אני הייתי אחד המבקרים החריפים של החוזה לסמית' בזמן אמת. אפשר להוסיף לעניין שלא חשבתי שהוא שווה את הכסף גם כשהוא היה בריא ובשיאו, אבל זה בצד, כי נורות האזהרה הבריאותיות הבהבו בצורה מפחידה כשמכבי החתימה אותו, שהיה ברור שזה לא הולך להסתיים טוב.
אצל בראון העניינים אחרים. אז הייתה פציעה שהשביתה אותו לשבועיים, שלושה, אבל זה לא נראה משהו כרוני. גם בולדווין היה פצוע לכמה שבועות, זה הופך אותו לבעיה רפואית. לורנזו בראון נראה בשיאו, לדעתי התקופה הטובה ביותר בקריירה שלו. יכול להיות שכשהוא יגיע לעונה השלישית, החוזה ייראה רע. אבל לדעתי יש לו לפחות שנתיים לתת ברמה הגבוהה שהוא נמצא בה היום, כמובן למעט איזה פציעה לא צפויה, שתמיד יכולה לקרות.
בנוסף, אני חייב לטפוח לעצמי על השכם. או שאני נביא, או שאנשי מכבי קוראים בפורום ומקשיבים למה שאני רושם, או שסתם הכל מקרי. בכל מקרה, זה מה שהיה לי להגיד, אחרי שפורסמה ידיעה שבראון סגר בריאל לשנה הבאה -
עמוס לב כתב:
וויינט פרסמו את הכתבה הבאה -
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... /s1rleo82j - על פיה לורנזו בראון סיכם בריאל לשנה הבאה.
נעזוב בצד את העניין המוסרי (לפנות לשחקן תחת חוזה
בקבוצה שמשחקת איתך באותה ליגה
) ונגיע ללב העניין וזה השכר שבראון אמור להשתכר במדריד והוא 1.2 מיליון.
ואני שואל - וזהו???? עם זה מכבי לא יכולה להתחרות? אם אני מכבי אני מציע לבראון כאן ועכשיו חוזה ל-3 עונות על 1.5 מיליון דולר כל שנה. אם זה לא מספיק, מגדיל את ההצעה לעונה הראשונה על 2 מיליון ועוד 3 מיליון בשתי העונות אח"כ.
מאז ההודעה שלי עבר שבוע וחצי.