סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 2:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 6:34 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
עושה שכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 8:12 pm 
Junior

אז יש סיכוי שמכבי מאבדת את השיריון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 8:21 pm 
מנהל פורום

Dovi כתב:
אז יש סיכוי שמכבי מאבדת את השיריון?

מכבי לא קרובה אפילו לקבוצת סיכון
גם האולם, גם זכויות השידור, גם הקשרים ביול"ב
בקיצור לפניה ארוכה
דובי, הוא קצת כמו האבימאל של מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 9:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נה, יש לו עוד דרך ארוכה כדי להגיע לשם. אם כבר קודי, אבל בסגנון אחר.

בכל אופן יש סיכוי שמכבי לא יעמדו במיכסה של ה80% אם נבואות הזעם של קודי יתממשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 07, 2017 9:54 pm 
מנהל פורום

אני מאמין שלאורך ה10 שנים יהיו שינויים ברשימת החברות הקבועות ביורוליג
ג'ורדי די חד בראיונות, הוא שואף לליגה של קבוצות גדולות משווקים גדולים לכן ברור שמי שתפול מהקטגוריה הזו באופן חד משמעי ולאורך זמן, לא תהיה שם
כמו שראי אמר, היורוליג בחרו במונח "נתון לשיקול דעת היורוליג" וככה השאירו לעצמם השליטה הבלעדית בהרכב החברות הקבועות של היורוליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 12:27 am 
Hall of Famer

יש ליורוליג איזשהי דרישה לגבי השתתפות בליגות המקומיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 09, 2017 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, אלא אם היורוליג משתכנע שהקבוצה סולקה מהליגה נגד רצונה ללא הצדקה.
אבל עכשיו השאלה היא מה זה "ליגה מקומית". אם היורוליג מכיר גם ב-VTB ובליגה האדריאטית כליגות מקומיות, אז מה קורה אם קבוצה מסויימת פורשת מהליגה בארצה אבל משחקת בליגה מקומית אחרת?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 9:56 am 
Hall of Famer

בינתיים החומה של פיב"א ממשיכה להתפורר - והפעם מכוון לא צפוי.
האיגוד הטורקי, שמן הסתם חבר בפיב"א, הודיע שהוא יאפשר לקבוצות הטורקיות לחזור ליורוקאפ.
זה דרמטי, כיוון שבטורקיה אין מנהלת ליגה והאיגוד שולט ישירות בליגה. זה דרמטי גם כיוון שהאיגוד הטורקי היה אחד הלוחמניים ביותר לטובת פיב"א. לא מזמן היו בחירות באיגוד הטורקי, ההנהלה התחלפה, והאיגוד כנראה שינה את עמדתו.
בעונה הבאה יש שתי קבוצות יורוליג טורקיות, גלטסראי ודרושפאקה, שמקומן ביורוליג בעונה הבאה בספק.
בכיר באיגוד הטורקי, שחקן העבר עומר אונאן, אמר כך לרשת הטלויזיה הטורקית TRT:
"אני יודע שדרושפאקה מאד רוצה לשחק ביורוליג, אבל זה יהיה קשה אם היורוליג יישאר של 16 קבוצות <דרושפאקה אמורה לאבד את המקום לטובת קבוצה ספרדית>. גלטסראי שיחקה ביורוליג כי זכתה עונה קודם לכן ביורוקאפ, אם הפורמט הנוכחי יימשך גם הם לא יוכלו לשחק ביורוליג. אני חושב ששתי קבוצות איכותיות כאלה צריכות שתהיה להן הזכות לבחור. שלא כמו ההנהלה שהייתה לפנינו, אנחנו נגד כפייה. זה נכון גם לפיב"א וגם לחברת היורוליג. אם דרושפאקה תבקש לשנה הבאה מקום ביורוקאפ, אנחנו לא נוכל לסרב. אף אחד לא עושה את זה לספרד, ליטא, או רוסיה <הוא מתכוון מן הסתם להנחתות של פיב"א על האיגודים>. גם על טורקיה אסור שתהייה כפייה, אלא אם יש החלטה משותפת."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 11:34 am 
Hall of Famer

המגמה בינתיים הפוכה ממה שחזית בקיץ שעבר, למרות שיול"ב לא נקפה אצבע לעזרת הקבוצות בקיץ הקודם.
זה נראה שלפיב"א אין הקיץ מנופי לחץ שהיו לה בשנה שעברה (הטורניר האולימפי, אליפות אירופה שכבר סגורה ואי אפשר לשנות אותה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 11:38 am 
Hall of Famer

בינתיים גם פיב"א לא נוקפת אצבע, אבל אנחנו עדיין בשלב מוקדם מאד. התחושה שלי היא שעוד לא נאמרה המילה האחרונה.
ובוודאי שיש לפיב"א מנופי לחץ. לא חזקים כמו בעונה שעברה, אבל יש. בעונה הבאה מתקיימות מוקדמות גביע העולם, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 1:23 pm 
מנהל פורום

יש אפשרות לפיב"א יפול האסימון והם לא ינקפו אצבע כי הטורנירים האלה האלה בלי הקבוצות הגדולות באמת הן נטל ולא נכס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 3:22 pm 
Hall of Famer

למה שלא ינקפו אצבע? הצליח להם לא רע בקיץ האחרון. בטח לא כל תאוותם, אבל עדיין חלק לא רע בכלל מתאוותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 3:39 pm 
מנהל פורום

מה המטרה של הפיב"א?

1) להגדיל את בסיס הכנסות שלהם?
אם כן, אז העונה האחרונה מראה להם שהמפעלים האלה רק עושים להם חור בכיס (הבטיחו כסף כדי למשוך משתתפות) והעונה האחרונה הראתה להם שסוג הקבוצות שהם מצליחים למשוך לא רק שלא מגדילות את ההכנסות אלא בשורה התחתונה מגדילות את ההוצאות
2) להשמיד את היורוליג כדי לשלוט בכדורסל האירופי?
עד שהם לא שמים יד על היורוליג הם לא באמת משמעותיים בכדורסל האירופי, דרך זינוב בירוקאפ הם לא יגיעו לברצלונה וצסקא

העונה האירופית של הירוקאפ והצ'מפיון קאפ לקראת סיום ואפשר לראות לאן המפעלים האלה לוקחים את פיב"א. לפי הנטיה של האיטלקיות והטורקיות לחזור ליורוקאפ כנראה שהמפעלים האלה לא היו הצלחה כלכלית
לכן אני לאע מבטל את האפשרות שהפיבא ימשוך את הידיים ממפעלי הקבוצות בגלל שאין להם ערך מוסף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 3:51 pm 
Hall of Famer

המטרה של פיב"א היא בוודאי להשמיד את היורוליג ולחזור לשלוט בכדורסל המועדונים האירופי. הם לא מסתירים את זה, ולכן אני חושב שהם ימשיכו את המלחמה שלהם וגם יחריפו אותה, כל עוד הם לא יתקלו בהתנגדות מצד ג'ורדי ו/או שתהייה להם בעייה משפטית או עם הנציבות האירופית.
זה שהקבוצות רובן ככולן מעדיפות את מפעלי ג'ורדי זה נתון, ראינו את זה גם בקיץ האחרון. זה לא הפריע לפיב"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 3:58 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
למה שלא ינקפו אצבע? הצליח להם לא רע בקיץ האחרון. בטח לא כל תאוותם, אבל עדיין חלק לא רע בכלל מתאוותם.

אני מציע לכולם להטות אוזן היטב. בתור מי שלקח לעצמו כפרוייקט בחודשים האחרונים לפענח את תופעת הראי, אני מעריך שזו דרכו הייחודית להגיד: ״מודה, טעיתי. כל ההודעות שכתבתי מאז הקיץ האחרון על כך שהיורוקאפ למעשה כבר חוסל ושבקיץ הבא זה עומד לקרות גם ליורוליג, התבררו כקשקוש...״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 4:05 pm 
Hall of Famer

לא יודע איך הסקת את "דרכי הייחודית". המשפט הזה אומר בדיוק את מה שכתוב בו - פיב"א הצליחה להכריח קבוצות לנטוש את היורוקאפ נגן רצונן, כולל מדינות שלמות שאי אפשר לזלזל בהן (יוון, טורקיה, צרפת, איטליה). מן הסתם לא את כל הגדולות ולא את כל מי שרצו (בעיקר לא ספרד ורוסיה), וזו הכוונה ב"לא כל תאוותם" - אבל הם לא ממש נתקלו בהתנגדות מצד ג'ורדי כשהוא נאלץ להכניס ליורוקאפ קבוצות כמו סקופיה ואחר כך לצמצם את המפעל, ואין להם סיבה לא לנסות שוב, וביתר שאת.

כרגע עוד מוקדם לומר, אנחנו רק במרץ. זה שהקבוצות רוצות ג'ורדי - הן רצו ג'ורדי גם בקיץ שעבר. זה לא השתנה. פיב"א כרגע שותקת, אני חושב שעוד לא נאמרה המילה האחרונה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 4:11 pm 
Junior

זו היתה בדיחה. מההסתייגות המודגשת לגבי התאווה של פיב״א אפשר להבין שגם אתה מודע לזה שמה שקבעת פעם אחרי פעם שקרה ושיקרה בקיץ הבא, לא קרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 4:18 pm 
Hall of Famer

הם לא הצליחו בכל מה שרצו, בעיקר לא עם הספרדים והרוסים. אבל הצליחו לא רע, ויותר ממה שחשבתי כשהמאבק הזה התחיל והקבוצות מכל הליגות מרדו ועמדו בתור אצל ג'ורדי. אני הייתי בספק אם הצ'מפיונס בכלל יקום, ואם יקום - האם הוא לא יהיה מהדורה חוזרת של היורופקאפ הנלעג של שנה שעברה.
ומה שיותר חשוב, הם ראו שהם לא ממש נתקלים בהתנגדות מצידו של ג'ורדי גם כשזה הגיע לכך שהוא נאלץ לצמצם את המפעל, או להכניס אליו קבוצות עם תקציב של פחות ממיליון יורו (סקופיה למשל). לכן אני חושב שהם ינסו שוב בקיץ הקרוב ויבחנו את ג'ורדי.
אני גם חושב שהם ינסו ללכת גם על הראש של היורוליג, כן. הם אומרים את זה בעצמם. וכל עוד הם לא ייתקלו בהתנגדות, אין להם סיבה להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 4:36 pm 
Junior

לא, לא, לא.

אתה קבעת פה פעם אחרי פעם שהיורוקאפ, למעשה, כבר חוסל. אתה גם אמרת שזה בדיוק מה שיקרה ליורוליג בקיץ הבא.

ועכשיו, למציאות: האם היורוקאפ הוא עדיין המפעל השני בחוזקו באירופה? כן. מה הסיכוי שהוא ימשיך להיות כזה גם בשנה הבאה ואולי אפילו יתחזק עם האיטלקיות והטורקיות? לא רעים בכלל. מה הסיכוי שהיורוליג עומד להיחלש משמעותית בקיץ הקרוב בגלל עריקה המונית לפיב״א? קלושים ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 4:57 pm 
Hall of Famer

יכול להיות, ויכול להיות שלא. אני לא רואה סיבה לפיב"א להפסיק להילחם, וגם להקצין את המלחמה ולעשות את מה שאמרו שיעשו, כל עוד הם לא נתקלים בהתנגדות מצד ג'ורדי או בבעייה משפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 5:34 pm 
Hall of Famer

בינתיים הבעלים והנשיא של וילרבאן, אלמוני בשם טוני פארקר, מצטרף למרד. האם הפעם יעמוד במילתו גם במעשה? (תיכף אפרש למה הכוונה).
הנה מה שאמר היום בראיון רדיו בצרפת.
"יש לנו יחסים טובים מאד עם הירוליג, וכבר אמרתי לאיגוד הצרפתי ולמנהלת הליגה שבעונה הבאה נשחק ביורוקאפ. יש לנו את החזון הזה. אנחנו רוצים להיות קבוצת יורוליג. אני רוצה לייצג את צרפת, צרפת צריכה להיות מיוצגת בשני המפעלים הגדולים של הכדורסל האירופי.
יש לי בטחון בז'אן פייר סיוטה <ראש האיגוד הצרפתי ואחד הלוחמים הגדולים לטובת פיב"א>. אני יודע שהוא עשה רבות למען הכדורסל. כשהוא החליט בעונה שעברה שצרפת תלך עם פיב"א, אמרתי שאתמוך בו רק לעונה הזו. אבל אם לא יהיה שינוי, אם לא יהיה הסכם בין היורוליג לפיב"א, סיוטה יודע שהתוכנית שלי היא להיות ביורוליג. אני מודיע בבירור שבעונה הבאה נשחק ביורוקאפ. אני עדיין מאמין שחייב להיות הסכם לטובת הכדורסל האירופי, אבל כרגע אין הסכם. אז נשחק ביורוקאפ, ואני מקווה שתוך שנתיים נצורף ליורוליג."

ולמה אני אומר "נראה אם הפעם יעמוד במילתו"?
כי זה מה שהוא אמר בשנה שעברה:
"העונה <הכוונה לעונת 2015/16> שיחקנו ביורופ-קאפ של פיב"א, אבל זו לא כוונתנו לשחק במפעל השלישי של אירופה. היורוליג והפרוייקט החדש שלו הם המטרות שלנו. היורוליג והיורוקאפ הן התחרויות עם הרמה הגבוהה ביותר באירופה. אם ינקטו נגדנו סנקציות, אנחנו מוכנים לעמוד בהשלכות."
מילים כדורבנות. ואיפה הוא שיחק בסוף? בצ'מפיונס של פיב"א.
האמירה הזו אגב נאמרה אחרי שהאיגוד הצרפתי הוציא את ההוראה שלו שחייבים ללכת עם פיב"א, כך שמה שפארקר אומר השנה שהוא הלך עם נשיא האיגוד - לא לגמרי מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 5:50 pm 
Hall of Famer

אני חושב שחייבים לתת כאן מילה טובה להנהלה של הפועל ירושלים שידעה לשבור לכיוון הג'ורדי קאפ, מול כל הלחצים של פיב"א והאיגוד.
אחת ההחלטות הטובות שהתקבלו בכדורסל שלנו, ובזמנו לא היתה החלטה טרביאלית בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 5:53 pm 
Hall of Famer

זו בהחלט לא הייתה החלטה טריוויאלית מול איומים בהשעייה. גם אם היה ברור שהאיגוד לא באמת רוצה להשעות אף אחד, היו פה לחצים אדירים.
עוד יותר בלתי טריוויאלית הייתה ההחלטה להילחם עד הסוף וללכת לבית משפט על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 6:36 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
יכול להיות, ויכול להיות שלא. אני לא רואה סיבה לפיב"א להפסיק להילחם, וגם להקצין את המלחמה ולעשות את מה שאמרו שיעשו, כל עוד הם לא נתקלים בהתנגדות מצד ג'ורדי או בבעייה משפטית.

ושוב - לא, לא, לא. אתה לא זה שאומר "יכול להיות ויכול להיות שלא". אתה זה שאמרת שהיורוקאפ כבר חוסל. אתה זה שאמרת שהיורוליג הולך להתחסל בקיץ. אני, ועוד כמה אחרים פה, אמרנו שאתה ממהר להכריע בקרב הזה, או במילים אחרות - שיכול להיות ויכול להיות שלא. כשאמרתי שהסיכויים לפירוק היורוליג קלושים, זו לא היתה ההערכה שלי, אלא מה שחשבתי שמקובל גם עלייך היום. אנסח בצורת שאלה: מה הסיכוי לדעתך שבקיץ הקרוב היורוליג (המפעל, לא הארגון) הולך להיחלש משמעותית בגלל קבוצות שיעברו לפיב"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 14, 2017 6:44 pm 
Hall of Famer

אני לא יודע.
אם פיב"א תילחם ותלך על הראש של הירוליג כמו שאמרה, ואני לא רואה סיבה למה לא תילחם, וג'ורדי ימשיך בצפייה פסיבית מהצד - אני חושב שזה בהחלט ריאלי. חלק יילחמו לבד, כמו שעשו ירושלים וריטאס וילנה, וחלק יוותרו כמו שעשו כמה וכמה קבוצות.
אם ג'ורדי יתעשת ויילחם ויגן על הקבוצות שלו, אני חושב שהנצחון מונח אצלו בכיס. בנושא המשפטי התקדימים מענפים אחרים מצביעים על זה שהוא אמור לנצח. הוא יכל גם להילחם הקיץ, ולהימנע מהפגיעה שהיורוקאפ ספג. למעשה אני חושב שהוא יכל להכחיד את מפעל המועדונים של פיב"א בעודו באיבו, כי הקבוצות עמדו בתור כדי לשחק אצלו, והקייס המשפטי נוטה לטובתו.
אבל בלי להילחם הוא לא ינצח.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' מרץ 14, 2017 6:57 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 47  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: