סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA - טריידים
הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:32 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שקאלימי אמר.
מעונה 2007-8 בוסטון בילו רק עונה אחת מחוץ לפלייאוף (ב2014 וגם שם סיימו עם 25 נצחונות).
בוסטון הצליחו להבנות מחדש בלי לצלול למטה מעבר לעונת מעבר אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:33 am 
מנהל פורום

השיטה הזו לא יכולה להצליח אף פעם אבל. כי בבסיס שלה יש שני דברים משמעותיים שנוגדים את המטרות שלה, הראשון השבתה של שחקנים תורמים שאמורים לתרום בעתיד אם הם משפרים את הקבוצה בטווח הקצר, וזה נוגד את כל מה שכל העולם יודע על בניה של קבוצה, השני טריידים על כל שחקן תורם תמורת שחקנים לא תורמים את הם טובים מידי אך לא סופרסטארים או לא בוסריים מספיק, שזה סותר כל דבר אפשרי על יכולת להבין מה יש לקבוצה ביד כי בשום מצב לא נמצאת מול העיניים התחלה של גרסה מדומיינת של אפשרויות של קבוצה ושחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:34 am 
מנהל פורום

sheky כתב:
מה שקאלימי אמר.
מעונה 2007-8 בוסטון בילו רק עונה אחת מחוץ לפלייאוף (ב2014 וגם שם סיימו עם 25 נצחונות).
בוסטון הצליחו להבנות מחדש בלי לצלול למטה מעבר לעונת מעבר אחת

אגב, בפוקס קצת בגלל שאיזאייה אלוהים והמזרח חלש, ועדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:39 am 
Senior

בוסטון הצליחו להיבנות מחדש בגלל שברוקלין עשו המון טעויות שהיו מקובלות (גם אם לא בקיצון הזה) בתקופה ההיא וכן היה שינוי מחשבתי ותפיסתי בעניין מאז.

פשוט נדמה לי שתרות'רס בסגנון שאטט מציג פה קצת איבדו את הרעיון שמאחורי החשיבה (לא לסנדל את העתיד שלך לגמרי) והפכו טקטיקה ספציפית שהתרחשה בנקודת זמן מסוימת לאסטרטגיה או אידיאולוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:42 am 
Sophomore

ברור שבוסטון לא עשו טנקינג מהגיהנום, ועדיין הם עבדו בשיטה של הינקי מהבחינה של צבירת כמה שיותר בחירות דראפט ושחקנים צעירים ונסיון לחכות עם מימוש הנכסים כמה שאפשר עד בנית גרעין ברמה גבוהה
הם למשל וויתרו על כמה אפשרויות טריידים לפחות לפי השמועות, כמו קוואי ודייויס שהיו "מאיצים" את הבנייה.
ובסוף הייוורד נפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:46 am 
Junior

yoya כתב:
ברור שבוסטון לא עשו טנקינג מהגיהנום, ועדיין הם עבדו בשיטה של הינקי מהבחינה של צבירת כמה שיותר בחירות דראפט ושחקנים צעירים ונסיון לחכות עם מימוש הנכסים כמה שאפשר עד בנית גרעין ברמה גבוהה
הם למשל וויתרו על כמה אפשרויות טריידים לפחות לפי השמועות, כמו קוואי ודייויס שהיו "מאיצים" את הבנייה.
ובסוף הייוורד נפצע.

צבירת נכסים ושמירה על תקרת שכר היו הרבה לפני הינקי ולא קשורים אליו - הינקי מדבר על בניה מלמטה דרך הדראפט. את זה בוסטון לא עשו.
ובמקרה קאווי בוסטון הרגישו שהם לא במקום לקחת אליפות עם קאווי ולא היו מוכנים לשלם כל כך הרבה עבור השכרה לשנה... אם צדקו או טעו לעולם לא נדע (כן נדע שטורונטו צדקו ובענק) אבל הגישה פחות קשורה להאצה אלא לשאלה אם בעונה הספציפית שקאווי מגיע (כי הוא לא הסכים להתחייב) אתה מהמר שאתה יכול לקחת אליפות שאחריה תהיה גם בלי הנכסים שנתת וגם בלי קאווי... אני מוכן להתערב שאם הספרס היו מוכנים לקבל 2 בחירות סיבוב שנה ואת גרשון יבוסלה בוסטון היו לוקחים את קאווי (הרי הם לא היו גם בלעדיו קבוצה שאמורה לסיים בתחתית הליגה)
הם הרי החתימו את קיירי במשך הזמן הזה, את הורפורד, את היוורד ואני מניח שפספסתי עוד כמה שחקנים שאמורים להאיץ בניה... הענין מצידם לא היה האצת בניה אלא ויתור על נכסים ( הורפורד והייוורד החתמות שוק חופשי וקיירי הגיע תמורת תומאס שסיים חוזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 10:54 am 
מנהל פורום

קווין לאב בשביתה איטלקית, הוצא מחוץ לסגל של קליבלנד ומסוכסך עם הבעלים.
כנראה בדרך החוצה מהקבוצה.

חתם ב2018 על חוזה ל4 שנים תמורת 120 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 11:22 am 
Freshman

בסוף יעבור ללייקרס תמורת קייל קוזמה :wink:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 11:32 am 
מנהל פורום

yoya כתב:
ובסוף הייוורד נפצע.

הם לא וויתרו על קוואי, כמו שהם וויתרו על קוואי לעונה אחת בלבד. לדעתי? חבל, אבל מבין את השיקול.
והם לא וויתרו על דיוויס כמו שדיוויס לא הסכים על לשמוע על טרייד לבוסטון, מה שאומר בפועל, וויתור על נכסים מטורפים בשביל השכרה של שחקן לעונה אחת. אם לא היה פחות או יותר מכריז שרק הלייקרס בראש שלו, הוא כנראה היה בבוסטון היום וטייטום היה מחטיא לייאפים בני אורלינס, ביחד עם סמארט, ביינס וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 11:51 am 
מנהל פורום

אהוד כתב:

אתה צוחק אבל זו עלתה כאחת מהאפשרויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 11:51 am 
Sophomore

Shiver כתב:
קווין לאב בשביתה איטלקית, הוצא מחוץ לסגל של קליבלנד ומסוכסך עם הבעלים.
כנראה בדרך החוצה מהקבוצה.

חתם ב2018 על חוזה ל4 שנים תמורת 120 מיליון דולר.

החוצפה של שחקנים עוברת כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 12:31 pm 
Senior

Yuval כתב:
אני מניח שהטענה היא שמאחר והינקי לא סיים את תפקידו (שזה בהכרח אומר שהוא נכשל בעבודה שלו, אבל לא חשוב) אז אי אפשר למדוד את השיטה במלואה. זה מין לופ כזה.
הבעיה שלי היא במישור הלוגי יותר. כי השיטה, גם אם הייתה עובדת, לא יכולה להתקיים אם עוד קבוצות מנסות אותה.

כן יש דברים שלמדו והשתפרו בניהול מפעם ואולי יש לניסוי של פילי קצת השפעה על זה. להפסיק לתת חוזים ארוכי טווח לשחקנים בינוניים (היוש סקרמנטו), לנסות להתאים את הגילאים וההתפתחות של שחקנים. לא לוותר על בחירות דראפט גבוהות למעט מקרים מאוד קיצוניים.

אבל אז מגיע מקרה של קבוצה שכבר פגעה בפרנצ'ייז פלייר אפשרי. פגעה בבחירה נמוכה יחסית בשחקן פנים מאוד מוכשר עם פוטנציאל גדול. אין לה בסגל שום חוזים ארוכים שיגבילו אותה. עכשיו מגיע הזדמנות להביא סנטר צעיר (יחסית) בטופ ווטאבר של הליגה במחיר נמוך, שמתאים לכישרון שכן יש שם ובלי התחייבות והטענה ההינקית (כביכול) זה לא לקחת את זה ובכלל להעביר את מה שיש.

ברור שיכול להיות שהכל קשקוש והמחיר שביקשו על דראמונד הוא גבוה בהרבה. אבל ההתנגדות פה הייתה עקרונית לזה שבכלל הם ינסו לנצח יותר משחקים.

אני אוסיף ואומר שמאז הינקי, בין היתר בהשפעתו, הליגה עברה 2 שינויים:
1. כאמור שיטת הלוטרי שונתה והיום יותר קשה 'לקמבן' בחירה גבוהה.
2. יותר ויותר קבוצות 'דוגרות' על בחירות סיבוב ראשון, ככה שגם השיטה של למכור שחקנים צעירים עם פוטנציאל תמורת בחירות הופכת לפחות מוצלחת משהייתה כי הערך של בבחירות עלה בצורה לא פרופורציונלית.

מעבר לזה שאם יבוא עוד הינקי (שלא לדבר על עוד המונים, כמו שאטט היה רוצה לראות) ויחרבן מהמקפצה עם תכנית חומש להפסדים רבים ככל הניתן, יש סיכוי לא רע שהחוקים ישונו בתגובה שוב, הפעם באמצע תכנית החומש שלו - מה שישבש עוד יותר את הקונספט של השיטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 12:51 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אם השיקול הוא כלכלי זה משהו אחר, מבחינה מקצועית אני באמת לא רואה את התועלת פה. מה האפסייד? הרי גם במקרה הכי טוב שבו החיבור הזה עובד מצוין, דראמונד מסכים משום מה לחתום על חוזה חדש וקולינס מגשים את כל הפוטנציאל, מישהו עדיין רואה את אטלנטה מאיימת ברצינות על הביתיות במזרח? אני לא.
להפוך את אחת הקבוצות הטובות במזרח לקונטנדרית זו משימה יחסית סבירה, להפוך קבוצת פלייאוף גבולית לקונטנדרית? קשה מאוד.
וזה כאמור, הבסט קייס סצנריו.

אבל שכחת עוד משהו קטנטן. לאטלנטה בתחילת העונה הבאה יש על הפיירול 33 מיליון. כלומר יש לה עוד איזה 75 מיליון לזרוק עד לתקרת השכר ועוד איזה 20 מיליון עד למס המותרות. כלומר אם רואים שדראמונד מתאים בצורה טובה לקבוצה, אז מחתימים אותו על חוזה מקס'. עדיין נשאר לך מעל חוזה מקס' לזרוק על שחקן אחר בשוק החופשי וכך להשיג עוד כוכב לצד טרה.

לגבי מה שיובל אמר שלא ניתן להצליח בשיטה של הינקי אם כולם עושים הינקי, אני רוצה לחזק. כולם מכירים את הסיפור של בילי בין באוקלנד והמאניבול. אבל יש קצת אי הבנה לגבי מה זה מאניבול. הרבה חושבים שהמאניבול היה השימוש בסטט' מתקדמות, אבל זאת לא המהות. הסטט' המתקדמות היו הכלי לאסטרטגיה. האסטרטגיה הייתה מציאת יתרון נקודתי ששאר המתחרות לא מכירות בו. היתרון הנקודתי היה הערכת חסר של שחקנים שבילי בין ידע להעריך נכון בעזרת הסטט' המתקדמות. כך הוא השיג סגל טוב בהרבה מהשכר שהוא שילם לסגל הזה והוא היה יכול להתמודד מול הקבוצות העשירות. כשכל הליגה החלה להשתמש בסטט' המתקדמות, בזכות ההצלחה של אוקלנד היתרון היחסי הזה של בילי בין נעלם והאייס הצליחו הרבה פחות בשנים הבאות, בהתאם ליכולת שלהם לשלם לשחקנים. באותו סגנון, הינקי עלה על איזה פגם במערכת וניסה לנצל אותו בצורה הכי בוטה שיש. כיום פוסט הינקי הטקטיקה הזאת לא תעבוד וגם אצל הינקי היא לא בדיוק עבדה (זאת המשמעות של פיטורין).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:18 pm 
Junior

Yuval כתב:
בוסטון הצליחו להיבנות מחדש בגלל שברוקלין עשו המון טעויות שהיו מקובלות (גם אם לא בקיצון הזה) בתקופה ההיא וכן היה שינוי מחשבתי ותפיסתי בעניין מאז.

פשוט נדמה לי שתרות'רס בסגנון שאטט מציג פה קצת איבדו את הרעיון שמאחורי החשיבה (לא לסנדל את העתיד שלך לגמרי) והפכו טקטיקה ספציפית שהתרחשה בנקודת זמן מסוימת לאסטרטגיה או אידיאולוגיה.

ההצלחה של בוסטון התחילה לפני ההשפעות של הטרייד. היא חזרה לפלייאוף ב-2015 בהתבסס על אייזאה וחבורת שחקנים לוחמים שסטיבנס בנה. אם לא מכלילים את ג'יימס יאנג כתרומה לקבוצה (נראה מכדרר לאחרונה ברוממה) התוצר הראשון של הטרייד עם הנטס היה ג'יילן בראון ב-2016. זה המשיך לטייטום וקיירי (עבור הבחירה של 2018).

מה שכן, כשמסתכלים על בנייה מחדש לא צריך להסתכל רק על פלייאוף. בוסטון הייתה שנים קבוצת פלייאוף אבל רק כשגארנט ואלן הגיעו היא הפכה לקונטנדרית אמיתית, קבוצה שמגיעה לגמר הקונפרנס לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:23 pm 
Junior

דניאל כתב:
מה שכן, כשמסתכלים על בנייה מחדש לא צריך להסתכל רק על פלייאוף. בוסטון הייתה שנים קבוצת פלייאוף אבל רק כשגארנט ואלן הגיעו היא הפכה לקונטנדרית אמיתית, קבוצה שמגיעה לגמר הקונפרנס לפחות.

זה חלק ממהות הדיון על ההבדלים בין הגישות השונות.
גישה אחת (שהינקי לקח לקיצון) היא להתחיל לבנות מלמטה... לרוקן משכורות, לרדת הכי נמוך שיש ומשם להתחיל לטפס עם בחירות דראפט והחתמות נכונות.
גישה שניה זה להשאר כל הזמן בצמרת ואז בעזרת החתמה/בחירה טובה להתרומם לשלב הבא... הדוגמאות הבולטות הן הספרס והמאבריקס שכל הזמן נשארו בפלייאופס ובעזרת כמה פיסות נוספות הצליחו להגיע לאליפות.
בוסטון כמו שאתה מציין היא דוגמא לאותה גישה - נשארה קבוצת סף פלייאוף ולא ירדה נמוך מדי ואז בזכות טריידים מאוד מוצלחים שמה את עצמה במצב של קונטנדורית.

קליבלנד של 2016 היא דוגמא לגישה הראשונה (בצורתה הפחות מוגזמת) - ירדה נמוך ונקתה את הפיירול שלה וככה השיגה את קיירי בדראפט, השיגה את הבחירה הראשונה שתמורתה הביאו את לאב ועדיין היה להם מספיק מקום להחתים את לברון בפרי אייג'נסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:36 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:

הא? לפני גארנט ואלן בוסטון הייתה שנתיים בלוטרי, כולל טאנקינג בוטה במיוחד ב-2006/7 בניסיון להשיג את אודן/דוראנט שהביא אותה לשפל של 24 ניצחונות ולמקום הלפני-אחרון בליגה. בין 2001-2 ל-2004-5 היה לה רצף של ריצות פלייאוף בינוניות פלוס-מינוס שבשיאן ההגעה לגמר המזרח עם הקאמבק המדהים של פירס במשחק 3 מול ניו-ג'רזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:52 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
אז אני כופר גם בצד היתרונות (בגרסאת המימוש של הינקי).
אני לרגע לא טוען שזה לא יכול לעבוד, אני טוען שמבחינת סטטיסטית זוהי גישה בעייתית.
כמה שנים צריכה קבוצה לבחור במקומות 1-5 כדי למצוא בסיס של 3 שחקנים טובים? הינקי היה בסיקסרס מ2011 ואת הבחירה האחרונה של ה"תהליך" שלו הם בחרו ב2016 (והתחיל לשחק ב2017).
העונה הראשונה בהם הם הפסיקו להפסיד בכוונה היא 2017, מה שכמובן לפי גישת הינקי (כפי שאטט מבטא אותה) זה היה האצת הבניה ומה שבעצם הרס את התהליך.
אז סך הכל במשך 6 שנים השיגו 2 שחקני "ליבה" לתהליך - כמה זמן היה לוקח להם את השלישי? איך אתה נשאר מספיק גרוע בקבוצה עם סימונס ואמביד כדי להשיג בחירת טופ 5? כמה שנים אתה תגרור את אמביד בתחתית הליגה תמורת זה ותצפה שיחתום מחדש?

אנחנו נמצאים בדיון הזה כבר מספר שנים ולא טרחת אפילו לבדוק את העובדות.
הינקי היה בפילי 3 שנים, לא 6 שנים.
(May 14, 2013 - April 6, 2016)

מעבר לכך, מאגר הנכסים המרשים שהוא השיג במהלך שלוש השנים האלו אפשרו להשיג כוכב צעיר או שניים נוספים.
פילי הייתה בעמדה מצוינת לטרייד ובעמדה מצוינת ל-FA.

אם כבר, הכהונה שלו הוכיחה בדיוק את ההיפך ממה שאתה מנסה לטעון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:54 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
דניאל כתב:

זה חלק ממהות הדיון על ההבדלים בין הגישות השונות.
גישה אחת (שהינקי לקח לקיצון) היא להתחיל לבנות מלמטה... לרוקן משכורות, לרדת הכי נמוך שיש ומשם להתחיל לטפס עם בחירות דראפט והחתמות נכונות.
גישה שניה זה להשאר כל הזמן בצמרת ואז בעזרת החתמה/בחירה טובה להתרומם לשלב הבא... הדוגמאות הבולטות הן הספרס והמאבריקס שכל הזמן נשארו בפלייאופס ובעזרת כמה פיסות נוספות הצליחו להגיע לאליפות.

בוא נתעלם בנינוחות מזה שלספרס ולמאבס היה כבר סופרסטאר בסגל
ואילו לפילי היה את ג׳רו הולידיי הפצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 2:05 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Att כתב:
Yuval כתב:
אטט, אתה יכול למנות את הקבוצות לדעתך שצריכות לנסות לסיים מקום 1 מהסוף בעונה הקרובה ו/או הבאה?

לא :)
לא משעמם ליֿ

שאלתי אותך שתי שאלות שנבעו נטו מעניין להבין אותך וענית ב״זה לא מעניין אותי״ ו-״לא משעמם לי״.

אני לא מבין את התגובה הזו בכלל. איך זה לא חלק שמעניין אותך בתור בנאדם שכל כך מתעניין בניהול קבוצת נבא.

לי מאוד משעמם, אז ננסה. כמו שאני מבין את דבריך, אני יכול למנות את הקבוצות הבאות שצריכות לנסות להפסיד:

אטלנטה (כפי שציינת כבר)
קליבלנד (בטח שאין שם קור לכלום)
שארלוט (שגם עושים עבודה יחסית גרועה בזה כרגע)
דטרויט
ניקס
וושינגטון
שיקאגו (לא בטוח לגביהם)
אורלנדו? (מניח שהקור שלהם פשוט לא מספיק טוב אז אולי כדאי לפרק ולהפסיד במקום להיות קבוצה של מקום 6-8 במזרח)
ממפיס (אני מניח שהשילוב של יונאס וקראודר לא לטעמך)
פליקנס (אני מניח שהיית מעדיף לראות טריידים על הולידיי ורדיק)
גולדן סטייט (להגנתם הם יפסידו בין אם ינסו או לא)
סימני שאלה לגבי סקרמנטו (קור שלא נראה מספיק טוב, החלמות של בארנס והילד), סן אנטוניו (קור מזדקן שלא יספיק ליותר מסיבוב ראשון במקרה הטוב), ניו אורלינס (פול ואדאמס לא טובים מספיק ולא קשורים לגיל של שגא).

אז משהו כמו בין 12-16 קבוצות צריכות, נדמה לי, להילחם על המקום הראשון מהסוף?

מבחינתי השאלה היא עניינית נטו ולנסות להבין את תפיסת העולם שלך.

אני לא חושב שכל הקבוצות צריכות לצאת לבנייה מחדש.
יש כל מיני שיקולים שנכנסים לשאלה האם לצאת לבנייה מחדש.
כיוון שבנייה מחדש היא ארוכה וכואבת, צריך לוודא שזה הזמן הנכון ללכת לשם ושהמערכת ערוכה לכך.
לא נכנסתי בת׳רד הזה לשיקולים לצאת לבנייה מחדש ולתזמון ולא המלצתי לקבוצות אחרות לעשות זאת.

אני התייחסתי לאטלנטה שכבר קיבלה את ההחלטה הזו ועכשיו מנסה לעשות אי-אילו קיצורי דרך, תוך כדי שהיא מחזקת עמדה חלשה, במקום לחשוב על גרעין הכוכבים שהיא זקוקה לו. החשיבה בבסיס של המהלך הזה היא לא נכונה.

אחת הסיבות שבגללן הצעתי שההוקס ינקטו בצעדים טקטיים קיצוניים (כמו להתעקש על המקום האחרון בליגה) היא בגלל שנראה שאצה להם הדרך ושהם רוצים תוצאות sooner rather than later.
באופן כללי, אני לא חושב שטקטיקות כאלו מתאימות לתנאים הנוכחיים אחרי שינוי חוקי הדראפט (אין צורך לשחרר שחקנים, להושיב שחקנים בצד), אבל זה עדיף מהאצת הבנייה בעיניי.

אני לא חושב שכל קבוצה צריכה להילחם על המקום הראשון מהסוף או על ארבעת המקומות הראשונים מהסוף
אבל כל קבוצה שנמצאת בבנייה מחדש צריכה להתבסס על ה-core הצעיר שלה כדי למצות את האפסייד של הבנייה.

כך למשל, אפשר להתייחס לפליקנס כאל קבוצה בבנייה, שעשתה טעות בקיץ כאשר החתימה את פייבורס ואת רדיק המזדקנים. לא ברור לי מה הם עושים שם ומה טוב אמור לצאת מזה. הם כנראה ניסו להאיץ ולהתחרות כבר השנה על הפלייאוף (באופן אירוני רוב מוחלט של הקבוצות שמאיצות ומשלמות מחירים כבדים כדי להגיע לפלייאוף כלל לא מגיעות לפלייאוף; אפילו הקינגס שוויתרו על בחירה לא מוגנת תמורת השאלה של רונדו לשנה לא הגיעו לפלייאוף).

ג״ס בהחלט עושים בחכמה. זו הנהלה שכבר עשתה טאנקינג קיצוני בעבר כדי להשיג את הבחירה שהפכה להאריסון בארנס..
הם חייבים לצלול למטה ככל האפשר כיוון שיש להם ככל הנראה שנה אחת בלבד להיות שם.

להנהלות אחרות יש יותר זמן. אני לא רואה שום סיבה מקצועית שבגללה אטלנטה צריכה למהר.
אחד הבורות הכי משמעותיים בליגה שקבוצות נופלות בו שוב ושוב זה הפער בין הציפיות החיצוניות של הבעלים וההנהלה לבין הזמן הריאלי שלוקח לבנות מחדש.
אטלנטה חשבה כנראה שזה ייקח 3 שנים אבל זהו פרק הזמן המינימלי לבנייה מחדש. לרוב זה לוקח יותר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' ינואר 06, 2020 2:36 pm, נערך 10 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 2:07 pm 
Freshman

Shiver כתב:
אהוד כתב:

אתה צוחק אבל זו עלתה כאחת מהאפשרויות...

וואלה?! ויש לזה היתכנות, מבחינת תקרת שכר וכאלה? (לא שאני בטוח שזה טרייד טוב לשני הצדדים...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 2:16 pm 
Hall of Famer

לגבי קולינס, כתבתי שכדאי לשקול להעביר אותו כי אני לא בטוח שהוא שחקן מבטיח כמו שהוא נתפס.
יכול מאוד להיות שלא ראיתי אותו מספיק ושאני לא מתלהב ממנו במידה הנכונה.
התחושה שלי היא שהערך שלו בליגה גבוה יותר ממה שהוא שווה להוקס. לא חייבים לקפוץ על זה אבל זו הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 2:59 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ג״ס בהחלט עושים בחכמה. זו הנהלה שכבר עשתה טאנקינג קיצוני בעבר כדי להשיג את הבחירה שהפכה להאריסון בארנס..
.

רק חשוב לציין שהטנקינג של הווריירס קרה כשהיה ברור שהם לא מגיעים לפלייאוף ואם הם לא יהיו מקום 7, אז לא תהיה להם בחירת דראפט בכלל. אז הם זרקו את החודשיים האחרונים בערך של העונה עם החלטה בוטה להפסיד כמה שיותר. אבל זאת לא היתה טקטיקה מודעת מראש מתחילת העונה להפסיד כדי להשיג בחירת דראפט גבוהה ככל האפשר. הווריירס חשבו פלייאוף באותה עונה ובאותה עונה גם היה הטרייד של אליס על בוגוט, שברור שלא עזר לאותה עונה, כי בוגוט היה פצוע, אבל בוודאי זה לא היה טרייד לבניה מחדש, אלא התחייבות לשחקן עם חוזה גבוה ארוך טווח.

אני גם לא יודע כמה אטלנטה קיבלה החלטה מודעת לריבילדינג. בעונת 16/17 הם עוד היו בפלייאוף עם מאזן חיובי מהמקום החמישי במזרח.
בסוף אותה עונה הם קיבלו 2 החלטות באמת מתבקשות. הראשונה היא כמובן להגיד שלום לדווייט הווארד וזה באמת היה נו בריינר. ההחלטה השניה הייתה מה לעשות עם פול מילסאפ בן ה-31. מאחר והוא קיבל חוזה של 90 מיליון לשלוש שנים, אני לא חושב שזה היה משהו שההוקס במצב ההוא היו צריכים לקחת על עצמם.
מן הסתם מה שנשאר לא היה ממש טוב והיו גם חוזים רעים של בזמור ואיליסובה אם אני זוכר נכון, וכמובן החוזה החדש של שרודר שנכנס על 70 מיליון ל-4 שנים, כך שלא באמת ניתן היה להתחמש באותה עונה. את ההחלטה האמיתית ההוקס קיבלו בקיץ שעבר וזה כמובן מה לעשות עם שרודר לאור העובדה שהם הלכו אול אין על טרה יאנג. להשאיר את שרודר עם החוזה שלו על העמדה של יאנג היה מהלך לא הגיוני ולכן הם עשו את הטרייד שהעניק להם בחירת סיבוב ראשון (מוגנת) והחוזה של כרמלו שאותו הם זרקו. עברה שנה והנה אנחנו מדברים על ההוקס באמצע תהליך ריבילדינג שמוגדר ע"י att כפירוק והרכבה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 3:05 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:
.

רק חשוב לציין שהטנקינג של הווריירס קרה כשהיה ברור שהם לא מגיעים לפלייאוף ואם הם לא יהיו מקום 7, אז לא תהיה להם בחירת דראפט בכלל. אז הם זרקו את החודשיים האחרונים בערך של העונה עם החלטה בוטה להפסיד כמה שיותר. אבל זאת לא היתה טקטיקה מודעת מראש מתחילת העונה להפסיד כדי להשיג בחירת דראפט גבוהה ככל האפשר. הווריירס חשבו פלייאוף באותה עונה ובאותה עונה גם היה הטרייד של אליס על בוגוט, שברור שלא עזר לאותה עונה, כי בוגוט היה פצוע, אבל בוודאי זה לא היה טרייד לבניה מחדש, אלא התחייבות לשחקן עם חוזה גבוה ארוך טווח.

אני גם לא יודע כמה אטלנטה קיבלה החלטה מודעת לריבילדינג. בעונת 16/17 הם עוד היו בפלייאוף עם מאזן חיובי מהמקום החמישי במזרח.
בסוף אותה עונה הם קיבלו 2 החלטות באמת מתבקשות. הראשונה היא כמובן להגיד שלום לדווייט הווארד וזה באמת היה נו בריינר. ההחלטה השניה הייתה מה לעשות עם פול מילסאפ בן ה-31. מאחר והוא קיבל חוזה של 90 מיליון לשלוש שנים, אני לא חושב שזה היה משהו שההוקס במצב ההוא היו צריכים לקחת על עצמם.
מן הסתם מה שנשאר לא היה ממש טוב והיו גם חוזים רעים של בזמור ואיליסובה אם אני זוכר נכון, וכמובן החוזה החדש של שרודר שנכנס על 70 מיליון ל-4 שנים, כך שלא באמת ניתן היה להתחמש באותה עונה. את ההחלטה האמיתית ההוקס קיבלו בקיץ שעבר וזה כמובן מה לעשות עם שרודר לאור העובדה שהם הלכו אול אין על טרה יאנג. להשאיר את שרודר עם החוזה שלו על העמדה של יאנג היה מהלך לא הגיוני ולכן הם עשו את הטרייד שהעניק להם בחירת סיבוב ראשון (מוגנת) והחוזה של כרמלו שאותו הם זרקו. עברה שנה והנה אנחנו מדברים על ההוקס באמצע תהליך ריבילדינג שמוגדר ע"י att כפירוק והרכבה.

זכור לי מה הווריורס עשו. נדמה לי שעמוס גואטה טען שזה הרבה פחות ספורטיבי מטאנקינג לאורך כל השנה. איך שלא תסובב את זה, הם עשו טאנקינג קיצוני באותה שנה.
לגבי אטלנטה, אני מתנצל אבל זו טענה מגוחכת. הם אפילו בחרו באופן סמלי מאמן מהתכנית של פילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 3:15 pm 
Junior

Att כתב:
אנחנו נמצאים בדיון הזה כבר מספר שנים ולא טרחת אפילו לבדוק את העובדות.
הינקי היה בפילי 3 שנים, לא 6 שנים.
(May 14, 2013 - April 6, 2016)

מעבר לכך, מאגר הנכסים המרשים שהוא השיג במהלך שלוש השנים האלו אפשרו להשיג כוכב צעיר או שניים נוספים.
פילי הייתה בעמדה מצוינת לטרייד ובעמדה מצוינת ל-FA.

אם כבר, הכהונה שלו הוכיחה בדיוק את ההיפך ממה שאתה מנסה לטעון.

בדקתי, פשוט הבנת הנקרא שלי לוקה בחסר (מסתבר) :D צודק בנקודה הזאת ( אם כי רק ב2017 הם התחילו להיות תחרותים )
ב5 השנים בהם הסיקרס בחרו טופ 3 הם הרימו את אמביד וסימונס כשחקנים משמעותיים ועוד 3 שחקנים מיותרים לגמרי. גם בבחירות הנמוכות יותר לא מצאו כלום (קובינגטון שהוא שחקן חביב פלוס, לא מעבר) ככה שהטענה לגבי בחירת ליבה דרך הדראפט עדיין עומדת - זה אירוע לא קל סטטיסטית.
פילי הייתה בעמדה מצוינת לטרייד ועשתה אותו, הכל נכון, רק שזה בדיוק הדבר שאתה תמיד מדבר נגדו וגם הינקי בזמנו. אם זה היה תלוי בך כפי שציינת מספר פעמים הייתה נשאר למטה עד שמגיע הכוכב השלישי מהדראפט ולך תדע מתי זה היה.

Att כתב:
בוא נתעלם בנינוחות מזה שלספרס ולמאבס היה כבר סופרסטאר בסגל
ואילו לפילי היה את ג׳רו הולידיי הפצוע.

מי היה הסופרסטאר של הספרס ב2014?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 3:32 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זכור לי מה הווריורס עשו. נדמה לי שעמוס גואטה טען שזה הרבה פחות ספורטיבי מטאנקינג לאורך כל השנה. איך שלא תסובב את זה, הם עשו טאנקינג קיצוני באותה שנה.
לגבי אטלנטה, אני מתנצל אבל זו טענה מגוחכת. הם אפילו בחרו באופן סמלי מאמן מהתכנית של פילי.

אנחנו לא מדברים על מידת הספורטיביות של מהלך הטנקינג, אלא פשוט מההודעה שלך אפשר היה להבין שהווריירס עשו טנקינג מכוון לפי המסורת של הינקי, לרדת לבירא עמיקתא כדי להגיע לאיגרא רמא. רק רציתי לדייק שמדובר היה בטנקינג נקודתי לקבל בכלל בחירת דראפט והווריירס בדיוק באותה נק' זמן היו במרדף אחרי הפלייאוף דרך בניה מהאמצע, בדיוק האסטרטגיה שאתה מטיף נגדה.

לגבי אטלנטה, בוודאי שבקיץ שעבר הם קיבלו החלטה לבנות סביב טרה יאנג. האם הם החליטו ללכת בדרך של הפסדים כמה שיותר ואיסוף כישרון כמה שיותר עד להתרוממות? וואללה, אני לא יודע להגיד. הם עשו כמה דברים ודאיים. הם לא החתימו שחקנים על חוזים גדולים וארוכים (החוזה המובטח הארוך ביותר הוא של ברונו פרננדו שמסתיים בתום עונת 21/22 בשכר מינימום). הם כן מנסים להשיג כמה שיותר נכסים בדראפט (2 בחירות טופ 10 בדראפט האחרון). אבל מצד שני הם כן לקחו שחקנים ותיקים יחסית שמקבלים דקות כמו ג'בארי פרקר, אלן קראב ואוון טרנר שאולי תורמים לניצחונות (תרומה מפוקפקת, אבל אתה התלוננת על איליסובה ואולי ה-3 עד 5 ניצחונות שהוא מוסיף בעונה) ובוודאי לוקחים דקות משחקני ג'י ליג שניתן להחתים במעט כסף כפי שהינקי עשה. מצד שלישי אנחנו אפילו לא יודעים מה התוכנית של ההוקס. אולי הם חושבים שטרה יאנג כבר בעונה 2-3 הוא כוכב לגיטימי ואפשר להתחיל לבנות את הקבוצה המנצחת כבר עכשיו? אין לי שום מידע שההוקס התחייבו לתהליך של 3-5 שנים של שקיעה עד לעליה מחדש, כפי שאתה מספר לנו.

מישהו פה רשם שאם ג'ון קולינס לא היה מושעה, ההוקס היו במקום אחר לחלוטין מבחינת מאזן. אני מסכים איתו. אני חושב שעם קולינס ויאנג ההוקס לא במירוץ אחרי בחירת דראפט ראשונה, אלא יותר קרובים לפלייאוף במזרח (אותו פלייאוף שההורנטס המזוויעים נמצאים במירוץ אליו).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 350 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: