sheky כתב:
Hacohen כתב:
אבל הוא לא הגיע לזריקה כי ההגנה של בוסטון, שלמרות שהיא מעולה אובייקטיבית כל הזמן, לא הצליחה לסגור אותו כל הרבע האחרון אבל כן הצליחה הפעם. זה הרבה יותר קרדיט לעבודת ההגנה האמנותית של הסלטיקס במהלך הזה, מאשר טר"ש לקיירי.
ושוב, זה לא מאהבת קיירי והנטס, זה ניתוח אובייקטיבי של איך הקבוצה הזאת משחקת כדורסל ואיך היא מנסה לנצח, ואני אגיד בפעם האלף שלדעתי זה לא יעבוד להם והם לא ינצחו.
ההגנה של בוסטון לא הצליחה לסגור אותו באחד על אחד, הפעם הם הביאו שמירה כפולה.
אני מתקשה להבין את הנקודה שלך, אתה טוען שזה צפוי כי זה המשחק של הנטס? כי אם כן אז אין ויכוח וזה לא סותר את זה שזו זריקה רעה.
אתה טוען שאם הוא היה קולע את זה אז היו עפים עליו? ברור, מה זה מוכיח? שגם זריקות עם הסתברות נמוכה להכנס יכולות להכנס? אכן.
אתה טוען שזה היה מהלך כדורסל סבבה וניצול סביר של הפוזשן? כי אם כן אני חושב שאתה די בדעת יחיד פה.
אתה חושב שכל השאר זה ניתוח בדיעבד? למה בעצם? כי בלייב מישהו חשב שזה טוב לדרבל בלי עד כמעט סוף השעון על 2 שומרים מעולים ואז להעיף את הכדור במסירה די גרועה (נמוכה ולא בכיוון התנועה) לדוראנט כדי שיעיף שלשה על טייטום?
מה הנקודה שלך בעצם?
הנקודה שלי מה-זה ברורה וכבר חזרתי עליה הרבה פעמים, אז פעם אחרונה ודי:
ככה הנטס משחקים כדורסל, בנסיון ללכת ליכולות האישיות של הכוכבים שלהם. הם לא קבוצה של תרגילי התקפה מתוחכמים. הם גם קבוצה ששיחקה בהרכבים חסרים רוב העונה, והתיאום שלהם רחוק מלהיות מושלם.
אני חושב שזה לא מספיק טוב כדי להיות קונטנדרים, ודווקא על זה רוב הפורום התווכח איתי, כי טענו שיש כלכך הרבה כשרון שאיך אפשר לפסול אותם.
אז קבוצה שמתבססת על יכולת אישית של כוכבים, כנתון, והכוכב שהוביל את ההתקפה האחרונה היה בלתי עציר כל הרבע, כנתון, הלכה לנסיון של הכוכב הזה לקלוע ווינר שוט, וכשהוא לא הצליח הוא מצא את הכוכב השני לשלשה.
בהתאם לאיך שהקבוצה הזו משחקת, בהתאם ליכולת של קיירי ברבע הזה ובהתאם לזהות השחקן שלקח את השלשה, זה היה מהלך סביר לגמרי של הנטס, ורחוק מאד מ"הליכה לאיבוד".
אם הדיון הוא יותר רחב, ומטרתו להציג יתרונות של קבוצות מאומנות שבהן הכדור זז הרבה על פני הירו-בול, אני לא חושב שאנחנו נמצאים בצדדים שונים של המתרס.
אבל בהנתן המציאות, לתאר את המהלך של קיירי כהליכה לאיבוד או כאיבוד עשתונות זה סתם ניתוח מיותר בדיעבד, כוכב חם שכמעט ניצח לבד משחק ולא היה עציר, ניסה לנצח משחק ואז מצא את אחד מגדולי כוכבי הליגה לזריקה. כל הכבוד לתאורטיקנים שכבר ניתחו איך הם היו מעדיפים מסירה לברוס בראון, אני לא קונה את זה וזה לא סביר בהתאם לאיך שהמשחק שוחק.