סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 9:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ובכללי, הניבויים לגבי איכות הבנייה ולאיפה קבוצות יגיעו בעונה הבאה הם די בולשיט. נדמה לי אוריאל שחשבת שדטרויט כבר לפני שנתיים יגיעו לפלייאוף. תכל'ס הכל תלוי באיפה וומבי ינחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 12:46 pm 
Senior

הכל תלוי איפה וומבי יינחת? אף קבוצה אחרת לא תהיה רלוונטית וכל מי שלא זוכה בלוטרי יכולה כבר להפוך את שעון החול לקראת הלוטרי הבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 1:21 pm 
Hall of Famer

שאפו ליוטה על עונה נהדרת
נפלו רק ממש ממש בסוף (ניצחון בודד מבין 9 המשחקים האחרונים, חלקם ספק בכוונה וכו'), עד אז עמדו על מאזן 36-35 שלילי, שזה ממש הקצב הנדרש בכדי להיכנס לפליי-אין.
צפויה להם כנראה בחירה 9-10 של עצמם (עם 20% להיכנס לטופ 4), ובחירה של מינסוטה באמצע הסיבוב.
מרקאנן בן 26 סך הכל (לא היינו "נותנים לו יותר"?!), סקסטון 24, הורטון-טאקר 22, Agbaji הרוקי, וכמובן קסלר הנודע סיים עונה מופלאה: 9.2 נקודות ב-72% לשתיים, 8.4 ריבאונדים (3.1 בהתקפה), 2.3 חסימות (ובכלל מככב בכל המדדים ההגנתיים המתקדמים).

רק להמחיש גם עד כמה כלכלית מצבם טוב - גם אם השחקנים מממשים את כל אופציות השחקן שיש להם לעונה הבאה (קלרקסון על 14M, הורטון-טאקר על 11M, רודי גיי 6.5M, דמיאן ג'ונס 2.5M), הם יהיו במקום ה-27 בליגה מבחינת התחייבויות שכר עם 94M (כמובן צריך להוסיף לכך את הרוקים שיגיעו וכו'), וכבר יש לכאורה קבוצה מוכנה להיות תחרותית סבירה (וזה בניגוד לשאר הקבוצות בתחתית רשימת השכר). כל עונה הם גם יכולים טכנית להפוך לזולים יותר - עם עוד 2-3 רוקים שמגיעים פוטנציאלים בסיבוב הראשון (במקום שחקנים עם חוזי ביניים גדולים יותר) וכו'.
לגמרי יש למה לצפות מהם בעתיד, עם עלייה הדרגתית בזכות הבחירות (או שישימו את היד על כוכב גדול, ואז "בבום").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 3:13 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הכל תלוי איפה וומבי יינחת? אף קבוצה אחרת לא תהיה רלוונטית וכל מי שלא זוכה בלוטרי יכולה כבר להפוך את שעון החול לקראת הלוטרי הבא?

לא התעמקתי בפרוספקטים האחרים אבל לא חושב שזה מופרך לחשוב כך. רוב הקבוצות בתחתית יבלו עוד שנה בתחתית (אלא אם יתחזקו באופן מלאכותי בשוק החופשי, ככל הנראה כפי שיוסטון מתכננת וגם אז סביר שהקבוצות האלו לא יתרוממו באופן משמעותי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 3:35 pm 
Hall of Famer

למה להתחזק בשוק החופשי זה "מלאכותי"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 5:03 pm 
מנהל פורום

זאיון לא חוזר גם לפלייאין
באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 5:14 pm 
מנהל פורום

מידלטון שנפצע בברך ויצא מהמשחק האחרון של הבאקס אחרי 8 דקות.
יצא שהוא לא סובל מפגיעה רצינית ויחזור לשחק בפלייאוף
איזה מזל, לא בא לי עוד סדרת של הבאקס נגד בוסטון בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 7:03 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

לא התעמקתי בפרוספקטים האחרים אבל לא חושב שזה מופרך לחשוב כך. רוב הקבוצות בתחתית יבלו עוד שנה בתחתית (אלא אם יתחזקו באופן מלאכותי בשוק החופשי, ככל הנראה כפי שיוסטון מתכננת וגם אז סביר שהקבוצות האלו לא יתרוממו באופן משמעותי).

אבל רוב הקבוצות בתחתית אפילו העונה לא כל כך האלו בתחתית, אלא היה בתמונת הפליי-אין יחסית עד שלבים די מתקדמים.
יוסטון, דטרויט ואורלנדו יכולות לעשות התקדמות מאוד משמעותית בעונה הבאה אפילו אם ייבחרו באסט גמור בדראפט הקרוב, פשוט בגלל השחקנים הצעירים שכבר יש להן. בטח ובטח אם הן ייבחרו את השחקן הנכון בבחירות 2-7.

בסוף, וומבניאצה הוא פרוספקט מדהים, אחד כזה שלא משנה מה, ייבחר ראשון, אבל עדיין יש סיכוי בכלל לא מבוטל שהוא אפילו לא יהיה השחקן הכי טוב מהדראפט הזה. אני חושב שיש איזו נטייה לשכוח את זה בגלל כמה שהוא מיוחד.
בקיצור, כרגיל המסר שלי היא שהעולם מורכב יותר מ'בחירה ראשונה או שזה לא שווה כלום'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 7:15 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהן יכולות לבצע התקדמות. אני חושב שמי שתבחר את וומבי תוכל לבצע התקדמות מאוד משמעותית.

לרוב זה לא do or die בנוגע לבחירה ה-1. השנה זו שנה שכן. כמובן שיכול להיות שוומבי לא יהיה השחקן הכי טוב בדראפט הזה אבל זה נראה לי לא סביר (וקשור לפציעות חלילה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 7:34 pm 
Hall of Famer

וומבניאמה הפרוספקט הכי מרשים בהיסטוריה, ועדיין זה לא נכון לטעון שהבחירה בו היא לחיות או למות. לברון ג'יימס נכנס לליגה ב2003 ולקח אליפות ראשונה ב2012, אחרי שאסף איתו כמה כוכבים בסופר-טים בקבוצה שהיא לא הקבוצה שבחרה בו. קווין דוראנט נכנס לליגה ב2007 ולקח אליפות ראשונה ב2017, אין צורך לומר איפה. יאניס נכנס לליגה ב2013 ולקח אליפות ראשונה ויחידה ב2021. סטף נכנס לליגה ב2009 ולקח אליפות ראשונה ב2015. יאניס נבחר 15 בדראפט איום וסטף נבחר שביעי בדראפט איכותי שהיתה בו בחירת קונצנזוס למקום הראשון (בלייק גריפין).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 10:49 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי איך זה שלוקח לסופרסטארים ולקבוצות שבוחרות אותם כפרוספקטים זמן להתבשל, להשיג כוכב או שניים נוספים ולהגיע לרמה בה הם יכולים להוביל קבוצה לאליפות קשור לכך שיש פער עצום בין הבחירה הראשונה השנה לשאר הבחירות ושקבוצה שתבחר בוומבי תתקדם משמעותית לעומת קבוצות אחרות שככל הנראה לא ייצאו מקליע של תותח אלא יהיו חלשות עד בינוניות גם בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:13 pm 
Sophomore

קודם כל, גם אני חושב שהפער בין וומבי לבחירות שאחרי נראה כרגע עצום. אבל ההיסטוריה מלמדת שלפחות אחת או שתיים מהבחירות הללו גם כן יהפכו לשחקנים מצויינים, אולי אפילו כוכבים, ויש גם סיכוי שזה לא ייקח הרבה זמן.

בלי קשר, אם ניקח קבוצה כמו או קיי סי, הסיכוי שלהם להשתפר כבר בשנה הבאה ולהפוך לקבוצה חזקה (עוד לא קונטנדרית) נראה טוב בלי קשר למי שהם יבחרו בדראפט. חבורה של שחקנים צעירים מתחת לגיל 25, סופרסטאר שעדיין לא הגיע לשיאו, וכמה רוקים ושחקני שנה שנייה מבטיחים שכמעט בטוח ישתפרו. אה, והם גם מקבלים את צ'ט מפציעה ויש להם לא מעט מקום מתחת לתקרה אם הם רוצים להתחזק דרך השוק (למשל איזה סנטר נחמד לצבע). או אורלנדו, עם כוכבים שהם רוקי ושחקן שנה שנייה, עוד כמה שחקנים צעירים, וגם שתי בחירות לוטרי, שגם אם לא יביאו את צ'ט יכולות להסתיים עם יופי של שחקנים.

לעומת זאת, אין ודאות שהקבוצה שתזכה בוומבי (למשל איזה שארלוט או יוסטון) תצליח כבר בשנה הבאה להפוך תרבות ארגונית רעה ולוזרית לקבוצה מנצחת. למשל קליבלנד של לברון בעונת הרוקי שלו סיימה במאזן שלילי ומחוץ לפלייאוף וגם בשנה השנייה שלו בליגה הם לא הגיעו לפליי אוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:17 pm 
Hall of Famer

אם לא הבנת אז אסביר.

אתה כתבת "הכל תלוי איפה וומבי ינחת" ו-"השנה זו שנה של לבחור אותו או למות".

אז אני נתתי דוגמאות ל4 שחקני-על שהגיעו לליגה ב20 שנה האחרונות. הראשון, שהוא גם מי שהיה הפרוספקט הכי מדובר בהיסטוריה עד וומבי, וגם אשכרה הגשים את הציפיות, שיחק בתחילה 7 עונות בקבוצה שבחרה אותו. ב7 העונות האלה הוא פעמיים לא הגיע לפלייאוף, שלוש פעמים עף בסיבוב השני, פעם אחת הפסיד בגמר הקונפרנס ופעם אחת חטף סוויפ בגמר ליגה חסר סיכוי (שעצם העובדה שהוא סחב אליו קבוצת יורוליג זה מדהים, ועדיין לא היה לו שום סיכוי ריאלי לתואר).

לברון זכה בתואר הראשון שלו רק כאשר בצורה "מלאכותית" (אגב, לא ענית לי על השאלה למה להביא כוכב לקבוצה צעירה ומוכשרת זה "מלאכותי", והנה לנו עוד סתירה כשפעם אחת אתה מתאר את זה כ"מלאכותי", ובהודעה האחרונה אתה מתייחס להבאה של "עוד כוכב או שניים" כחלק טבעי בהתפתחות של קבוצה), הוא בנה סופר-טים לפי רצונו במיאמי, ואת האליפות היחידה שיש לו במועדון שבחר אותו הוא השיג כששב אליו כבר ככוכב מבחוץ יחד עם כוכב שכבר היה ועוד כוכב שהצטרף אליהם.

דוראנט שהוא אולי שחקן ההתקפה המוכשר בהיסטוריה, זכה להתפתח יחד עם עוד כמה שחקנים לא רעים לידו ועדיין תשע עונות לא הביאו לו אליפות בקבוצה בה נבחר, ובתשע העונות האלה הוא הגיע לגמר ליגה אחד וחטף בו 1-4.

יאניס נבחר 15, זאת אומרת לגמרי-לגמרי מחוץ לספוט של ציפייה של מישהו שיהפוך לכוכב, הקבוצה שלו לא השיגה אף שחקן שבזמן אמת נחשב ל"כוכב" שעוזר להביא אליפויות (עם כל הכבוד לג'רו הולידיי החביב עד מאד. מידלטון הגיע לבאקס יחד עם יאניס ושניהם הגיעו לגמר ליגה אחד, שאותו הם ניצחו), והוא זכה באליפות אחת בתשע עונות למרות שהוא אחד מהGOAT והפריק הפיזי הכי פסיכי בתקופה שלפני שאנחנו יודעים למה וומבי יהפוך באמת. יש ליאניס 3 הפסדים בסיבוב הראשון, פעמיים אי-הגעה לפלייאוף, פעמיים הפסדים בסיבוב השני, הפסד בגמר הקונפרנס וכאמור גמר ליגה אחד מוצלח.

החריג היחיד מבחינת קוצר זמן יחסי וכמות אליפויות זה סטף, שאף אחד לא היה קרוב לנבא את גדולתו ומצד שני גם הוא זכה לתוספות של כמה שחקנים לא רעים לידו.

בקיצור, התזה "לבחור או למות" ו"הכל תלוי" לא נתמכת באף דוגמה קודמת בהיסטוריה, לא תקפה וחסרת משמעות. ברור כמובן שכל קבוצה תרצה את וומבי ושהוא פוטנציאל משוגע לגמרי, אין שאלה בכלל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:44 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
קודם כל, גם אני חושב שהפער בין וומבי לבחירות שאחרי נראה כרגע עצום. אבל ההיסטוריה מלמדת שלפחות אחת או שתיים מהבחירות הללו גם כן יהפכו לשחקנים מצויינים, אולי אפילו כוכבים, ויש גם סיכוי שזה לא ייקח הרבה זמן.

בלי קשר, אם ניקח קבוצה כמו או קיי סי, הסיכוי שלהם להשתפר כבר בשנה הבאה ולהפוך לקבוצה חזקה (עוד לא קונטנדרית) נראה טוב בלי קשר למי שהם יבחרו בדראפט. חבורה של שחקנים צעירים מתחת לגיל 25, סופרסטאר שעדיין לא הגיע לשיאו, וכמה רוקים ושחקני שנה שנייה מבטיחים שכמעט בטוח ישתפרו. אה, והם גם מקבלים את צ'ט מפציעה ויש להם לא מעט מקום מתחת לתקרה אם הם רוצים להתחזק דרך השוק (למשל איזה סנטר נחמד לצבע). או אורלנדו, עם כוכבים שהם רוקי ושחקן שנה שנייה, עוד כמה שחקנים צעירים, וגם שתי בחירות לוטרי, שגם אם לא יביאו את צ'ט יכולות להסתיים עם יופי של שחקנים.

לעומת זאת, אין ודאות שהקבוצה שתזכה בוומבי (למשל איזה שארלוט או יוסטון) תצליח כבר בשנה הבאה להפוך תרבות ארגונית רעה ולוזרית לקבוצה מנצחת. למשל קליבלנד של לברון בעונת הרוקי שלו סיימה במאזן שלילי ומחוץ לפלייאוף וגם בשנה השנייה שלו בליגה הם לא הגיעו לפליי אוף.

OKC זה סיפור אחר לגמרי.
הם נמצאים בשלב אחר בבנייה שלהם מחדש (מבחינת ה-core ומבחינת התוצאות)
ויש להם אסופת נכסים מעניינת מאוד מעבר לכך.
אני מאוד בעדם.

מבין הקבוצות בתחתית, אורלנדו נראית לי הכי מבטיחה.
לא בגלל אסופת האולי מתישהו ייצא מהם משהו אלא בגלל באנקרו ו-ווגנר.
עדיין, זה לא מרגיש לי מספיק מעניין ומספיק מיידי. הם צריכים לפגוע גם בדראפט הקרוב.

כמובן שזה משנה לאיפה וומבי יגיע ומי ה-FO שם
אבל אני מעריך שיהיה לו אימפקט משמעותי כבר בעונה הקרובה.

חייב להגיד שמה שכתבתי הוא לא איזושהי תחזית מפתיעה.
קבוצות התחתית של עונה אחת הן לרוב קבוצות התחתית של העונה העוקבת.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' אפריל 07, 2023 11:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:47 pm 
Senior

עזוב כמה זמן לקח לכל שחקן להביא אליפות לקבוצה שלו.
לברון היה הפרוספקט הכי מבטיח מזה כמה עשורים, הלוטרי היה 'דו אור דיי' בשביל הקבוצות בו? תגיד את זה לדנבר שסיימה עם כרמלו ובעיקר למיאמי שסיימה עם ווייד.
כמה שנים אחריו היה עוד פרוספקט אדיר בשם גרג אודן, דו אור דיי לזכות בו? לא בשביל סיאטל שבחרו במקום השני את דוראנט.
שלא נדבר על האקים והקבוצה המסכנה שפספסה אותו ב2 מקומות.

בקיצור, גם אם יש פרס אדיר במקום הראשון, זה לא אומר שהלך על כל הקבוצות שלא יזכו בבחירה הזו.
הלוטרי הוא אף פעם לא לחיות או למות ואם הגעת למצב שאתה תולה את כל יהבך בכדורי פינג פונג, כנראה שהשיטה הזו של טאנקינג היא לא הדבר הכי מוצלח בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 07, 2023 11:47 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אם לא הבנת אז אסביר.

אז אני נתתי דוגמאות ל4 שחקני-על שהגיעו לליגה ב20 שנה האחרונות. הראשון, שהוא גם מי שהיה הפרוספקט הכי מדובר בהיסטוריה עד וומבי, וגם אשכרה הגשים את הציפיות, שיחק בתחילה 7 עונות בקבוצה שבחרה אותו. ב7 העונות האלה הוא פעמיים לא הגיע לפלייאוף, שלוש פעמים עף בסיבוב השני, פעם אחת הפסיד בגמר הקונפרנס ופעם אחת חטף סוויפ בגמר ליגה חסר סיכוי (שעצם העובדה שהוא סחב אליו קבוצת יורוליג זה מדהים, ועדיין לא היה לו שום סיכוי ריאלי לתואר).

לברון זכה בתואר הראשון שלו רק כאשר בצורה "מלאכותית" (אגב, לא ענית לי על השאלה למה להביא כוכב לקבוצה צעירה ומוכשרת זה "מלאכותי", והנה לנו עוד סתירה כשפעם אחת אתה מתאר את זה כ"מלאכותי", ובהודעה האחרונה אתה מתייחס להבאה של "עוד כוכב או שניים" כחלק טבעי בהתפתחות של קבוצה), הוא בנה סופר-טים לפי רצונו במיאמי, ואת האליפות היחידה שיש לו במועדון שבחר אותו הוא השיג כששב אליו כבר ככוכב מבחוץ יחד עם כוכב שכבר היה ועוד כוכב שהצטרף אליהם.

דוראנט שהוא אולי שחקן ההתקפה המוכשר בהיסטוריה, זכה להתפתח יחד עם עוד כמה שחקנים לא רעים לידו ועדיין תשע עונות לא הביאו לו אליפות בקבוצה בה נבחר, ובתשע העונות האלה הוא הגיע לגמר ליגה אחד וחטף בו 1-4.

יאניס נבחר 15, זאת אומרת לגמרי-לגמרי מחוץ לספוט של ציפייה של מישהו שיהפוך לכוכב, הקבוצה שלו לא השיגה אף שחקן שבזמן אמת נחשב ל"כוכב" שעוזר להביא אליפויות (עם כל הכבוד לג'רו הולידיי החביב עד מאד. מידלטון הגיע לבאקס יחד עם יאניס ושניהם הגיעו לגמר ליגה אחד, שאותו הם ניצחו), והוא זכה באליפות אחת בתשע עונות למרות שהוא אחד מהGOAT והפריק הפיזי הכי פסיכי בתקופה שלפני שאנחנו יודעים למה וומבי יהפוך באמת. יש ליאניס 3 הפסדים בסיבוב הראשון, פעמיים אי-הגעה לפלייאוף, פעמיים הפסדים בסיבוב השני, הפסד בגמר הקונפרנס וכאמור גמר ליגה אחד מוצלח.

החריג היחיד מבחינת קוצר זמן יחסי וכמות אליפויות זה סטף, שאף אחד לא היה קרוב לנבא את גדולתו ומצד שני גם הוא זכה לתוספות של כמה שחקנים לא רעים לידו.

בקיצור, התזה "לבחור או למות" ו"הכל תלוי" לא נתמכת באף דוגמה קודמת בהיסטוריה, לא תקפה וחסרת משמעות. ברור כמובן שכל קבוצה תרצה את וומבי ושהוא פוטנציאל משוגע לגמרי, אין שאלה בכלל.

יש לי הרגשה שאני ואתה לא מנהלים את אותו הדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 12:05 am 
מנהל פורום

דלאס הולכת להושיב את כולם חוץ מדונציץ למשחק מול שיקאגו
זה אומר שהם מעדיפים קצת יותר ז'יטונים בקזינו של הדראפט מאשר לנסות להציל את העונה
שיקאגו, גם היא איבדה עניין בעונה, אז אולי לוקה ינצח הרכב כלשהו שהבולס יעמידו
תקופה מוזרה בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 4:16 am 
Senior

וגם לוקה יורד אחרי הרבע הראשון. אחת הקריסות המפוארות שאני זוכר. מעניין מה בריאן גרנט חושב על זה, אחרי שהוא חגג את צדקתו בטרייד על קיירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 4:42 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
אם לא הבנת אז אסביר.

יש לי הרגשה שאני ואתה לא מנהלים את אותו הדיון.

יש לי ידיעה, לא הרגשה, שהגבתי ממש בדיוק למה שכתבת עם נימוקים והסברים מפורטים, ואתה שוב עונה באיזשהו משפט אמורפי ומעומעם שלא אומר שום דבר. הדבר הסביר זה שאם אנחנו "לא מנהלים את אותו דיון", תכתוב למה כן התכוונת ואיזה דיון כן התכוונת לנהל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 5:21 am 
Sophomore

ממש לא ברור לי למה דאלאס מושיבים, הם צריכים לנצח את שיקגו וספרס ושאוקיסי תפסיד לממפיס כדי להכנס לפלאיין, נכון שממפיס בטח תושיב בחוץ את השחקנים אבל עדיין הייתי אומר שיש איזה 5-10% להפסד אוקיסי, לדעתי ללכת על זה יותר שווה מלעלות מקום אחד בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 8:16 am 
Sophomore

kakon3 כתב:
ממש לא ברור לי למה דאלאס מושיבים, הם צריכים לנצח את שיקגו וספרס ושאוקיסי תפסיד לממפיס כדי להכנס לפלאיין, נכון שממפיס בטח תושיב בחוץ את השחקנים אבל עדיין הייתי אומר שיש איזה 5-10% להפסד אוקיסי, לדעתי ללכת על זה יותר שווה מלעלות מקום אחד בדראפט.

כי הבחירה שלהם שייכת לניקס מוגנת טופ 10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 10:48 am 
Senior

זו ההודאה של דאלאס בזה שגם אם יעפילו לפליי-אין, הם לא מאמינים שמהעונה הזו יצא משהו.
ועם איך שהם נראים, בעיקר הגנתית, לאחרונה - זה היה הזוי מצידם לחשוב אחרת.

עדיף להציל כבר את הבחירה ה10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 11:32 am 
מנהל פורום

נכון, הם היו כל כך חשופים בהגנה, מזמן לא ראיתי קבוצת NBA כל כך חסרת אונים בהגנה
אפילו דיאנדרה ג'ורדון היה עוזר להם
הדיבור בדלאס מבשר קיץ סוער
לוקה כעס כשהורידו אותו לספסל , קיד אמר "הוראה מלמעלה" נראה לי שקיד ישמח להיות מפוטר ולוקה ישמח לעזוב את דלאס
ספקולציות?
בפילי במקום הארדן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 1:16 pm 
Junior

Yuval כתב:
וגם לוקה יורד אחרי הרבע הראשון. אחת הקריסות המפוארות שאני זוכר. מעניין מה בריאן גרנט חושב על זה, אחרי שהוא חגג את צדקתו בטרייד על קיירי.

חגגתי את צדקתי בעניין נקודה ספציפית שהעליתי בדיון שהתפתח בפברואר אשתקד, והיא שהמאבס של קיובאן זה פרנצ'ייז שבאופן בלתי פוסק סחר ורכש טאלנטים מעניינים ("פרנצ'ייז מנצח שתמיד שאף למעלה"), עד שהצליח להרכיב את הקבוצה המתאימה סביב דירק. וכך, לאורך 11 שנות השיא שלו (החל מעונתו השלישית בליגה ועד לעונת האליפות), הם עשו שני גמרים, כולל אליפות אחת, ורצף של השתתפויות בפלייאוף.
הטענה שלי באותה נקודת זמן (הטרייד על פורזינגיס), היא שלמרות אפרוריות הסגל שהתהווה אז סביב לוקה, המאבס ימשיכו לשאוף כלפי מעלה ויעשו מה שצריך לשם כך. ההימור שלהם על קיירי מצדיק את הטענה שלי (וגם על ווד, אגב).

נכון לעכשיו, המאבס בעמדה שבה הם עשויים לזכות בבחירת טופ 10 בדראפט הקרוב, להשאיר את קיירי, או שאולי להשיג עליו משהו בסיין אנד טרייד. נמתין לקיץ בשביל לראות מה יש לחשוב על מצב הבנייה של דאלאס סביב לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 08, 2023 1:43 pm 
Hall of Famer

אפשר גם להמתין לסוף הקריירה של לוקה ואז לסכם.
אתה לא חושב שדאלאס עושה עבודה גרועה עד כה בבנייה סביב לוקה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 144 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, Y.T, פרארי ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: