Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אטט, אתה יכול למנות את הקבוצות לדעתך שצריכות לנסות לסיים מקום 1 מהסוף בעונה הקרובה ו/או הבאה?
לא
לא משעמם ליֿ
שאלתי אותך שתי שאלות שנבעו נטו מעניין להבין אותך וענית ב״זה לא מעניין אותי״ ו-״לא משעמם לי״.
אני לא מבין את התגובה הזו בכלל. איך זה לא חלק שמעניין אותך בתור בנאדם שכל כך מתעניין בניהול קבוצת נבא.
לי מאוד משעמם, אז ננסה. כמו שאני מבין את דבריך, אני יכול למנות את הקבוצות הבאות שצריכות לנסות להפסיד:
אטלנטה (כפי שציינת כבר)
קליבלנד (בטח שאין שם קור לכלום)
שארלוט (שגם עושים עבודה יחסית גרועה בזה כרגע)
דטרויט
ניקס
וושינגטון
שיקאגו (לא בטוח לגביהם)
אורלנדו? (מניח שהקור שלהם פשוט לא מספיק טוב אז אולי כדאי לפרק ולהפסיד במקום להיות קבוצה של מקום 6-8 במזרח)
ממפיס (אני מניח שהשילוב של יונאס וקראודר לא לטעמך)
פליקנס (אני מניח שהיית מעדיף לראות טריידים על הולידיי ורדיק)
גולדן סטייט (להגנתם הם יפסידו בין אם ינסו או לא)
סימני שאלה לגבי סקרמנטו (קור שלא נראה מספיק טוב, החלמות של בארנס והילד), סן אנטוניו (קור מזדקן שלא יספיק ליותר מסיבוב ראשון במקרה הטוב), ניו אורלינס (פול ואדאמס לא טובים מספיק ולא קשורים לגיל של שגא).
אז משהו כמו בין 12-16 קבוצות צריכות, נדמה לי, להילחם על המקום הראשון מהסוף?
מבחינתי השאלה היא עניינית נטו ולנסות להבין את תפיסת העולם שלך.
אני לא חושב שכל הקבוצות צריכות לצאת לבנייה מחדש.
יש כל מיני שיקולים שנכנסים לשאלה האם לצאת לבנייה מחדש.
כיוון שבנייה מחדש היא ארוכה וכואבת, צריך לוודא שזה הזמן הנכון ללכת לשם ושהמערכת ערוכה לכך.
לא נכנסתי בת׳רד הזה לשיקולים לצאת לבנייה מחדש ולתזמון ולא המלצתי לקבוצות אחרות לעשות זאת.
אני התייחסתי לאטלנטה שכבר קיבלה את ההחלטה הזו ועכשיו מנסה לעשות אי-אילו קיצורי דרך, תוך כדי שהיא מחזקת עמדה חלשה, במקום לחשוב על גרעין הכוכבים שהיא זקוקה לו. החשיבה בבסיס של המהלך הזה היא לא נכונה.
אחת הסיבות שבגללן הצעתי שההוקס ינקטו בצעדים טקטיים קיצוניים (כמו להתעקש על המקום האחרון בליגה) היא בגלל שנראה שאצה להם הדרך ושהם רוצים תוצאות sooner rather than later.
באופן כללי, אני לא חושב שטקטיקות כאלו מתאימות לתנאים הנוכחיים אחרי שינוי חוקי הדראפט (אין צורך לשחרר שחקנים, להושיב שחקנים בצד), אבל זה עדיף מהאצת הבנייה בעיניי.
אני לא חושב שכל קבוצה צריכה להילחם על המקום הראשון מהסוף או על ארבעת המקומות הראשונים מהסוף
אבל כל קבוצה שנמצאת בבנייה מחדש צריכה להתבסס על ה-core הצעיר שלה כדי למצות את האפסייד של הבנייה.
כך למשל, אפשר להתייחס לפליקנס כאל קבוצה בבנייה, שעשתה טעות בקיץ כאשר החתימה את פייבורס ואת רדיק המזדקנים. לא ברור לי מה הם עושים שם ומה טוב אמור לצאת מזה. הם כנראה ניסו להאיץ ולהתחרות כבר השנה על הפלייאוף (באופן אירוני רוב מוחלט של הקבוצות שמאיצות ומשלמות מחירים כבדים כדי להגיע לפלייאוף כלל לא מגיעות לפלייאוף; אפילו הקינגס שוויתרו על בחירה לא מוגנת תמורת השאלה של רונדו לשנה לא הגיעו לפלייאוף).
ג״ס בהחלט עושים בחכמה. זו הנהלה שכבר עשתה טאנקינג קיצוני בעבר כדי להשיג את הבחירה שהפכה להאריסון בארנס..
הם חייבים לצלול למטה ככל האפשר כיוון שיש להם ככל הנראה שנה אחת בלבד להיות שם.
להנהלות אחרות יש יותר זמן. אני לא רואה שום סיבה מקצועית שבגללה אטלנטה צריכה למהר.
אחד הבורות הכי משמעותיים בליגה שקבוצות נופלות בו שוב ושוב זה הפער בין הציפיות החיצוניות של הבעלים וההנהלה לבין הזמן הריאלי שלוקח לבנות מחדש.
אטלנטה חשבה כנראה שזה ייקח 3 שנים אבל זהו פרק הזמן המינימלי לבנייה מחדש. לרוב זה לוקח יותר.