נביא בעירו כתב:
רחוק מלהיעלב בשביל קטש. בתור מישהו שבדרך כלל טוען שמאוד קשה להעריך בכלל מאמנים, לטוב ולרע, אני חושב שדווקא עם קטש זה די ברור מה הוא נותן ומה הוא לא נותן בדרך כלל בקבוצות שבהן הוא מאמן. מה לעשות שהיחנקות במאני טיים זה לאו דווקא חלק מהעסקה? זה קרה לו בחלק מהעונות שלו כמאמן ובחלק אחר זה לא קרה.
ולסיום, תרגיל מחשבתי: חשבת על ההיפותיזה המהפכנית לפיה הפועל תל אביב של קטש לא היתה קבוצת כדורסל מספיק טובה כדי לנצח את מכבי ואת הפועל ירושלים? האם יכול להיות שרבע גמר הגביע ההוא, למרות הטיים אאוט ההיסטורי שנכנס לפנתאון, היה דווקא הישג לא רע של קטש? לא יודע, הפועל תל אביב חזרה מאיזה 20 הפרש במחצית השנייה והיתה מרחק זריקה מלהעיף את מכבי, עם תקציב פי עשר ממנה (סופו, פארגו, דווין סמית - החבר'ה ההם), מהגביע. זה משהו שקורה לכם הרבה? ואם אני לא טועה, אז באותה עונה גם ניצחתם דרבי ב-20 הפרש ביד אליהו, לא? כמה פעמים זה קרה מאז? גם הפועל של דאנטה סמית, מקי, דיון תומפסון וברייסי רייט, היתה קבוצה לא רעה. סוויפ ברבע הגמר בסדרה של מקום 1 נגד 8, בלי אף תבוסה יוצאת דופן, זו תוצאה כל כך מופרכת שנופלת בהכרח תחת חוסר תפקוד במאני טיים? יכול להיות שיש בהפועל ת"א שילוב נדיר של אנדר אצ'יבריות עם ציפיות גבוהות מדי?
לא הבנתי מה הקשר בין מה שאתה כתבת למה שאני כתבתי.
אני נתתי דוגמה ספציפית לאיך ההיחנקות שלו במאני טיים השפיעה ישירות ומיידית על המשחק, כל מה שאתה כתבת התייחס אך ורק לתוצאה הסופית. כתבתי איפשהו שעצם ההפסד היה באשמתו?
כנ"ל לגבי הסדרה, הבעיה לא הייתה בהפסד כמו בהתנהלות שלו במשחקים.
אני מבין שאתה מנסה להסיט את הדיון משום מה לכך שהפועל קבוצה גרועה, אבל המינימום זה לפחות להתייחס לדברים שכתבתי.