סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 2:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 11:50 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
חנן קולמן במכבי חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 11:51 am 
Hall of Famer

לא הבנת אותו בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:06 pm 
Hall of Famer

קרייג סמית' הוא מותק. גוף גדול, חזק מאד, ריב' מצויין. אחד מהאנדרסייזד פאוור פורוורד שפרצו בליגה לפני כמה עונות ביחד עם פול מילסאפ, לאון פואו, קרל לנדרי ואחרים שלא בדיוק עומדים לי על קצה הלשון כרגע. סמית' היה הפחות מוצלח מכולם, כי הוא גם הפחות אתלטי מכולם. אבל אפשר בהחלט לקטלג אותו כשחקן עם לב גדול שנותן כל מה שיש לו. אם רוצים השוואה לאירופה, אז הוא נראה לי שחקן בסגנון של ברנדון האנטר או סם קלנסי, אבל בהחלט משופר מאד. אם ירושלים תצליח להביא אותו זאת תהיה החתמה מעולה לדעתי, או לפחות הימור שווה במיוחד. אני חושב שהשחקן הזה יכול להיות בקליבר של טופ יורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:09 pm 
Senior

*AKA כתב:
חנן קולמן במכבי חיפה.

חנן קולמן הוא סה"כ שחקן טוב אבל ג'ף קצת הגזים עם המושבה האמריקאית? חשבתי שהשנה הוא יביא קצת יותר ישראלים. בסופו של דבר, ואם בראיין כהן סיכם (וגם קורבין מור) בנוסף, אנחנו מדברים על 4 זרים ו3 מתאזרחים, סה"כ 7 אמריקאים + קוז'י ושגב ברוטציה של השחקנים שמשחקים (יסלחו לי שחקני קצה הספסל). ובכלל חמישיה כל אמריקנית (אני מניח שבמצב הנוכחי קוז'י יבוא מהספסל. גם אם מקצועית על הנייר זה נכון, כדורסל משחקים גם מחוץ לנייר (כמו שהחמישיית יורוליג למדה השנה) וקשה מאד לחבר קבוצה במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הנייר היחיד שלפיו היתה לחיפה חמישיית יורוליג השנה זה אם מישהו הדפיס את הת'רדים הרלוונטיים מהפורום הזה. ואתה רשאי להתרעם על העדר הציביון הישראלי, אבל מעבר לזה שבעליל זו דרכו של רוזן, לא ברור לי למה זה גרוע יותר מקצועית מהאלטרנטיבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:26 pm 
Senior

כי קבוצת כדורסל זה לא רק על הנייר והיכולת של השחקנים, ראינו את זה בחיפה בעבר ואני יודע שזאת דרכו של רוזן אבל ציפיתי שילמד מהכישלונות בשנתיים האחרונות גם כן.

כי חבורה של אמריקאים בסופו של דבר ברוב המקרים לא משחקת כדורסל מחוייב ברוב המקרים אלא כדורסל של סטטיסטיקה אישית. כי שחקנים אמריקאים שהם אורחים לשנה וקצת בעיקר עובדים על החוזה הבאה שלהם (או על זה שחיפה תממש את האופציה לשנה השנייה ביותר כסף), פחות על הקבוצה. בגלל זה שחקן אדיר כמו לאנדסברג הוא היה מלך הסלים הישראלי שנתיים ברציפות, אבל הקבוצה שלו הייתה עמוק בתחת. היום הוא במכבי ת"א שמח ומאושר. הישראלים גם אם שחקנים פחות טובים מהמתאזרחים הם בהרבה מקרים יותר חשובים דווקא בשביל הדברים מחוץ למגרש, החיבור, הכימיה, המנהיגות והמחויבות. זה לא אומר שזה לא יכול לקרות עם החבורה הנכונה של האמריקאים גם כן, זה יוכל לקרות, אבל העבר שלנו לפחות מוכיח שהסיכויים שזה יקרה נמוכים יותר.

הירידה של חיפה ביכולת בשנים האחרונות היא גם ירידה ביחס ישיר לירידה של כמות הישראלים המובילים שלה (בשנים הראשונות היו קוז'י, בן דוד, מזרחי, פורת, ובשנה השנייה חג'ג', בן דוד, קוז'י, מזרחי).

יש לזה גם כמובן השפעה על הקהל והחיבור לקבוצה, במיוחד אחרי מה שקרה פה בשנתיים האחרונות הייתה ציפיה למשהו אחר קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
קרייג סמית' הוא מותק. גוף גדול, חזק מאד, ריב' מצויין. אחד מהאנדרסייזד פאוור פורוורד שפרצו בליגה לפני כמה עונות ביחד עם פול מילסאפ, לאון פואו, קרל לנדרי ואחרים שלא בדיוק עומדים לי על קצה הלשון כרגע. סמית' היה הפחות מוצלח מכולם, כי הוא גם הפחות אתלטי מכולם. אבל אפשר בהחלט לקטלג אותו כשחקן עם לב גדול שנותן כל מה שיש לו. אם רוצים השוואה לאירופה, אז הוא נראה לי שחקן בסגנון של ברנדון האנטר או סם קלנסי, אבל בהחלט משופר מאד. אם ירושלים תצליח להביא אותו זאת תהיה החתמה מעולה לדעתי, או לפחות הימור שווה במיוחד. אני חושב שהשחקן הזה יכול להיות בקליבר של טופ יורוליג.

כלומר, במונחי הליגה שלנו אתה רואה משחק חמש?

האנטר או קלנסי היו יכולים לבוא יופי ליד דאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 1:39 pm 
Sophomore

אורן כתב:
עמוס לב כתב:

כלומר, במונחי הליגה שלנו אתה רואה משחק חמש?

האנטר או קלנסי היו יכולים לבוא יופי ליד דאנקן.

יותר בכיוון של האנטר משופר התקפית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 2:54 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

קוף ירוק כתב:
*AKA כתב:
חנן קולמן במכבי חיפה.

חנן קולמן הוא סה"כ שחקן טוב אבל ג'ף קצת הגזים עם המושבה האמריקאית? חשבתי שהשנה הוא יביא קצת יותר ישראלים. בסופו של דבר, ואם בראיין כהן סיכם (וגם קורבין מור) בנוסף, אנחנו מדברים על 4 זרים ו3 מתאזרחים, סה"כ 7 אמריקאים + קוז'י ושגב ברוטציה של השחקנים שמשחקים (יסלחו לי שחקני קצה הספסל). ובכלל חמישיה כל אמריקנית (אני מניח שבמצב הנוכחי קוז'י יבוא מהספסל. גם אם מקצועית על הנייר זה נכון, כדורסל משחקים גם מחוץ לנייר (כמו שהחמישיית יורוליג למדה השנה) וקשה מאד לחבר קבוצה במצב הזה.

קורבין מור עושה קולות של פרישה מכדורסל. יום הוא מתקרב יום הוא מתרחק. בכל מקרה הוא מתוכנן לגבוה רביעי ולא יקבל דקות. בראין כהן סיכם. גם קולמן. נכון לכעת יש 9 שחקנים מתוכם 6 אמריקאים. קולמן זה לחמישיה בעמדה 2.
הסכומים נעים בסביבות כך (במונחי נטו ובדולרים) :
סטול 150
קולמן 60
דונטה סמית 200
קלאת'יס 150
תומאס 150
קוזיקרו 100
שגב 45
שוטבין 35
בראין כהן 40

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:11 pm 
Senior

אם כל הכבוד לשוטבין, מי שלא יראה דקות זה הוא... במידה וקורבין מור יחתום אני דיי בטוח מקומו יהיה הרבה לפני זה של שוטבין.

הבעיה היא לדעתי פחות בכמות של האמריקאים (בעונות החוק הרוסי היו יותר) אלא בתפקיד המיועד בקבוצה. סה"כ היחידי שיהיה שחקן רוטציה משמעותי בתפקידו זה קוז'י, כל השאר אמריקאים, כשמן הסתם שגב יקבל דקות כמחליף לרכז. סה"כ ישראלי וחצי מבחינת רוטציה אמיתית. בשנים של החוק הרוסי שהיו יותר זרים אפילו, היה עדיין בסיס חזק של 4 ישראלים מובילים ובכירים לפחות, שהתפקיד שלהם בקבוצה הייתה בהתאם כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:50 pm 
Sophomore

סמית באוברול שחקן טוב יותר מהאנטר, שומר טוב יותר ומגוון יותר התקפית. אבל ספציפית לגבי יכולות פוסט אפ, אני חושב שהוא פחות טוב. האנטר אחד משחקני הפוסטאפ הכי מרשימים ששיחקו בהפועל (שם אותו באותה נשימה עם אוואג'ובי, אוסטין והפיצה הסרבית).

לגבי השחקן אם וכאשר יחתום - אני ברגשות מעורבים. מצד אחד שחקן ברמה גבוהה מאד, מצד שני הוא יותר 4 מ 5, נמוך לעמדת הסנטר ומשאיר אותנו עם קו קידמי שלא ממש חוסם. אם תשאלו את דרוקר הוא יגיד לכם שהוא לקח את היול"ב עם עידו וטאנג'י. אם שואלים אותי, אני תמיד אעדיף שחקן עם סייז שמשנה זריקות בצבע ויכול להתמודדד עם סנטרים של 2.10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 3:55 pm 
מנהל פורום

ומתי לאחרונה היה לך שחקן כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 4:00 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
ומתי לאחרונה היה לך שחקן כזה?

עונת שמיר השנייה. שים לב להישגים שלנו מאז אותה עונה 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 4:29 pm 
מנהל פורום

בוא ננסח את זה אחרת - כמה שחקנים כאלה כבר היו לך, לפני או אחרי עונת שמיר השנייה?

ומוריס היה אחלה שחקן אבל הוא לא בדיוק סנטר, אפילו בכלל לא סנטר. לא בטוח כמה היה מוצלח לשים אותו על שחקנים בגובה 2.10.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 4:48 pm 
Hall of Famer

סקולה, אני לא יודע. בראיה שלי לסמית' יש סיכוי להיות גבוה יורוליג מוביל. בתור הפועל ירושלים אתה באמת מוכן לוותר על שחקן איכותי שכזה רק בגלל שהוא לא 2.10. אם רוצים עוד השוואה שמסתדרת מבחינת מימדי גוף, אז אני חושב שסמית' יכול להיות שחקן ברמה של מרקוס פייזר. שחקן התקפה פחות טוב ממנו, אבל בעיקר ריב' עדיף מאד עליו וגם שחקן הגנה עדיף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 6:17 pm 
מנהל פורום

יש לאוהדי הפועל ירושלים אובססיות מסוימות. אחת מהן זה העניין הזה של הגבוה המסיבי התותח, למרות שמעולם לא היה להפועל שחקן כזה ורוב השחקנים הגדולים שהיו לה בעמדת הסנטר (מבילי תומפסון עד טרוויס ווטסון) היו ההיפך הגמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 6:32 pm 
Junior

שני הסנט שלי בעניין אבישי גורדון.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 08, 2012 9:20 pm 
Junior

נשים את זה גם פה "ובנתיים פאנא רוצים\מחתימים? את קיצ'ן: http://sports.walla.co.il/?w=/151/2556650"
רישון יחפשו רכז אחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 10:29 am 
Sophomore

ראובן כתב:
בוא ננסח את זה אחרת - כמה שחקנים כאלה כבר היו לך, לפני או אחרי עונת שמיר השנייה?
ומוריס היה אחלה שחקן אבל הוא לא בדיוק סנטר, אפילו בכלל לא סנטר. לא בטוח כמה היה מוצלח לשים אותו על שחקנים בגובה 2.10.

שים לב שלא דרשתי שהשחקן הזה יהיה סנטר, דרשתי שחקן שידע להתמודד טוב יותר עם סנטרים גבוהים ושייתן קצת הרתעה בצבע. מישהו שישלים בסגנון המשחק שלו את דאנקן או לחילופין את סמית'. לא יודע מה איתך, אם יש לי שחקן בסגנון של מוריס בצבע אני הולך לישון בשקט מול הרוב המוחלט של הסנטרים של בליגה וביורוקאפ.

עמוס לב כתב:
סקולה, אני לא יודע. בראיה שלי לסמית' יש סיכוי להיות גבוה יורוליג מוביל. בתור הפועל ירושלים אתה באמת מוכן לוותר על שחקן איכותי שכזה רק בגלל שהוא לא 2.10. אם רוצים עוד השוואה שמסתדרת מבחינת מימדי גוף, אז אני חושב שסמית' יכול להיות שחקן ברמה של מרקוס פייזר. שחקן התקפה פחות טוב ממנו, אבל בעיקר ריב' עדיף מאד עליו וגם שחקן הגנה עדיף.

אנחנו מסכימים על איכויותיו של סמית' ובמצב הנוכחי של הפועל אני לא מוותר עליו בשום מצב. בוא נראה שהוא באמת יחתום, איכשהו אני עדיין סקפטי בכל מה שקשור להחתמת שחקנים בהפועל למרות שזה כבר לא תחת ידו של קליין. מה שמפריע לי זה שבהפועל הזדרזו להחתים את דאנקן בלי מחשבה רצינית מה צריך לידו. מי שקצת מבין בשוק השחקנים יודע שהרבה יותר קל למצוא שחקן איכותי עם יכולות התקפיות בעמדה 4 מאשר בעמדה 5. אני מאד מאמין בשילוב נכון של תכונות בין עמדות הפנים, ואם זה היה תלוי בי, היית אומר עכשיו יפה שלום לדאנקן ומחפש חוסם טוב שיקשה על חדירות של גארדים לצבע, ייתן גוף וריבאונד. שחקן משלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 1:36 pm 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

ווילי וורן חתם במכבי ראשל"צ.
מישהו מכיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 1:48 pm 
Senior

לי זכור כשחקן המאד מוכשר ששיחק ביחד עם בלייק גריפין בזמנו בקולג', דיברו עליו דברים מאד יפים אבל הוא עבר איזה פציעה אם אני לא טועה אחרי השנה הראשונה והיכולת שלו ירדה אחריה. על פניו מאז נבחר בדראפט לא עשה משהו מיוחד. 14 נק' למשחק בדי-ליג בעיקר בשנה האחרונה, לא ביותר מידי משחקים.

נראה כמו סוג של הימור דומה לזה של קרופורד בשנה שעברה אבל שחקן עם פוטנציאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 1:50 pm 
Senior

הא, וגם היה מועמד להפועל ירושלים לפי ערוץ הספורט לפני איזה שבוע, במו"מ... כנראה החליטו לרדת ממנו בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 1:55 pm 
Freshman

הוא היה במו"מ עם ירושלים כמו שהם הציעו לבנקס 230 אלף דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 1:57 pm 
Senior

יעני לא היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 09, 2012 2:51 pm 
Freshman

אכן לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: