סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 12:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הם צריכים ללכת לכיוון הזה אבל הם התרחקו ממנו עם הטרייד על באטלר מלכתחילה. לא בטוח שהם יחזרו לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:07 am 
Sophomore

אולי הכישלון של השנה האחרונה גרם להם לחשוב מחדש, והם הרי לא יקבלו שחקן שווה ערך לבאטלר בטרייד, ככה שהסיכוי שלהם להתרומם כרגע הוא נמוך מאוד.
וויגינס חתם על הארכת חוזה וכל הכלים בידיים שלהם להשאיר את קאט לעוד כמה שנים טובות. זה שלד טוב לצרף אליו עוד שניים שלושה צעירים עם אפסייד ולקוות שהעסק יתרומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:41 am 
Hall of Famer

אולי. אני בספק אלא אם מדובר בשינוי כיוון + החלפת ההנהלה והמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:03 am 
Freshman

אני חושב שיש סיכוי טוב שוושינגטון יעשו טרייד שמבוסס על פורטר בשביל ג'ימי. קראתי הרבה באתר האוהדים שלהם והרוב בעד הטרייד. יש הרגשה שהקבוצה תקועה ללא שום סיכוי להגיע להישג משמעותי ויש רצון לזעזע את הסירה, עם ג'ימי יש סיכוי שיוכלו להתחרות טוב יותר בצמרת המזרח.

idansha כתב:
asaf g כתב:
אידיאלית אני חושב שמיני ינסו לכוון לטרייד שמשאיר אותם בתמונת הפלייאוף העונה, יחד עם נכסים צעירים לעתיד. משהו כמו אוטו פורטר וקלי אובר (אולי גם ראשונה מוגנת), או קריס מידלטון ואיזה נכסים שאולי יש למילווקי. טוביאס האריס ושי הרוקי החדש של קליפרס, למרות שאני בספק אם הם יסכימו, וגם ההתאמה למיני לא אידיאלית (כבר יש לה את טאג', דיאנג, טוליבר, פאטון הפצוע וכמובן טאונס בגבוהים).

אני מפציר שוב ושוב במי שמציע טריידים - תחשוב שאתה נכנס לת'רד הבא שמדבר על הקבוצה מהצד השני וקורא שמציעים להם את באטלר תמורת החבילה שציינת.
אף אחת מהקבוצות שרשמת לא נותנת למיני את זה.
וושינגטון ומילווקי הן שוק קטן ויש להן שחקן שהוא אלפא דוג ונראה שבאטלר לא מסתדר עם זה (וול פחות טוב מבאטלר אבל אלפא דוג).
ההפרש בין מידלטון ופורטר לבאטלר הוא משמעותי אבל לא מספיק בשביל לקחת על עצמן השאלה כזו
הקליפרס לא עושים את זה כי הם חולים על SGA (את הרוקי השני בטח כן ייתנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:47 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
המידע שכתבתי למעלה. שדרוזן רצה לשחק בטורונטו וקאווי לא. שטורונטו שלחה אולסטאר+שחקן משלים לגיטימי שהיו יכולים להיות שלה בשנים הבאות עבור סופרסטאר בפוטנציה שכנראה לא יהיה שם יותר משנה אחת. אם התרחיש ההגיוני הזה יקרה, זה אחד הטריידים המטומטמים ביותר שזכיתי לראות לייב.

אחד הטריידים הטובים בשנים האחרונות. גרין וקוואי טובים ברמה מדרוזן והשניצל שיש כמוהו בשקל וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 9:55 am 
Sophomore

הבעלים של מיניסוטה מורה לטיבודו לחפש טרייד על באטלר, ובתוך כך קאט חותם על הארכת חוזה ל5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 10:25 am 
Senior

אז האם אפשר להכריז על הקונספט של מאמן-gm ככשלון מוחלט? ואן גנדי עוד עשה עבודה סבירה בדטרויט כgm ולא טובה כמאמן, עד שהוא חירבן את כל מפעל הgm שלו עם הטרייד על בלייק.
תיבודו עושה עבודה רעה במינסוטה שסובלת מהקבעונות שלו תחת שני הכובעים. מי עוד עושה תפקיד כזה? דוק בקליפרס?
יש איזושהי דוגמא למישהו שעשה את זה טוב?

כי התחושה שלי היא שלא רק שג׳יאם שהוא מאמן ימשכן לך את העתיד בשביל עוד נצחונות, גם לא ממש יהיה לך מי שירסן את הג׳ננות שלו בלייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:07 am 
Hall of Famer

לא צריך להכריז. זה ידוע.
הסיבה היחידה למה זה נוצר היא שאף אחד מהמאמנים האלו כנראה לא היה מוכן להגיע לאמן בלי לקבל סמכויות של GM, והבעלים הסכימו.
מעבר לדברים שציינת, מאמן לא יכול להיות בסיטואציה שבבוקר הוא מאמן שחקן, ובערב הוא שולח אותו בטרייד.
גם אם רוב המהלכים של הקבוצה מתואמים גם ברמה כזו או אחרת מול המאמן, הוא לא יכול להיות זה שלוחץ ידיים על העסקה. ע"ע הביקורת שהושמעה על דוק ריברס אחרי הטרייד על הבן שלו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:14 am 
Hall of Famer

אין ספק שזה רעיון גרוע ביותר שמעטים מאוד, אם בכלל, יכולים לבצע בהצלחה.
היכולות הנדרשות הן שונות מאוד, הטיימליינס אחרים לחלוטין, החשיבה היא אחרת, שני התפקידים הם משרה מלאה ויותר מזה, יש קונפליקטים עם שחקנים ורגשות שמעורבים. זה פשוט על סף הבלתי אפשרי.

ומלכתחילה זו החלטה גרועה ביותר שמתקבלת לרוב בדחק על ידי בעלים שלא מבינים מה הם עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:18 am 
Hall of Famer

satriani כתב:
Hacohen כתב:
המידע שכתבתי למעלה. שדרוזן רצה לשחק בטורונטו וקאווי לא. שטורונטו שלחה אולסטאר+שחקן משלים לגיטימי שהיו יכולים להיות שלה בשנים הבאות עבור סופרסטאר בפוטנציה שכנראה לא יהיה שם יותר משנה אחת. אם התרחיש ההגיוני הזה יקרה, זה אחד הטריידים המטומטמים ביותר שזכיתי לראות לייב.

אחד הטריידים הטובים בשנים האחרונות. גרין וקוואי טובים ברמה מדרוזן והשניצל שיש כמוהו בשקל וחצי.

כרגיל הודעה מנומקת ומרחיבת דעת שלא מקטינה שחקן. הבוט שלך אף פעם לא מאכזב.

כמו שכתבתי יש 2 דרכים לבחון את הטרייד:

1) טווח קצר: הקבוצה הגיעה ב3 העונות האחרונות פעמיים לסיבוב השני ופעם אחת לגמר המזרח. אם הקבוצה לא תגיע לגמר מזרח לפחות, לא חל שום שיפור.

2) טווח ארוך: האם קאווי נשאר מעבר לעונה אחת ובונים סביבו קונטנדרית. אם הוא עוזב בקיץ לאחר עונה שבה טורונטו לא הגיעה לגמר מזרח, הטרייד ייחתם כמטומטם.

מה שווה ה"שניצל בשקל וחצי", אולי נראה בסן אנטוניו.

stavs כתב:
אז האם אפשר להכריז על הקונספט של מאמן-gm ככשלון מוחלט? ואן גנדי עוד עשה עבודה סבירה בדטרויט כgm ולא טובה כמאמן, עד שהוא חירבן את כל מפעל הgm שלו עם הטרייד על בלייק.
תיבודו עושה עבודה רעה במינסוטה שסובלת מהקבעונות שלו תחת שני הכובעים. מי עוד עושה תפקיד כזה? דוק בקליפרס?

כי התחושה שלי היא שלא רק שג׳יאם שהוא מאמן ימשכן לך את העתיד בשביל עוד נצחונות, גם לא ממש יהיה לך מי שירסן את הג׳ננות שלו בלייב.

קודם כל ברור שצריכה להיות הפרדה בין התפקידים. עניין של הפרדת רשויות, בקרה וחשיבה משותפת. רק אציין שואן גנדי לא עשה עבודה סבירה כג'יאם גם לפני בלייק. הוא היה ג'יאם גרוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:20 am 
Hall of Famer

asaf g כתב:
אני חושב שיש סיכוי טוב שוושינגטון יעשו טרייד שמבוסס על פורטר בשביל ג'ימי. קראתי הרבה באתר האוהדים שלהם והרוב בעד הטרייד. יש הרגשה שהקבוצה תקועה ללא שום סיכוי להגיע להישג משמעותי ויש רצון לזעזע את הסירה, עם ג'ימי יש סיכוי שיוכלו להתחרות טוב יותר בצמרת המזרח.

idansha כתב:
asaf g כתב:
אידיאלית אני חושב שמיני ינסו לכוון לטרייד שמשאיר אותם בתמונת הפלייאוף העונה, יחד עם נכסים צעירים לעתיד. משהו כמו אוטו פורטר וקלי אובר (אולי גם ראשונה מוגנת), או קריס מידלטון ואיזה נכסים שאולי יש למילווקי. טוביאס האריס ושי הרוקי החדש של קליפרס, למרות שאני בספק אם הם יסכימו, וגם ההתאמה למיני לא אידיאלית (כבר יש לה את טאג', דיאנג, טוליבר, פאטון הפצוע וכמובן טאונס בגבוהים).

אני מפציר שוב ושוב במי שמציע טריידים - תחשוב שאתה נכנס לת'רד הבא שמדבר על הקבוצה מהצד השני וקורא שמציעים להם את באטלר תמורת החבילה שציינת.
אף אחת מהקבוצות שרשמת לא נותנת למיני את זה.
וושינגטון ומילווקי הן שוק קטן ויש להן שחקן שהוא אלפא דוג ונראה שבאטלר לא מסתדר עם זה (וול פחות טוב מבאטלר אבל אלפא דוג).
ההפרש בין מידלטון ופורטר לבאטלר הוא משמעותי אבל לא מספיק בשביל לקחת על עצמן השאלה כזו
הקליפרס לא עושים את זה כי הם חולים על SGA (את הרוקי השני בטח כן ייתנו).

זה נשמע כמו טרייד לא סביר. וושינגטון היא קבוצה טובה שגם עם באטלר לא תגיע לשום מקום מעניין. למה לוותר על פורטר עבור מה שכנראה יהיה רנטל לשנה אחת?

* וול, הווארד ובאטלר באותו חדר הלבשה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 11:49 am 
Senior

לגבי ואן גנדי - לא חושב שהוא היה GM גרוע, הוא היה ממש לא רע בלהשיג שחקנים תורמים דרך טריידים והיה מאוד אקטיבי בזירה הזו. מה שהוא כן עשה גרוע זה החתמות של שחקני ספסל בקיץ על חוזים לא קטנים כשאחר-כך הם מקבלים תפקיד די שולי בקבוצה.
הכל היה בסדר עד לטרייד על גריפין שעשה גם נזק לעתיד וגם לא קידם את הקבוצה באמת בטווח הקצר. וגם לא יודע אם הולך להביא קהל, שזו כנראה הייתה המטרה העיקרית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 12:01 pm 
Hall of Famer

הטריידים שהוא השיג בהם את רג'י ג'קסון, טוביאס האריס ואייברי בראדלי היו טובים כל אחד לכשעצמו, אבל לא מספיק טובים-ב4 עונות דטרויט הגיעה לפלייאוף אחד שבו היא עפה בסיבוב הראשון. הטרייד על גריפין, החוזים שאתה מדבר עליהם ויכולת בחירה גרועה בדראפט שולחים אותו הביתה עם ציון נכשל. אבל אני אתקן את עצמי ואומר שלפני הטרייד של גריפין אפשר היה להגדיר אותו כג'יאם לא מוצלח במיוחד, ואחריו-גרוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 12:41 pm 
Junior

אני לא בטוח לגבי הטייטלים של ון גנדי ואחרים במצב דומה.
אצל תיבס התפקיד הבכיר שלו זה VP basketball operations.
זה אומר שהוא גם המאמן שנמצא מתחת ל-GM, סקוט ליידן וגם הבוס של ליידן.
וזה נראה לי יותר הזוי מלתת למישהו להיות מאמן ו-GM

וזה הוביל למצב שגלן טיילור אומר לאנשים שאם ליידן לא עונה להם, אז שידברו ישר עם טיילור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 12:49 pm 
Hall of Famer

זה היה גם הטייטל של סו"ג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:05 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הטריידים שהוא השיג בהם את רג'י ג'קסון, טוביאס האריס ואייברי בראדלי היו טובים כל אחד לכשעצמו, אבל לא מספיק טובים-ב4 עונות דטרויט הגיעה לפלייאוף אחד שבו היא עפה בסיבוב הראשון. הטרייד על גריפין, החוזים שאתה מדבר עליהם ויכולת בחירה גרועה בדראפט שולחים אותו הביתה עם ציון נכשל. אבל אני אתקן את עצמי ואומר שלפני הטרייד של גריפין אפשר היה להגדיר אותו כג'יאם לא מוצלח במיוחד, ואחריו-גרוע.

לפני הטרייד הנוראי על גריפין, עשו שם בדטרויט עבודה מעניינת (גם אם לא תמיד מוצלחת).
להשיג שחקנים צעירים, טובים פלוס, שלא מנוצלים כמו שצריך זו אסטרטגיה שמאוד קשה לבצע.
הם בעצם ניסו לבנות מהאמצע של הליגה, תוך גילוי מציאות (כולל בשוק החופשי מה שמטבע הדברים הביא לכמה חוזים מפוקפקים). חבל על הטרייד האומלל כי היה שם פוטנציאל. האריס + דראמונד זו התחלה נחמדה של בנייה (ועדיין גרועים מספיק כדי לצלול מטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 1:13 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

1) טווח קצר: הקבוצה הגיעה ב3 העונות האחרונות פעמיים לסיבוב השני ופעם אחת לגמר המזרח. אם הקבוצה לא תגיע לגמר מזרח לפחות, לא חל שום שיפור.

2) טווח ארוך: האם קאווי נשאר מעבר לעונה אחת ובונים סביבו קונטנדרית. אם הוא עוזב בקיץ לאחר עונה שבה טורונטו לא הגיעה לגמר מזרח, הטרייד ייחתם כמטומטם.

stavs כתב:

קודם כל ברור שצריכה להיות הפרדה בין התפקידים. עניין של הפרדת רשויות, בקרה וחשיבה משותפת. רק אציין שואן גנדי לא עשה עבודה סבירה כג'יאם גם לפני בלייק. הוא היה ג'יאם גרוע.

הטרייד ייחתם כמטומטם רק בספר שלך.
אני ממש לא אוהד של המהלך הזה אבל גם אם לא ילך, ניתן להבין את ההיגיון מאחוריו.
הקבוצה הייתה תקועה וניסתה לכוון גבוה יותר.
הדרך היחידה שלהם להשיג סופרסטאר שייקח אותם גבוה יותר הייתה להמר שיצליחו לשכנע אותו להישאר מעבר לשנה הזו. זה הימור גדול ואני לא אוהב אותו אבל בהתחשב במקרה פול ג׳ורג׳ ובהתנהגות הביזארית של קוואי, זה לא מופרך ולא מטומטם. זה פשוט הימור.
אם טורונטו רצו לפרק את החבילה ולבנות מחדש גם כך, ההימור הופך להיות הימור סביר יותר (אפסייד גדול, מעט סיכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 3:23 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
satriani כתב:
Hacohen כתב:

מצטער שלא חפרתי פה כמו כמה. נמיקתי יפה מאד. לקבל שני שחקנים יותר טובים מבלי לוותר על איזה משהו כמו בחירה זה טרייד מעולה.
לציין שהם הגיעו לגמר איזורי זה לא מעניין כי אף אחד לא חושב שהם שווים אליפות. גם אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:14 pm 
Sophomore

דווקא ויתרו על בחירה. הספרס קיבלו גם את בחירת הסיבוב הראשון בדראפט 2019, מוגנת 1-20. כלומר, אלא אם תהיה עונה סדירה מאוד לא מוצלחת בקנדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:20 pm 
Hall of Famer

זה כלום. זה בחירה באיזור 26-29. שני שחקנים הרבה יותר טובים שווים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:26 pm 
Hall of Famer

ברור לי מה עומד מאחורי ההימור של הראפטורס, ובגלל מה שאני חושב על הסיכוי של ההימור הזה להצליח, השוויתי את זה למהמר שממלא צ'אנס בגובה היומית שלו.

אני לא מתווכח על העובדה שקאווי שחקן טוב מדרוזן, שהוא לכשעצמו שחקן מצוין. אני רק מציין שאם יתקיים התרחיש הסביר והטרייד הזה לא ישפר את הקבוצה בטווח הקצר וישאיר אותה בלי כוכב בטווח הארוך-זה טרייד מטומטם. הרי כבר למדנו (נכון?) שהחלטות נשפטות בכל מקום (עסקים, צבא, פוליטיקה) על פי תוצאותיהן.

הקלות הזאת שבה יוזרים מתייחסים להחלפה של הנכס העיקרי בעסק תמורת נכס שככל הנראה יאבד בתוך שנה, מעידה על הבנתם בעסקים ובתורת קבלת ההחלטות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:27 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
זה כלום. זה בחירה באיזור 26-29. שני שחקנים הרבה יותר טובים שווים את זה.

וההתייחסות שלך לאיבוד הצפוי של קאווי בתוך שנה?

ואם לא מודדים את ההבדל בטווח הקצר ולא מודדים בטווח הארוך, איך אתה מודד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 4:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני לא מתווכח על העובדה שקאווי שחקן טוב מדרוזן, שהוא לכשעצמו שחקן מצוין. אני רק מציין שאם יתקיים התרחיש הסביר והטרייד הזה לא ישפר את הקבוצה בטווח הקצר וישאיר אותה בלי כוכב בטווח הארוך-זה טרייד מטומטם. הרי כבר למדנו (נכון?) שהחלטות נשפטות בכל מקום (עסקים, צבא, פוליטיקה) על פי תוצאותיהן.

בטווח הקצר זה מותיר את האוהדים שלהם עם המון תקווה (להישג השנה והישארות של קוואי). אני לא זוכר אותם כל כך נלהבים (והם לרוב נלהבים מאוד). אני מניח שיש לזה גם ביטוי כלכלי (מכירת חולצות, מנויים וכו׳).
בטווח הארוך זו אולי תהיה ההתחלה של בנייה מחדש שכנראה שהראפטורס ממילא מכוונים אליה.

כאמור, אני לא אוהב את המהלך הזה ואכן יש לו סיכוי סביר להיכשל אבל להגיד שהוא מטומטם ושוב להביא את חכמת הבדיעבד שלך כדרך לקבל החלטות... :roll:

ואם קוואי יישאר, זו כן הייתה החלטה טובה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 5:23 pm 
Hall of Famer

תראה, אמוטיקונים זה קל להכניס להודעה, למשל: :men: :ya_hoo_oo: :roll: 8) :)-(: :pri_vet:-: :an)(gel: :bo_ga_tyr:

אבל צריך גם לנסות להבין מה אומרים. זו לא "חכמת הבדיעבד שלי". זו הדרך בה נמדדת החלטה, ודיברנו על זה כ"כ הרבה פעמים שלא אחפור שוב. אבל את הדוגמה הפשוטה של "יש לי נכס ששווה X ומניב לי Y, החלפתי אותו בנכס ששווה X+ שיניב לי בטווח הקצר ? ובטווח הארוך ?" אתה יכול להבין. ואם בפועל התברר ש"החלפתי את X שהניב לי Y בX+ שהניב לי Y או Y- בטווח הקצר ו-0 בטווח הארוך" אני מניח שאתה גם יכול להבין כתוצאה גרועה שלא היתה שווה את ההחלפה.

אם קאווי ישאר? תלוי מה הוא יעשה שם, אבל על פניו זה יעשה את הטרייד הרבה פחות מטומטם. הנקודה היא שבניתוח שלי, הוא לא ישאר. אם נחיה גם נראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 23, 2018 5:26 pm 
Hall of Famer

לפי מה שאתה אומר, אם קוואי יישאר, הטרייד הוא מוצלח ביותר.
להחליף אולסטאר + שחקן ספסל בעמדה הכי פחות מבוקשת בליגה בסופרסטאר זה חתיכת שיחוק.

החכמה בדיעבד הזו עובדת בשני הצדדים, גם אם אתה מנסה להקטין את האפסייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 204 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], picknroll ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: