סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:12 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
סאגה מוזרה של אורלנדו עם ווצ'ביץ'.
הם כנראה מאוד מרוצים מהמיקום של הקבוצה בעונה החולפת ומאוד לא מרוצים מבמבה - אני באמת לא מוצא שום הסבר אחר למה שהם עשו שם עם עמדת הסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:14 am 
Sophomore

ואני לא מבין את הנטס. דיאנגלו כבר היום יותר טוב מאירווינג, והא צעיר ממנו בחמש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:28 am 
Sophomore

אני מסכים לגבי ברוקלין, לדעתי סתם הסתנוורו משם גדול
לגבי אורלנדו, הם ראו שבמבה מאד בוסרי וייקח לו עוד לפחות שנתיים להיות סנטר פותח יציב בליגה. יש בזה הגיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:34 am 
Senior

אני לא ממש מבין את ההתלהבות מראסל, אבל גם אם הוא טוב מקיירי, יש לקיירי יתרון עליו אם הוא עשוי להביא איתו את קווין דוראנט או ג'ימי באטלר או שאר כוכבים שלפי השמועות רצו לשתף איתו פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:38 am 
Hall of Famer

הקטע של פורזינגיס, שחקן שלא הוכיח עדיין שהוא לא גרג אודן, נשגב מבינתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:46 am 
מנהל פורום

itay2 כתב:
ואני לא מבין את הנטס. דיאנגלו כבר היום יותר טוב מאירווינג, והא צעיר ממנו בחמש שנים.

זה למעשה סולל את דרכו של דיאנג'לו אל מחוץ לקבוצה, ייתכן ללייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:05 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הקטע של פורזינגיס, שחקן שלא הוכיח עדיין שהוא לא גרג אודן, נשגב מבינתי

פורזינגיס, גם אם לא ישחק אפילו עוד משחק אחד ב-NBA עד סוף ימיו, כבר עשר קריירה מרשימה בהרבה מזו של אודן, אם הוא חוזר קרוב ליכולת שהייתה לו לפני הפציעה זה חוזה בהחלט מתקבל על הדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:21 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
rony כתב:
הדיווחים האחרונים אומרים שקמבה ווקר מתקרב לבוסטון. אם זה נכון זה בעיניי שיחוק של איינג' ותחלחף מצוין לאירווינג.

לא יודע איפה השיחוק הגדול פה של איינג'. בוסטון נחלשת מאוד הקיץ, איך שלא תסתכל על זה. גם אם נתעקש לא לראות בקמבה שנמוך על קיירי, אז עוזבים גם רוזייר, ביינס, והורפורד שפחות או יותר החזיק את ההגנה של בוסטון על גבו.
בסופו של דבר, אחרי שהייתה איזו אקסיומה שדני איינג' הוא מאסטר לבניית קבוצה מנצחת, ובמשך שנים כל התקשורת והפורומים מריירים על הנכסים שבוסטון אוגרת ומה שהיא תעשה איתם בעתיד - העתיד הזה די הגיע, ואין לו הרבה מה להציג על העבודה עד עתה, כנראה בעיקר הרבה פספוסים. עכשיו בוסטון בעיקר מתפללת שטייטום או הבחירה של ממפיס יהפכו לסופרסטאר שמוביל קבוצה לפיינלס על הגב סטייל קאווי. בהצלחה עם זה. אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הדיסקט על איינג'.
מעל הכל, הוא טעה קשות לטעמי כש-"דגר" על הבחירות שלו. בשנים האחרונות המון כוכבים החליפו קבוצות באמצעות טרייד, ובוסטון הלכה על אחד כזה בלבד, קיירי. הטעותכ הכי גדולה של איינג' בגזרה הזו היא שהוא לא הסתכל על אופי השחקנים עצמם, אלא על אורך החוזה. כך הוא החליט ללכת על טרייד שמביא את קיירי כי יש לו יותר מעונה אחת בחוזה ולעזאזל כל מה שידעו כולם לפני זה על האופי שלא מתאים למועדון, למאמן ולשחקנים הנוכחיים בו,וכך הוא נמנע מטריידים על סופרסטארים שעברו תמורת פרוטות ויכלו להתאים לבוסטון כמו כפפה ליד, וכנראה להוביל אותה להישגים (אהמ קאווי) שכעת היא רק יכולה לחלום להגיע אליהם בעונות הקרובות, אפילו אם היו בורחים בסיום אותה עונת חוזה, כמו שקיירי עשה לבסוף לאחר שנתיים (ואיזה רווח מדהים לבוסטון הייתה השנה הנוספת בחוזה של קיירי).
נאגרו ונאגרו נכסים, נמנעו מלשלם פרוטות על כוכבים במשך שנתיים כדי להישאר עם מירב הנכסים תמורת הפרס הגדול אליו המתינו, הגבה, ובסוף אפילו לא היו מוכנים לשלוף את הנצרה אפילו עליו, ושוב, בגלל הפחד הזה מנטישה אחרי עונה אחת.
עכשיו יש להם שארלוט משודרגת שמסתכלת בקנאה על הסגל של פילדלפיה, מילווקי, ואולי גם טורונטו, והם יצטרכו הרבה מזל או פעלתנות בשוק הטריידים שלא נעשתה עד עתה כדי לבנות משהו שיוכל להתחרות בשנים הקרובות על האליפות.

גם אם אני מסכים עם הביקורת על איינג' שויתר על קוואי (גם חוכמה בדיעבד-קוואי היה אחרי עונה פצועה ולא הסכים להתחייב, אם טורונטו היו עפים בסיבוב השני, כמו שהיה די קרוב ללקרות וקוואי עוזב אותם, מה שכנראה יקרה, פתאום איינג' נראה כגאון) אבל לבקר אותו על ההבאה של קיירי??? קיירי עלה לבוסטון, להזכירך, באייזיה תומאס (שהיה אדיר בבוסטון, אבל הגיע אליה כשחקן ספסל וכרגע נמצא בכלל בדרך החוצה מהליגה), ג'יי קראודר, אנטה זיזיץ', הבחירה השישית בדראפט 2018 (קולין סקסטון) ועוד בחירת סיבוב שני ב-2020, זה חתיכת שוד לאור היום גם עם כל חוסר ההתאמה של קיירי בבוסטון. בסופו של דבר הוא עדיין ג'י.אם מעולה שלקח קבוצה חלשה ובלי נכסים רציניים שבדיוק פיספסה את הלוטרי של דוראנט/אודן והפך אותה לקבוצה מנצחת לאורך שנים עם ערימה של נכסים עתידיים, שחקנים צעירים טובים ומצב חוזים טוב באופן כללי שמאפשר גמישות, הסלטיקס לא במצב רע בכלל כרגע, הם מעמידים קבוצות מנצחות באופן עקבי ואין כמעט קבוצה בליגה שלא חוטפת את איינג' בשתי ידיים אם יש לה צ'אנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:26 am 
Hall of Famer

אני חושב שאיינג׳ פישל קשות בשנתיים-שלוש האחרונות בבניית קונטנדרית אבל הוא קלירלי עדיין אחד ה-GM's המובילים בליגה.
היה סימן שאלה האם כל הנכסים האלו ייהפכו בסופו של דבר לקונטנדרית. כרגע נראה שהתשובה היא לא, הוא לא הצליח, אבל המצב של הסלטיקס עדיין ניתן לתיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:42 am 
Hall of Famer

אם לא יהיו הפתעות אז בימים הקרובים

תומפסון ממשיך בג.סטייט אמור לחזור לשחק בפברואר.
אירווינג בברוקלין
ווקר בבוסטון
ראסל שלדעתי יותר טוב משניהם בדרך ללייקרס....
קוואי קרוב מתמיד על פי דיווחים בארהב' לקליפרס.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 12:12 pm 
Hall of Famer

אני חושב שאי אפשר באמת לשפוט לחומרה את איינג', ולו מהעובדה שהוא הנחית אולסטאר שנפצע מיד במשחקו הראשון, וכעת מהווה נטל חוזי רב שנתי במקום להיות צלע מרכזית בקונטנדרית. ממש אין לדעת מה היה קורה אילולא אותה הפציעה - אולי כבר היו מחזיקים בטבעת ובאנטוני דיוויס - who knows...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 12:24 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אני חושב שאיינג׳ פישל קשות בשנתיים-שלוש האחרונות בבניית קונטנדרית אבל הוא קלירלי עדיין אחד ה-GM's המובילים בליגה.
היה סימן שאלה האם כל הנכסים האלו ייהפכו בסופו של דבר לקונטנדרית. כרגע נראה שהתשובה היא לא, הוא לא הצליח, אבל המצב של הסלטיקס עדיין ניתן לתיקון.

כמו ששמואליקי כתב, אם לא הפציעה של הייוורד דברים אולי היו נראים אחרת לגמרי, ואת זה אי אפשר להפיל על איינג'. גם להגיד שהוא פישל קשות בשנתיים-שלוש האחרונות זה מצחיק, מזכיר שבשנתיים האחרונות יש לו ברקורד טרייד שבו הוא קיבל את קיירי תמורת בערך כלום ושום דבר, טרייד שבו הוא נתן את מרקל פולץ על ג'ייסון טייטום ועוד הרוויח בחירת לוטרי בדרך, החתמות של אל הורפורד וגורדון הייוורד, שני פרי-אייג'נטס מאוד מבוקשים (והחתמות בכלל לא מובנת מאליהן-בוסטון לא נחשבת ליעד מועדף לפרי-אייג'נטים) והחתמה מסתמנת של קמבה שעוד צריך לראות מה יצא ממנה. מה שאפשר לבקר אותו עליו זה הויתורים על השכרה לעונה אחת של קוואי ואנתוני דיוויס, שזו ביקורת לגיטימית בעיני, אבל קודם כל, אני חושב שלפחות בעניין ההבנה שגם אם הוא ישיג אותם, הוא לא יצליח לשמור אותם, הוא צדק במיליון אחוז (ולראיה-קוואי ודיוויס שניהם בדרך ל-LA כפי שהם רצו כל הזמן), המקום היחיד שבו הוא אולי טעה זה בהנחה שקוואי לא יביא אליפות לבוסטון, וגם זה תלוי הוכחה, לא בטוח שקוואי ואירווינג היו מסתדרים ביחד.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך א' יוני 30, 2019 2:45 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 12:45 pm 
Hall of Famer

איך איינג' פישל קשות בשנתיים/שלוש האחרונות אם רק בסוף העונה שעברה סיפרת לנו שבוסטון סגרה את הסיפור במזרח לשנים הבאות?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 5:08 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
איך איינג' פישל קשות בשנתיים/שלוש האחרונות אם רק בסוף העונה שעברה סיפרת לנו שבוסטון סגרה את הסיפור במזרח לשנים הבאות?

חוכמת ההמונים בדיעבד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 8:41 pm 
Hall of Famer

עם איך שטייטום ובראון נראו בפלייאוף נגד קליבלנד, אני חושב שזה היה סביר להניח ששניהם ישדרגו את המשחק שלהם, ויחד עם הייוורד, קיירי, הורפורד, רוזייר, סמארט ואחרים, זו קבוצה שיהיה קשה להתמודד איתה. איפה זה לא עבד? אפשר לקרוא לזה כשלון מערכתי. צירוף מקרים שבו כל השחקנים נתנו פחות ממה שציפו מהם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 8:45 pm 
Hall of Famer

העדיף לא להעביר את בראון עבור קוואי. עלה לו באליפות.
טעות היסטרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 9:12 pm 
Hall of Famer

אתם מעייפים. לא כתבתי שאיינג׳ פישל קשות, כתבתי שהוא פישל קשות בבניית קונטנדרית.
אני חשבתי שבוסטון תעשה עוד צעד קדימה העונה, בהתבסס על הכימיה הקבוצתית והמאמן המצוין אבל בסופו של דבר היא כשלה בכך.
אלא אם מתקיים חיבור קוסמי והשלם גדול מסכום חלקיו, כמו במקרים נדירים כמו דטרויט, קבוצה שהשחקן הכי טוב שלה הוא קיירי אירווינג (בבירור לא סופרסטאר אלא דרג-שניים מתחת) לא תיקח אליפות.
בוסטון לא הצליחה להשיג סופרסטאר למרות כל הנכסים שהיו לה וזה מאכזב.
אני מניח שגם איינג׳ לא מרוצה במיוחד מעצמו.

זה לא אומר שהמצב של בוסטון הוא גרוע. קמבה זה נחמד מאוד ויש להם עדיין שני צעירים עם פוטנציאל + הבחירה של ממפיס, אבל כשחושבים על הבחירות של הנטס ועל כל הכוכבים שהיו זמינים במהלך השנתיים-שלוש האחרונות, המצב שלהם יכול היה להיות הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 9:28 pm 
Junior

זה בהנחה שהוא היה יכול גם לצפות שהקבוצה,שיגיע להתמודד איתה מהמערב, תיכתש על ידי הפציעות כמו גולדן.

על כל מה שאיינג' היה יכול וצריך לעשות [וזה כאמור הרבה חוכמה בדיעבד] יש גם דוגמאות לכל מיני קליעים שהוא הצליח לברוח מהם. כמו ג'ימי באטלר, שגם עליו חטף ביקורת.

אם הייתי צריך לבחור בין ג'יילן בראון לעשור הקרוב למול חכירה קצרת טווח של קוואי [אפשר לחשוב שהסלטיקס איתו היו הימור בטוח לזכות] שאולי תיתן אליפות אפיזודית במקרה ששני אולסטארים של גולדן ייצאו מכלל שימוש. הייתי עדיין בוחר כמוהו.

טוב שנפטרנו מהדרמה הביזארית הבלתי פוסקת של קיירי. אפשר להתחיל להתרכז וסופסוף לגלות מאיזה חומר עשויים בראון את טייטום ולהמשיך לבנות את הקבוצה משם. איתם, וטרן בחוזה טוב כמו סמארט, היוורד, קמבה והטריליון צעירים שנבחרו [קרסן אדוארדס הוא האס מהדראפט האחרון] + הבחירה של ממפיס. המשקפיים של איינג' רואות רחוק מהלהט של שוחטי הפרות. בזכות זה, הסלטיקס תמיד יהיו שם במזרח בתמונת הפלייאוף בעשור קרוב עם הזדמנות להכיש פה ושם [ואולי מתישו גלגל הפציעות יעזור לה כמו לטורונטו].

בסופו של דבר מה שדפק בעיקר את איינג' אלה דברים שמחוץ לשליטתו. הפציעה של היוורד שטרפה את הקלפים והשיפור המהיר מהצפוי של הקינגס. אני לא צופה סיפור דומה במקרה של ממפיס.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:00 pm 
Junior

Att כתב:
אלא אם מתקיים חיבור קוסמי והשלם גדול מסכום חלקיו, כמו במקרים נדירים כמו דטרויט, קבוצה שהשחקן הכי טוב שלה הוא קיירי אירווינג (בבירור לא סופרסטאר אלא דרג-שניים מתחת) לא תיקח אליפות.

ומי היה הסופרסטאר של הספרס ב2014? (בבקשה אל תגיד קאווי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:14 pm 
Hall of Famer

שקי, אתה מוזמן לפנות למיליון ואחד הת'רדים האחרים בהם ניהלנו בדיוק את אותו הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:22 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אתם מעייפים. לא כתבתי שאיינג׳ פישל קשות, כתבתי שהוא פישל קשות בבניית קונטנדרית.

את האמת, אתה מעייף וגם לא מסוגל להודות בטעויות.
כל עונת 17/118 ידעת לספר לנו על איינג' הג'י.אם הטוב בליגה (גם בקיץ הנוכחי התייחסת אליו ככזה) ואיך בוסטון סגרה את הבאסטה במזרח עם הטרייד על פולץ. אז כן, אם קבוצה היא בהגדרתך שלך הקבוצה הטובה ביותר באזור שלה, אז היא קונטנדרית. העובדה שאתה מגיע לגמר אן.בי.איי הופך אותך לקונטנדרית, גם אם אתה מפסיד שם ואפילו בגדול כפי שקרה לקליבלנד של לברון.

אני גם לא מבין את הניואנס בין פישל קשות לפישל קשות בבניית קונטנדרית. כל המהלכים שלו שהתנקזו לעונת 2017/18 היו מהלכים של בניית קונטנדרית, בוודאי ההחתמה של הייוורד והטרייד על אירווינג. איך אתה יכול להגיד שבאופן כללי איינג' לא פישל קשות, אבל בבניית קונטנדרית הוא כן פישל קשות?

והכי מעניין שלאורך השנתיים שלוש לא ידעת לספר לנו על הפישולים של איינג', אלא בדר"כ רק תשבוחות על הדרך שלו ופתאום עכשיו אתה יודע לספר, בביטחון רב כהרגלך, על כמה שאיינג' פישל.

בעיני איינג' לא פישל, עשה עבודה מעולה, אבל לפעמים גם עבודה מעולה לא עוזרת. אם הייוורד לא היה נפצע 3 דקות לתוך הקריירה שלו כסלטיק, כל הסיפור היה יכול להיראות אחרת לחלוטין. בניוגד לתוכנות מחשב, ששם הדרך תמיד תוביל לתוצאה, כשמדובר באנשים ובמשתנים של מזל לפעמים אתה יכול לעשות הכול בסדר ולא להגיע לשום מקום ולפעמים אתה יכול לעשות דברים לגמרי הפוך מאיך ש-att רואה את הדברים, כמו שיוג'ירי עשה בקיץ הנוכחי ולהגיע לתוצאות נפלאות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 10:45 pm 
Junior

אגב פאשלות קשות, את הכי גדולה של איינג ההורנטס מנעו ממנו
הוא הציע 4 בחירות כדי להתקדם בדראפט בשביל לבחור את וינסלו
ההורנטס סירבו, בחרו את קמינסקי ועכשו לא טורחים אפילו לתת הצעת הענות עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:09 pm 
Hall of Famer

דוראנט יודיע בהמשך הערב על החלטתו.
האמת? אם זה זמן כ"כ קצר, מרגיש כמו ווריורס, אבל מי יודע...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 30, 2019 11:55 pm 
Freshman

לפי לא מעט דיווחים נראה שהוא בדרך לברוקלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 01, 2019 12:00 am 
Senior

אני גם חושב שיישאר בווריורס בסוף, אני חושב שזה מרגיש לו כמו איזה טוויסט מתוחכם להודיע על זה ככה כי כולם יצפו למעבר דרמטי ובסוף הוא 'יראה נאמנות' הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 792 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: