סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 1:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
באיזה תאריך גמר גביע ווינר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 7:38 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
קטש ומאני טיים הם לא חברים טובים.

אבל הוא לקח בשנתיים האחרונות שני גביעי מדינה וגביע ווינר, כולל ניצחון בגמר על מכבי (ווינר) ובמשחק חוץ על מכבי ברבע גמר גביע המדינה. קיצר, אמירה שאין מאחוריה הרבה.

ביחס לתקציב של ירושלים זה די כלום.
אבל זה בסדר, די סיכמנו כבר שאתם מבסוטים עליו וגם אני. העיקר שכולם מרוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 7:47 pm 
Junior

יותר מסקרן זה למה בכלל הפריע לך שקטש לא טוב במאני טיים בתקופה שבה הוא אימן את הפועל ת״א, אם מביאים בחשבון שמדובר כנראה במועדון הכדורסל ששיחק הכי מעט משחקי מאני טיים בעולם בשני העשורים האחרונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 8:28 pm 
Junior

מעניין שאתה מעלה את זה. כאילו ברור שזה היה ניסיון לעקיצה משעשעת (לא ברור לי למה אתה כל כך נעלב בשם קטש אבל בסדר), אבל האמת שמה שקטש עשה בהפועל במאני טיים זה לא פחות מפיגוע.
היה דרבי ברבע גמר הגביע שבו הגענו בשוויון לדקה האחרונה. קטש לקח איזה פסק זמן ובמשך קרוב לדקה לא הצליח להוציא משפט קוהרנטי לגבי מה הוא רוצה לעשות. בסוף הוא סיים את פסק הזמן באותו מקום שהתחיל אז הוא פשוט לקח פסק זמן שני ברציפות. התוצאה? הגענו להתקפה האחרונה בלי פסק זמן וזה נגמר בהתקפה מבולבלת וזריקת התאבדות על הבאזר. הפסדנו בנקודה.
גם בפלייאוף מולכם הוא היה מזעזע. בכלל, כנראה המאמן הכי גרוע שהיה לנו מאז שחזרנו יחד עם רמי הדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 9:49 pm 
Junior

רחוק מלהיעלב בשביל קטש. בתור מישהו שבדרך כלל טוען שמאוד קשה להעריך בכלל מאמנים, לטוב ולרע, אני חושב שדווקא עם קטש זה די ברור מה הוא נותן ומה הוא לא נותן בדרך כלל בקבוצות שבהן הוא מאמן. מה לעשות שהיחנקות במאני טיים זה לאו דווקא חלק מהעסקה? זה קרה לו בחלק מהעונות שלו כמאמן ובחלק אחר זה לא קרה.

ולסיום, תרגיל מחשבתי: חשבת על ההיפותיזה המהפכנית לפיה הפועל תל אביב של קטש לא היתה קבוצת כדורסל מספיק טובה כדי לנצח את מכבי ואת הפועל ירושלים? האם יכול להיות שרבע גמר הגביע ההוא, למרות הטיים אאוט ההיסטורי שנכנס לפנתאון, היה דווקא הישג לא רע של קטש? לא יודע, הפועל תל אביב חזרה מאיזה 20 הפרש במחצית השנייה והיתה מרחק זריקה מלהעיף את מכבי, עם תקציב פי עשר ממנה (סופו, פארגו, דווין סמית - החבר'ה ההם), מהגביע. זה משהו שקורה לכם הרבה? ואם אני לא טועה, אז באותה עונה גם ניצחתם דרבי ב-20 הפרש ביד אליהו, לא? כמה פעמים זה קרה מאז? גם הפועל של דאנטה סמית, מקי, דיון תומפסון וברייסי רייט, היתה קבוצה לא רעה. סוויפ ברבע הגמר בסדרה של מקום 1 נגד 8, בלי אף תבוסה יוצאת דופן, זו תוצאה כל כך מופרכת שנופלת בהכרח תחת חוסר תפקוד במאני טיים? יכול להיות שיש בהפועל ת"א שילוב נדיר של אנדר אצ'יבריות עם ציפיות גבוהות מדי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 9:53 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

אבל הוא לקח בשנתיים האחרונות שני גביעי מדינה וגביע ווינר, כולל ניצחון בגמר על מכבי (ווינר) ובמשחק חוץ על מכבי ברבע גמר גביע המדינה. קיצר, אמירה שאין מאחוריה הרבה.

איך יחס לתקציב, אם פעמיים רק בשנה שעברה הוא ניצח במאני טיים קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה....?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 9:56 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
מעניין שאתה מעלה את זה. כאילו ברור שזה היה ניסיון לעקיצה משעשעת (לא ברור לי למה אתה כל כך נעלב בשם קטש אבל בסדר), אבל האמת שמה שקטש עשה בהפועל במאני טיים זה לא פחות מפיגוע.
היה דרבי ברבע גמר הגביע שבו הגענו בשוויון לדקה האחרונה. קטש לקח איזה פסק זמן ובמשך קרוב לדקה לא הצליח להוציא משפט קוהרנטי לגבי מה הוא רוצה לעשות. בסוף הוא סיים את פסק הזמן באותו מקום שהתחיל אז הוא פשוט לקח פסק זמן שני ברציפות. התוצאה? הגענו להתקפה האחרונה בלי פסק זמן וזה נגמר בהתקפה מבולבלת וזריקת התאבדות על הבאזר. הפסדנו בנקודה.
גם בפלייאוף מולכם הוא היה מזעזע. בכלל, כנראה המאמן הכי גרוע שהיה לנו מאז שחזרנו יחד עם רמי הדר.

מעניין, כי לפני שלוש שנים במשחק בנוקיה נגד מכבי הוא לקח בשניות הסיום פסק זמן ויצא ממנו עם תרגיל מופתי לשלשה של פרפרוגלו... כנראה הוא קצת למד מאז שעזב אותכם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:37 pm 
Freshman

אז עכשיו רק נשאר ללמוד להפסיק להיחנק בחצי גמר של הליגה עם ירושלים שנה אחר שנה (להתחיל להתכונן למשחק כמו שצריך תהיה התחלה טובה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2020 11:58 pm 
Hall of Famer

זה כבר לא רלוונטי כי מהעונה הזו חצאי הגמר חוזרים לסדרות.......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:05 am 
Hall of Famer

אפרופו סדרות
מנכ"ל מכבי עדלי מרכוס התראיין היום
אמר שקבוצה יכולה לרשום 5 זרים בתחילת סדרה ולא יכולה להחליף תוך כדי
זה מעניין באם זה יתקיים (איכשהו אני סקפטי)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:29 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
רחוק מלהיעלב בשביל קטש. בתור מישהו שבדרך כלל טוען שמאוד קשה להעריך בכלל מאמנים, לטוב ולרע, אני חושב שדווקא עם קטש זה די ברור מה הוא נותן ומה הוא לא נותן בדרך כלל בקבוצות שבהן הוא מאמן. מה לעשות שהיחנקות במאני טיים זה לאו דווקא חלק מהעסקה? זה קרה לו בחלק מהעונות שלו כמאמן ובחלק אחר זה לא קרה.

ולסיום, תרגיל מחשבתי: חשבת על ההיפותיזה המהפכנית לפיה הפועל תל אביב של קטש לא היתה קבוצת כדורסל מספיק טובה כדי לנצח את מכבי ואת הפועל ירושלים? האם יכול להיות שרבע גמר הגביע ההוא, למרות הטיים אאוט ההיסטורי שנכנס לפנתאון, היה דווקא הישג לא רע של קטש? לא יודע, הפועל תל אביב חזרה מאיזה 20 הפרש במחצית השנייה והיתה מרחק זריקה מלהעיף את מכבי, עם תקציב פי עשר ממנה (סופו, פארגו, דווין סמית - החבר'ה ההם), מהגביע. זה משהו שקורה לכם הרבה? ואם אני לא טועה, אז באותה עונה גם ניצחתם דרבי ב-20 הפרש ביד אליהו, לא? כמה פעמים זה קרה מאז? גם הפועל של דאנטה סמית, מקי, דיון תומפסון וברייסי רייט, היתה קבוצה לא רעה. סוויפ ברבע הגמר בסדרה של מקום 1 נגד 8, בלי אף תבוסה יוצאת דופן, זו תוצאה כל כך מופרכת שנופלת בהכרח תחת חוסר תפקוד במאני טיים? יכול להיות שיש בהפועל ת"א שילוב נדיר של אנדר אצ'יבריות עם ציפיות גבוהות מדי?

לא הבנתי מה הקשר בין מה שאתה כתבת למה שאני כתבתי.
אני נתתי דוגמה ספציפית לאיך ההיחנקות שלו במאני טיים השפיעה ישירות ומיידית על המשחק, כל מה שאתה כתבת התייחס אך ורק לתוצאה הסופית. כתבתי איפשהו שעצם ההפסד היה באשמתו?
כנ"ל לגבי הסדרה, הבעיה לא הייתה בהפסד כמו בהתנהלות שלו במשחקים.
אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון משום מה לכך שהפועל קבוצה גרועה, אבל המינימום זה לפחות להתייחס לדברים שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 12:33 am 
Junior

עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

איך יחס לתקציב, אם פעמיים רק בשנה שעברה הוא ניצח במאני טיים קבוצה עם תקציב הרבה יותר גבוה....?

אם מסתכלים נקודתית אז אפשר למצוא ניצחונות, אבל השורה התחתונה היא די עלובה ובעיקר כוללת הפסדים בחצי גמר לקבוצות שתקציבן רבע משלכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:02 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:

לא הבנתי מה הקשר בין מה שאתה כתבת למה שאני כתבתי.
אני נתתי דוגמה ספציפית לאיך ההיחנקות שלו במאני טיים השפיעה ישירות ומיידית על המשחק, כל מה שאתה כתבת התייחס אך ורק לתוצאה הסופית. כתבתי איפשהו שעצם ההפסד היה באשמתו?
כנ"ל לגבי הסדרה, הבעיה לא הייתה בהפסד כמו בהתנהלות שלו במשחקים.
אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון משום מה לכך שהפועל קבוצה גרועה, אבל המינימום זה לפחות להתייחס לדברים שכתבתי.

לא הבנתי - למה לא התייחסתי? לעצם השתיקה שלו באותם רגעים בטיימאאוט הגורלי ההוא? אני לא זוכר את זה, מאמין לך שזה מה שקרה.
אבל כשנוח לך, תפקוד במאניטיים=אירוע נקודתי כמו קפיאה בפסק זמן בלי שום קשר לתוצאה הסופית או למה שקדם לאותו פסק זמן, וכשנוח לך תפקוד במאניטיים פתאום הופך להיות הרקורד של קטש בהפועל ירושלים לעומת התקציב. לשיטתך, הפסק זמן ההוא וההפסדים עם הפועל לראשון הם דוגמאות מייצגות של קטש במאני טיים, אבל האליפות עם גלבוע, שני גביעים עם הפועל, להעיף את מכבי ברבע גמר גביע בחוץ עם נצחון על הבאזר והסל נצחון של פרפרוגלו ביד אליהו הם כולם מקרים נקודתיים שלא מלמדים כלום. היו לקטש לא מעט רגעים מאוד גדולים של מאני טיים כמאמן. היו לו גם לא מעט קריסות. ככה זה כשאתה מאמן 15 שנה. אם אתה רוצה להוכיח אחרת, כדאי להביא איזשהי סטטיסטיקה משכנעת ולא לדבר על פסק זמן אחד מלפני חמש שנים, שאפילו הוא הגיע אחרי שהקבוצה של קטש עשתה חתיכת קאמבק מרשים ברבע האחרון.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' נובמבר 03, 2020 1:13 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:09 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:
עופר האדום כתב:
הוקיץ' כתב:

אם מסתכלים נקודתית אז אפשר למצוא ניצחונות, אבל השורה התחתונה היא די עלובה ובעיקר כוללת הפסדים בחצי גמר לקבוצות שתקציבן רבע משלכם.

אין מה לעשות, פיינל פור זה רולטה גם בגביע וגם באליפות. בשורה התחתונה קטש סוגר בהפועל שלוש שנים עם שני גביעי מדינה ועוד גביע ווינר חמוד על מכבי בגמר, ונתן פה שנתיים של כדורסל נהדר בתקציב יחסית נמוך, שאם לא היה נתקל בקורונה של שנה שעברה סביר להניח שהיה לוקח גם עוד תואר אחד לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 1:38 am 
Sophomore

המעט שיש לי להוסיף פה.

קטש לא נכשל במאני טיים , הבעיה שלו לדעתי היא אחרת (והסימפטום לפעמים הוא כישלון במאני טיים )
קטש רוצה חבורה של ילדים טובים.
זה מה שהוא בוחר.
לרוב ילדים טובים שקל לאמן אותם הם לא הקילרים האלה שמחסלים את המשחק (יש דוגמאות מעטות לשחקן שהיה גם וגם כמו פארקר של מכבי למשל )
אז לרוב לקטש לא יהיו השחקנים האלה שבסוף עושים את מה שצריך.
ג'יקובן הוא כזה שחקן וכשהוא יבוא אז לקטש יהיה הרבה יותר מה לתת במאני טיים
גם פארגו היה כזה

הסמפטום השני של בחירת הילדים הטובים ולא הרעים , הוא שהילדים הטובים הם לא אלה שמושכים את הקבוצה למלחמה חסרת פשרות.
וקטש עם הכריזמה שלו בטוח לא מושך לשום מקום.
אז נתקעים הרבה פעמים במשחקים שבהם נראה כאילו לאף אחד אין חשק לשחק (ואז פתאום ראשון מתחילה ביתרון 20 על הפועל במשחק הדחה)

כמובן שלזה שקטש בוחר ילדים טובים יש גם יתרונות קבוצתיים , וחדר הלבשה בריא הוא לפעמים מה שמוציא מקבוצה הרבה יותר מאשר הכישרון שבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 03, 2020 2:04 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
לא הבנתי - למה לא התייחסתי? לעצם השתיקה שלו באותם רגעים בטיימאאוט הגורלי ההוא? אני לא זוכר את זה, מאמין לך שזה מה שקרה.
אבל כשנוח לך, תפקוד במאניטיים=אירוע נקודתי כמו קפיאה בפסק זמן בלי שום קשר לתוצאה הסופית או למה שקדם לאותו פסק זמן, וכשנוח לך תפקוד במאניטיים פתאום הופך להיות הרקורד של קטש בהפועל ירושלים לעומת התקציב. לשיטתך, הפסק זמן ההוא וההפסדים עם הפועל לראשון הם דוגמאות מייצגות של קטש במאני טיים, אבל האליפות עם גלבוע, שני גביעים עם הפועל, להעיף את מכבי ברבע גמר גביע בחוץ עם נצחון על הבאזר והסל נצחון של פרפרוגלו ביד אליהו הם כולם מקרים נקודתיים שלא מלמדים כלום. היו לקטש לא מעט רגעים מאוד גדולים של מאני טיים כמאמן. היו לו גם לא מעט קריסות. ככה זה כשאתה מאמן 15 שנה. אם אתה רוצה להוכיח אחרת, כדאי להביא איזשהי סטטיסטיקה משכנעת ולא לדבר על פסק זמן אחד מלפני חמש שנים, שאפילו הוא הגיע אחרי שהקבוצה של קטש עשתה חתיכת קאמבק מרשים ברבע האחרון.

אתה מן הסתם לא חייב להתייחס לנקודה שהעליתי, אבל לפחות אל תתייחס לטענה שלא כתבתי כאילו הייתה שלי. כאמור, לא אמרתי שההפסד היה באשמתו אלא שהתפקוד שלו היה מביך.
ולא ברור לי מה אתה רוצה עם הפסק זמן ההוא. אתה הסטת את הדיון לעבר הפועל בניסיון לעקוץ אז הבאתי את האנקדוטה ההיא. לא בניתי טיעון על סמך האירוע הנקודתי הזה.
הטענה שלי באופן כללי היא שקטש הוא אנדר אצ'יבר לאורך הקריירה שלו. היו לו כמה רגעים יפים (בעיקר האליפות עם גליל) והרבה יותר כישלונות., בטח בקבוצות גדולות. ספציפית לעוף כל כך הרבה פעמים בחצי גמר הפיינל פור מול קבוצות שהתקציב שלהן הוא לא בר השוואה לשלכם, זה כישלון עצום.
חוץ מזה, בעיני הוא מאמן מאני טיים לא טוב. יש לו מוניטין של מנהל משחק טוב אבל בעיני זה דווקא אחד החסרונות שלו כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 05, 2020 1:36 pm 
Hall of Famer

המנהלת הודיעה היום שהגמר בין חולון לת'א יערך רק ב26 לדצמבר בהיכל שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 174 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה