סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 4:28 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
Tbowers15 כתב:
מסכים לגבי ה"סייז" של הסגל ולכך שלפחות בפן הזה בריסקר פחות מתאים.
יחד עם זאת, אני לא רואה שום דבר רע בכך שיש מעל 10 שחקנים בכירים בסגל, לשם בדיוק אנחנו צריכים לשאוף ומשחקי אגו לא צריכים לשחק תפקיד בקבוצה שרוצה להתחרות על תארים (מקווה שזו השאיפה).
אני פחות מסכים עם מה שנכתב לגבי ההתאמה של בריסקר לעמדה 2 - אם בריסקר אכן יגיע, אני יוצא מנקודת הנחה שהוא לגמרי יבוא על חשבון הדקות של קורנליוס (שחובת ההוכחה היא עליו בניגוד לבריסקר שהוכיח את עצמו השנה) ובעיניי זה אחלה.
דוברת וספידי יחלקו דקות בעמדה מס' 1 וקארינגטון ובריסקר יחלקו דקות בעמדה מס' 2 כאשר רנדולף יקבל דקות משמעותיות ב-3 וקורנליוס יחליף אותו בדקות שינוח.

רק ספידי ודוברת ברכז זה באמת לא מספיק...בטח כשכל עמדה אחרת יש 3-4 שחקנים אופציונליים שיכולים לכסות- זו העמדה הכי "חשופה" כרגע בסגל של ירושלים. פציעה של אחד מהם ואתה במצוקה די משמעותית. בכל אחת מהעמדות האחרות יש גיבוי משמעותי הרבה יותר במקרה של פציעה.
מבחינתי השאלה היא עד כמה בריסקר יכול לתת דקות של גיבוי לרכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 4:43 pm 
Freshman

אני חושב שדווקא בעונה החולפת בריסקר שימש בגלבוע לא מעט דקות גם כ-1 לראשונה בקריירה והראה יכולות לא רעות בכלל גם בתור מוביל כדור ומנהל משחק (2.1 אסיסטים - לא המון,אבל גם לא נורא).
אגב, מבדיקה חטופה בסטטיסטיקה- הופתעתי לגלות שאפילו בגלבוע של השנה האחרונה, בריסקר קיבל בסה"כ 23 דקות למשחק והשיב עם ממוצעים טובים מאוד כאמור של 12 נק' באחוזים נפלאים לשלוש. לא רואה שום סיבה שהוא לא יוכל לשחק 20 דקות למשחק בין עמדה 1 ל-2.

בכל מקרה, הוא ישראלי ולבטח עדיף על החתמה של גארד זר שיגרום לייבוש תמידי של שני שחקנים, מקווה שיקבלו את ההחלטה הנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 4:50 pm 
Senior

בסוף באמת אין יותר מדי דקות לחלק לגארד נוסף שיביאו.
ספידי אמור להיות שחקן של נניח 25 דקות, דוברת אני מניח שלפחות 20 (האם סומכים עליו מספיק כדי שישחק כ15 מתוכן כרכז? מקווה שכן, אחרת הבנייה הייתה שגויה מלכתחילה), קרינגטון לפחות 25 דקות, זה כבר 70 דקות מתוך 80 בעמדות 1-2. רנדולף וקורנליוס, גם אם פחות מיועדים לעמדה 2, יוכלו לתת שם פה ושם דקות. אפילו אם זה 5 דקות פעם ב2 משחקים, זה עדיין משאיר פחות מ10 דקות למשחק בעמדות 1-2 לגארד נוסף.
ככה שגם בתסריט שבן דז'יקיץ' ירצה לשחק כמה דקות בערב בהרכב של 3 גארדים שהם ממש גארדים, אני לא חושב שאנחנו מגיעים ל15 דקות לערב. ברור שאם יצליחו להביא את בריסקר, אז אחלה בחלה, אבל אני מאוד יכול להבין למה הוא לא ירצה להגיע בשביל התפקיד הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 5:26 pm 
Sophomore

הפועל אילת - הפועל ב"ש - 75:65

אילת פתחה בחמישייה עם סקוט מצ'אדו, ג'ארד טרל, נתנאל ארצי, נייט גריימס ואריק גריפין, באר שבע עם נטע סגל, דייויד אפיאני, חואקין שוכמן, בן מור וטידג'אן קייטה.
ארצי התחיל טוב ונתן למקומיים יתרון מוקדם, אבל ראס סמית' ורון ציפר סגרו את הרבע הראשון עם ריצה שהפכה ל-18:21.
סמית' וריקי פאק הנבחן ביססו את היתרון, ארצי ומצ'אדו צימקו לפני ההפסקה, 40:36.

רצף שלשות של נועם אביבי, טרל וגרשון שם את המקומיים במרחק נגיעה, אבל מור דאג לשמור על היתרון, 53:55 בסיום הרבע השלישי.
האדומים העבירו הילוך בהגנה ושוב ברחו קצת, גריפין החזיר את אילת לעניינים באלי הופ מרשים אבל שוכמן הגיע לדו-ספרתי עם שלשה במעבר, 59:66 באמצע הרבע הרביעי.
באר שבע שוב ייצרה רצף עצירות, אפיאני פתח פער דו-ספרתי ומכאן אילת כבר לא חזרה, 65:75 בסיום.

אילת: גריפין (4-12 מהשדה, 4-6 מהקו, 7 ריבאונדים) וגרשון (3-9 מהשדה, 4-5 מהקו, 9 ריבאונדים, 4 איבודים) 12 כ"א,
טרל 11 (4-14 מהשדה), ארצי 10 (5 חטיפות), מצ'אדו (5-6 מהקו, 6 חטיפות, 6 איבודים) ואביבי (8 ריבאונדים, 4 איבודים) 9 כא, גריימס 2. כן שותף: הראל.

ב"ש/דימונה: שוכמן 17 (4-6 לשתיים, 3-5 לשלוש), מור 15 (5-8 מהשדה, 5-9 מהקו, 7 ריבאונדים, 6 איבודים),
אפיאני 10 (3-11 מהשדה, 5 איבודים), סמית' 9 (4-7 לשתיים, 0-4 לשלוש), קייטה 8 (4-4 מהשדה, 9 ריבאונדים),
ציפר 6, פריצקי 5, אייזנהארט 4, קולשוב 1 (0-7 מהשדה, 6 ריבאונדים). כן שותף: סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 5:55 pm 
Hall of Famer

רבע ראשון טוב של הפועל , המון תנועה בהתקפה , פירגון , סמית מנהל את המשחק מצויין אבל לא מאיים על הסל. כרגע התוצאה 12-20.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:01 pm 
Hall of Famer

תוצאת רבע ראשון, 18-22 לירושלים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:04 pm 
Hall of Famer

איזה כיף שהעונה אנחנו יכולים לעשות פוסט אפ על אדם אריאל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:12 pm 
Hall of Famer

רנדולף וקארינגטון מצויינים , בעיקר רנדולף שקולע היום מבחוץ בנתיים בלי החטאה. מייריס לא הראה שום דבר שיכול לקחת אותו בחשבון בעמדה 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:26 pm 
Hall of Famer

38-45 להפועל במחצית , אחרי שהיתרון הגיע ל-14. מחצית קצת מפתיע מבחינתי , הייתי בטוח שבשלב הזה תל אביב יהיו הרבה יותר מחוברים מהפועל. דווקא הפועל נראים בנתיים יותר מחוברים וממושמעים קבוצתית. רנדולף וקארינגטון מצויינים , סמית נראה נורא , 0 נקודות עגול..... בקצב הזה הוא לא מגיע לסוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:48 pm 
מנהל פורום

התהפך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:51 pm 
Hall of Famer

להפועל חסר עוד מוביל כדור בחמישייה כזאת עם רנדולף וקורנליוס. האנקינס בנתיים רע מאוד , גם כבד גם הסתבך בעבירות ולא שומר , הפועל מאוד רכה בפנים. בריימו אחד היה מרים את הקבוצה בשתי דרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:52 pm 
Junior

אני לא יודע איך, אבל השופטים פה מצליחים להרוס אפילו משחקי אימון.

הפועל עם חצי ראשון רע מאוד מכל בחינה אפשרית, עולים הפוך לגמרי לחצי השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 6:53 pm 
Senior

רשמים מאוחרים מהמחצית הראשונה:
* רנדולף מצוין. נראה סקורר מאוד מגוון, חכם, משחק מאוד בקצב של המשחק, מוסר לא טוב במיוחד. כיאה לזרים של הפועל, קצת מדאיג שהיא נראה טוב ככה במשחק הראשון שאני רואה אותו אצלנו. זה מתכון כמעט בטוח לזר בינוני ומטה.

* קרינגטון זז טוב. מהבחינה הזו הפציעה נראית מאחוריו. עוד נשאר לראות כמה מפחד הוא לחדור עד הטבעת, אבל לפחות לא נראה אבל בתנועה והשחרור שלו מהיר לאללה ונראה מצוין.

* הנקינס הופעל קצת בהתחלה ואז עשה כמה עבירות ודי יצא מהעניינים. כל השאר נראים די על תקן שחקנים משלימים ובמחצית הזו עשו את העבודה.

*החולשה הכי גדולה שמסתמנת כרגע היא האנמיות של ספידי את דוברת. אי אפשר להצליח כשמעמדה 1 לא מקבלים אף זריקה ל2 במשך מחציות שלמות. מאוד מקווה לראות שיפור אצל שניהם כבר מוקדם לתוך העונה.
כמובן שעכשיו עוד לא אמצע ספטמבר, אז יש סיכוי שדברים ישתנו קצת עד מאי-יוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:06 pm 
מנהל פורום

ספידי לא שחקן חדש, אם זה לא זה
צריך להחליף, עכשיו שיכאב כמה שפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:06 pm 
Freshman

אספסוף כתב:
אוסיף גם שירושלים צריכה בעיקר גיבוי לעמדת הרכז, שאותה מחזיקים ספידי ודוברת ( שהוא 1-2) ואם נמתח את גבולות הז'אנר גם קצת קרינגטון, ולא לסקנד שבה יכולים לתת דקות קרינגטון דוברת רנדולף וקורנליוס. בריסקר פחות יתן מענה לזה.
תכל'ס הייתי מנסה לשים יד על אחד מהרכזים של העתודה מהקיץ (פריצקי/אהרוני/בורג). אם אני פריצקי למשל, שנה של אימונים בסגל אינטנסיבי ורחב ועם מאמן כמו דז'יקיץ ומשחק בלאומית בכרטיס כפול, תקדם אותי יותר מפרורי הדקות שאני הולך לקבל בבאר שבע למשל.

למה שימשיך לשחק בלאומית אחרי שהיה בחמישיית העונה?לשחקן צעיר שמראה עליונות בליגה הלאומית פשוט יהיה צעד אחורה להשאר עוד עונה בליגת הזאת,חד משמעית חייב לקבל לא מעט דקות בליגת העל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:08 pm 
Hall of Famer

קארינגטון יופי של שחקן. לא מפתיע בכלל שהדקות הטובות של הפועל עכשיו זה עם דוברת במקום סמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:13 pm 
Hall of Famer

מנפורד עם 10 נקודות בדקה וקצת. מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:29 pm 
Hall of Famer

נגמר 71-83 אם אני לא טועה להפועל.

מצד אחד לא ציפיתי בשלב הזה לחיבור קבוצתי כמו שנראה בחלקים מהמשחק (שאפו לסרבי) , מצד שני עדיין יש בעיות די משמעותיות כמו ספידי סמית , הרכות מתחת לסל , חוסר בעוד מוליך כדור כשקארינגטון לא משחק, הלטבי נראה לי לא שחקן משמעותי מדי. בריימו וג׳יילן אדאמס היו משדרגים מאוד את הקבוצה הזו , בריימו כבר חתום אז......

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:30 pm 
Senior

ניצחון של הפועל ירושלים 83-71, קארינטון ורנדולף מצוינים. כל השאר, בשתי הקבוצות, ככה-ככה, חוץ מכמה דקות מעולות של מנפורד. הורד גם היה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:42 pm 
Freshman

כמה רשמים מהמחצית השניה..
מאיירס זה לא שחקן..קריטנגטון זה ממש אחלה וכנל רנדולף..
מהצד של תל אביב מנספורד זה שחקן התקפה מצוין..חושב שיהיה קשה נגדם עם 3 שחקני התקפה כל כך טובים בקו האחרוי כמו יאנג בראון והוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 7:54 pm 
Freshman

רנדולף מזכיר לי קצת את טוני דורסי למי מהקשישים שזוכר
לא 2-3 אלא 3 שאוהב לקחת גארדים לצעב עם התחת ולזרוק ג׳אמפים בסיבוב

נחמד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 8:25 pm 
Hall of Famer

bangalaDesh כתב:
רנדולף מזכיר לי קצת את טוני דורסי למי מהקשישים שזוכר
לא 2-3 אלא 3 שאוהב לקחת גארדים לצעב עם התחת ולזרוק ג׳אמפים בסיבוב

נחמד מאוד

היום הוא קלע 5 שלשות אם אני זוכר נכון, לדעתי לא עשה כזה דבר בכל הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 8:48 pm 
Freshman

עמקי כתב:
כמה רשמים מהמחצית השניה..
מאיירס זה לא שחקן..קריטנגטון זה ממש אחלה וכנל רנדולף..
מהצד של תל אביב מנספורד זה שחקן התקפה מצוין..חושב שיהיה קשה נגדם עם 3 שחקני התקפה כל כך טובים בקו האחרוי כמו יאנג בראון והוא.

מאיירס ה"לא שחקן" נתן בעונה שעברה 14 נקודות למשחק בליגה הרוסית. תחילת עונה, חזר מפציעה, הייתי נותן זמן
מה שכן עוד כשהוחתם ואמרו שיכול לשחק גם כסנטר התפלאתי על כך, ואחרי צפיה במשחק היום- שום דבר בסגנון המשחק שלו לא מזכיר סנטר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 8:54 pm 
Sophomore

הפועל ירושלים - הפועל ת"א - 71:83

ת"א פתחה בחמישייה עם ג'ייקובן בראון, בר טימור, ג'יימס יאנג, ג'יי.פי טוקוטו וכריס הורטון, הפועל עם ספידי סמית', אור קורנליוס, ליוואי רנדולף, עוז בלייזר וזאק הנקינס.
צמד הגבוהים הירושלמים, הנקינס ובלייזר, פתחו מצוין ונתנו לקבוצתם יתרון דו-ספרתי מוקדם, טימור וג'יילן הורד שעלה טוב מהספסל קירבו את התל אביבים עד סוף הרבע, 22:18.
רנדולף וקאדין קרינגטון איפסו ידיות והובילו בריחה ליתרון שיא של 14 נקודות, טימור דאג לקזז מחצית מהפער עד ההפסקה, 45:38.

אקסבייר מנפורד הוביל מהפך בחזרה מחדרי ההלבשה, מארקס מייריס השיב את ההובלה לירושלים ורנדולף החם הגדיל ל-8, לפני שגיל בני וטימור שוב התקרבו, 58:55 בסיום הרבע השלישי.
קרינגטון שוב התחמם, נועם דוברת נכנס לעניינים בהתקפה וירושלים ברחה ליתרון שיא עם 12 נקודות ללא מענה, 55:70 לקראת אמצע הרבע האחרון.
9 נקודות של מנפורד תוך קצת יותר מדקה פתחו את המשחק מחדש, קרינגטון עצר את המומנטום אחרי בלתי ספורטיבית לחובת בני ורנדולף שוב פתח פער דו-ספרתי עם השלשה החמישית שלו, 64:75.
אדם אריאל מבחוץ והורטון מהקו צימצמו, בלייזר הגיב בשלשה ואחת נוספת של קרינגטון סגרה את הסיפור, 71:83 בסיום להפועל.

הפועל: רנדולף 24 (5-7 לשלוש, 3-4 לשתיים, 4 איבודים), קרינגטון 20 (3-6 לשלוש, 3-11 לשתיים, 5-6 מהקו),
בלייזר 13 (3-6 לשלוש, 1-5 לשתיים, 8 ריבאונדים), הנקינס 8 (7 ריבאונדים), קורנליוס 6, דוברת 5 (6 ריבאונדים, 5 אסיסטים), מייריס 4 (6 ריבאונדים), שגב 3.
כן שותף: סמית' (0-5 מהשדה, 5 אסיסטים).

ת"א: מנפורד 15 (4-9 לשתיים, 2-8 לשלוש), הורד 13 (4-8 מהשדה, 5-6 מהקו, 10 ריבאונדים),
הורטון (4-7 מהשדה, 6 ריבאונדים) וטימור (3-4 מהשדה, 4-4 מהקו) 11 כ"א, זלמנסון ובני 6 כ"א, בראון 4 (6 אסיסטים), אריאל 3, אמסלם 2.
כן שותפו: טוקוטו (0-4 מהשדה), יאנג והראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 14, 2022 9:01 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
נגמר 71-83 אם אני לא טועה להפועל.

איזו מהן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 177 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., uriel17 ו 117 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: