכי חכמה. כמו שציינתי מקודם, אני מאמין שלצד רכז, גם לא גדול, הוא היה נראה יותר טוב. נראה איך הוא ייראה לצד שרודר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:26 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
לא ראיתי הרבה משחקים אז, אבל סרטון שעשה קואץ ניק על ווסטברוק, הראה שהייתה יופי של כימיה בינו לבין הארדן כשהארדן מרכז וווסטברוק סלאשר, כשדוראנט על הספסל. אני לא חושב שווסטברוק הפריע להארדן להתפתח, כמו שהארדן התבגר והשתפר ביוסטון.

להגיד שהארדן התפתח והשתפר ביוסטון זה להתעלם ממה שהוא עשה כבר במשחק הראשון שלו בקבוצה. גוגל איט.
הארדן הגיע לשם מוכן ואפוי, ככל ששחקן בגיל הזה יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:34 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
איפה לא מוצה הפוטנציאל שלה?

הת'אנדר ב2016 עשו 55 נצ', ב2017 47 נצ', פשוט כי במקום דוראנט ואיבקה שיחקו בחמישיה אולדיפו וסבוניס בן ה20. אולדיפו רשם אותם מספרים כמו באורלנדו שנה לפני. הוא ממש לא אכזב. מן הסתם שחקן עולה בסטט' ופורץ כשהוא מקבל קבוצה שהוא המוביל - כך קרה גם לראסל כשעלה בסטט' האישיות כשדוראנט עזב. כך קרה להארדן כשהגיע לרוקטס, כך קרה למגריידי כשעזב מטורונטו לאורלנדו. סופר טבעי ולא מעיד על כלום חוץ מחוסר הבנה באיך עניינים עובדים בNBA. א. שחקנים שעוברים לקבוצה ריקה מכשרון, פורחים אישית. ב. שחקנים שעוברים לסטאטוס אלפא דוג בלעדי, לוקח להם זמן הסתגלות עד שמובילים קבוצה להישגים.

ירידה של 8 נצ' בלבד כשאולידפו מחליף את KD וסבוניס את איבקה, וסדרה צמודה מול יוסטון שהיתה טובה בכמה דרגות מקבוצת ה6 שחקנים של OKC, זה הצלחה מסחררת בעיני, בטח עם התצוגות של ווסטברוק בעונה שעברה.

העונה החולפת - 48 נצ' בלבד והפסד לג'אז, היא כשלון הגיוני בהתחשב שראינו כמה מקרים בעבר של קבוצות כוכבים שהורכבו מכלום, לא היו מתאימות מלכתחילה, ונכשלו (לייקרס, ברוקלין, רוקטס 97 וכו'). בקיצור - הטיעון שלך חסר בסיס. ווסטברוק סופרסטאר עצום, MVP ליגה, הופיע ביגטיים בסדרות הגדולות (גמר 2012, גמר מערבי 2014 2016), המספרי חסרי תקדים שלו הם החלק המשני בקרירת העל שלו. הוא לא נופל מאייברסון עד כה

באופן טבעי, אתה מתעלם לחלוטין מהשנים שבהן לווסטברוק היה שותף טוב ממנו, שאיתו היה לו סיכוי ריאלי להוביל את אוקלוהומה סיטי לאליפויות.
ובכלל, הדרך שבה אתה מגן על ווסטברוק מדגימה היטב למה השחקן הזה הוא קובי-לייק (רק אולי יותר אתלטי ופחות מגוון), לטוב ולרע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 04, 2018 10:42 pm 
Sophomore

אייברסון? תסתכל בבקשה על הסגל שהגיע לגמר ב-2001, אולי הקבוצה החלשה ביותר ששיחקה אי פעם בגמר (למעט אייברסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 12:05 am 
Hall of Famer

מה זה "הוא יעבור" את אייברסון? בספר שלי הוא כבר עבר.
בנקודות, אלא אם ווסטברוק ייפצע, הוא הולך לעבור את אייברסון. כנראה ייכנס לטופ20 בכל הזמנים. אם יעבור את אוסקר הוא יהיה arguably הרכז הסקורר הגדול בהיסטוריה.
באסיסטים הוא כבר עקף את אייברסון. כמובן שגם בריבאונדים.
לשניהם יש MVP, שניהם פעמיים אולסטאר MVP, ווסטברוק יעקוף את אייברסון בכמות בחירות לחמישיות עונה. ישאיר לאייברסון את מלכות החטיפות, אולי בחירה או שתיים יותר באולסטאר, ומלכות סלים או שתיים יותר. שניהם הופיעו בגמר. אייברסון כאלפא דוג, ווסטברוק לצד דוראנט וקצת הארדן.
השנה הוא יעקוף את את ג'ייסון קיד בטריפל דאבלים, ואולי גם את מג'יק.

תגידו זונת סטטיסטיקה גם עוד 2000 פעם, אבל זה מה יש, וזה מה שהאמריקאים סופרים.
בניגוד לכרמלו, שהוא חת'כת סרטן קבוצתי, וכנ"ל וינס קרטר ומגריידי שריפדו סטטיסטיקות לאורך שנים בלי שתרמו המון לנצחונות של הקבוצה שלהם, ווסטברוק תורם המון. יש לו תשוקה אדירה לנצח. כן, מזכיר קצת את קובי פוסט-שאקיל שלוקח על עצמו המון כדי לנצח. הוא יחיה עם הביקורת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 103 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה