סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 8:51 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
כדי שבחירות דראפט שקיבלת בטרייד תתן ערך גבוה, יותר מברידג'
אתה צריך שהניקס יגמרו את 4 העונות הקרובות במקום נמוך
וזה כנראה לא יקרה, אלא אם בונים על זה שמכת הפציעות תוקדם מהפלייאוף לעונה הסדירה

מה זה אומר על אננובי? יסגרו איתו דיל? או שזה אומר שויתרו עליו?

לא בהכרח כי לא פעם יש מציאות גם אחרי הבחירה ה-15, למרות שקשה מאוד לאתר אותן. בנוסף, לנטס יש את בחירות מהניקס לשבע השנים הקרובות (עד 2031), אז מי יודע איך הניקס ייראו עד אז.

אבל כשהולכים לריבילד, צריך בסופו של דבר למכור נכסים. הערך של להעביר את ברידג'ס אמור להתבטא לא רק בתמורה שקיבלו עבורו מהניקס, אלא גם בזה שלא קיבלו תמורתו שחקן טוב וברוקלין מועמדת עכשיו להיות אחת הקבוצות הגרועות בליגה. ומכיוון שהם החזירו לעצמם את השליטה בבחירות שלהם בשנתיים הקרובות, כמו שגארנט כתב, הם יכולים עכשיו ללכת בכל הכוח על פרוספקטים כמו קופר פלאג, איי ג'יי דיבאנסטה, ודארין פטרסון (וכל מי שעוד יצוץ בשנתיים הקרובות). אם הם יצליחו לדוג דג שמן, אז זה היה שווה את זה עבור קבוצה שלא הלכה לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 10:12 am 
Senior

תמורה מוגזמת מישהו בשביל ברידג׳ס, לא?
כאילו, אני מאוד מחבב את הבחור ושמח מאוד בשבילו ובשביל שאר החבר׳ה מוילאנובה על האיחוד (ולמען האמת, אני חושב שאם הניקס בריאים, יש להם קבוצה מגניבה לאללה לעונה הבאה), אבל זו כמעט כמות הבחירות שחשבתי שתוכל להביא להם את אמביד או מישהו כזה.

זו עשויות להיות חדשות רעות לכל מי שמקווה לראות טריידים על כוכבים הקיץ - הניקס שמו תג מחיר לא מאוד רחוק משהוולבס שמו בזמנו עם גובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 10:22 am 
Sophomore

אני מסכים שהמחיר מוגזם אבל יש גם טיעונים לצד השני:
- בניקס בנו קבוצה חזקה בכל העמדות (רק צריך להשאיר את הרטנשטיין) וצעירה שאמורה לרוץ יחד בלי שינויים גדולים כמה שנים
- אם הם גם יהיו טובים לפחות כמו העונה אז יהיו להם בחירות דראפט נמוכות כך שהאובדן לא כזה גדול
- נכון שהם הלכו אול אין אבל עם מספיק סיבות וסיכוי שזה יעבוד וישתלם.

ציינו בכתבות שאנונובי כנראה יחתום ולעומת זאת הרטנשטיין כנראה שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 10:43 am 
מנהל פורום

סבוניס
כן, ברור שבתוך ערימת הבחירות שהם קיבלו יכול להצטבר ערך מצטבר גדול יותר מברידג'ס, מקבל את התיקון

יודע מה? אני מרחיב
מודל אמפירי פשוט, יראה שהערך המצטבר יהיה גדול מהיכולת כדורסל של ברידג'ס
נניח הנחה מחמירה שהבחירה הממוצעת תהיה במקום 22 לאורך התקופה כולה, פלוס הדירוגים הנמוכים של ברוקלין בעונות הקרובות בגלל האיבוד של ברידג'ס נותנים ערך חיובי לברוקלין, כמעט בכל תסריט עתידי
החלופה למהלך הזה היא להביא כוכב גדול ליד לברידג'ס ובואו נודה על האמת, כמה אפשר למחזר את פול ג'ורג' המסכן
חוצמזה ברוקלין כבר שבעה מהרפתקאות שמתחילות משמות גדולים ונגמרות בהדחה בסיבוב הראשון
מהלך ללא דופי של ברוקלין

עכשיו בא נכנס לראש של הניקס, הם נמצאים בצד המורכב יותר של הטרייד, להם יש הרבה יותר מה להפסיד

בצד החיובי
המזרח כרגע שממה, עם עלה ירוק אחד
הדבר היחיד שנראה כמו משהו מעניין חוץ מבוסטון זו פילי (תכף נגיע לאינדי) פילי נותנת אשלייה של קבוצה עם קאפ ספייס. כי הם 60 מיליון מתחת לתקרה הרכה
אבל המקס של מקסי דופק בדלת, הוא זכאי להארכת מקס כבר הקיץ. כוכב שלישי ליד שניהם? מה עוד פעם פול ג'ורג'? בקיצור, פילי בעמדה נחותה מהניקס להכות את בוסטון
אינדי? עם פסקאל ועם האלי, הם היו צריכים 7 משחקים לנצח את ערימת הפצועים של הניקס
ניתוח סור פשטני שלי על פילי ואינדי אבל זה הנרטיב
בשביל הניקס, מדובר בחלון של בערך 5 שנים לשמור על הסגל הזה ולאיים שנה אחרי שנה על כתר המזרח. וזה אומר קונטנדרית וזה אומר שנים שבהם הבחירות שלהם לא יהיו שוות הרבה ואז בשנת 32 כשכולם שם יהיו זקנים, הבחירות יחזורו לניקס ואולי יעשו קופה קטנה על השאריות כמו שבוסטון עשו על פירס וגראנט.
מי שהיה ב MSG העונה, מבין על מה אני מדבר. טירוף מוחלט של מחירי כרטיסים ואווירה מחשמלת. מרגש לחשוב שמדובר על מסע בן 5 או 6 שנים
בעונות אחרות המחרים גבוהים אבל פחות והאווירה היא של קהל שקונה כרטיס לשרוק בוז לקבוצה שלו. משהו מבאס מאוד. היה עצוב מאוד להיות ניקס במנהטן בשנים האחרונות

בצד השלילי אם הוא ימשיך לטחון את העצמות והשרירים של השחקנים שלו, ערימת הפצועים תתמלא ותהפוך את החלומות על כתר המזרח דומות לאלה של הקליפרס על כתר המערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:06 am 
Sophomore

1. גם לדעתי המחיר מוגזם,
אבל המזרח חלש והניקס מריחים הזדמנות גדולה.
ברידגס הלא פציע יתאים שם (כמו בהרבה קבוצות אחרות).
לא בטוח שטריידים אחרים על כוכבים יושפעו מזה.

2. מוזר שהנטס לא לקחו לפחות בחירה מהניקס השנה, כי הם מפספסים שנת בניה.
אולי קלקסטון או גונסון יועברו בטרייד תמורת שחקנים צעירים ו/או בחירות השנה.

3. הרטנשטיין יכול לעשות את ההבדל מול בוסטון, יהיה אבידה אם ילך.
אולי אוקייסי ישלמו לחיזוק הספסל וישארו עם מלא נכסים ל-4.

4. טרייד טוב לשני הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:15 am 
Sophomore

מסכים אתך אוריאל, עם סייג אחד (בהמשך).

אוהב את המהלך לשני הצדדים. לברוקלין מהסיבות שאתה (ואני) פירטת.

לניקס, כי יש להם קבוצה חמודה כבר עכשיו ושחקן טוב יותר מבריג'ס הם כנראה לא יכלו להביא (וגם אם כן, נניח את מיטצ'ל, ברידג'ס יותר מתאים ממנו ליד ברנסון). וגם כי איזה מגניב זה שארבעה חברים מקבוצת קולג', שזכו יחד באליפות, משחקים עכשיו ביחד כמקצוענים. נדיר מאוד ב-נבא. עכשיו צריך לראות אם הם מצליחים לשמור את OG והרטנשטיין. וזה אם לא קטן, כי אננובי רוצה חוזה מקס (ואולי אפילו ימצא איזה פראיירית שתתן לו) והרטנשטיין מוגבל בכמה הניקס יכולים לשלם לו (למרות שזה לא גרוע כמו שדנבר היו עם בראון בקיץ שעבר) ויכול לקבל יותר מקבוצה אחרת. אם הם בכל זאת מצליחים, הייתי מנסה במקום הניקס דרך להיפטר מרנדל, שדי הורס להם את החמידות. ברנסון וברידג'ס, עם גיבוי של אננובי זה מספיק יוצרים וגם ההגנה אמורה להיות אחלה.

דרך אגב, אם הניקס לא מוצאים דרך לשמור על אננובי, אז הם נתנו חתיכת תמורה על כלום (חצי עונה ואז הוא היה פצוע רוב הפלייאוף) -- קוויקלי ובארט.

והסייג: הבחירה של 2031. אם הקבוצה הזו נשארת ביחד, אז כבר בעונת 2030-31 היא תהיה זקנה מאוד. ברנסון, ברידג'ס ודיויצ'נזו (כולם בערך באותו גיל, עוד קטע מגניב) יהיו באזור גיל 34+ רנדל והארט כבר יהיו בני 36. אם הקבוצה תרוץ יפה, יהיה קשה לפרק וגם לא יהיה כמעט חיזוק מהדראפט (או מהשוק החפשי, כי הם יהיו חנוקים בשכר) ואחרי שתיבודו יטחן להם את הצורה, יש סיכוי לא רע לנפילה שתתן לברוקלין בחירה גבוהה (פוטנציאלית, זה יכול לקרות גם בדראפט של 29, אבל נראה עוד קצת מוקדם). אבל 7 שנים זה נצח ומי יודע אם נחיה לראות את זה קורה. בינתיים, שיהנו שם קצת בגארדן. כבר שנים הם מחכים לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:17 am 
Junior

uriel17 כתב:
חלום רטוב של חובבי "מאחורי הווילון"

מבין מה אתה אומר פה, אבל נראה לי שמבחינת הרוקטס זה פחות החלפת נכסים ספקולטיביים מסוג אחד בנכסים ספקולטיביים מסוג אחר, לכאורה עדיף; אלא יותר שינוי כיוון, מניסיון להוציא מהנטס את ברידג'ס בתמורה להחזרת חלק (או כל?) הבחירות שלהם, לניסיון להוציא מהסאנס את דוראנט תמורת נכסי הדראפט העתידיים שלהם (כלומר, של הסאנס) ומניח שגם ג'בארי סמית שדוראנט יגיע על המשבצת שלו.

אגב, הפרטים המלאים של העסקה הם:

הנטס מקבלים:
- ביטול אופציית ההחלפה של יוסטון בדראפט 2025 (כלומר שהבחירה שהנטס יגרילו תישאר אצלם)
- החזרת הבחירה הבלתי מוגנת בדראפט 2026

יוסטון מקבלים:
- אופציה להחליף את הבחירה של עצמם/התאנדר בזו של הסאנס בדראפט 2025
- הבחירה הבלתי מוגנת של הסאנס בדראפט 2027
- הגבוהה יותר מבין הבחירות הבלתי מוגנות של הסאנס/מאבס בדראפט 2029
- אופציית החלפת בחירות מול הנטס בדראפט 2029

כך שאם בכל זאת לחזור לגזרת הערכים הספקולטיביים, הרוקטס החליפו הימור על כך שהנטס שוב יניבו בחירות לוטרי גבוהות בשנתיים הקרובות, כפי שקרה עכשיו, לעומת האפשרות שפשוט יהיו בינוניים-מינוס (כפי שהיו העונה בפועל, מה שהיה אמור להניב לרוקטס בחירה 8-9 בדראפט הנוכחי) - בהימור מפוזר יותר על קריסה של הסאנס בעוד 3-5 שנים, לצד האופציה לעונות נפל של הנטס והמאבס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:21 am 
Junior

uriel17 כתב:
כדי שבחירות דראפט שקיבלת בטרייד תתן ערך גבוה, יותר מברידג'
אתה צריך שהניקס יגמרו את 4 העונות הקרובות במקום נמוך
וזה כנראה לא יקרה, אלא אם בונים על זה שמכת הפציעות תוקדם מהפלייאוף לעונה הסדירה

מה זה אומר על אננובי? יסגרו איתו דיל? או שזה אומר שויתרו עליו?

לפי הדיווחים, הניקס עדיין מעוניינים להשאיר אותו, שזה הגיוני מפרספקטיבה של שימור נכסים. הם כבר קבוצת second apron ועכשיו גם לא יהיו להם בחירות סיבוב ראשון לסחור בהם בעתיד הקרוב. טרייד על אנאנובי תמורת 2-3 שחקנים תורמים, בעוד כשנה-שנתיים מעכשיו, יוכל לפתור להם בעיות עתידיות.

חוץ מזה, שהם יכולים לפתוח עם ברידג'ס-אנאנובי בעמדות הפורוורד ולהעביר את רנדל, שזכאי להארכת חוזה או שייצא מהחוזה שלו בקיץ הבא. דווח לאחרונה שכן יש בו עניין מסוים, יכול לראות את הפיסטונס מביאים אותו להאצת הבנייה שלהם.

מה שיותר מעניין זה שפתאום הדיבור הוא על כך שהארטנשטיין יעזוב אותם לטובת סכומים גדולים יותר מהתאנדר, למרות שבימים האחרונים הגיעו דיווחים סותרים. נחכה ונראה.
היתה גם שמועה על העברת מיץ'-רוב לוושינגטון, לא ברור תמורת מי. אולי קוזמה לקבוצה שלישית שתוכל להעביר לניקס סנטר חלופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:36 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
מסכים אתך אוריאל, עם סייג אחד (בהמשך).

אוהב את המהלך לשני הצדדים. לברוקלין מהסיבות שאתה (ואני) פירטת.

לניקס, כי יש להם קבוצה חמודה כבר עכשיו ושחקן טוב יותר מבריג'ס הם כנראה לא יכלו להביא (וגם אם כן, נניח את מיטצ'ל, ברידג'ס יותר מתאים ממנו ליד ברנסון). וגם כי איזה מגניב זה שארבעה חברים מקבוצת קולג', שזכו יחד באליפות, משחקים עכשיו ביחד כמקצוענים. נדיר מאוד ב-נבא. עכשיו צריך לראות אם הם מצליחים לשמור את OG והרטנשטיין. וזה אם לא קטן, כי אננובי רוצה חוזה מקס (ואולי אפילו ימצא איזה פראיירית שתתן לו) והרטנשטיין מוגבל בכמה הניקס יכולים לשלם לו (למרות שזה לא גרוע כמו שדנבר היו עם בראון בקיץ שעבר) ויכול לקבל יותר מקבוצה אחרת. אם הם בכל זאת מצליחים, הייתי מנסה במקום הניקס דרך להיפטר מרנדל, שדי הורס להם את החמידות. ברנסון וברידג'ס, עם גיבוי של אננובי זה מספיק יוצרים וגם ההגנה אמורה להיות אחלה.

דרך אגב, אם הניקס לא מוצאים דרך לשמור על אננובי, אז הם נתנו חתיכת תמורה על כלום (חצי עונה ואז הוא היה פצוע רוב הפלייאוף) -- קוויקלי ובארט.

והסייג: הבחירה של 2031. אם הקבוצה הזו נשארת ביחד, אז כבר בעונת 2030-31 היא תהיה זקנה מאוד. ברנסון, ברידג'ס ודיויצ'נזו (כולם בערך באותו גיל, עוד קטע מגניב) יהיו באזור גיל 34+ רנדל והארט כבר יהיו בני 36. אם הקבוצה תרוץ יפה, יהיה קשה לפרק וגם לא יהיה כמעט חיזוק מהדראפט (או מהשוק החפשי, כי הם יהיו חנוקים בשכר) ואחרי שתיבודו יטחן להם את הצורה, יש סיכוי לא רע לנפילה שתתן לברוקלין בחירה גבוהה (פוטנציאלית, זה יכול לקרות גם בדראפט של 29, אבל נראה עוד קצת מוקדם). אבל 7 שנים זה נצח ומי יודע אם נחיה לראות את זה קורה. בינתיים, שיהנו שם קצת בגארדן. כבר שנים הם מחכים לזה.

הנה.ב.א לא עובד ככה פרט לווריורס, אני מוכן לשים מאתיים דולר על כך שבמקסימום בשנת 30-31 נשאר שם אולי שחקן אחד מהחבורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:38 am 
Junior

uriel17 כתב:
החלופה למהלך הזה היא להביא כוכב גדול ליד לברידג'ס ובואו נודה על האמת, כמה אפשר למחזר את פול ג'ורג' המסכן
חוצמזה ברוקלין כבר שבעה מהרפתקאות שמתחילות משמות גדולים ונגמרות בהדחה בסיבוב הראשון
מהלך ללא דופי של ברוקלין

בשביל הניקס, מדובר בחלון של בערך 5 שנים לשמור על הסגל הזה ולאיים שנה אחרי שנה על כתר המזרח. וזה אומר קונטנדרית וזה אומר שנים שבהם הבחירות שלהם לא יהיו שוות הרבה ואז בשנת 32 כשכולם שם יהיו זקנים, הבחירות יחזורו לניקס ואולי יעשו קופה קטנה על השאריות כמו שבוסטון עשו על פירס וגראנט.
מי שהיה ב MSG העונה, מבין על מה אני מדבר. טירוף מוחלט של מחירי כרטיסים ואווירה מחשמלת. מרגש לחשוב שמדובר על מסע בן 5 או 6 שנים
בעונות אחרות המחרים גבוהים אבל פחות והאווירה היא של קהל שקונה כרטיס לשרוק בוז לקבוצה שלו. משהו מבאס מאוד. היה עצוב מאוד להיות ניקס במנהטן בשנים האחרונות

באתי לכתוב שאתה קצת אופטימי עם ג'ורג' לנטס, אני חשבתי שהם עשויים ללכת על מהלכים כמו טרייד עבור טריי, לאבין, אפילו להחתים את ווסטברוק. אבל פתאום קולט שוואלה, היו יכולים להשתמש בחוזה המסתיים הגדול של סימונס, ובחבילת הבחירות שקיבלו מהסאנס והמאבס, בשביל לצרף את ג'ורג' לברידג'ס - רק שלא רואה יותר מדי אפסייד למהלך.

ומסכים איתך, אנחנו כבר 11 שנה מאז ההימור הכושל של הנטס על גארנט ופירס המזדקנים, השנים הנוראיות שהגיעו כתוצאה מכך, השיקום הנחמד עם שון מרקס ואטקינסון, ואז החלפת הקבוצה הצעירה והחביבה שנבנתה שם (די-לו, דינווידי, לאברט, ג'ארט אלן) בטריו הכוכבים שקרס.
זה לא שהם פספסו המון מהפעם האחרונה שהיו בריבילד (עם ברוק לופז ודרק פייבורס, שנשלח בטרייד תמורת דרון וויליאמס), אבל הגיע הזמן שהם ייכנסו לפאזה הזאת סופסוף. לא בחרו בטופ של הלוטרי מאז אותו פייבורס, שהועבר כבר בעונת הרוקי שלו, כלומר שלא היה להם ריבילד סביב פרוספקטים בכירים וממש מבטיחים מאז...ימי קני אנדרסון ודרק קולמן אם אני לא טועה?

לגבי הניקס, אני חושב כמוך ולפני שמתעסקים בעלות הגבוהה של ברידג'ס, והמגבלה שתהיה על הניקס למהלכי חיזוק עתידיים, אני חושב שכדאי להתמקד קודם כל בצדדים החיוביים של המהלך הזה. אהבתי מאוד את הקבוצה שנבנתה בניו יורק סביב הטריו מ-וילאנובה, והיו כל מיני שמועות על מהלכים אפשריים כמו טריידים עבור באטלר, ג'ורג', אולי טאונס אם וכאשר מינסוטה היתה מחליטה להיפרד ממנו. אז אני חושב שבהינתן החלופות ההיפותטיות, שצירוף ברידג'ס זה המהלך הכי מנוגד לרוח הניקס בתחילת המילניום. ואחרי העשור הקודם ורדיפת הכוכבים, כמו בקיץ 2010 שהסתיים באמארה ופלטון, קיץ 2016 שבו שפכו כסף על נואה (וגם הימרו על רוז בטרייד מתישהו), וקיץ 2019 שהדבר החיובי היחידי שיצא ממנו זה שלא נתנו בו חוזים גבוהים ומיותרים כמו הנ"ל (ובסופו של דבר הרוויחו ממנו את רנדל ואת הערך שבכל זאת תרם עד כה). וכמובן תקופת כרמלו אנתוני, שהיו בה כמה רגעים סבירים, ועדיין...אחרי אמארה, מלו, רנדל ושלא לדבר על מרבורי, פרנסיס, אדי קארי וכל השאר - איזה יופי שהניקס בנויים עכשיו סביב רביעיית וילאנובה, שלפחות כרגע כולם בה אנדרפייד.

בקיצור, מעדיף את ברידג'ס בתג המחיר שהגיע בו, מאשר את פול ג'ורג' על חוזה מנופח לארבע שנים, או טאונס עם החוזה הנוכחי שלו. באטלר היה יכול להתאים יותר לאופי של תיבודו והאוהדים, אבל גם הוא פציע מדי בשביל להצדיק את הסכומים שדורש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:44 am 
Junior

Bluey כתב:

דווקא דווח ממש אתמול שהנטס רוצים להשיג בחירה בדראפט הזה, הם הקבוצה היחידה שלא בוחרת באף אחד מהסיבובים כרגע.
אבל כמו שכבר כתבתי, יש להם את DFS ועכשיו גם את בויאן שניתן להשתמש בהם בשביל להשיג בחירת סיבוב ראשון מאוחרת כמו זו של הניקס.

אם הבחירה היא בין בחירה 24 או 25 בדראפט הנוכחי, או בחירה בלתי מוגנת של הניקס בעתיד (או מוגנת טופ 4 מהבאקס, לא זוכר כבר באיזה דראפט), אז ההחלטה של הנטס לא נראית לי מוזרה בכלל.

מקאם ג'ונסון והחוזה שלו ינסו להיפטר, לא יודע אם הוא שווה צעירים או בחירה אטרקטיבית במיוחד לאור העונה שנתן. קבוצות יהססו לספוג משכורות כמו שלו החל מהקיץ, אבל אולי הנטס יוכלו לספוג חוזה גדול יותר תמורתו.
קלקסטון זה מעניין בגלל שהוא פרי אייג'נט בלתי מוגבל, יכול להיות שהנטס היססו לגבי החוזה הבא שלו, בהינתן דריכה מסוימת במקום העונה והיותו פציע. מן הסתם עם ברידג'ס וללא הבחירות שלהם, הם היו די מחויבים להישאר איתו. גם עכשיו אני מאמין שיחתימו אותו, אם לא בסיין אנד טרייד אז לעצמם, בדומה להחתמות מחדש של קוזמה וג'רמיי גרנט בקיץ האחרון - זה שימור נכסים בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:49 am 
Senior

לי אין שום צל של ספק שאנונובי ימשיך בניקס.
יש מצב שהטרייד הזה הוא חדשות טובות בשבילו, כי עכשיו הניקס אול-אין ויעשו הכל כדי שלא יברח להם, ויש מצב שכבר יש איזה סיכום בקריצה בין הצדדים, אבל אני משוכנע במאה אחוז שהניקס לא עושים טרייד כזה אם הם לא בטוחים שאו ג׳י ממשיך שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:51 am 
Junior

סאבוניס כתב:

לא בהכרח מסכים...בארט על חוזה לא משהו, אם כי העלייה בקאפ עשויה לגרום לו להיראות טוב יותר. עדיין, בהינתן המהלך הנוכחי והעובדה שגם ברונסון וגם ברידג'ס לקראת הארכות חוזה, ויתור על בארט היה צעד נכון.
קוויקלי כבר שווה יותר, אבל גם הוא בדרך לחוזה שני בליגה, שהניקס לא יכלו להרשות לעצמם עבור שחקן מחליף, אפילו אם הוא היה שחקן שישי מעולה בשבילם.

חיזוק מהדראפט ימשיך להיות בשנים הזוגיות, זה היופי בחוק סטפיין. מה שלא יהיה זה את האפשרות להתחזק בטריידים באמצעות בחירות דראפט, זו הבעיה עם חוק סטפיין (:
אבל הניקס ממילא כבר קבוצת second apron, כלומר שבכל טרייד כזה של בחירת סיבוב ראשון תמורת שחקן תורם, הם היו חייבים למצוא משכורת תואמת, ורק משכורת אחת ויחידה.

כמו שאמרת, 7 שנים זה נצח ואני לא רואה סיבה להימנע מללכת על הכל בהווה ובעתיד הקרוב, בגלל דאגה ממה שיהיה בעוד 7 שנים. זה לא שהם נתנו בחירה בלתי מוגנת תמורת אוטיס תורפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 11:55 am 
Sophomore

רק להבהיר, ההערה על 2031 לא הייתה בהקשר של הניקס, אלא של ברוקלין, כדי להגיד שזו (ואולי אפילו הבחירה של 2029) יכולה בסופו של דבר להיות בחירה לא רעה עבורם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 12:13 pm 
Junior

אולי, אבל זה באמת כ"כ רחוק וספקולטיבי...מעריך שהנטס ירצו להיות עד אז בתהליך של האצת הבנייה. אבל זה באמת תלוי בזהות הפרוספקטים שיצליחו לצרף בשנתיים הבאות.
מעניין מה יקרה שם עכשיו עם קאם תומאס, זכאי להארכת חוזה. יוכל להפציץ שם ולהמשיך להתפתח כמוסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 12:15 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
לי אין שום צל של ספק שאנונובי ימשיך בניקס.
יש מצב שהטרייד הזה הוא חדשות טובות בשבילו, כי עכשיו הניקס אול-אין ויעשו הכל כדי שלא יברח להם, ויש מצב שכבר יש איזה סיכום בקריצה בין הצדדים, אבל אני משוכנע במאה אחוז שהניקס לא עושים טרייד כזה אם הם לא בטוחים שאו ג׳י ממשיך שם.

כן, זה נשמע סביר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 12:26 pm 
Junior

לא יודע, נניח שאנאנובי היה עוזב את הניקס, מה הם היו אומרים לעצמם? שעכשיו הם חייבים את כל הבחירות העתידיות האלה בשביל למצוא תחליף לאנאנובי? או שפשוט משתמשים בהן, אחת אחרי השנייה, בניסיון למצוא תחליף? (ושוב, צריך חוזים עם משכורות גבוהות מספיק, בשביל להשתמש בהם בנפרד בכל עסקה שכזו. היה להם, נכון לעכשיו, רק את החוזה של בויאן).

סביר יותר להניח שהטרייד עדיין היה יוצא לפועל, ואז ההנחה של כולם היתה שהוא לא היה קורה לולא אנאנובי היה נשאר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 12:58 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
Bluey כתב:

דווקא דווח ממש אתמול שהנטס רוצים להשיג בחירה בדראפט הזה, הם הקבוצה היחידה שלא בוחרת באף אחד מהסיבובים כרגע.
אבל כמו שכבר כתבתי, יש להם את DFS ועכשיו גם את בויאן שניתן להשתמש בהם בשביל להשיג בחירת סיבוב ראשון מאוחרת כמו זו של הניקס.

אם הבחירה היא בין בחירה 24 או 25 בדראפט הנוכחי, או בחירה בלתי מוגנת של הניקס בעתיד (או מוגנת טופ 4 מהבאקס, לא זוכר כבר באיזה דראפט), אז ההחלטה של הנטס לא נראית לי מוזרה בכלל.

מקאם ג'ונסון והחוזה שלו ינסו להיפטר, לא יודע אם הוא שווה צעירים או בחירה אטרקטיבית במיוחד לאור העונה שנתן. קבוצות יהססו לספוג משכורות כמו שלו החל מהקיץ, אבל אולי הנטס יוכלו לספוג חוזה גדול יותר תמורתו.
קלקסטון זה מעניין בגלל שהוא פרי אייג'נט בלתי מוגבל, יכול להיות שהנטס היססו לגבי החוזה הבא שלו, בהינתן דריכה מסוימת במקום העונה והיותו פציע. מן הסתם עם ברידג'ס וללא הבחירות שלהם, הם היו די מחויבים להישאר איתו. גם עכשיו אני מאמין שיחתימו אותו, אם לא בסיין אנד טרייד אז לעצמם, בדומה להחתמות מחדש של קוזמה וג'רמיי גרנט בקיץ האחרון - זה שימור נכסים בסיסי.

הנטס קבוצה שניסתה לנצח במשך שנים, הרוויחה את הזכות לטאנקינג.
שנה הבאה תתחרה על מקום ראשון מהסוף מן הסתם.
זמן אידיאלי להריץ 2-4 צעירים מוכשרים מהדראפט הזה או רוקים שלא מוצאים את עצמם בקבוצות אחרות כדי לדלות איזה שחקן חמישיה או 2.
אם זה 24+25 השנה מול 31 בלתי מוגנת אז האפשרות הראשונה לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 1:05 pm 
Junior

אבל אתה מדבר על הרצת צעירים מוכשרים מהדראפט הנוכחי, כשאין שום ערובה לכך שהם יהיו שווים משהו בכלל. מזכיר שמדובר בטווח בחירות בעייתי מלכתחילה, ושהמחזור הנוכחי נחשב לחלש.
הבחירה הבלתי מוגנת בדראפט 31 היא נכס ספקולטיבי, אבל כזה שרוב הסיכויים הם שיניב בחירה טובה יותר מ 24/25 בדראפט הנוכחי. מה גם שהנטס יוכלו לסחור בה בשביל להשיג בחירה גבוהה למדי בדראפט הנוכחי, להערכתי.

הם כבר אספו כמה צעירים מעניינים בדראפט הקודם - דריק ווייטהד, נואה קלאוני. יש גם את דיירון שארפ בסנטר אם קלקסטון מועבר. אולי ישיגו עוד תמורת DFS, בויאן וקאם ג'ונסון. אולי שחקנים שלא ייבחרו בדראפט. יש מאיפה ללקט מציאות בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 2:11 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
לא יודע, נניח שאנאנובי היה עוזב את הניקס, מה הם היו אומרים לעצמם? שעכשיו הם חייבים את כל הבחירות העתידיות האלה בשביל למצוא תחליף לאנאנובי? או שפשוט משתמשים בהן, אחת אחרי השנייה, בניסיון למצוא תחליף? (ושוב, צריך חוזים עם משכורות גבוהות מספיק, בשביל להשתמש בהם בנפרד בכל עסקה שכזו. היה להם, נכון לעכשיו, רק את החוזה של בויאן).

סביר יותר להניח שהטרייד עדיין היה יוצא לפועל, ואז ההנחה של כולם היתה שהוא לא היה קורה לולא אנאנובי היה נשאר...

ליאון רוז והחבר'ה שם הראו המון סבלנות עם הקונסולידציה של הבחירות שלהם. אני באמת מתקשה להאמין שהם עושים צעד כזה בלי לדעת שאחריו יש להם קבוצה לרוץ איתה עד הסוף, ואני קצת מתקשה לחשוב שהם מאמינים שהחלפה של og בברידג׳ס מספיקה לזה.
אני אופתע מאוד מאוד אם הוא לא ממשיך בניקס. אתה חושב שהוא עוזב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 2:20 pm 
Junior

היו דיבורים לאחרונה על האפשרות שיחתום בפילי, אבל לך תדע מה מזה נובע מהדלפות מכוונות, במטרה שהניקס יכינו את עצמם להוציא את הסכומים המקסימליים...
לאור הטרייד הזה, ולאור זה שהבן של ליאון רוז הוא הסוכן של אנאנובי, כפי שקראתי היום איפשהו, אני מתקשה להאמין שהוא יעזוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 3:32 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
סאבוניס כתב:

לא בהכרח מסכים...בארט על חוזה לא משהו, אם כי העלייה בקאפ עשויה לגרום לו להיראות טוב יותר. עדיין, בהינתן המהלך הנוכחי והעובדה שגם ברונסון וגם ברידג'ס לקראת הארכות חוזה, ויתור על בארט היה צעד נכון.
קוויקלי כבר שווה יותר, אבל גם הוא בדרך לחוזה שני בליגה, שהניקס לא יכלו להרשות לעצמם עבור שחקן מחליף, אפילו אם הוא היה שחקן שישי מעולה בשבילם.

נכון, יש מצב שזה היה מהלך נכון של הניקס מהסיבות שמנית, למרות שאם הם מאבדים את OG אז בעצם הם נתנו להם ללכת בלי שום תמורה. בארט באמת היה התאמה מפוקפקת אצלם וקוויקלי היה בדרך לעזוב אם לא יתנו לו חוזה די גדול. צריך גם לציין שהניקס נראו יותר טוב אחרי הטרייד הזה, בעיקר כשאננובי היה בריא.

בארט אגב היה תמיד התאמה לא טובה בניקס ליד ברנסון ורנדל, שאוהבים את הכדור ביד ולא מרווחים את המשחק, ומיץ' רובינסון, שסתם את הצבע. לניקס בשנים שלו איתם היה את הריווח הכי גרוע בליגה (חלק מזה גם באשמתו כמובן).

בטורונטו הוא כבר נראה כמו שחקן שונה. ב-32 המשחקים שלו עם הראפטורס העונה היו לו 22 נקודות למשחק (18 למשחק בניקס ב-26 משחקים), 6.5 ריבאונדים (4 בניקס), ו-4 אסיסטים (2.5 בניקס). אבל הכי חשוב, אחרי שהיה שחקן לא יעיל במשך כל השנים שלו בניקס, הוא פתאום קלע ב-62% טרו שוטינג כשהגיע הביתה לטורונטו (לעומת 54% בניקס בעונה האחרונה ו-52% בקריירה). אם מתעמקים בנתונים, רואים שחלק מהשיפור מגיע מעלייה בדיוק מהשלוש (מ-33% ל-39%), שלא בטוח שתחזיק מעמד. אבל רוב השיפור הגיע מבחירת זריקות הרבה יותר טובה בתוך הקשת. הוא מחק כמעט לגמרי את השתיים הארוכות מהמשחק שלו (רק 3% מהזריקות שלו בטורונטו היו יותר משלושה מטר מהטבעת) ועלה משמעותית בזריקות ליד הטבעת (43% מהזריקות שלו בטורונטו, בהשוואה ל-28% בניקס). הוא גם שיפר את האחוזים שלו בסיומת ליד הטבעת מ-62% בניקס ל-73% בטורונטו. במבחן העין, הוא נראה בטורונטו כמו שחקן אחר: יותר רגוע ובוגר, משחק בתוך השטף הקבוצתי, ועושה קריאות נכונות עם פחות ראש בקיר ושחרור של הכדור בזמן.

צריך לראות שיש לזה המשכיות, אבל אם זה השחקן שהוא עכשיו (רק מלאו לו 24 והוא ידוע כשחקן שעובד קשה עם אופי טוב), אז הוא חתום על אחלה חוזה מבחינת הראפטורס (100 מיליון ל-4 שנים). סקוטי בארנס, שצעיר מבארט בשנה (קלע 56% טרו שוטינג השנה) חתם אתמול על חוזה חדש של 270 מיליון לחמש שנים (אם יהיה זכאי לסופר מקס בשנה הבאה זה כבר יהיה יותר מ-300 מיליון). כמובן שהוא שחקן משמעותית יותר טוב מבארט (הגנתית ומבחינת יצירת מצבים לאחרים). אבל זה חוזה פי שלוש גבוה מזה של בארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 8:07 pm 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
אבל אתה מדבר על הרצת צעירים מוכשרים מהדראפט הנוכחי, כשאין שום ערובה לכך שהם יהיו שווים משהו בכלל. מזכיר שמדובר בטווח בחירות בעייתי מלכתחילה, ושהמחזור הנוכחי נחשב לחלש.
הבחירה הבלתי מוגנת בדראפט 31 היא נכס ספקולטיבי, אבל כזה שרוב הסיכויים הם שיניב בחירה טובה יותר מ 24/25 בדראפט הנוכחי. מה גם שהנטס יוכלו לסחור בה בשביל להשיג בחירה גבוהה למדי בדראפט הנוכחי, להערכתי.

הם כבר אספו כמה צעירים מעניינים בדראפט הקודם - דריק ווייטהד, נואה קלאוני. יש גם את דיירון שארפ בסנטר אם קלקסטון מועבר. אולי ישיגו עוד תמורת DFS, בויאן וקאם ג'ונסון. אולי שחקנים שלא ייבחרו בדראפט. יש מאיפה ללקט מציאות בליגה.

אין ערובה לכלום ואני לא חושב שהדראפט הנוכחי קשור לעניין.
כי כשיש כ״כ הרבה דקות לחלק ומגיעים צעירים מוכשרים הסיכוי שלהם להצליח גדל.
בטח כשאין לחץ להביא נצחונות.
אפשר לנצל את הטאנקינג לשנת פיתוח צעירים ואז להוריד מזמן הבניה ולייעל את התהליך.

גם מצד הקהל זו חוויה יותר נעימה מלראות חבורה של שחקני ג ליג אלמוניים מנסים להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 9:29 pm 
Junior

איך הדאפט הנוכחי לא קשור לעניין, אם אתה טוען שעדיף היה לנטס לדרוש את אחת מבחירות הסיבוב הראשון המאוחרות של הניקס הלילה, על חשבון בחירה עתידית ובלתי מוגנת?

נכון, אין ערובה לכלום, אבל כמו שכבר אמרתי, יש לנטס דרכים אחרות לרכוש בחירות בגבהים האלה. סתם כדוגמה, לפני 9 שנים הם העבירו לנו את מייסון פלאמלי, עם ותק של שתי עונות בליגה, תמורת בחירת אמצע סיבוב ראשון שבה לקחו את רונדה הוליס-ג'פרסון.
מבין את הטיעון שלך ומסכים איתו, בוא נחכה לראות מה קורה הלילה עם הנטס וגם בהמשך האוף סיזן כמובן, איזה סגל הם ירכיבו בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2024 9:47 pm 
Junior

לא חושב שהניקס בונה פה קונטנדרית אמיתית לאליפות, אבל כן קבוצה שתרוץ חזק כמה שנים וגם סיפור מעולה שירכז הרבה עניין בשנים הקרובות. וזה ניו יורק, השואו והנראטיב חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 553 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], uriel17 ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: