Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:
המידע שכתבתי למעלה. שדרוזן רצה לשחק בטורונטו וקאווי לא. שטורונטו שלחה אולסטאר+שחקן משלים לגיטימי שהיו יכולים להיות שלה בשנים הבאות עבור סופרסטאר בפוטנציה שכנראה לא יהיה שם יותר משנה אחת. אם התרחיש ההגיוני הזה יקרה, זה אחד הטריידים המטומטמים ביותר שזכיתי לראות לייב.
אחד הטריידים הטובים בשנים האחרונות. גרין וקוואי טובים ברמה מדרוזן והשניצל שיש כמוהו בשקל וחצי.
כרגיל הודעה מנומקת ומרחיבת דעת שלא מקטינה שחקן. הבוט שלך אף פעם לא מאכזב.
כמו שכתבתי יש 2 דרכים לבחון את הטרייד:
1) טווח קצר: הקבוצה הגיעה ב3 העונות האחרונות פעמיים לסיבוב השני ופעם אחת לגמר המזרח. אם הקבוצה לא תגיע לגמר מזרח לפחות, לא חל שום שיפור.
2) טווח ארוך: האם קאווי נשאר מעבר לעונה אחת ובונים סביבו קונטנדרית. אם הוא עוזב בקיץ לאחר עונה שבה טורונטו לא הגיעה לגמר מזרח, הטרייד ייחתם כמטומטם.
מה שווה ה"שניצל בשקל וחצי", אולי נראה בסן אנטוניו.
stavs כתב:
אז האם אפשר להכריז על הקונספט של מאמן-gm ככשלון מוחלט? ואן גנדי עוד עשה עבודה סבירה בדטרויט כgm ולא טובה כמאמן, עד שהוא חירבן את כל מפעל הgm שלו עם הטרייד על בלייק.
תיבודו עושה עבודה רעה במינסוטה שסובלת מהקבעונות שלו תחת שני הכובעים. מי עוד עושה תפקיד כזה? דוק בקליפרס?
יש איזושהי דוגמא למישהו שעשה את זה טוב?
כי התחושה שלי היא שלא רק שג׳יאם שהוא מאמן ימשכן לך את העתיד בשביל עוד נצחונות, גם לא ממש יהיה לך מי שירסן את הג׳ננות שלו בלייב.
קודם כל ברור שצריכה להיות הפרדה בין התפקידים. עניין של הפרדת רשויות, בקרה וחשיבה משותפת. רק אציין שואן גנדי לא עשה עבודה סבירה כג'יאם גם לפני בלייק. הוא היה ג'יאם גרוע.
הטרייד ייחתם כמטומטם רק בספר שלך.
אני ממש לא אוהד של המהלך הזה אבל גם אם לא ילך, ניתן להבין את ההיגיון מאחוריו.
הקבוצה הייתה תקועה וניסתה לכוון גבוה יותר.
הדרך היחידה שלהם להשיג סופרסטאר שייקח אותם גבוה יותר הייתה להמר שיצליחו לשכנע אותו להישאר מעבר לשנה הזו. זה הימור גדול ואני לא אוהב אותו אבל בהתחשב במקרה פול ג׳ורג׳ ובהתנהגות הביזארית של קוואי, זה לא מופרך ולא מטומטם. זה פשוט הימור.
אם טורונטו רצו לפרק את החבילה ולבנות מחדש גם כך, ההימור הופך להיות הימור סביר יותר (אפסייד גדול, מעט סיכון).