Att כתב:
סאבוניס כתב:
ואגב, אני עדיין חושב שהטרייד הזה היה ווין-ווין. אחרי פתיחת עונה חלשה, קארוסו כצפוי באונסד באק. ב-20 המשחקים האחרונים הוא על 9 נקודות למשחק בפחות מ-20 דקות, עם 54% מהשדה, 47% משלוש (שלוש זריקות למשחק) ו-83% מהקו. הוא שחקן הגנה מיוחד, שומר נהדר גם על שחקנים גדולים יותר, מבלגן את ההתקפה של היריבה, וחוטף המון (3 חטיפות וחסימה פר 36). וכמובן הרבה יותר מתאים מגידי לסכמה ההתקפית של אוקייסי. בהחלט נכס שהת'אנדר אמורים להינות ממנו בפלייאוף אם יצליח להישאר בריא.
אם OKC תזכה באליפות ולקארוסו יהיה חלק, אולי יהיה אפשר להגיד שזה היה ווין-ווין. ההתאמה היא טובה יותר כרגע (למרות שלדעתי לא בהרבה; גם לקארוסו יש בעיה לשים זריקות פנויות) אבל קארוסו הוא:
1. פתרון זמני בלבד
2. פציע מאוד
3. אוברפייד (כלומר, חוזה שיש לו סיכוי גבוה להפוך לשלילי)
בעוד שלגידי יש אפסייד גבוה שהיה סביר שיממש בסיטואציה הנכונה.
אני לא אוהב טריידים שבהם צעירים שהראו ניצוצות אמיתיים נשלחים החוצה. זה לרוב לא עולה יפה.
נדמה לי שכבר דשנו בזה בקיץ אז בקצרה:
1. בחצי השני של העונה קארוסו דווקא שם יפה מאוד את הזריקות הפנויות. נראה אם זה יקרה גם בפלייאוף. כרגע הוא לא שחקן מאוד מרכזי ברוטציה אבל עדיין נותן תוצרת חיובית בדקות שלו, בעיקר בהגנה (אם היה משחק קצת יותר דקות, היה מוביל את הליגה ב-DBPM).
2. לא יודע מה "פתרון זמני" אומר. הוא בן 31 והמשחק שלו מבוסס המון על איי קיו. לא רואה סיבה שהוא לא יכול לשמור על היכולת הזו גם בגיל 33 או 34, אלא אם כן יהיו פציעות משמעותיות או נפילה פיזית. אכן, יש לו נטייה לפציעות בקריירה (למרות שהשנתיים האחרונות בשיקאגו היו בריאות יחסית) אז צריך לראות. אם יהיה בריא בפלייאוף, זה מספיק להם.
3. נוטה להסכים שהחוזה שלו הוא אוברפיי ולא מת עליו. השנה ובשנה הבאה זה עוד בסדר, כי אין להם בעיות עם התקרה. אח"כ ממש לא משהו. אולי יצטרכו לשלוח אותו בטרייד אם הוא לא מראה שהוא החתיכה החסרה בסדרות מול קבוצות כמו דנבר, הלייקרס, בוסטון, או קליבלנד.
4. לגידי אולי היה אפסייד אבל הוא לא יכל להראות אותו בת'אנדר הנוכחיים וערך השוק שלו לא היה גבוה. הוא הימר על עצמו וסירב לחתום על חוזה חדש בקיץ עם מעמד של שחקן ספסל (ובצדק מבחינתו) והיה הופך לשחקן חופשי אחרי עוד עונה. אם הם היו מחכים עוד, הם אולי לא היו מקבלים עליו תמורה בכלל.