סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 4:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 18/19
הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 4:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
חיכה וחיכה וחתם בסוף ברג'יו אמיליה. נקסט..

נכון, לפני שבוע, באסה !

https://sportando.basketball/en/italy/s ... iffin.html

ציטוט:
Pallacanestro Reggiana made official the signing of Eric Griffin.
The forward spent last season with Hapoel Eilat averaging 11 points and 4.7 rebounds per game.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:13 pm 
מנהל פורום

לא באסה ולא חסה
טיישון יותר טוב מגריפין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:17 pm 
Sophomore

בהתחשב בסוג השחקן שמחפשים מחיר וסקאוטינג עצלני, מרפי הולוואי צריך להיות מועמד לגיטימי, כמו תומאס גם משחק פנים לסל ויכול גם להוריד כדור, בניגוד אליו הוא גם רחב וחזק עם נוכחות בצבע, השלמה טובה ליד אליהו או אוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:30 pm 
מנהל פורום

כן הולואווי היה רעיון לא רע
גם הוא היה מתחת לפני אבל התנועה של טיישון לסל בלי כדור מהיכולת לקבל את הכדור בתנועה יותר טובה משל הולוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 6:44 pm 
Junior

uriel17 כתב:
לא באסה ולא חסה
טיישון יותר טוב מגריפין

אמר זה שלוקח את מנקו לפני דוסון :o

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 31, 2018 8:56 pm 
Sophomore

מרפי הולוואי באמת אופציה סבירה אם רוצים ללכת על משהו זול ובהחלט עדיף על תומאס בהינתן שכבר יש לנו קפיץ נייד כמו אוונס. אבל לדעתי מה שיותר חסר לנו בקו הקדמי זה סטרצ' 4 ולמשל הייתי מעדיף להביא שחקן סטייל טראוויס פיטרסון מאשר מרפי הולוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 9:54 am 
Senior

הבעיה כרגע היא שהקו הקדמי שנבנה הוא שוב קצת עקום, וחסרים בו גם יכולת קליעה מבחוץ (וייצור נקודות בכללי) וגם סייז.
בספורט5 וכל העיר דיברו על החתמה של אמארה ועוד זר נוסף לקו הקדמי הקיים, זה עשוי היה לפתור את זה אבל היה יוצא סתם בנייה רחבה מדי לטעמי.
אם תומאס אכן מושעה, זה נותן הזדמנות לתקן את הטעות הזו ולהחתים 4 אחד ואת אמארה/סנטר אחר. ככה שה4 הזה יוכל להביא את הקליעה מבחוץ החסרה.
מצד שני, הקבוצה הזו מראש קצת חלשה בהגנה, אז אם יובא סטרץ׳ 4 קלאסי במקום תומאס (שהוא מגן טוב בסהכ) המצב בכלל יהיה רע. שחקן בסגנון של ריימאר מורגן צריך להיות הפתרון.

אם כן מתעקשים על 4-5 שהוא יותר סותם חורים במקומו של תומאס, אז אייזיק פוטו שהיה מועמד לפני שנה ועשה אחלה עונה באולם יכול להיות טוב אם לא חתם שם לעוד עונה.
ואני גם אוהב את מוריס אנדור אבל הוא עלול להיות קצת יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 01, 2018 12:25 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
מרפי הולוואי באמת אופציה סבירה אם רוצים ללכת על משהו זול ובהחלט עדיף על תומאס בהינתן שכבר יש לנו קפיץ נייד כמו אוונס. אבל לדעתי מה שיותר חסר לנו בקו הקדמי זה סטרצ' 4 ולמשל הייתי מעדיף להביא שחקן סטייל טראוויס פיטרסון מאשר מרפי הולוואי.

יביאו 3 זרים
אחד לעמדה 4/5 במקום תומאס
עוד אחד לעמדה 4
וגארד זר
אמארה אם יחתום יהיה זר7

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 1:30 pm 
Junior

https://pbs.twimg.com/media/Dj0c50pWsAA ... name=small

עודד קטש כ פר הרבעה? אחלה מודל שיווקי!!

קרדיט למתן אלקלעי מהטוויטר.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 2:18 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
https://pbs.twimg.com/media/Dj0c50pWsAAG5UG?format=jpg&name=small

עודד קטש כ פר הרבעה? אחלה מודל שיווקי!!

קרדיט למתן אלקלעי מהטוויטר.

;;-)))

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מזכיר את מנת הדגל של מינה טומיי.
https://drive.google.com/open?id=1MJQ3j ... hzioHx9mqe

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 05, 2018 11:34 pm 
Hall of Famer

הופס, הלך הג'בארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2018 12:01 am 
Junior

אחד הלך בגלל ג׳וינט בפה, השני בגלל ג׳וינט בברך.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2018 1:10 am 
Hall of Famer

ועוד אחד לא מתאזרח כי הג'וינט הפנה אותו לרב הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2018 10:18 am 
מנהל פורום

https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%92% ... 7%A0%D7%98

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2018 11:10 am 
Hall of Famer

סתם שרפו חודש וחצי על בראון ובסוף מתברר שהוא עם פציעה רצינית בברך ויעדר תקופה ארוכה.
אולי שווה לנסות להביא את מקניל מהפועל תל אביב??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 06, 2018 11:13 am 
Senior

אני אישית מתחיל להיות די מודאג.
הסגל ישראלי כנראה סגור והוא די גרוע - כנראה הכי חלש שהיה לקבוצה מאז 2012, אבל הוא פחות משנה.
שלושה זרים חתומים כרגע - אוונס, ג'ונסון וג'קובן ולגביהם אני פחות דואג, אבל עצם העובדה שעדיין שלושה זרים חסרים וכנראה ששניים מתוכם אמורים להיות משמעותיים יחסית, בשלב הזה של הקיץ די מדאיגה.
אם נותנים איזה מבט חטוף על שחקנים (ובעיקר אמריקאים) מובילים בקבוצות ברמת יורוקאפ או חצי עליון של ליגת האלופות מהעונה שעברה, או אפילו בדרגים שטיפה מתחת, התחושה היא שהשוק הזה כבר כמעט ריק לגמרי כרגע.
זה משאיר בעיקר רוקים מהמכללות (ואני לא מאמין שיש לקטש ביצים ללכת על אחד כזה) ושחקני G-ליג - שזה אולי לא כל-כך גרוע כי זה יכול לאלץ הימור שיש להם אפסייד יותר גדול מלטיישון תומאס. אבל מצד שני, עם המגמה שבה המשכורות מינימום בNBA עלו, עם החוזי two-way ושחקנים מנסים קצת יותר להיאחז בציפורניים בחלום הNBA, הסיכוי שתיוותר בסוף עם הקיילין לוקאסים של העולם, אם תבנה על פליטי NBA, רק הולך וגובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 07, 2018 8:57 pm 
Junior

עיתון הארץ מפרסם כתבה אודות סטודמאייר שבמקורה שייכת לסם קסטנבאום, ניו יורק טיימס
https://www.haaretz.co.il/sport/basketb ... -1.6358702

ציטוט:
דממה השתררה בהיכל המוזיאון היהודי במנהטן כשאמרה סטודמאייר חלף על פני דלת הכניסה. ממרומי גובהו - 2.08 מטרים - האיש שכיכב בעבר בפיניקס ובניו יורק ורשם קדנציה קצרה בהפועל ירושלים, השקיף על יתר המבקרים. "כשאני לא מתאמן אני לומד תורה", אומר סטודמאייר, "לומד, מתאמן, לומד, מתאמן, לומד, מתאמן, לומד. אלה החיים". בתוך המציאות הזאת הודיע סטודמאייר הקיץ כי הוא מעוניין לשוב ולשחק ב-NBA, שנתיים לאחר שעזב.

בגיל 35, סטודמאייר הוא חצי ספורטאי-על חצי איש דת. עם ניסיון של כ-15 שנים במעמד של כוכב כדורסל, סטודמאייר נכנס לאחרונה לעולם היזמות, במקביל לתחביבים נוספים כמו פתיחת יקב ופרסום סדרת ספרים. את כל זה מלווה "המסע הרוחני", כפי שהוא מכנה זאת, אל התורה, ישראל והיהדות.

עובדת במוזיאון ממהרת להתייצב מאחורי סטודמאייר, מסבירה על נקודות העניין תוך טפטוף מושגים ביידיש במטרה למשוך את תשומת לבו. אבל סטודמאייר, נינוח בין המיצגים, מתרכז בהסברים שהוא מספר לחבריו ולאשתו המלווים אותו. כשחלפו לצד שופרים מהמאה ה-18, שאל אותו אחד החברים אם יצא לו לתקוע באחד מהם, וסטודמאייר הנהן: "זה דורש אימון רב, אבל יש להם צליל עמוק".

בבית בו גדל סטודמאייר נהגו בני המשפחה ללכת לכנסיה, אבל מזה זמן רב שהוא חש קרבה רבה יותר ליהדות מאשר לנצרות המודרנית. ביקורו הראשון בישראל היה ב-2010 (טען בעבר שהוא מעוניין לעבור לגור כאן), הוא לומד תורה באופן יומיומי, וברשתות החברתיות הוא מרבה להשתמש במלים וביטויים בעברית. כמו כן, הוא זכה כבר לשם עברי - יהושפט.

השם הזה נמרח באותיות לבנות גדולות על ז'קט העור השחור שהוא לובש לביקור במוזיאון. שתי שרשראות על צווארו: האחת עם סמל המנורה, והשנייה תליון של ישו.

אמונתו של סטודמאייר משלבת מרכיבים מהנצרות ומהיהדות - נסמכת על העבר הרחוק של שבטי ישראל. רבים מאמינים כי האפרו-אמריקאים הם למעשה צאצאים של אחד משבטי ישראל האבודים שהתגלגלו לארצות הברית. כך גם סטודמאייר שטוען: "אני אחד מבני ישראל, זה מי שאני".

ב-2012, השנה בה התאבל על מות אחיו הגדול והתחתן עם חברתו אחרי שנים של זוגיות, החל סטודמאייר להתחפר בשאלת האמונה. לצד לימודים עם רבנים שונים הוא הפך מעורב בארגון של מאמינים בישו ובאלוהי ישראל. סטודמאייר לא נרתע מההתנגדות להתנסויות שכאלה מצד דתיים שמרניים. "אני לומד עם מבוגרים ממני, עם רבנים, עם כולם", הוא אומר, "איני מגביל את עצמי".

ב-2016 עזב סטודמאייר את ה-NBA וחתם בהפועל ירושלים, קבוצה שהוא גם אחד מבעליה. סטודמאייר התעקש אז שהמעבר לא קשור לכסף שירוויח אלא חלק משיבה למולדת אבותיו. למרות הזכייה באליפות בעונתו הראשונה, בהפועל ירושלים לא מיהרו להציע לסטודמאייר חוזה חדש, ולמעשה עשו זאת רק כעבור שנה. אם הניסיונות לחזור ל-NBA לא יצלחו, הוא עשוי לנחות שוב בירושלים.

לאחר הביקור במוזיאון הם ממשיכים לחנות קטנה במרכז העיר עם תשמישי קדושה וספרי יהדות. החנות המבולגנת הזו יקרת ערך עבור סטודמאייר ואשתו, שכן לפני חתונתם רכשו כאן מעין טלית מיוחדת. "ברוכים הבאים לניו יורק היהודית", מכריז הבעלים של החנות דני לוין ומתגאה: "מאז 1905".

מזמורים עבריים עמומים נשמעים ברקע, כשסטודמאייר צועד במעברים הצרים של החנות ומחליק את אצבעותיו על הספרים. "יש לי את זה", הוא אומר ושולף ספר עם דמות של שמשון הגיבור על הכריכה.

השיחה גולשת לפסי התלמוד, וסטודמאייר משתף במה שלמד על פרשת נוח. יש תפיסה מוטעית לפיה כל חיה מוכרת היתה על התיבה, מסביר סטודמאייר, אבל חיות מודרניות (כמו חתולים מבויתים) התפתחו רק לאחר שהמבול שטף עד היסוד את העולם. "החיות המשיכו להתפתח", הוא הוסיף, "כולנו ממשיכים להתפתח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2018 12:20 pm 
Hall of Famer

בחדשות הספורט פרסמו שלשום שירושלים תחכה לו עד 15 לאוגוסט ואם יחתום הוא יהיה זר7 ועלותו מוערכת ב200/250 אלף דולר שבקדנציה הקודמת קיבל 350k

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 11:46 am 
Hall of Famer

https://www.kolhair.co.il/sport/hapoel-jerusalem/64967/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 3:01 pm 
Junior

אהרל'ה ויסברג: הפועל ירושלים מעוניינת בגארד ג'יימס פלדיין (30, 1.93)
https://sports.walla.co.il/item/3180086

ציטוט:
האם הפועל ירושלים בדרך להנחית שם מוכר ומוערך? הגארד ג'יימס פלדיין מועמד להצטרף לאדומים - אולם צירופו כרוך בהגעה להסדר עם הכוכב האדום בלגרד בנוגע לתנאי שחרורו.

פלדיין (30, 1.93), יליד ניו יורק, הוא שחקן נבחרת הרפובליקה הדומיניקנית ונחשב לקלע אבסולוטי מחוץ לקשת השלוש. הוא החל להופיע באירופה כבר לפני שמונה שנים, ובשלוש העונות האחרונות הפך לשחקן לגיטימי ביורוליג: תחילה בפנאתינייקוס, בה שיחק במשך שנתיים וקלע 7.4 נקודות לערב, ואשתקד בכוכב האדום.

בעונה החולפת העמיד פלדיין ממוצע שיא של 11.6 נקודות במפעל הבכיר ביבשת, והוסיף גם 2.9 אסיסטים למשחק, אבל בסרביה מדווחים כי לא מן הנמנע שהוא יסיים את דרכו במועדון על אף שהוא חתום על חוזה לעונה נוספת.

גם רועי כהן מצטרף לדיווחים:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 70&lang=he

ציטוט:
האם הפועל ירושלים בדרך לרכש מסקרן? בתקשורת האירופית מדווחים היום (שישי) כי ג'יימס פלדיין, הגארד בן ה-30 ששיחק בעבר בפנאתינייקוס ובעונה שעברה בכוכב האדום, יעזוב את המועדון הסרבי, ינחת בבירה ויחזק את הקו האחורי של עודד קטש.

פלדיין (1.93 מטר) ערך את הבכורה ביורוליג בפאו בעונת 2015/16, אז רשם ממוצעים של 8.4 נקודות ו-2.1 אסיסטים ב-26 דקות. בשנה לאחר מכן שיפר את אחוזיו מהשדה, אבל ירד ל-6.7 נקודות ו-2 אסיסטים בכ-20 דקות. בשורות הכוכב האדום העמיד ממוצעים יפים של 11.6 נקודות ו-2.9 אסיסטים ביורוליג.

הסגל של הפועל ירושלים התגבש כמעט לחלוטין לאחר צירופם של ג'וש אוונס, ג'ייקובן בראון, כריס ג'ונסון, תמיר בלאט ואלכס צ'וברביץ', שחברו לבר טימור, ליאור אליהו ויוגב אוחיון החתומים בקבוצה. ההערכה היא שהאדומים יחתימו גארד נוסף ופלדיין עשוי להתברר כבחירה של המועדון, כשגם שחקן נוסף בעמדות 3-4 נמצא על הפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 5:38 pm 
Hall of Famer

שחקן איכותי אם יחתום ישדרג את ירושלים משמעותית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 10, 2018 10:38 pm 
Senior

וואן גם כותבים שפלדיין סיכם ולמעשה הם הראשונים שממש עומדים מאחורי הידיעה וטוענים שדיברו עם מקורבים לשחקן ולא רק מצטטים דיווחים מחו"ל.
אם וכאשר, אז יופי של החתמה - אני יחסית אוהב את פלדיין, הוא מביא המון כוח אש וכשרון שחסר לקבוצה הזו כרגע והוא זכור לי כשומר לא רע כ"כ, אבל אולי אני מקשקש.
מה שכן, יהיה קצת בזבוז להחזיק שחקן כמוהו על המגרש לצד בלאט/אוחיון ולתת להם להחזיק את הכדור למשך יותר מ2 שניות להתקפה, וזה כנראה יקרה לא מעט העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 8:24 pm 
Junior

פלדין חתם

חיכו לצאת השבת על מנת להודיע, SMS נשלח זה עתה למנויים

הודעה רשמית מהאתר של הפועל:
http://hapoel.co.il/he/article/1755

ציטוט:
הפועל "בנק יהב" ירושלים שמחה להודיע על החתמתו של הגארד ג'יימס פלדין (James Feldeine) לעונה הקרובה. פלדין (30, 1.93) מצטרף למועדון לאחר ששיחק בשלוש השנים האחרונות ביורוליג - בעונה האחרונה בכוכב האדום בלגרד (קלע בשורותיה 11.6 נק׳ למשחק ביורוליג + 14.6 נק׳ בליגה האדריאטית ב-43% לשלוש) ולפני כן במשך שנתיים בקבוצת הפאר היוונית פנאתינייקוס (בה זכה באליפות יוון ובתואר ה-MVP של הגביע היווני ב-2017).

מאמן הפועל עודד קטש: "מדובר בהחתמה מאוד משמעותית עבור הקבוצה שבנינו, ג'יימס הוא שחקן מאוד מגוון ובעל יכולות התקפיות מרשימות. יש לו נסיון ברמות הגבוהות ביותר ביבשת וזאת לצד היותו ספק נק' מוכח. כל אלו יהוו עבורינו כלים חשובים העונה".

פלדין עצמו, שהכריז על הגעתו לבירה בחשבון האינסטגרם, אמר: "שיחקתי באואקה ובבלגרד בפני שני קהלים מהטובים באירופה. שמעתי כבר מחברים ששיחקו בהפועל על הקהל בארנה ואני משתוקק לשחק בשבילם. אני יודע שיש למועדון מטרות גבוהות ואני בא לעזור לנצח ולזכות בתארים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 11, 2018 8:32 pm 
Junior

החתמה מצוינת של ירושלים, לצערי.
שחקן שאני מאוד אוהב ומעריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1248 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 50  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 99 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: