סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' אפריל 10, 2025 1:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 10:10 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אם ג'קובן היה מנצח את הרצליה בגביע (סביר להניח שהוא לא היה נרשם בכלל) והופך לבאנקר בהרכב, הדינמיקה הקבוצתית היתה נפגעת, ועכשיו לך תכין קבוצה בלי ג'קובן לפלייאוף יורוקאפ. אם זה מה שעבר בראש של גל מקל - מחשבה לגיטימית; אבל לא נדע לפני שיונצ'וק יפוטר בקיץ ויתחיל לפתוח את הפה, או שניקח אליפות והבעלים יבוא לסיבוב דאווין אצל האוזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 10:11 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
אאל"ט בשלוש השנים האחרונות בחצאי-גמר בארינה אנחנו עם 0/2 מול חולון, 0/1 מול הפ' ת"א ו-0/1 מול מכבי ת"א. ואיך נאמר, האולם הביתי של הפ' ת"א כרגע? לא מהמאיימים.

עדיין אתה מעדיף תמיד משחק בבית.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 10:28 pm 
Sophomore

יכול להיות, הרקורד בשנים האחרונות לא תומך בזה. גם כשחושבים על העונה - משחקי החוץ שלנו ביורוקאפ היו הרבה יותר טובים. נדמה לי שהמבורג הוא המקרה יוצא-הדופן היחיד.

גליל חוזרת לכפר-בלום ומנצחת את נס-ציונה. לא ראיתי איך וזו בכל מקרה לא הפתעה גדולה, אבל האירוע מסביב נראה מרגש מאוד, ארז אדלשטיין נראה לי די דומע ונשמע לי די שנוק בפריוויו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 10:33 pm 
מנהל פורום

בנתיים מול רמת גן, מכבי מראה איך עושים את זה נכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 11:01 pm 
Hall of Famer

xalmon כתב:
יכול להיות, הרקורד בשנים האחרונות לא תומך בזה. גם כשחושבים על העונה - משחקי החוץ שלנו ביורוקאפ היו הרבה יותר טובים. נדמה לי שהמבורג הוא המקרה יוצא-הדופן היחיד.

גליל חוזרת לכפר-בלום ומנצחת את נס-ציונה. לא ראיתי איך וזו בכל מקרה לא הפתעה גדולה, אבל האירוע מסביב נראה מרגש מאוד, ארז אדלשטיין נראה לי די דומע ונשמע לי די שנוק בפריוויו.

בכל מקרה, חוץ מנושא הביתיות בחצי גמר ההבדל בין מקום לשני ושלישי יכול להיות ההבדל בין סדרת רבע גמר נגד הרצליה או נגד באר שבע למשל.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 11:11 pm 
Freshman

הפועל עם יום לא רע בהתקפה. 50% לשתיים, 12 שלשות ב40%. הגיעו יותר פעמים לקו. איך הצליחו להפסיד לקבוצה כמו קריית אתא??? זה באמת בלתי נסלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 11:16 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
טוב הפועל הכתה את התחזית שלי והיא תפסיד
וזה ביזיון
זו בדיוק הקבוצה שקיוונו לקבל, קרית אתא נחותה ופצועה
ולא ניצלנו את זה

ראיתי רק את החצי השני .הבנתי שסמית נפצע וזוסמן חולה כמו הארפר.......

בכל מקרה מאניהדיפרסיה כבר אמרנו.....

יהיה שבוע מאתגר ל2 הפועלות האדומות ביורוקאפ ובגביע......

הנחמה היחידה היא שהיריבות השבוע נראות יותר גרוע שטורק טלקום מפסידה בבית לקבוצה מהמקום ה16 בטורקיה ואולם מובסת ב23 הפרש על ידי קבוצה מהמקום ה9 בגרמניה.....

הפועל תל אביב יוצאת לדרך ישנה חדשה עם רגלנד כבעל הבית .בירושלים צריכים לקוות שהחולים זוסמן והארפר יחלימו ושהפציעה של סמית קלה .הולך להיות שבוע וחצי מעניינים מאוד בכל המסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 12:30 am 
Hall of Famer

תארו לכם שהשופט משום מה לא שורק לעבירה ההיא על קורנליוס, ונניח שהוא בכל זאת מרים את אותה הזריקה בדיוק (לאחר המגע וכו')...
לחילופין, אפשר להגיד בבדיחות הדעת שהוכח שזו הייתה עבירה ממש טובה!

ירושלים גם שלטה בריבאונד ההתקפה - 18-20 "לטובת" אתא בריבאונד תחת הסל שלהם עצמם.
אתא גם רק 8/17 מהעונשין (כולל 2/6 בדקה האחרונה).
הבעיה שירושלים לא הצליחה בהרכבה החסר (אולי קשור לזוסמן) לכל הפחות להוריד את אתא לסקור נמוך. בהיעדר הארפר ועם כל הבעיות ההתקפיות הידועות - זו צריכה להיות המטרה בסופו של יום.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 12:34 am 
Hall of Famer

אז מכבי מנצחים ברמת גן
במקרה הצטרפתי בדיוק בנקודה הכי צמודה שהייתה - 78-80
ואז סורקין תפר שלשה, והוסיף עוד שתיים עד הסיום (סך הכל 4/4 לשלוש, לצד 5/6 לשתי נקודות - לא קורה כל יום)
אפילו נתן אחלה של ראיון בסיום

דקת משחק בודדת לדג'וליוס, ריימן לא שותף (לא יודע למה - בשני המקרים). 4 דקות תמימות לעומר מאייר.
13 אסיסטים לבלאט, 10 למקולום. 4 איבודים לבלאט, 7 למקולום.
ריבאונד התקפה בודד לרמת גן, אל מול 26 ריבאונדי הגנה למכבי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה