סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 9:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

מי לוקחת?
הפועל ירושלים 69%  69%  [ 22 ]
ראשון לציון 31%  31%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:35 pm 
מה זה עם ההרכב המקורי? גיקובן במקום פארגו??
אז מה? ההיעדרות של תומאס?
גם הערב לירושלים היו חמישה זרים מול ארבעה של ראשון.
ההכנה שלו למשחק הייתה קטסטרופה.
ההגנה כל המשחק הייתה על הפנים.
החצי הראשון הוא כישלון שלו, רק שלו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:36 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אולי כן ואולי לא, מה שבטוח זה שהסגל של ירושלים עדיף בהרבה על זה של ראשון, גם היום.
ואגב, אפשר להגיד הרבה דברים לזכות ג'ייקובן בראון, אבל בודדים הזרים בהסטוריה של הליגה שמסוגלים לעשות את מה שפארגו עשה היום, ובראון לא אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:37 pm 
Senior

היה אחלה משחק, צמד השינים: בלאט ובריימו חירבו לירושלים את המשחק חזק וטוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:41 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
במתכונת הנוכחית אין כזה הבדל בין פיינל פור גביע לפיינל פור ליגה, בטח לא איזשהו הבדל בהכנה של המאמנים לזה. שנתיים ניצח את ראשון בפיינל פור גביע (כולל פעם אחת במשחק חוץ על מכבי), ושנתיים הפסיד לה. אתה רוצה לגזור מזה איזשהו נוהג שלו לקרוס בזמן אמת, תפדאל. מבחינתי זה שטויות.

לגבי המשחק, האקס פקטור שלדעתי ניצח לראשון את המשחק זה טישמן בסלים גדולים בשיא המומנטום של הפועל שלוחי הם הפועל הייתה בורחת ומנצחת, ומופע ניגור מוחלט של בריימו מ-3 בכל הרבע הרביעי.

א. אתה מוזמן לחשוב שהקבוצות לוקחות באותה רצינות ומגיעות באותה פורמה למאני טיים של הגביע ולזה של הליגה. קצת מנותק בעיני.
ב. גם לעשות פיפטי פיפטי מול קבוצה שהתקציב שלה הוא שליש מהתקציב שלך זה לא בדיוק הישג גדול.
ג. גם אני קונה שתחתימו את קטש לעוד חמש עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:45 pm 
Senior

נביא בעירו כתב:
חוצמזה שמגיע להפועל להפסיד כמובן, אני מאוד מאוד לא בטוח שאם השעון מופעל עם הנגיעה של אדם בכדור, יש איזשהו סיכוי שהוא משחרר את זה בזמן...

בודאות לא - הרצתי את ההילוך החוזר מהזוית של הסלואו על המהירות הכי נמוכה שהטלויזיה מצליחה להריץ, של 10 פריימים לשניית טלויזיה.
יצא שכל עשירית שנייה היא שני פריימים, מהרגע שאדם אריאל נוגע בכדור עד שהשעון מתחיל לרוץ עוברים 24 פריימים! כלומר 1.2 שניות עד שהמזכירות הגיבה.
אריאל משחרר את הכדור עם 0.4 על השעון, ככה שהסל ממש לא אמור היה להיות חוקי.
מה שמאוד מעצבן בזה הוא שהשופטים דיברו על לבדוק בדיוק את זה במוניטור ועדיין אישרו את הסל, הליצנים.
מה שפחות מעצבן זה שגם ככה הגיע להפועל להפסיד בטירוף וגם כנראה היו מפסידים בהארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:48 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
במתכונת הנוכחית אין כזה הבדל בין פיינל פור גביע לפיינל פור ליגה, בטח לא איזשהו הבדל בהכנה של המאמנים לזה. שנתיים ניצח את ראשון בפיינל פור גביע (כולל פעם אחת במשחק חוץ על מכבי), ושנתיים הפסיד לה. אתה רוצה לגזור מזה איזשהו נוהג שלו לקרוס בזמן אמת, תפדאל. מבחינתי זה שטויות.

לגבי המשחק, האקס פקטור שלדעתי ניצח לראשון את המשחק זה טישמן בסלים גדולים בשיא המומנטום של הפועל שלוחי הם הפועל הייתה בורחת ומנצחת, ומופע ניגור מוחלט של בריימו מ-3 בכל הרבע הרביעי.

א. אתה מוזמן לחשוב שהקבוצות לוקחות באותה רצינות ומגיעות באותה פורמה למאני טיים של הגביע ולזה של הליגה. קצת מנותק בעיני.
ב. גם לעשות פיפטי פיפטי מול קבוצה שהתקציב שלה הוא שליש מהתקציב שלך זה לא בדיוק הישג גדול.

לפחות לגבי א׳ אתה מקשקש פה בקטע קצת קיצוני, בין אם הכוונה שלך היא באופן כללי, ובטח ובטח אם אתה מתכוון ספציפית לעונה הזו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:48 pm 
לקטש אין חוזה לעונה הבאה. החוזה שלו תם היום.
אגב, לבראון דווקא כן יש חוזה לעונה הבאה ועל תומאס יש "אופציה", שאני לא יודע מה זה אומר בפועל.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:49 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אולי כן ואולי לא, מה שבטוח זה שהסגל של ירושלים עדיף בהרבה על זה של ראשון, גם היום.
ואגב, אפשר להגיד הרבה דברים לזכות ג'ייקובן בראון, אבל בודדים הזרים בהסטוריה של הליגה שמסוגלים לעשות את מה שפארגו עשה היום, ובראון לא אחד מהם.

נכון , אבל גם היום בראון + תומאס > פארגו + טרי .

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:51 pm 
Senior

קטש עושה באמת עבודה נהדרת בהפועל ואני אשמח אם ימשיך, אני אפילו חושב שמי שטוען אחרת או מטריל או לא באמת עוקב אחרי מה שהוא עושה בקבוצה, אבל אי אפשר להכחיש שהוא פישל כהוגן בשני הפיינל-פורים האחרונים.
המחצית הראשונה הייתה המשך ישיר של החצי גמר מהעונה שעברה, של המופע של קולטון אייברסון ושל המפגש האחרון מול מכבי בליגת הקורונה.
קטש מאוד אכזב אותי בחוסר היכולת לבצע התאמות, ממש מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 8:53 pm 
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

תומאס יכל גם להיפצע/להיות מורחק/ לתפוס יום גרוע. באמת אפשר לתלות בחיסרון שלו את כל ההופעה בחצי הראשון?
ואגב, טרי עם ה+- הטוב בקבוצה היום.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:02 pm 
Hall of Famer

אפשר בהחלט להאמין שעם הנוכחות שלו מתחת לסל ראשון לא היו קולעים בנחת משהו כמו 30 נקודות מתחת לסל של הפועל במחצית הראשונה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:21 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שההפסד הזה דוקא משרת את ההארכת חוזה של קטש בירושלים.
עונת טריפל היתה, קרוב לודאי, גורמת לו להחטף על ידי מועדונים יקרים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:21 pm 
Sophomore

לא יאומן, בודקים זריקה במוניטור ולא רואים שיש הבדל של חצי שניה מרגע הנגיעה עד רגע הפעלת השעון?
משחק מחורבן שלנו והכל, אבל עדיין טעות מטורפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:26 pm 
Sophomore

לגבי קטש, צריך לזכור שהוא הגיע להפועל בסיטואציה לא פשוטה. קיבל קבוצה מפורקת (שחוותה אשכרה כמה חודשים של מודי מאור על הקווים), הצליח ליצור תלכיד מעולה שרץ ביחד. פגיעה בול כמעט בכל זר שנחת פה בשנתיים האחרונות.
יחד עם זאת, קרס במאני טיים לפחות בשלושה משחקים חשובים. גם היום לא לקח טיים אאוטים בזמן ועלה עם הרכבים הזויים. שווה עוד עונה לגמרי, אבל אני הרבה יותר חשדן לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:47 pm 
Junior

ודרך אגב, מתי לפי החוקה צריך לעצור את השעון אחרי סל? מיד אחרי שהכדור עובר במלוא היקפו את הטבעת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:48 pm 
Hall of Famer

מתי הוא לא לקח טיים אאוטים היום ומתי עלה היום עם הרכבים הזויים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:50 pm 
Junior

B.a.c כתב:
לא יאומן, בודקים זריקה במוניטור ולא רואים שיש הבדל של חצי שניה מרגע הנגיעה עד רגע הפעלת השעון?
משחק מחורבן שלנו והכל, אבל עדיין טעות מטורפת.

לפי המיקרופון הם ראו מיד אבל רצו להיות בטוחים שהוא לא דרך על הקו ושאין בעיות נוספות (לא רק שעון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 9:57 pm 
Sophomore

אז למה לא פסלו את הסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:14 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:

לפחות לגבי א׳ אתה מקשקש פה בקטע קצת קיצוני, בין אם הכוונה שלך היא באופן כללי, ובטח ובטח אם אתה מתכוון ספציפית לעונה הזו...

שוב אני אגיד, זכותכם לחשוב שבשביל כל הקבוצות (כולל מכבי) הגביע חשוב כמו הליגה וזכייה בו שווה לזכייה באליפות. אני חושב שזה קצת לא מציאותי, אבל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:15 pm 
מנהל פורום

את הבחירה המוצלחת של השחקנים הייתי מייחס יותר לבלאנס המוצלח בין יותם, גיא וקטש
ממש לא הייתי מעניק לקטש את הקרדיט המוביל
די בטוח שעם גייקובן לא היינו נכנסים לבור הזה של ה22 הפרש, שם הפסדנו את המשחק
אי אפשר לבודד את הדקות של החזרה מפיגור ליתרון ולהגיד שהמשחק התחיל שם
היה לקטש ים של זמן להתכונן לשטיקים הקבועים של גודס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:16 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

אני ממש לא מסכים. באופן כללי אולי זה נכון, אבל היום? יש מצב שפארגו לבד שווה יותר מבראון ותומאס ביחד.
לדעתי אם תחליף את פארגו בבראון היום ירושלים לא באזור של לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:22 pm 
Hall of Famer

נכון , אם תחליף את בראון בפארגו היום הפועל לא הייתה מנצחת, אבל תומאס כל כך הרבה יותר טוב ותורם מטרי בשני הצדדים של המשחק, ככה שאם תחליף את השניים האלה בשניים האלה אני מאמין שהפועל כן מנצחת (ואולי בכלל מסיימת את העונה במקום הראשון ולא משחקת נגד ראשון היום בכלל....).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:23 pm 
להערכתי קטש לא ימשיך.
בשנה שעברה כששני הצדדים היו מעוניינים להמשיך ידעו להודיע על כך מראש.
יחזרו לאופציית המאמן הזר, ומי יודע אולי אולי למרות בקושי הבריאותי אבא של אחד השחקנים יכנס למוות המקצועי.

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 10:33 pm 
Sophomore

בלת"ק.
לגבי הנקינס, נראה אחלה שחקן, אבל בשביל תקופה אחרת לגמרי.
אני באופן אישי דווקא כן מאמין בסנטרים שיודעים לשחק בפוסט.
אבל לפי מה שהבנתי, בשנים האחרונות העולם הפך לכדורסל שבו סנטרים
הם יותר קפיצים או משליכי שלשות (או גם וגם), ופחות מעניין שיש שחקן שיודע לשחק בפוסט (המגמה בעיקר ב NBA, אבל זלגה גם לאירופה).
אז כל הדיבורים על זאק הנקינס למכבי וכו', נראים קצת מיותרים, אלא אם מכבי רוצים לחזור אחורה בזמן . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 26, 2020 11:21 pm 
Junior

ועכשיו במשחק של מכבי מול גליל, השופט קובע שצריך לעצור את השעון כשהכדור יוצא מהרשת, לא כאשר הוא עובר את הטבעת כמו שהיה במשחק של הפועל. אז מה החוקה אומרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 135 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, כינוי2, עודד ל, עופר האדום ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: