סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 6:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 5:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני אחזור על נקודה שטענתי בקיץ (או ממש בפתיחת העונה) - אי אפשר לטעון שה"סגל המסייע" בלייקרס הוא חלש, משום שהוא מתחיל מהשחקן הרביעי בהיררכיה ומטה, ובקבוצות אחרות אנחנו עושים את אותה השוואה החל מהשחקן השני-שלישי ומטה (ולכן "אופטית" לעיתים זה נראה כמו סגל טוב יותר בקבוצות אחרות).
למשל ניקח את הקליפרס (שכרגע מקדימים במשחק את הלייקרס בטבלה), אז היתרון שאמור להיות ללייקרס בשחקנים 2-3 (ווסטברוק ודיוויס אל מול מי - ג'קסון וזובאץ'?!) אמור להיות כה עצום, שמבטל כל חשיבות של השחקנים הבאים בהיררכיה (וגם שם ניתן להתווכח כמובן מי טוב יותר).
בסוף האוורד וג'ורדן נותנים במשותף 10 נקודות, 11 ריבאונדים, 1.5 חסימות ב-28 דקות משחק - רע זה לא.
כרמלו ואלינגטון נותנים ביחד 4.7 שלשות למשחק ב-41% - רע זה לא.

ה"חלקים" פה ממש לא רעים בפני עצמם, פשוט באופן מובהק השלם כרגע קטן מאוד מסך חלקיו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 5:19 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אני אחזור על נקודה שטענתי בקיץ (או ממש בפתיחת העונה) - אי אפשר לטעון שה"סגל המסייע" בלייקרס הוא חלש, משום שהוא מתחיל מהשחקן הרביעי בהיררכיה ומטה, ובקבוצות אחרות אנחנו עושים את אותה השוואה החל מהשחקן השני-שלישי ומטה (ולכן "אופטית" לעיתים זה נראה כמו סגל טוב יותר בקבוצות אחרות).
למשל ניקח את הקליפרס (שכרגע מקדימים במשחק את הלייקרס בטבלה), אז היתרון שאמור להיות ללייקרס בשחקנים 2-3 (ווסטברוק ודיוויס אל מול מי - ג'קסון וזובאץ'?!) אמור להיות כה עצום, שמבטל כל חשיבות של השחקנים הבאים בהיררכיה (וגם שם ניתן להתווכח כמובן מי טוב יותר).
בסוף האוורד וג'ורדן נותנים במשותף 10 נקודות, 11 ריבאונדים, 1.5 חסימות ב-28 דקות משחק - רע זה לא.
כרמלו ואלינגטון נותנים ביחד 4.7 שלשות למשחק ב-41% - רע זה לא.

ה"חלקים" פה ממש לא רעים בפני עצמם, פשוט באופן מובהק השלם כרגע קטן מאוד מסך חלקיו.

"הסגל המסייע" של הלייקרס כולל את ווסטברוק.
איפה היית ממקם אותו בין הרכזים בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 5:21 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
...וגם ראיתי אותו משחק בסדרות האלה, והוא היה נראה חד-משמעית כמו הגבוה הטוב בעולם.

זה לא סותר אלא מחזק את זה שדיוויס הוא שחקן עם הרבה אפס אנד דאונס.
ישנם רגעים/תקופות שבהם הוא נראה כמו הגבוה הטוב בעולם
וישנם רגעים שבהם הוא רחוק מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 6:05 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
לולולול אשכרה כתבתי שתכתוב את זה ואז עשית את זה.
אתה לג'יט הכי מטומטם שאי פעם ראיתי.

הדיון הוא לא על 'עמדות', יא מונגולואיד.

די קיללת אותי. אני עצוב כעת. די תפסיק. אגב דיויס הוא 5 או 4? או 3 אם הוא משחק ליד 2 שחקנים גבוהים ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 6:16 pm 
Hall of Famer

Att כתב:

לא גבוה במיוחד
אבל כשחקן שלישי של קבוצה - הוא עדיין אמור להיות לא רע (בלשון המעטה)
ברמות שהלייקרס נמצאת בהם כרגע (ולמעשה גם הייתה בהם שנה שעברה, טרום ווסטברוק), אז ההשוואה הרלוונטית היא פחות או יותר אל מול רג'י ג'קסון, מונטה מוריס, דזמון ביין, נורמן פאוול והרדוואי JR - אלו פחות או יותר שחקני חוץ שהם "מספר 3 בהיררכיה" של קבוצות המערב ממקום 4 ומטה (שלחלקן גם "שחקן מספר 2 בהיררכיה" שנחות ממה שיש ללייקרס).
אם ווסטברוק לא מעניק להם כאן יתרון מוחץ (ואני כרגע לא טוען אם כן או לא) אז הטרייד עליו, בתמורה בין היתר לשחקן כמו KCP - שלא כה רחוק מהרמה של הנ"ל שצוינו פה - ולמעשה היה סוג של צלע שלישית-רביעית בקבוצה שלקחה אליפות - כושל אפילו יותר ממה שחשבנו (ואני חשבתי שהוא כושל עוד בקיץ, אל מול חלופות כמו טרייד מצומצם יותר אל מול באדי הילד למשל - שלכאורה היו על השולחן אז).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:02 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
...וגם ראיתי אותו משחק בסדרות האלה, והוא היה נראה חד-משמעית כמו הגבוה הטוב בעולם.

זה לא סותר אלא מחזק את זה שדיוויס הוא שחקן עם הרבה אפס אנד דאונס.
ישנם רגעים/תקופות שבהם הוא נראה כמו הגבוה הטוב בעולם
וישנם רגעים שבהם הוא רחוק מכך.

הרגעים שהוא נראה בהם כמו הגבוה הטוב בעולם, אזכיר שוב, הביאו אותו עד גיל 27 ל4 בחירות לחמישיית הליגה הראשונה עם נוכחות במקביל באחת משתי חמישיות ההגנה. הביאו אותו לפלייאוף האדיר שציינתי ב2018, בגיל 24. הביאו אותו ליכולת שלו באליפות של הלייקרס ב2020.

כדי לכמת "אפס אנד דאונס" יש ממוצעים. הממוצעים של דיוויס בקריירה עד וכולל 2020 מדהימים. הוא שחקן-על. הוא גם הגיע לליגה בגיל 19 לקבוצה חלשה ומאד מהר הפך לבעלבית מוחלט. אין שום ספק לגבי היכולות שלו לאורך זמן. הקטע הוא אחר לגמרי, והפך למשמעותי העונה בלייקרס, וזו הבחירה שלו לשחק באופן פחות אפקטיבי ממה שהוא יכול ויודע. וזה ספוט מעניין שאי אפשר להכניס להגדרות השחור/לבן של "הוא לא סופרסטאר" או כל רידוד פשטני אחר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:14 pm 
Hall of Famer

דיויס מספיק זמן בליגה כדי להראות מהו. הוא שחקן מעולה שמביא את הקבוצה שלך לאולי 50% הצלחה והביתה בסיבוב ראשון. כאשר לברון לא שיחק העונה ראינו את הלוס אנג׳לס פליקנס במיטבם.
מספרים טובים וים כשרון יש לו. הוא פשוט לא אלפא ולא שחקן שמביא הרבה נצחונות. גם קווין לאב נתן מספרים טובים ולא סחב קבוצות לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:47 pm 
Senior

satriani כתב:
Yuval כתב:

די קיללת אותי. אני עצוב כעת. די תפסיק. אגב דיויס הוא 5 או 4? או 3 אם הוא משחק ליד 2 שחקנים גבוהים ממנו?

אם הוא מתעקש לשחק ליד דיאנדרה ג'ורדן או דוייט הווארד וזורק שלשות ב-17% הוא בעיקר לא מספיק טוב. על זה הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:52 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

לא גבוה במיוחד

נסה לרגע להכין רשימה (או תתבסס על הרשימה של נורטון מתחילת העונה ותדרג מחדש).
את מי מבין הרכזים הפותחים בליגה היית לוקח ללייקרס על פניו?
החבר'ה האלו בוודאות מעליו
ואן וליט
ברוגדון
שג"א
לאמלו
מארי
הולידיי
מוראנט
פוקס
פול
יאנג
לילארד
לוקה
סטף

לאורי, סמארט, גרלנד/רוביו כנראה גם עדיפים על פניו.
את דג'ונטה אני לא מספיק מכיר.

בקיצור, בכלל לא בטוח שהוא בטופ15 של העמדה שלו.
ואם הוא לא בטופ15 של העמדה שלו או בשולי הרשימה, אז הוא כנראה לא כזה מרשים בתור שחקן מס' 3 בהיררכיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 8:56 pm 
Senior

למי אכפת עם אנתוני דיוויס מספר 1 או 2 בקבוצה שלו? הוא משחק עם לברון פאקינג ג'יימס. זה מצחיק שיש פה אנשים שחושבים שזה דיון על עמדות, אבל משום מה אחרים מדברים פה על איזה היררכיה חסרת משמעות.
למי אכפת אם יש לו אפ אנד דאונס. למי אכפת אם הוא רך או קשה או צמיגי או באמצע. למי אכפת מה האופי שלו, זה לא חתונה ממבט ראשון.

יש שתי דרכים לנתח כדורסל, או דרך הסתכלות לעומק על מספרים, שזה מעבר ל-FG% או לאליפויות, או דרך לצפות במשחקים, הרבה מהם, ולתת 'הנד אין דה דירט' אנלסיס. הדרך של אמירות פסיכולוגיות כלליות לא רציניות או דירוגים מונפצים לא מביאה לשום הבנה או מחשבה מעניינת על כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 9:52 pm 
Sophomore

אני אסייג את דברי שבקושי ראיתי כדורסל העונה (כרגע אני עסוק עם הפוטבול) ושאני לא ראיתי מספיק את אנתוני דיוויס באופן כללי, כך שבבקשה תראו את מה שאני אומר כתהיה יותר מקביעה. בבירור הוא בעל יכולות גופניות מעולות (אולי טיפה רך), אבל מה שחסר לי שלא ראיתי הבנת כדורסל מאד גבוהה. כלומר הוא לא אהבל, אבל משחקן ברמה הכי גבוהה מצופה יותר מזה, ואת זה לא ראיתי. מה אתם חושבים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 9:52 pm 
Hall of Famer

אתה אומר שלאופי של שחקן אין השלכה על הקריירה שלו??
ואת מה שכתבתי על דיוויס כתבתי אחרי צפייה בו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 9:57 pm 
Senior

לא ניהלנו את הדיון הזה בדיוק כבר אלף פעם? אני אומר שלך, אטט, אין מושג מה "האופי" של אנתוני דיוויס. המילה "אופי" לא אומרת שום דבר בואקום. זה מתאים לסטיבן איי ג'קסון. אותם אנשים שקשקשו שלכריס פול יש בעיית אופי. שלג'ימי באטלר יש בעיית אופי. לאנתוני דיוויס כרגע יש בעיית כדורסל. שזה התחום שהתכנסנו לדבר עליו בפורום.

תראה כדורסל. תחפור בסטט'. תחפש טרנדים. תפסיק לדבר בקלישאות שאי אפשר להפריך או להוכיח. זה לא האייטיז פה. התקדמנו קצת ביכולת לנתח ספורט מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 10:35 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
דיויס מספיק זמן בליגה כדי להראות מהו. הוא שחקן מעולה שמביא את הקבוצה שלך לאולי 50% הצלחה והביתה בסיבוב ראשון. כאשר לברון לא שיחק העונה ראינו את הלוס אנג׳לס פליקנס במיטבם.
מספרים טובים וים כשרון יש לו. הוא פשוט לא אלפא ולא שחקן שמביא הרבה נצחונות. גם קווין לאב נתן מספרים טובים ולא סחב קבוצות לכלום.

1. 2018. דיוויס בן 24 בתור הגבוה הכי טוב ו-ורסטילי בעולם מביא את הפליקאנס עם סגל עלוב לסיבוב השני ונותן פייט לגולדן אגדית.

2. ההשואה לקווין לאב פשוט מטופשת. חוץ ממספרים אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, בין סגנונות המשחק של שניהם. לאב היה משאבת ריבאונד אבל חלש מאד בהגנה, לא אתלט והיכולות ההתקפיות שלו לא היו מגוונות. דיוויס שחקן הגנה אדיר, אתלט מעולה, גדל כגארד ויש לו סקילז שללאב מעולם לא היו. מי שראה את שניהם משחקים כדורסל ומשווה ביניהם, לא מבין מה הוא ראה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 11:07 pm 
Hall of Famer

אגב, מאז דווייט הווארד ב2004 ועד היום, דיוויס הוא במובהק השחקן הכי טוב שיצא מהבחירה הראשונה בדראפט. אם גם זה לא נחשב פה ל"אלפא" או וואטאבר, אולי זה אוברייטד לבחור ראשונים? (אגב, זה אוברייטד לבחור ראשונים).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 11:11 pm 
Senior

אני בכלל לא מבין את הדיון ולמה הוא צריך להיות ברמה הזו. דיוויס יש "בעיית אופי"? הוא לא מספר 1? אוקי. מזל שהוא משחק ליד פאקינג לברון ג'יימס. מה שמעניין הוא לדון למה קבוצה שהייתה פייבוריטית בתחילת העונה להוביל את המערב נמצאת במאזן זהה לממפיס.

אופציה אחת היא להגיד שלברון היה פצוע בחלק מהמשחקים וזה כמובן סיבה טובה ואולי ממצה לדיון. הם 7-4 עם לברון. מצד שני אפשר לדבר על הטרנדים במשחק של מי שאמור להיות "מספר 2 הכי טוב בליגה". להגיד שראינו אותו כל השנים ולהתעלם מהשינוי בסגנון המשחק שלו וביעילות זה רמת ניתוח מאוד נמוכה, מעבר לזה שהיא שגויה. להשוות אותו לקווין לאב לא שווה התייחסות כמובן.

או שפשוט נמשיך לעשות רשימות מכולת אינסופיות וחסרות משמעות של שחקנים. מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 11:35 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
satriani כתב:
Yuval כתב:

אם הוא מתעקש לשחק ליד דיאנדרה ג'ורדן או דוייט הווארד וזורק שלשות ב-17% הוא בעיקר לא מספיק טוב. על זה הדיון.

מה שאתה לא מבין שהוא ישחק ומשחק באותה צורה עם גבוה וללא גבוה.
קיומו של DJ לא מונע ממנו לחפור בצבע. המשחק של דיויס לרוב בנוי על פיקנרול וקבלת כדור עם הפנים לסל.
אגב בניגוד לאבמיד שלא עציר בצבע ומתעקש לזרוק (למרות שיש לו יד טובה), דיויס לא בדיוק מהווה אותה בעיה בצבע. הוא הרבה יותר קטן מטנק כמו אמביד. הוא בסדר גמור בצבירת נקודות עם הפנים לסל. הבעיה של הלייקרס זה לא דיויס בגדול (אם כי הוא תמיד יכול להיות יותר טוב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 29, 2021 11:49 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
shmueliki כתב:
Att כתב:

לא גבוה במיוחד

נסה לרגע להכין רשימה (או תתבסס על הרשימה של נורטון מתחילת העונה ותדרג מחדש).

אז זהו, שממש לא צריך לדרג מחדש
את ווסטברוק כבר ראינו מספיק בקריירה שלו לטוב ולרע, בקבוצות מכל הסוגים והמינים (אוקלהומה - הן כשחקן צעיר כחלק מצוות של כוכבים, והן ככוכב הראשי והבלעדי בעונת ה-MVP, יוסטון הייחודית, וושינגטון וכו')
זה לא שהעונה הוא פתאום נחלש גופנית באופן חריג, או שהוא מראה דברים שלא ידענו שהוא (לרעה)
וזה לא שהדעה הרווחת הייתה שהלייקרס נחלשו או לא מהקבוצות הפייבוריטיות לאליפות
לא צריך לצייר את זה פתאום כאילו הוא מהרכזים הפחות טובים בליגה - כי הוא לא

באופן אישי, אני נוטה באופן כללי "לאהוב אנדרדוגים", ולכן הנטייה הכללית שלי היא לאהוב "עומק על פני כוכבים", וכך אני גם נוטה לנתח טריידים (שהרי יש איזו מוסכמה שהקבוצה המרוויחה בטרייד היא זו שקיבלה את הכוכב הכי גדול שהיה מעורב בו, ואני אולי כ"קונטרה" נוטה יתר על המידה לקיצוניות השנייה...), אבל עדיין הלייקרס עם טריו שכזה היא כישלון עצום איך שלא ננתח את זה ועם כל המגרעות - כי גם מאותו ווסטברוק אפשר להוציא הרבה יותר לטובת הקבוצה. הרי אם נניח הם יסיימו את העונה לא רחוק ממה שוושינגטון סיימו את העונה הקודמת - זה הגיוני?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 12:04 am 
Senior

https://twitter.com/statmuse/status/1464657680178421760

ציטוט:
Anthony Davis this season:

16.7% on threes — worst in NBA history by any player with 2+ attempts per game and 20+ games played.
38.3% on midrange — worst in the NBA by any player with 100+ attempts.
33.1% on jumpshots — worst in the NBA by any player with 150+ attempts.

עצוב מה שנהיה מהפורום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 1:08 am 
Hall of Famer

אפשר להעביר אותו עבור KCP, הרל וקוזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 8:49 am 
Hall of Famer

עדיף טרייד שלך על סופטרידג'

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 11:18 am 
Senior

Hacohen כתב:
satriani כתב:

1. 2018. דיוויס בן 24 בתור הגבוה הכי טוב ו-ורסטילי בעולם מביא את הפליקאנס עם סגל עלוב לסיבוב השני ונותן פייט לגולדן אגדית.

2. ההשואה לקווין לאב פשוט מטופשת. חוץ ממספרים אין שום קשר, ולו הקלוש ביותר, בין סגנונות המשחק של שניהם. לאב היה משאבת ריבאונד אבל חלש מאד בהגנה, לא אתלט והיכולות ההתקפיות שלו לא היו מגוונות. דיוויס שחקן הגנה אדיר, אתלט מעולה, גדל כגארד ויש לו סקילז שללאב מעולם לא היו. מי שראה את שניהם משחקים כדורסל ומשווה ביניהם, לא מבין מה הוא ראה.

אני לא חושב שדיוויס בשום שלב היה הגבוה הטוב בעולם, הוא כן היה שייך לדיון הזה באמת ב2018, אבל אני חושב שמאז הוא כבר הספיק להוכיח שהוא לא שייך לשם, בין היתר בגלל שהוא באמת מספר 1 חלש למדי.
דווקא הדוגמא שאתה נותן, של פלייאוף 2018, לא מוכיחה יותר מדי בעיני. נכון שדיוויס רשם שם מספרים אדירים והיה מעולה, אבל הסדרה הזו הלכה ככה לכיוון של ניו אורלינס בעיקר בגלל שבקרב של הגארדים ג'רו הולידיי (שהיה מדהים בסדרה הזו) ופלייאוף רונדו פירקו את לילארד ומקולום.
היו לא מעט שאפילו התייחסו לפלייאוף הזה כעוד דוגמא לזה שדיוויס לא כל-כך טוב בלסחוב קבוצה על הגב, כי עד שהוא כן מצליח בזה, הדלתא הוא בגארדים שאיתו ולא באיזו התעלות אדירה שלו.

ועם כל זה, אני מצטרף ליובל בתהייה למה זה רלוונטי - דיוויס הוא לא מספר 1 של הלייקרס ולא צריך להיות. משחק איתו לברון ג'יימס וכשלברון בחוץ יש את ווסטברוק, שעם כל ההשמצות הוא עדיין גארד טוב מאוד שאוהב לקחת את הקבוצה על הגב.
בבועה ב2020 דיוויס הראה שגם אם הוא לא ברמה של יאניס, אמביד או יוקיץ' בלסחוב קבוצה על הגב, כמספר 2 של קבוצה הוא יכול להיות מדהים, אני ממש חשבתי שהוא הפיפן הביג-מן האולטמטיבי.
עם המספרים שעולים לגבי הקליעה שלו בימים האחרונים, גם הקביעה הזו מתערערת אצלי באמת. אני לא מבין למה הדיון עליו כמספר 1 של קבוצה רלוונטי.

satriani כתב:
Yuval כתב:
satriani כתב:
Yuval כתב:

מה שאתה לא מבין שהוא ישחק ומשחק באותה צורה עם גבוה וללא גבוה.
קיומו של DJ לא מונע ממנו לחפור בצבע. המשחק של דיויס לרוב בנוי על פיקנרול וקבלת כדור עם הפנים לסל.
אגב בניגוד לאבמיד שלא עציר בצבע ומתעקש לזרוק (למרות שיש לו יד טובה), דיויס לא בדיוק מהווה אותה בעיה בצבע. הוא הרבה יותר קטן מטנק כמו אמביד.
הוא בסדר גמור בצבירת נקודות עם הפנים לסל. הבעיה של הלייקרס זה לא דיויס בגדול (אם כי הוא תמיד יכול להיות יותר טוב)

אני מתנצל, אבל זו לתפיסתי פשוט חוסר הבנה מוחלטת של איך שכדורסל משוחק בימינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 12:16 pm 
Hall of Famer

סלח לי על הפשטנות, אבל בכל זאת שחקן שנבחר 4 פעמים לחמישיית העונה הראשונה-היה גם היה בדיון הגבוה הטוב בעולם. אני לא מכיר גבוה ששיחק במקביל לאנתוני דיוויס בשיאו והיה יותר טוב ממנו, אפשר לחשוב שמישהו היה יותר טוב-אבל זו לא דעה איזוטרית או קיצונית שדיוויס היה הטוב בעמדה בליגה, למעשה זה די מיינסטרים לדעתי.

עכברי כדורסל אוהבים להיות מיוחדים ולהניח הנחות אווריריות כמו "לא אלפא", "תלוי בגארדים", "לא מנהיג", "אופי" וכאלה. אבל בכדורסל אנתוני דיוויס עשה את העבודה שלו ביג טיים. הוא אולי לא אלפא-מגה-דופר-גוגל-סטאר שיכול לקחת קבוצה עלובה לגמר כמו לברון ב2007, אבל הוא שחקן-על והשאלה היא למה הוא מתעקש לשחק פחות יעיל ממה שהוא יכול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 6:01 pm 
מנהל פורום

במאמר מוסגר, לא מבין את ההגדרה הזו "פיפן של X". המיתיות המטופשת של ג'ורדן כ"כ גדולה שצריך להגדיר שחקן שהיה הכרחי עבור הבולס כמושהו שהוא איזה משלים מסוג נורא מסוים שרק ליד סטאר עילאי יכול לפרוח, כי חו"ח לרמוז שהיו שחקנים טובים שהם "סופרסטארים" ליד ג'ורדן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 30, 2021 6:14 pm 
Senior

בהתחשב בזה שאני היחיד שכתב 'פיפן' בת'רד הזה עד עכשיו, אני מרגיש צורך עז להגיד ש-וואו, ממש לא הבנת את ההגדרה לטעמי.
אני מתייחס לפיפן בדיוק כההפך - שחקן שהוא כוכב של ממש ומהטובים בליגה, אבל השימוש המיטבי בו הוא כמספר 2 ולא כמספר 1 של קבוצה. זה בכלל לא בהכרח משהו שלילי (אולי כן שלילי במובן ש'דיוויס נהדר בתור פיפן, פחות טוב בתור ג'ורדן', אבל עצם זה שהוא יכול להתאים כפיפן זה לגמרי סופרלטיב מבחינתי).
'משלים מסוג נורא מסוים שרק ליד סטאר עילאי יכול לפרוח' זה בהכרח הכי רחוק מזה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 126 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 44 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: