סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:18 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 2:57 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם הבעלים של הלייקרס קלולסית בעצמה - וזה הרושם שמתקבל - אז ללברון צפויות כמה שנים לא קלות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 07, 2019 8:37 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
מג'יק הקדים את הפיטורים שלו והתפטר.

משעשע לראות את הציוצים של מג'יק כעת. הבחור חסר מושג.

היה משעשע לראות את הציוצים שלו גם לפני. הכי Captain obvious.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 7:26 pm 
Hall of Famer

טים קונלי, ה-GM של דנבר, פוזל לעבר התפקיד המקביל בוושינגטון.
https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... ont-Office

כרגע תחת חוזה (והקבוצה שלו באמצע פלייאוף!)...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 7:31 pm 
מנהל פורום

אתה רוצה לברוח מקולרדו גם דקה אחרי שזכית באליפות, בטח אם זה לוושינגטון
עניין של לוקיישן לא פרנצ'ייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 08, 2019 8:02 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי. למה שהוא יברח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 2:00 am 
Hall of Famer

הלייקרס ולו היו על סף סיכום אבל נראה שלא תהיה עסקה. כנראה שלו לא רצה את קיד כעוזר שלו שהשכר לא היה מספיק גבוה כדי ללכת מהפיצויים של קליבלנד.

כנראה שהלייקרס הציעו 18 מיליון דולר ל-3 שנים ולו רצה חוזה ל-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 2:26 am 
Hall of Famer

הוא עשה לטרל ספריוול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 7:04 am 
מנהל פורום

satriani כתב:
לא הבנתי. למה שהוא יברח?

בדיחה על חשבון קולורדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 9:57 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
הלייקרס ולו היו על סף סיכום אבל נראה שלא תהיה עסקה. כנראה שלו לא רצה את קיד כעוזר שלו שהשכר לא היה מספיק גבוה כדי ללכת מהפיצויים של קליבלנד.

כנראה שהלייקרס הציעו 18 מיליון דולר ל-3 שנים ולו רצה חוזה ל-5 שנים.

טוב זה פשוט הזוי... מה בשם לארי בירד טיירון לו עשה כמאמן כדורסל שהוא שווה כזה סכום?
והשיא זה שהוא סירב! מי פאקינג תתן לך חוזה ל5 שנים יא שטיחון כניסה באחוזה של אייברסון שכמוך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 4:00 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
satriani כתב:
לא הבנתי. למה שהוא יברח?

בדיחה על חשבון קולורדו

הבנתי שזו בדיחה, לא הבנתי אותה. המספרים מראים שאנשים בורחים לדנבר ולא הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 2:54 am 
Hall of Famer

היה יכול להיות גרוע יותר.
ווגל מונה למאמן החדש של הלייקרס, קיד העוזר שלו.

דיווחים אומרים שהכיסא של ברט בראון תלוי כנראה במשחק מס׳ 7 בטורונטו.
אם זה נכון, בלי קשר לאיכותו של ברט בראון, זה עוד סממן לבעלים הלא טובים שיש בפילי.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך א' מאי 12, 2019 3:10 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 3:08 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
זה...ממש רעיון רע. אני אנסה להסביר את הסיבה בקודים.

מאמנים שלברון הסתדר איתם טוב וקיבל את המנהיגות שלהם, פחות או יותר: מייקל בראון, טיירון לו.
מאמנים שזה לא קרה איתם: דייויד בלאט, לוק וולטון.
מקרה מיוחד: ספולסטרה. למרות שלברון הסתדר איתו וזה עבד טוב שם - ספולסטרה לא תיפקד כמנהיג של הקבוצה בכלל, ההיטלס הובילו אותה והיתה מטרייה של ריילי, ספולסטרה פחות או יותר נתן להם "שירותי XO".

מה משותף לבראון ולו ? מה משותף לבלאט, וולטון, וגם לפרנק ווגל ? מה שם את ספולסטרה בקבוצה נפרדת בכלל משתי קבוצות המאמנים האלו ?

דבר שני, לשכור את קיד כעוזר שם זה כמו לשכור את ליטלפינגר. האיש חתרן ותככן שנכנס למאבקי כוח בכל קבוצה שהיה, ומהרגע הראשון שידרוך שם הוא ינסה כל מה שיוכל כדי להעיף את ווגל ולקחת לו את הג'וב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 3:12 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
דבר שני, לשכור את קיד כעוזר שם זה כמו לשכור את ליטלפינגר. האיש חתרן ותככן שנכנס למאבקי כוח בכל קבוצה שהיה, ומהרגע הראשון שידרוך שם הוא ינסה כל מה שיוכל כדי להעיף את ווגל ולקחת לו את הג'וב.

זה נכון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 6:32 am 
Hall of Famer

אז רק כדי להבהיר את הקוד הנורא מתוחכם של גואטה, הוא טוען שלברון מסתדר עם מאמנים שחורים, לא מסתדר עם מאמנים לבנים ועם ספולסטרה זה היה במצב ביניים כי הוא לא שחור ולא לבן.

ברכות על אחת ההודעות המטומטמות שקראתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 6:48 am 
Hall of Famer

ומעבר לטמטום המובנה של התזה (אהלן לברון הסתדר עם ספולסטרה כי הוא לא לבן, אבל לא קיבל ממנו מנהיגות כי היא לא שחור), רק נציין:

א. מאמן התיכון של לברון, זה שמתואר כמעין דמות אב, פיתח את לברון ופרס עליו חסות, הוא יהודי לבן.

ב. סביר מאד, בלשון המעטה, שלברון היה מעורב בבחירה של ווגל ונתן לה את ברכתו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 8:13 am 
Hall of Famer

גם ההנחה שלברון קיבל את המנהיגות של בראון ולו היא הנחה ותו לא. מישהו יכול להגיד שלברון לא קיבל את המנהיגות של וולטון ובלאט ולכן לא הסתדר איתם ואילו בראון ולו קיבלו את המנהיגות של לברון ולכן הוא הסתדר איתם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 9:36 am 
Senior

עד כמה שאני זוכר, לברון היה במידה רבה אחד הגורמים לפיטורים של בראון מקליבלנד (זה מה שמצאתי בחיפוש זריז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 10:53 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יכול להיות שהתאוריה שלי מטופשת ויכול להיות גם שלא. אני מזמן מרגיש שיש סוג של subcurrent גזעי בכל מה שקורה מסביב ללברון. ושיש צורה מסויימת שבה הוא מתייחס למאמנים מסויימים וצורה אחרת שהוא מתייחס למאמנים אחרים. לבראון וללו הוא נתן כבוד. לבלאט וולטון לא, בעיקר הוא לא היסס לחלוק על שניהם בפומבי על המגרש. היחס שלו לספולסטרה היה חיובי אבל מ"למעלה", כמו לחית מחמד אהובה.

הפיטורים של בראון הגיעו ממש לפני הDECISION אז ווטאבר הם ניסו לעשות עם זה, זה בטח לא עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 11:07 am 
Senior

עד כמה שאני זוכר, לברון נתן מעט מאוד כבוד לבראון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 11:41 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
יכול להיות שהתאוריה שלי מטופשת ויכול להיות גם שלא. אני מזמן מרגיש שיש סוג של subcurrent גזעי בכל מה שקורה מסביב ללברון. ושיש צורה מסויימת שבה הוא מתייחס למאמנים מסויימים וצורה אחרת שהוא מתייחס למאמנים אחרים. לבראון וללו הוא נתן כבוד. לבלאט וולטון לא, בעיקר הוא לא היסס לחלוק על שניהם בפומבי על המגרש. היחס שלו לספולסטרה היה חיובי אבל מ"למעלה", כמו לחית מחמד אהובה.

הפיטורים של בראון הגיעו ממש לפני הDECISION אז ווטאבר הם ניסו לעשות עם זה, זה בטח לא עבד.

זה שאתה מרגיש שיש משהו גזעי אצל לברון זה שלך (וזה מבוסס על כרעי תרנגולת שבירות במיוחד, כפי שהראיתי והראו גם אחרים), אתה כתבת "אני אנסה להסביר את הסיבה בקודים" כאילו שהסיבה ברורה, אבל בגלל שלא כ"כ נעים לך להגיד את זה אתה מעביר את זה ל"קודים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 12:52 pm 
Sophomore

זה שהוא טוען שיש משהו גזעני זה שלו, זה שאתה כל כך מזדעזע מעצם הרעיון זה שלך (לא בפעם הראשונה).

זה שהיה לו מאמן יהודי לבן בתיכון שהיה לו דמות אב, לא שולל את הרעיון שהיום הוא מתעב מאמנים לבנים עם סכמות נוקשות והרגלי עבודה מיושנים. בנאדם עובר כל מני תהליכים במהלך החיים שלו... לדוג' ספרציה מדמויות הוריות. זה תהליך שמתרחש גם בגילאי 20, ואם תחשוב על ההתבגרות המנטאלית של לברון בתוך כל תקופה ובקווי התפר שבין קליבלנד-מיאמי-קליבלנד, אז מאוד סביר שגם היחס שלו לאותן דמויות השתנה והן נתפסו אולי כהוריות אבל גם כמגבילות ומאוסות. קצת כמו לחזור לגור אצל ההורים בגיל 30 אולי.

אני לא מתווכח על האם זה באמת הסיפור, אבל זאת דינמיקה אפשרית בעיניי (כמו רבות אחרות אולי). אני כן אומר שהנחרצות שבשלילה גם היא שגויה.

אני לא מכיר מספיק את עשייתו של לברון, אבל נדמה לי שהוא עצמו לא יסתייג כל כך מהרעיון של חיבה רבה כלפי הקהילה השחורה, אם זה בתרומה לקהילה, אם זה בתוכניות אירוח שבהן הרוב המוחלט של האורחים הם שחורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 1:35 pm 
Hall of Famer

קודם כל לא אמרתי שהזדעזעתי, אמרתי שזו הודעה מטומטמת. ולמה היא מטומטמת? כי היא לוקחת הנחה שמבוססת על כלום בפיתה, הופכת אותה ל"סיבה" חקוקה בסלע, אבל מכיוון שאף אחד לא יגלה את האמת הזאת לציבור יש לומר אותה ב"קודים". זה החומר ממנו עשויות תאוריות הקונספירציה הנחותות ביותר.

האם ייתכן שלברון גזען? כן, כפי שייתכן שהוא נקרופיל, פדופיל או עיזופיל. ראיתם פעם את לברון בהלוויה, והיה לו מבט קצת משונה?! נקרופיל! ראיתם אותו מחייך ליד ילדים?! פדופיל! ראיתם אותו מבסוט בדיר עיזים?! עיזופיל!

בנאדם שמעולם לא הואשם בגזענות, שמקורב ביותר ליהודי לבן, שסביר להניח שהיה מאד מעורב במינוי המאמן הלבן החדש-מאיפה באתם להדביק לו גזענות, ועל סמך מה? שהוא מעצים את הקהילה השחורה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 5:32 pm 
Hall of Famer

אני אישית שמח על כל הודעה של גואטה בפורום, בין אם אני מסכים איתו או לא.
לגבי לברון, קשה לדעת אם זה נכון או לא. אולי יש לו העדפה מסוימת למאמן שחור ואולי לא.
אני חושב שהוא סבור שהוא מח כדורסל מבריק שאין שני לו ולכן נוטה לא לספור את המאמנים שלו ולעשות מה שבא לו.
הכח העצום שההנהלה - של קליבלנד ועכשיו של הלייקרס - מאפשרת לו הופך את המאמן למעין בובה שלו.
הפעם הכנראה יחידה שבה אמרו לו שעם כל הכבוד, זה המאמן ל-10 השנים הקרובות ועכשיו תסתדר, הייתה במיאמי, שם לריילי היה עמוד שדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 6:18 pm 
Hall of Famer

לדעתי יש מצב שהסיבה שלברון אוהב את לו, היא הפוסט שאייברסון עשה עליו. הוא מחבב מאמנים מרפים ולו הוא ילד כאפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 12, 2019 7:14 pm 
Hall of Famer

אחזור ואומר שהראיה הטובה ביותר לכך שדיבורי הגזענות על לברון הם בולשיט, היא-איך לספר לכם את זה-שהרגע מונה מאמן לבן לקבוצה שבה יש לו סיי מקצועי עמוק.

אבל אני נזכר שוב בקטע של ספולסטרה שמסתדרים איתו אבל לא מקבלים ממנו סמכות כי הוא לא לבן ולא שחור, ולא יודע אם לצחוק או לצחוק יותר חזק.

ופרנק ווגל לא ידוע כמאמן שהיה בובה של מישהו או כאישיות נרפה במיוחד. נכון שהוא אף פעם לא אימן סופרסטארים, אבל בכל זאת מאמן שהביא קבוצות אפורות למדי פעמיים לגמר מזרח עד גיל 40, אני יכול לחשוב על כמה דמויות יותר בובתיות ממנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 124 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: