uriel17 כתב:
החלופה למהלך הזה היא להביא כוכב גדול ליד לברידג'ס ובואו נודה על האמת, כמה אפשר למחזר את פול ג'ורג' המסכן
חוצמזה ברוקלין כבר שבעה מהרפתקאות שמתחילות משמות גדולים ונגמרות בהדחה בסיבוב הראשון
מהלך ללא דופי של ברוקלין
בשביל הניקס, מדובר בחלון של בערך 5 שנים לשמור על הסגל הזה ולאיים שנה אחרי שנה על כתר המזרח. וזה אומר קונטנדרית וזה אומר שנים שבהם הבחירות שלהם לא יהיו שוות הרבה ואז בשנת 32 כשכולם שם יהיו זקנים, הבחירות יחזורו לניקס ואולי יעשו קופה קטנה על השאריות כמו שבוסטון עשו על פירס וגראנט.
מי שהיה ב MSG העונה, מבין על מה אני מדבר. טירוף מוחלט של מחירי כרטיסים ואווירה מחשמלת. מרגש לחשוב שמדובר על מסע בן 5 או 6 שנים
בעונות אחרות המחרים גבוהים אבל פחות והאווירה היא של קהל שקונה כרטיס לשרוק בוז לקבוצה שלו. משהו מבאס מאוד. היה עצוב מאוד להיות ניקס במנהטן בשנים האחרונות
באתי לכתוב שאתה קצת אופטימי עם ג'ורג' לנטס, אני חשבתי שהם עשויים ללכת על מהלכים כמו טרייד עבור טריי, לאבין, אפילו להחתים את ווסטברוק. אבל פתאום קולט שוואלה, היו יכולים להשתמש בחוזה המסתיים הגדול של סימונס, ובחבילת הבחירות שקיבלו מהסאנס והמאבס, בשביל לצרף את ג'ורג' לברידג'ס - רק שלא רואה יותר מדי אפסייד למהלך.
ומסכים איתך, אנחנו כבר 11 שנה מאז ההימור הכושל של הנטס על גארנט ופירס המזדקנים, השנים הנוראיות שהגיעו כתוצאה מכך, השיקום הנחמד עם שון מרקס ואטקינסון, ואז החלפת הקבוצה הצעירה והחביבה שנבנתה שם (די-לו, דינווידי, לאברט, ג'ארט אלן) בטריו הכוכבים שקרס.
זה לא שהם פספסו המון מהפעם האחרונה שהיו בריבילד (עם ברוק לופז ודרק פייבורס, שנשלח בטרייד תמורת דרון וויליאמס), אבל הגיע הזמן שהם ייכנסו לפאזה הזאת סופסוף. לא בחרו בטופ של הלוטרי מאז אותו פייבורס, שהועבר כבר בעונת הרוקי שלו, כלומר שלא היה להם ריבילד סביב פרוספקטים בכירים וממש מבטיחים מאז...ימי קני אנדרסון ודרק קולמן אם אני לא טועה?
לגבי הניקס, אני חושב כמוך ולפני שמתעסקים בעלות הגבוהה של ברידג'ס, והמגבלה שתהיה על הניקס למהלכי חיזוק עתידיים, אני חושב שכדאי להתמקד קודם כל בצדדים החיוביים של המהלך הזה. אהבתי מאוד את הקבוצה שנבנתה בניו יורק סביב הטריו מ-וילאנובה, והיו כל מיני שמועות על מהלכים אפשריים כמו טריידים עבור באטלר, ג'ורג', אולי טאונס אם וכאשר מינסוטה היתה מחליטה להיפרד ממנו. אז אני חושב שבהינתן החלופות ההיפותטיות, שצירוף ברידג'ס זה המהלך הכי מנוגד לרוח הניקס בתחילת המילניום. ואחרי העשור הקודם ורדיפת הכוכבים, כמו בקיץ 2010 שהסתיים באמארה ופלטון, קיץ 2016 שבו שפכו כסף על נואה (וגם הימרו על רוז בטרייד מתישהו), וקיץ 2019 שהדבר החיובי היחידי שיצא ממנו זה שלא נתנו בו חוזים גבוהים ומיותרים כמו הנ"ל (ובסופו של דבר הרוויחו ממנו את רנדל ואת הערך שבכל זאת תרם עד כה). וכמובן תקופת כרמלו אנתוני, שהיו בה כמה רגעים סבירים, ועדיין...אחרי אמארה, מלו, רנדל ושלא לדבר על מרבורי, פרנסיס, אדי קארי וכל השאר - איזה יופי שהניקס בנויים עכשיו סביב רביעיית וילאנובה, שלפחות כרגע כולם בה אנדרפייד.
בקיצור, מעדיף את ברידג'ס בתג המחיר שהגיע בו, מאשר את פול ג'ורג' על חוזה מנופח לארבע שנים, או טאונס עם החוזה הנוכחי שלו. באטלר היה יכול להתאים יותר לאופי של תיבודו והאוהדים, אבל גם הוא פציע מדי בשביל להצדיק את הסכומים שדורש.