לפני שנפתח ת'רד חדש על המשך המשחקים, נציץ רגע בטבלה על קבוצות הלוטרי יש ת'רד בואו נראה מה קורה בגזרת הפלייאוף, פלייאין והקונטדריות
פלייאין מזרח: 1. אורלנדו נמצאת שם ותרצה להשאר שם בתקווה אולי איכשהו לעבור את אחת מהשלוש: מילווקי, אינדי ו/או דטרויט. הפציעות של באנקרו ווואגנר פגעו בהם מאוד אבל את התאוששות שאחרי החזרה שלהם היא לא מצליחה לממש בגלל שסאגס עדיין פצוע והוא היה הדבק ומגן הפרימטר הטוב בקבוצה. יש להם למה לחכות, גם העונה ובטח בעונות הבאות 2. אטלנטה, למרות שאיבדה את ג'יילן ג'ונסון, היא ממשיכה להיות קבוצה תחרותית, גם בהפסדים נותנת פייט והצמד יאנג/דניאלס עובד מצוין ביחד למרות עונת רוקי לא מרשימה בעליל, אני מאמין בריזאשה, שיהיה שחקן קטצ' אנד שוט שירוץ על החסימות ויתן הגנה טובה. אין להם סיכוי לעבור את הפלייאין ולהכנס לפלייאוף אבל סיכוי טוב שיהיו בפלייאוף והבסט קייס שלהם זה לעשות צרות לקליבלנד בסיבוב הראשון
פלייאוף המזרח 1. בוסטון וקליבלנד, נראה כמו גמר מזרח מובטח, בלי פציעות משמעותיות. הקאבס הם חתיכת הפתעה שעדיין לא צברה מספיק קרדיט כי בכל זאת עונה סדירה ועדיין לא היה לה קמפיין פלייאוף אחד בה היא הייתה אובראצ'ברית. עדיין שם אותה ואת בוסטון באותו טיר 2. ניקס. אכזבה גדולה. אני לא מאמין בה, החזרה של מיטצ'ל תעזור אבל לא תהפוך את הקערה. 7:0 מול בוסטון/קליבלנד/OKC 3. מילווקי, אינדי. שתי קבוצות במגמת שיפור אחרי התחלה מאכזבת, לילארד נותן עוד ועוד משחקים טובים, יקבלו חזרה את פורטיס לפלייאוף, עד אז קוזמה יצבור כימיה עם מילווקי. אינדי, פיינלסטית המזרח, לא תחזור להיות פיינלסטית, אבל האלי חוזר לעצמו, אולי בכל זאת מדובר בפציעה שרק עכשיו החלימה לגמרי. יש לה מאמן טוב לפלייאופים
פלייאין מערב 1. פיניקס האכזבה הכי גדולה העונה. אם לפילי יש את תירוץ הפציעות, לפיניקס אין. קבוצה מתה, ומספיק להציץ לקטעים בהפסד שלה לטורנטו כדי להבין שאף אחד שם לא באמת רוצה לנצח ולהאריך את סבל העונה 2. סקרמנטו, אין לה באמת סיכוי להגיע לפלייאוף, למרות שתשחק כנראה בפלייאין, הטרייד של פוקס לאבין, החליש אותה והקסם של דאג כריסטי פג 3. דלאס, העיניים נשואות לשלושת הסנטרים הפצועים, עד אז כל ניצחון שלה על קבוצה טובה הוא בגדר הישג. יש לה סיכוי להגיע לפלייאוף, אם היא בריאה מספיק (לא חייב לגמרי) היא יכולה להדיח את ג"ס או מיניסוטה 4. ג"ס הלהיט של הקונפרנס, באטלר הקפיץ אותם שתי רמות למעלה, הם יהיו בפלייאוף אולי אפילו בזכות הדירוג בסוף העונה בלי לשחק בפלייאין 5. מיניסוטה. זו הקבוצה שהדיחה את דנבר בעונה הקודמת בסידרת הפלייאוף הכי טובה של העונה הקודמת. מינוס קאט פלוס רנדל ודיוי. הייתי אומר שזה יפול ויקום על היכולת למצוא דרך להפיק מרנדל את היכולות שלו בלי לפגוע בקבוצה. ואני לא סתם אומר את זה היה רצף משחקים שזה צעק לשמיים ואנט דיבר על זה בראיונות בלי להזכיר שמות. כמו ג"ס היא תנסה לזנב בקליפרס ואולי גם ביוסטון שנראית לא טוב לאחרונה, אם כי קשה להמר נגד יודוקה כשמגיע המאני טיים
פלייאוף מערב 1. או קיי סי בטיר משלה, פחות מגמר מערב יהיה כישלון, המתחרות שלה מהעונה שעברה דנבר ומיניסוטה נחלשו, הקושי שלה בעונה הסדירה נגד דלאס ומיניסוטה לא נראה כמו משהו בלתי עביר עם קצת התאמות טקטיות. ממש הבוסטון של המערב, רק שהיא עשתה את זה בפחות זמן ופחות כסף. 2. ממפיס ודנבר. אני לא מאמין בממפיס, היא תעוף בסיבוב השני מקסימום. דנבר זה סיפור אחר, יוקיץ' בן 30, יש תחושת דחיפות אבל הקייצים הגרועים שלה ירדפו אותה העונה יותר מאשר בעונה הקודמת כשעפה בסיבוב השני בסדרה מופתית. נקודת אור מעבר לאלה המדוברות? ראס בחמישיה כמפעיל של יוקיץ 3. לייקרס, קבוצה בהרצה, קשה להגיד כמה עניין הצבע יהיה בר הסתרה כמו במשחקים האחרונים. עדיין הניצחון על דנבר היה מאוד, מאוד מרשים והיא אולי הסכנה הכי גדולה לאוקלהומה על התואר במערב 4. יוסטון המשחקים בלי ונוליט חשפו את הבעיות שלה, יקח לאמן עוד עונה חוץ מהעונה הזו להיות פוינט שיאפשר לוותר על ונוליט או שווה ערך. לא אוהב את הכיוון שאליו שנגון מתפתח, ג'יילן גרין לא יציב ולא יהיה יציב. למרות שאני מאוד אוהב את מה שיודוקה עשה שם, לא חושב שהם יעברו סיבוב, אבל לא יצטרכו פלייאין בשביל לעלות, ישארו בטופ 6 5. קליפרס, בלגאן, קאווי שוב פצוע, בלעדיו הם קבוצת פלייאין, מיניסוטה וגולדן סטייט יסיימו את העונה חזק
|