Hacohen כתב:
מה שכתבתי הוא לא חוסר ידע, מה שכתבת זה מתוך תשוקה עמוקה להתווכח על כלום. אין שום דבר שכתבת וחידש לי משהו. שים לב מה אני כתבתי:
Hacohen כתב:
nba_fan כתב:
משחק בכורה מעולה לדני וולף במישיגן עם 19 נקודות ו13 ריבאונדים
https://www.espn.com/mens-college-baske ... /401707875מרשים, גם 3 חסימות ו3 חטיפות, אבל נגד
מכללה חלשה. המשחק הבא מול וייק פורסט,
שם הרבה יותר גדול מקליבלנד סטייט (לא יודע איך וייק פורסט העונה, אבל בדרך כלל מכללה חזקה)
קליבלנד סטייט חלשה, וייק פורסט שם הרבה יותר גדול. מה לא מדויק? אבל לך היה דחוף לכתוב שקליבלנד סטייט קבוצת ליגה א' מחוז שרון, בעוד וייק פורסט ליגת על. כאילו שזה ההבדל שמדייק את החידוד מול מה שאני כתבתי. אז מצאתי את זה משעשע שבאמת הישג השיא של קליבלנד סטייט זה שהיא העיפה את וייק פורסט מהטורניר. ושוב בהגזמות שלך, "אפילו בקונפרנס שלה היא קבוצה לא נחשבת". ובכן, ב4 השנים האחרונות היא היתה אלופת הקונפרנס פעמיים, וכאמור המאמן שלה נלקח למיזורי שזה נחמד.
אבל כל המלל הזה היה מאד חשוב כדי לחדד את ההבדל המקורי מ"קבוצה חלשה" ו"שם הרבה יותר גדול".
בעשר השנים האחרונות קליבלנד סטייט סיימה 3 פעמים במקום הלפני האחרון, עוד פעם במקום השמיני ועוד פעמיים במקום השביעי. אז פעמיים היא גם סיימה במקום הראשון, זה נכון, אבל עדיין היא שם לא גדול גם בקונפרנס הלא הישגי שלה.
ודרך אגב, ממש לא התווכחתי איתך, סתם רציתי להמחיש איזה הבדל יש בין קליבלנד סטייט לבין ווייק פורסט.
סאבוניס, אולי קצת הגזמתי עם ליגה א', אבל אם תלך לבדוק את המשחקים בין קבוצות הצמרת לקבוצות בפרופיל של קליבלנד סטייט, אני מניח שממוצע ההפרש יהיה מעל 30 ואחוז הניצחונות יהיה מעל 97. באמת שאין מה ללמוד כמה טוב דני וולף מהמשחק מול קליבלנד סטייט. מול ווייק פורסט זה סיפור אחר, למרות שגם הם לא מכללה טובה כמו שנראה.