סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 3:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 3:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לואיס אולינדה מועמד לפי וואן. מבין את המחשבה להביא שחקן של חיתוכים וקליעה לעמדה הזו, אבל אולינדה הרבה יותר 3-4 מאשר 4-5. כלומר, הוא מספיק גבוה, אבל ממש דק ואני לא רואה איפה הוא נותן דקות כסנטר. לא יודע. אולי מישהו סיפר לכתב שיונצ'וק דיבר איתו בליגת הקיץ והוא עשה מזה ידיעה. אני גם לא חושב שהפועל מספיק אטרקטיבית עבור שחקן בן 25 אחרי עונת יורוליג טובה.

אני מקווה שזה סימן שבאמת מכוונים לשחקן משמעותי בעמדה הזאת. ממש אשמח לקייל ווילצ'ר, ואם כבר מפנטזים, דאלטון הומס עזב את באסקוניה ולא מוזכר בינתיים בשום מקום.

עוד רעיונות:

טריי תומפקינס (33, 2.08 מ', זניט) - אוקיי, כאילו קצת כבד מדי, אבל פעם רצינו את אקיל מיטצ'ל, לא? טכניקה מצוינת, קלעי מעולה (48% ל-3 ב-VTB), ניסיון בערימות. קצת זקן מדי כדי לחזור ליורוליג, אתלט הוא אף פעם לא היה אבל זה ממילא לא מה שמחפשים. בזניט הוא לא נשאר. זה האקס ריאל שאנחנו רוצים, לא רנדולף.

אוגוסטין רוביט (33, 2.03 מ', באיירן) - כשדיברו על דריק וויליאמס הלכתי לראות איפה רוביט, מסתבר שהוא עם האכילס בבית. בגיל 33. הוא לא יחזור ליורוליג כנראה, לא יודע אם הוא כשיר בכלל, אבל אם רוצים סקורר בעמדה 4 שהוא גם שומר טוב, אחראי ומנוסה - יכול להיות הימור מעניין.

דארל וויליס (27, 2.06 מ', קובאן/קוריאה) - מי זה? גם אני לא זכרתי, רק שראיתי אותו פעם כשחיפשתי משהו אחר ואמרתי, אה, זאק לידיי! נראה בול כמוהו כולל התחת, אבל אוהב יותר להוריד את הראש ולדחוף חזק לתוך הצבע, טווח סבבה. חיית משחק. שיחק ב-TBT עכשיו עם טיירוס מגי ומרקיז מקדאפי. בקיצור, שחקן שעוד לא עשה את הקפיצה לבמה המרכזית (למרות שהיו לו כמה הצגות BCL ויורוקאפ - כנראה אוהב כסף - אבל זה צריך לקרות בקרוב.

לוק מיי (26, 2.03 מ', גרנדה) - הידוע כ"קווין לאב לעניים" מימי צפון-קרוליינה וזכור לנו מימי מנרסה. מהשחקנים האלה שעושים הכל מכוער, ואיכשהו הכדורים נופלים להם לידיים בסוף. ידיים קצרות, רץ ומתנגש בדברים, זז יפה יחסית למקרר, ריבאונדר טוב. קצת נמוך, מאוד אוהב לזרוק אבל לא קולע בעקביות. חסר פחד, גם בקטע של זריקות מכריעות.

brain waves:

ג'ורדן מיקי (29, 2.03 מ', וירטוס) - אני מעלה את השם שלו כי הוא שם גדול ואחרי עונה לא משהו. 4 אתלט, משחק מעל הטבעות, לא גדול אבל ארוך וחוסם טוב, עירני, חי מפיקנרול - בקיצור שומדבר שמזכיר את השמות שעלו בינתיים. כאילו שחקן קלאסי לקטש, אבל ריברו שחקן קלאסי לדז'יקיץ' אז אולי. אני רואה שהבחור עם הצ'קלקות טוען שהוא ממשיך בוירטוס. אז לא.

וינס האנטר - (28, 2.03 מ', זניט) - מה יש? מה?? קבוצת כדורסל יכולה לשחק מהר! אקספלוסיביות! טונה של ניסיון ותארים. אוקיי, זה שוב שחקן לקטש, יש מצב שזה האנטיכרייסט של דז'יקיץ'. אז גם לא.

ניקולה טנסקוביץ' - (25, 2.04, איגוקאה/בראוגן) - לא מסתדר לי הקטע הזה של לרצות להיות טנריפה ואז להביא שבעה אמריקאים. סרבי, גדל בפרטיזן, קיבל דקות בוגרים ראשונות מאלכסנדר דז'יקיץ' ב-2017. פרץ באיגוקאה בעונה שעברה, עבר לבראוגן ולא השתלב כ"כ. נתן רבע הצגה בחולון, אח"כ מרווין ג'ונס די אכל אותו. ידיים טובות, לא הרבה מעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 3:42 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
לא זוכר את בנקס משחק כרכז.

בורדייון שחקן חופשי אמנם הרבה יותר ס.גארד אבל כשהיופציעות בחולון שיחק בעונה שעברה לסירוגין גם בעמדת הרכז .אותו כנ'ל לגבי בריסקר שלא נחשב מתאזרח להבדיל מבורדיון וזה משמעותי לביסיאל.

גל גלינסקי גם שחקן חופשי.
בקשר למועמדות של לואיס מאלבא .שחקן לא רע עם יד טובה מחוץ לקשת אבל לא יכול לשחק בעמדה 5 .4 קלאסי בשביל הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 5:03 pm 
Sophomore

aaaaaand it's gone. אולינדה ימשיך באלבה. נתנחם בזה שהשם של הפועל נהיה אמצעי לחץ של סוכנים, אני מניח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 5:11 pm 
Junior

איי חבל, דווקא רעיון שאהבתי. ראיתי איפשהו שגם קורוקס שפנטזתי עליו במהלך השנה, והייתי בסרט שגם דז׳יקיץ׳ מפנטז עליו במקביל, חתם בספרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 6:55 pm 
Freshman

מה הביי אאוט בחוזה של מאיירס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 31, 2023 8:06 pm 
מנהל פורום

bangalaDesh כתב:
מה הביי אאוט בחוזה של מאיירס?

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2023 2:11 pm 
Hall of Famer

https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... e/14446314

ליף עוזב את סין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2023 2:29 pm 
מנהל פורום

מי היה יותר טוב בעתודה, הוא או דני וולף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2023 2:32 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
מי היה יותר טוב בעתודה, הוא או דני וולף?

ליף שיחק גם בעתודה? לדעתי רק בנבחרת הנוער, וגם זה היה בדרג ב' (בשנה שעלו חזרה לדרג א', הרבה בזכותו)
אז קשה להשוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2023 3:49 pm 
Junior

לא יודע אם ליף רלוונטי לירושלים, אם כן זה כנראה במקום להביא זר בעמדה 4. באירופה הוא ייחשב זר כי הוא לא home grown למרות שנולד בארץ. בליגה זה יתרון משמעותי כי יאפשר לרשום עוד זר, נניח את ברינטון למאר ולפתור את הבעיות בקו האחורי בליגה.

השאלה היא רק מה הפער בינו לבין מי שמתכננים / מקווים להביא בעמדה 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2023 4:08 pm 
Junior

על פניו, נראה כמו נו בריינר. הפועל צריכה להתאבד על הבחור. האפשרות להופיע במאני טיים של הגביע והפלייאוף בארץ עם ההרכב הכי חזק היא חתיכת בונוס רציני מאוד. מניח שלדז׳יקיץ׳ יהיה מה להגיד עליו, אבל ישראלי-אמריקאי ששיחק ב-nba? נראה די תפור על אדלסון…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 11:47 am 
ממוצע של 17.6 נק' בסין, זה לא נחשב די מעט, לשחקן בקאליבר הזה?

חזור למעלה

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 12:19 pm 
Hall of Famer

יוניק כתב:
ממוצע של 17.6 נק' בסין, זה לא נחשב די מעט, לשחקן בקאליבר הזה?

גם 9.3 ריב' .
קיבל סכומים גבוהים מאוד בסין .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 12:26 pm 
Junior

אם השאלה נשאלה ברצינות, אז התשובה היא לא.

הקבוצה שלו קלעה 93 נק' למשחק. משהו כמו 3.5 נק יותר, נניח, מהפועל תל אביב של שנה שעברה. אין מישהו בקבוצה שלו שקלע יותר ולא בדקתי עד הסוף, אבל אני בספק אם יש איזשהי קבוצות בליגה עם יותר משחקן אחד שקלע יותר. ברור שאת הסטטיסטיקות מסין צריך לקחת בערבון מוגבל מאוד, אבל זה לא שכל שחקן שם עם ממוצע של 30 נק' למשחק, ובטח שלא נראה לי נכון לקחת אותן ברצינות לכיוון ההפוך בסגנון "אם שחקן לא קלע 20 נק' למשחק בסין אז כנראה שיש בעיה". 17 נק' ו-10 ריב' זו אחלה סטטיסטיקה, גם בסין. שנה קודם הוא גם נתן 25 נק' ו-11 ריב', למודאגים. בגלל שאין לו עבר באירופה והדקות ב-nba לא מספיקות כדי לתת מספיק אינדיקציה לדעתי, הסטטיסטיקה הכי רלוונטית שלו מעונה של כדורסל תחרותי היא כנראה עונת הפרשמן שלו ב-ucla, שם נתן אחלה מספרים ועל הבסיס שלה נבחר בסיבוב הראשון בדרפאט. בקיצור, יש כאן הימור מסויים, אבל בהנחה הסבירה שהוא לכל הפחות ברמה של זר סטנדרטי בעמדה 4, היתרון של עוד זר שיכול להרשם בסגל בארץ הוא מאוד משמעותי בעיניי.

אבל יכול להיות שרדדדטטט ידידנו צודק(!) והמחירים בכלל לא רלוונטיים. אם הוא מקבל בסין, נניח, 2 מיליון לעונה (וממה שאני מבין יש שם גם לא מעט זרים שמקבלים יותר מזה), אז אני לא בטוח שנכון להתחרות בכסף כזה, אפילו אם איכשהו היה אפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 12:36 pm 
מנהל פורום

הנביא קצת הקדים אותי, אבל אשגר בכל זאת את התשובה שלי לגביו

המספרים בליגה הסנית: זה קצת השתנה מאז, המספרים פחות מטורפים בכל הקבוצות (מי שמתמיד ועושה מספרי ענק שם זה דריוס אדמס הזכור מהריצה המופלאה עם מייק ג'יימס ביורוליג עם ויטוריה)
ליף הוא הקלע הבולט בקבוצה שלו, למשל
הם עפו ברבע הגמר
איך הוא משחק בעולם רלוונטי? גרתי בפורטלנד בתקופה הקצרה שהוא שיחק שם
הזמנים הם הזמנים שבהם פתחו מחדש אולומות כדורסל בקורונה, הוא היה נורא, פשוט שחקן רע
עצלן, מבולבל. היה נראה כאילו ה NBA גדול עליו והוא הגיע לשם בטעות
לא יודע מה השתבש בין הזמן שהוא נבחר בדראפט לבין מה שקרה בונה האחרונה ב NBA אולי אורח חיים, אולי מחייבות
אבל נכון לזמן ההוא, לא היה כיף לראות אותו

יכול להיות שהליגה הסינית עזרה לשקם אותו ולפקס אותו
בכל מקרה הייתי שם עליו הערת הזהרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 1:21 pm 
Junior

הערת הזהרה על הערת ההזהרה: ליף שיחק בפורטלנד 10 משחקי כדורסל בסך הכל וקיבל בהם פחות מ-5 דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2023 1:36 pm 
מנהל פורום

הוא שיחק מעט כי מיד כשהוא קיבל את הצ'אנס הוא הראה שהוא לא מחובר למשחק
אני זוכר בברור את העלייה שלו למגרש בשניים מהמשחקים שהוא עולה מאבד כדור שטותי מסתכל לצדדים במקום לטוס להגנה
בשני הוא תקוע בעמדה בהתקפה שלא מצליח למסור ולא מצליח לזרוק, בסוף ניגש אליו גארד של פורטלנד לחלץ ממנו את הכדור כדי שתהיה התקפה
הוא לא הצליח לקושש דקות בזמנים שהקבוצה הייתה מאוד פתוחה לתת דקות לשחקנים שוליים

שוב, באמת לא יודע מה העבר עליו בזמן הזה, בסופו של דבר לא כל אחד נבחר ב20 הראשונים בדראפט, הוא החזיק מעמד בסגל של אינדי לא מעט זמן מבלי להחתך או להשלח ל G ליג, שזה לא מעט בשביל קבוצה כמו הפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2023 11:24 am 
Freshman

רשימה מעולה xalmon, תודה!

קצת לא ברור לי מה בדיוק דז'יקיץ' מחפש בדיוק, כלומר, ברור שחקן בעמדה מספר 4 אבל מיגוון השחקנים שמופיעים התקשורת שונים מאוד אחד מהשני בתכונות שלהם, נניח לואיס אולינדה ואקיל מיצ'ל. שניכם תאורתית יכולים לשחק באמדע מספר 4 אבל הם שונים לחלוטין אחד מהשני, ויכול להיות שעכשיו ירושלים פשוט מכוונת לכישרון ולא ממש לתכונות ספציפיות.

עוד קצת שמות שיכולים להיות רלוונטים, תוספת לרשימה של xalmon:

סשה קיליה-ג'ונס - נתן עולה מעולה בישראל, נפצע ואחר כך קצת הלך לאיבוד אבל עדיין שחקן מאוד מוכשר, אבל ממש לא שומר גדול.
מייק דאן - 2 עונות בליגה הספרדית, 2 עונות בליגה האיטלקית, יותר נוטה לסנטר אבל יכול לקלוע שלשות ושומר לא רע בכלל.
מוריס אנדור - שיחק בליגה היפנית שנה שעברה, מלא ניסיון אירופאי, קצת הד קייס וממש לא החתמה דז'יקיצית טיפוסית אבל בתאריך הזה כבר הכל יכול להיות.
טיילור ביי - עונה אישית מצויינת בקבוצה הנוראית שנה שעברה בנס ציונה, הראה המון פוטנציאל והוא סקורר אמיתי בעמדה 4

לגבי הרשימה של xalmon, לדעתי אין שום סיכוי בעולם שקייל ווילצ'ר יבוא, אןמנם הוא מוכשר כשד אבל הוא פסיכופט ברמת על, וגם שומר נוראי, מאוד מאוד יפתיע אותי אם הוא יחתום. ואני ממש מעדיף את מיירס על לוק מיי הבינוני.

לגבי המועדפים שלי, אני מסכים עם דניאל והנביא, ברור לי לחלוטין שליף זה חתיכת הימור, ויכול להיות שזה יהיה לזרוק כסף ( כנראה הרבה ) לחינם, אבל גם הוא התגלה כשחקן בינוני, העובדה שהוא ישראלי שתגרום לזה שלמשל, כריס ג'ונסון יוכל להשתתף בעונה הסדירה שלנו + בפיילאוף בארץ זה פריבילגיה משוגעת. וגם אם הוא יהיה באסט רציני, לא יהיה מסובך להחתים עוד זר, שם קוד בריימו, באמצע העונה.
אופציות נוספות: כמו xalmon גם אני חושב שדאלטון הומס הוא שחקן מסוג שחקן אבל זה לחלוטין תואם ונה, כלומר, מספר 4 שמעדיף להסתובב על קצת ה 3 ולא ממש פיסי, אני הייתי מאוד שמח לראות אותו פה, גם אני מעריך שזה לא ממש ריאלי.

לא הייתי נוגע, לא בטריי תומפקינס, ולא ברנדולף, אולי זה יעשה רעש של הפועל הביאה שחקן מאלופת אירופה, אבל אני כמעט משוכנע שהם גמורים, אבל אם הייתי כן הולך על שחקן פציע, אז הייתי מהמר על אוגוסטין רוביט, לדעתי יותר מתאים לסגל שלנו.
ועוד אחד שהייתי שמח שיחתום זה טיילור ביי, גם פה זה סוג של הימור אבל, הוא, הראה המון המון דברים יפים שנה שעברה ובקיץ הזה ויכול להיות חתיכת גניבה.

וכמובן, יכול להיות שבסוף יחתום איזה פליט NBA שאף פעם לא דרך באירופה.
מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2023 11:46 am 
Junior

טיילר ביי רעיון בכלל לא רע לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 05, 2023 11:47 pm 
Junior

בישראל היום מפרסמים דראגן בנדר. אני מתקשה להאמין שזה הכי טוב שאנחנו מסוגלים להביא ובגדול זה שם די מבאס. הבנאדם קרע את הצולבת פעמיים בשנתיים האחרונות, ויש לי חשש שמדובר בשחקן גמור. מצד שני, זה יכול להיות מאוד מצחיק אם אחרי כל מה שמכבי השקיעה בפרוייקט הכושל הזה, הוא יגיע להפועל ויצליח פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 2:56 am 
Sophomore

בנדר ישב שנה שלמה בחוץ אחרי הצולבת הראשונה. את הקרע השני (שוב בצד שמאל) הוא עשה בדצמבר שעבר. קראתי שאוברדוירו הבטיחו לחכות לו עד שיחזור מהפציעה, איפשהו בדצמבר הקרוב, אז לא מובן איך הוא אמור להיות כבר כשיר ובטח שלא איך הפועל יכולה לקחת הימור כזה (בקיץ שעבר הוא לפחות התאמן עם נבחרת קרואטיה ולכן אוברדוירו יכלו לדעת מה מצבו פחות או יותר).
בהתעלם ממצב הברך, את בנדר של עד הפציעה האחרונה אני לוקח על המקום ובלי טיפת אכזבה מהשם המפוקפק, אבל זה נראה כמו עוד ברווז רשלני של כתב שמתעקש להצמיד לנו שחקנים פצועים (שלזכותו ייאמר, לפחות מפרסם משהו בעונה היבשה הזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 9:43 am 
Junior

קצת מבאס הקיץ הזה. מבחינתי השורה התחתונה היא שעם עלייה משמעותית בתקציב, אמנם הקבוצה חיזקה את הסגל הישראלי מאוד (כן, עדיין יש לי ציפיות שעוד ייצא מזוסמן שחקן ישראלי ברמה גבוהה מהרגיל), אבל הביאה זרים קצת אפרוריים (ברינטון למאר וכריס ג'ונסון בן ה-33) ובעיקר נשארה עם ספידי סמית' כרכז המוביל (כנראה). ספידי הוא גבר גבר, אבל שחקן בינוני מינוס מינוס. אני מאוד מקווה ש"התיאוריה" על כך שדזיקיץ מאוהב בפוזיציה של האנדרדוג שמפתיע עם סגל בינוני לא תתברר כנכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 10:47 am 
Senior

אני חושב שהפועל עושה המון צעדים נכונים ובוגרים, לפחות על הנייר, הקיץ, אבל גם אני טיפה מבואס על הקיץ הזה.
אני חושש שיש כאן משהו דומה לקיץ של קציקאריס, שבו הקבוצה סיימה עונה מצוינת ולכאורה שמרה על החלקים החשובים, אבל בדיעבד הסתבר שלא הבינו מספיק טוב את הסיבה שהעונה הראשונה עבדה כל כך טוב.

גם עכשיו, העונה הקודמת הייתה אובראצ׳יברית ברמה נסית. לא ברור כמה זה היה בזכות השחקנים האפרוריים וכמה זה היה למרות. מרגיש שההנהלה שמה את כל הז׳יטונים על זה שזה היה בזכות.
אז יש לי פחד מסוים מזה שיש פה קצת חטא יוהרה והתעלמות מהחולשות, בזכות זה שהייתה עונה באמת ממש ממש מוצלחת.
ומנגד, יש פה המשכיות אמיתית, לא רק בשמות של השחקנים, אלא בתהליך, בצורת החשיבה, ואני מאוד מעריך את זה - מקווה שאם העונה הזו לא תהיה הצלחה גדולה אבל גם לא כשלון, תהיה סבלנות ללמוד לאט לאט תוך המשך באותו הקו.

אבל כמו שאמרתי כבר בעבר - ה4 החדש יהיה שם קצת מבאס. מוטב שכולנו נשלים עם זה מראש.
לא הולך להגיע משם הכוכב של הקבוצה שיהפוך אותה לסופר אטרקטיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 11:02 am 
Junior

הדבר היחיד זה ספידי. אותו קיץ בדיוק עם רכז חדש ומשכנע - וזה היה קיץ מושלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 11:59 am 
Senior

לחלופין אם למאר היה מישהו שנותן תקווה מסוימת להפחית את ההשיענות על ספידי ולהפוך לרכז הראשון, גם אחלה.
כרגע נראה שהוא אם כבר, עשוי לעשות את זה לקארינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: